Leijonat ennen Slovakian MM-kisoja 2011:

  • 481 794
  • 1 403

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Katsoin toisen ja kolmannen erän, joten huomiot sen mukaan:

-Suomen maalivahti-ja alivoimapeli ratkaisivat ottelun.

-Ruotsi hallitsi kiekollista peliä, mutta Suomi puolusti erinomaisesti.

-Aaltonen oli Suomen näkyvin hyökkääjä.

-Puolustus pelasi kauttaaltaan hyvin.

-Suomen hyökkäyspelissä on vielä paljon parannettavaa.

-Suomen neloskenttä oli erinomainen.

-Ainakin HPK-lasien läpi katsottuna Teemu Lassila oli kentän paras pelaaja.

-Koivun ja Ruudun peli oli vielä aika paljon tuntuman hakemista.

-Kokonaisuutena Suomen peli oli miellyttävää katsottavaa, koska Suomi pelasi selkeästi omilla vahvuuksillaan.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näyttää pahasti siltä, että Granlundia ei oteta vieläkään kisoihin mukaan. Ei siinä mitään. Ei me lisää ratkaisijavoimaa ja hyökkäyspääntaitoa tarvitakkaan. Onhan meillä siellä Pyörälät ja kumppanit.

Ja korpeaa niin perkeleesti edelleenkin tuo, että Pulkkinen ei päässyt kisoihin.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Ohhoh voitettiin, ekan erään jälkeen mielessä oli että turpaan tulossa ja huolella. Oli kyllä järisyttävä ero joukkueiden taidossa kiekon kanssa, Suomalainen hätäili ja syötti päin persettä, kun taas Ruotsalainen pisti rauhassa omalle kaverille. No hyvin roikuttiin mukana ja tehtiin tarvittavat maalit. Lampaista tuli leijonia tokan erän puolessa välissä, sitä ennen tuntui fleguilu olevan pääasia.

-Aaltonen oli pirteä tänään rauhoitti peliä hyvin ylivoimalla, näkyi myös tasakentin. Kisapaikka taisi varmistua.

-Suomen pakit ovat aivan luokattomia, ei osata puolustaa vaan huidotaan mailalla ja peruutetaan perse Lassilan suuhun. Kroppaa peliin!

-Ylivoimalla tuntui olevan Suomipojilla pakko pitää kiekkoa hallussa se 3-5sekuntia ennekuin uskalsi pois sen antaa.. Toki peli pitää alkuun rauhottaa mutta ei tolleen voi pelata, nopeampia syöttöjä kehiin.

-Ruotsalaisilla on kyllä kovaa luokkaa kiekollinen taito, osataan syöttää, osataan ottaa vastaan syötöt, uskalletaan haastaa.. Näitä ei paljoa Suomella näkynyt.

-Lassila ohitti Vehasen toistaiseksi mun papereissa, loistopeli taas kun tiukka paikka edessä.

-Antti Pihlström pörräsi toki hyvin ja pääsi läpiajoonkin, mutta silmäänpisti kuinka pelasi itseään pihalle alivoimalla kun lähti säntäilemään kiekon perään. Pari kertaa pääsi Ruotsipakki odotteleen että mihin vetäs kun Antti oli eksyksissä.

Pitäs Jalosen oikeesti uskaltaa ottaa Pulkkinen ja Granlund mukaan kun heillä on edes kiekollista taitoa sitä mikä tänään puuttu. Kyllä tolla joukkueella voi lähtee koohottaan mutta mitalia ei tule ellei saada jotain sateentekijöitä. Ei sieltä NHL.stä taida tulla kun korkeintaan Saku Koivu ja joku veskari.. Hävetti välillä katsoa kuinka vaikean näköistä on saada syötöt lapaan ja haltuun, ei uskos että tää maa on voittanut joskus mitaleitakin. Jalonen menettää koko ajan arvostusta omissa papereissani, jos kisat lässähtää on oikeasti syytä erota. Tosin täytyy muistaa että Jalonen oli kaikkien suosikki päävalmentajaksi, mutta nyt oli aika moni väärässä, ei auta jossitella.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Eihän peli missään nimessä niin huonoa ollut kiekollisestikaan kuin lätkämiehen kuvaus tai sitten katsoin eri peliä. Suomi sai välillä näyttäviä nopeita hyökkäyksiä aikaiseksi eikä siihen pysty täysin puukätinen jengi.

Lassila oli aivan helvetin hyvä ja Petun johtama alivoima loistavaa.

Onhan toi Jalonen aikamoinen pässinpää, jos ja kun Granlundinkin jättää pois. Ei taida Granlund Jalosen aikana mahtua jengiin...
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
lätkämieheltä hyvä analyysi ja omat arvailuni pätkivän striimin kautta olivat juuri tuollaisia.

Vaikea on lähteä luottavaisin mielin kisoihin, okei joukkueet hakee vielä muotoaan alkusarjan pelien ajan mutta silti, vaikka hieman uomiinsa menisikin peli niin ei se silti tunnu riittävän. (tässäkin haluan olla väärässä).

Tämä on ollut kokoajan oma asenteeni Jalosen aikakaudella, luotto on täysi nolla ja aina saa pelätä koska soi omissa. Erilaista se oli ennenvanhaan vaikka ei kultaa voitettukkaan mutta työmoraali ja asenne oli aivan eriluokkaa. Silloin jos hävittiin niin todella usein hävittiin taistellen. Nyt vieläpä kaksi superlupausta jää kotiin, Granlund ja Pulkkinen. Kotonako ne oppii parhaiten pelaamaan ja hyssytellään vielä pari vuotta ennen kuin päästetään ne mukaan? Vittu tää on hienoa!
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hyvää puolustuspelaamista + Lassilan loistavat otteet takasivat Leijonille tänään tärkeän voiton itseluottamuksen kannalta. Vähän plussia:

+ Lassila/Niskala/Aaltonen
+ Nelosketju

Immonen ja Komarov sisään, niin uskon, että hyökkäysketjut saadaan hyvään kuosiin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lätkämies tyhjensi pöydän. Ihan sanasta sanaan samaa mieltä ja meinasin huomenna avautua paremmin, mutta ei nyt tarvitse. Kiitos. Jos tämän päiväiset joukkueet joutuisivat pelaamaan paras seitsemästä sarjan, veisi Ruotsi sen pommin varmasti. Onneksi eivät joudu pelaamaan. ;)

Suomen puolustuspelaaminenkin näytti lähinnä sellaiselta helvetin räpiköinniltä. Tänään ei ehkä takaiskuja tullut, mutta mitä kovempia pelejä alkaa tulemaan, niin tuo pakka murenee kuin korttitalo. Pahoin pelkään. Lassilaa saavat kittää voitosta.

Ei ole luottoa Jalosta kohtaan enää tippaakaan. Mielelläni olen kuitenkin väärässä ja Tukka-Jukka koutsaa meidät kultaan. Ei vaan näytä yhtään todennäköiseltä. Kovan luokan viimeistelijöitä tarvittaisiin hyökkäyspäähänkin, mutta eihän Granlundit ja Pulkkiset kelpaa Jaloselle, koska ovat nuoria ja niille tulee todennäköisesti vähän enemmän virheitä kuin näille kokeneille sotaratsuille.
 
Kannattaa porukan kuitenkin aina muistaa että nämä ovat MIESTEN mm-kisat, siellä olisivat tämän hetkiset Pulkkiset ja Granlundit vain jaloissa pyörimässä. Jos esimerkiksi sm-liigassa lähelle 40 maalia mättävä, hyvin luisteleva ja 190-senttinen Janne Lahti ei meinaa päästä maalipaikoille EHT-peleissä ja jos on pääsemässä niin pakit siirtävät miehen tylysti syrjään, niin kuinka tämä onnistuisi Pulkkiselta tai Granlundilta jotka ovat molemmat vielä aika vaatimattomia luistelijoita.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Kyllä oli ihan jytkyn laimeeta peliä koko 60min, vaikka voitto tulikin.

Itse en laittaisi ollenkaan pahakseni vaikka Jalonen saisi kenkää välittömästi. Tämän päiväistä ottelua seuratessani meinasin nukahtaa useampaan otteeseen. Tämä Sihvosen lanseeraama kiekkokontrolli jääkiekko laittaa vituttamaan ihan oikeasti ihan järjettömän huolella. Tänäänkin pelistä puuttui kaikki tunne ja pelaajat liukuivat 70% jokaisesta vaihdosta. Porukka heräsi hieman niistämään nenää vasta kun omaa pakkia keihästettiin naamaan!

Nyt ihan välittömästi Matikainen päävalmentajaksi ja vaikka sitten Dufva ja Shedden kakkoseksi ja kolmoseksi jotta saadaan tuo puukäsilauma heräämään!


Ps. Nuo pelaajatko, jotka liukuvat 70% vaihdosta, taistelevat mm-kisa paikasta?
 
Viimeksi muokattu:

Jättikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Florida Panthers (HIFK symp.)
Kyllä Granlund menisi tuon joukkueen sentteriksi (ei siis ykkössentteriksi Koivun ohi, mitä kirjoitin erheellisesti) heittämällä pudotuspelien perusteella. Siihen lyötäisiin Peltosta ja Pulkkista (Lahti) kylkeen, niin homma toimisi. Jukka Jalosen yltiövarovainen joukkueenrakennus tappaa luovuuden ja yllätyksellisyyden. Juuri sitä Granlund voisi joukkueeseen tuoda. Nelonen pelasi tänään tosi hyvin, mutta kakkonen ja kolmonen ovat sitä harmaata massaa.

Kumma mailanmittaaja, kun tiputti Pulkkisen ja jos ei ota Granlundia mukaan, niin valmentaa viimeisiä arvokisoja.

PS. miksi KHL-pelaajat ovat odotuksiin nähden surkeita?
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Kyllä Granlund menisi tuon joukkueen ykkössentteriksi heittämällä pudotuspelien perusteella.

Oletan, että tarkoitat "tuolla joukkueella" Suomen tämän hetkistä maajoukkuetta. Ihan tosissaan meinaat, että Granlund menisi Mikko Koivun ohi sentterihierarkiassa yksistään SM-liigan pudotuspelien perusteella? Suosittelen siinä tapauksessa ottamaan pään pois pensaasta, sillä Koivu kuitenkin kipparoi Minnesota Wildia, sitä samaa koukkuetta, johon Granlundilla ei ole vielä vuosiin mitään asiaa.

Sami Vatanenkin oli SM-liigan paras puolustaja, mutta täysi sukka nuorten MM-kisoissa. Ei se SM-liiga niin kova juttu ole, että sieltä kävellään hyvilläkään suorituksilla ratkaisurooleihin MM-kisoissa.
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
1. Juhamatti Aaltonen - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu
Anssi Salmela - Sami Lepistö

2. Janne Lahti - Immonen - Leino
Ossi Väänänen - Janne Niskala

3. Komarov - Kapanen - Peltonen
Topi Jaakola - Pasi Puistola

4. Antti Pihlström - Petteri Nokelainen - Jesse Joensuu
Kukkonen - Hietanen/Mäenpää

Tälläiseen kokoonpanoon olisin tyytyväinen. 1.ketju väläytteli tänään muutamaan otteeseen EHT-höntsässä ja pitäisin ennallaan.

2.ketju ei toiminut ja näkisin, että Puustinen ei lisäarvoa joukkueelle tuo, joten kesälomaa viettämään vaan. Immonen Kapasen tilalle ja Leino yllättää kaikki liittymällä riveihin Flyersin tiputtua playoffseista. Uskon näin jokerilasien takaa, että Lahti on sopiva mies täydentämään tuon ketjun.

3.ketju oli tänään hirveä ja en suoraa kisapaikkaa antaisi kenellekkään siitä kolmikosta. Lähtisin rakentamaan hieman puolustavamman kolmosen, jolla kuitenkin on myös paljon potentiaalia maalintekoon.

4.ketju toimi tänään loistavasti, enkä näe mitään syytä lähteä sitä rikkomaan. Komarov kuitenkin saattaa sekottaa pakkaa, mutta ihannetilanteessa näin.

yv.1 Ruutu-Koivu-Aaltonen-Salmela-Lepistö
yv.2 Lahti-Immonen-Leino-Niskala-Puistola

av.1 Väänänen-Lepistö-Nokelainen-Joensuu
av.2 Kukkonen-Salmela-Kapanen-Peltonen
av.3 Jaakola-Niskala-Komarov-Pihlström

13.hyökkääjä näin alustavasti yleispelaaja Pyörälä.

Bergenheimin ja/tai Hartikaisen saapuessa sommitelmat luonnollisesti uusiksi.
 

Fordél

Jäsen
Suosittelen siinä tapauksessa ottamaan pään pois pensaasta, sillä Koivu kuitenkin kipparoi Minnesota Wildia, sitä samaa koukkuetta, johon Granlundilla ei ole vielä vuosiin mitään asiaa.

Ei ole vuosiin asiaa? Sunkin kannattaa ottaa pää pois sieltä missä se ikinä onkaan, sillä jos Granlund pysyy ehjänä, hän lähtee viimeistään ensi kauden jälkeen Wildin organisaatioon ja tod. näk. itse Wildiin.

Sami Vatanenkin oli SM-liigan paras puolustaja, mutta täysi sukka nuorten MM-kisoissa. Ei se SM-liiga niin kova juttu ole, että sieltä kävellään hyvilläkään suorituksilla ratkaisurooleihin MM-kisoissa.

Täysi sukka? Ei se nyt ihan noinkaan mennyt. Vatanen ei ollut samalla tavalla dominoiva kuin olisi odottanut, mutta hänen roolinsa tuntui olevan monipuolisempi eikä vain hyökkäävä pakki. Tämä rajoitti varmasti Vatasen pelaamista eikä tehnyt siitä yhtä näyttävää. Oli tottakai pienoinen pettymys, mutta ei missään nimessä sukka. Jos olisi ollut sukka, ei olisi päässyt aikuistenkaan kisoihin, jossa sielläkin oli alkuvaikeuksien jälkeen ihan hyvä. Nyt vuotta vanhempana nämä Granlundit, Pulkkiset ja Vataset olisivat olleet hyviä valintoja MM-joukkueen vaikka kolmoskenttään. Harmi vaan, että Vatanen loukkaantui ja Granlundin sekä Pulkkisen kohdalla Jalonen paskoi housuunsa, aivan kuten Rönni aikanaan.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Eihän Vatanen aivan surkeasti pelannut nuorten kisoissa. Hänen roolinsa oli huomattavasti puolustavampi kuin aikaisemmissa kisoissa, tai Jypissä.

Granlund pelasi todella hyvät pudotuspelit sm-liigassa, mutta eihän häntä nyt vielä voi verrata Mikko Koivuu, joka on kumminkin Minnesotan kapteeni ja tärkein pelaaja, ja tekee vielä sen 60-70 pistettä kaudessa. On kumminkin suomen monipuolisin hyökkääjä. Granlundilla on vielä hirmuinen työ edessä, että olisi Koivun tasoinen johtaja.
 

Teisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vehanen palaa maalille - katso Leijonien kokoonpano! - MTV3.fi - Urheilu - Jääkiekon MM-kisat 2011 - Uutiset

Leijonien ketjut Venäjää vastaan:

Maalivahti:
Petri Vehanen (varalla Teemu Lassila)

1. kenttä:
Juhamatti Aaltonen - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu
Anssi Salmela - Sami Lepistö

2. kenttä:
Antti Pihlström - Niko Kapanen - Mika Pyörälä
Mikko Mäenpää - Juuso Hietanen

3. kenttä:
Janne Pesonen - Jarkko Immonen - Juuso Puustinen
Ossi Väänänen - Pasi Puistola

4. kenttä:
Leo Komarov - Petteri Nokelainen - Jesse Joensuu
Topi Jaakola - Lasse Kukkonen

13. hyökkääjä: Jori Lehterä

Niskala, Välivaara ja Lahti huilaavat tänään. Näinköhän tästä on pääteltävissä, että Lahti ja Lehterä olisivat putoamassa joukkueesta. Niskala nyt on ainakin MM-joukkueessa, mutta Välivaarasta en tiedä. Ei kai Lahti ole millään voinut lunastaa paikkaansa tähänastisilla näytöillä? Vähän kyllä ihmetyttää tuo Jalosen tapa laittaa samaan pakkipariin kaksi kiekollista pakkia ja toiseen pariin sitten kaksi puolustavaa puukättä. Eikö kannattaisi tasapainottaa parit kiekollisella ja puolustavalla pakilla?
 
Viimeksi muokattu:

LaRock

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Leijonien kokoonpanot otteluun Venäjää vastaan:

1. kenttä:
Juhamatti Aaltonen - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu
Anssi Salmela - Sami Lepistö

2. kenttä:
Antti Pihlström - Niko Kapanen - Mika Pyörälä
Mikko Mäenpää - Juuso Hietanen

3. kenttä:
Janne Pesonen - Jarkko Immonen - Juuso Puustinen
Ossi Väänänen - Pasi Puistola

4. kenttä:
Leo Komarov - Petteri Nokelainen - Jesse Joensuu
Topi Jaakola - Lasse Kukkonen

13. hyökkääjä: Jori Lehterä

Huilivuorolaiset: Välivaara, Niskala ja Lahti

Huomioita:
- Ainoastaan ykkösketju pysynyt samana tähän otteluun
- 3. ketju muutettu samanlaiseksi mitä se oli ennen EHT-turnausta, josko peli lähtisi taas kulkemaan vanhaan malliinsa.
- Antti Pihlström laitettu 2. ketjuun. Eieiei, 3-4. ketjun miehiä, edelleenkin. Toisaalta, kolmosketju on tosin mielestäni hyökkäävämpi kuin kakkonen, joten ehkä nämä ovat ketjujen järjestykset vain paperilla...

E: Hidas
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitä ihmettä Pihlström tekee kakkosketjussa? PO pelien suurin sukka olisi ilman muuta pitänyt jättää kotiin. Tehton pörrääjä joka eiikinä tosipeleissä onnistu. Lähes samanlainen tapaus on Aaltonen joka näyttävästi pelaa mutta on niin onnettoman tehoton maajoukkueessa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Kölli otti eilen hyvin selostamossa kiinni siihen, että Pihlström tosiaan menee juuri tuossa nelosen laidalla hyvin, ei missään nimessä 1-2 ketjussa. Puustinen ja Pesonen saavat vielä elämänsä mahdollisuuden Immosen laidoilla vallata kisapaikka itselle.

Huiluvuorossa olevista Niskalan näkisin ainoana kisapelaajana.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yöllä saattaa päättyä Philadelphian ja Anaheimin kaudet ja kys. joukkueissa pelaa yhteensä kuusi suomalaista. Toki vaikka niin kävisikin, niin voi hyvinkin olla, että yksikään noista suomalaisista ei ole kiinnostunut lähtemään MM-kisoihin.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Eilen Teemu Lassila pelasi vahvan pelin. Olisin antanut Lassin jatkaa vielä maalilla, mutta toisaalta nyt saa Vehanen toisen mahiksen mitä hän oikeesti osaa. Nimittäin ei ihan puhtaasti mennyt. Voi sanoa että molemmat Tsekki osumat meni Peten piikkiin. Hyökkäys päässä Nokelainen oli hyvä eilen. Aktiivisesti pelasi. Ja teki AV maalin. Pakeista Niskala ja Väänänen ovat aika varmoja kisoihin lähtiöitä. Tai siis lähtee. Ellei nyt J.Jalonen keksi jotain omaa taas.

Mutta muo kyllä ihmetyttää edelleen toi Pulkkisen pudottaminen joukkueesta. Olisi hyvä lisä VARSINKIN YV pelaamiseen. Ykkös tai kakkos pariin. No ehkä ensvuonna sitten.


Kohta sitten Venäjän kimppuun. Venäjä pelaa jo vapautuneesti kun on EHT voitto jo taskussa. Olisi kivaa voittaa vielä viimeinen matsi ennen kisoja, niin olisi mukavaa lähteä pelaamaan ekaa matsia kisoissa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
sillä jos Granlund pysyy ehjänä, hän lähtee viimeistään ensi kauden jälkeen Wildin organisaatioon ja tod. näk. itse Wildiin.

Organisaation sisälläkin on vielä pitkä matka itse NHL-joukkueeseen. Jaksan uskoa, ettei Granlund pelaa vakioroolissa NHL:ssa vielä pariin-kolmeen vuoteen. Hakee ensin kovuutta AHL:sta, jää nähtäväksi saako sitä koskaan.

Onneksi löysit kuitenkin pointin eli sen, että Granlund haasta Mikko Koivua nyt millään mittarilla ykkössentterin paikkaa jaettaessa. Tuskin tulee reilun viiden vuoden sisälläkään haastamaan.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Organisaation sisälläkin on vielä pitkä matka itse NHL-joukkueeseen. Jaksan uskoa, ettei Granlund pelaa vakioroolissa NHL:ssa vielä pariin-kolmeen vuoteen. Hakee ensin kovuutta AHL:sta, jää nähtäväksi saako sitä koskaan.

Granlund tulee kyllä saamaan näytönpaikkoja tasapaksussa Wildissa, joko sentterinä tai laidassa. Korkeintaan vuosi HIFK:ssa tai AHL:ssä. Se että hän syrjäyttäisi Koivua on nyt mahdoton arvioida ja eiköhän siellä Koivun johdolla mennä. Mutta kyllä Granlund tulee NHL:ssä pelaamaan ilman kovinkaan pitkää mutkaa. Ja Mikke nimenomaan ei tarvitse kovuutta, koska hän on juuri oikeanlainen luonne pelaamaan jääkiekkoa. Fysiikan kehittäminen on sitten aivan eri asia ja siinä varmasti työtä on edessä. Mutta olen kyllä yllättynyt jos tuohon Wildin porukkaan ei Mikke mahtuisi vuoden päästä kolmeen ekaan ketjuun laitaan tai keskushyökkääjäksi. Ei se NHL nyt niin mystisen kova liiga ole ja on tuolla Jussi Jokisetkin pärjänneet. Ja sekään ei mikään kaappi ole tai terävin luistelija. Ja kun tosissaan ottaa tuon Minnesotan hyökkäyksen tasapaksuuden huomioon niin kyllä sieltä näyttöpaikkoja aukeaa. Ja sinun suosikkijoukkue Montrealkaan nyt ei mikään roikalelauma ole. Granlundin oikeanlainen luonne, taidot, pelinäkemys tekevät hänestä hyvän pelaajan vielä Suomenkin maajoukkueeseen. Se että onko kaveri uusi Koivu tai ei, niin on turhaa spekulointia. Mutta Mikestä tulee NHL-pelaaja. Hän on aina kiivennyt portaita ylöspäin ja aina häntä on epäilty. Ja kaveri on ottanut iskuja vastaan ja aina tullut kokonaisvaltaisempana takaisin. Muistuttaa itse asiassa paljon nuorta Saku Koivua. Mutta se offtopicista, onhan Granlundilla omakin ketjunsa. Tietysti koosta on aina hyötyä jääkiekon kaltaisessa lajissa, mutta MG:n kaltaiset yksilöt kyllä pystyvät kompensoimaan. Mutta ainahan se olisi kivempaa, jos suomalaiset lupaukset olisivat vähän isompia ja ns valmiimpia.
 
Viimeksi muokattu:

Skoger

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Milloin MM-joukkue julkaistaan? Mielestäni rannalle pitäisi jättää Puustinen, Lahti, Pyörälä ja sisään Granlund, Peltonen + mahdollinen apu NHL:stä.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
+ mahdollinen apu NHL:stä.

Hartikainen taitaa olla lähimpänä. Barons on yhden tappion päässä kesälomista ja varmasti tulee vahvistamaan jengiä jos kutsu tulee.

Mitä helvettiä Sami Lepistö tunaroi? Purkukiekko suoraan Kaigorodovin lapaan ja Venäjä kiittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös