Kokoonpanot kaudella 2011-2012

  • 236 397
  • 1 120

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja Sportillako on!?.. Eniten huolestuttaa se, miten paljon Julkunen saa nyhdettyä palkkaa Sportista. Tietojeni mukaan ei ollut halpa mies KooKoossa eikä Klaserissakaan.

No joo eipä taida Sportillakaan oikeasti olla tarvetta, mutta aika luotettavalta taholta myös minä kuulin tänään pelissä, että Julkunen olisi kuitenkin siirtymässä Vaasaan. Kannattaa nyt kuitenkin odottaa vielä virallista vahvistusta. KooKoo tarvitsisi joukkueeseen ennen kaikkea hyvän kiekollisen pakin ei suinkaan hyökkääjää, jollei Ika sitten ole suunnitellut Julkuselle kiekollisen pakin roolia.
 
Julkunen on ilmoittanut, että KooKoo on ykkösvaihtoehto.

Ei kuitenkaan ole varmaa, koska voi olla, että häneen ei ole kertakaikkiaan varaa tai sitten seura ei vaan halua häntä miehistöön. Tällä kaudella kuitenkin näytöt ovat heikot.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mikä on se "reikä", johon Julkusta tarvitaan täytteeksi? Miehellä ei kerta kaikkiaan ole tarpeeksi näyttöjä. Hän lienee vielä kohtuullisen kallis. Miksei KooKoo saanut esim. Holappaa vaan tällainen herkku päästettään Peliittoihin.
 
Aika laillahan se riippuu nyt Virpiön ja Sirenin tilanteesta, jos miehet saadan tosiaan joulutauon jälkeen nippuun takaisin, niin hyökkäyspuoli saa kyllä olla siinnä.

Kyllähän tämä näyttäisi jo vähän ylimitoiteltulta:

Liukkonen - Hokkanen - Muhonen
Siren - Laukkanen - Heikkinen
Virpiö - Nättinen - Baker
Julkunen - Helenius - Forsbacka
Appelgren - Koskelainen - Koskinen
Virtanen - Sierman - Lehtonen

Enemmänkin sitä kiekollista puolustajaa vielä huutaisin, koska Kiren ei sellainen ole. Julkunen on kallis äijä ja sillä rahalla saadaan joku kaveri tyyliin "Klingberg."

Siren ja Virpiö ovat siis ratkaisevat elementit ja jotenkin on sellainen kutina, että meillä on kinkut mahassa jo silloin, kun saadaan ratkaisu tähän. Tosin Ikan sanat, että "ei syödä ensi kauden kuormasta" vähän kertovat siitä, että Kiren ja Nättinen ovat olleet halpoja ja ehkäpä mennään näillä.

PS. Vaikka tuosta tiputtaisi kaksi ylintä kenttää, niin silti näyttäisi nippu Mestis-tasoon nähden aika kovalta. Hehheh.
 
Kirjoitetaan nyt tästä uusi viesti, mutta ilmeisesti juuri varmistui se, että Julkunen pelaa loppukauden KooKoossa. Tämä on aikalailla 100% tietoa ja eiköhän tänään vielä julkaista.

Virpiö on jo treenannut kunnolla jäällä ja Sirenkin kävi jo tänään jäällä
, joten huhhuh mitkät hyökkäysvitjat tulee. Eipä voi oikein kuin laittaa Jullenkin nelosvitjaan. (:D)
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Johan alkaa olemaan melkonen nippu kasassa o.O Mikäli sieltä Julkunenkin joukkueeseen liittyy. Nättinen, Kirén, (Julkunen) K-laserin raunioista. Joo mikäs siinä. Jos näillä kavereilla mitä nyt on ja ehjänä pysyy, ei mennä tappiin asti, niin ei sitten millään. Nyt on sellaset palikat Ikalla käsissä. Mielenkiinnolla odotellaan.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Julkunen!!! Masentavaa. Olisi odottanut jotain herkullisempaa hankintaa. Paperilla ihan kiva, mutta mutta...

Jaaha, vai on Julkunen kuitenkin tulossa Kouvolaan vaikka ihan muuta tänään kuulinkin. No tarkemmin ajatellen mikä ettei vaikka ennemmin kiekkollista puolustajaa olisin joukkueeseen kaivannutkin. Ensimmäisellä kaudella KooKoossa Julkunen teki kyllä kovaa jälkeä 25+26=51 ja viime kaudella 13+16=29 pääosin puolustajana. K-Laserissa tällä kaudella 3+7=10. En nyt mitenkään kuitenkaan masentavana uutisena tätä pidä, jos huhu Kouvolaan tulosta pitäisi paikkansa. Onhan Julkusella ainakin käyttöä yv-pelissä viivapelotteena. Kyllähän Ikalla alkaa olla sellainen orkesteri johdettavanaan, jos Julkunen vielä tulee, että tuolla nipulla pitää alkaa jo tulla menestystäkin. Virpiö ja Sirén taitavat olla sivussa ainakin jouluun asti vaikkakin ovat jo olleet treeneissä mukana?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
En ymmärrä puheita "viivapelotteesta", kun niitä tehoja ei syntynyt viime kaudella sieltä viivasta. Ne toissa kaudella tulleet tehot eivät kerro enää mitään.

Eikä KooKoolla ole muutenkaan mitään jakoja viivapelotteineen kun sitä viivaa ei saada käytettyä ylivoimassa. Jos sinne yhdeksi ainoaksi ylivoimaviivamieheksi lyödään Julkunen niin se ei sitä viivapelaamista mitenkään paranna.

Ja kyllä K-Laserissa oli ihan muita pelotteita kuin Julkunen. Ja näitä olisi ehkä ollut tarjolla paljon halvemmalla.

No, jää nähtäväksi ja toivottavasti olen väärässä väitteeni kanssa joka on:

JULKUNEN ei ole vahvistus KooKoon joukkueeseen.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja kyllä K-Laserissa oli ihan muita pelotteita kuin Julkunen. Ja näitä olisi ehkä ollut tarjolla paljon halvemmalla.

No, jää nähtäväksi ja toivottavasti olen väärässä väitteeni kanssa joka on:

JULKUNEN ei ole vahvistus KooKoon joukkueeseen.

No itse en usko, että Julkunen on huomioon ottaen miten K-Laserille kävi tässä kohtaa mitenkään kallis pelaaja. Varmasti palkkapyyntö on huomattavasti pienempi kuin mitä ennen kauden alkua oli. K-Laserissa Julkuselta kuten muiltakin pelaajilta jäi palkkoja saamatta, joten eiköhän pienikin palkka, jos se tulee säännöllisesti, on parempi kuin palkkaa ei ollenkaan. Etteikö Julkunen olisi vahvistus niin tuota väitettä en ainakaan itse allekirjoita, vaikkakaan mielestäni Julkunen ei nyt ollut tärkeysjärjestyksessä se pelaaja mitä KooKoo olisi eniten tarvinnut, jos nyt siis Julkunen on ylipäätään tänne edes tulossa.
 
Kyllä kaiken pitäisi olla varmaa tässä siirrossa, joten eipä hirveästi ainakaan omalta osalta voi spekuloida.

Mietin vaan, että tässähän joulutauon jälkeen tippuu aika monta jannua ulos kokoonpanosta, kun saadaan Siren ja Virpiö kehiin. Appelgren? Koskelainen?
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mietin vaan, että tässähän joulutauon jälkeen tippuu aika monta jannua ulos kokoonpanosta, kun saadaan Siren ja Virpiö kehiin. Appelgren? Koskelainen?

Joo mutta pitää muistaa, että KooKoolla ei viimeisten vuosien aikana ole juurikaan ollut sellaista tilannetta, etteikö joku tai jotkut pelaajat olisi ollut sairaana. Tällä kaudellakaan ei taida olla oikein yhtään peliä, johon oltaisiin päästy aivan parhaalla tai täydellä kokoonpanolla. Lisäksi Veistolan kausi on paketissa ja Paajanenkin varmaan palaa Hämeenlinnaan. No hyvä, että kerrankin on kevätkaudelle lähdettäessä riittävästi pelaajia käytettävissä.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No hyvä, että kerrankin on kevätkaudelle lähdettäessä riittävästi pelaajia käytettävissä.

Määrällisesti ehkä kyllä, mutta onko oikeanlaisia pelaajia oikeille paikoille? Kiekollista pakkia on huudettu pitkään, ei saatu. Vahvistukseksi luettavaa sentteriä huudeltiin, ei saatu. Ei se määrä aina korvaa laatua. Toisaalta täytyy kai olla tyytyväinen edes tähän pelaajamäärään kun nyt on äijää sivussa roppakaupalla. Ja eihän sitä tiiä jos pelaajaruletti saa vielä jatkumoa ennen tammikuun loppua.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
En ymmärrä puheita "viivapelotteesta", kun niitä tehoja ei syntynyt viime kaudella sieltä viivasta. Ne toissa kaudella tulleet tehot eivät kerro enää mitään.

Kyllä ne toissakauden tehot kertovat potentiaalista. Itse pidän Julkusesta. Kaverilla on todella painava veto, on kova kulmaväännöissä, ok liike ja pelisilmää löytyy.

Netissä on helppo rakentaa joukkuetta ja vaatia semmoista ja tämmöistä pelaajaa sille ja tälle paikalle, mutta oikeasti homma ei olekaan niin yksinkertaista. Hyvä, että vahvistuksia tulee. Tärkeää olisi pikku hiljaa päästä vakiinnuttamaan tiettyjä tutkapareja ja parantamaan ylivoiman laatua. Tietysti loukkaantumiset ovat sekoittaneet tätä prosessia.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kyllä minä toivotan 51 pistettä toissakaudella latoneen joukkueelle tutun pelaajaan mieluusti takaisin kokoonpanoon. Potentiaali on näytetty ja toivottavasti idea olisi nyt peluuttaa puhtaana hyökkääjänä - jos siis siirto pätee. Toki ainoa miete tuossa on se, että miten kokoonpano rakennetaan jos/kun suurin osa on terveenä. Edelleen pienoinen epäbalanssi senttereiden osalta jatkuu ja kiekollinen johtajapakki puuttuu.

Kuka olisi sitten ollut parempi löytö/pelote. Ölander? Tehoja onkin kertynyt varsin vakuuttavasti, toki olisi ollut jatkumo KooKoon pakiston SWE-lähtöisille sukunimille.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En oikein ymmärrä Julkusen hankintaa. Ei mahdu kärkiketjuihin ja alempiin ketjuihin on vähän turhan flegmaattinen vaeltelija. On kyllä ihan hyvä pelaaja, mutta tulee nyt mielestäni väärään paikkaan (jos tulee). Alemmissa ketjuissa näkisin mieluummin nuoria ja yrittelijäitä pelaajia ja niitähän KooKoolla on omastakin takaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Noniin siinäpä se, Välimaan viite antaa osviittaa siitä että Julkunen löytää itsensä puolustajan tontilta. Itse jälleen kerran näkisin kaverin mieluummin hyökkääjänä ja ylivoimalla viivassa. Veto onkin timanttinen ja varmastikin joukkueen paras (saa ehdottaa haastajaa).

Jos kerran nyt pakiksi menee, niin:

Muhonen - Hokkanen - Liukkonen
Niemi - Kiren
Baker - Laukkanen - Heikkinen
Forsberg - Julkunen
Siren - Nättinen - Virpiö
Gärdström - Virkki
Appelgren - Helenius - Forsbacka

Out H: Koskinen, Koskelainen, Lehtonen (+Virtanen ja Sierman)
Out P: Lustberg, Kautto

Jos taas Julkunen pelaiskin hyökkääjänä on Appelgren valitettavasti liipaisimella, toisaalta sirenit yms. jättävät minuutteja muillekin. Mieluiten tosin ehjät loppukauden kaikille. "Julkuin" istuisti Laukkasen ja Heikkisenkin kanssa ihan mukavasti samaan vitjaan.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Samassa tarinassa Välimaa mainitsee sentteri Nättisestä: "Mies pystyy myös napsimaan aloituksia, kuten eilisessä pelissä nähtiin." Joo, 40% tehoilla 15-6-9. En nyt vielä pitäisi aloitusguruna, mutta katsotaan jatkossa.

Tämän kauden KooKoossa ansaitsee jo maininnan kun pystyy napsimaan aloituksia monikossa.

Kohtalaisia hankintoja nämä kaikki kolme, vaikken Julkusta olisi ottanutkaan. Vahvistavat joukkuetta juuri nyt, mutta eivät välttämättä enää keväällä, jos loukkaantumistilanne paranee.
 

Rankkari

Jäsen
Nättinen, Kiren, Julkunen.. Täytemiehiä mestiksen runkosarjaan.

Pudotuspeleissä todennäköisesti näiden pelaajien taso ei riitä. Esim. Kiren oli viime pudotuspeleissä yllättävän epävarma. Julkusen peliura on laskussa. Nättisen pelitaito ei vielä ole noussut kovinkaan korkealle.

No katsotaan nyt, vaikka ennuste ei ihmeempiä lupaa.

Ensikauden valmennus vaikuttaa ihan lupaavalta.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Johan Kouvolassa tuntuu olevan fyrkkaa käytettävänä. Onko meno vähän samanlaista kuin Vaasassa jokunen aika sitten!? Kaikki kelpaa joilla vähänkin on kokemusta niin tarpeesta välittämättä. Noh keväällä se kiitos sitten annetaan kun taas pleikkareissa pudotaan esim. Sportille.
 

"TeeWeeKaks"

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
"Tietoinen valinta" laajentaa roosteria kevättä silmällä pitäen. No, joo... Otan mielelläni kaverit joukkueeseen, MUTTA... joukkue huutaa vieläkin selkeää ykköspakkia. Ja kyl toi yyvee on niin surkeaa ollut, että joko sitä ei ole ollenkaan harjoiteltu tahi siellä ei ossoo kukaan sitä pelata ja pyärittää. Siinä ei silloin kyllä yksi taitava pelintekijä sentterikään auta.

Ika puhui taas lehdistötilaisuudessa, että kevään pelejä varten oli hyvää harjoitusta K-Vantaan peli. Nää samat jutut kiertää kaudesta toiseen ja joka kausi on sama tulos: finaalista ulos!

Ihan oikeasti, koko kausi harjoitellaan vain kevään tärkeitä pelejä varten ja kun ne koittaa, niin joka jambba on mikkihiiri-osastoon kuuluvia. Ei asennetta, ei taitoa ja kaikki valittaa vaan vaivojaan.

Mä todella toivon, että tämä kausi kaiken muuttaa voi, mutta vahva epäilys vaani kuitenkin.

Nyt kaikille telakalla oleville kunnolla toipumisaikaa, eikä keskenkuntoisena takaisin, vaan vasta kun on kunnolla toipunut ja pelituntuman hakua 65:stä tai muualta.

Kaikki mahkuthan on olemassa, kun tollaisella pelillä johdetaan sarjaa, niin onhan se pakko ryhtiliikkeen tapahtuessa olla menestyskin keväällä mahdollista.

Ketjuja voisi viritellä vaikka näin:
Liukkonen-Hokkanen-Julkunen (jos ei Hokkanen vihdoin herää, niin voihan sen aina myydä pois)
Virpiö-Laukkanen-Heikkinen
Baker-Nättinen-Muhonen
Siren-Helenius-Forsbacka
Appelgren-Koskelainen-Lehtonen
Koskinen-Sierman-Virtanen

Pakisto muotoon:
Forsberg-"ykköspakki"
Niemi-Virkki
Kautto-Kiren
Gärdström-Lustberg

Puolustaahan tää joukkue osaa, vaikka kokonaiskuvan sekavuus joskus hämäävästi näyttää, että puolustaminenkin ontuisi. Nyt tarvittaisiin niitä hyökkäystä tukemaan pystyviä pakkeja. Pelkään kuitenkin pahinta ja luulen, että kuulapää laittaa Julkusen pakiksi ja se siintä sitten, näillä mennään.
 

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Julkunen tulee Kouvolaan juuri hyökkääjäksi, varma tieto. Hyökkäysosasto on näin ollen valmis, mutta puolustajaa tässä vielä haetaan, ja hyvä niin.

Käsittämättömän kovaltahan tuo hyökkäys näyttää nyt, mutta odotellaan rauhassa pudotuspelejä ja loukkaantumistilannetta... Nyt jo yksi mies koko kauden ulkona, enkä jaksa uskoa, että tällä loukkaantumishistorialla se siihen yhteen jäisi.

Hyökkääviin (kolme ensimmäistä) ketjuun on tarjolla nyt 11 pätevää pelimiestä (Liukkonen, Hokkanen, Julkunen, Virpiö, Laukkanen, Heikkinen, Baker, Nättinen, Sirén, Muhonen) ja telaketjuosastollekin neljä (Forsbacka, Helenius, Koskelainen, Lehtonen) + toki junnut (Koskinen, Virtanen, Sierman). Kaksikin uutta loppukauden mittaista poissaoloa tuo porukka vielä kestäisi, eli olisi silti sarjan kovin hyökkäysarsenaali. Hyvä!

Puolustus sitten... Sitä yhtä kiekollista liideriähän tuo vielä huutaa. Kirén on erittäin tervetullut täytemies. Reserviä loukkaantumisten varallekin löytyy:

Forsberg-"ykköspakki"
Niemi-Virkki
Kautto-Kiren
Gärdström-Lustberg
(Lehtonen-Helenius)

Voi pojat olin jo heittämässä kirvestä kaivoon pohjoisen kiertueen alkaessa, mutta nythän tämä näyttää taas vaarallisen mahtavalta. Kunhan vaan Rämö pysyy ehjänä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös