Peliesitykset 2011–2012

  • 199 223
  • 638

sergo91

Jäsen
Kutsu esitettiin kahdesti Paalasen toimesta mutta Honkanen ei joko välittänyt vastata syystä tai toisesta tai sitten ymmärtänyt viestiä.

Ok no sitten on ihan oikein tietysti että jotenkin kuittaa menneen tilanteen, jotenkin vain jäi se kuva kun ei kunnolla nähnyt että todellista kutsua ei edes esitetty.
 

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
jotenkin vain jäi se kuva kun ei kunnolla nähnyt että todellista kutsua ei edes esitetty.
Idea oli kostaa Lintnerin kohtelu, eikä silloin tarvitse toimia minkään etiketin mukaan. Tuskin se Honkanenkaan kyseli Rikulta, että "mitä jos mä nyt tiputan sut, onko ok?" ennenkuin törmäili slovakin katolleen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paalasen eilinen toiminta ehdottoman hyväksyttävää, Lintnerin taas ei.

Nyt on tullut kahdesti peräkkäin rumilla lukemilla turpaan. Ei hyvä, vaikka onhan matsit ollut lukemia tasaisempia. Eilen taisi kamelin selkä katketa Myllyniemen urpoiluun ja omaan huonoon viimeistelyyn, Pelicanskin lopussa iski maaleja kun ei enää meidän jamppoja napannut. Mutta onhan tollanen 6 maalia per peli omaan päähän huolestuttavaa. Pitääkö noita pakkeja ja maalivahteja nyt alkaa vetämään oikein urakalla lokaan jotta ne heräisi ja alkaisi kiukulla tekemään parempaa jälkeä? Hyökkääjien kanssa ainakin toimi, ennen kautta kaikista tuuteista kerrottiin kuinka SaiPan hyökkäyskalusto on surkeinta paskaa mitä liigassa on koskaan nähty, mutta nyt meillä onkin 2 oikein kelvollista kärkiketjua. Lintneriä ja Salcidoa odotettiin kuin puolijumalia, mutta massaksi ovat vajonneet. Jännä nähdä miten homma toimii kun Lintner on katsomossa pelikiellossa ja Salcido loukkaantuneena, siinä onkin Selinillä miettimistä jos varapakeilla pelatessa meneekin paremmin. Varsinkin Lintner tuntuu tällä hetkellä olevan haitaksikin joukkueelle selässä majailevan apinatarhansa ja siitä kumpuavan turhautuneisuutensa takia. Toivon, että saisi pelikieltoa ja sen aikana saisi päätänsä kasaan, ja paluuottelussa posauttaisi ketsuppipullon parin maalin muodossa.
 

Kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Sinä puhut uskomisesta ja veikkaamisesta. Minä puhuin faktoista. Paalasen voima-arvot on kaverin raameihin nähden huikeat, mutta kestävyydessä riittää vielä kehitettävää.

Kyllä ne valmentajat faktoja katsookin ja kuntotestien tulokset lienee pätevämpiä pohjia peluutusten suunnittelemiseen kuin katsojien mielipiteet.

Itse toivoisin, että Paalasella sorvattaisiin joku 2+2-vuotinen jatko, koska kestävyys on sellainen ominaisuus joka on treenattavissa, mutta asennetta joko on tai ei ole, ja Paalasella sitä ehdottomasti on. Kaveri on jo nyt Kisapuiston kulttipelaaja ja se maine vain vahvistunee taklaus taklaukselta. Kun kyseessä on vielä oma kasvatti, täytyy tuollaisista kavereista pitää kiinni.
Jaahas, voitko kertoa ne faktat, joita sinulla on tuosta Paalasesta suhteessa muihin pelaajiin, eli laitatko ne ihan konkreettisesti tänne näkyviin, niin ei tarvitse sitten veikkailla ? Jääkiekossa pelaaja pelaa noin 30-60 sek/vaihto, ja 10-20 min/ottelu. Jos ihan oikeasti viitsit väittää, että jääkiekon sm-liigassa on pelaajia, jotka ei jaksa pelata täydellä teholla tuota aikaa, niin huh huh. Luuletko ihan tosissaan, että Selin ei sen takia peluuta Paalasta enempää, kun ei se jaksa pelata yli 10 min ottelua kohden, ja että valmentajat miettii kokoonpanoja tehdessään jotain kuntotestien tuloksia, minkä mukaan voidaan peliaikaa jakaa ? Eli tuolla kolmoskentällä on niin paljon parempi kestävyys, että sen takia saavat pelata enemmän. Ensinnäkin pelaajan taito/rooli määrittelevät sen missä kentällisessä hänestä eniten on apua joukkueelle. Ja toiseksi, jokainen valmentaja katsoo pystyykö kyseinen pelaaja täyttämään juuri sen roolin joka hänelle on annettu, ja sen mukaan päättää peliajasta, riippuen kyseisen pelin tapahtumista.
Asiasta toiseen, niin eilinen Ässät peli näytti hyvin, miten yhden kentällisen pelaaminen muuttui olennaisesti, kun yksi kaveri vaihtui. Eli Koskisen paikalla oli Kaksonen. Ketju loi maalintekotilanteita, ja painoi peliä useasti vastustajan päähän. Kentälliseen tuli liikettä, ja kiekollista osaamista selkeästi lisää, joka oli selvä piristysruiske eilisessä pelissä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Jaahas, voitko kertoa ne faktat, joita sinulla on tuosta Paalasesta suhteessa muihin pelaajiin, eli laitatko ne ihan konkreettisesti tänne näkyviin, niin ei tarvitse sitten veikkailla?

Minä olen kertonut faktatiedot Paalasen fyysisistä vahvuuksista ja heikkouksista ja jättänyt vain lähdesuojan nimissä kertomatta mistä tietoni olen saanut. Olen myös tuon faktan perusteella itse olettanut, että jos kerran kaverin kuntopohja ei vielä tässä vaiheessa kestä suurempia peliaikoja on se osaltaan vaikuttamassa siihen, miten Selin Paalasta peluuttaa.

Jos ihan oikeasti viitsit väittää, että jääkiekon sm-liigassa on pelaajia, jotka ei jaksa pelata täydellä teholla tuota aikaa, niin huh huh.

En minä väitä mitään. Välitän vain tiedon, jonka olen saanut luotettavasta lähteestä.

Luuletko ihan tosissaan, että Selin ei sen takia peluuta Paalasta enempää, kun ei se jaksa pelata yli 10 min ottelua kohden, ja että valmentajat miettii kokoonpanoja tehdessään jotain kuntotestien tuloksia, minkä mukaan voidaan peliaikaa jakaa?

Tottakai valmentajat miettivät pelaajien kestävyyttä jakaessaan peliaikaa. Jos joku pelaaja on ihan puhki ja hapoilla vaihtopenkillä, olisi valmentajalta idioottimaista peluuttaa häntä itsepäisesti yhtä paljon kuin parempijalkaisia ja -kuntoisia pelaajia. Ja kuntotestejä järjestetään ja tuloksia seurataan juuri siksi että niin pelaajat kuin valmentajat saavat siitä tietoa pelaajien kehtiyksestä ja ominaisuuksista.

Ensinnäkin pelaajan taito/rooli määrittelevät sen missä kentällisessä hänestä eniten on apua joukkueelle. Ja toiseksi, jokainen valmentaja katsoo pystyykö kyseinen pelaaja täyttämään juuri sen roolin joka hänelle on annettu, ja sen mukaan päättää peliajasta, riippuen kyseisen pelin tapahtumista.

Sanot: "jokainen valmentaja katsoo, pystyykö kyseinen pelaaja täyttämään juuri sen roolin, joka hänelle on annettu ja sen mukaan päättää peliajasta". Eikö siis ole mahdollista, että Selin on huomannut, että Paalanen ei fysiikkansa takia ole vielä valmis täyttämään 14-15 minuuttia per peli pelaavan pelaajan roolia ja on sen perusteella päättänyt, että hänen on parempi pelata nyt nelosessa?

Mutta nyt tuntuu, että tämä keskustelu on menossa jankkaamiseksi, joten päätän sen osaltani tähän. Jos sinulle jäi asiasta vielä jotain kaivelemaan, niin pistä ihmeessä yksityisviestiä.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Honkanen puski ja löi Lintneriä-Paalanen veti Honkasta turpaan. Täysin oikein toimittu.
Lintnerin kyynerpää oli typerä temppu ja jos sanktioita tulee niin lousitaan marisematta.
Myllyniemi on ottanut maalia kiertävän pelaajan kampituksesta kolme jäähyä tällä kaudella, ja eilen lahjoitti maalin. Meillä on maalivahtivongelma, koska Bernard ei oloe ykkösvahti, eikä Myllyniemi joukkueelle voiton takaava vahti. Yksi helppo joka pelissä on liikaa.,
JA palataanpa vielä Paalanen-Honkanen kuritukseen:iso peukku Villelle. Viesti pitää olla selvä.


Ja tuosa yllä olevaan peliaikakeskusteluun sen verran, että kumman valitset: 20 minuuttia varovasti surffaillen, ettei iske väsy. Vai 10 minuuttia niin että joka vaihdossa kansa kohahtaa
 
Missä helvetissä on muuten Ullberg, jonka piti olla superlupaus? Voisi melkein joitakin liigamatseja vaikka pelatakin, ei siitä ainakaan haittaa meille olisi. Ja on muuten ainakin suhteellisen isokokoinen, taidoista en sitten tiedä.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Täytyy kyllä tämänpäiväinen HIFK-voitto nostaa aika korkealle! Peli Helsingissä, täysi tupa, vastustajan juhlapeli, oma ykköspakki pelikiellossa ja kolmosveska torjumassa. Jos noista lähtökohdista lähdetään pelaamaan niin odotukset eivät kyllä ole todellakaan korkealla. Eikös mitä, 4-2 voitto ja kolme pongoa kotia. En edes muista milloin oltaisiin voitettu HIFK vieraissa. Olikohan viime- vai toissakaudella kun Carlon kahdella maalilla päästiin rankuille asti, mutta niissä ei enää pärjätty. HYVÄ JÄTKÄT!!
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Ykkösketjuksi on noussut Löfmanin ketju. Koho on pelannut tuossa erittäin hyvin ja vaikuttaa muutenkin kuin uudestisyntyneeltä kaukalossa, mutta kyllähän Löfman on nyt SaiPan tärkein hyökkääjä tällä hetkellä ja nimettäköön ketju edelleen hänen mukaansa.

Löfman 15 pelissä 8+4=12 ja +5
Jekimovs 15 pelissä 5+7=12 ja +3
Koho 11 pelissä 3+5=8 ja +3

Nyt pitäisi sitten alkaa miettiä, millä tuohon Koskirannan ex-ykkösketjuun saataisiin uutta virtaa. Saarisella luistin kulkee edelleen, ja pisteitä syntyy, mutta mutta...

Mankinen 10 viime pelissä 2+3 ja -6
Koskiranta 10 viime pelissä 1+2 ja -5

Etenkin nuo Koskirannan hiipuminen hyvän alun jälkeen on huolestuttavaa. Peliaikaa kumminkin tulee sen verran runsaasti edelleen, että kyllä siellä pitäisi maalejakin pystyä tekemään. Ketju on pysynyt kasassa pitkälti alusta asti, voisi olla korkea aika kokeilla jotain muuta.

Mankinen Flinckin ja Paalasen vierelle ja ketjun peliaika sinne 10 minuutin paremmalle puolelle.

Ykköketjuun Kaksonen. Nyt kun se ketsuppipullo räjähti auki niin ei ole maalimäärillä enää mitään rajaa.

Yksi syy Koskirannan ketjun hiipumiseen voi olla myös se, että takana usein pelaa Lintner-Pukka. Lintner toi mukaansa oman pelikirjan, eikä toistaiseksi ole ollut kiinnostunut Selinin vastaavasta. Toivottavasti tuon pelikiellon aikana valmennus tekee töitä Lintnerin kanssa. Noin taitava pelaaja jos saadaan muun joukkueen kanssa samalle kartalle niin alkaa niitä tehojakin löytyä ihan toiseen malliin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Kovasti tällainen esitys lisää uskoa. Kuningas Lintner on sivussa eikä ykkösketju saa kiekkoa maaliin millään, ja siitä huolimatta HIFK kaatuu komeasti! Maalivahtiosostolla on ihan uutta säpinää, jarruketjussa huseeraava Elmeri Kaksonen on kahden ottelun maaliputkessa ja Löfman-Koho-Jekimovs alkaa kohta dominoida kuin legendaarinen Eiskonen-Ravi-Juseliusta.

Jos HPK kaatuu tiistaina, niin kuka tekee torstain Kärppä-peliin tilaa Lintnerille?
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Täytyy kyllä kehaista Jekimovsia vaikka aluksi en uskonut hänestä vahvistusta joukkueelle. Ennakkoluulottomasti pelannut ja näyttänyt olevan valmis tähän sarjaan. Taidolla ja kylmäpäisyydellä pärjää kun pitää jalat maassa. Kun tekee vielä töitä, toisin kuin Nabokov aikoinaan, on tästä kaverista vielä paljon iloa jatkossa illasta toiseen.
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Seuraavat kierrokset

Tässä on muutama peli välissä ennen kuin iskee SaiPan kannalta tärkeimmät pelit eteen. Seuraava peli HPK:a vastaan on tietenkin tärkeä, mutta maaottelutauon ympärillä oleva jakso on varsin mielenkiintoinen.

Kaksi ottelua ennen ja kaksi heti tauon jälkeen vaikuttavat aika paljon joukkueen paineisiin. Tuolloin pelataan:

2.11 SaiPa - Tappara
3.11 Ilves - SaiPa
Tauko
16.11 HPK - SaiPa
19.11 SaiPa - Ilves

Noiden pelien jälkeen SaiPa on joko taistelemessa karsimisesta tai heiluu säälirajalla. Tärkeä jakso kaiken kaikkiaan. Oman mausteensa tuo tilanteeseen maaottelutauko. Mielenkiinnolla odotan tätä jaksoa.

-H-
 
Katsokaa myös kuinka hienoja maaleja pojat teki! Ei ollut kyse mistään räkämaaleista, vaan taidolla vedetyistä huippusuorituksista pehmeillä käsillä :D. Oli kyllä ilo katsoa.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Myönnän olevani iloinen Saimaan Pallon voittaessa Hifkin. SaiPan voitto harmittaisi vähiten keskinäisessä matsissa, joten taitaa SaiPa olla kakkos-suosikkini liigassa.
 

ilveksenmiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesytetty kissimirrilauma & joukko puuhastelijoita
Pakko tulla kyl tänne sanomaan, että olette loistavasti potkaisseet jokaista sm-liigan ennustajaa ja muita joukkueita munille ja lujaa! Teillä ei ole isoja hankintoja/miljoonilla koottua joukkuetta, mutta joukkue pelaa tällä hetkellä niin suurella sydämellä, että alan toivomaan teille play-off paikkaa toden teolla! Nyt vaan tukea joukkueelle ja halli täytee joka kotimatsiin niin pääsette plussan puolelle ja sm-liigan pieni suuri joukkue nousee jälleen! Loistavaa peliä olette esittäneet ja toivottavasti näemme sitä jatkossakin!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Katsokaa myös kuinka hienoja maaleja pojat teki! Ei ollut kyse mistään räkämaaleista, vaan taidolla vedetyistä huippusuorituksista pehmeillä käsillä :D. Oli kyllä ilo katsoa.

Tähän vahva sama, erittäin nättejä maaleja kaikki neljä HIFK-matsin osumaa! Tokihan ekaa maalia lukuunottamatta tilanteet lähti HIFK-jamppojen koomailuista, mutta kolean kaunista ja täysin epä-SaiPamaisen kliinistä oli viimeistely sekä Flinckiltä, Jekiltä ja Kaksoselta.

Jännä nähdä miten käy meiningin kun Lintner palaa lauantaina kokoonpanoon Jookkereita vastaan. Paino sanalla nähdä, pääsen paikan päälle tapausta todistamaan, vielä kun vaan ymmärtäisin jotain näkemästäni enkä vaan ihmettelisi vinhasti ympärilläni pyörivää jäähallia.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tokihan ekaa maalia lukuunottamatta tilanteet lähti HIFK-jamppojen koomailuista, mutta kolean kaunista ja täysin epä-SaiPamaisen kliinistä oli viimeistely sekä Flinckiltä, Jekiltä ja Kaksoselta.
Sääntö numero yksihän on se, että maalit on tehtävä silloin kun maalipaikka siunaantuu. Jos vastustaja töpeksii ja itse et saa pikkumustaa pömpeliin, niin erittäin huonosti menee. Tuollaistakin SaiPaa ollaan nähty usein. Nyt tällä kaudella maalinteko tuntuisi helpommalta ja jotenkin tekeminen raikkaammalta. Jo aika monta ottelua, missä on tehty neljäkin maalia. Sillä saldolla jo voittaminen on mahdollista.
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sääntö numero yksihän on se, että maalit on tehtävä silloin kun maalipaikka siunaantuu. Jos vastustaja töpeksii ja itse et saa pikkumustaa pömpeliin, niin erittäin huonosti menee. Tuollaistakin SaiPaa ollaan nähty usein.
Juuri näin. Olihan se erityisesti Flinckin maali jotain niin ei-saipamaista: Vaikka tilanne lähti vastustajan virheestä omassa puolustuspäässä, jonka Make tosin hienosti haistoi, lähti hän vielä kiertämään edessä ollutta puolustajaa, eikä vain tyytynyt laukomaan puolustajaa päin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tälläiset vertailut on toki aika lailla sitä itseään, eikä ota lähellekään kaikkia muuttujia huomioon, mutta kun olen tilastojen suhteen niin intoutunut persoona, niin tekee tässä välissä mieli tehdä pieni vertailu.

Aiheena on siis Robert Jekimovs.

Viime kausi Mestiksessä Jokipoikain riveissä:

Ottelut 47 Pisteet 24+19=43

Tällä kaudella SaiPassa:

Ottelut 15 Pisteet 5+7=12

Eli jos ajatellaan, että pistetehtailu pysyy samanmoisena, niin kun pelejä on pelattu 45, olisi Jekimovsilla saldona 15+21=36. Tuolloin oltaisiin suurinpiirtein samoissa määrissä otteluja kuin mitä Mestiksessä menneellä kaudella.

Niin, mitä tuosta sitten tuolla tapaa voisi päätellä, on se, että Jekimovsilla ei tuo hyppy SM-liigaan Mestiksestä ole ollut yhtään vaikeata ja pistetahti on lähes sama. Usein kun sanotaan, että Mestiksen pisterohmusta liigan pisterohmuksi ei ole lainkaan helppoa päästä. Totta, mutta onneksi joskus joku osoittaa tuon sanonnan turhaksi.

Vaan nämä tietysti hyvin suoraviivaisia tilastoja.

Joka tapauksessa hienoa näyttöä Jekimovsilta. Loistava löytö!
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa-HPK

En päässyt paikan päälle, mutta "onneksi" näin ottelun Veikkaus-TV:stä. Ja kiitän onneani etten päässyt paikan päälle koska noin aneemista SaiPaa en ole nähnytkään tällä kaudella. Erityisesti harmittaa täysin luokaton YV-pelaaminen jota kesti 6 minuuttia. Minä en käsitä miten voi pelata 6 minuuttia ylivoimaa umpisurkeasti ilman yhtään kunnollista tilannetta. Lauantaina oli todella hyvä yleisilme ja peliesitys mutta tänään siitä ei ollut edes muistoa jäljellä. Yleisöä oli saatu lauantain esityksen perusteella hallille mukavasti ja näin heidät sitten palkittiiin. Itse tappio ei harmita niin paljon kuin se että SaiPa oli ensimmäisen kerran tällä kaudella ihan hajuton, mauton ja väritön jopa aneeminen. Kiteytettynä paska. HPK oli nimittäin aika surkea ja lauantain peli-ilmeellä SaiPa olisi takonut 7 maalia. Aina pitäisi löytää jotain positiivista mutta tämän päivän esityksestä ei oiken löydä mitään hyvää sanottavaa. Yksittäisistä pelaajista voi positiivisessa mielessä nostaa esiin Kaksosen Elmerin joka ainakin yritti parhaansa ja oli hyvällä jalalla liikkeellä.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
JEPA! Paskin vierasjoukkue mitä tänä vuonna on Kisapuistossa nähty ja kuokkaan tuli. Vittu. Kuuden pisteen peli ja mikään ei toiminut. Vastustaja teki pelin vaikeaksi ja myös onnistui siinä. Kävi Barneytä sääliksi, ei aikaa ylivoimalla ja tuntui vauhti hiipuneen niihin luokkiin mitä oli kun tuli SaiPaan. Eipä HPK tarvitse kanssa tuolla porukalla miettiä mikä sijoitus tulee olemaan runkosarjan päätyttyä, koska voisin heittää, että ensimmäinen niistä kahdesta numerosta alkaa ykkösellä. Eipä oikein irronnut kaiteeltakaan tänään kannustus, joten tämä peli pitää pyyhkiä äkkiä mielestä pois. Siis, kohti uusia pettymyksiä. Nätisti Kiilholma muuten heitti sen kiekon katsomoon. Viiden metrin säteellä ei ollut kuitenkaan ketään ahdistamassa ja siinä hetkessä se 5-3 ylivoima olikin hyvä antaa vastustajalle.... Tälläistä positiivista nyt alkuun. Laitetaan huomenna lisään, kun tuo otsasuoni ei enää syki niin kovasti.
 

Kude

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SuomU
Harvoin kirjoitan tänne, mutta nyt on pakko.

Miten tuollainen perseily on mahdollista? Kakkosketju on liekeissä, mutta missä on ns. ykkösketju?? Ensimmäisessä erässä oli liikettä ja paikkoja luotiin, mutta mitä sitten tapahtui jatkossa??? Eniten vituttaa kolmannen erän kolme hukattua ylivoimaa, joissa ei tapahtunut YHTÄÄN MITÄÄN.

SaiPa pelasi mielestäni kohtalaisen hyvin ensimmäisen erän, mutta jatko sujui taas vuorostaan kohtalaisen heikosti. Onko SaiPan mahdollista pelata useampi voitollinen peli peräkkäin ja hyvällä tasolla? Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että ei onnistu. Tällä tasolla korvien väli ratkaiseen eniten ja se ei ollut SaiPalla tänään kunnosa. Yritystä riitti, mutta huolimattomuus paistoi otteissa.

Kiilholma ei kuulu suosikkeihini, edelleenkään. Miten lie onnistuikin tuossa toisen erän purkukiekossaan noin?

Ullberg saa mielestäni jatkaa maalilla. Tuntuu olevan paljon rauhallisempi veskari kuin Myllyniemi tai Bernard, tänään esitti mielestäni varsin hyviä otteita. Tämän päivän ainut, joka pääsee puhtain paperein. Ja Levokarin haukkumista en ainakaan tämän päivän perusteella ymmärrä, kelvollinen suoritus Paulilta.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Ja Levokarin haukkumista en ainakaan tämän päivän perusteella ymmärrä, kelvollinen suoritus Paulilta.
Ihan kaikkea muuta kuin kelvollinen suoritus. Joo, tulihan sieltä mukavat tehot 0+1, mutta sen lisäksi aivan katasrofaalisia jäätymisiä. En nyt sano, etteikö lähes koko joukkue vetänyt tänään vihkoon, mutta Levokarin tämäniltaisessa suorituksessa ei ole todellakaan mitään puolusteltavaa. Huono peli ja luokattomia, huolimattomia kiekollisia ratkaisuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös