URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 640 958
  • 11 960

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Ei aukea UrpoTV:n sivut ollenkaan. Ehdin jo pojalle luvata, että tänään katotaan Ilves-Jokerit.
Taitaa jäädä näkemättä, ei ne sivut edes aukea että pääsis kirjautumaan sisälle, saati valitsemaan peliä.
Amatöörien puuhastelua, vuodesta toiseen!

Pitäkää tunkkinne!

edit: nyt pompsahti tuollainen teksti ruudulle..
"URHOtv Play-palvelussa on käynnissä katko johtuen Qbrickin jakelupalveluiden huoltotöistä, käynnistämme palvelut iltaa varten klo 17.30. "
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Yllä olevien kommenttien perusteella ei tälläinen Mokkuloija varmaan uskalla rahojaan syytää Urholle lainkaan. Pelonsekaisin tuntein saisi varmaan jännittää näkyykö diakuvia vai mustaa ruutua. Katsellaan.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ovatko muuten VR ja Urho sama firma tai edes yhteistyökumppaneita? Niin paljon riittäisi yhteistä juteltavaa. Ehkä se tuosta joskus.
 

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
URHOtv Play-palvelussa on käynnissä katko johtuen Qbrickin jakelupalveluiden huoltotöistä, käynnistämme palvelut iltaa varten klo 17.30.

-tommosta lukee kun Urhon sivuille yrittää. Saa nähdä toimiiko illalla. Itsellä oli tarkoitus katsella Jokereiden peliä pubissa kortinpeluun ohessa
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Elä luule, että olet enää kirjautuneena sisään, jos olet sivuilla refreshiä painanut, sillä tuo kirjautuneena pysyminenhän ei ole toiminut vielä missään vaiheessa tämän kahden vuoden aikana. Välillä uloskirjautumiseen riittää pelkkä, että avaat jonkun sivun linkeistä.

Joo tiedän, kokemusta on. Tunti ja vartti siihen meni että sain HPK-Lukko ottelun odotus pallukan pyörimään. Jos vanhat merkit pitää paikkansa matsi näkyy ongelmitta.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Laskevat tietysti bittistriimiä alemmaksi että kaista riittää kaikille :D. Urholla yllätytty kymmenkertaisesta tilaajamäärästä. Säästetäänpä hilut ja odotellaan että koko tuotepaketti toimii kuvanlaatua myöden.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JAAHA! Sinne tais mennä 2e ja mikä vielä pahempaa hyvän perjantai-illan fiilikset. Piti kaveritkin kutsua tsiigaamaan matsia mutta taitaa jäädä väliin. Vitun Urho.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Mikä ihmeen kehitysvammasten kesäleiri noi Urpo tv:n sivut on väsänny, jotenkin retardeja niiden on pakko olla, itseasiassa tää on loukkaus retardeille. Mun mummokin osaa tehdä toimivammat nettisivut. No nyt Qbrick (voi vittu toi nimikin jo kertoo paljon) huoltopalvelu on käynnissä.

Niin ja sitten asiaan, ensimmäisenä, ei pysty maksaa Nordean pankkikirjautumisella tai en ainakaan sellaista löytänyt, toisekseen. Juuri puolentunnin taistelun jälkeen sain puhelinnumeroni päivitettyä, kunnes Urpo kertoi, että en ole sitä päivittänyt kun olin aikeissa tilata matsin, jonka jälkeen tää Qbrick huoltokatkos tuli!!!!! APINAT!

Edit: Jaaha, nyt toimii. Eiks noi huollot voi tehdä muulloin kuin lähellä ottelua... niin ja ostakaa nyt enemmän sitä serveritilaa jos on noin hidasta. Ps. puhelinnumeroni ei ole järjestelmän vaatimusten mukainen, olen nyt koittanut saunalahtea ja saunalahden prepaidia, onko tässäkin joku rasismikohta, että ainoastaan Sonera ja DNA toimii!!!
 

HemmoP

Jäsen
ajattelin katsoa illan IFK-matsin, mutta tuntien urhotv:n vikatilanteiden "hallinnan", niin skippaan suosiolla. viimekertainen olikin liian hyvin toimiva ( vaikka kuva olikin melkoista kuraa ) aikaisempiin kausiin nähden.

nyt toi saatanan videomainos peittää sisään loggauksen...
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Nyt pääsi sivuille sisään ja ottelu ostettu.
Nyt vaan odotetaan jännäkakka housuissa että homma toimii (Ilveksellä ja Urholla)..
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt rupesivat toimimaan kunnolla. Sai vielä lipunkin ostettua. Saas nähdä pelittääkö sitten kun peli alkaa?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Jaahas, no nyt löyty sitten se Nordean maksumahdollisuus siitä samasta rivistä missä se ei viimeksi ollut, oli vain Sampo ja OP, joku ihme maksujärjestelmä ja SMS. No, jos Luoja suo, niin saatan jopa nähdä ottelun tänään, koska tuo SMS ei mulla ainakaan toimi! APINAT!!!!

Edit: Jaahas, ei nuolasta ennen kuin tipahtaa. Painon Nordean kohdalle ja kun piti päästä maksamaan, niin ennen kuin ehdin näpytellä mitään tuli, että viite on virheellinen!!????
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Keskiviikkona tuli 9 ekeä sijoitettua Kärpät-Blues peliin ja tietenkin 2 erästä lähtien yhteys alkoi pätkimään. Tästä palaute Urpon asiakaspalveluun, josta tuli pahoittelujen kera piilosyytös, että vika minussa koska heidän yhteyksissä ei mitään vikaa. Pitäköön paskansa, ei kehtaa edes kokeilla miten tänään jumittaa kun kaikki apajilla 2 eken kampanjatarjouksen vuoksi.

PS: Uudessa Urheilulehdessä mielenkiintoinen artikkeli Urho-tv:stä. Vissiin hiukan maksuongelmia putiikilla. Korjaisikohan tyytyväiset asiakkaat yhtään tilannetta?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ottelu ostettuna ja onneksi on toi 2€ alennus jos kaikki menee perseelleen Urhon kanssa kuten todennäköistä, mutta olis silti kiva nähdä se ottelu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
PS: Uudessa Urheilulehdessä mielenkiintoinen artikkeli Urho-tv:stä. Vissiin hiukan maksuongelmia putiikilla. Korjaisikohan tyytyväiset asiakkaat yhtään tilannetta?

Tyhmä kysyy: Urheilulehti, Iltasanomat linkittää Urhon sivulle. Jonkin tason yhteistyösopimuksia?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muiden ongelmien lisäksi minulla on kuva välillä pätkinyt ja firefoxin selaimella olen katsellut. Onko kukaan kokeillut onko toimivuudella mitään eroa eri selaimilla esim. firefox vs chrome jne?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös