MM-kisat 2012: Suomi

  • 1 236 147
  • 3 739
Tila
Viestiketju on suljettu.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kyllä tässä ongelmana nyt nimenomaan on se, että Jalonen valitsee vain Euroopassa pelaavia ihankiva-tason kiekollisia pörrääjiä, joiden fyysinen olemus on jostain spagetin ja makaronin välimaastosta

Tuossa on uhkakuvansa. Sieltä ison veden takaa tulee kuitenkin isoa jässikkää ja rautaa rajalle melkeen joukkueelle kuin joukkueelle. Toki, joku vertasi Tuppuraista Lajuseen ja jälkimmäinen hoiteli oman osansa viime vuonna odotettua paremmin, fyysisyytensä sai kokea mm. Artjukin. Roolituksen kautta. Mutta Nokelaisen ja Petrellin myötä katosi kokoa ja näköä, mielenkiintosta nähdä miten tämä paikataan omassa päässä ja huippujengejä vastaan väännettäessä. Komarov ja Pyörälä saa pistää parastaan.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
...Kontiola on älykäs ja taitava pelaaja. Pystyy varmasti myös nelosen keskellä pelaamaan, mutta tuo samalla jarrukenttään sellaisia pehmeitä käsiä, joilla esimerkiksi Pihlströmin voi vapauttaa läpiajoihin. Saattaa olla kisojen taitavin nelosen sentteri - ja itse en pidä sitä huonona asiana...

Juuri tuo pisti silmään äskeisestä Ruotsipelistä. Pihlström polki useita läpiajoja, ja monet niistä (jos ei kaikki?) lähtivät liikkeelle Kontiolan syötöstä! Nokelaisen kanssa en muista Pillulta varmuudella kuin yhden läpiajon (eilisestä pelistä).

Lisäksi Kontiola nimenomaan pelasi alivoimaa EHT:lla, ja taisi yhdessä vaiheessa olla jopa vakiona aloittavassa av-ketjussa. Ihan hyvinhän se sujui, joten miksi ei pystyisi siitä jatkamaan MM-kisoissakin?

Aika uniikki veto Jaloselta: kun nelosketjuun on tarjolla laadukkaita rymistelijöitä ennätysmäärä, niin siitä tehdäänkin hieman normaalia kiekollisempi Kontiolan myötä. Kannatan tätä koko sydämestäni, varsinkin kun kiekollisia pelaajia ei liikaa ole, ja ne vähätkin ovat enimmäkseen pelintekijöitä eikä maalilinkoja.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä tässä ongelmana nyt nimenomaan on se, että Jalonen valitsee vain Euroopassa pelaavia ihankiva-tason kiekollisia pörrääjiä, joiden fyysinen olemus on jostain spagetin ja makaronin välimaastosta.
.....
Kolmos- ja nelosketjun pitäisi olla lähtökohtaisesti puolustavampia painoksia, jotka kykenevät hiljentämään vastustajan tähdet ja kenties tekemään myös maalin-pari.

Muista nyt kuitenkin se, että Tuppurainen voitti SM-Liigan playoffien plus-miinus-tilastonkin (14:ssa pelissä +12). Et ole ilmeisesti nähnyt hirveästi Tuppuraisen pelejä tällä kaudella? Pelaa alivoimaa, ylivoimaa ja tasakentällisin. Tekee pisteitä, taklaa, blokkaa vetoja ja pelaa nimenomaan joukkueelle. Teksti-TV ei aina kerro kaikkea, koska Tuppurainen ei fyysiseltä olemukseen hirveästi Nokelaisesta esimerkiksi jää.

Edelleen, Petrell ja Nokelainen olisivat takuuvarmasti saaneet kiekollisestiKIN enemmän aikaa huippumaita vastaan kuin mitä Tuppurainen tulee saamaan. Ennen tätä suonenvetokauttaan Tuppurainen ei tainnut liigassa olla pisteiden valossa sen kummoisempi tekijä kuin mitä Petrell oli. Saatan muistaa väärinkin, mutta epäilen. Minulla on hyvä muisti.

Millä tavalla Petrell ja Nokelainen olisivat TAKUUVARMASTI saaneet kiekollisesti aikaan kuin Tuppurainen? Pelaajat nousevat eri aikoina huipulle ja JYP-vuosinaan Tuppuraisen nousua Liigan huippuihin hidasti loukkaantumiset.
Mutta joo tämä tästä, Nokelainen ei esittänyt EHT-peleissä mitään sellaista, että olisi kisakoneeseen kuulunut. Sama homma valitettavasti Petrellillä, vaikka olisin siitäkin huolimatta toivonut Edmonton-pelaajaa joukkueeseen. Tuppurainen sentään pelasi SM-Liigassa omien sanojesi mukaan "ihan ok" pudotuspelit.

Muutenkin olen joukkueeseen varsin tyytyväinen. Puolustavan sentterin puuttuminen huolettaa, mutta toivottavasti Kontiola hoitaa hommansa kunnialla. Järvinen oli jo SM-Liigan pudotuspeleissä The Äijä maalin edustalla ja tuo heikohkoon puolustukseen hieman lujuutta mukanaan. Kiiskinen ansaitsi paikkansa loistavilla näytöillä viikonlopun peleissä ja on myös mahdollisesti potentiaalinen pelaaja 3.ketjuun hiukan puolustavampaan ruutuun?

Ketjut itselläni näyttäisivät tältä:

Filppula-Koivu-Jokinen
Pesonen-Immonen-Granlund
Tuppurainen/Kiiskinen-Kapanen-Komarov
Pihlström-Kontiola-Joensuu

Niskala - Mäenpää
Salmela - Hietanen
Väänänen - Järvinen
Kukkonen - Jaakola

Lehtonen, Vehanen, Rämö.

Leimaamattomat Kiiskinen/Tuppurainen ja Pyörälä jonka tilalle olisin itse valinnut Petrellin. Variaatiota Jalosen on helppo harrastaa, koska Granlund, Jokinen sekä Filppula voivat tarvittaessa pelata keskellä. Lisäksi Kiiskinen, Tuppurainen ja Komarov voivat pelata ylemmissäkin ketjuissa, jossei Jokisella, Pesosella tai Granlundilla putki kulje.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ihmetyttää miten Nokelaisen ja Petrellin pois jättämistä pidetään niin suurena yllätyksenä. Molemmat pelasivat tällä kaudella 4-ketjussa NHL:n huonoimmissa joukkueissa. Tulivat antamaan näyttöjä eivätkä vakuuttaneet joten ei tässä ole mitään erikoista.

Johtuu siitä, että monilla tänne kirjoittavilla oli käsitys Nokelaisen ja Petrellin varmasta kisapaikasta. Mutta kuten nämä kisoja edeltäneet matsit näyttivät, nousu NHL-joukkueen nelosketjun muutaman hassun minuutin peliajasta maajoukkueen ympyröihin on joskus haastavaa hommaa. Ja näytöt jäällä puhuivat kyllä sen puolesta, että kisoihin ei tällä kaksikolla nykykunnossaan ole asiaa.

Jalosen valinnoista ei voi olla eri mieltä. Näyttöpaikoilla kun oli oikeasti merkitystä, siitä kertoo mm. Kiiskisen ja Mäenpään valinnat ja samalla tavalla muutaman pudonneen pelaajan kohtalo. Tuppurainen tuli hieman puun takaa, mutta osattiin sitäkin hieman täällä aavistella.

Hieno joukkue tämä on.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miehekkäät valinnat Jaloselta. Niinkuin itse sanoi, valitaan kuumat pelaajat eikä ne jotka mahdollisesti voisivat olla parin viikon päästä vireessä. Aiemmat näytöt ja nimi eivät painaneet valinnoissa.

Tuppurainen kyllä tuli aika puskista. Vaikka vielä varmasti vähän painaa finaalit jaloissa, niin olisin odottanut että esim tämänpäiväiseen Ruotsi-peliin olisi heittänyt Tuppuraisenkin pelaamaan eikä suoraan kisoihin. Peltonen ja Petrell eivät vain olleet aivan riittävän hyviä, vaikka Peltonen pelasi taas juuri Ruotsia vastaan onnistuneesti. Kiiskisen valinta hyvä veto mielestäni.

Voi pojat sitä median ryöpytystä jos homma ei toimisikaan...jos alivoima ei toimi niin Petrellin perään itketään ja jos johtoasemia kustaan tai muuta niin Peltosen poissaolon aiheuttama johtajuuden puute olisi syypää. Ja viime vuonna kultaa tuonut Jalonen olisikin täyspaska valinnoissaan. Uskon kuitenkin että valinnat osuivat täysin nappiin ja tätä tilannetta ei luultavasti tule!

Mitaleista taistellaan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tässä kun on tuota Granlundin vaisuutta pohdittu, en malta olla ottamatta esille muutamaa tilannetta eilisestä Tsekki-ottelusta:

- tilanne, jossa Mikko Koivu suti avopaikassa kiekosta ohi. Se oli juurikin Granlund joka pelasi Koivulle poikittaissyötöllä sen paikan.

- syöttö Tsekin maalin kulmalta aivan vapaana olleen Pesosen lapaan. Tämä vain ei saanut maalia. Tänään Ruotsi-ottelussa oli muuten ihan vastaavanlainen tilanne ennen Kiiskisen 3-1-maalia.

Eli onko se nyt sitten Granlundin vaisuutta oikeasti, jos ketjukaverit eivät onnistu tarjoiluista?

Sen toki myönnän että tänään oli aika pimennossa, mutta Tsekki-ottelussa oli kyllä aika näkyvä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jalonen luottaa selvästi näkemyksiinsä ja miksi mestarivalmentaja ei luottaisi? Jalonen vannoo kiekollisen pelin nimeen ja kasaa joukkueesta viime vuottakin kiekollisemman. Jalosen mielestä EHT-pelit ovat kovempia kuin keskiverto NHL-runkosarja läpsyttelyt, joten on luonnollista että isoon kaukaloon hän valitsee Kiiskisiä, Kontioloita ja Tuppuraisia suurien ja kokeneiden NHL-tähtiveteraanimörköjen Petrellien ja Nokelaisten tilalle.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos joku haikailee Petrellin ja Nokelaisen perään, niin ei varmasti ole nähnyt noita Tsekin turnauksen pelejä. Petrellistä ei ollut uskoa, että on kyseessä sama kaveri joka viiletti hetki sitten HIFKissä tukka hulmuten. Noilla näytöillä ei vain ollut mitään asiaa kisajoukkueeseen. Ja fyysisyyttä joukkueeseen tulee joka tapauksessa Komarovin myötä. Nokelainen oli myös jotenkin väsynyt tapaus. Kuten Jalonenkin totesi valinnoista: Päivän kunto ratkaisee.
 

JJ#36

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Eipä ole hirveästi valittamista noista valinnoista, sen sijaan mielenkiintoisia aspekteja niistä löytyy useita.

Puolustuksessa on nyt vielä viimevuotistakin selkeämmin kaksi hyökkäävää ja kaksi puolustavaa paria, jotka pelaavat samoissa koostumuksissa myös yv ja av-pelissä. Järvisen mukana sinne haluttiin selvästi fyysisyyttä ja av-osaamista sekä vieläkin selkeämmin roolitetut yv/av-roolit pakkipareille.

Hyökkäyksen osalta rohkea teko pudottaa Peltonen, mutta täysin looginen ja oikea. Jos puolustukseen haluttiin fyysisyyttä lisää, niin hyökkäyksessä korostuu selvästi liike. Petrell, Peltonen, Nokelainen jäävät sivuun ja tilalle Tuppurainen/Pihlström tuo rutkasti jalkanopeutta lisää, mikä oli mielestäni täysin oikea ratkaisu. Olisiko Tuppurainen tämän vuoden Jani Lajunen, yllätysveto joka pelaa hyvät kisat. Saattaahan olla että Kiiskinen/Tuppurainen jätetään leimaamatta, jolloin hyökkäys olisi loppujen lopuksi aika odotettu.

Mielenkiintoisin valinta oli joka tapauksessa Kontiola siinä mielessä että nyt meiltä puuttuu niin sanotusti "perinteinen" nelosen keskushyökkääjä. Av-kaksikoihin tämä saattaa vaikuttaa siten että nelosketjusta alivoimaa pelaavat laiturit tai sitten jonkinlaiset erikoiskoostumukset 3/4 ketjuista. Ainoa ongelmahan tuossa on lähinnä hyvien aloittajien tarve alivoimalle, alivoimaa pystyvät kuitenkin pelaamaan Komarov, Kapanen, Tuppurainen, Joensuu, Pihlström sekä Pyörälä, mutta vain Kapanen on varsinaisesti sentteri ja hyvä aloittaja. Tosin ainakin ratkaisupeleissä Mikko Koivu tulee joka tapauksessa pelaamaan paljon myös alivoimalla.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Minusta(kin) Peltosen pois jättäminen oli ihan järkevä ratkaisu. Peltonen on hieno pelimies, mutta tänä vuonna HIFKin pelejä katsellessa vaikutti siltä, että viimeinen huippukausi oli viime (vai onko se nyt jo toissa) kaudella.

JYPin kannattajana oli positiivinen yllätys, että Tuppurainen on mukana kisakon... ööö kisajunassa, mutta itsekin epäilen, että passia ei heti kyllä leimata. Päin vastoin kuin ehkä moni luulee, Tuppurainen pelasi myös JYPissä paljon alivoimaa, ja taitaa kyllä varmasti kolmos- nelosketjun puolustavammankin roolin.

Myös Kiiskisen valinta oli erittäin mukava yllätys. Mielettömän taitava kaveri, ja itse jätän pienen varauksen sille, että saattaa yllättää monet näissä kisoissa. Passin saisi leimata saman tien.

Hyvät valinnat. Uskoisin Jalosen tietävän, mitä tekee. Mukavinta tässä on se, että näistäkin valinnoista on löydettävissä tietty logiikka: nimimiehiä otetaan mukaan tasan niin monta kuin joukkueeseen oikeanlaisia pelaajatyyppejä roolitukseltaan tarvitaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
En.

Ihmettelen suuresti Tuppuraisen valintaa. Pelasi ihan ok plejarit, vaikka ei mitenkään ihmeellisesti esim. finaaleissa näkynyt edukseen.

Viiten peliin seitsemän pistettä ja +8 tehopörssin lukema (ei yhtään maalia omiin). Täysin paska jätkä selvästi. Mitäköhän Allun olisi pitäny finaaleissa tehdä, jotta olisi näkynyt edukseen? Ok pleijareilla saa myös nykyään pudotuspelien MVP:n.

Suomalainen lätkäfani löytää aina jotain itkettävää pelaajavalinnoista, milloin on kyseessä Jarkko Immonen (oli sitten mm-kisat tai olympialaiset), Ville Peltonenkin on liian vanha ja kuka nyt kisoihin mitään junnu Vatasia tai Granlundeja haluaa.

Jaloselta mielestäni rohkeita valintoja, turha tässä vaiheessa vielä liiemmälti huudella tai nillittää valinnoista. Katsotaan kuinka onnistuvat ja kenenkä passit ylipäätään leimatataan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
No joo, nyt on tullut vähän sulateltua näitä valintoja.

Maalivahdit:
Lehtonen on selkeä ykkösvahti. On muutenkin hienoa nähdä Lehtonen taas huippukunnossa maajoukkueen paita päällä. Pelkäsin jo jossain vaiheessa, että loukkaantumiset pilaavat joskus huippulupaukseksi lasketun maalivahdin, mutta niin Lehtonen vaan nousi takaisin. Ja nousu jatkuu, toivottavasti.

Kakkosen roolista kilpailevat Vehanen ja Rämö. Uskon Rämön nousevat tästä parista kakkoseksi.

Puolustajat:
Vatanen on poissa, sille ei voi mitään. Olisi heittämällä ollut kisajoukkueessa, mutta nyt mennään näillä mitä on. Kiekollinen vastuu menee herroille Niskala, Mäenpää, Salmela. Sitten siellä on varmistamassa Väänänen, Järvinen, Jaakola. Taustalla pörräävät muut. Eniten odotan Mäenpäältä ja Niskalalta kiekollisina.

Hyökkääjät:

Ykkönen on selkeästi ykkönen. Filppula - Koivu - Jokinen. Ei kahta sanaa. Kakkonen puolestaan tutussa muodossaan Pesonen - Immonen - Granlund. Uskon että kisoissa nämä kaksi hyökkäysvitjaa ovat kyllä kovia, vaikka Granlund nyt ei EHT:llä ollut parhaimmillaan.

Kolmonen voi hyvinkin olla Tuppurainen - Kapanen - Komarov. Alemmissa ketjuissa on tällä joukkueella enemmän mahdollisuuksia variaatioihin. Jos Tuppurainen on pelaavassa kokoonpanossa, tulee hän olemaan myös paljon käytetty pelaaja alivoimalla. Jos kolmonen olisi tuossa muodossa, niin silloin nelonen olisi todennäköisesti Pihlström - Kontiola - Pyörälä. Toki kolmosta ja nelosta voi sotkea miten vain tahtoo, vastustaja huomioiden.

Ja rotaatiota mahdollistamassa taustalla ovat Kiiskinen ja Joensuu.

Mielestäni tässä kannattaisi nyt Jalosen rakentaa sellaiset erikoistilannemiehitykset ettei ketään ylipeluuteta. Eli selkeästi yv-vastuuta tietyille miehille ja nämä eivät sitten pelaa alivoimaa vaan av-vastuuta saavat alempien ketjujen miehet.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Pakko iloita tuppuraisen pääsystä kisakoneeseen. ansainnut paikkan kovalla taistelullaan. mielenkiintoinen joukkue koossa, mutta uskon että jalonen tetää tarkasti mitä tekee. tuppurainen ja kiskinen ovat ylimääräisenä tuomassa turboa hyökkäykseen. toki toivon että tuppurainen saisi mahdollisuuden hyökkäävään kentälliseen, siinä mies on elementissään. muutama tippunut pelaaja yllätti, mm. petrell!

mutta tyytyväinen olen.

edit: anteeksi typot. luurilla hankalaa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Edelleen, Petrell ja Nokelainen olisivat takuuvarmasti saaneet kiekollisestiKIN enemmän aikaa huippumaita vastaan kuin mitä Tuppurainen tulee saamaan. Ennen tätä suonenvetokauttaan Tuppurainen ei tainnut liigassa olla pisteiden valossa sen kummoisempi tekijä kuin mitä Petrell oli. Saatan muistaa väärinkin, mutta epäilen. Minulla on hyvä muisti.

Ymmärrän kyllä, että arvostelet Tuppuraisen valintaa joukkueeseen, mutta korjattakoon silti sen verran, että Tuppuraisella on ollut loukkaantumisten värittämiä kausia useita ennen tätä kautta (joka meni pitkästä aikaa ilman pahempia loukkaantumisia), jotka ovat vaikuttaneet hyvin paljon Janin pelaamiseen. Pisteiden valossa on mennyt suunnilleen samaa tahtia ottelumäärien mukaan.
 

Deader

Jäsen
Ihmettelen suuresti Tuppuraisen valintaa. Pelasi ihan ok plejarit, vaikka ei mitenkään ihmeellisesti esim. finaaleissa näkynyt edukseen.

Tääkin ylittää taas kaikki komiikan rajat. Katsoitko sä yhtään Jypin pudotuspeliä? Itselläni ei ole mitään sympatioita joukkuetta kohtaan, mutta kyllä mä helvetin hyvän pudotuspeliesityksen ymmärrän silloin, kun sellaisen näen. "ihan ok pleijarit" :) :) :)
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Päätin kaivella esiin Tuppuraisen pistesaldot jokaisesta finaaliottelusta.

1. finaali: 0+0
2. finaali: 2+0 (teki voittomaalin)
3. finaali: 1+2
4. finaali: 1+1 (syötti voittomaalin jatkoajalla)
5. finaali: 0+0

Vieläköhän väität, ettei Tuppurainen saanut finaaleissa mitään aikaan?
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Päätin kaivella esiin Tuppuraisen pistesaldot jokaisesta finaaliottelusta.

1. finaali: 0+0
2. finaali: 2+0 (teki voittomaalin)
3. finaali: 1+2
4. finaali: 1+1 (syötti voittomaalin jatkoajalla)
5. finaali: 0+0

Vieläköhän väität, ettei Tuppurainen saanut finaaleissa mitään aikaan?

Ja viidennessä finaalissa jatkoajalla laukoi tolppaan hienon vedon. Olisi voinut olla senkin pelin ratkaisija. Lisäksi huima määrä alivoimaminuutteja noiden tehojen ohella
 

Tepsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomen maajoukkue, SF Bay
Ketjuviritelmiä

Ykkönen ja kakkonen lienevät selvät. Kaksi muuta ketjua ovat vähän kimurantimmat. Vaihtoehtoja on niin paljon.

Jyp-faneilta voisi kysyä, että voisiko seuraava ketju edes teoriassa toimia:

Pihlström - Kontiola - Tuppurainen

Lopuista pitäisi sitten koota viimeinen ketju, joka voisi olla vaikka:

Pyörälä - Kapanen - Komarov

Ykkönen ja kakkonen hoitaa maalinteon. Kontiolan ketju pelaa ajokoirakiekkoa ja Kapasen ketju voisi hoitaa jarruketjun roolia. Joensuu voi korvata Pyörälän ja Kiiskistä voi tarjota Pesosen/Pihlströmmin/Tuppuraisen tilalle tarpeen mukaan.
 
Ja viidennessä finaalissa jatkoajalla laukoi tolppaan hienon vedon. Olisi voinut olla senkin pelin ratkaisija. Lisäksi huima määrä alivoimaminuutteja noiden tehojen ohella

Ja kaiken lisäksi leipoi ennen viidennettä finaalia erittäin maukkaita dallas-pullia, joita toi koppiin muiden syötäväksi. Eric Perrin rakastui kardemumma-asteeseen ja päätti laukoa ratkaisumaalin.

Herätkää tähän maailmaan nyt. Eli teki 1+1 finaaleissa ja ansaitsee täten paikkansa ilman maajoukkuenäyttöjä pelaavassa kotikisajoukkueessa? Nää viestit on pakko olla kirjotettu JYPin pelipaita päällä tai sitten näyttöpäätteiden takana on jotain tosielämän Mr. Beaneja, koska eihän nyt jumalauta...
 

Nypsi

Jäsen
Herätkää tähän maailmaan nyt. Eli teki 1+1 finaaleissa ja ansaitsee täten paikkansa ilman maajoukkuenäyttöjä pelaavassa kotikisajoukkueessa? Nää viestit on pakko olla kirjotettu JYPin pelipaita päällä tai sitten näyttöpäätteiden takana on jotain tosielämän Mr. Beaneja, koska eihän nyt jumalauta...
Et ole tainnut paljon Tuppuraisen pelejä tältä kaudelta nähdä. No Jalonen on nähnyt ja siksi hän joukkueessa onkin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ykkönen ja kakkonen lienevät selvät. Kaksi muuta ketjua ovat vähän kimurantimmat. Vaihtoehtoja on niin paljon.

Jyp-faneilta voisi kysyä, että voisiko seuraava ketju edes teoriassa toimia:

Pihlström - Kontiola - Tuppurainen
Kyllähän tuo teorian tasolla voisi toimia. Sekä Pihlström että Tuppurainen ovat molemmat pelaajia jotka ovat nopeita ja pystyvät myös hyvään taklauspeliin. Kontiola olisi tuossa se rauhoittava elementti, joka jakaisi kiekkoa laitoihin kun nämä veljet ovat täydessä vauhdissa.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Herätkää tähän maailmaan nyt. Eli teki 1+1 finaaleissa ja ansaitsee täten paikkansa ilman maajoukkuenäyttöjä pelaavassa kotikisajoukkueessa? Nää viestit on pakko olla kirjotettu JYPin pelipaita päällä tai sitten näyttöpäätteiden takana on jotain tosielämän Mr. Beaneja, koska eihän nyt jumalauta...

Kuinka saat Jani Tuppuraisen tehoiksi finaaleissa 1+1?

Terveisin tosielämän Mr. Bean.
 
Kuinka saat Jani Tuppuraisen tehoiksi finaaleissa 1+1?

Terveisin tosielämän Mr. Bean.

En minä saannut vaan kirjoittaja, jonka viestiin vastasin sai. Minkä takia Tuppuraisen pitäisi pelata kärkiketjuissa, kun hän on ollut täysi statisti maajoukkueessa, eikä muutenkaan ole mitään sen erikoisempaa kuin esim. vaikka Antti Pihlström. Kertokaa nyt jumalauta vaan vastaus ja älkääkä copypastatko mulle niitä tilastoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös