TPS, media ja julkisuus

  • 2 992 295
  • 11 997

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
AAARGH!!! Matkailu avartaa ja maailmankuvani onkin jälleen kerran avartunut. Valitettavasti vain kauden avaus pääsi tulemaan yllättäen kuin paskahätä. Paljon on avoimia kysymyksiä sekä kirjoittamattomia kommentteja. Yritän nyt edes vähän jäsennellä asioita ja tuoda omia näkökulmiani esille.
Edelleen mä ihmettelen sitä, että mikä siinä oli niin vaikeata viime kaudella saada se kausikirja/kausijulisteet valmiiksi kauden alkuun mennessä.
Tällä kaudella ei tarvi odotella vaan kausikirja on myynnissä jo huomenna.
Todellakin! Kiitokset tästä!

Otan kyllä tämän edistysaskeleen täysin omaan piikkiini. Jos nimimerkki Mr.Fox ei olisi kahtena edellissyksynä riehunut julkisesti Jatkoajan keskustelupalstalla ja haukkunut tätä "kausikirja myyntiin vasta marraskuussa" -tyyliä, niin koska tämän kauden kausikirja olisi tullut myyntiin?

Suoria kysymyksiä toimistolle:
- oliko se niin vaikeata saada kausikirja ulos painosta ensimmäiseen kotiotteluun mennessä?
- tullaanko näin toimimaan jatkossakin?

Toivottavasti tässä ymmärretään, että kyse ei ole pelkästään kausikirjasta. Kyllä mä siihen uskon, että jokainen halukas saa tuon kausikirjan ostettua kauden aikana, vaikka se ei olisikaan valmiina vielä kauden ensimmäisessä (toisessa, kolmannessa... kahdeksannessa) kotiottelussa. Kyse on enemmänkin kannattajien (eli siis maksavien asiakkaiden) kunnioittamisesta. Asioita ei missään nimessä saa hoitaa vasemmalla kädellä. Pikkuasioita jätetään koko ajan retuperälle; ne vain kasaantuessaan tuottavat lumipalloefektin. Vastaavasti tällaisista pikkuasioista - kuten ajoissa tuotetusta kausikirjasta - koostuu kannattajille ja yhteistyökumppaneille pikkuhiljaa kuva hyvin hoidetusta ja organisoidusta seurasta.

Olen varmasti mollannut paljon, mutta mä olen todella huolissani, koska jatkuvasti näissä pikkuasioissa tuntuu olevan jotain mätää. Kausikirjoja ja muita kannatustuotteita tuodaan (tuotiin?) markkinoille vähän miten sattuu. Kaudessa on 30 aktiivista myyntitapahtumaa. Näistä pitää oikeasti pyrkiä ottamaan se maksimaalinen hyöty irti. Sitä ei saada, jos joudutaan myymään ei-oota!

Seuran kotisivut ovat täysi susi: mä en ole mikään web-ammattilainen, mutta voisiko joku selittää yksinkertaisesti, mikä ero on esim. TPS:n ja Tapparan kotisivujen välillä. Tällaisen tavallisen käyttäjän kannalta ero on silmiinpistävä; jotain eri koodikieltä tms. Ainakin omaan silmääni nuo Tapparan sivut näyttävät paljon stabiilimmilta ja luotettavimmalta kuin TPS:n vastaavat. Jos jotain asiasta ymmärrän, niin ilmeisesti Tapparan sivut ovat tehty html-kielellä (-koodauksella?). Satunnaiselle käyttäjälle nuo ovat vain jotenkin niin selkeät ja informatiiviset sivut.

Ottelusivu molemmilta sivustoilta:
h'ttp://hc.tps.f'i/index.php?page=0c89f9d8a0c9bc970c7368f6069f8bf
h'ttp://www.tappara.f'i/liiga/ottelut.html

Sanoin tämän joskus jo aiemminkin, mutta tuollainen numero-kirjain-hirvitys tuolla osoiterivillä ei ole omiaan tuottamaan minkäänlaista luottamusta sivustoon. Enkä puhu nyt pelkästään jääkiekkoseurojen sivustoista, vaan ihan yleisestikin. Tapparan sivuilla jo pelkkä osoiterivi herättää luottamusta. Tähän kun vielä yhdistetään se tosiasia, että sivuilla on ei-niin-hyviä ominaisuuksia (ennakkotekstit "katoavat" kun raportit julkaistaan), niin miksi tuollaisia sivuja sitten ylläpidetään? Ympätään tähän vielä tuo viime (?) kaudella ollut vittuilu suoraan päin kannattajia: "Listalle pyritään päivittämään pidempiaikaisten poissaolojen syyt. Yhden ottelun poissaoloja ei listalle välttämättä ehditä päivittämään."

Suoria kysymyksiä toimistolle:
- tuleeko noihin kotisivuihin jotain muutoksia vai ollaanko niihin tyytyväiset?
- päivitetäänkö noita jatkossa paremmin ja lisätään mm. arkisto-osio?

Näitä toimittajaharjoittelijoita mä olen mollannut useasti aiemminkin ja ainakin omasta mielestäni täysin syystä. Jätkät aloittavat kuitenkin jo kolmatta vai neljättä kauttaan, joten luulisi jonkinlaista kehitystäkin tapahtuneen. Edelleen jo harjoituskaudella näki, kuinka vasemmalla kädellä noita hommia tehdään. Näppäilyvirheet mä ymmärrän, mutta siinä ei ollut kyse siitä. Jätkiltä oli vain hukassa käsitteiden IM (ilman maalivahtia) ja TM (tyhjään maaliin) ero. Jostain toisesta ketjusta luin hyvän esimerkin aiheesta. Mitä jos Mr.Fox lähtisi kirjoittamaan jotain kulttuurijuttua ja kehuisi siinä kuinka hienosti joku maailmankuulu viulunsoittaja soittaa selloa. Siis kyse on aivan perusasioista ja -käsitteistä! Tuollaisia virheitä ei vain saa tulla!
 
Viimeksi muokattu:

åboriginal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-67 ja muut TURKULAISET joukkueet.
Tps-sivut on toteutetuttu php:llä ja javascripteillä, kun taas Tappara käyttää Joomla!-julkaisujärjestelmää, jolloin päivittämisen pystyy tekemään jokainen toimistojantteri helposti ja nopeasti, koska ei tarvitse tietää mitään tekniikasta tai koodaamisesta. Ja tarvttaessa vaikka kännykällä reaaliaikaisesti hallin katsomosta. Case tappara: http://www.it-systems.fi/fi/tyonaytteet/tappara
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Huominen Ilves-TPS peli tulee Veikkaus TV:stä. Vaatii maksuttoman rekisteröitymisen.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
- - - Tappara käyttää Joomla!-julkaisujärjestelmää, jolloin päivittämisen pystyy tekemään jokainen toimistojantteri helposti ja nopeasti, koska ei tarvitse tietää mitään tekniikasta tai koodaamisesta. Ja tarvttaessa vaikka kännykällä reaaliaikaisesti hallin katsomosta.
Hmmm... tuollako siis voitaisiin välttää tällaiset kannattajien haaroväliin potkimiset?

"Listalle pyritään päivittämään pidempiaikaisten poissaolojen syyt. Yhden ottelun poissaoloja ei listalle välttämättä ehditä päivittämään."

Onko siis oikeasti seuran yleinen mielipide se, että kannattajien - siis maksavien asiakkaiden - kuuluu lukea loukkaantumisista taikka flunssaepidemioista vaikkapa Turun Sanomista? Eihän tuollaista päivittämistä nyt kannata seuran omilla kotisivuilla tehdä! Eiköhän niitä ihan oikeasti ehdittäisi päivittämään (vaikka kännykällä reaaliaikaisesti katsomosta/pukuhuoneesta/hallin käytäviltä), jos vain halua ja tahtoa on riittävästi. Se, että jos TPS:n nykyiset kotisivut eivät tuollaiseen taivu, niin olisikohan aika keskustella vähän sivuston uudistamisesta?

Se jälleen kotisivuista! Mulla on muuten yksi hyvä ja tuore esimerkki tästä "vasemmalla kädellä tekemisestä" ja "hommien rempalleen jättämisestä", josta olen niin kovasti jo muutaman vuoden pauhannut. Ensin muutamia faktatietoja; korjatkaa jos olen väärässä!

- Turkuhalli oli Elysée Arena 1994-2006
- TPS:n logosta poistettiin kultalehvät kaudelle 2007-08
- yleisissä tiloissa olevat valomainospaikat maksavat tietyn summan rahaa vuodessa

Voi olla, että olen jossain asiassa väärässäkin! Torstaina 15.09.2011 huomasin Turussa ihan julkisella paikalla olevan TPS:n mainoksen. Kultalehväinen TPS pelaa nimetöntä vastustajaa vastaan Elysée Arenalla. Sen on siis oltava vähintään kuusi vuotta vanha mainos (kesältä 2005).

Suoria kysymyksiä toimistolle:
- tiedetäänkö tuollaisen wanhan mainoksen olemassaolosta?
- maksetaanko tuosta mainospaikasta jotain vuosittain?
- olisiko tämän havainnon ja kertomuksen jälkeen aika tehdä jotain?

Ihan oikeasti! Minäkin haluan, että TPS näkyy Turun katukuvassa entistä näkyvämmin. Silti... voisiko noita mainoksia vähän päivittää kerran kuudessa vuodessa tai vastaavasti edes logovaihdoksen/hallin nimen muutoksen yhteydessä? Jos tuo mainospaikka nyt paljastuu maksulliseksi ja tuo mainos reliikiksi jäänteeksi, niin siinä tulee kyllä jälleen kerran uusi potku kannattajien kiveksille. Täysin amatöörimäistä puuhastelua! Mainoksia kyllä lätkitään joskus jonnekin, mutta sen jälkeen kaikki hommat jätetään (vähintään) kuudeksi vuodeksi rempalleen. Toisaalta ihmettelen myös sitä, että miksi tuon paikan/kiinteistön mainostilavuokranantaja ole myynyt tuota mainospaikkaa uudelleen.

Mistäköhän vielä mahtaa löytyä wanhoja TPS-mainoksia? Löytyisiköhän jostain peräti se wanha 80-luvun kaukalologomainos?
 

Liitteet

  • TPS vastaan....jpg
    TPS vastaan....jpg
    81,3 KB · kertaa luettu: 657
Viimeksi muokattu:

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Asialle ei nyt oikein parempaakaan ketjua löytynyt, joten postailen tänne. Jokipoikien faniyhdistys, Susirajan Punamustat ry, on julkaissut tänään sivuillaan PDF-muodossa olevan kausijulkaisun Jokipojista ja Mestiksestä. Tämän vuoden julkaisussa on panostettu maalivahtipeliin ja opuksesta löytyykin teille TPS:n seuraajille tuttuja naamoja Alexander Salakin ja Urpo Ylösen haastatteluiden muodossa. Ja toki siellä varmaan kiinnostaa myös Tammisen kolumni.

Julkaisu on vapaasti ladattavissa täältä:
Kausijulkaisut

Mielenkiintoiset haastattelut sekä Salakilta että Upilta. Mukavaa luettavaa!
 

-TMA-

Jäsen
Mr.Fox kirjoitti:
Suoria kysymyksiä toimistolle:
- oliko se niin vaikeata saada kausikirja ulos painosta ensimmäiseen kotiotteluun mennessä?
- tullaanko näin toimimaan jatkossakin?
-> Tähän pyritään, kuten aikaisemmillakin kausilla.

Mr.Fox kirjoitti:
Otan kyllä tämän edistysaskeleen täysin omaan piikkiini. Jos nimimerkki Mr.Fox ei olisi kahtena edellissyksynä riehunut julkisesti Jatkoajan keskustelupalstalla ja haukkunut tätä "kausikirja myyntiin vasta marraskuussa" -tyyliä, niin koska tämän kauden kausikirja olisi tullut myyntiin?

Välillä vain jää sanattomaksi.

Kunnioitan suuresti intohimoasi lätkää ja TPS:ää kohtaan sekä suurta työmäärää tilastojenkin osalta mitä teet myös muiden Jatkoajan käyttäjien iloksi, mutta ei nyt liioitella.


Mr.Fox kirjoitti:
Suoria kysymyksiä toimistolle:
- tuleeko noihin kotisivuihin jotain muutoksia vai ollaanko niihin tyytyväiset?
- päivitetäänkö noita jatkossa paremmin ja lisätään mm. arkisto-osio?
-> Tulee muutoksia. Sivujen päivitystarve on myös tiedossa.

Mr.Fox kirjoitti:
Tähän kun vielä yhdistetään se tosiasia, että sivuilla on ei-niin-hyviä ominaisuuksia (ennakkotekstit "katoavat" kun raportit julkaistaan)...
-> Kuten on aiemmin todettu, tähän pitäisi tulla korjaus seuraavassa päivityksessä.

Mr.Fox kirjoitti:
Ympätään tähän vielä tuo viime (?) kaudella ollut vittuilu suoraan päin kannattajia: "Listalle pyritään päivittämään pidempiaikaisten poissaolojen syyt. Yhden ottelun poissaoloja ei listalle välttämättä ehditä päivittämään."
-> On valitettavaa mikäli oikeasti koet kaikki tehdyt tai tekemättömät asiat vittuiluksi.

Olen ollut TPS-organisaatiossa kaksi kokonaista kautta ja sinä aikana nähnyt jo monta eri valmentajaa sekä joukkueenjohtajaa. Heillä on myös omat sanottavansa suhteessa siihen mitä asioita halutaan julkisuuteen sanoa ennen peliä.

Omalta osaltani olen aina pyrkinyt siihen, että ottelupäivinä en häiritse joukkuetta (pelaajia, valmennusta, joukkueenjohtoa) turhaan, vaan pyrin antamaan heille työrauhan.

Mikäli joku pelaaja jää pienen flunssan tai nopeasti nousseen kuumeen takia pois kokoonpanosta, niin tällaisia ei ole listalle päivitetty. Mikäli lista aiheuttaa enemmän harmia kuin hyötyä, niin ehkä tämän listan olemassaolo täytyy kyseenalaistaa.

Mr.Fox kirjoitti:
Torstaina 15.09.2011 huomasin Turussa ihan julkisella paikalla olevan TPS:n mainoksen. Kultalehväinen TPS pelaa nimetöntä vastustajaa vastaan Elysée Arenalla. Sen on siis oltava vähintään kuusi vuotta vanha mainos (kesältä 2005).

Suoria kysymyksiä toimistolle:
- tiedetäänkö tuollaisen wanhan mainoksen olemassaolosta?
- maksetaanko tuosta mainospaikasta jotain vuosittain?
- olisiko tämän havainnon ja kertomuksen jälkeen aika tehdä jotain?
-> En mitenkään voi tietää kaikkien wanhojen mainosten olemassaolosta.
-> Epäilen.
-> Olisi varmaan, mutta ennenkuin sanot missä olet mainoksen nähnyt, niin en pysty asialle mitään tekemään.
 

12961

Jäsen
- maksetaanko tuosta mainospaikasta jotain vuosittain?

En edelleenkään ole toimistolta, josta jo vastaus tulikin, mutta on mielestäni erittäin naiivia ajatella, että TPS:n kokoisessa organisaatiossa menisi laskuja maksuun ilman että kukaan niitä tarkastaa. Isommissa putiikeissa näin saattaisi vahingossa käydäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos listaa ei voi reaaliajassa päivittää niin aika turhahan se sitten on. Tuskin se häiritsee hirveästi jos valmennukselta kysytään pelipäivän aamuna, että millä kokoonpanolla mennään ja ketä on pois. Jos ei sittenkään saa vastauksia, niin sille ei sitten voi mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
TPS ilmeisesti tarjoaa mahdollisuuden katsella lauantainen vierasmatsi ilmaiseksi hallin kuppilassa. Sinänsä hyvä idea, mitä tietysti varmasti tosin verottaa hallin sijainti. Tuovatko paikalla olevat sairastuvalla olevat pelaajat tapahtumaan tarpeeksi lisäarvoa niin että tästä tulisi menestyksekäs ja jatkuvat tempaus?
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
TPS ilmeisesti tarjoaa mahdollisuuden katsella lauantainen vierasmatsi ilmaiseksi hallin kuppilassa. Sinänsä hyvä idea, mitä tietysti varmasti tosin verottaa hallin sijainti. Tuovatko paikalla olevat sairastuvalla olevat pelaajat tapahtumaan tarpeeksi lisäarvoa niin että tästä tulisi menestyksekäs ja jatkuvat tempaus?

Sijainti tosiaan tuottaa ongelmia, Bussikyydin ovat sinne onneksi järjestäneet. Jos paljon jengiä sinne halutaan, niin bissen pitäisi olla halvempaa kuin baareissa Turun keskustassa, josta matsin myöskin näkee. Millään jäähallihinnoilla en kovin pitkää ikää tapahtumille usko, mutta potentiaalia näe kyllä tapahtumalla.
 

12961

Jäsen
Sijainti tosiaan tuottaa ongelmia, Bussikyydin ovat sinne onneksi järjestäneet. Jos paljon jengiä sinne halutaan, niin bissen pitäisi olla halvempaa kuin baareissa Turun keskustassa, josta matsin myöskin näkee. Millään jäähallihinnoilla en kovin pitkää ikää tapahtumille usko, mutta potentiaalia näe kyllä tapahtumalla.

Hyvä on myös, että peli näytetään juuri "vippitiloissa" Business Clubilla, tilat uusittiin kesän aikana ja avauspelissä vaikuttivat enemmänkin baarimaisilta kuin ravintolalta. Kohtuullisen hyvä paikka järjestää tällainen tapahtuma.

No, katsotaan miten siemen itää.
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Pätkä Tepsin otteluennakosta:

"SaiPaa ei kuitenkaan saa aliarvioida, sillä jääkiekossa asiat harvoin menevät niin kuin ennakkoon odotetaan. Siitä muistuttaa edelleen TPS:n mestaruusviiri vuosimallia 2009."

Täytyykin mennä katsomaan 2009 viiriä, sellaista en ole ennen nähnytkään!
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Missä Turun kuppiloista muuten tuo Urhon Total näkyy? Pikku-Torressa ei ainakaan ilmeisesti?

Tätä samaa asiaa yritin jo kysellä tuolla "pelejä näyttävät ravintolat"-ketjussa mutta en saanut vastausta.

Pikku-Torressa ei näy, eikä myöskään Castlessa ja Rennossa. Ne paikat tuli juostua vesisateessa läpi kauden avauksessa. Enempää en jaksanut kastua joten päädyin jäämään Pikku-Torreen. Toki sielläkään urhon matsista jokerit-hifk ei kuulunut kuin selostus ainakin osan ajan pelistä.
 

-TMA-

Jäsen
Pätkä Tepsin otteluennakosta:

"SaiPaa ei kuitenkaan saa aliarvioida, sillä jääkiekossa asiat harvoin menevät niin kuin ennakkoon odotetaan. Siitä muistuttaa edelleen TPS:n mestaruusviiri vuosimallia 2009."

Täytyykin mennä katsomaan 2009 viiriä, sellaista en ole ennen nähnytkään!
Korjattu ja rakentava palaute verkkotoimitukselle annettu!
 

12961

Jäsen
Tätä samaa asiaa yritin jo kysellä tuolla "pelejä näyttävät ravintolat"-ketjussa mutta en saanut vastausta.

Pikku-Torressa ei näy, eikä myöskään Castlessa ja Rennossa. Ne paikat tuli juostua vesisateessa läpi kauden avauksessa. Enempää en jaksanut kastua joten päädyin jäämään Pikku-Torreen. Toki sielläkään urhon matsista jokerit-hifk ei kuulunut kuin selostus ainakin osan ajan pelistä.

Muistaisin, että tällä tai viime viikolla jossakin näin artikkelin, jossa mainittiin Urhon ja S-ryhmän tulevasta yhteistyöstä. S-ryhmän ravintolat tulevat jatkossa näyttämään paikallisen joukkueen kaikki matsit. Tähän mennessä Urho Totalin hinta on ollut niin kova, ettei ihan joka kuppilan ole kannattanut oikeuksia hommata.

Turussa tämä tulevaisuudessa pelejä näyttävä ravintola taitaa todennäköisesti olla Edison.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Pätkä Tepsin otteluennakosta:

"SaiPaa ei kuitenkaan saa aliarvioida, sillä jääkiekossa asiat harvoin menevät niin kuin ennakkoon odotetaan. Siitä muistuttaa edelleen TPS:n mestaruusviiri vuosimallia 2009."

Täytyykin mennä katsomaan 2009 viiriä, sellaista en ole ennen nähnytkään!
Noh, ei tuolla tavalla saa julkisesti arvostella! Pikkuvirheitä voi sattua kenelle tahansa; toisille niitä vain sattuu useammin kuin toisille ja jotkut vielä osaavat ottaa omista virheistään opikseenkin.

Ei siinä mitään! Jos tämä on se tyyli, johon toimistolla ollaan tyytyväisiä, niin onnea valitsemallenne tielle. Vielä eilen ajattelin meneväni illalla TPS-SaiPa -matsiin. Nyt tuntui ilmestyvän jotain jännittävämpääkin tekemistä perjantai-illan kunniaksi esim. sukkalaatikkoni järjestely. Tuli vain mieleeni, että vuoden 2009 mestaruussukkani ovat olleet liian kauan kadoksissa.

Hyvä jätkät! Teette erittäin hienoa ja arvokasta työtä todella ammattimaisella otteella!
Korjattu ja rakentava palaute verkkotoimitukselle annettu!
Kuinka kauan näitä samojen jätkien samoja virheitä aiotaan katsella ja toivoa asioiden parantuvan rakentavilla palautteilla?

Eihän tuolla kaukalon puolellakaan voida antaa samojen virheiden toistua vuodesta toiseen; toimiston puolella se on näemmä sallittua! Mun mielestäni joskus vain olisi myönnettävä virheet ja todettava, että kakkosdivarin jätkillä ei taidot riitä SM-liigan peleihin.

Ihan noin ohimennen muistuttaisin, että edelleenkin TPS:n kotisivuilla seuran historia loppuu vuoteen 2005... Erittäin tyypillinen ratkaisu seuralta olisi nyt poistaa nuo loputkin historiatekstit tuolta sivuilta. Samaa ratkaisuahan käytettiin jo NHL-pelaajalistan kanssa eikä tuolta taida enää loukkaantuneiden listaakaan löytyä. Henkilökohtainen arvioni on, että näiden nykyisten pellejen päitä silittelemällä nuo tuoreemmat tekstit eivät tuonne taida ilmestyä koskaan.

Olisiko toinenkin vaihtoehto? Mitä siinä alkutekstissä lukeekaan?

"Tekstien tekijänoikeudet kuuluvat Heikki Mäelle, Eero Toivolalle ja Anne Savolaiselle."

Hm... herättikö mitään ajatuksia? Puhelin kiltisti kouraan, soitto Anne Savolaiselle ja kaunis pyyntö asiallisine korvauksineen. Uskoisin homman hoituvan takuuvarmasti nopeammin ja ennen kaikkea paremmin sekä ammattimaisemmin kuin... (noh, jätetään sanomatta).

Mitä Pressiboxi on kertonut jo keväällä 2005?
Tepsin tiedotusjengistä Anne Savolainen on ainoa ammattitason viestinnälliset kyvyt omaava henkilö. Muut ovat puuhastelijoita, joskin omalla sinisilmäisellä tavallaan sympaattisia sellaisia. A.S. muuten näkyy kirjoittelevan myös Demariin. Tämä on aika huikeaa TPS:n yksipuoluejärjestelmää ajatellen.
Ihan oikeasti: ongelmiin, virhekohtiin ja puutteisiin löytyy kyllä ratkaisuja, jos vain on halua ja erityisesti kiinnostusta puuttua niihin! Tietysti jos tiettyjä asioita ei pidetä ongelmina eikä virhekohtina eikä puutteina, niin silloin on hyvin vaikeata tehdä asioille yhtään mitään!

Onko muuten niistä tilastoista otettu yhteyttä Seppo Salmiseen, jota ehdottelin jo tuossa vuosi sitten?
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Tätä samaa asiaa yritin jo kysellä tuolla "pelejä näyttävät ravintolat"-ketjussa mutta en saanut vastausta.

Joskus kuulin juttua että siinä Lone Starissa Humalistonkadulla näkyisi jotain matseja, en tiedä näkyykö SM-liiga. Tepsin sponsorihan se kai on.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Missä Turun kuppiloista muuten tuo Urhon Total näkyy? Pikku-Torressa ei ainakaan ilmeisesti?

O´Bass taitaa ainakin näyttää, toki taitaa mennä lähiöbaari kategoriaan. Aika harvinaista tuo taitaa olla. Olisin luulut, että useammassakin paikassa olisi näkynyt.

Siitäkin suuremmalla syyllä toivon, että jengiä ilmestyy paikalla ja vastaavia tapahtumia tulee enemmän tulevaisuudessa.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
En keksinyt oikeen muutakaan paikkaa ketjua kysymykselle, mutta kun täällä näyttää joku toimistolta vastailevan niin kysytään. Miksei TPS myy tilauksesta game worn pelipaitoja? Jos katsotaan yleisesti sm-liigaa niin kyllä niitä saa melkeen jokaiselta joukkueelta tilattua.

Fanit haluavat näitä aitoja paitoja, keräilijöiden lukumäärä yleisesti on kasvussa kokoajan. Luulisi olevan ihan hyvä bisnes myydä noita paitoja tilauksesta 200-250e hintaan. Esim HIFK:llä menee Peltosen ja Granlundin paitoja niin, että pelaavat melkein paita/peli tahtia.

Nimimerkillä itsekin ostaisin Ristolaisen paidan heti jos se olisi mahdollista.
 

-TMA-

Jäsen
En keksinyt oikeen muutakaan paikkaa ketjua kysymykselle, mutta kun täällä näyttää joku toimistolta vastailevan niin kysytään. Miksei TPS myy tilauksesta game worn pelipaitoja? Jos katsotaan yleisesti sm-liigaa niin kyllä niitä saa melkeen jokaiselta joukkueelta tilattua.

Nimimerkillä itsekin ostaisin Ristolaisen paidan heti jos se olisi mahdollista.

Yhteyttä fanituotemyynnistä vastaavaan myyntipäällikkö Kari Salmiseen. Yhteystiedot löytyy HC TPS:n sivuilta. Eiköhän se meilläkin onnistu.

Asiasta kymmenenteen... Radio Sadan sivuilta melko kattavaa aineistoa eilisestä TPS-Tappara otteluinfosta.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Asiasta toiseen potenssiin;
Onko loukkaantumisten tiedotuspolitiikassa siirrytty pidättyväisempään malliin?
Viime vuonna muistaakseni HC:n sivuilta löytyi päivittyvä vemppalistaus. Tänä vuonna esim. Tuomisen loukkaantumisesta ei ole kerrottu mitään muuta kuin sivulauseessa (eikä silloinkaan kestoa ja syytä) ja Suomisen kohdalla ilmoitettu 2-4 viikkoa on jo kulunut ja päivitystä ei ole tehty. Liigapörssin sivuilla on jotkut arviot syystä ja paluupäivästä.. mistä lie otettu?
 

-TMA-

Jäsen
Onko loukkaantumisten tiedotuspolitiikassa siirrytty pidättyväisempään malliin? Viime vuonna muistaakseni HC:n sivuilta löytyi päivittyvä vemppalistaus.
Poissa kokoonpanosta -lista on herättänyt täällä jo aiemmin aika hyvin keskustelua. Yleinen mielipide tuntui olevan, että mikäli ei lista ole täysin ajantasalla (ottelukohtaisestikin), niin sitä ei kannata pitää sivuille.

Ongelmana tämän hetken loukkaantumisten kanssa on, että monet niistä ovat ns. päivä kerrallaan todettavia eli tarkempaa arviota toipumisesta on vaikea sanoa.

Viime vuonna muistaakseni HC:n sivuilta löytyi päivittyvä vemppalistaus.Liigapörssin sivuilla on jotkut arviot syystä ja paluupäivästä.. mistä lie otettu?
Ottaisikohan Liigapörssi nämä SM-liigalle lähetettävistä kokoonpanolapuista, joissa esitetään karkeat arviot toipumisista. Ovat usein mallia ns. alavartalovamma.
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Missä Turun kuppiloista muuten tuo Urhon Total näkyy?

Ainakin viime kaudella, näkökannasta katsoen, sympaattinen Bar Sylvester Kuralassa näytti Totalin matseja.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Mitenkäs muuten nuo lauantaivierasottelut ovat hallille vetäneet porukkaa? Sekä kokemuksia niistä olisi ihan mukava kuulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös