Jokipojat 2011–2012 – uuteen nousuun!

  • 182 171
  • 542

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Vituttaa, kyllä. En haluaisi nähdä Ruohomaata hetkeen rosterissa. Idioottimaisia hyökkäyspään jäähyjä ja helvetin itsekäs pelaaja.

Ja Haapakoski, vi**u! Nyt ei roudata enään yhtään pätkälainaa sotkemaan tuota tekemistä. Myykää tuosta rosterista nuo turhakkeet huis hapelikkoon jos jollekin kelpaa ja sijoittakaa "rahat" uudelleen. Ja pliis, sen kiekon saa hyökkäysalueelle muutenkin kuin yksinkuskaamisella, tai siis yrittämisellä. Tuo on vaan niin naurettavan näköistä kun ei henkilökohtainen taitotaso kyseisen "pelitavan" toteuttamiseen riitä.

Haapakosken voisi vapauttaa joulun viettoon perheen pariin. Varikselle ykköskäskijän rooli ja Turbo Aaltonen vierelle.
 

Erwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, TPS, Saksan jalkapallomaajoukkue.
Ja mitkäköhän voisi olla kentälliset viikonlopun otteluihin?

Näätäsen olen laskenut tervehtyneeksi, voi olla että ei oikeasti ole. Ruohomaa vilttiin. Pitää kiekkoa, mutta peliaikaan ja kiekon hautomiseen nähden tehot ovat liian pienet. Hyvärinen myös vilttiin. Ei ole sen parempi kuin Oinonen tai Väänänenkään.

1. kenttä

Sallinen - Rajala - Ranta

Näätänen - Lehikoinen

2. kenttä

Snellman - Koskinen - Karevaara

Oinonen - Ahonen

3. kenttä

I. Pitkänen - S. Pitkänen - Vauhkonen

Immonen - Näppilä

4. kenttä

Puustinen - Häikiö - Silvast


Kyllähän näiden siirtoruljanssien jälkeen pakka on entistä enemmän sekaisin. Ainut ketju mikä on jossain vaiheessa toiminut on S. Pitkänen - Rajala - Karevaara, mutta en sitä tähän koonnut, koska ajattelin jatkaa valmennuksen harjoittamaa sekoituslinjaa. Ja totta puhuen, Ranta on parempi maalinsylkijä kuin Karevaara. Odotan Rajalalta huippuluokan tarjoilua.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sitten, 3 erässäkin oli iskun paikat. Missä välissä aikalisää? Miten herättää porukka?

Veskarikin otettiin sitten oikeastaan tyhmimmässä mahdollisessa paikassa pois. Vaikken Jokipoikien touhuun ole kovin hyvin perehtynytkään, niin pelkästään tuon eilisen pelinkin (sekä esityksen että joukkueen yleisilmeen) perusteella uskaltaa väittää, että Haapakoski ei valmenna koko kautta. Jos vaan taloudelliset rahkeet antavat myöten vaihtaa koutsia tänäkin kautena.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
pelkästään tuon eilisen pelinkin (sekä esityksen että joukkueen yleisilmeen) perusteella uskaltaa väittää, että Haapakoski ei valmenna koko kautta. Jos vaan taloudelliset rahkeet antavat myöten vaihtaa koutsia tänäkin kautena.

Todennäköisesti tuossa mj-tauolle lähtiessä Haapakoskelta sitten kysytään että "Mitä mieltä tähänastisesta kaudesta?". Vastaukseenhan sitten luonnollisestikin tulee, että on ollut vaikeaa, kun joukkue on vaihtunut niin paljon...

Toivottavasti olen - ja Everton on - väärässä.
 

mainio

Jäsen
Vain kuusi omaa kasvattia kokoonpanossa tänään TUTO Hockeyta vastaan. Ymmärtäisin tämän, jos taso ei riittäisi oman kylän pojilla, mutta kun kaikki tuo mitä moni muualta tullut kentällä saa aikaan onnistusi kyllä jo A-junioreiden ykköskentältäkin. Jokipoikien tulevaisuutta ei kyllä näin varmasti rakenneta. Voisikohan se hallitus joensuulaisine jäsenineen jotain painetta asiasta valmennukselle antaa?
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Kuusi omaa, oli niin tai näin - Tänään peli näytti taas Jääkiekolta. Tosin "varovaiselta" semmoiselta. Olihan siellä rytinääkin seassa, mutta kiekollisena todella maltillista ja jopa varovaista.

Aika huimaa oli Jpoikain kiekkokontrolli. Omassa päässä pelattiin alaspäin surutta, joka 3-4 kertaa ennen lähtöä. Ja se AIKALISÄ! Herrajumala mikä paukku. Haapis reagoi. Toissakauden joukkuueella voisi sanoa, että "rutiinivoitto", mutta Roope Rannasta huolimatta (tai ansiosta) laitetaan, että tärkeä voitto!

Toivottavasti huomenna jatkuu.
 

Erwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, TPS, Saksan jalkapallomaajoukkue.
TuTo ja Hokki eivät olleet nykykunnossaan hirvittävän kovia mittareita, mutta siitä huolimatta olen ihan tyytyväinen JoKP:n peliesityksiin viikonlopun otteluissa. Etenkin eilinen viime hetken maalilla voitettu Hokki -matsi tuntuu erittäin hyvälle. Karevaara teki juuri sellaisen maalin, joita olen häneltä odotellut.

Tuo on hyvä merkki, että tasaiset kamppailut alkaa pikku hiljaa kääntyä voitoiksi. Toki olihan JoKP eilen Hokkia edellä maalipaikkojen lukumäärässä, pari tolppakutia jne. , mutta oli Hokillakin paikkansa. Tämä viikko meni sitten Tamin muutama kausi sitten mainostamalla "voita kaksi ottelua kolmesta" -tahdilla.

Tästä on hyvä jatkaa kohti viikkoa, jolloin pelataan kolme ottelua Savon joukkueita vastaan. Mielestäni Jukurit on keskiviikkona kaadettavissa, kun kaikki palaset natsaa kohdalleen. Itse asiassa pidän tulevan viikon vaikeimpana pelinä perjantaista vierasottelua SaPKoa vastaan. Tämä Savon isoveli osaa olla Talvisalossa ilkeä vastus, ja muuallakin.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Tämä viikko meni sitten Tamin muutama kausi sitten mainostamalla "voita kaksi ottelua kolmesta" -tahdilla.

Tästä on hyvä jatkaa kohti viikkoa, jolloin pelataan kolme ottelua Savon joukkueita vastaan. Mielestäni Jukurit on keskiviikkona kaadettavissa, kun kaikki palaset natsaa kohdalleen. Itse asiassa pidän tulevan viikon vaikeimpana pelinä perjantaista vierasottelua SaPKoa vastaan.

Itseasiassa viimeiset viisi peliä on mennyt tuolle kaksi kolmesta -tahdilla. Siihen voi olla tyytyväinen.

Kärkikolmikolta on toistaiseksi napattu ainoastaan yksi piste. Alkavalla viikolla siihen on taas yksi mahdollisuus mutta tuskin... Pike ei Mehtimäelle häviämään tule.

Kyllä SaPKoa vastaan pitää revanssipeleistä ottaa pisteitä enemmänkin kuin kolme, mikäli noilla sijoilla mielitään keikkua. Saa nyt sitten nähdä, että millaisella kokoonpanolla viikon pelejä lähdetään tahkoamaan. Maanantai-aamunahan noita muutoksia on aina tupannut Bluesin kanssa tulemaan.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Uusimmassa Urheilulehdessä oli TOP-50 Mestiksen pelaajat-lista, ja kyllähän tuosta paistoi läpi melkoinen "asiantuntemattomuus".

Karevaara ja Rajala olivat siellä sijoilla 15-25, mikä oli ihan oikein, mutta melkoinen pommi oli Ville Hyvärisen sijoitus kolmenkympin tienoilla. Juuri näin. Hyvä kun mahtuu kokoonpanoon.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Jaahas, johtava kiekkoanalyytikko oli (kerrankin) ihan oikeassa, eli Rannan tie vie tänään takas Bluesiin. Jotenka ilman toista bluesmiestä on SaPKon kaatoon lähdettävä :( Vaan eipä siinä mitä, kyllähän eilen kaikki kentät pystyivät peliä pyörittämään, jospa huomenna pääsisi Snellmankin kentälle. Tätä nousukiitoa ei passaa nyt keskeyttää. Viikonlopun peleistä kaksi voittoa, samaan aikaan Jukurit häviää kahdesti KooKoo:lle, sit oltais aika hyvissä asemissa.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
SaPKo on sellanen yllärijengi että mikään ei ole mahdotonta. Eka kaadetaan pari kertaa Jukurit, otetaan turpaan Akatemialta niin että hampaat tippuu ja sitten (mahdollisesti) kolataan tiensivuun Jokipojat, jolloin SaPKo on jälleen "parempi kuin Jukurit". Se on joku Savon sisäinen juttu mikä siellä antaa voimaa..

Hyvä nähdä että Joen suussakin on päästy maistamaan hyvää kiekkoa. Mitä tuli luettua niin siellä kulki peli ihan eri malliin mitä alkukaudesta. "Original six" jengien välisiä seuraa mielellään!

Tuli niin vaikeaselkoinen viesti että älkää edes yrittäkö ymmärtää :)
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Selvästi Uudesta noususta on kyse. Kalusto alkaa olla kunnossa ja peli-identiteetti löytyä. Ranta on huippu, mutta kun itseluottamus on alkanut nousta sekä saatu mukaan suoraviivaisuutta ja röyhkeyttä niin hyvältä näyttää.

Mahtavaa oli katsella Jukurien kaatoa, kun se vielä NÄYTTI niin hyvältä eikä ollut vain tuloksellisesti hyvää, kuiten ehkä toisella suosikkijoukkueellani.

Siis jos tuollaisellla intensiteetillä kyetään pelaamaan koko ottelu ja tämä kaikki tekeminen näkyy jokaisessa kaukalon osassa niin ei tarvitse enää pelkästään kirjoilla Mehtimäen lehtereillä.

Ja varmaan tappioita ja konttaamisia tulee, mutta suunta on hyvä. Vielä kun saadaan Puustiin ratkaisemaan muutama ottelu minun mielikseni niin sen jälkeen tie on taivaisiin. Vai mitä?
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Niko Snellmannin hyllytys? Onko Niko vastustanut valmennuksen käskyä ja taklannut vastustajaa vai mistä johtuu tämä viltitys? Niko sentään jakeli pääsääntöisesti puhtaita ja kovia taklauksia ja varmasti potentiaalia on pisteiden tekoon. Vai onko taustalla kuitenkin jotain loukkaantumista? Vai pelkästään, että halutaan antaa näyttöpaikka myös Otta Karviselle?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Roope Ranta pääsi pelaamaan Bluesissa pelkästään torstaina Kärppiä vastaan kakkoskentässä kun Lammassaari oli pois. Nyt Lamppu palasi tänään kokoonpanoon niin ei löytynyt enään Rannalle paikkaa. Näinköhän tie veisi takaisin Jokipoikiin?

Mehtimäkeläisen puolella joku kirjoitti, että Snellman on loukkaantuneena. Siis fyysisesti.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ore on ollut välillä totutun hyvä, mutta varsinkin kahdessa viime pelissä luvattoman epävarma. Kaikki kiekot pomppivat ja epävarmuus tarttuu kenttäpelaajiin. Kiistatta on selvää, että Antti on meidän ykkösmokke ja varauksetta niin saa ja pitää ollakkin. En kuitenkaan ymmärrä maalivahtipeluutusta sillä Antti on pelannut lähes kaikki ottelut (yhtä lukuun ottamatta kaikki, kun juuri pelin alla iski migreeni), ei meillä niin huono kakkosmokke ole! Toivottavasti seuraavaan peliin Sivonen pääsee maalille ja vaikka pelaisi pari peliä putkeen, tulisi Antillekkin arvokasta lepoa.
 
Roope Ranta pääsi pelaamaan Bluesissa pelkästään torstaina Kärppiä vastaan kakkoskentässä kun Lammassaari oli pois. Nyt Lamppu palasi tänään kokoonpanoon niin ei löytynyt enään Rannalle paikkaa. Näinköhän tie veisi takaisin Jokipoikiin.

Ei huonosti arvattu. Roope Ranta taas Jokipoikiin Eli Ranta tulee taas Joensuuhun parin pelin lainalle. Vituttaa tää hissiliike vaikka Roope kova pelimies onki.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Keskiviikkona on siis odotettavissa paluu voittojen tielle kun Roope on messissä. Ja kyllähän tämä hissiliike ja lainahommeli sais loppua, ja sehän loppuis kun Roopelle iskettäis loppukauden soppari käteen. Sitä miestä näemmä tarvitaan.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Ore on ollut välillä totutun hyvä, mutta varsinkin kahdessa viime pelissä luvattoman epävarma. Kaikki kiekot pomppivat ja epävarmuus tarttuu kenttäpelaajiin. Kiistatta on selvää, että Antti on meidän ykkösmokke ja varauksetta niin saa ja pitää ollakkin. En kuitenkaan ymmärrä maalivahtipeluutusta sillä Antti on pelannut lähes kaikki ottelut (yhtä lukuun ottamatta kaikki, kun juuri pelin alla iski migreeni), ei meillä niin huono kakkosmokke ole! Toivottavasti seuraavaan peliin Sivonen pääsee maalille ja vaikka pelaisi pari peliä putkeen, tulisi Antillekkin arvokasta lepoa.

Näinköhän Antin sopimuksessa lukee että Antti pelaa kaikki pelit mitkä haluaa? Sen verran pitkään ja hartaasti miestä Jojensuuhun houkuteltiin, että sopimuspaperi on varmaan melko pitkälti Antin käsialaa. Ei tuota muuten voi ymmärtää. Kakkosmokkekin tarttisi peliaikaa eikä Sivonen ihan huono ole. Savonlinnassa Antilla oli muutamaan otteeseen vaikeuksia jopa toisesta päädystä heitetyissä purkukiekoissakin. Ei ole kaveri enää parin vuoden takaisessa vedossaan.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Näinköhän Antin sopimuksessa lukee että Antti pelaa kaikki pelit mitkä haluaa? Sen verran pitkään ja hartaasti miestä Jojensuuhun houkuteltiin, että sopimuspaperi on varmaan melko pitkälti Antin käsialaa.
Silleenhän asia oli (käsittääkseni), että Niemelle oli luvattu tietty määrä pelejä, olikohan joku kolmaosa tai silleen. Merkittävä määrä kuitenkin. Siksi minua ihmetytti miten Ore tänne saatiin, kun taatusti selvää ykkösmoken paikkaa haki. Liekö ollut tuo Niemen juttu selvillä vaiko ei. Mutta nythän sit Ore on saanut pelata mielin määrin kun Niemi on ollut sivussa. Kyllä Sivonen täytyisi välillä laskea maaliin, viime aikojen pelitahdissa hyväkin maalivahti osaa väsyä, sellainen kyllä Oren otteista viikonloppuna huokui. Keskiviikkona Eemeli tolppien väliin, sithän on vähän taukoa latautua itse kunkin, myös fanien.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Bluesin Lammassaaren poistuminen rosterista kuukausiksi tarkoittaneen sitä, että Roope Rantaa ei tulla joensuussa näkemään ainakaan niin kauan ennen kuin hankkivat Lampulle korvaajan. Taitaa siellä olla muutenkin paljon pelaajia poissa, joten en laskisi kauheasti Blues-lainojen varaan.

Rannan haluaisin joensuuhun loppukaudeksi, mutta höylääminen väliä Espoo Joensuu ei Jokipoikia kostuta keväälle yhtään. Eikä luultavasti ole Rannankaan mieleen.

Jotain muutoksia joukkueeseen toivoisin, mutta taloudellisesta tilanteesta ei ole käsitystä. Lehikoisen soppari taisi päättyä tähän taukoon+ lainojen epävarmuus luo liikaa epävarmuustekijöitä. Jospa jotain ratkaisuja saataisiin jo tauolla aikaiseksi. Viisaammat voinevat valaista jos jotain tietoa löytyy.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jotain muutoksia joukkueeseen toivoisin, mutta taloudellisesta tilanteesta ei ole käsitystä. Lehikoisen soppari taisi päättyä tähän taukoon+ lainojen epävarmuus luo liikaa epävarmuustekijöitä. Jospa jotain ratkaisuja saataisiin jo tauolla aikaiseksi. Viisaammat voinevat valaista jos jotain tietoa löytyy.

Haapakoski tyytyi eilen vain kertomaan, että kaikkien kolmen (Sallinen, Ranta, Lehikoinen) tilanne on auki.

Jotain sivulauseessa myös mainitsi tauon olevan hyvä "joukkueen rakentamiselle" tai sen miettimiselle. Eli lienee muutoksia tulossa, enemmän tai vähemmän.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Jaahas. Eli huonolla säkällä Koskinen jää loppukaudeksi Slovakiaan. Ja Ranta tuskin tulee jatkamaan Jokipojissa, Bluesin tilanteen takia. Hyvä jos Sallinenkaan. Lehikoinen olisi syytä saada joukkueeseen loppukaudeksi, muuten on erittäinkin todennäköistä että Jukurit tai KooKoo (tai joku muu) nappaa miehen vielä jossain vaiheessa. Noh, kohtahan alkaa taas mahtumaan oman kylän miehiä kokoonpanoon, sitähän monet ovat toivoneet. Eri asia miten pärjätään.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Koskinen ollut viime aikoina yksi näkyvimmistä pelaajista Jokipojissa. Onpa paha löytää joukkueen sisältä tohon korvaajaa. Jospa se Pena onkin hankkinut meille über vahvistuksen alaskan vitos divarista... Ihmetyttää kyllä tämä homma, ilmeisesti Koskisella lukee sopparissa, että saa lähteä ulkomaille halutessaan.

Ja sitten on pakko mainita tapaus Vauhkolaisesta. Jätkä on kyllä semmoinen tuhlaajapoika, että ei paremmasta väliä. JOKA pelissä Rajala luo huikean määrän avopaikkoja, mutta Olavi laukoo tolppaan, ohi, yli tai moken mahaan! No tekee se Vauhkonenkin jotain oikein kun saa niin paljon "varmoja" maalipaikkoja. Uskon, että keväällä kun tämä "snaipperi" saa kiekon osumaan tolppien väliin sillä menestyksellä, että verkko kiristyy niin meillä on hyvä ja tehokas tutkapari. Potenttiaaliaa löytyy, tällä hetkellä Vauhkonen tuhlaa pari varmaa paikkaa per erä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ihmetyttää kyllä tämä homma, ilmeisesti Koskisella lukee sopparissa, että saa lähteä ulkomaille halutessaan.

Juu. Marraskuun loppuun mennessä liigaan tai ulkomaille. Nyt on sitten sopimus purettu pelaajan aloitteesta ja takaisin ei tule.

Vituttaa tämä ruletti. Tulee näkymään, se on 100% varmaa. Ranta, Sallinen, Koskinen ja mahdollisesti Lehikoinen. Voi shaatana mitä touhua taas!

Täytyy hetki olla kirjoittamatta. Voi tulla taas kaikkea mukavaa muuten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös