Hjalliksen Diili

  • 644 460
  • 2 034

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
On tapahtunut seuraavaa: Hjallis on pamputtanut Kasslinin painon etuakselille. Mira kiristi Hjallikselta työpaikan ja käski vielä kenkiä Karihtalan pihalle, muuten kertoisi kaikille kenen lapsi on kyseessä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti mukaan saadaan vähän värikkäämpiä kilpailijoita ja enemmän oikeaa diili-henkistä vääntöä/kilpailua kuin viime kaudella. Viime kaudella ei tapahtunut paljon mitään mielenkiintoista ja tyyliin puolesta välistä kilpailua näki, että Miralle pedataan voittoa. Lähes kaikki kilpailijat taas olivat harmaata jeesjees-porukkaa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Toivottavasti tuo "luovuutta halutaan lisää" pitää paikkansa.

Kasslerista kun ei saanut luovaa millään.
 

Fordél

Jäsen
Jaahas, että sellanen porukka. Vaikea tuosta on mitään ihmeempää sanomaan. Ilmeisesti kuitenkaan sitä kiintiöhomoa ei tällä kertaa ole? Tai no parasta on se, että vaikka sellainen olisikin, ei sitä enää tarvitse tuoda esille. Itse ihmettelen, että mikä on monen kompetenssi kehitysjohtajan pestiin. Esim. Koivikkohan on työskennellyt pitkään paperimiehienä ja antaako sitten lyhyt yrittäjäkokemus jotain tohon hommaan? Kuitenkin Vierumäkeä ollaan kehittämässä varmasti siihen suuntaan, että se tuottaa hyvinvointipalveluja taviksille eikä urheilijoille. No aika näyttää. Toivotaan kuitenkin, että nyt nähtäisiin oikeasti luovia ideoita ja jotain uutta eikä sitä helkkarin flyereiden ja ilmapallojen jakamista.
 
Viimeksi muokattu:

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jaahas - tosiaan Suomen nopein (ex) paperimies on mukana kilpailussa. Muuten ei herätä sen ihmeempiä tunteita ko. porukka, mutta eiköhän sinne ole osattu hankkia taas sopiva kattaus asiaa että viihdettä. Toivottavasti tämän kauden tehtävissä tulisi jotain uutta tai sitten jotain retroa, eli yksi jakso Sarasvuon vetämänä - ai ai.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Harrastukset:
Katson Tunteita ja tuoksuja nauhalta.


No just. Minusta se kertoo jo jotain henkilöstä kun mainitsee ensimmäiseksi harrastuksistaan jonkun päivä-saippuan katselemisen nauhalta.

Nopeasti katsottuna aika diibadaaba-jengiä, ei yhtään potentiaalista häirikköä, sekoilijaa tai muuta viihdyttävää hahmoa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kylläpä nuo kilpailijat vaikuttaa tasaiselta massalta, booring! Kyllä tuota Hjalliksen diiliä on katottu kuitenkin enemmän mitä Trumpin diiliä.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Nikkanen on vanha kiekkoilija myös. Tosin tais olla 2.div ylin taso missä pelaillut.

Jep, edelliskaudella pelasi vielä. Nyt joutuu tätäkin ohjelmaa katselemaan, ainakin niin kauan kuin Saku on mukana.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin, uudet kilpailijat kehissä. Joko löytyvät castauksen profiloinnit? Kuka on se lupsakka "hauska mies", kuka tosikkomainen neropatti, kuka käärmemäinen bitch? Viime kaudella jätettiin rillipäinen merkonomi pihalle, Hjalliksen ekalta kaudelta Timo Moilanen oli loistava esimerkki sellaisesta. Sarasvuon kaudella taisi joka toinen kilpailija olla sen näköinen. Nyt tuota viestikapulaa kantaa näemmä Janne Rauhala.

Vähän on sellainen kutina, että Koivikko lentäisi normaalitapauksessa ulos heti, mutta roikotetaan statuksensa takia mukana. Mario Confortella on ainakin pirun viileä nimi, toivottavasti sitä lausuttaisiin voimakkaalla italialaisella melodialla. Naisten porukasta ei ehkä sellaista kanaa pysty ensisilmäyksellä bongaamaan, mutta Pia voisi olla wannabe-Heidi.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jaahas, että sellanen porukka. Vaikea tuosta on mitään ihmeempää sanomaan. Ilmeisesti kuitenkaan sitä kiintiöhomoa ei tällä kertaa ole?

Kukas viime kausilla on tuota ratkaisijan viittaa kantanut? Kuinka ollakkaan ajat muuttuvat ja kiintiöhomo on vaihdettu kiintiön.. afroetniseen henkilöön. Backupiksi vielä toinen ulkomaalaisjuurinen kilpailija.

Siellä on taas rosteri pullollaan merkonomeja ja muita ylioppilaasta toimitusjohtajaksi tyyppejä. Eipä sillä, että johtajaominaisuuksia koulussa opittaisiin, mutta pientä osviittaa henkilön koulutustausta antaa. Jotenkin musta tuntuu, että kilpailijoiksi otetaan tahallaan paljon tällaisia perusduunareita, joilla sattuu olemaan nykyisenä ammattina joku hienolta kuulostava titteli. Parempaa massaa jätetään alkuseulaan, jos heitä nyt kiinnostaa hakeakaan tuollaiseen ohjelmaan.

Viihdyttävyyden suhteen Jethro veti aikanaan niin kovat pohjat, että saa aikamoinen nykänen olla, jos joku nousee lähellekkään. Viime vuonna palattiin normitasolle ja tämä tulevakin tuntuu ennakkoon vaisulta, kun huipulla on jo käyty.
 

julle-jr

Jäsen
Siellä on taas rosteri pullollaan merkonomeja ja muita ylioppilaasta toimitusjohtajaksi tyyppejä.
Yksi noista sälleistä ei ole edes osannut kirjoittaa tutkintoaan oikein. Markkinointimerkonomi on muodossa markkinointi merkonomi. Ei sillä että oikeinkirjoitustaito olisi hyvän johtajan merkki, mutta kai kirjoitusvirhe tuossa yhteydessä jotain kertoo ainakin ihmisen huolellisuudesta.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sarja menetti kiinnostavuutensa Hjalliksen johtamana viime kaudella kun Mira runtattiin väkisin voittajaksi kevyin näytöin. Noin muuten ohjelmana ihan ok eikä varmaan olisi pahitteeksi että keulakuva vaihdettaisiin Jokerit-puuhastelijasta johonkin oikeaan bisnesmieheen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sarja menetti kiinnostavuutensa Hjalliksen johtamana viime kaudella kun Mira runtattiin väkisin voittajaksi kevyin näytöin.

Kieltämättä. Viime kaudesta jäi vähän sellainen kuva että voittaja oli jo päätetty ennen ohjelman alkua ja ohjelmassa tehdyillä tuloksilla ei ollut loppujen lopuksi mitään merkitystä. Toivottavasti tällä kaudella nuo tehtävät liittyisivät ensinnäkin paremmin tähän tulevaan virkaan ja että näiden tehtävien tuloksilla myös olisi jotain merkitystä lopputuloksen kannalta. Tuo tuleva jobi vaikuttaisi sellaiselta että välttämättä nyt ei haeta samantyylistä tyyppiä kuin parilla aikaisemmalla kaudella.

Tässä vaiheessa ei oikein osaa sanoa vielä mitään tuosta kilpailijajoukosta mutta pari urheilupiireistä tuttua tyyppiähän tuolla näyttäisi olevan. Hetken aikaa piti miettiä mistä tuo Janina Eräkangas on tuttu mutta entinen kilpa-autoilijahan tuo on ja myös entinen tosi-TV-kilpailijakin. Ja tietenkin iltapäivälehdet on taas nostaneet ensimmäiseksi esiin tuon että on Schumin entinen hoito. Stefan Koivikko on sitten se toinen tuttu. Tästä ex-juoksijasta minulle on jostain jäänyt sellainen kuva että olisi varsin fiksu ja sympaattinen kaveri, olikohan joku lehtihaastattelu tai TV-dokkari josta tämä kuva muodostui.

EDIT: Nythän minä vasta tajusin että tuo Marika Kakkohan on Erik Kakon emäntä.
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Viime kauden ensimmäisestä jaksosta jäi mieleen se 45-vuotias, omasta mielestään erittäin vanha ja raihnainen ukko, joka tippui ihan ensimmäisten joukossa.
Saas nähdä, miten hyvin tämä tämän joukon vanhin osanottaja suoriutuu kisassa.
 

J-ML

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Anaheim, Liverpool ja Sotkamon Jymy
Viime kauden ensimmäisestä jaksosta jäi mieleen se 45-vuotias, omasta mielestään erittäin vanha ja raihnainen ukko, joka tippui ihan ensimmäisten joukossa.
Saas nähdä, miten hyvin tämä tämän joukon vanhin osanottaja suoriutuu kisassa.

Uskoakseni kärkikolmikossa. Olen ollut jonkun verran ko. henkilön kanssa tekemisissä virallisimmissa yhteyksissä, ja näppituntumalta voin sanoa kyseessa olevan poikkeuksellisen energinen tyyppi. Hyvä esiintyjä ja verbaalisesti lahjakas.

Urheilun henkisen valmennuksen (joka on Kuusiston yrityksen yksi liiketoiminta-alue) yhtenä meriittinä tulee varmasti mainitsemaan vuoden takaisen lentopalloliigan pudotuspelisarjan, jossa Raision Loimu nousee 0-3 tappioasemasta 4-3 voittoon Perungan Pojista.
 
Viimeksi muokattu:

Soolo

Jäsen
Maa on täynnä maistereita mutta uuden Diilin kilpailijoissa vain yksi? Jotenkin masentava alkusoitto taas kerran näille Hjalliksen Diileille, kun vertaa Trumpin vetämään settiin, missä se kouluttamaton on aina vähemmistössä. Ei sinänsä mitään tradenomeja ja merkonomeja vastaan, mutta ajatellen ohjelman uskottavuutta, ollaan tällä jengillä heikoilla. Eiköhän H valitse taas ennakkoon voittajan ja muu on showta.

Kolmosellahan pyörii Trumpin diilin "lama-season", jota katsomalla taas oivaltaa ohjelman hienouden, eli boardroom-kohtaukset, missä Trump on mukana. Joka jaksossa on käytetty lähes puoli tuntia näihin hetkiin ja sama pitäisi olla Hjalliksen diileissäkin käytössä, muttei vaan ole. Se Hjalliksen setti on 10 minuuttia tuomitsevaa ja ennakkoon päätettyä huutamista vailla kunnon johdonmukaisuutta. Sen kun yhdistää surkeisiin tehtäviin (jenkkidiilissä sama) mutta paskaan boardroom toteutukseen, niin saadaan tätä skeidaa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Jep, edelliskaudella pelasi vielä. Nyt joutuu tätäkin ohjelmaa katselemaan, ainakin niin kauan kuin Saku on mukana.

Sama. Tässä tulee vielä sellainen pelko että IS lataa otsikkoa ennen ensimmäistä jaksoa tyyliin "Diili-tähden lähisukulainen on nettitrolli".

Ja kyllä, mainostin itseäni tosi-tv sarjan henkilön sukulaisena. Shaatana.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmosellahan pyörii Trumpin diilin "lama-season", jota katsomalla taas oivaltaa ohjelman hienouden, eli boardroom-kohtaukset, missä Trump on mukana. Joka jaksossa on käytetty lähes puoli tuntia näihin hetkiin ja sama pitäisi olla Hjalliksen diileissäkin käytössä, muttei vaan ole.

Kyllähän tuo Trumpin Diili on aivan loistava, ei Hjallis pääse mitenkään samalle tasolle, mutta ei kait sitä tarvitsekaan päästä. Yksi iso ero boardroomeissa on siinä, että tällä vain Hjallis vittuilee ja rähisee kilpailijoille, Jenkkilässä kaikki rähisevät kaikkien kanssa ja vittuilut sinkoilevat.

Hjalliksen Diilissä tähän asti lähes kaikki kilpailijat ovat olleet samantyylisiä, ja samaa harmaata massaa (pl. Jethro). Trumpin ohjelmassa on kilpailijoihin erilaisuuteen ja persoonallisuuteen panostettu. David esimerkiksi on ihan täysi sekopää, jolla ei kyllä mitään mahdollisuuksia voittoon, mutta joka on toivottavasti mahdollisimman pitkään sarjassa mukana. No, onhan Jenkeissä enemmän valinnanvaraakin.
 
Viimeksi muokattu:

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Yksi iso ero boarroomeissa on siinä, että tällä vain Hjallis vittuilee ja rähisee kilpailijoille, Jenkkilässä kaikki rähisevät kaikkien kanssa ja vittuilut sinkoilevat.
Toki USA-versiossa kilpailijat tylyttävät toisiaan enemmän kuin Suomessa, mutta silti minun mielestäni ylivoimaisesti suurin ero boardroomien välillä on siinä että Trump kysyy kilpailijoilta kysymyksiä ja KUUNTELEE heidän vastauksiaan. Ainakin siis saadaan aikaan vaikutelma että boardroomin keskustelulla on oikeasti vaikutusta siihen kuka putoaa. Suomessa tuntuu siltä että pudotetaan ennalta päätetty henkilö ja siihen vähän teatteriksi Hjallis räksyttää käsikirjoitetun oloista monologia jonka hän voisi puhua tyhjälle huoneelle ennen tehtävän suorittamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös