Hjalliksen Diili

  • 643 115
  • 2 034

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ihmetytti Mikan tiputtaminen. Kaveri vaikutti asialliselta ja kokeneelta tyypiltä, jonka näin jopa potentiaalisena voittaja kandidaattina.

Hjalliksella on tapana ulostaa nämä kaverit ensimmäisten joukossa. Ja eiköhän päätös palkattavasta tehdä jo ennen koko paskan alkua. Ainakin viime kauden voittaja veti kyllä voiton täysin paskoilla prosenteilla. "Pitää oshat tehd näit tehtävii, misht helvetisht mä muuten tiädän, et mitä te oshaatte". Yeah right!
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toki täällä pätee vanhat viihdeohjelman lait, eipä tuolta varmaan niin into piukassa ketään oikeasti haeta. Tuo castaus nyt menee täysin kliseiden mukaan, ei Marioa tuonne otettu lentämään ensimmäiseen pariin kuukauteen ulos.

Naiset eivät vielä ole täysin perinteisessä kissatappelussaan, mutta varmasti siihenkin päästään. Tuo Niina on yliarvostettu, jutut ovat täysin jämätasoa, kun esittelee itseään mutsin ja faijan panemisen tuloksena. Ehdottomasti mature-Pia edellä. Muutama noista tummista voisi pudottaa pari kiloa, niin menisi hyvin.

Jethro omasi aidon hyvän kyvyn huumoriin, mitä tämä Mario ei varsinaisesti osaa. Jopa Tanssii Tollojen Kanssa piti tsekata ensimmäistä kertaa hänen takiaan. Ainoa asia mitä en ymmärrä Jethrossa on yhä tuo jatkuva tarve mainostaa olevansa heteromies, ohjelma kuin ohjelma, melkein jakso kuin jakso. Tuostahan alkaa huolestumaan. Miksi se sitä hokee? Pelkääkö se unohtavansa sen, onko asian suhteen tarve todistella vai mikä perinteinen psykologinen teoria on taustalla?
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Joo-o, viikko sitten olin sitä mieltä että Diilin jenkkiversio pesee Hjalliksen 6-0, nyt olen nostamassa lukeman kymmeneen nollaan. Vaikka kyseessä ei olekaan opetusohjelma, olisi mielestäni suotavaa että tehtäviä purettaisiin ja analysoitaisiin edes jotenkin ja kun yksi saa täysin yllättäen (ainakin minusta) kenkää, pitäisi se kyllä perustella vaikka parilla lauseella. Nyt vaikutelmaksi jäi että HH kenki Mikan täysin mielivaltaisesti, niin kuin luultavasti tekikin, mikä on huonoa johtamista ja huonoa ohjelmaa, kai tuossa pitäisi luoda edes illuusio siitä että kilpailua käydään tosissaan eikä vain viihdemielessä?

Ainoa hauska hetki oli Hjalliksen repeäminen tämän yhden kaverin (Joni?) selitellessä yhteistyödiilin kariutuneen siihen että firman pomo oli lähtenyt jumppatunnille. Siinä oli joku "jos kaikki pomot tekee noin, sä istut siinä aina"-repliikki ja sitten äkillinen koventuminen Mariolle: "Mitä siinä sänkytät", ei saa häiritä kun Hjallis nauraa...
 

scholl

Jäsen
Ihmetytti Mikan tiputtaminen. Kaveri vaikutti asialliselta ja kokeneelta tyypiltä, jonka näin jopa potentiaalisena voittaja kandidaattina.

Itse pidin ensimmäisen jakson perusteella Mikaa aivan ankeana tyyppinä. Hän oli niin surkea johtamaan joukkuettaan, että olisin antanut heti potkut, jos Mario ei olisi sekoillut niiden nimien kanssa. Se ratkaisi sen, että olisin kyllä erottanut Marion. En kertakaikkiaan näe Mikassa mitään potentiaalia, vaikuttaa yksinkertaiselta.

Eilistä tehtävää en nähnyt (pl. joku reilut 5 minuuttia tulosten julkistusten yhteydessä). Mario oli todella säälittävä, kun otti sen Litmasen muka jonain sääntörikkomuksena. Lopullista ratkaisua en siis nähnyt, mutta luin nettisivuilta perusteet ja mielestäni Hjallis teki virheen. Perustelu ei voi olla se, että joku on ollut kahdessa tehtävässä huono, vaan kilpailun luonteeseen kuuluu se, että vaikka henkilö olisi ollut joka jaksossa paras kilpailija niin jos hän mokaa kerran pahasti ja aiheuttaa tappion niin hän lähtee. Eilen olisi siis pitänyt lähteä eilisen huonoin peluri, se voi olla projektipäällikkö tai joku muu. Koska en nähnyt tehtävää niin en tiedä oliko se Mika, mutta erottamisperuste ei saa olla se, että on kokonaisuudessa so far ollut huono.

Hjallis oli kyllä jälleen ala-arvoinen. Katsotaan kuka puhuu paskaa jne. ei kuulu tuollaiseen ohjelmaan.

edit. Greippi oli ihan hyvä nimivalinta. Naiset nousivat siis nimisuosta pinnalle
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Kumma kun kukaan ei ole maininnut Essistä mitään. Omasta mielestäni tämän jakson perusteella todella rasittava ja ärsyttävä akka. En ihmettele vaikka muut naiset eivät tästä päällepäsmäristä tykkää.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kumma kun kukaan ei ole maininnut Essistä mitään. Omasta mielestäni tämän jakson perusteella todella rasittava ja ärsyttävä akka. En ihmettele vaikka muut naiset eivät tästä päällepäsmäristä tykkää.

Aivan hirveä ämmä! Mariossa on sentään viihdearvoa, vaikka onkin ihan pihalla. Juuri sen takia kaveria roikotetaankin varmasti vielä pitkään mukana, vaikka mitään potentiaalia ei ole. Johtamistaidot ovat kuin koulukiusatulla alikessulla, joka on päässyt ekaa kertaa pätemään.

Tämä Essi on sitten ihan oma lukunsa. Aivan kaameaa settiä. Viihdearvoa ei ole, vaan lähinnä nostaa verenpainetta ärsyttävyydellään. Myös mä yllätyin Mikan tiputtamisesta, oli myös mun papereissa yksi suosikeista.

Hjallis oma itsensä. Loistavaa tylytystä!
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Hjalliksella on tapana ulostaa nämä kaverit ensimmäisten joukossa. Ja eiköhän päätös palkattavasta tehdä jo ennen koko paskan alkua. Ainakin viime kauden voittaja veti kyllä voiton täysin paskoilla prosenteilla. "Pitää oshat tehd näit tehtävii, misht helvetisht mä muuten tiädän, et mitä te oshaatte". Yeah right!

Komppaan Deetä. Viime kaudesta jäi tosi paha maku suuhun. Nyt olin satavarma (oli kyllä semmosta paskanjauhanta asian olisi pitänyt olla selviö) että amerikan ihme lentää mutta Mika veks. Nyt tuntuu että Mariota roikotetaan mukana viihdearvon takia. Se joka kasslin-tyyppisesti vaan tulee voittamaan, ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän se parin jakson päästä rupee tulemaan ilmi.

By thä wäy Dee, paras lukemani hjallis imitaatio. Nauru piristää ja nyt on helpompi liikkeellelähtö tähän työpäivään. Kiitos.
 

scholl

Jäsen
Eikö tämä Mika ollut sössinyt rahojaan WinCapitassa? Tietysti tuollaiset joutaa ulos tuolta.

Tuollahan periaatteessa ei ole mitään merkitystä. Jos sen katsotaan olevan ongelma niin silloin henkilöä ei pidä ottaa ohjelmaan mukaan lainkaan. Ohjelmassa pitää olla mukana parhaat hakijat, jonka jälkeen jokainen tehtävä pitää arvioida erikseen ja häviäjäjoukkueen huonoin peluri lähtee, vaikka joku toinen olisi entisessään elämässään murhannut jonkun. Tuo ei ole viihdeohjelma, vaan joka viihdettä haluaa, katsokoot Jetroa ja Frangenia lauantai-iltaisin. Business ei nimittäin ole mitään viihdettä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos sen katsotaan olevan ongelma niin silloin henkilöä ei pidä ottaa ohjelmaan mukaan lainkaan. Ohjelmassa pitää olla mukana parhaat hakijat, jonka jälkeen jokainen tehtävä pitää arvioida erikseen ja häviäjäjoukkueen huonoin peluri lähtee, vaikka joku toinen olisi entisessään elämässään murhannut jonkun. Tuo ei ole viihdeohjelma, vaan joka viihdettä haluaa, katsokoot Jetroa ja Frangenia lauantai-iltaisin. Business ei nimittäin ole mitään viihdettä.

Vain teoriassa hyvä idea. The Donaldinkin ohjelmassa on aina mukana pari pakollista "persoonallisuutta" ja tässä ohjelmassa on menneinä vuosina ollut sellaisia tumpeloita, ettei ikimaailmassa voida puhua absoluuttisesti parhaista hakijoista. Totta kai nämä hakijat ovat puhtaasti eri kategoriaan putoavia, ehkä hieman eri kausilla vaihtuvia. On pelleä, on hauskaa murretta vääntävää lapin miestä, on rillipäiset merkonomit, pari blondia bimboa, pari semikatkeraa maturea etc.

Ei tuolla oikeasti juuri kilpailla mistään paremmuudesta, sen viime kausi osoitti harvinaisen selkeästi. Ei vappuhattu päässä silakan myyminen kadulla vain osoita mitään ratkaisevaa osaamista.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Business ei nimittäin ole mitään viihdettä.

Kas kummaa. Eikö tuon ohjelman takana ole juuri business, toisin sanoen mahdollisimman suuri näkyvyys kanavalle ja sen sidosryhmille? Jos Hjallis haluaa parhaan mahdollisen toimarin/pj:n/minkälie projekteilleen, niin hakeeko hän niitä Diilin kautta merkonomeista, tradenomeista ja muista hiippareista? Rahaa puhuu ja rahaa mielenkiintoiset persoonat tuovat.
 

scholl

Jäsen
Vain teoriassa hyvä idea. The Donaldinkin ohjelmassa on aina mukana pari pakollista "persoonallisuutta" ja tässä ohjelmassa on menneinä vuosina ollut sellaisia tumpeloita, ettei ikimaailmassa voida puhua absoluuttisesti parhaista hakijoista.

Kas kummaa. Eikö tuon ohjelman takana ole juuri business, toisin sanoen mahdollisimman suuri näkyvyys kanavalle ja sen sidosryhmille?

En ota kantaa siihen, mitä Hjallis tekee, kun se on niin ankeata puuhaa, mutta ajattelen sitä, millaiseksi Mark Burnett on ohjelman alunperin ajatellut ja kuinka Donald Trump on sitä tehnyt. Aivan kuten Idolsissa pyritään löytämään uusi laulajatähti niin kyllä Apprenticessa pyritään löytämään uusi businessmaailman tähti. Siis oppipoikahan se on nimenä eli etsitään henkilöä, josta kasvaa mentorin avulla huippuluokan ammattilainen. Jos sinne hakee vuodessa miljoona ihmistä, joilla on suurimmalla osalla loistava koulutus niin kyllähän sieltä löytyy hyviä tyyppejä. Pääsääntöisesti Donny boy on mielestäni aina valinnut parhaan ehdokkaan. Bill Rancic esim. jo ensimmäiseltä kaudelta oli mielestäni erinomainen valinta. Samoin tämä viimeinen Brandy Kuentzel vaikuttaa todella määrätietoiselta, älykkäältä, hyvältä johtajalta. Tuo ohjelma on siis alusta päästä urallaan eteenpäin.

Toki toinen puoli ohjelmassa on se, että itse Trump tienaa NBC:ltä miljoonia per jakso ja hänen saavuttamansa näkyvyyden ansiosta hän pystyy myymään miljoonia kirjoja, miesten pukuja ja ties mitä tuotteita, joissa lukee Trump eli se on myös hänelle businesstä kuten tuottaja Burnettillekin.

Se, että siellä on välillä ollut mukana kummallisia tyyppejä kuten ensimmäisen kauden Sam, Omarosa tai nyt oli David ei ole mielestäni pelkästään viihteen takia, vaan sen takia, että normaalielämässäkin joutuu tekemisiin erilaisten ihmisten kanssa. Se pieni skisma, mikä syntyy siitä, että joitain ihmisiä on vaikea johtaa, tuo esille millaisia pitkälle päässeet oikeasti ovat. Yrityksissäkin on lusmuja, pellejä, taivaanrannan maalareita ja ties mitä viheltäjiä.

Kyse on kuitenkin tosi tv:stä eli jollain tavalla sen pitäisi heijastaa toimintaa yritysmaailmassakin, eikä hakea mitään erityisen viihdyttävää kokemusta katsojille. Itse ainakin koen kunnon businessväännöt ja hyvät oivallukset muutenkin monin verroin viihdyttävämpinä kuin huonot suoritukset tai sekoilun. Telkkaria katsotaan kuitenkin lähinnä tiedonhalun vuoksi, eikä sen takia, että se olisi hyvää taustahälyä popcornin syönnin lomassa.
 

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ripein askelin, ei juosten.

Kyllähän edellisen jakson parasta antia olivat Jonin (?) "Tsätsä Helsinki - ei taivu", "olis onnistunu mutku oli jumppatunnilla" ja ihan lopussa saman henkilön Hjallis-ylistys, ja etenkin hänen ilmeensä kun katsoi ujosti nauroivatko muut. Kaveri vaikutti täsmälleen yhtä huonolta tarinaniskijältä kuin itse olen. Hyväkin heitto kutistuu rusinaksi siinä vaiheessa kun avaan suuni tai muutoin ulostulen ajatukseni kanssa. Niinkuin tämäkin viesti.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ripein askelin, ei juosten.

Kyllähän edellisen jakson parasta antia olivat Jonin (?) "Tsätsä Helsinki - ei taivu", "olis onnistunu mutku oli jumppatunnilla" ja ihan lopussa saman henkilön Hjallis-ylistys, ja etenkin hänen ilmeensä kun katsoi ujosti nauroivatko muut. Kaveri vaikutti täsmälleen yhtä huonolta tarinaniskijältä kuin itse olen. Hyväkin heitto kutistuu rusinaksi siinä vaiheessa kun avaan suuni tai muutoin ulostulen ajatukseni kanssa. Niinkuin tämäkin viesti.
Itselle tuli mieleen hänestä nimimerkki HIFK.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Eräs Hjalliksen diili saattaa olla vaiheessa. Ei voi tietää miten on Antin kanssa sovittu, mutta Hjallis on siirtänyt Sipoonrannan jatkomarkkinoinnin isohkolle suomalaiselle kiinteistövälitysryhmittymälle.

Itsehän kävin kesällä katsomassa paikan päällä ja asiantuntevaa palvelua antoi Antti, joten toivottavasti siirtyy uralla eteenpäin.

Siinä mielessä myös ajankohtaista, että Miran kanssa hommat Hangossa eivät ole oikein menneet parhaalla mahdollisella tavalla. Suhdanteet tietysti vaikuttavat, mutta niin moni muukin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Siinä mielessä myös ajankohtaista, että Miran kanssa hommat Hangossa eivät ole oikein menneet parhaalla mahdollisella tavalla. Suhdanteet tietysti vaikuttavat, mutta niin moni muukin.

Mikäs siellä tökkii, myynti vai jokin muu?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Telkkaria katsotaan kuitenkin lähinnä tiedonhalun vuoksi, eikä sen takia, että se olisi hyvää taustahälyä popcornin syönnin lomassa.

Noin ehkä 70-luvulla. Netissä ollaan tiedonhalun ja viihtymisen vuoksi, tv:tä katsellaan vain viihdykkeenä - ja toki koko ajan vähemmän tietokoneiden ajaessa töllöä vahtaavat sohvaperunat vähemmistöön. Trendi on ollut sama jo viimeiset 7-10 vuotta, kuten jokainen tutkimus osoittaa.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerätään voimia Ehrnroothin kirjasta? Huhhuh.

Ensimmäistä kertaa hetkeen, kun näytetään myös tiimien hotellihengausta.

En edes tiennyt, että tässä oli joku immuniteetti edellisen tehtävän voittajalle?

Hyvä kaljunpeitto muuten tuolta Jannelta.

Aika nopeasti tiimit sekoitettiin.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mario on taas niin paljon äänessä, että ei tuo lupaa hyvää loppupeleissä. Jotenkin tuntuu, että tänään Mario lähtee. Kaivaa itselleen hautaa haukkumalla omaa joukkuettaan. Valitettavasti.

Ei missään nimessä lähde. Ei edes ole tässä mitenkään pahasti vastuussa mistään.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä Janne saisi melkein lentää pihalle, aikamoinen douche. Laulaa Finlandiaa ja siteeraa Ehrnroothia matkalla "taistoon".
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi universaali asia näissä Diileissä on, että joka kaudella löytyy näitä jotka valkataan aina tuonne boardiin. Eikä sillä edes juuri ole väliä miten hommat on tehty. Varsinkin naisten parissa se aina korostuu.

Nyt sitten Mario hyvin yllättäen sai potkut, eikä taas oikeasti siihen ollut oikeasti mitään syytä. Ei ollut oikeastaan millään tavalla syyllinen tuohon.

Se on monta kertaa jauhettu, mutta tämän ohjelman ylivoimaisesti typerin ja suurin puute on ettei noita potkuja perustella. Trump nimenomaan purkaa paketin hyvin.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Lähteekö kaksi vai kolme? Mario tuskin, joten ehkä noi kaksi muuta sälliä saa mennä.

Super-Mariohan sieltä tippui. Odottamaton käänne kaikinpuolin. Tämä Joni saattaa olla yllättävän kova luu. Hiljainen kaveri joka ei osaa kieliä tai oikeastaan mitään muutakaan.

Ja ensi jaksossa Sukari!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Nyt sitten Mario hyvin yllättäen sai potkut, eikä taas oikeasti siihen ollut oikeasti mitään syytä. Ei ollut oikeastaan millään tavalla syyllinen tuohon.

Ai miten niin yllätäen sai potkut? Kolmas kerta Hjalliksen piinassa eli thats it. Jos kaveria verrataan Jethroon niin tämä Mario on ainoastaan varjo turkulaisesta kiinteistönvälitäjästä viihdyttävyysasteella.

Hjallis vaatii aina jotain vitun uusia ideoita myyntiin ja nyt sitten kännykkäliittymiä. Just joo...ihan kuin ei DNA olisi vuosien varrella miettinyt ammattilaisten keskuudessa samoja juttuja ja vieläpä ihan ajan kanssa. Miettisivät ohjelmaformaatin vastaavat kipilijoille ensinnäkin jotain uutta. Säälittävä formaatti jo ja toistaa paskaa itseään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös