Vitutusketju

  • 10 549 622
  • 56 138

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Finnkinon nettisivut. On jo monta päivää pitänyt varata liput, mutta jostain syystä en pääse nettisivuille millään selaimella. Hienoa toimintaa! Huomenna olis alepäivät, mutta en sit ilmeisesti pääse katsomaan rare exportsia. PERKELE!

Service Unavailable

--------------------------------------------------------------------------------

HTTP Error 503. The service is unavailable.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tällä hetkellä huolettaa oma jaksaminen. Ketjun aiheeseen liittyen ja jaksamiseen liittyen, niin ärsyttää entisen pomon pää, joka ei suostu luomaan liikettä niveliin ja siirrettyä miehen nettipankkiin maksamaan puuttuvat palkat. Totaalisen persaukisena kuljen. Ei töitä, ei rahaa ja tänään vielä kävi ilmi oma huolimattomuus. En olekaan maksanut viime kuun vuokraa jo lokakuun puolivälissä niinkuin kuvittelin. Nyt pitäisi jostain kaivaa rahaa, että saa asianmukaiset maksut hoidettua. Todennäköisesti joudun velkaantumaan, vaikken millään haluaisi. Kummallista muuten, että talouteni romahti lähes välittömästi, kun sain töitä. Työttömänä ei oikeastaan mitään ongelmia ollut.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa olla aikuinen.
Varmaan menee samaan sarjaan. Hieno duuni, megapaljon vastuuta ja nyt näyttää menevän asiat pieleen. En uskalla edes ajatella paria päivää eteenpäin, huomenna aamusta asiaa selvitellään, mutta ekan kerran nyt tuntuu, että ei ole pystynyt hommiaan hoitamaan vaikka yritys on kova.

Aika unettomana tässä mennään. Lohtu on haettava siitä, että olen perkele yrittänyt ja vielä tsemppaan, että hommat hoituisi.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Vitun vittu, kaksi viikkoa kipeänä ja vieläkin köhä jatkuu. Pillereitä popsin viikon kuurin ajan kuin eläkeläinen, mutta terve en ole vieläkään. Olo on sama joka saatanan päivä. Ei mitään edistystä, tällä hetkellä tuntuu kuin olisi tulossa taas kunnolla kipeäksi.

Siis voi vittu oikeasti. En ole jäälle päässyt pitkään aikaan enkä muutenkaan urheilemaan. Hihitelty on kotona viikonloput ja vietetty käsittämättömästi aikaa koneella. Olo myös helvetin väsynyt läpi päivän, eikä motivaatio riitä juuri mihinkään.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Voi vitun, vitun, vitun, vitun, VITTU ! Voi saatanan vittu ! Uskotteko että nyt vituttaa ?
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
apuuua täälläkin

Palkanlaskija oli korottanut vahingossa kaksi kuukautta liian aikaisin palkkaani ja nyt työnantaja laittoi minulle sähköpostin, jossa kertoo, että seuraavasta palkasta firma perii minulta takaisin kaiken minkä he maksoivat "liikaa".

Sallittua?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vittu sentään kun taisin tämän päivän tentin tyriä, ihan siinä ja siinä on. Mikä vittu siinä on, että oikein kierrettiin kaikki tärpit. Saatana sentään jos tässä nyt helmikuussa johonkin vitun yksittäiseen uusintaan täytyy lukea. Vittu yksi tentti. Lisäksi vituttaa se, että nyt on sitten kurssit ja pisteet täynnä poislukien OPN, niin eikö vittu opintopisteitä ole 209. Kiitti vitusti vaikka oma syy se on. Nyt sitten joku perkeleen intensiivikurssi jostain uskomattomasta skeidasta. Vittu kun olisi hieman parempi tuuri ollut.

Vitut.
 

passenger

Jäsen
Vituttaa että polkupyörä on varastettu taas. Kesällä ostettu pyörä jota koko kesän ja syksyn kannoin asuntoon sisälle, nyt ajattelin että kukaan ei viitsi 15 asteen pakkasessa ruveta katkomaan vaijeria ja viemään lukossa olevaa pyörää mutta vitut, olin väärässä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Vituttaa olla aikuinen.

Kaipaan takaisin 80/90-luvun vaihteeseen, Kappelinluhtaan. Kavereiden kanssa pallopelejä pelaamaan kesät ja talvet, yötä myöten mustaviittaa metsissä. Irtokarkkeja kioskilta, Lukon matseissa kavereiden kanssa ympäri hallin juoksemista. Uimahallin lihapiirakat uinnin jälkeen. C64 ja pelien vaihto kavereiden kanssa, ja ne muutama onnekas, jolla oli Amigat.

Kaikki se on vaihtunut velvollisuuksiin ja vastuuseen, pakolliseen tulevaisuuden suunnitteluun ja rahan pohtimiseen.

Oho, jollain on ollut samat ajatukset kuin meikäläisellä. Elämässäni menee tällä hetkellä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta asiat ihan päin persettä ja kaikki on alkanut ahdistaa ihan helvetisti.

Työttömänä ensimmäistä kertaa elämässäni ollut nyt elokuusta lähtien ja alkaa olla rahat loppu, vihaan istua kotona tekemättä mitään (Jatkoajassa kuluu paljon aikaa), parempi puolisko tekee paljon töitä, joten tulee istuttua yksin perkeleen huushollissa päivät pitkät. Ainoat aktiviteetit ovat käytännössä kirjastossa käynti ja kiekonpelaaminen(sitäkin pitää rajoittaa kun rahat ei enää riitä). Olen itselleni ihan uudella alueella, joten ketään en oikeastaan tunne.

Kaiken tämän paskan keskellä on tullut mietittyä kuinka hienoa se oli aikanaan, kun suurimmat huolet oli saadaanko tänään ulkojäillä pelejä. Commodoret ja Amigat oli uusinta uutta, TPV:kin voitti futismestaruuden (taisi kyllä tapahtua vähän myöhemmin) ja kiekkopeleihin pääsi halvalla junnukortilla.

Elämä osaa olla aika helvetin perseestä toisinaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palkanlaskija oli korottanut vahingossa kaksi kuukautta liian aikaisin palkkaani ja nyt työnantaja laittoi minulle sähköpostin, jossa kertoo, että seuraavasta palkasta firma perii minulta takaisin kaiken minkä he maksoivat "liikaa".

Sallittua?

Totta kai se on sallittua.

Kannattaa muuten miettiä, oletko huomannut tuon liian suuren palkan ja jättänyt sen vaan kertomatta palkanlaskentaan siinä toivossa, ettei palkanlaskenta huomaa kämmiään?

Olisitko huomauttanut palkanlaskentaa, jos olisit saanut pari kuukautta normaalia pienempää palkkaa?

Niinpä...
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Muutto edessä viikonloppuna ja sähköyhtiö ilmoittaa, että nykyistä sopimusta ei voi sellaisenaan siirtää, vaan pitää tehdä uusi. Ja hintahan tietysti on ihan eri, kuin nykyisessä sopimuksessa. Vuositasolla kustannuksia tulisi lisää n.150-200e. Vittu jee. Vaihtoon meni koko firma, mutta nykypäivänä mistään (lue: sähkönhinta-kilpailutussivustolta) ei saa enää niin halvalla, mitä mulla olisi ollut vielä 2vuoden määräaikaisessa jäljellä.

Nyt joutu ylimääräistä vääntämään tuonkin eteen, että löysi edes kohtuuhintaista sähköä tilalle. Ihan kuin ei olisi muutenkin kiire joka suuntaan.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Olisitko huomauttanut palkanlaskentaa, jos olisit saanut pari kuukautta normaalia pienempää palkkaa?
Palkanlaskija kirjoittaa jatkoaikaan: Oltiin maksettu yhdelle duunarille pari kuukautta liian vähän palkkaa. Nyt se vaatii, että tämä puuttuva summa maksetaan sille jälkikäteen seuraavan palkan yhteydessä. Uhkaileekin vielä, että vie asian eteenpäin, jos ei makseta.

Sallittua?
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Facebookin Fantasy hockeyn päivittäjän hitaus pistää vituttamaan. Minulla oli viime yön kierroksella Coloradon Tomas Fleischmann joukkueessa, ja hän teki 3+0, mutta Fantasy hockeyssä mies on näköjään edelleen Washingtonin riveissä ja pisteitä 0+0.

Vituttaa jo etukäteen, kun jotain vituttaa, kun tämä on kuitenkin väärin vitutettu.
 

passenger

Jäsen
Vituttaa tällä hetkellä Nokia C6, kun yrittää soittaa mihin tahansa numeroon, niin ystävällinen miesääni kertoo, että numeroon johon yritit soittaa ei juuri nyt saada yhteyttä. Voipi silti toki olla verkossakin tuo vika?
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Tshekki kun teitte tyhjiin kolme sekuntia ennen loppua. Kusi monari sitten siihen..

Hmmm.

16.47 Kvapil 0-1
52.43 Lojek 1-2
65.00 Kvapil RL 2-3
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaiken kurjuuden keskellä meni Tshekkoslovakia ja Neuvostoliitto sekaisin.

Aah comprende, sehän selventää. Voi kurjuus. Itseäni tuppaa vituttamaan Suomen tasoitusmaali. Enemmän olisi tullut mitä monivedosta. Olettaen, että sinulla oli 0,20e - 0,50e panos.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vittu. Kai sitä vois vaikka nukkua, pelata jotain, kutoa villapaitaa, lukea, onanoida, tuijottaa seinää, hakata päätä siihen seinään tai vaikka kävellä ulkona pakkasessa alasti. Noi kaikki olis helvetin hyviä ideoita.

Mutta ei, mä katselen Toronto Maple Leafsin peliä netin kautta.

Vittu että voi taas pientä (tai siis isoa, läski mä oon, mut sanonta on hyvä) ihmistä vituttaa toi jengi. 57 vitun sekuntia ja kolme omiin.

Haistakaa vittu, ja silti mä katson seuraavankin pelin.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Eilen töistä veke klo 1:00 nyt takasin klo 6:30. Vituttaa joo.. onneksi sain sentään reilun tunnin verran nukuttua välissä.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Polkypyörästä kumi puhki. Eihän tuota romua tarvikkaan kun joka päivä, rahat vähissä muutenkin ja vittu vasta viime kesänä vaihdoin uudet renkaat ja teetätin huollon pyörälle. Eikä ollu mitään halpaa lystiä, opiskelijalla olisi parempaakin käyttöä rahoilleen kun jotain polkupyörän renkaita ostella. Kai se osaavalta immeiseltä onnistuis ihan iteki tuo renkaan vaihto, mutta kun ei ole oikein paikkaa eikä välineitä ja peukalo on keskellä kämmentä. Auton renkaat osaan kyllä vaihtaa, mutta polkupyörään en ole edes yrittänyt. Liekkö jotain vikaa vanteissakin. Eturengas on ainakin vähän soikea ja kai se on tuo takarengaskin kun taas on rengas puhki. Ja olipa myös joku kusipää kaatanut pyöräni ja pinna katkennut. Sehän se halpaa lystiä sitten onkin jos pitää vanteetkin vaihtaa.

Tai ehkä mä vaan otan joka aamuiseksi rutiiniksi täyttää lähtiessa renkkaat tossa viereisellä huoltsikalla, kai ne sen verran ilmaa pitää että selviän takaisin kotiin illalla. Ehkä siitä muodostuu rutiini jota ilman en osaa elää ja siten tuo renkaiden puhkeamisen aiheuttama vitutus poistuu ikiajoiksi elämästäni...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös