NHL 11 (Xbox ja PS3)

  • 375 918
  • 1 596

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hieno peli ei voi muuta sanoa! Onko jollain havaintoa miten noista aloituksista selviäisi voittajana? Ekassa matsissa vastustaja vei aloitukset 15/17 :/
Laske tietokoneen aloitustaitoa yhdellä pykälällä vaikkapa niin alkaa aloitukset mennä aika tasan.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
On kyllä aika alokas-tasolle taas vedetty noi alkuasetukset, vaikka menneissä NHL:ssä alkuasetuksetkin olivat jo hyvät. Ensin piti toi pelinopeus nostaa välittömästi vastaamaan edes hiukan oikeaa vauhdikasta kiekkoa. Josta päästäänkin siihen, että plussana tänä vuonna tuntuisi pelaajat tekevän jopa rytminvaihdoksia. Siis tuntuisi ainakin. Tosin siitä vasemman tatin painelusta en nähnyt mitään tapahtuvan..? Ja rb-napin taklaus ei vielä oikein avautunut että mitä pitäisi tapahtua.

Kiekon kokoa saa säätää ja oli valmiiksi joku kaikkein isoin (itse laitoin sen siihen realistiseen vaihtoehtoon ja säätelin sillä varjolla näkyvyyttä, suosittelen) ja syötöt ovat (alkuasetuksilla) taas samanlaisia suoraan lapaan syöttöjä kuin 09:ssä. Ilmeisesti tuohon manuaalisyöttelyyn tuupitaan pelaajia, kun se oli valmiiksi päällä ja noi syötön avut lähes täysillä. Pelaajat eivät myöskään tunnu väsyvän juurikaan, edellisissä osissa sen kyllä tunsi erien lopuissa ainakin ihmispelaajaa vastaan. Myös slidereissä on annettu ihmisasetuksille pykäliä etua, sekä itselläni oli (hyökkäys-)kuvakulma "aina ylös" valmiina.

Hallikuuluttaja hehkuttaa oikein ömericän malliin, mutta miksi hemmetissä se on niin hiljaisella, että pelin jo taas käydessä maalintekijän nimestä ei välttämättä kuulu juuri mitään??

Tappelut tuntuvat kestävän vähän kauemmin, tietokoneen hakiessa suojaustaktiikkaa.

Tässä nyt alkuun jotain.
Tuner Update 1.02 haettu ja alustana Xbox. Ja jonkun päivityksenkin se siihen jo latasi kun konsolin nettiin laittoi. Vielä niitä rostereita odottelisi.

Ja (normaali) aloituksissa on hyvä muistaa ainakin ensin painaa sivulle aloitusasentoon, ennenkuin alkaa rouhimaan.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Tuota HUT-pelimuotoa kun joutuu hitailla puukäsillä pelaamaan, niin tässä on lähes joka pelissä toistuvat statsit:

Minun joukkue:
- Laukaukset: 42
- Maalit: 1/2

Vastustaja:
- Laukaukset: 10
- Maalit: 1/2

Siihen vielä päälle etanaakin hitaampi pelitempo ja esim. mailannostojen täydellinen vaikuttamattomuus, niin on hiukan turhauttavaa. Oma veskarikin imee kuin se kuuluisa kallion vosu.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Tuota HUT-pelimuotoa kun joutuu hitailla puukäsillä pelaamaan, niin tässä on lähes joka pelissä toistuvat statsit:
Melkein yhden matsin pelasin livessä tota HUTia. Menin kolmannen erän loppupuolella 3-0 johtoon ja vastustaja lähti vetämään pelistä. Mitään pisteitä ei näyttänyt tulleen. Vaan enpä tiedä olisiko siitä kuulunutkaan tulla, mutta joo vähän turhauttavaa vääntää kuin täit tervassa sen puoli tuntia ja sitten jäädä tyhjin käsin.

EASHL oli taas aika huikeeta, vaikka ukot on alussa aivan järkyttävän paskoja. Parhaimpana matsi ilmeisesti jotain jenkkejä vastaan, joilla oli jo toistasataa matsia takana. Oltiin melkeinpä koko matsin 3-4 maalia tappiolla, mutta niin vain aivan lopussa kirittiin tasoihin 7-7 (0-4, 1-0, 6-3) ja jatkoajalla kohtuu maistuva 8-7 voitto.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oltiin melkeinpä koko matsin 3-4 maalia tappiolla, mutta niin vain aivan lopussa kirittiin tasoihin 7-7 (0-4, 1-0, 6-3) ja jatkoajalla kohtuu maistuva 8-7 voitto.
Braden 7+1?
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
On hyvä peli ja HUT on todella mielenkiintoinen pelimuoto, mutta nyt varsin turhautuneena pitää listata epäkohtia:

- Pelinopeus liian verkkainen.
- Pelinrakentelu vaikeaa syöttöjen vuoksi. Ei voi esim. syöttää yhdellä kosketuksella napakkaa syöttöä.
- Tietokoneen ohjaamat pelikaverit pääosin idiootteja.
- L3-näppäimen spurtti toiminto vaikea käyttää samalla ohjaustatilla.
- Mailanostolla ei vaikutusta, sillä vaikka maila nouseekin niin vastustaja nappaa samantien kiekon ja jatkaa matkaansa.
- Maalivahtia on todella vaikea liikuttaa jouhevasti kun molari hakee kiekkoa maalin takaa. Tuloksena yleensä joko jäähy tai harhasyötön kautta maalipaikka vastustajalle

Edit. viimeinen viiva jäi puuttumaan.
 
Viimeksi muokattu:

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Braden 7+1?
Jos pitäs arvaus heittää, niin 3+4. Jos meni pieleen, niin se kuitenkin käy itte korjaamassa sen täällä. Vasenpakki kävi viimeistelemässä vaikka kuinka monta kaappia.

Oikeesti se oli kylläkin 3+5, mutta katsotaan kuinka nopeasti kuitti tulee...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Huomasin tuossa ennen töihin lähtöä, että HUTissa ainakin kauppa ja muut toiminnot pelasivat taas a-ok. Onkohan jenkkien nukkumaanmenoajalla näin kova vaikutus pelin toimivuuteen?
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vähän alkaa mennä HUTista mielenkiinto. Pelkäsin jo aluksi, että mitä tuollaisessa modessa voi pitää tavoitteellisena, enkä vieläkään ole keksinyt.

Äsken väänsin ensimmäisen allstar-tason offline turneen, aika läpihuutojuttu tuokin oli. Mukavasti puckeja irtosi kuitenkin, 10-1 voitto Skellefteåsta rikastutti kukkaroa 828 kiekon verran. Luulin jo hetken, että finaaliin tullut Rangers olisi niistänyt nenää, mutta saivat vain huimat kaksi maalia aikaan, vaikka pakkieni overall oli väliltä 74-58 ja maalissa pyöri 62 ovr JP Anderson. Itse kyhäsin lähes pakolliset viisi kaappia.

Tuosta tulikin mieleeni, että nuo pelaajien arvot ovat lähes merkityksettömiä. Joukkueessani parempia jengejä vastaan on pyörinyt okposoa, ribeiroa ja havlatia, mutta vähän tiellähän ne tuntuvat vain olevan. Sitten tulee esimerkiksi joku Langnaun 68 overallin peruspakki Christian Moser, ja tempoo maali per peli tahdilla lämäriä häkkiin.
 

Keba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, KalPa
Ei sitten tullut tänäänkään postiin peliä. Rupeaa hermo pikkuhiljaa menemään. Oli kyllä viimeinen kerta, kun jotain ennakkoon tilaan.
 
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Itse kokeilin eilen Operationsportsin sivuilta löytyviä asetuksia ja toimivat itselläni ainakin varsin mainiosti. Muutin noista vielä itselleni erän pituudeksi 8min ja kiekon varjon myöskin autenttiseksi.

Difficutly: All-Star
CPU Aid: Hardcore
Time: 9 minutes
Puck Size: Autentic
Puck Shadow: Medium
Penalties: 5 (CPU gets called for 4-6 penalties a game, which is good enough for me)
CPU Teammate Penalties: 4 (may increase this one)
Max Attribute Slider
Bump Pass Assist up 2 clicks (from zero; I use Manual passing)
Lower HUM/CPU Pass Accuracy 1 click
Max CPU Goalie Screen Effect
Lower CPU Goalie Reaction Time to 1
I also raised Goalie Cover Puck to 3

Elikkä perus tähtipelaaja asetuksiin tuollaisia muutoksia. Itselleni nuo ainakin sopivat todella hyvin muutaman ottelun perusteella. Viimeisin peli Rangersilla Ottawaa vastaan ja kolmanteen erään lähdettiin 2-0 tappiolla, mutta viime minuuteille sain tasoitettua 2-2 ja jatkoajalla gaborik yksinläpi ja voitto kotiin :D
 
Kyllä varsinainen peli on vähintään yhtä hyvä kuin Demo. Lähdin tietty heti alkajaisiksi tuota HUT:ia vääntämään mutta hetken jälkeen tajusin että se on ihan perseestä. En mä jaksa alkaa niitä kortteja ja minisopimuksia säätää, kun tahdon pelata lätkää. Varmaan jotain online-matseja tulen pelaamaan mutta HUT jää kyllä multa väliin, vaikka sitä kovasti odotinkin. Sen sijaan Be A Pro on loistava, ykköskierroksella Chicagoon ja hienoa on ollut vedellä ekat matsit.
 

ditrim

Jäsen
Mikä tää spurttinappulajuttu on?

Eilen vedettiin jätkien kaa 7 tuntia 2vs2:sta ja olihan se nyt ihan älyttömän hauskaa. Varsinkin silloin kun noita persetakleja pääsee laittamaan puuntakaa. Pavel Bure -kynäkin (L1+alaspäin) on ihan hieno lisä peliin.
 

megamusil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On muuten aidon näköiset paidat O2 Extraligassa kun ne sisältää mainokset. Oman HUT joukkueen paidaksi tuli Benzinan paita ja jotenkin siinä on vaan fiilistä kun paidat näyttää oikealta. Jännä siinä mielessä, että oikeassa elämässä aina toivoo vähämainoksisia paitoja.

Tuo uusi alotussysteemi on kyllä hyvä. Tuli eilen tehtyä sekuntia ennen toisen erän loppua mahtava maali sen ansiosta: http://www.easports.com/media/play/video/36350599

Mukavasti näyttää myös irtoavan noita puckseja jo yhdestä pelistä. Pelotti etukäteen, että käytännössä vain rahalla saisi uusia kortteja. Tätä korttihommaa onkin hyvä vääntää sinne asti kunnes NHL alkaa ja tulee uusia rossupäivityksiä.
 

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Haistakoon Veepeedee paskan. Tiistaina tuli illalla 19 aikaan mailia ja tekstari, että ahvenanmaalta peli lähtenyt liikkeelle. Kaiken järjen mukaan pitäisi olla siis tänään täällä kun ottaa huomioon 2 arkipäivää, mutta postilaatikko kumisee tyhjyyttään. Viinanjuonniksi meni sitten viikonloppu. Törmäillään kalsarikänniketjussa..
 

Eskelarit

Jäsen
Kysymys tästä perhanan HUT:ista.. Mistä mä nyt uskallan painaa et pääsen pelaamaan, enkä oo missään turnauksessa kiinni 5päivää.. :D

Eli siis joku neuvo mistä kannattaa painaa, että pääsee pyörittelemään sakkia.. Kiitoksia jos joku vaivautuu hiukan neuvomaan..
 

Mige

Jäsen
Jos pitäs arvaus heittää, niin 3+4. Jos meni pieleen, niin se kuitenkin käy itte korjaamassa sen täällä. Vasenpakki kävi viimeistelemässä vaikka kuinka monta kaappia.

Oikeesti se oli kylläkin 3+5, mutta katsotaan kuinka nopeasti kuitti tulee...

Mitä se Janne huutelee täällä, nukuit vaan 5min tokan erän alusta, kuulu kuorsaus mikistä läpi.

EASHL on tosiaan luonnollisesti se paras pelimuoto, HUT:kin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, vähän vaan vituttaa nää aivan luokattomat äijät alussa. Pitää vaan jaksaa pelata alussa ja käyttää EA Pucksit huutokaupassa ja napata hyviä ostoksia.

PS. Väsynyt juttu toi valkonen teksti. ;)
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Helvetin iso plussa siitä, ettei tarvitse katsoa jälkipelejä, kun matsi on päättynyt. Saa suoraan skipata, tälle giganttinen :ylös:
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti tähän ei ole jo vastattu aiemmin, en nyt jaksanut taas lukea uusia viestejä heti läpi, mutta... Mitenkä suoraan aloituksesta lauotaan? Kun työntää oikeaa tattia eteenpäin, koittaa aloittaja nostaa vastustajan aloittajan mailaa ja siten voittaa aloituksen. Eli ei ainakaan noin se suora veto lähde. Vai lähteekö se jos ei ota "aloitusasentoa" ollenkaan vaan tökkää vain tattia eteenpäin...? Xboxilla siis pelaan.

Alkuvaikutelmat parin pelin perusteella oikein hyvät. Miten live-matsi tuntui nopeammalta kuin offline, kuvittelinko vain? :) Kiekko tuntui pomppivan aika hanakasti miten sattuu, jota toki ainakin alkuun vaikuttaa vain hyvältä asialta. Ei tuntunut kiekko pysyvän jokaisen pelaajan lavassa kuin liimattuna läheskään niin hyvin kuin 10:ssä...
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Laitakahinat on ainakin tällä HUT:in paskaremmillä ihan tolkuttoman hankalia, kun vastustaja liimaa laitaan niin sieltä ei enää pääse ulos koskaan tai mitenkään. Ihan hyvä, ettei samanlaisia maalipaikkoja saa tuolla aikaan kun NHL10:ssä, mutta sitten kun se syöttäminenkin taitaa nopeasti olla mahdotonta, eli sitä kiekkoa ei nopeasti potkaista minnekään ja sitten vastustaja sen nappaa.

Jos sitä tänä iltana hakkaisi tuota HUT:tia joku viitisen tuntia niin saisi joukkueenkin kasaan tuohon HUT:iin.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Kauppareissulla tuli NHL mukaan, 69,95 hintaan... Mutta kun kaksi peliä vuodessa ostan niin menköön. Vielä kun saisi vaimon ja lapset nukkumaan ajoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös