Forza Azzurri - Italia jalkapallon EM-kisoissa 2012

  • 33 823
  • 178

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Joku, joka tietää, voisi kertoa tästä Maggiosta hieman enemmän. Kentän paras pelaaja eilen.

Aika napolimainen(tämän hetken) pelaaja. Juoksee todella paljon ylös/alas. Seurajoukkueessa siis roolina "laitakeskikenttä"(wing back). Napoli pelaa ilman laitapakkeja, niin joutuu periaatteessa hoitamaan ne tehtävät sekä sitten vielä hyökkäämään laidalltaan(Napolilla kun ei ole laitakärkiäkään varsinaisesti). Valtavat työmoraali, vähintään kohtalainen 1vs1 tilanteissa molempiin suuntiin. Yleisellä tasollakin oikeastaan kaikessa vähintään kohtalainen, mutta vahvuus on juoksuvoima, eli jaksaa juosta vielä 70-90minsan kohdalla sillä nopeudella mitä alussa(huippunopeus sekä lähtönopeus hyviä). Roolistaan johtuen myös hyvä keskittämään ja kohtalaiset vedotkin.

Yksi sellainen asia mikä Napolissa pistänyt silmään, niin osaa aika hyvin ns. merkkaamattomana/painottoman puolen pelaajana ajaa oikeaan aikaan sisään alueelle. Tämä tapahtuu juuri keskityksen tullessa, niin ettei puolustaja ehdi edes kaveria huomata ennenkuin pallo on jo maalissa.
 

Ralph

Jäsen
Oikein hyvä peli, vaikka paska maku jäikin sillä tasapeli tuli oman johtoaseman jälkeen. Mitään suuria muutoksia ei tarvitse tehdä, sillä lähes kaikki italialaiset olivat hyvällä jalalla ja esiintyivät edukseen. Puolustus oli todella uhrautuvaa ja tarkkaa. Hyökkäyksissä pelattiin maltillisesti, vaikka oletettiin, että Italia hakisi vain nopeita palloja. Muutaman kerran hyökkääjät tekivät huonoja päätöksiä, eivätkä mm. Andrea Pirlon hyvät avaukset tuottaneet tuloksia.

Gianluigi Buffon pelasi maalilla tutun loistavan ottelun, eikä mahtanut maalille mitään, sen verran läheltä päästettiin Cesc Fabrecas vetämään. Pari hyvää torjuntaa Buffon nappasi ja pelasi älykkäästi, mm. Torresin läpiajossa. Buffoniin ei siis todellakaan kaaduta, enkä usko että kaadutaan mihinkään näissä kisoissa. Kolmen miehen puolustuslinja toimi, vaikka sieltä heikoin lenkki on nopeasti löydettävissä. Giorgio Chiellini ja Daniele De Rossi pelasivat erinomaiset ottelut, mutta Leonardo Bonucci oli vaikeuksissa. Espanja tajusi sen myös ja alkoi rakentamaan hyökkäyksiä Bonuccin, ja Tiego Mottan, puolelta. Bonucci myös antoi pari huonoa avausta, joista Espanja oli iskeä vastaan. Mitään syytä ei ole Kroatia-otteluun Bonuccia ottaa vaihtoon, mutta parannettavaa on.

Keskikentän pohjalla Tiago Motta ja erityisesti Claudio Marchisio pelasivat myös loistavasti. Tiago Motta oli selvästi tästä kaksikosta heikompi, muttei hänkään ihan surkea ollut, kun Marchisio paikkasi pari merkkausvirhettä. Marchisio oli yleisesti peliä seuraavien silmissä varmasti näkymättömämpi kuin Juventuksessa, mutta syykin on selvä. Juventuksessa Marchisio pelaa enemmän hyökkäävää, kun nyt puolustavampaa peliä. Marchision ohi ei menty kuudentoista sisään ja Marchisio käynnisti parit hyökkäykset hyvin. Lisäksi Marchisio esitti hyökkäystaitojaan yhdellä volleyllä ja kentän läpi pujottelulla, mutta kummassakin tilanteessa laukaus kohdistui liian keskelle.

Keskikentän laidalla Emanuele Giaccherini ja Christian Maggio taisivat saada ottelun suurimmat juoksuminuutit. Kumpikaan ei mitenkään loistanut, mutta hoitivat omat osuutensa hyvin ja pääsivät pari kertaa iskemään laidasta Andrea Pirlon syötöistä, kun Espanja ei ollut heidän kanssaan aivan hereillä. Maggio, joka on kaksikosta enemmän puolustavampi, unohtui muutaman kerran hyökkäyksen jälkeen liian ylös, joista Espanja rakensi ylivoimahyökkäyksiä. Keskikentän keskellä Pirlo pelasi tutun hyvän pelintekijä -ottelun. Syötti Italian maalin, hyvän juoksun päätteeksi. Oli Italian tärkeimpiä palasia ja tulee olemaan myös myöhemmin turnauksessa sitä.

Hyökkäyksessä Antonio Cassano ja Mario Balotelli saivat molemmat näyttää taitojaan vastahyökkäyksistä, mutta kumpikaan ei vakuuttanut. Cassano sentään pari kertaa pääsi vetopaikkaan, mutta Balotelli hukkaili palloja turhien syöttöjen ja hitaiden juoksujen myötä. Itse kuitnekin pitäisin Balotellin yhä avauksessa, sillä Antonio Di Natalesta on enemmän hyötyä kun tulee kesken pelin sisään kuten nyt. Andrea Pirlon juoksu ja avaus, Di Natalen jäätävä viimeistely. Oli Di Natalellakin toinenkin paikka, mutta siinä volley lensi taivaisiin. Sebastian Giovinco jakeli myös hyvin palloa, muttei pelannut niin ylhäällä, mitä hyökkääjän pitäisi.

Kaiken kaikkeaan, puolustuspelissä huomasi kuinka vasen laita oli ylivoimaisesti parempi kuin oikea. Vasemmassa Giaccherini-Marchisio-Chiellini hoiti oman osuutensa lähes täydellisesti, kun oikeassa Maggio-Tiago Motta-Bonucci teki pahoja virheitä. En kuitenkaan itse tekisi yhtään kokoonpanomuutosta Kroatia-otteluun.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Yksi sellainen asia mikä Napolissa pistänyt silmään, niin osaa aika hyvin ns. merkkaamattomana/painottoman puolen pelaajana ajaa oikeaan aikaan sisään alueelle. Tämä tapahtuu juuri keskityksen tullessa, niin ettei puolustaja ehdi edes kaveria huomata ennenkuin pallo on jo maalissa.

Tähän nähden tekee kuitenkin melko vähän maaleja, eikö?

Itse pelaajasta pitää sanoa sen verran, että Napolin tämän kauden Euroopan kiertueella mies oli itselleni kenties yksi turhauttavimmista pelaajista. Tämä johtui tietysti omasta napolisympatiastani ja siitä, että Maggio tuntui kerta toisensa jälkeen tekevän hienon suorituksen perään aina jonkin hieman liian vaikean ratkaisun. Eli mies suoritti loistavia pallonriistoja tai harhautuksia tai pystyjuoksuja, mutta sitten se seuraava suoritus oli (itselleni) liian usein pettymys. Eli loistavalla työmoraalilla taitojensa ylärajoilla taisteleva wing-back.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tähän nähden tekee kuitenkin melko vähän maaleja, eikö?

Kyllä. Kuten itse sanoitkin niin suurin ongelma hyökkäyspäässä on siinä että osaako tehdä oikeaa ratkaisua vai ei. Usein siis ei osaa tehdä. On luontainen puolustuspelaaja, josta on vasta vuosien saatossa tehty hyökkäävämpää pelaajaa, joka sitten näkyy siellä viimeisellä kolmanneksella. Kuitenkin tekee kaudessa sen ~4 maalia, mikä ihan hyvin tuolta paikalta ja siinä roolissa missä on.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Italian valmentaja: Kroatia on vaarallisempi kuin Espanja - MTV3.fi - Urheilu - Futis - EM-futis

Prandelli tiedostaa vaarat, mikä on hyvä juttu. Muutaman kerran on jääty alkulohkoon kun on ylenkatsottu vihuja, mutta nyt siihen ei ainakaan kommenttien perusteella ole lähdetty. Espanja ottelun tasuri oli tuon esityksen jälkeen pettymys, mutta jos Kroatiaa vastaan lähdetään pelaamaan nöyrästi ja ei anneta vastahyökkäysmahdollisuuksia niin ei se sen vaarallisempi ole kuin Espanjakaan. Se vaara tietenkin on olemassa että kun Kroateilla on se voitto jo plakkarissa niin he lähtevät hakemaan nolla-nollaa 10-0-0 taktiikalla. Eiköhän Italia osaa moistakin taktiikkaa vastaan pelata. Azzurri ei ole kuitenkaan mikään yhden tyylin orja.
 

Fordél

Jäsen
Gianluigi Buffon pelasi maalilla tutun loistavan ottelun, eikä mahtanut maalille mitään, sen verran läheltä päästettiin Cesc Fabrecas vetämään.

Buffon oli tosiaan mainio maalilla eikä voinut maalille mitään, mutta oli se kuitenkin otettavissa. Hidastusta kun katsoo niin Buffon tulee hyvin vastaan ja kurottaa jalan eteen, mutta ajoitus on vain myöhässä. Jos olisi saanut aikaisemmin jalan eteen niin maali olisi jäänyt tulematta. Pienestä siis kiinni tämäkin maali.
 

ditrim

Jäsen
Italialta puuttuu yksi laatu toppari. De Rossi pelasi vieraalla pelipaikalla varsin hyvin, mitä nyt välillä hiukan liian agressiivisesti lähti takalinjalta ryntäilemään. Miehen paikka olisikin kolmantena liberona toppareiden edessä.

Chiellini on paras paikallaan maailmassa, mutta samaa ei voi sanoa vierustovereista. De Rossi saattaa olla lopulta jopa joukkueen toiseksi paras pakki kun Bonucci ja Barzagli ovat mitä ovat.

Se mikä tässä on hyvää, on tietenkin se, että pakit ovat toisilleen Juventuksesta tuttuja ja De Rossi ja Chiellini ovat kavereita olleet jo vuosia eri maajoukkueissa. Buffon on tietenkin viimeinen lukko heidän takanaan.

Balotelli kerkesi jo ekassa matsissa perseilemään. Jokohan sitä viitsisi seuraavissa peleissä tehdä maalejakin? Ihan turhaa ylpistellä siellä jos olet kaikkien aikojen yksi paskimmista Italian maajoukkueen kärjistä. 13 maalia valjussa ei tee Balotellista Mikael Forssellia kummenpaa!
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Se vaara tietenkin on olemassa että kun Kroateilla on se voitto jo plakkarissa niin he lähtevät hakemaan nolla-nollaa 10-0-0 taktiikalla. Eiköhän Italia osaa moistakin taktiikkaa vastaan pelata. Azzurri ei ole kuitenkaan mikään yhden tyylin orja.

Eipä taida Kroatian kannattaa 0-0:a pelata. Loppujen lopuksi Italia lienee kuitenkin helpommin yllätettävissä kuin Espanja, ja mikäli Italialta nyhjäistään "vain" piste, niin Espanjaltakin tarvitsee nipistää vähintään yksi. 4 Pojoa tuskin tulee lohkosta jatkoon riittämään, ikävä kyllä.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Eipä taida Kroatian kannattaa 0-0:a pelata. Loppujen lopuksi Italia lienee kuitenkin helpommin yllätettävissä kuin Espanja, ja mikäli Italialta nyhjäistään "vain" piste, niin Espanjaltakin tarvitsee nipistää vähintään yksi. 4 Pojoa tuskin tulee lohkosta jatkoon riittämään, ikävä kyllä.

Paitsi että jos he hakevat sen pisteen Italialta niin silloin viimeisellä kierroksella Italialla on kaikki paineet koska tasuri ei riitä. Olisihan se ihme jos Italia jäisi tasuriin sekä Kroatiaa että Irlantiakin vastaan mutta on sitä ihmeellisempiäkin asioita maailmassa tapahtunut. Kun taas ainakin alustavasti Kroatia olisi vastaantulija jos lähtevät pelaamaan avointa ja hyökkäävää peliä Azzurria vastaan, joka hyökkäsi Espanjankin kumoon ainakin maalipaikkojen määrässä Torresin tuloon saakka.
 

Ralph

Jäsen
Ilmeisesti Azzurri lähtee kolmella muutoksella Kroatia-otteluun, jos verrataan Espanja-ottelun avausta. Eli hyökkäyksessä riittä Cesare Prandellin mukaan yksi typerys, eli Mario Balotellin paikalle tulee Antonio Di Natale. Itse olisin halunnut nähdä Balotellin vielä avauksessa, mutten olekaan mikään valmentaja. Keskikentän reunalle Federico Balzaretti tulee Emanuele Giaccherinin paikalle. Ennen kisoja en odottanut kääpiötä avaukseen, mutta kun hän pääsi ja pelasi hyvin, harmittaa nyt penkitys. Lisäksi vielä Thiago Mottan paikalle Antonio Nocerino, eli kolmesta Espanja-pelin vaihdosta kaksi toteutuu nyt Kroatia-otteluun.

3-5-2:

Di Natale - Cassano
Balzaretti - Marchisio - Pirlo - Nocerino - Maggio
Chiellini - De Rossi - Bonucci
Buffon

Noin mennään, mikäli samalla muodostelmalla jatketaan, mutta veikkaan kyllä 4-4-2:ta:

Di Natale - Cassano
Marchisio - Pirlo - De Rossi - Nocerino
Balzaretti - Chiellini - Bonucci - Maggio
Buffon
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Balzaretti olisi hienoa nähdä avauksessa. De Rossi ei itseäni vakuuttanut topparin paikalla, joten mielellään hänet siirtäisi keskikentän pohjalle ja Barzaglin yhdessä Chiellinin kanssa toppareiksi. Balzaretti & Maggio sitten laitapakit.

Vai mikäs Barzaglin tilanne nyt on. Jotain loukkaantumista taisi olla, eli onko vielä edes pelikunnossa?
 

Ralph

Jäsen
Kyllä jäi harmittamaan. Yleensä en jaksa ottelun jälkeen tuomareista marista, mutta nyt otti linjatuomari päähän, kun muutaman kerran liputti paitsion italialaisille, vaikkei aihetta ollut. En jaksa muuta ottelusta kirjoittaa nyt heti.

Lisäksi, Italian jatkoonpääsy on mahdollista, mutta vain jos Italia voittaa maanantaina Irlannin ja Espanja samaan aikaan Kroatian. Eikä sen pitäisi olla kauhean epätodennököistä.
 

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
Lisäksi, Italian jatkoonpääsy on mahdollista, mutta vain jos Italia voittaa maanantaina Irlannin ja Espanja samaan aikaan Kroatian. Eikä sen pitäisi olla kauhean epätodennököistä.

Eiköhän Espanja ja Kroatia sovi etukäteen tuloksen 2-2 ja molemmat jatkossa.

Suosittelen pelaamaan tulosvetoa ; )
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisäksi, Italian jatkoonpääsy on mahdollista, mutta vain jos Italia voittaa maanantaina Irlannin ja Espanja samaan aikaan Kroatian. Eikä sen pitäisi olla kauhean epätodennököistä.

Jos Italia voittaa ja Kroatia voittaa Espanjan, niin sittenhän Italia on myös jatkossa? Kroatia on lohkon ykkönen seitsemällä pisteellä, Italia kakkonen viidellä ja Espanja kolmantena neljällä pisteellään.

Joka tapauksessa Italian on pakko voittaa Irlanti.

Jos Italia voittaa ja Espanja-Kroatia päättyy tasan, niin sittenhän kaikki kolme ovat tasapisteissä. Tietääkseni katsotaan seuraavaksi keskinäisten otteluiden pisteitä ja ne menisivät kaikilla tasan, eli 2 pistettä. Seuraavana katsottaisiin keskinäisten otteluiden maalieroa, joka olisi luonnollisesti tasan. Sitten mentäisiin keskinäisten otteluiden tehtyihin maaleihin. 0-0 tuloksella Italia jatkoon, 1-1 tuloksella lähdettäisiin katsomaan kaikkien pelien maalieroa ja 2-2 tuloksella Espanja ja Kroatia olisivat jatkoonmenijät.
 
Football Italia:

Italy qualify for the Euro 2012 quarter-finals if they beat Ireland and:

a) Spain-Croatia does not end in a draw.

b) Spain-Croatia ends goalless.

c) Spain-Croatia ends 1-1 and Italy win by at least two clear goals (excluding a 2-0 result).

---

Vaikea kyllä uskoa, että Kroatian tasoinen jengi tekisi kahta/useampaa maalia Espanjaa vastaan. Mutta kaiken pohjana on toki se, että Irlanti kaatuu. Sekään ei ole mikään itsestäänselvyys, vaikka Italian peli-ilme onkin ollut ihan toista luokkaa kuin vaikkapa mömmömmeissä. Toivottavasti Prandelli jatkaa kisojen jälkeenkin.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tää on niin 2004 uudelleen. Syön hatullisen paskaa, jos Kroatia-Espanja ei pääty 2-2.

Ja ihan oma vika. Toinen puoliaika oli niin halutonta ja vetelää taas Italialta, että olin jo 46 minuutin kohdalla vakuuttunut, että voittoa ei tule. Päälle vielä paskat tuomarit niin pistejakohan siitä tuli.

Perse.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Paikoista täytyy perkele ruveta tekemään maaleja. Eiköhän Irlanti kaadu viimeisellä kierroksella ja tulosvetoon Espanja-Kroatia pelin tulokselle 2-2 500euron panos, niin saapahan jotain iloa jos sopuilevat(mihin en kyllä millään usko).
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tää on niin 2004 uudelleen. Syön hatullisen paskaa, jos Kroatia-Espanja ei pääty 2-2.

Ja ihan oma vika. Toinen puoliaika oli niin halutonta ja vetelää taas Italialta, että olin jo 46 minuutin kohdalla vakuuttunut, että voittoa ei tule. Päälle vielä paskat tuomarit niin pistejakohan siitä tuli.

Perse.

Jaa, ihmettelen että miksi Espanja näkisi tarpeelliseksi sopuilla pelin Kroatian kanssa 2-2, sen ymmärrän että skandinaavian maat pelasi tuolloin sopuisasti 2-2 tasapelin mutta en näe Espanjalla ja Kroatialla sellaista yhteyttä että tuo tasapeli noilla numeroilla olisi todennäköinen. Toki jos se pelaamalla tuollaiseksi pelin aikana menee niin silloin voi olla ettei kumpikaan näe tarvetta muuttaa tilannetta vaan aika pelaillaan sopuisasti loppuun. No sen näkee sitten kun tilanne on edessä. Uskon Italian jatkavan lohkosta jatkoon Espanjan kanssa.
 

Mr Uffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaa, ihmettelen että miksi Espanja näkisi tarpeelliseksi sopuilla pelin Kroatian kanssa 2-2, sen ymmärrän että skandinaavian maat pelasi tuolloin sopuisasti 2-2 tasapelin mutta en näe Espanjalla ja Kroatialla sellaista yhteyttä että tuo tasapeli noilla numeroilla olisi todennäköinen. Toki jos se pelaamalla tuollaiseksi pelin aikana menee niin silloin voi olla ettei kumpikaan näe tarvetta muuttaa tilannetta vaan aika pelaillaan sopuisasti loppuun. No sen näkee sitten kun tilanne on edessä. Uskon Italian jatkavan lohkosta jatkoon Espanjan kanssa.

Itse en muista tuota Tanska-Ruotsi-matsia, mutta toiselta keskustelupalstalta luin, että lisäajalla jompikumpi joukkueista olisi ylärimaankin paukuttanut pallon?

Näkikö siitä pelistä selvästi, että jengit himmaili sopivan tasurin? Motiivit ainakin löytyy.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jaa, ihmettelen että miksi Espanja näkisi tarpeelliseksi sopuilla pelin Kroatian kanssa 2-2, sen ymmärrän että skandinaavian maat pelasi tuolloin sopuisasti 2-2 tasapelin mutta en näe Espanjalla ja Kroatialla sellaista yhteyttä että tuo tasapeli noilla numeroilla olisi todennäköinen. Toki jos se pelaamalla tuollaiseksi pelin aikana menee niin silloin voi olla ettei kumpikaan näe tarvetta muuttaa tilannetta vaan aika pelaillaan sopuisasti loppuun. No sen näkee sitten kun tilanne on edessä. Uskon Italian jatkavan lohkosta jatkoon Espanjan kanssa.

Hmmm. Urheilussa missä perimmäinen tavoite on voittaa, maiden x välillä on enemmän aihetta sopuilla kuin kahden muun maan välillä. En näe tuota yhteyttä. Maiden sijainti, historia ym. on tässä irrelevanttia. Ruotsi ja Tanska sopuilivat 2-2, koska se vei molemmat varmasti jatkoon. Aivan sama motiivi on nyt Espanjalla ja Kroatialla.

Toivottavasti näin ei tapahdu, vaan joukkueet pelaavat tosissaan. Tällöin uskon Espanjan vievän Kroatiaa helposti.
 

Ralph

Jäsen
Sehän olisi Iker Casillakselle suuri häpeä päästää kaksi maalia samassa ottelusssa. En usko, että Espanja vähät välittää mistään muista joukkueista, vaan pelaa omaa peliään ja marssii lohkovoittoon.

Mikäköhän tulee Italaille vastaan puolivälierissä.. Ranska vai Englanti, tai jopa Ukraina?
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Mikäköhän tulee Italaille vastaan puolivälierissä.. Ranska vai Englanti, tai jopa Ukraina?

Ranskan ottaisin mielelläni. Mutta maalinteon on alettava sujumaan Irlantipelin alusta lähtien. Jos ei ala niin kisat voi päättyä jo siihen. Jos taas alkaa niin ihan sama kuka tulee vastaan kun nyt on jo paalipaikat voitettu sekä Espanjaa että Kroatiaa vastaan. En olisi uskonut että tuolla hyökkäysarsenaalilla maalinteko olisi murheenkryyni näissä kisoissa mutta toistaiseksi näin on.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
En olisi uskonut että tuolla hyökkäysarsenaalilla maalinteko olisi murheenkryyni näissä kisoissa mutta toistaiseksi näin on.

Cassano ollut pettymys. Balotelli saanut toistaiseksi ihan hyvää hässäkkää hyökkäyspäässä aikaiseksi. Di Natalen nään lähinnä vikan 20min iskijänä. Rohkeammin Giovincoa vaan aikaisemmin kehiin tai jo avaukseen. Borinikin olis kiva nähdä Irlantia vastaan. Näillä jätkillä riittää jalkoja.
 
Cassano ollut pettymys. Balotelli saanut toistaiseksi ihan hyvää hässäkkää hyökkäyspäässä aikaiseksi. Di Natalen nään lähinnä vikan 20min iskijänä. Rohkeammin Giovincoa vaan aikaisemmin kehiin tai jo avaukseen. Borinikin olis kiva nähdä Irlantia vastaan. Näillä jätkillä riittää jalkoja.

Kyllä minä heittäisin Di Natalen kehiin heti aluksi. Eivät ne +20 SerieA -maalia supersubina ole tulleet, saati sitten vahingossa. Giovincoa/Borinia siihen sitten rinnalle ja vaihtoja ajoissa jos ei verkko ala soida.

Itse näkisin, että puutteista huolimatta Italialla on ihan hyvät saumat menestyä tässä turnauksessa. Espanja ja Kroatia pysyivät hyvin aisoissa ja jätkillä tuntuu olevan työmoraali ja joukkuehenki kohdillaan.

Mutta ensin pitäisi hoidella se Irlanti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös