NBA 2010-2011

  • 54 434
  • 311

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kyllä LeBronillakin vähän käsi tutisee jo kovassa paikassa, mutta D-Wade on suurten pelien mies. MVP.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harmittaa kovasti, että huomisesta eteenpäin joutuu/pääsee enemmän tai vähemmän viikoksi viettämään radiohiljaisuutta. Täytyy yrittää jotenkin päästä seuraamaan edes pelejä.

Muutamia ajatuksia ihan yleisellä tasolla:

-Mavs voisi rohkeasti antaa esim. Beauboisin pelata. Hänet on aktivoitu, toki kovin nuori ja ollut pitkät pätkät poissa ja aika pirun kovat pelit käynnissä, mutta ei tuossa ole mielestäni niin paljon hävittävää etteikö voisi vaikka noin 7 minuuttia pelata.

-Pejan suhteen finaalit tuntuvat karkaavan. Kun ei kerta ole mitään hyöytyä hyökkäyksessä, niin pois sieltä. Puolustuksessa auttamattoman hidas ja avuton. Bareaa on kuitenkin käytännössä pakko peluuttaa yli vartti. Pejan minuutit Stevensonille.

-BigRedBobin kanssa hieman eri mieltä Jamesista. LeBronia on kuitenkin mainostettu liigan parhaana pelaajana, joten täten suuri pelaaja ei voisi ajatella ettei esim. Clevelandissa hänen ympärilleen saataisi kasattua mestaruusjengiä. Huippupelaajan ympärillehän ne rakentuvat. Toisaalta eipä esim. Garnett edes yltänyt pleijareiden ekalta rundilta eteenpäin oman franchisensa liiderinä. Miami on kuitenkin vahvasti Waden joukkue.

-Tuohon edelliseen liittyen niin täytyy ihmetellä mitä Scottie Pippen haki nostaessaan Jamesia Jordanin yläpuolelle. Se tuntuu todella huonolta vitsiltä. Kertoo myös valitettavan paljon Pippenistä, mutta mulkuksi mies on julistettu jo aiemminkin.

-Tuntuu ironiselta, että viime vuosien Mavseistä Dampier olisi se joka saisi mestaruuden.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Kyllä LeBronillakin vähän käsi tutisee jo kovassa paikassa, mutta D-Wade on suurten pelien mies. MVP.
LBJ oli vielä välierissä Chicagoa vastaan ihan ilmiömäinen, D-Wade soitti vahvasti kakkosviulua. Nyt finaaleissa on roolit kääntyneet toisinpäin, Wade kantaa jengiä ja LeBron antaa taustatukea. Itselleni erittäin mieluisa tilanne, sillä Wade on ehdoton lempipelaaja ja syy miksi näitä finaaleja ylipäätään tulee seurattua. LeBron on ihan käsittämätön atleetti ja mieletön pelaaja, mutta karismaa puuttuu, joten ei tule koskaan nousemaan samanlaiseksi legendaksi kuin Jordan.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
On kyllä ollut erittäin jännittäviä finaalipelejä nämä viimeiset kolme.

Nowitzki ja Wade ovat kyllä ainoat MVP-ehdokkaat. Nowitzki on kyllä käsittämätön jamppa, kuumeisenakin kantoi joukkueensa voittoon. Ratkaisuhetkillä Jason Terry pisti vaparit kylmänviileästi pussiin vaikka aiemmin viimeisellä neljänneksellä pelitilanneheitot oli mitä oli.

Wade rähmi kuulan kanssa lopussa niin eivät saaneet kunnon buzzerbeateriin mahkuja, mutta on kyllä huikea jamppa hänkin. Aivan loistavia blockeja ja ratkaisuja muutenkin läpi pelin. Bosh ja LBJ olivat kyllä varjojen mailla etenkin ratkaisuhetkillä.

Tässähän meinaa innostua taas koripallon seuraamisesta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Bosh ja LBJ olivat kyllä varjojen mailla etenkin ratkaisuhetkillä.
Bosh nakutteli pelin alussa aika hyvin, mutta tosiaan ne suht avoimet ratkaisupaikatkin olisi pitänyt laittaa sitten sisään. James taas on ottanut jonkun pelinrakennusvaihteen silmään ja ei tuntunut ottavan niitä ratkaisupalloja itselleen juuri ollenkaan. Siinä kun vielä nämä penkkipelaajat eivät aina uskalla heittää ilman että kellosta loppuu aika, niin palloa kierrätetään välillä vähän turhaankin.

Tuo kääpiö-Barea (okei, onhan mies ihan normaalikokoinen, tuolla vaan näyttää Wee-Manilta) on kyllä itselleni muodostunut sellaiseksi numero yksi vihulaiseksi ja nautin jotenkin sairaasti aina kun se fingerroll jääkin siihen raudan päälle pyörimään. En silti hyväksy kuitenkaan mitään Artest-pyykkinaruja. Toinen on Kidd, joka raimohelmismäisen habituksensa kanssa saa toivomaan pallonmenetyksiä.

Dirk näytti pelin alussa että halutessaan heittää kaaressa korin vaikka kattopalkkien yläpuolelta.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
Oli pienimuotoiset kolmospeijaiset tässä finaalissa. Lieneekö tuo Waden saama vamma vähän hidastanut miehen tahtia loppupelissä, tosin enemmänhän tuo Heat kaatui muiden jäätymiseen.

Mavseista esiin nousi juuri Barea aika kovilla kolmosillaan, samaten Terry paukutti tiukissa paikoissa taas pallot pussiin. Barean sisäänajot on kyllä jotain semmoista mitä ei haluaisi nähdä (siis jos vähänkään Mavseja kannattaa). Toinen samansuuntainen reaktio tulee kun pallo annetaan Marionille.

LBJ ja Marion ovat vahvimmat ehdokkaat Yössä-pytyn voittajiksi, ehkä James vie ton koska odotukset ovat kuitenkin kertaluokkaa kovemmat mitä Marionilla.

Vähän veikkaan että Miamissa pelataan pari peliä ja luultavasti LBJ sisuuntuu kommentistani niin että ratkoo vähintään toisen pelin ja Hiitti vie kannun. Tosin ei kyllä itselleni ole hirveästi väliä kumpi voittaa, kunhan vaan järjestävät hyvät pelit.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
En koripalloa käytännössä seuraa, mitä nyt satunnaisia välähdyksiä ja toki mestari kiinnostaa aina hiukan. Olikohan Veikkaajassa vai missä lie pieni juttu Nowitzkista, ja koska tyyppi on vaikuttanut ok:lta ennenkin sekä on saksalainen, ajattelin hypätä Dallasin joukkoihin kiihkeästi ainakin noin viikoksi.

Canal ilmeisesti ainoana lähettää noita matseja, vai tuleeko ESPN Americaltakin? Kumpikaan ei kyllä mulla näy, mutta voisin ehkä ottaa Welhon HD Mixin, kun tarjoavat sitä aika edullisesti.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
Canalilta tulevat, ESPN Americalta tulee NHL.

Kyllä minä 3-2 tilanteesta huolimatta hyppäisin Heatin kyytiin jos glooria olisi päällimmäisenä. :)
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
GH ei sinänsä ole tässä takana, koska seuraan lajia niin vähän. Mulla vain on tapana sympata yksilöitä tapauksissa, joissa kumpikaan joukkue ei sen suurempia tuntemuksia herätä, ja käsittääkseni Nowitzki on vähän niin kuin lajin Selänne tai Bourque tai jotain. Ei saa ampua noista vertauksista, koska kuten mainittua, en juuri NBA:ta seuraa kuin yleisestä mielenkiinnosta kaikkinaista urheilua kohtaan. Mutta joo, meinaan vain sitä, että nyt SC:n aikaan en osaa oikein kumpaakaan tiimiä sen enempää fanittaa, joten lähinnä toivon Salon uralle kruunua. Tosin toisella puolella on Timppatomppa, jonka tuhkimotarina kaipaisi myös huipennusta. Mutta nyt mennään jo Dirkistä kauas.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
LeBronin finaaliesityksiin liittyen aivan loistava kolumni aivan loistavalta toimittajalta, Bill Simmonsilta:

It's time for LeBrondown, Part II

Finaalit ovat olleet kyllä loistavia pelejä ja kyllähän Mavericksin sitkeyttä täytyy kunnioittaa, joka sarjassa se on kammennut itsensä välillä mahdottomistakin paikoista takaisin. Dirk Nowitzki on pelannut käsittämätöntä korista ja Dallasilla on myös leveyttä enemmän kuin Miamilla. Wade ei yksin tätä sarjaa pysty kääntämään joten kaikki katseet ovat LeBronissa.

Ei tämä siltikään vedä vertoja kaikkien aikojen suosikkisarjalleni jossa kohtasivat MJ:n, Pippenin ja Rodmanin Bulls sekä Malonen ja Stocktonin Jazz. Ne olivat jotain elämää suurempaa silloin :)
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Ei tämä siltikään vedä vertoja kaikkien aikojen suosikkisarjalleni jossa kohtasivat MJ:n, Pippenin ja Rodmanin Bulls sekä Malonen ja Stocktonin Jazz. Ne olivat jotain elämää suurempaa silloin :)
Magic Johnsonin ja Larry Birdin kohtaamiset 1980-luvulla taisivat olla ainakin yhtä legendaarisia, jolleivat enemmänkin.

Mutta joo, ei ole tullut paljon NBA:ta tälläkään kaudella seurattua. Wade kuitenkin jotenkin tuntuu suosikiltani, joten Miamia sitten gloryhuntataan, vaikka kaikki ihmiset Miamin ulkopuolella heitä tuntuvat vihaavankin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kyllähän tuon Jamesin pelintekijän roolin on nyt loputtava ja miehen iskettävä niitä kuolettavia heittoja joita mm. Bullsia vastaan esitti. Jos ei mene, niin ei sitten mene, mutta mies on siellä ottamassa niitä ratkaisuja, eikä pyörittämässä peliä. Muutenkin Heatilla monesti tuli sellaisia vähän turhia syöttöjä joko liian lähellä olevalle, tai sitten vastaanottajapelaaja ei ollut valmiina.
Ja toki se Barea intoutui heti vireeseen, kun paljastin hänet "suosikikseni".
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ja toki se Barea intoutui heti vireeseen, kun paljastin hänet "suosikikseni".

JJ on ollut loistava läpi pudotuspelien, toki pari hivenen heikompaa matsiakin on väliin mahtunut. Heittokin tuntuu näin finaalien aikaan uppoavan yllättävän hyvin, joten mikäs tuossa on vedellessä. Miehen ajot metriä pidempien jätkien keskelle ovat melkoisen hurjan näköisiä välillä, mutta kun toimii niin toimii. Ballseista ei ainakaan miehen tekeminen jää kiinni.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Mahan sanoin. Taa immature brat ei tuu voittamaan mitaan!
Onnittelut vaan Dirkille. Hieno juttu. Ja onnittelut Blazerseille. Havisimme mestareille.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksinkertaisesti upeaa. Mähän sanoin, että syvyys on tämän porukan vahvuus. Tämä joukkue oli mieletön koko kevään, mikä sydän ja luonne. "Pehmeä"? "Choukkaa"? Ei sen puoleen, yllättivät meikäläisenkin.

Tämä oli payback!

Nyt jalat pöydälle ja odottelemaan JWillin analyysejä.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mavs pelasi upeat playoffit, onnittelut Dallasiin. Dirk sai vihdoin haamut karistettua. Tänään näköjään Dirkin ollessa kentällä Mavs oli -4, joten hän saa kiittää joukkuetta voitosta. Koko pelin rumimmat lukemat oli kuitenkin Jamesilla, -24. Parempi jaksaa jo ensi vuonna, tai tulee kiire niiden seitsemän pokaalin kanssa.

Hyvä nähdä ettei tässäkään lajissa voi yksinkertaisesti "ostaa" mestaruutta.

EDIT: Vituttaa jo valmiiksi että tämäkin laji pilaa upean nosteensa pistämällä kiskan kiinni syksyllä. Näin mielenkiintoista NBA:ta ei ole nähty Jordanin Bulls-aikojen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

janóz

Jäsen
Dallasin mestaruus oli oikein tervetullut. Hieno joukkue, hieno kausi, hieno mestaruus. Dallasia tullut sympattua jo 90-luvulta asti, joten täytyy iloita Nowitzkin ja kumppaneiden puolesta! Finaalit innosti sen verran, että kävin itsekin nakkelemassa palloa ensimmäisen kerran 4 vuoteen. Jotenkin nämä NBA-finaalit on vain kuumottavampia kuin NHL-finaalit, tietenkin riippuen vähän joukkueista, mutta yleensä näissä on sitä jotain extraa mikä kiinnostaa enemmän.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Olipahan tosiaan mahtavaa, että Dallas vei mestaruuden! Kyllähän sen heille suo ja erityisesti Jason Kiddille, joka onnistui mestaruuden saavuttamisessa kolmannella yrittämällä.

LeBron "king nothing" Jamesin kriitikot saavat tästä lisää vettä myllyyn ja aika kaukana on omasta mielestäni miehen vertaaminen Michael Jordaniin, vaikka Pippen menikin sellaista möläyttämään.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olin itse monessa asiassa väärässä ja hienoa, että olin. Jason Kiddin treidi tuntui aikoinaan jotenkin vaikealta, mutta hän on ollut aivan loistava viimeiset pari kautta.

Terryn pelaaminen finaaleiden lopussa oli maagista. Se, että mies trashpuhui Jamesia kun Mavs oli 1-2 tappioasemassa ja vielä lannisti sillä LeBronin on aivan uskomatonta. Mies todella vastasi omiin puheisiinsa.

Dirkin neljännen jaksot eivät jätä paljon lisättävää. MVP.

Marionin puolustuspelaaminen oli myös erinomaista. Chandleria hehkutin kauden alusta asti ja syystäkin.

Myös Barea veti kunnolla jauhot suuhun. Oli todella tärkeä rytminvaihdoksillaan.

Coach Carlisle ansaitsee tietenkin myös ison käden.

Joukkueen syvyys oli kuitenkin mieletön. Kuvaavaa miten Stevenson, Mahinmi ja Cardinal viimeisessä matsissa oikeasti näkyviä.

Pakko silti myöntää, että vaikea uskoa miten järkyttävästi James lopulta sukelsi. Mies oli neljännet jaksot täysin kateissa. Okei, Marion puolusti ja Terry masensi puheillaan, mutta onhan tuo yksi kaikkien aikojen finaaliflopeista.
 

Portrait

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät&Penguins
Ihmettelin mistä oli pelitilille tullut ylimääräiset 150€, mutta äkkiä muistin ennen kautta tekemäni kympin vedon Dallasin puolesta. Joukkue antoi viimeinkin Dirkille sitä taustatukea, mutta onhan se äijä aivan omassa kastissaan. Tosiaan hienosti nostivat muut pelaajat tasoaan, mutta kylmä fakta on se että Nowitzki tuon mestaruuden joukkueelleen voitti - MVP.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olin itse monessa asiassa väärässä ja hienoa, että olin. Jason Kiddin treidi tuntui aikoinaan jotenkin vaikealta, mutta hän on ollut aivan loistava viimeiset pari kautta.

Muutaman vuoden takaa muistan tältä palstala keskustelut Nash vs. Kidd, jolloin varsinkin jälkimmäistä lyötiin muutaman nimimerkin toimesta (en muista kuka tai ketkä). Aivan mahtavaa, että mies sai kruunun uralleen, seurassa missä aikoinaan aloitti NBA-uransa v.1994. Ja vielä missä roolissa. Vaikka ei juuri pisteillä mässäillytkään, niin 2 erittäin tärkeää kolmosta sekä oman pelin voittaminen 18 pisteellä kertoo miehen tärkeydestä hyvin paljon. Erittäin tärkeä mies joukkueelle, kuten peliaika 36min kertoo.

Terryn pelaaminen finaaleiden lopussa oli maagista. Se, että mies trashpuhui Jamesia kun Mavs oli 1-2 tappioasemassa ja vielä lannisti sillä LeBronin on aivan uskomatonta. Mies todella vastasi omiin puheisiinsa.

Terry oli kyllä yksi viimeisen finaalin suurimmista voiton arkkitehdeistä ellei jopa suurin. Lähellä oli, ettei Heat ottanut henkistä niskalenkkiä ennen taukoa, kun Dallasin johto 40-28 muuttui vajaassa 6 minuutissa tilanteeksi 43-47 (Jakso Heatille 3-19). Mutta niin vain viimeisellä neljällä minuutilla Jason teki 10 pistettä ja vei Dallasin taukojohtoon 53-51, vaikka Dirk oli koko jakson todella alavireessä (1/12).

Joukkueen syvyys oli kuitenkin mieletön. Kuvaavaa miten Stevenson, Mahinmi ja Cardinal viimeisessä matsissa oikeasti näkyviä.

Stevensson 3 kolmosta kolmee minuuttiin, aiheutti sen että Dallas oli lähes koko matsin kuskin paikalla, tosin hävisi kuitenkin oman 13 minuuttisensä 8 pistellä...! Gardinal puolestaan viipyi kentällä 12 minuuttia ja voitti matsinsa 18 pisteellä... kohtuu hyvin.

Pakko silti myöntää, että vaikea uskoa miten järkyttävästi James lopulta sukelsi. Mies oli neljännet jaksot täysin kateissa.

Lisätään tähän vielä se, että kun Miami hävisi eilen 10 pisteellä, niin Jamesin ollessa kentällä joukkue hävisi matsinsa 24 pisteellä. Paskin +- lukema molemmat joukkueet mukaanlukien viimeisessä finaalissa.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Pakko peukutella Dallasille. Cubanista voi olla montaa mieltä, mutta hyvän pohjan hän on antanut joukkueen rakentamiselle. Rahasta homma ei ole jäänyt kiinni. 11 vähintään 50 voiton kautta putkeen, joten voi kai sanoa, että pitkä työ palkittiin. Samoin palkittiin Dirkin pitkä luottamus Dallasin organisaatioon. Samaa voi sanoa Kiddistä, joka olisi voinut lähteä metsästämään sormusta muualta tyyliin Gary Payton ja Karl Malone. Nyt varmaan tuntuu aika hyvältä. Eikä tämäkään kausi mitään pelkkää tanssia ruusuilla ollut. Moni piti jo varmana, että homma kaatuisi Butlerin loukkaantumiseen ja aika moni ei ole pitänyt koko porukkaa todellisena contenderina sitten Golden State-katastrofin.

Olihan se hemmetin hienoa katsoa, Mavs pelasi joukkueena. Kaikki tekivät töitä yhteisen päämäärän eteen, ja ei todellakaan voi sanoa, että kyseessä olisi vain Dirkin joukkue. Voi katsoa, vaikka Terryn ja Barean esitystä eilen. Kiddkin pelasi tylysti SG:tä, kun Barea oli pointtina. Ei valituksia, ei mitään egoilua. Vain kovaa puolustusta ja työtä joukkueen eteen. Sitten "The Custodian". Ei hemmetti, millä sydämellä ja drivella kaveri pelasi, kun sai Pejan paikan. Cardinalille oli kunnia pelata finaaleissa ja hän oli valmis tekemään hommansa eli puolustamaan, rikkomaan tarvittaessa ja ottamaan vastaan chargeja. Olisipa LeBronilla samanlainen asenne. Kukaan ei ole vielä maininnut Matrixiä. Marion oli ajoittain hyvä ajoittain ei, mutta taisipa vain päästä Jamesin pään sisään, kun pääasiassa tätä puolusti. Hänellekin mestaruuden soi.

Ja sitten Heat tai oikeastaan 2 ja 1/2 tähteä. Mitä hemmettiä Wade ja LeBron ajattelivat arvostellessaan Dirkin sairastumista. Kavereille taisi tulla yllätyksenä, että Mavs voitti tuonkin pelin ja Dirk oli aika hyvä crunch timella. Niin kuin joku analyytikko jo sanoi, James näyttää 36-vuotiaalta, on 26-vuotias ja käyttäytyy kuin 16-vuotias. Taas tuli olo, että mitä sen kaverin päässä liikkuu. Wadekin voi olla kusipää (niin kuin suuri osa NBA-pelaajista), mutta hänellä sentään on sormus Finals MVP-pytty. Jamesin kommentit 6. pelin jälkeen sitten olivat taas oma lukunsa. LeBronin täytyy palastaa pari kymmentä lasta palavasta talosta, ennen kuin ihmiset unohtavat viimeisen vuoden sekoilut. Dallas Cowboyseja on kutsuttu America's Teamiksi, mutta viimeiset pari viikkoa Dallas Mavericks on ollut todellinen America's Team kiitos pitkälti LeBronin toilailujen ja mediakarastrofien. Koskahan viimeksi niin moni fani on ollut täysin toista joukkuetta vastaan kuin nyt.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin kuin joku analyytikko jo sanoi, James näyttää 36-vuotiaalta, on 26-vuotias ja käyttäytyy kuin 16-vuotias. Taas tuli olo, että mitä sen kaverin päässä liikkuu. Wadekin voi olla kusipää (niin kuin suuri osa NBA-pelaajista), mutta hänellä sentään on sormus Finals MVP-pytty. Jamesin kommentit 6. pelin jälkeen sitten olivat taas oma lukunsa.

Koskahan viimeksi niin moni fani on ollut täysin toista joukkuetta vastaan kuin nyt.

ESPN ja Skip Bayless olivat tuon James-kommentin takana. Bayless on viihdyttävä, mutta välillä vähän pönttö kaveri. Silti tuossa asiassa osui naulan kantaan. Itse odotan game 6 jälkeistä kuvamatskua missä Bayless joutuu myöntymään väittelyparilleen Rob Parkerille, joka veikkasi finaaleiden päättyvän Mavseille 4-2 ja Bayless vaahtosi koko finaalien ajan Miamin vievän tämän ja Dallasin pettävän.

Matrix oli huikea. Puolusti herroja kuten Bryant, Durant ja James, sekä toi tulosta myös hyökäyksessä. Hieno yksityiskohta sekin miten kova taistelupari Marion ja Dirk olivat Suns vs. Mavs-aikoihin.

Lakersien sivuilla taisi olla kysely siitä kumman haluat voittavan sarjan ja noin 90% vastasi Dallas. "Ei väliä"-vaihtoehto taisi saada enemmän ääniä kuin Miami.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
NBA (Dallas) osaa kyllä tuon juhlinnan, not. Viimeiset sekunnit ohi ja joukkue on kuin runkosarjapelin jäljiltä. Kukaan ei hymyile, ystävällisesti halaillaan ja joukkueen paras pelaaja suuntaa jo koppia kohti. Hieman ihmetytti, mutta saatiinhan sitä hymyäkin pintaan lopulta. Tuntui omistaja iloisimmalta ja vieraspaikkakunta toki vaikuttaa.

Dallas oli kyllä parempi, ei voi mitään. Onnittelut heille. Tärkeät heitot upposivat, vaikka tähtipelaaja itse sukelsi (käytetään nyt sitä sanaa, kun Jamesista sitä niin usein tykätään käyttää) syvällä. Ei uponnut ollenkaan, mutta kun kaikilla muilla sitten upposikin uskomattoman hyvin, olisi vastustajan pitänyt olla todella hyvä voittaakseen. Ja kun Miami (taas) tunaroi monta palloa aivan itse, niin eipä muuta tarvita.

Terry etunenässä, sekä juurikin Stevenson kolmosillaan, upotti siihen malliin kumpikin että pakko oli pitää miehiä entistä tarkemmin, samalla jättäen esim. Dirkille enemmän tilaa. Eikä sekään auttanut.

Mukavat finaalit, vaikka oma suosikkini (näistä) Heat hävisikin. Todella harmi jos ensi kausi on vaarassa neuvotteluiden takia.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sukellus on itse asiassa liian kiltti sana Jamesin pelaamiselle. Kuudessa matsissa viimeisillä neljänneksillä yhteensä 19 pistettä. Keskiarvo noin 3,2. Vertailun vuoksi Nowitzkilla sama 62, eli keskari 10,3.

Jamesin katoamistemppu ei oikein ole edes selitettävissä. Wade oli parempi vaikka Dallasin matsien loppuvaiheissa teki virheitä, missattuja vapareita, pallon kadottamista etc.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös