KalPa kaudella 2011-12

  • 408 529
  • 921

Dängleri

Jäsen
En oikein ymmärrä Dänglerin ajatusta KalPan uudesta noususta, missä kaikki halusivat olla mukana ja ikäänkuin nyt eivät haluaisi?

Pari vuotta sitten oli näkyvissä KalPa-huumaa, minkä seurauksena porukka jonotti tuntikausia Pelimiehen ja jäähallin ovilla jonottamassa lippuja. Playoff-pelit olivat loppuunmyytyjä, tai ainakin lähes loppuunmyytyjä. Itse peleissä porukka ei hievahtanut erätauolla seisomokatsomoista minnekkään, koska ei yksinkertaisesti a) päässyt tai b) halunnut. KalPa oli jatkuvasti esillä myös jokaisessa mediassa, ja yleensäkin kaikkien huulilla nappuloista vanhuksiin. Tuohon muistojen kultaiseen aikaan hallin käytävillä tuli vastaan porukkaa, jota en ikinä olisi uskonut siellä näkevän. Tämä oli osoitus siitä, että suuri osa ihmisistä halusi olla KalPa-huumassa mukana, vaikkei kiekko ehkä aiemmin kiinnostanutkaan. Jos et ole huomannut, niin noista ajoista on pelkkä muisto jäljellä.

Viime kaudella tuo huuma ei enää kantanut, tästä murheellisimpana esimerkkinä 6. playoff ottelu Lukkoa vastaan, jossa yleisöä oli paikalla 3652.

Joten kun KalPan toveri kysyi...

Jos kerran olen niin pahasti väärässä, niin miksi viime vuonna ihmisiä oli vaikea saada hallille, vaikka kauteen ei sisältynyt kuin yksi pidempi tappioputki? Ehkä joukkueen yleinen kiinnostavuus ei ollut riittävä. Vai mikä oli syy? Vastatkaa tähän.

... niin mielestäni vastaus siihen on juurikin se, kuten Haalariosasto kommentoi.

  • Savolaisten maha yksinkertaisesti kylläinen. Menestyksessä ei enää uutuuden viehätystä

Ne satunnaiskannattajat jotka aikanaan olivat KalPa-huumassa mukana ja konkreettisesti peleissä, loistivat viime kaudella pääsääntöisesti poissaolollaan, vaikka pelaajabudjettiin oli panostettu entistä enemmän, ja lähtökohdat menestykselle olivat olemassa. Tähän varmaan jokaisella on heittää jonkinlaista syytä, mutta henkilökohtaisesti uskon juurikin tuohon edellä mainittuun "mahojen täyttymiseen". Pari vuotta sittenhän playoff-paikka tuntui eräänlaiselta voitolta, mutta nyt se on pelkkä minimitavoite.

Näiltä pohjilta en usko ensi kauden tekevän suurta muutosta, varsinkin joukkueen arvoituksellisen iskukyvyn takia. Myöskään Kapasen paluu nro.2 tuskin riittää houkuttelemaan tuota satunnaisyleisöä runkosarjaotteluihin pidemmällä tähtäimellä, vaikka toimisto onkin ehkä näin kuvitellut. Toki voin olla väärässäkin.

Sanoisin, että jos Tuokkola ei kuse, niin on parhaimmat mahdollisuudet voittaa mestaruus tulevan kauden nipulla. Ihmettelen jos kansa ei siinä halua olla mukana.

Varmasti näin, mutta takaako sekään suuria yleisömääriä runkosarjapeleihin? Luulen että tuo edellä mainittu "satunnaisyleisö" liikahtaa hallille vasta playoffien myöhemmässä vaiheessa, kuten varmaankin olisi tehnyt viime kaudellakin, jos sinne olisi päästy.
 
Viimeksi muokattu:

Clubber"s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Buumi.
Tämä sana tarkoittaa nimenomaan tilapäistä, erityistä ilmiötä, jossa kansa innostuu tavanomaiseen nähden moninkertaisesti jostakin asiasta. Buumit on ihan kivoja mutta ne kestää aina korkeintaan sen 1-2 kautta ja sitten buumi on pidetty, olipa asia ihan mikä tahansa.Kuopiossa on ollut kovanpuoleinen kiekkobuumi edelliset 2 kautta joten viimekauden paluu melko normaaleihin katsojamääriin oli täysin luonnollinen kehityskulku.
Ja kuten mm. AP Järvi tuossa jo aiemmin viittasi niin katsojakeskiarvot on silti jääneet ihan muikealle tasolle buumin jälkeenkin.
On sama vaikka meillä pelaisi ensikaudella itse Ovetskin ilmaiseksi kuopiossa, buumia sillä ei takaisin saada vaan pidetään hyvät katsojakeskiarvot.Ei tämä senkummempi asia ole jos pitkästä aikaa on hiukan vähemmän jengiä katsomoissa vaikka soisi montun pullistelevan edelleenkin.
Meistähän se kiinni on, ostetaanko niitä kortteja ja lippuja.Ei sitä kukaan muu meidän puolestamme tee.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Täällähän käy keskustelu yhtä kuumana kuin Niiralan lauantaisaunassa.

En lähde lainailemaan kenenkään viestejä, enkä siis erityisesti viittaa keneenkään seuraavilla kommenteillani.

Kuopiossa näkyy ehkä vielä voimakkaammin se tyypillinen suomalainen piirre, että niiden "omien" takana tasan niin pitkään kun menestytään yli odotusten. Ja jokin hyvin pieni osa minusta ymmärtää tavallaan, miksei viime kauden joukkue kiinnostanut. Tuli paljon uusia pelaajia, yleisön suosikeista Kapanen, Hartikainen poistuivat ja sellaiset mielenkiintoiset nimet kuin Sahlstedt, Strömberg ja Varakas lähtivät myös. Minullakin oli syksyllä vähän sellaine tunne, ettei joukkueesta oikein saa otetta, vaikka tapitinkin jokaista peliä ja seuran liikettä kuin hypnotisoituna. Tavan tuulipuvut vaan eivät ole kiinnostuneita itse lajista tai seurasta vaan siitä, että joukkue voittaa ja siellä on yksi tai kaksi pelaajaa, joista media puhuu. Siinä on se ero lätkäfaneihin, joita löytyy Kuopion seudulta se reippaat kolme tonnia. Mitenkään ylenkatsomatta satunnaiskatsojia niin pisti kyllä viime kaudella vihaksi katsoa, miten paljon joukkue antoi saamatta mitään takaisin. Viime kausi ei ollut millään mittarilla tylsä, eikä sitä tule olemaan tulevakaan kausi. Ei sellaisessa joukkueessa kuin Kalevan Pallo, eikä sellaisessa savolaisten valtakunnassa kuin Kuopio. Jos tuntuu tylsältä, niin voi miettiä siirtyykö seuraamaan KuPSin otteita tai jännittämään muiden savolaisseurojen kamppailua konkurssien ja kakkosdivareiden välillä.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä pahoin pelkään, kuten Clubber"s sanoi, ettei edes Ovetskin saisi yksistään montun lehtereitä ensikaudella pullistelemaan. Saattaapi olla että olen markkinoinnin maallikkona täysin vikaraiteilla mutta jotenkin on tuntunut että edellinen "buumin" alku oli seurausta seuran pirun hyvästä markkinoinnista/ mediapelistä. Silloin tuote osattiin kaupata oikeassa muodossa ja oikealla tavalla vaikka se itse asiassa taisi olla kaikkea muuta kuin valmis. Jotenkin on tuntunut että koko buumi muodostui ainakin osin tyhjän päälle ja ruokkimalla itseään se sai kun saikin pohjaa puheille ja eli aikansa kunnes alkoi taantua (Olisiko silloinen tj Pennanen joukkoineen tehnyt joitain asioita oikein). En ole vakuuttunut olisiko suuntaukseen voinut mitenkään vaikuttaa mutta hiukan väkisin tulee mieleen kysymys kuinka seura on tänä aikana ruokkinut saamaansa nostetta.

Ensikaudella nuoremmalla Kapasella ryhmineen on kyllä pirunmoinen savotta mikäli katsojaluvut meinaa parin vuoden takaiselle tasolle saada tai edes pidettyä nykyisellä. "Buumin" tulemisen aikaan verrattuna nyt tilanne on ainakin omasta mielestäni sikäli erilainen että nyt itse tuote on kunnossa ja kilpailukykyinen mutta se vaan ei taida viimekauden perusteella riittää, tuskin edes Ovetskinin kera. Nyt se pitäisi taas osata kaupata oikealla tavalla jotta mielenkiinto joukkuetta kohtaan alkaisi kasvaa myös "suuren yleisön" silmissä ja ennen kaikkea puheissa.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Helppo on olla haalariosaston ja Clubbersin kanssa samoilla linjoilla.

Kuten haalariosasto tuossa kirjoittikin, eli se edellinen buumi sen oman aikansa sillä panostuksella joka siihen silloin laitettiin ja sitten kuihtuminen alkoi,syystä tai toisesta. Itse päätuote,joukkue on mielestäni koko tuon buumin alun jälkeisen ajan ollut kunnossa ja niin on tulevallakin kaudella,jalkeilla on iskukykyinen joukkue joka voi mennä onnistuessaan keväällä tappiin asti. Mutta missä sitten mättää? Yksi mikä on itsellä alkanut pistää silmään enenevässä määrin on jonkinlainen ylimielisyys joka on ehkä osassa organisaatiota salakavalasti alkanut puseroon hiipimään. Tästä esimerkkinä kannattajakunnasta esitetyt toiveet fanituotteiden suhteen, täysin toteuttamiskelpoisia,kustannuksiltaan ok olevia ideoita mutta syystä tai toisesta ne eivät etene vaikka samoja tuotteita on laajalti ja useamman vuoden ajan toivottu.
Lisäksi ilmassa on ilmapiiri jossa osa uskoo, että väki löytää hallille "vanhastaan" ilman että asioihin tarvitsee lisää mitään panostaa.
 

Dängleri

Jäsen
Kausikortin ostamallahan ei tarvitse murehtia lippujen ostamisesta enää, ja se tulee myös halvemmaksi, kuin irtoliput. Joku fiksu voisi valaista, että miten alkoholin hinnan nousu vaikuttaa siihen, haluavatko ihmiset käydä peleissä vai eivät?

Ostamalla kausikortin, täytyy myös kyetä käymään mahdollisemman monessa ottelussa, jotta sen taloudellinen hyöty realisoituu. Yksittäiset liput taas maksavat enemmän, mutta eivät muodosta pakkoa käydä peleissä. Molempia edullisempi vaihtoehto on tätä nykyä katsoa matsit kotisohvalta.

Tuo alkoholin hinnan nousu oli pelkkä heitto, jolla viittasin oheistuotteiden hintoihin, ja niiden käsistä ryöstäytymiseen. Kyllähän tuota ainakin itseni tulee jokaisessa pelissä ostettua vähintään yksi tuopillinen/kupillinen lonkeroa/kahvia tai lihapiirakka/makkara/munkki, joten yhden ottelun kulut eivät rajoitu pelkään lipun hintaan, vaan siihen on laskettava kaikki oheisostotkin.

Lasketaas pieni esimerkki:

Sarjaottelu seuraaminen Niiralan Montussa:
- Lippu A1 katsomoon 24€
- lonkero ennen peliä ja yhdellä erätauolla 5,5€ x2 = 11€
- kahvi ja munkki (oisko yhteensä?) about 3,5€
= yhteensä 38€

Sarjaottelun seuraaminen kotisohvalta:
- "lippu" otteluun käyttäen Urhon Web-TV:n sarjakorttia 4,4€
- lonkero ennen peliä ja yhdellä erätauolla yhteensä 2€
- kahvi ja munkki max 1€
= yhteensä 7,40€

Huom! Esimerkki on tarkoituksella kärjistetty -> otteluun pääsee sisälle halvemmalla, eikä siellä ole pakko kuluttaa oheispalveluita. Myös Web-TV palvelut ovat yksittäin ostettuna kalliimpia, kuin esimerkissä käytetty sarjakortti.

Jos kerran olen niin pahasti väärässä, niin miksi viime vuonna ihmisiä oli vaikea saada hallille, vaikka kauteen ei sisältynyt kuin yksi pidempi tappioputki? Ehkä joukkueen yleinen kiinnostavuus ei ollut riittävä. Vai mikä oli syy? Vastatkaa tähän.

Kun noita hintoja tuossa vertailee, niin ei tarvinne hirveästi ihmetellä, miksi niin moni katsoo tätä nykyä valtaosan peleistä kotona, ja käy ainoastaan yksittäisissä peleissä hallilla. Jollekin kyse voi olla rahasta, jollekin helppoudesta. Kukin tavallaan.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vastaanpa tähän pienesti vaikkei asiani suoranaisesti aiheeseen kuulukaan.

Itse omistan kausikortin ja pyrin siten käymään mahdollisimman monessa pelissä. Muutamia pelejä jää näkemättä kauden mittaan, mutta en niitä sure. Kausikortin ostoni on pitkälti tukitoimenpide rakasta seuraa kohtaan, ei niinkään tarkoin laskelmoitu kannattavuustekijä. Irtolipuilla pääsisin varmastikin halvemmalla. Ostan kaikissa peleissä vähintään 3 tuoppia olutta, usein enemmänkin. Muuta mässyä menee myös; popcornit, makkarat usein mukana kuvioissa.

Näillä tukitoimenpiteillä toivon auttavani suuresti rakastamaani kotikaupunkini ylpeyttä omalta osaltani kaudella 2011-12. Saan hyvä mielen aina peleissä käydessäni (vaikka rahaa palaakin) pl. pelit joissa otetaan JYPiltä kuivana parrua hanuriin.

Ja sen verran aiheestakin, että mielestäni KalPan rosteri on jo nyt todella mielenkiintoinen ensi kautta ajatellen. Jos siihen vielä Hentunen lisätään niin helvetin kova porukka kasassa!
 

Dängleri

Jäsen
"Minkä näköinen joukkue sinun alaisuudessasi luistelee peleihin?" -Wesa Koistinen-

"No kyllä varmasti niiku pääpiirteittäin samannäköinen kuin tähänkin asti. KalPa on ollut urheilullinen, kiekkoa kontrolloiva pelaava joukkue, niin kyllä me niiku siitä halutaa pitää kiinni ja profiloitua siihen entistä enemmän, että kyllä se on niiku se meidän perus lähtökohta. Pieniä nyansseja sinne pelin sisälle tullaan varmasti muuttamaan niiku jokaisen valmentajan pitää tuodakin se oma näkemys, ja oman näköinen joukkue." -Tuomas Tuokkola-

lainattu Savon Sanomien haastattelusta.

Jos jotain noilta "nyansseilta" voisi toivoa, niin sitä että hyökkäyspäädyssä sallitaan välillä suoraviivaisuuskin, tähän (youtube) Jani Lajusen tyyliin. Ei tarvinne edes kysyä, mitä viime kauden KalPalainen olisi tuossa hyökkäystilanteessa tehnyt.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jos kerran olen niin pahasti väärässä, niin miksi viime vuonna ihmisiä oli vaikea saada hallille, vaikka kauteen ei sisältynyt kuin yksi pidempi tappioputki? Ehkä joukkueen yleinen kiinnostavuus ei ollut riittävä. Vai mikä oli syy? Vastatkaa tähän.
Paskat fanit.

Savossa on ollut hyvä joukkue 3 vuotta (yksi pronssi) ja ihmiset eivät jaksa innostua jostain suorasta pudotuspelipaikasta. Pessimistiset vanhukset ovat jo hukattu luuserisukupolvi, mutta toivottavasti nuorisosta olisi kasvamassa parempia kannattajia. Fanipohjan kasvattaminen on pitkä prosessi ja Kalpa on antanut tasoitusta pitkällä liigatauollaan. Vuoden 1992 hopean jälkeisiin hölmöilyiden toistamiseen ei ole varaa.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Paskat fanit.
Pessimistiset vanhukset ovat jo hukattu luuserisukupolvi, mutta toivottavasti nuorisosta olisi kasvamassa parempia kannattajia. Fanipohjan kasvattaminen on pitkä prosessi ja Kalpa on antanut tasoitusta pitkällä liigatauollaan. Vuoden 1992 hopean jälkeisiin hölmöilyiden toistamiseen ei ole varaa.

Tuo fanipohjan kasvattaminen vaatii paljon,niin seuralta kuin faniporukoiltakin. Kaiken avaimena fanipohjan kasvattamiseen on tasa-arvoinen avoin ilmapiiri jossa jokainen fani saa olla sellainen kuin on,eikä fanitoiminnalle luoda liikaa määreitä "fanitoiminnan brändin" muodossa. Tasa-arvoisuus koskee kaikkea,niin ikää kuin fanina "oloaikaa" tai kannatustapaa. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa olla fani tai yhtä oikeaa tapaa kannattaa.
Pääpointtina tässä kumminkin tulisi olla KalPan kannattaminen eikä se miten kannatat,kuinka kauan olet kannattanut tai mihin faniporukkaan kuulut tai et kuulu.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
lainattu Savon Sanomien haastattelusta.
Ei tarvinne edes kysyä, mitä viime kauden KalPalainen olisi tuossa hyökkäystilanteessa tehnyt.
Erään tsekkitukkaisen leijonan lanseeraaman "Aaltoset"... varmaakin varmempi kiekon kuskaus maalin taakse.

KalPan kotisivuille: KalPa mukaan European Trophyyn
Kausikorttilaiset ilmaiseksi, taas yksi hyvä syy ostaa kortillinen/lippuvihollinen kilpinuttua. Vaihtelua liigapeleihin tulee kolme ottelun verran...
To 18.8. KalPa - Plzen
La 20.8. KalPa - Budejovice
Ti 23.8. KalPa - Djurgården
To 1.9. KalPa - Kärpät
 

Dängleri

Jäsen
Tuo fanipohjan kasvattaminen vaatii paljon,niin seuralta kuin faniporukoiltakin. Kaiken avaimena fanipohjan kasvattamiseen on tasa-arvoinen avoin ilmapiiri jossa jokainen fani saa olla sellainen kuin on,eikä fanitoiminnalle luoda liikaa määreitä "fanitoiminnan brändin" muodossa. Tasa-arvoisuus koskee kaikkea,niin ikää kuin fanina "oloaikaa" tai kannatustapaa. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa olla fani tai yhtä oikeaa tapaa kannattaa.
Pääpointtina tässä kumminkin tulisi olla KalPan kannattaminen eikä se miten kannatat,kuinka kauan olet kannattanut tai mihin faniporukkaan kuulut tai et kuulu.

Hyvä kirjoitus. Varsinkin viime aikoina on tullut huomattua, että keskustelupalstoilla (mm. niiralanmonttu.com , kilpisydän.tk , jatkoaika.com) on hirveää vääntöä siitä, kuka on oikea KalPa-kannattaja ja kuka ei. Joillakin tuntuu olevan hirveä tarve pönkittää omaa statustaan dissaamalla muita, ja kyseenalaistamalla heidän ajatuksia ja tekoja. Sinällään erikoinen ilmiö, jota muiden joukkueiden kannattajat eivät juurikaan nähtävästi harrasta?!
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Monia asioita on tullut sanottua puolin ja toisin, mutta mitä niistä on jäänyt käteen?

Osan mielestä tosikannattaja maksaa mitä tahansa päästäkseen peliin oli joukkue millainen tahansa. Osa on puolestaan kriittisempi sen suhteen haluaako olla pelkkä sponsori vai ei - haluaa siis rahoilleen vastinetta.

Entäs tämä meidän laivan uusi kapteeni, Kimmo Kapanen? Millaisen roolin hän ottaa vuoden 2011 KalPan joukkueessa ja onko hänessä miestä vastaamaan näihin haasteisiin, joita tj:lle väistämättä tulee? Onko hänellä riittävästi ammatillista osaamista suunnitella ja toteuttaa KalPan brändäystä ja markkinointia niin, että ne vaativimmatkin katsojat saadaan houkuteltua katsomaan pelejä ja ostamaan KalPa-tuotteita?

Itse toivon, että Kimmo hommassa pärjää, mutta pikkuisen minua hirvittää. Vaikka kaveri on varmasti "hyvä tyyppi", niin aika pikaisesti joutui astumaan isohkoihin saappaisiin. Minulla kun vaan on sellainen kuva, että Kimmo on enemmän sellainen kiekkomies ja jos hän ei olisi Samin veli, ei varmasti tuolla paikalla olisi. Onko hän liian kiinnotunut kiekosta ja siihen liittyvistä pienistä asioista, kun toimitusjohtajan pitäisi enemmänkin olla kiinnostunut talous- ym. suuremman linjan asioista.
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Tämä tosifani- keskustelu on puusta pudonnut teema, koska toiset saavat rahoilleen vastinetta siitä että saavat olla yhdessä samassa hallissa joukkueensa kanssa ja sitä kannustamassa aina kun mahdollista olipa menestystä tai ei. Toiset taas tykkäävät että on voittava joukkue ennenkuin mitään maksetaan ja saavat vastineensa siitä. Kriittisyydellä ei näin sanan varsinaisessa merkityksessä ole väliä, koska vaatimukset jokaisella ihmisellä ovat niin erilaiset mitä kukin tahtoo ja ja asialta saa. Susimieheltä erittäin hyviä pointteja kannattajien tasa-arvon ja keskinäisen suvaitsevaisuuden elintärkeydestä edellä. Kannatustoiminnan- ja yhteisöjen vetovoima saada uusi pysyviä toimijoita perustuu avoimuudelle ja kaikkien osapuolien kunnioittamiselle saman seuran ihmisten kesken.Pysyviä ahkeria peleissä matkustavia aktiivikannustajia on loppujenlopuksi niin vähän koko maassa, että vastuu keskinäisestä hyvästä hengestä ja suvaitsevaisuudesta on poikkeuksellisen merkittävä sekä kannatusyhteisön että seuran taholla myös.

Kalpallahan näyttäisi asiat olevan kokonaisuudessa varsin mukavasti ja ainoa asia mikä minua edelleen uutisten julkaisujen jälkeen vielä nytkin askarruttaa hiukan on oikeastaan tuo Sami Kapasen päälle ehkä herkästi lankeava työkuorma, jos mies joutuu peesaamaan sekä upouutta päävalmentajaa jollain tapaa, jeesimään veljeään talousasioissa säännöllisesti sekä vielä valvomaan omistusasioita että päälle pelaamaan kokopäiväisesti treeneineen.Jos systeemi pelaa hyvin ja kumppanit selviävät toimistaan ilman pääomistajan jeesailua niin Sami saa keskittyä tärkeimpään, mutta jos varsinkin alkukaudesta muut vetävät miehen huomiota vähänkin enempi niin Samille voi tulla elämänsä kiireisin syksy eurotrophyineen päivineen.
Tietysti pitää luottaa siihen että Sami on pohjustanut tarpeeksi näitä juttuja, eihän koko projektissa olisi muuten mitään tolkkua.
 

Focker

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Medveščak Zagreb, Alaska Aces
Joku päivä sitten oli Savon Sanomissa juttua Hentusesta ja Hentunen on ilmeisesti muuttanut/muuttamassa Kuopioon, mutta sopimuksesta väännetään edelleen kättä ja kesän aikana sitten Hentunen tekee päätöksen ensi kauden joukkueesta. Mieshän on tälllä hetkellä sairaslomalla erilaisten operaatioiden jäljiltä.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aikalailla hiljaista ollut tämän Hentusen suhteen, kuten muutenkin. Sinänsä harmi sillä kyllä Hentusen mielellään KalPan nutussa ensi kaudella näkisin. Taitaa miehen tulo KalPaan olla kyllä enemmän tai vähemmän epävarmaa meinaan niin kauan tästä on puhuttu mutta edelleenkään mitään ei olla julkaistu.

Vaikka Hentusta pitäisinkin takuuvarmana voittoarpana kentälle ja koppiin, ei mihinkään älyttömyyksiin mielestäni kuitenkaan kannata kilpajuoksussa lähteä. Hyviä pelimiehiä ja maalintekijöitä on muitakin kuin Hentunen. Toisaalta ehkä KalPan hyökkäys saattaisi tarvitakin maalintekovoiman lisäksi myös enemmän puhdasta lihasvoimaa ja fyysisyyttä, tyyliin Toporowski. No suotta kai tätäkään arvuuttelemaan, eiköhän se kesä näytä mitä ominaisuuksia Tuokkola joukkueeseen loppupelissä haluaa.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Aikalailla hiljaista ollut tämän Hentusen suhteen, kuten muutenkin. Sinänsä harmi sillä kyllä Hentusen mielellään KalPan nutussa ensi kaudella näkisin. Taitaa miehen tulo KalPaan olla kyllä enemmän tai vähemmän epävarmaa meinaan niin kauan tästä on puhuttu mutta edelleenkään mitään ei olla julkaistu.

Raotetaan nyt hieman tätä case Hentusta. KalPa oli miehestä suuresti kiinnostunut jo kaksi kautta sitten, mutta mies valitsi n. 20K suuremman paperin Helsingistä. Nyt kevään K.Kapanen antoi Hentuselle täyden rauhan miettiä uran jatkamispäätöstä. Joroisten Härkä antoi KalPalle signaalin, että ura tulee vielä jatkumaan, mutta pyyti K.Kapasen mielestä hieman liikaa palkkaa. Loppujen lopuksi Hentunen suostui palkanalennukseen, mutta nyt edessä on asunnon etsiminen Kuopiosta. Ilmeisesti sekin on jo saatuna, joten eiköhän tässä jonkin ajan kuluessa tule sopimusuutisia.

Mahdollisesti (veropakolais)sentteri tulossa, tämä riippuen täysin Miettisen kuntoutuksen nopeudesta.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Toporowskia olen minä haaveillut joka kausi uuden tulemisen jälkeen, mutta täytyy sanoa, että enää ei ole kauheaa hinkua. Tuli tuossa jääkiekon MM-kisojen aikaan mieleen, että olisiko ihan sulaa mahdottomuutta ja typeryyttä miettiä kenties vahvistuksia maista Tanska, Saksa, Slovenia, yms.? Siellä viilettää sellaisia pelaajia joilla ainakin kisojen aikaan putki kulkee erittäin hyvin. Koska taso jääkiekossa on kaventunut "suurten" ja "pienien" maitten osalta, niin voisi saada kultakimpaleen tai kaksi näistä "pienistä" maista. Voisi mahdollisesti saada keskivertoa halvemmalla.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuli tuossa jääkiekon MM-kisojen aikaan mieleen, että olisiko ihan sulaa mahdottomuutta ja typeryyttä miettiä kenties vahvistuksia maista Tanska, Saksa, Slovenia, yms.? Siellä viilettää sellaisia pelaajia joilla ainakin kisojen aikaan putki kulkee erittäin hyvin. Koska taso jääkiekossa on kaventunut "suurten" ja "pienien" maitten osalta, niin voisi saada kultakimpaleen tai kaksi näistä "pienistä" maista. Voisi mahdollisesti saada keskivertoa halvemmalla.
Sama tuli itsellekkin mieleen. Esim. sakujen joukkueesta Patrick Reimer tai Norjan Ken Andre Olimb voisivat olla hyviä kokeiluja. Voi toki olla että norski menisi mieluummin Ruotsiin ja Saksassa Reimerin tasoisille saatetaan maksaa jopa enemmän. Slovenialaisilla en sitten tiedä miten taso riittäisi meidän liigaan, mutta esim. Rodmanin veljeksiä tai Thomas Razingaria voisi ainakin try-outin kautta kokeilla.
 

Dängleri

Jäsen
Lienenkö liian pikkutarkka, vai ovatko tietyt vanhan koulukunnan asiat "pyhiä"? Joka tapauksessa KalPan kotisivuilla on ilmoitettu maalivahti Juha Toivosen pelinumeroksi #4, joka lienee se perinteisin pakin numero.
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Päivän huumoripläjäys hankintojen, huhujen ja "uutisten" puolella löytyy näköjään yllättäin tietosanakirjojen maailmasta. Joku huumormies on käynyt näpelöimässä wikipedia-nettitietosanakirjan Jukka Hentunen- kirjoitusta ja lisännyt siihen että mies mukamas pelaa KalPassa. Kuka tahansa käsittääkseni pääsee muokkaamaan wikipedian artikkelien asiatietoja kunhan vaan on kirjautunut käyttäjä kyseisellä sivustolla.Kun ei edes seura ole ilmoittanut mitään Hentusen tulosta olisipa aika edelläkävijä tietosanakirja. Kaikenlaista.
 

Keba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, KalPa
Hentusen Jukka osti talon Kuopiosta ja muuttaa kaupunkiin tällä viikolla. Että eiköhän se sopparikin sieltä pikkuhiljaa ilmoitella.. Aika läheltä kuultuna sopimuskin pitäisi olla tehtynä..
 

Dängleri

Jäsen
KalPa Hockey Oy ilmoituksen mukaan C6-katsomo (fanikatsomo) muuttuu ensi kaudeksi istumakatsomoksi. Mahtaa olla entistä tiiviimpi tunnelma ensi kaudella. Niin ajaa ahneus taas perinteiden edelle.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Niin ajaa ahneus taas perinteiden edelle.

Njaa, kunhan eivät mene Niiralan Monttu -nimeä vaihtamaan pois. Niin oksettavia ne nykyiset Barona- ja Kivikylänareenat. Kuopion Energia-areena tai Jätekukko-areena. Hyi saatana.

Ainiin, Kermanin nivunen paukahti kesätreeneissä ja lepoa tulee loka-marraskuulle asti. Asian tiimoilta on käyty keskusteluja ja vaihtoehtona on eräs tsekkilaituri stunttaamaan Kermania kuukaudeksi...
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
KalPa Hockey Oy ilmoituksen mukaan C6-katsomo (fanikatsomo) muuttuu ensi kaudeksi istumakatsomoksi. Mahtaa olla entistä tiiviimpi tunnelma ensi kaudella. Niin ajaa ahneus taas perinteiden edelle.

Mitä helvettiä? Eikös tuo ole juuri se katsomo-osa, missä on Musta Verkosto? Muutenkin siellähän on aina tiivis tunnelma seistessä. Mihin faniryhmä nyt sijoitetaan, D vai A kulmaan? Paska vaihtoehto kyllä fanien näkökulmasta, vaikka asia ei juuri itseäni kosketakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös