Ärsyttävin lätkäpersoona

  • 147 518
  • 292

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Tähän vois heittää vastavetona sitten että ylivoimaisesti ärsyttävin lätkäpersoona on Risto Dufva. Perusteluina mm. hinttimäinen olemus ja se kalju. Jotenkin alkaa oksettaa kun häntä katsoo esim. haastattelussa. Ja ne vitun homomaiset kielikuvat "suklaisesta pelistä" ja "neekerinsuukoista" mitä tuo humanoidi viljelee - hyi saatana, mieshän raiskaa lajia!

RD kuitenkin johdatti JYPin SM-liigan mestariksi. Eli se siitä lajin raiskaamisesta. RD on aika taitava mediapersoona, joka näköjään ärsyttää, ainakin kaljurottaa.
"Hinttimäinen olemus ja se kalju" on kyllä loistavia perusteluja. :D
Tässä haisee pieni homofobia...

Huhujen perusteella Jyri Marttinen on yksi ärsyttävimmistä pukukopissa.
 
Viimeksi muokattu:

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Tähän vois heittää vastavetona sitten että ylivoimaisesti ärsyttävin lätkäpersoona on Risto Dufva. Perusteluina mm. hinttimäinen olemus ja se kalju. Jotenkin alkaa oksettaa kun häntä katsoo esim. haastattelussa. Ja ne vitun homomaiset kielikuvat "suklaisesta pelistä" ja "neekerinsuukoista" mitä tuo humanoidi viljelee - hyi saatana, mieshän raiskaa lajia!

Onneksi olkoon. Olet tiivistänyt kaikki aiemmat tämän ketjun perustelut Risto Dufvan vihaamiseen yhteen ainoaan viestiin ja vieläpä kivasti herne nenässä kymmenvuotiaan itkua muistuttavalla tavalla. Saat vihata, kuten saavat muutkin, mutta siitä taas ei tarvitse hernettä nenään vetää, jos idolisi Pasi "omat säännöt" Peltonen ei löydy kaikkien suosikkilistalta.

Ja ketjun aiheeseen oma top-3, ei järjestyksessä:

Petteri Sihvonen
:
Posket louskuvat jatkuvasti, mutta mitään näyttöjä mistään ei tällä miehellä ole eikä tule. Ei vie suomikiekko millään lailla eteenpäin.

Sakari Pietilä:
Kiinni menneisyydessä valmennusmetodeiltaan eikä sen myötä mitään annettavaa valmennuksellisesti. Lisänä vielä jokakeväinen vierailu MM-studiossa täysin nollatason analyyseineen, kun ei nykykiekosta yhtään mitään ymmärrä.

Alpo Suhonen
:
Sama kuin Pietilällä ja siihen lisättynä vielä jatkuvat itku ties mistä maailman asioista pelien jälkeen. Toivottavasti mikään SM-liiga -joukkue ei enää sorru tätä miestä enää valmennuspuuhiin päästämään.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Alpo "tää on kauheeta, tää on niin kauheeta" Suhonen. Sivarisuhonen on mielestäni suurin häpeä koko HIFK:n historiassa.

Kalervo "jokerikytkös" Kummola. Koko habitus vituttaa alkaen yhdennäköisyydestä Poliisimestari Sisun kanssa.

Pentti "seniilisetä" Lindegren. Monet ovat ne ottelut, jotka hän on selostuksillaan pilannut. Joskin on varsin mukava pappa noin muutoin. Epäuskoisena katselin vuosia sitten Valioliigaa Canalilta ja joku oli työntänyt Linkun rullatuolin tohloppiin. Ala kulmaan tuli "PLING" tilanne ottelusta Tottenham- Aston Villa 1-0 OG (omamaali). Pentti havahtui nuoruusmuistoistaan ja totesi Ogin siirtäneen Tottenhamin 1-0 johtoon...

Sihvonen. Spede.

Varmaankin aika samat kuin monella muullakin.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Petteri Sihvonen:
Posket louskuvat jatkuvasti, mutta mitään näyttöjä mistään ei tällä miehellä ole eikä tule. Ei vie suomikiekko millään lailla eteenpäin.

Sihvonen. Spede.

Olin jollakin tapaa ehkä jopa innostunut, kun Sihvonen alkoi tuomaan pelikirjakeskutelua ja mielipiteitään julki. Odotin, että ehkäpä saataisiin jotain uutta jääkiekkokeskustelua ja jotain vähän tuoreenpaa (tuoreempaa kuin vaikkapa Pietilän jutut kisastudioissa) näkökulmaa. Sihvonen oli entinen valmentaja ja tuntui aika sanavalmiilta tyypiltä.
Hyvin nopeasti hänestä tuli minulle edekingin kuvailema tyyppi ja nykyään sopisi "Naurettavin lätkäpersoona" listalle Sinnerin tiivistetyllä perustelulla.

Kalervo Kummola on mielestäni ärsyttävin lätkäpersoona. On näköjään saanut paljon kannatusta odotetusti tässä ketjussa. Vituttaa lähinnä se diktaattorimainen johtaminen. Joutaisi vaihtoon jo, toivottavasti jää pian eläkkeelle.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
...Ihan mielenkiinnosta, et satu muistamaan dokkarin nimeä ja sitä mistä se tuli?
En muista, edes sitä, tuliko Yleltä vai joltain muulta kanavalta. Mahdollisesti jopa jonkun matsin erätauolla. Oisko jotain 5 vuotta sitten?
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Juhani Tamminen. Ei oikeastaan edes kaipaa perusteluja. Tami kohkaa, mölyää ja pullistelee aikansa, kunnes mökki on tulessa ja asiat perseellään. Valmentajana korkeintaan alempaa keskitasoa.

Ne henkilöt, jotka palkkaavat Juhani Tammisen. Nämä tahot ärsyttävät lähinnä tyhmyydellään.

Jallis. Sai aikanaan ärsyttävyydestään huolimatta paljon aikaiseksi ja auttoi oman seuransa ohella suomalaista jääkiekkoa, kunnes vieraantui todellisuudesta. On ilmeisesti suuttunut muille siitä, että menestys on jo pidempään kiertänyt Jokereita.

Kai Suikkanen. Olen vastarannan kiiski ja ärsyynnyn pelkästään siitä, jos jotain henkilöä hehkutetaan ylenpalttisesti :) Mutta Suikkanen kieltämättä vaikuttaa asiansa helvetin hyvin osaavalta koutsilta.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Sanotaan Ismo Lehkonen. Olen jo pidempään ihmetellyt Lehkosen nauttimaa mediahuomiota sekä hänen saamiensa hyvien työtilaisuuksien määrää verrattuna hänen saavuttamiinsa sangen laihoihin pelillisiin tuloksiin sekä pikkusieluiseen katkeruuteensa, joita piirteitä tuo kolumnistiuransa avauskin tuolla toi taas kerran odotetusti esiin. Tarkemmin ajateltuna Lehkonen onkin persoonana ehkä enemmänkin huvittava kuin ärsyttävä.

Niin, ja kannatan toki itsekin Euroopan liiga -ajatusta mukana olevista suomalaisjoukkueista riippumatta. KooKoollekin toivon aina mitä parhainta menestystä - oli valmentaja kuka tahansa.
 

Sambody

Jäsen
Itseäni vituttaa suunnattomasti aina, kun nämä jantterit tulevat jossain yhteydessä esille.

Toimittajat:
Petteri Sihvonen
Pekka Jalonen
Jussi "myötähäpeä" Saarinen
Panu "hyvät herrat" Markkanen

Valmentajat:
Risto "Uimalakki" Dufva
Alpo Suhonen
Sakari Pietilä

Rautakanslerit:
Kale Kummola

Possut:
Timo "Putte" Jutila

Pelaajat:
"Meidän" Jarkko Immonen
Pasi Nielikäinen
Sean Avery
Matt Cooke

Ärsyttävin on se, joka viimeksi tulee esille eli juuri tällä hetkellä Matt "kyynärpää" Cooke.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Paikalliset, nykyinen ja entinen
Äskeiseen oli jo heitetty kategorioitakin. Tässä ketjussa on muuten lätkäpersoonina tullut esiin jo fanittajiakin: ainakin Jokerien Ultras sekä HPK:n sikakatsomon läski. Etä-kärpät - ainakin siinä vaiheessa kun heistä läskeimmät ottavat paidat pois - ja aloittavat sen joikaamisensa tai kun huutaa kajauttavat "Pohjoineeeen" ovat myös kohtuullisen ärsyttäviä "lätkäpersoonia".
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Petteri Sihvonen:
Posket louskuvat jatkuvasti, mutta mitään näyttöjä mistään ei tällä miehellä ole eikä tule. Ei vie suomikiekko millään lailla eteenpäin.

Sinänsä hauskaa kuinka jääkiekkoperheessä uidaan toistuvasti tähän koukkuun vaikka homman juoni on paljastettu jo ajat sitten. Sihvosen missio ei ole kehittääkään mitään suomikiekkoa, vaan myydä Urheilulehteä.
 

Avenue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sihvosen missio ei ole kehittääkään mitään suomikiekkoa, vaan myydä Urheilulehteä.

Melko varmasti totta, mutta osaa mies silti ärsyttää. Pitkälle hän on juttuineen päässyt.

Muita ovat:
- Kalervo Kummola, Ei tarvitse kuin katsoa miestä. Kehitystä ja näkemystä ei oikein jaksa tältä mieheltä odottaa
- Tamminen ja Suhonen, Molempien arvostus laski Ässät-Sport liigakarsinta-episoden seurauksena. Itkuja, selittelyitä ja muinaisia teesejä jääkiekosta. Tamminen YLE:n "asiantuntijana" melko viihdyttävä. Suhonen eläkkeelle, kiitos.

Lisätään vielä J-P Hytönen. Ei pelaajana mitenkään ärsyttävä, mutta vuodesta toiseen sama ärsyttävä virne pelaajakorteissa "Himokset" kauluksissa vuodesta toiseen nostattaa jotenkin raivon pintaan. Tiedä sitten miksi..
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jotenkin jäi jo tuolloin kuva, että yrittää jotenkin peitellä epävarmuuttaan uusissa piireissä (nousi kuitenkin valmentajana melko nopeasti Suomi-sarjasta, Mestiksen kautta, SM-liigaan) tuolla ylimenevällä äijäilyllään ja olemalla jonkinlainen lounaissuomalainen lapinjätkä. Saa nähdä miten ulkoinen olemus ja palaute muuttuu nyt KHL:ssä.

Olisi mielenkiintoista tietää tuliko muutosta vai eikö. Noh, kenkää tuli ainakin. Jotenkin tuntuu järjenköyhyydeltä, jopa itänaapurin asteikolla, potkia valmentajaa ulos tuloksellisista syistä ko. tilanteessa missä Lokomotiv oli. Eiköhän tuossa nyt muutakin ole mukana.
 
Ylivoimainen ykkönen: Kalervo Kummola.
Päällimmäinen ja näkyvin esimerkki valtaansa rakastavasta dinosauruksesta, joka on kaiken kehityksen jarruna. Potki Summasen pois maajoukkuekoutsin paikalta. Täysin käsittämätön Sheddenin valinta maajoukkuekoutsiksi yhden kauden ajaksi. Lapsellinen henkilökohtaisuuksiin meneminen: Leijonapelaajat eivät saa olla YLE:n studiossa samaan aikaan kuin Tamminen.
Jos olisi valta ja voima, niin potkisin Kummolan ulos Jääkiekkoliitosta.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Antero Mertaranta - Varmaan 75% syy siihen, että miksi en katso kovin mielelläni leijonien pelejä. Vaikka Suomen peleissä viihdearvo itsessäänkin on yleensä jo lähellä nollaa, niin tämä huutava kliseiden ja mukahauskuuksien toistokone kyllä pilaa lopunkin motivaation istahtaa TV:n ääreen (ainakaan äänet päällä). Yksinkertaisesti paska selostaja, jonka parasta ennen meni jo 10 vuotta sitten. Ainakin.

Kalervo Kummola - Ei oikeastaan ärsytä, vaan enemmänkin naurattaa. Suomikiekon Jabba The Hutt, joka syö vastustajansa kuin Idi Amin konsanaan. Tätä miestä ei erota virasta kuin korkeintaan evoluutio.

Raimo Summanen - Hemmetin tylsä "pelikirja" yhdistettynä vahvasti psykopaatilta vaikuttavaan persoonaan, joka jättää jälkeensä savuavia raunioita missä vain liikkuukin. Kuitenkin jumalan asemassa niille, joiden elämä pysähtyi WC-hopeaan. Toivottavasti pysyy Venäjällä poissa sivistyksen parista.

KalPan kotipelejä kuuluttava tyyppi hinttimäisen honotuksensa kera.

Kai Suikkanen - Ärsyttävä "tosiäijä" ja kohkaaja pillujuttuineen. Juntti isolla Jiillä.

Jormakat - Mestiksessä nähtyinä pieniä, kaulattomia, kaatuilevia ja rumia. Osaavat toki tehdä maaleja, mutta inhottavat olemuksellaan silti.

Jukka Hentunen - Suomalaisen "pörrääjä, kova työmies, jalat jalat! jne" -pelaajaihanteen ruumiillistuma. Tylsä, mutta valitettavan tehokas siinä määrin, että aina arvokisoissa mukana.

ovetshkin, kovalchuk, malkin, jashin.. lista vääränpuoleisesta naapurimaasta on tässä kontekstissa niin pitkä, että jätän sen suosiolla tähän.

otto-keke-make-teme-wade -aikaisen narribuumin jokapojan suosikkijokrut.

Ja sokerina pohjalla www.eurotam.com
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Selkeä valinta - Risto "Uimalakki" Dufva

En pidä sitten ollenkaan niin jääkiekollisista kuin ulkojääkiekollisistakaan syistä.

Pelitapa on taattua antijääkiekkoa, jonka muistan hyvin muun muossa jo Jukurit ajoilta. Dufvan pelitavalla haetaan todellakin ennemmin sitä 1-0 voittoa, kuin vaikkapa 5-2 voittoa. Ja sekös tämän lajin suolaa eli maaleja haluavaa penkkiurheiljaa ottaa aivoon.

Eniten kuitenkin kaverissa ärsyttää (naurattaa) esimerkiksi haastatteluiden mukahauska käyttäytyminen. Harvoin saa Ristolta suoraan kysymykseen suoraa vastausta, vaan aina jotain enemmän tai vähemmän pientä kuittia toimittajille takaisin, sekä ihme kiertelyä ja kaartelua.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: http://www.ksml.fi/multimedia/dynamic/00054/Risto_Dufva_54419b.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Ei samaa mieltä kaikista kohdista, mutta viesti pudotti silti - etenkin tämä Jormakka-osio (sori pojat, ei kyllä mitään hajua oletteko esim. kaulattomia ja rumia:).

Ottaisin kyllä taitojensa puolesta omaan joukkueeseeni koko kolmikon ilomielin, mutta toistaiseksi herättävät antipatioita =) Omalle joukkueelleenhan ne on äärimmäisen hyödyllisiä, tekevät pisteitä ja hankkivat jäähyjä.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Risto Dufva. Pelitapaa en kommentoi, mutta (kuten joku tuossa ylempänä hyvin kirjoittikin) ne haastattelut. Voisitko Risto joskus antaa suoraan kysymykseen suoran vastauksen, ja jättää ne mukahauskuuttelut muille? Todella rasittavaa kuunneltavaa.
 

janbo

Jäsen
Risto Dufva. Pelitapaa en kommentoi, mutta (kuten joku tuossa ylempänä hyvin kirjoittikin) ne haastattelut. Voisitko Risto joskus antaa suoraan kysymykseen suoran vastauksen, ja jättää ne mukahauskuuttelut muille? Todella rasittavaa kuunneltavaa.

Meitä on tietysti joka lähtöön. Itse pidän Riston tyylistä asioida median kanssa. Yleensähän vastaus on "piikittelevä mukahassuttelu", jos häneltä kysytään typeriä kysymyksiä. Toiset tykkää siitä kun joka kerta vastataan jotain mutinaa luistelun lisäämisestä, jätkistä, maalille menemisestä, irtokiekoista yms. Henkilökohtaisesti moiset latteudet eivät voisi vähempää kiinnostaa.

Esimerkkeinä voisi vaikka olla jo legendaarinen "Bluesilla ei ollut hiuksia nostattavia tilanteita". Usein vastaukset ovat myös metaforisia ja tulkinnanvaraisia. Edelleen, uskon että moiset homoudet eivät jokaista lätkäjätkää innosta, vaan ennemmin kuullaan meuhkaamista rukkasista, kiimasta ja perseraiskauksesta.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Meitä on tietysti joka lähtöön. Itse pidän Riston tyylistä asioida median kanssa.

Niin, toiset haluavat ehkä kuulla vastauksen kysymykseen. Toiset haluavat nähdä kaljun miehen kompensoivan miehisyyden puutettaan epäonnistuneella nokkeluudella ja bob hope-tyylisillä epäonnistuneilla kielikuvilla.

Ärsyttävistä persoonista puheenollen, nuorempana en sietänyt Jukka Koivua. Vieläkin, jos oikein keskittyy, kuulee sen turu murttel esitetyt rivoudet korvissaan.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Jussi 'toimittaja' Saarinen. Helvetin monotoninen ja typeriä (lue:vanhoja) fraaseja sisältävä tyyli. Tapasin kerran myös livenä. Itseään täynnä oleva mielistelijäpaska.
Jatkakaa
 

janbo

Jäsen
Niin, toiset haluavat ehkä kuulla vastauksen kysymykseen. Toiset haluavat nähdä kaljun miehen kompensoivan miehisyyden puutettaan epäonnistuneella nokkeluudella ja bob hope-tyylisillä epäonnistuneilla kielikuvilla.

Voit toki kertoa esimerkkejä Bob Hope -tyylisistä kielikuvista, kun kerta monikossa puhuit. Yhden playoff-kevään lausahduksista tekemäsi psykoanalyysi on varsin rohkea. Eniten kuitenkin haluaisin kuulla perustelut Dufvan "puutteelliselle miehisyydelle", jos niitä on muitakin kuin tukan puute. Monet muutkin höpisevät jotain käsittämätöntä Dufvan miehisyydestä, mutta selventämättä jää aina mistä tämä johtuu. Yleensä vastauksen taso on "koska uimalakki ja robotti".
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
1. Petteri Sihvonen - Ei ole ainakaan minulle selvinnyt millä meriiteillä Petteri ratsastaa ja kutsuu itseään johtavaksi analyytikoksi tms. Kyllä sitä saa keulia jos on jotain mistä syystä voisi keulia. Petterin näytöt ovat kyllä aika olemattomat - onko niitä lainkaan???

2. Risto Dufva - Itse en tätä miestä ymmärrä lainkaan. Ei ole hauska ja peluuttaa tylsintä lätkää ikinä SM-liigassa. Tehokasta mutta äärimmäisen kuivaa hokia. Toivottavasti siirtyy nopeasti pois Suomesta tuhoamasta paikallista jääkiekkopeliä. Onneksi ei sentään maajoukkueessa jatka. Onneksi.

3. Petri Matikainen - Tässäkö HIFK:n ensi kauden valmentaja? Kauheeta itkemistä joka matsin jälkeen ja matsien välissä. Käyttäytyisi olemuksen mukaisesti ja olisi äijä edes joskus. En tykkää.

4. Jere Karalahti - Kyseessä on pelaaja, mutta persoonana ärsyttävä. Jere tekee itsestänsä "uhrin" ja syylliset ovat aina jossain muualla. Perseili HIFK:ssa vuodesta toiseen vaikka seura tuki niin paljon kuin vain ehti. Nyt suurin stara esbossa ja kaikkien esboteinien suuri esikuva. Matikaisen mukaanin Jere on menneisyydeen uhri. Sitä saa mitä tilaa sanon minä. Itse en tällaista "miestä" joka ei noudata sopimuksia toivo koskaan HIFK:n paitaan, enkä usko että kovin moni muukaan. Pysykööt poissa. Esbo on oikea paikka tällaiselle "uhrille".
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Risto Dufva. Pelitapaa en kommentoi, mutta (kuten joku tuossa ylempänä hyvin kirjoittikin) ne haastattelut. Voisitko Risto joskus antaa suoraan kysymykseen suoran vastauksen, ja jättää ne mukahauskuuttelut muille? Todella rasittavaa kuunneltavaa.
Helvettiäkö kyselevät niin tyhmiä? Peruslätkäkysymyksiin voi joko antaa sen peruslätkävastauksen tai sitten voi vaikka vinoilla jussisaarisille ammattitaidon puutteesta.

Nämä Risto tuhoaa jääkiekon eikä Risto ole kiva-kommentit ovat aivan omaa luokkaansa. Niin, ja minä en ole JYP enkä Risto-fani. Tervetuloa Raumalle milloin tahansa, mies voisi tuoda mukanaan vaikka pikkuisen menestystäkin. Kyllä minä sitten fanitan isosti.


Kai se Jussi Saarinen se ärsyttävin on. Kovin vaikea löytää mitään ihanan positiivista sanottavaa...no hyvällä sykkeellä ainakin menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös