Jokipojat 2011–2012 – uuteen nousuun!

  • 182 287
  • 542

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Tuosta spekuloidusta yhteistyöstä Bluesin kanssa voidaan olla montaa mieltä. Ja johan tuota yhteistyötä näyttää tapahtuvan. En kyllä oikein jaksa uskoa että tämä viikon vaihto edesauttaa uudessa nousussa, tai sen yrityksessä. Nyt on edessä kolme tärkeää peliä, joista ON otettava vähintään 6 pistettä, ei yhtään vähempään saa tyytyä. Kyllähän tässä jo vähän täytyy pelätä sitäkin mahdollisuutta että Rajalan visiitti Bluesiin venähtää.
 
No en olekkaan spekuloinut mistään yhteistyöstä, mutta käytin sanaa yhteistyö koska käsittääkseni tähänki tarvittiin molempien seurojen yhteisymmärrys eli yhteistyötä.

En myöskään usko että näillä avuilla tästä sillasta noustaan ja menetettiinhän me joukkueen paras pelaaja. Mutta ehkä tässä on sellanen pieni porkkana kaikille pelaajille, hoidat hommat hyvin ja saatat päästä kokeilemaan vauhtia liigajäille. TOIVOTTAVASTI edes pikkuisen piristäs tuota tekemistä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jaahas. Kävipäs Bluusi pahaan aikaan apajilla. Eihän tuo peli ennestäänkään ollut sekaisin ja todella tärkeä viikko edessä. Jospa tämä nyt herättelisi vähän joukkuetta. Aaltonen pystyy tekemään kyllä mestiksessäkin jo tulosta. Rannan nykykunnosta ei ole aavistustakaan ja toivottavasti tulee asenteella kylään.

Vitu**aa aikalailla tälläiset viikon lainailut.
 

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
Jaahas. Kävipäs Bluusi pahaan aikaan apajilla. Eihän tuo peli ennestäänkään ollut sekaisin ja todella tärkeä viikko edessä.
Vitu**aa aikalailla tälläiset viikon lainailut.

Jonne, peli on ollut todella pa$kaa koko syksyn, pari vaihtoa viikoksi ei voi sitä pahemmin enää sekoittaa.
Nyt ois Haapiksellä näytön paikka, muuten se on sitten soromnoo.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ka niin. Mieluummin olisin kyllä ottanut vaihdossa jotain asennesata-koohottajia tuomaan yritystä ja ryminää. Näitä silkkivarusteilla pelaavia jätkiä on jo ihan riittämiin, tai ainakin siltä tuntuu joukkueen peli nyt turhan usein.

Aaltonen on tietysti äärettömän mielenkiintoista nähdä. Tuolla häntä käsittelevässä ketjussahan tätäkin mahdollisuutta jo sivuttiin.

Sinällään nimet selässä ei nyt puristele ollenkaan. Seuraavista peleistä täytyy kyetä voittamaan kaksi kolmesta.
 
Minä veikkaan että Aaltonen pelaa ihan jollain muilla kuin silkkivarusteilla. Uskon tai ainakin toivon erittäin kovasti että siellä vielä Jokipoika sydän sykkii sinisen paidan alla. Eiköhän se isä Turbo pidä viimeistään huolen ettei poika tule kotikaupunkiin neppailemaan, vaan käy pelaamassa itsensä Joensuulaisen "ison" yleisön sydämeen.

Ranta olisi kyllä saanut jäädä sinne Bluesin viitoskenttään neppailemaan, johan se edellisellä visiitillä nähtiin minkälainen turhake on kyseessä. Okei, pisteitä tuli mutta se saatanan piruettien heittäminen hyökkäyspäässä ja puolustushaluttomuus jäi ainoana miehestä mieleen.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Mielenkiintoista nähdä. Toivottavasti olet Heimopäällikkö oikeassa. Ainakin junnuna selkä tuppasi Mirollakin suoristumaan välillä turhankin helposti.

Nyt tietenkin pärjätäkseen saa tehdä töitäkin ihan toiseen tapaan.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Ainakin junnuna selkä tuppasi Mirollakin suoristumaan välillä turhankin helposti.

Nyt tietenkin pärjätäkseen saa tehdä töitäkin ihan toiseen tapaan.

Jaa? Kyllä Miro ainakin minun näkemissä peleissä C:ssä teki hommia ihan tosissaan, oli kuitenkin jo silloin sen verran luisteluvoimainen kaveri, että haki kiekkoa alhaalta tarpeen niin vaatiessa. Enkä nyt muutenkaan muista, että olisi puolustussuuntaan ollut moittimista. Bluesin ajoista en sitten osaa sanoa mitään, kun niitä matseja en ole ollut näkemässä.

Mielenkiinnolla kyllä seuraan Miroa nyt ärjypaidassa, Rannasta on itselläkin vähän sellanen fiilis, että tulee ylivoimalle miinuskulmaan laukomaan vaikeista syötöistä. Toivottavasti olen Roopen suhteen väärässä. Muuten tää kuvio ei kyllä mieltä lämmitä: Rajala on kuitenkin ollut se yksittäinen pelaaja, joka on tehnyt voittavia asioita. Koskinenhan se noussee nytten ykkösen keskelle ja tulee siinä pärjäämään hyvin, mutta tuleeko nyt sitten tukea muualta? Ruohomaa-Halonen-Pitkänen-Häikiö, eli varmaan Ruohomaa taas sentterin paikalle?

Kolme seuraavaa matsia on tämänhetken päävastustajia vastaan, kyllä nuo kaikki pitää kotiin raapia mieli olla hyvällä mielin, 6 pinnaa ei mun mielestä riitä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Miro Aaltonen jatkiksen haastattelussa:

Mikäli liigapaikkaa ei aukea, mielellään palaisin tänne uudestaankin

Kyllä kiitos! Se on vain pelkona, että Haapakoski saa pilattua Mironkin hienon kauden alun. Mutta noilla näytöillä ehdottomasti neuvottelut pystyyn loppukaudesta. Samoin se Lehikoinen tuonne pakistoon. Rahaahan ei ole, mutta tässä konkassa ei tunnu missään.

Koskas on seuraava U-20 turnaus, niin saadaan hetkeksi tuuletusta koppiin?
 

Erwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, TPS, Saksan jalkapallomaajoukkue.
Kyllähän tuota Aaltosen ja Rannan tuloksekasta "taiteilua" katselisi mielellään jatkossakin, tosiasiahan on kuitenkin se että pojille sattui eilen unelmailta, puolinukuksissa olleen vastustajan johdosta (kaksi ensimmäistä maalia) tosin. Ruohomaan voisi heittää katsomoon. Pitää kiekkoa, mutta mitään ei saa aikaan. Koko ketjunsa oli mielestäni heikko.

Koskisen ketjukaan ei mielestäni ihmeitä esittänyt. Karevaara sai nyt touhuta enemmän kiekon kanssa, mutta kyllä hän tarvitsee Rajalaa, jotta maaleja syntyisi. Puolustuksesta kaipaisin Näätäselle enemmän yv-aikaa, kuten hän Tikin aikaan sai pelata. Miehellä on joukkueen paras kuti, laukoo oikealta jne.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ei tarvinnut katsella Rantaa kahta ottelua pidempään, kun Blues kutsui Rannan jo lauantaiksi takaisin. Alunperin oli sovittu koko viikon ottelut pelattavaksi joensuussa. Aaltonen sentään jatkaa. Hauska nähdä kuinka Rajalan käy- näkyykö Jokipoika nutussa ensi viikollakaan.

Rannalta huikeat pelit, takasi tärkeät pinnat, mutta eihän tämä joukkuepelin hitsaantumista ainakaan auta....Jospa nyt nämä lainailut loppuu vi**u ennen kuin kunnolla alkaakaan? Jookos.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Oltiinpa lainahommista mitä mieltä tahansa, mutta kyllä Rannan poissaolo tämän illan pelistä vaikuttaa varmasti. Varsinkin kun Rajala on yhä Bluesissa. Ja todellakin, pelkona on että Rajalan etelän visiitti voi kestää vähän pitempäänkin. Ei meillä liikaa ole noita pelinpyörittäjiä ja maaliniskijöitä, ei. Mutta katellaanpa tämän illan peli, jospa se viimein...
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Harmillistahan tuo on sinällään, että Ranta ei ole tässä tulevassa pelissä. Mutta lähtökohtaisesti ei kuitenkaan kuulu joukkueeseen, joten omilla on pärjättävä. Ja onhan tuo porukka sellainen, että tulosta pitää tulla ilman Rantaa tai Aaltostakin. Nyt on sitten taas Snellmannilla paikka kokoonpanossa, kun eilen ei ollut pelaamassa.

Hukkanen jatkaa Hydossa ja siellä saa ollakin, ei oo saumaa edustukseen, eikä tarvii mennä diivailemaan junnuihinkaan. Uski lienee siis katsomossa, jos Karvisen pelikunto kestää, eikä Halostakaan nähtäne kokoonpanossa, jos ei tule mitään loukkaantumisia.

Raportin mukaan Väänäsen Ville on saanut eilen loppusekunneilla kovan taklauksen ja keräillyt sen jälkeen itseään, toivottavasti ei ole loukkaantunut. Tosin pakistossa on reserviä vieläkin, joten nou hätä vaikka olisikin.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Oltiinpa lainahommista mitä mieltä tahansa, mutta kyllä Rannan poissaolo tämän illan pelistä vaikuttaa varmasti.

Toivottavasti positiivisesti, eli omat sopimuspelaajat alkaisi kantaa vastuuta. Ranta kävi näyttämässä Karevaaralle, millainen on liigastatus vahvistuksella. Jälkimainitulla on kaikki eväät Rannan suuntaa antamalle snaipperoinnille. Toivottavasti Bluesin ja Jokipoikien ainainen hyväveli-sopimus sitten antaa hyvityksenä Aaltosen Jokipoikien käyttöön loppukaudeksi ja sitä kautta Mirolle hyvät pohjat U-20 maajoukkueeseen.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Juu, itse olen kategorisesti näitä lainoja vastaan. Ja etenkin nyt. Joukkueessa on ihan hyvää työtä tehneitä sällejä, joiden osa on illasta toiseen neloskenttä ja sitten lainapelaajat tulevat ja istutetaan suoraan kärkikenttiin. Lisäksi, jos ja kun joukkue on paskassa jamassa ja tänne tuleva laina ratkoo henkilökohtaisella taidollaan matsin niin siinä vain pitkitetään niitä toimenpiteita, mihin täytyy kuitenkin ryhtyä.

Miro on tervetullut loppukauden sopparilla. Muilta osin tämä huoraaminen saa luvan loppua nyt ja heti.
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Miro on tervetullut loppukauden sopparilla. Muilta osin tämä huoraaminen saa luvan loppua nyt ja heti.

Joo.. Mutta entäs tilanteessa, jossa Jokipoikien pelaaja olisi saamassa mahdollisuuden kokeilla liigavauhtia, ja se hänelle suodaan, niinkuin tässä Rajalan tapauksessa. Eikö saataisi mielestäsi ottaa ketään sieltäpäin paikkaamaan? Tästähän tässä juurikin on kyse. Näin ne vaan kuviot pyörii.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Raportin mukaan Väänäsen Ville on saanut eilen loppusekunneilla kovan taklauksen ja keräillyt sen jälkeen itseään, toivottavasti ei ole loukkaantunut. Tosin pakistossa on reserviä vieläkin, joten nou hätä vaikka olisikin.

Laseri onnistui kuittaamaan Snellmannin edellisen kohtaamisen jyräämisen. Väänänen ei pelaa tänään. Olisi vaan Haapakoski antanut Snellmannin pelata....silmä silmästä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Lisäksi, jos ja kun joukkue on paskassa jamassa ja tänne tuleva laina ratkoo henkilökohtaisella taidollaan matsin niin siinä vain pitkitetään niitä toimenpiteita, mihin täytyy kuitenkin ryhtyä.

Olit kyllä niin oikeassa tuossa tekstissä. Ranta kävi siirtämässä ongelmaa eteenpäin. Se on kuin velalla velkaa maksaisi. Tämän iltaista tulosta osasi pelätä.

Katsotaan onko nykyisessä johdossa munaa tehdä ratkaisuja ajoissa.

Edit: Sen verran lisään vielä, että asioita ei pidä enään pitkittää yhtään ja seuraavan valmentajan valinnan toivottavasti tekee Matikainen, ilman Jormakan konsultointeja. Mistä sitten löydetään valmentaja tässä kohtaa joka voisi sitoutua jo ensi kaudeksi? Vai pitäisikö palkata joku projektivalmentaja pelkäksi loppukaudeksi? Aika hurja on kyllä U-20 maajoukueen valmennus. Ei ainakaan jättimenestystä osaa odottaa...
 
Viimeksi muokattu:

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Haapakoski on nähty

Olit kyllä niin oikeassa tuossa tekstissä. Ranta kävi siirtämässä ongelmaa eteenpäin. Se on kuin velalla velkaa maksaisi. Tämän iltaista tulosta osasi pelätä.

Katsotaan onko nykyisessä johdossa munaa tehdä ratkaisuja ajoissa.

Edit: Sen verran lisään vielä, että asioita ei pidä enään pitkittää yhtään ja seuraavan valmentajan valinnan toivottavasti tekee Matikainen, ilman Jormakan konsultointeja. Mistä sitten löydetään valmentaja tässä kohtaa joka voisi sitoutua jo ensi kaudeksi? Vai pitäisikö palkata joku projektivalmentaja pelkäksi loppukaudeksi?

Pakko ottaa lainaukseen koko teksti, ainakin melkein.

Nyt ollaan oikeasti totuuksien äärellä:
Sarjasta pelattu 25% ja tulos on tässä käsillämme. Niin mikä tulos? Tulosta ei ole. Kyllä tää on mun mielestä nähty. Ranta osaltaan toi pisteitä ja kun tänään oli poissa, niin olihan tuo melkoista kakkaa, samaa kakkaa kuin aikaisemminkin.

Perustotuus on kuitenkin nähtävillä, ollut jo aikaisemminkin, kuten veli karate Mauri totesi. Ongelman siirtoahan tämä oli.. Ei tuo vaan tuommoisenaan toimi, ei niin ei. Ranta ja Aaltonen onnistuivat, onnistuivat siksi, että he eivät olleet vielä pelitavan uhreja.

Ottelusta toiseen on samat ongelmat. Ne joukkueet, ketkä Jokipojille häviävät ovat vaan kerrassaan olleet vielä huonompia, ei siitä pääse mihinkään.

Pena oli muuten tänään katsomassa peliä ja ei, ei, Pena ei hymyillyt. Oisko aika palata itsensä the Greatin vaihtoaitioon?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Haa!

Pena oli muuten tänään katsomassa peliä ja ei, ei, Pena ei hymyillyt. Oisko aika palata itsensä the Greatin vaihtoaitioon?

Pojat pelasi Penalle näytöt Haapakosken osaamisesta. Suunniteltu juttu. Mutta, olisiko Fööni ratkaisu? Minun mielestä ei. Nyt tarvittaisiin varma kortti, ei toivotaan toivotaan rulettia enään. Toisaalta oli hyvä että tällainen peli sattui nyt kun messias oli paikalla. Voisi olettaa jotain tapahtuvan.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kannattaa käydä tutustumassa "Haapakoskelle kenkää"-ketjuun Kärppä-osiossa. Sieltä jos jaksaa lueskella niin selviää kyllä yhtä jos toista.

Kyllä se vaan nyt näyttää vahvasti siltä että Haapakoski ei vaan riitä, oli sarjataso mikä tahansa.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
....

Kyllä se vaan nyt näyttää vahvasti siltä että Haapakoski ei vaan riitä, oli sarjataso mikä tahansa.

Näin on.

Tuolla pelaajamateriaalilla pitäisi olla paljon korkeammalla.
Perjantain voiton jälkeen olin jo vähän aikaa fiiliksissä, mutta kuten on sanottu - karate Maurinkin suusta - katastrofia siirrettiin vain eteenpäin.

Eilen sarjajumbolta pataan - viikon päästä päästään (heh) pistämään isompia samalta paikalta (pataan) ?

Joensuussa osataan tämä valmennuskulttuuri kyllä hoitaa. Varrrmanen, Tiki, JKeränen, Haapis, JKauppi... Kukahan seuraavaksi? Solkungen, joka oli jo ennen Varrrrmasta tuloillaan kaupunnille, ovista sisään?

Olisihan siinä mies. Tuton varamestari, KooKoon markkinointibossihomma (vaimikäenytoli) ja Jokipoikien koutsi - Ainakin mahkut mestaruuteen paranisivat - Juhanilla. Eikä päävalmentajana ainakaan.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

Kyllä se vaan nyt näyttää vahvasti siltä että Haapakoski ei vaan riitä, oli sarjataso mikä tahansa.

Täällä Oulussa perjantaina Haapamikko ei kyllä vakuuttanut, vaikka JokP:lle voitto tulikin - kiitos taas Mannerin hölmöilyjen. Mikko ei jotenkin näe pelin koko kuvaa, flowta, tjsp. eikä osaa reagoida oikeastaan mihinkään - mm. ketjujen peluutus jotain ihan ihmeellistä.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Joo.. Mutta entäs tilanteessa, jossa Jokipoikien pelaaja olisi saamassa mahdollisuuden kokeilla liigavauhtia, ja se hänelle suodaan, niinkuin tässä Rajalan tapauksessa. Eikö saataisi mielestäsi ottaa ketään sieltäpäin paikkaamaan?

Ei.

Ei noista lyhyistä lainoista ole kuin harmia. Jos sieltä joku kärkiäijä menee kokeilemaan siipiään liigassa niin nostetaan sitten nelosesta ylemmäs niitä yritteliäimpiä jätkiä ja palkitaan niitäkin samalla.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Niin ja miksi suostuttiin viikkovaihtoon jossa niistä 2Blues lainasta ei sitten molemmat viettäneetkään koko viikkoa Mehtimäellä?

Ja mitäpä jos Rajala viettääkin Espoossa vähän pidempään ja vain Aaltonen jatkaa Joensuussa? Ja jos vaikka Aaltonenkin saa äkkiä kutsun Bluesiin?Viskaavatko sieltä sitten jonkun muun kaksikon tai yksikön tilalle?

Mutta kyllähän Haapakoski reagoi K-Vantaata vastaan!

Siirryttiin nimittäin 3kentällisen käyttöön jo hyvissä ajoin toisessa erässä. Ruohomaa viskattiin Silvastin tilalle Häikiön ja Snellmannin kanssa. Karvinen, Silvast ja Puustiin penkitettiin lähes koko 3. eräksi ja 2. erässäkin kolmikko pelasi vain alkupuolella.

Karvisesta en osaa paljon sanoa kun en tarkkaillut häntä. Puustiin nyt ei oikein saa mitään aikaiseksi vaikka yritän kuinka hänelle huutaa. Mutta Silvast on ollut sytyttämässä turhaan kurvailevaa joukkuetta todella usein, joten en nyt oikein hänen penkittämistään kannata. Mieluummin se Ruohomaa sieltä sivuun tekemästä niitä iänikuisia piruettejaan.

Ja vieläpä kun 1. hyökkäyskolmikko oli jäällä kun 2ensimmäistä K-Vantaa maalia tuli. Ja 4maalin aikana kentällä olivat kaikki "Tähdet".

Että kyllä kai siellä penkintakana on hommaa jos meininki meinataan muuttaa voitokkaaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös