Ihmettelyketju

  • 6 378 047
  • 38 790

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Euroviisuissa ollu Paradise Oscar sanoi Arto Nybergin ohjelmassa häviön syyksi sen, että oma piisi liian syvällinen... eikös sen piisin nimi ole da da dum tai jotain??!!

Biisin nimi ei välttämättä kerro mitään biisin sisällöstä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Euroviisuissa ollu Paradise Oscar sanoi Arto Nybergin ohjelmassa häviön syyksi sen, että oma piisi liian syvällinen... eikös sen piisin nimi ole da da dum tai jotain??!!

Aika hauska. Tässähän pitää kohta alkaa pitämään maailmanrauhasta puhuvia missejä syvällisinä.
 

J.Petke

Jäsen
En ymmärrä miten kukaan voi saada näistä tilanteista mitään kicksejä. Joo on helvetin jännää kun Suomi ja Ruotsi pelaavat finaalissa. Itselläni on niin jännää etten voi kuunnella selostusta enkä katsoa peliä kuin pätkittäin. Helpoin on seurata Jatkoajan liveseurannasta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Me ollaan voitettu kulta. Tätä voi lainata sunnuntaina. Itse aloitan nyt juhlat, ei tarvitse sitten maanantaina kärsiä krapulasta. Tuollaisen teon jälkeen tuo joukkue EI VOI hävitä kenellekään.

Arvon kanssakirjoittajat, me ollaan maailmanmestareita.

Se oli siinä. Tappioasemasta voittoon ja lopulta aivan selkeä voitto. Jos 19-vuotias jannu voi noin kovassa paikassa tehdä tuollaisen maalin, ei joukkue yksinkertaisesti voi hajota henkisesti pahassakaan paikassa.

Lisää ihmetystä aiheuttaa se, että nyt ei oikein edes tunnu miltään. Joko tilannetta ei ole sisäistänyt täysin tai siihen osasi jo valmistautua. Vähän veikkaisin molempia, mutta saa nyt nähdä.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Ihmettelen kyllä suuresti, ettei Suomen voitto herätä itsessäni suoranaisesti mitään kovin ihmeellisiä tunteita. Todella onnellinen olen Micken puolesta, upea turnaus 19-vuotiaalta kaverilta ja ansaittu mestaruus. Pienenä poikana oli jokaisessa Suomen pelissä perhosia vatsassa, mutta nykyään sytyn paljon enemmän esimerkiksi Habsin ensimmäisiin pudotuspeliotteluihin kuin tähän finaaliin. Kumma juttu.

Varmasti osan innostuksesta on siellä päin vienyt myös HIFK:n ensimmäinen mestaruus pitkään aikaan. Täytyy sanoa, että jokainen Kärppien mestaruus hakkaa täysin tämän fiiliksen, mutta hieno voitto kuitenkin!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ihmettelen kovasti jos en ole huomenna töissä väsynyt. 06:15 herättää klo.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jotenkin vaan on sairaan outo olo. Ei tuota Suomen maailmanmestaruutta voi tavallinen televisio-kannattaja käsittää! Nyt ymmärrän miksi pelaajat sanovat noin kun en kerta minäkään ymmärrä. 143 kertaa olen kaikki koosteet katsonut ja aina tulee ahaa elämys että oho, mikä tuo sinipaitaitainen joukkue on? Sehän on Suomi...

On tämä vain niin maan epätavallista!
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Vain Suomessa voidaan puhua muutaman ihmisen alkoholinkäytöstä enemmän kuin juuri voitetusta maailmanmestaruudesta....
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sain meilin:

Angelina Jolie - attached my nude pictures. Eikä siellä mitään ollut! Eikö mihinkään voi luottaa näinä päivinä?? Ihmettelen syvästi.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieman alkaa mennä yli tämä kyttääminen, missä kukakin tekee ja sanoo mitä. Nyt on kohu, kun Harjakainen sanoi "Hurria turpaan". Ehkä olisi aika löysätä sitä pipoa.

"Jumalauta, et sä saa sanoo mua kalakukoks!"
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihmettelen että mitä virkaa tuolla Google-kääntäjällä on kun se ei kuitenkaan osaa ikinä kääntää mitään oikein. Ei tunne jotain ihan perussanojakaan ja jos yrität jonkun pidemmän tekstinpätkän kääntää tuolla niin tuloksena on jotain ihan käsittämätöntä sekamelskaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hieman alkaa mennä yli tämä kyttääminen, missä kukakin tekee ja sanoo mitä. Nyt on kohu, kun Harjakainen sanoi "Hurria turpaan". Ehkä olisi aika löysätä sitä pipoa.

Jopas on maailma muuttunut. Entisten pressojemme aikana politiikan ykköskärki tuli laajoilta ulkomaanmatkoilta huomattavasti huonommassa hapessa kuin maailmanmestaruuden voittaneet kiekkoilijamme. Ja kansa hymyili Urkinkin kompuroinneille: raskas työ, raskaat huvit.

Nyt vuonna 2011, jolloin Suomi miettii EU-linjauksiaan, ihmettelee pakolaispolitiikkaansa ja pelkää uusia rahoituskriisejä, koko kansalle on vihdoin löytynyt Suuri Yhteinen Kriisi! Muslimiterroristit pommittaneet Helsinkiä? Finnairin kone syöksynyt maahan? Ei - jotain vielä karmeampaa. Nyt hatuista kiinni kaikki: jääkiekon maailmanmestaruuden voittanut maajoukkueemme tuli Kauppatorille kansanjuhlaan ihan omin jaloin ja ilo silmässä. Jep, yksi kompuroi kentällä ja toinen halasi Tawjaa. Mutta muuten näytti aika normimeiningiltä ja ammattiurheilijajoukolta, joka on äärimmäisen kaukana alkoholin suurkuluttajista. Vihaan tätä demarimenoa - kaiken pitää olla niin saatanan tasapäistä ja laimeaa. Jos tällaisista ruvetaan tekemään kansallista ongelmaa, olemme aika syvällä siinä suossa, josta Kummeli teki hienon sketsin: Ruotsi toisen maailmansodan aikana ja Balle & Kalle pelasivat pingistä & pomppivat trampoliinilla. Olemmme aivan samanlaista pullamössökansaa nykyään. Kumpi on suurempi ongelma: se, että urheilijat ottivat jokusen bissen huikean saavutuksensa jälkeen vaiko se, että hyvin suuri osa alle 20-vuotiaista rupeaa olemaan järkyttäviä laardiperseitä, joille pukkaa 2-tyypin diabetesta? Siis kerrataan vielä: noin 5 kpl maailmanmestareita pikku simassa vs. tuhannet läskeihinsä kompuroivat nuoret ja vanhat, joiden elintasosairauden hoitoon tulee menemään tulevaisuudessa helvetisti fyrkkaa? Tai kumpi näistä on isompi probleema: maailmanmestarien oluet vai se, että osa eläkeläisistä järsii rahapulassa koiranruokaa ja leipäjonotkin senkuin kasvavat? Vittu, että on joillain aikaa ja energiaa kytätä joutavuuksia.

Eikä siinä kaikki - kuulin, että Leijonien kultajuhlailtana oli aivan mahdotonta löytää parkkipaikkaa lähellä Kaivopuistoa!! Nyt jäi esimerkiksi meidän Fifi-koiran iltapissa tekemättä! Olisiko pitänyt kävellen lähteä Ullanlinnasta, härreguud!?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelen sitä, että vielä nyt keskiviikkoiltana suurinpiirtein jokainen lukemani ketju niin kiekkopuolella kuin vapaallakin puolella on täynnä viinajuttuja tai jollain tavalla asia liippaa juomista ihan kuin rakas äiti-Suomi olisi nyt alkuviikosta paljastunut parantumattomaksi alkoholistiksi.

Taisin minäkin suoraa lähetystä maanantaina katsoessani asiaa kommentoida jopa yhden viestin verran Salmelan touhua katsellessani, mutta luulisi että hiljalleen kaikki alkaa olla sanottu ja vatvottu. Mitä vielä, kohta torstaita mennään ja piiri pieni pyörii ja jengi jankuttaa samaa levyä.

Luulisi, että pääpiirteittään yhteisymmärryksessä voitaisiin jo hiljalleen ajaa koneet alas ja todeta, että mestaruusjoukkueella oli ja on oikeus juhlia ja juoda, ylilyöntejä olisi voinut kaikki välttää ja virheitä tuli tehtyä ja niiltä toivottavasti jatkossa vältytään. Sillä selvä ja elämä jatkuu, ja toivottavasti se yksikin lapsi toipuu vaikka näkikin Mikke Granlundin litkivän siideriä tv:ssä.
 
Viimeksi muokattu:

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Äläs nyt, ei se Nupe ensimmäinen Suomalainen vaikuttaja ollut joka on sattunut kaatumaan koneesta noustessaan.
Linkissä video Kekkosen Urho Kalevin laskeutumisesta.
Kekkosen ilmaveivi.
Jostain syystä koneesta laskeutuva parivaljakon tilanne näytti samalle kuin viime päivinä esillä olleen voimakaksikon. Nupen ongelmaksi koitui matto, johon rikkoontunut kengänkärki takertui. Urkin kaatumisen taas aiheutti jäätyneen maan peittävän maton puute. Yhdistävä tekijä oli siis matto, ei alkoholi. Klipin loppuhetkillä näkyneen Ahti Karjalaisen taas väitetään pätkän kommenteissa olleen "seipäässä", mikä tässä tilanteessa tarkoittanee vahvaa humalatilaa. Ahti Karjalainen, kuten kukaan mukaan tässä tekstissä esiintyvä henkilö, ei kuitenkaan ollut mikään tunnettu viinamäen mies, joten näin ollen väitän kommenttia virheelliseksi. Pikemminkin Karjalaisen varovainen, mutta määrätietoinen eteenpäin meno vaikutti tyypillisieltä nilkkatulehduspotilaan askellukselta.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieman ihmettelen KalPa-kirjoittajien kiinnostusta European Trophyä kohtaan. Yleensä uudet asiat kiinnostaa, varsinkin, kun tässä tapauksessa vielä harjoitusotteluiden laatu paranee. No ehkä siellä on vain niin HMV-joukkue, ettei kausikorttejakaan moni viitsi ostaa.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minä ihmettelen, että kuinka kauan noita mestaruusvideoita tulee katseltua joka päivä. Tämä viikko, kaksi, kolme? Kuinka kauan sitä oikeasti tulee fiilisteltyä? Minullahan ei ole kokemusta yhdestäkään mestaruudesta!

Lisäksi ihmettelen sitä, miten hitaasti tuo mestaruus minulle valkeni. Hämäläisyyttä ei pitäisi suvussa olla enempää kuin laki sallii, joten mikä siinä sisäistämisessä on niin vaikeaa? Vai onko se vain sitä kuuluisaa tyhjää oloa, kun jotain kauan haaveiltua onkin saavutettu.

tiukelle: ei kannata huolehtia tuosta KalPa-osiosta. Savossa on menossa suvantovaihe, eikä mestaruushuumassa välttämättä tule ajateltua seurajoukkuetta. Kieltämättä ensi kauden joukkuetta on kuvailtu melko erikoisilla sanavalinnoilla, mutta jos tuo joukkue on HMV niin minä olen sitten ÄlV eli älyvapaa. Itseäni ainakin Euroopan valloitus kiinnostaa, mutta se tuntuu niin kovin kaukaiselta... Tässähän on välissä vielä Stanley Cup-finaalit ja juhannus ennen kuin sm-liigaan voi taas keskittyä! ;)
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minä ihmettelen, että kuinka kauan noita mestaruusvideoita tulee katseltua joka päivä. Tämä viikko, kaksi, kolme? Kuinka kauan sitä oikeasti tulee fiilisteltyä? Minullahan ei ole kokemusta yhdestäkään mestaruudesta!

tiukelle: ei kannata huolehtia tuosta KalPa-osiosta. Savossa on menossa suvantovaihe, eikä mestaruushuumassa välttämättä tule ajateltua seurajoukkuetta. Kieltämättä ensi kauden joukkuetta on kuvailtu melko erikoisilla sanavalinnoilla, mutta jos tuo joukkue on HMV niin minä olen sitten ÄlV eli älyvapaa. Itseäni ainakin Euroopan valloitus kiinnostaa, mutta se tuntuu niin kovin kaukaiselta... Tässähän on välissä vielä Stanley Cup-finaalit ja juhannus ennen kuin sm-liigaan voi taas keskittyä! ;)

Ei niitä videoita noin paljon ollut saatavilla edellisen mestaruuden aikaan. :)


Tottakai jokainen innostuu, mistä haluaa. Enkä nyt odottanutkaan mitään valtaisaa viestien tulvaa kesän yli syksyyn, mutta edes pientä piikkiä tässä julkistamisen yhteydessä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Poliisi epäilee: Nikita Fouganthine sytytti tulipalon.

Välillä ihmettelen mitkä mahtavat Suomessa olla vangitsemisperusteet.

IL kirjoitti:
Poliisi ei nähnyt tarpeelliseksi esittää miehen vangitsemista miestä teon perusteella.

- Lähinnä hän on suutuspäissään tehnyt tämän, Stenberg huomauttaa.

Äijä tuikkaa puurakenteisessa kerrostalossa suutuspäissään asunnon tuleen, joka tuhoutuu täysin. Rikoskomisario tyytyy toteamaan, että onhan tuo jonkinlainen vaaratilanne ja suutupäissään tehnyt, mutta myöntänyt ja ollut asiallinen eli kadulle vaan. Noh, onneksi Nikita on tunnettu tasaisena ja rauhallisena jannuja, jolle tällaiset hölmöilyt eivät ole tyypillisiä, vaikka joskus hieman keittäisikin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ihmettelen suurta osaa jatkoaikalaisia:

Suomi on vajaa viikko sitten voittanut historiansa toisen, kauan himoitun, maailmanmestaruuden - ja mitä tekee porukka: Vääntää sivukaupalla juttua kolmen huonon viinapään toilailuista.

Ihmettelen tätä lähes yhtä paljon kuin sitä, että jossakin yksittäisessä ottelussa tapahtuneelle taklaukselle avataan oma ketju, johon tulee tsiljoona kertaa enemmän viestejä kuin varsinaiseen otteluketjuun.

Omapahan on asianne, mutta ihmettelen.
 

julle-jr

Jäsen
Ihmettelen suurta osaa jatkoaikalaisia:

Suomi on vajaa viikko sitten voittanut historiansa toisen, kauan himoitun, maailmanmestaruuden - ja mitä tekee porukka: Vääntää sivukaupalla juttua kolmen huonon viinapään toilailuista.
Toisaalta Suomen maailmanmestaruudesta on vähän vaikeaa keskustella kovin paljoa, se kun on puhdas fakta, eikä jätä sijaa mielipiteille. Vai miltä kuulostaisi tällainen:

Jatkoaikalainen1 kirjoitti:
Suomi on voittanut maailmanmestaruuden!

Jatkoaikalainen2 kirjoitti:
Olisko sulla Jatkoaikalainen1 joku lähde, vai onko toi vaan mutua?

Jatkoaikalainen1 kirjoitti:
www.iltalehti.fi/urheilu/jaakiekko

Modeille tiedoksi, linkki vie iltalehden sivuille, jossa juttua Suomen maailmanmestaruudesta

Jatkoaikalainen2 kirjoitti:
Ei noita iltapaskan uutisia kannata ihan sellaisenaan uskoa

Jatkoaikalainen1 kirjoitti:
www.yle.fi/slovakia

Modeille tiedoksi, linkki vie ylen sivuille, jossa myös juttua maailmanmestaruudesta

Jatkoaikalainen3 kirjoitti:
Ei voi ihminen olla noin sinisilmäinen, että uskoo kaiken mitä media kirjoittaa. Sama juttu WTC-iskujen kanssa, jotka jokainen ajatteleva ihminen tietää Yhdysvaltain itse järjestämiksi, kirjoitti media mitä tahansa. Tässä vähän linkkejä, joissa todistetaan mm. Pentagonin iskujen mahdottomuus ilman liittovaltion toimintaa:

http://www.laskdjfsut.com
http://www.hkehrtbsdfu.net
http://www.lsdiugfsbdkgv.com
http://www.sdkjlghiudghs.com

Jatkoaikalainen4 kirjoitti:
Saksa voitti maailmanmestaruuden, itsekin olin sitä juhlimassa, olin pukeutunut valkoisiin Dolce&Gabbanan farkkuihin ja tiukkaan punaiseen toppimaiseen yläosaan. Tulin paikalle suoraan Barcelonasta, jossa biletin paikallisten naisten kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että suomalaiset naiset ovat kaikki läskejä ja rumia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös