KooKoon ja Lukon yhteistyö

  • 29 336
  • 132

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Kas tosiaan, farmi-Jukureistako täällä otetaan oppia???? Kummasti se takki aina kääntyy kun oma seura tekee "yhteistyösopparin"...alkaa ihmeellisesti löytyä positiivisia asioita farmisoppareistakin. Hampaita naurattaa.......
Hetkinen? Aika harvassa on kyllä KooKoo-miesten positiiviset kommentit. Siinä mielessä olet väärässä.

Lievä pettymys kyllä tämä vastaanotto, itsehän Lukon miehenä otin uutisen tyytyväisenä vastaan ja alkoi mestiskin kiinnostamaan hetkessä ihan eri tavalla. Vähän jo toivoin että tältä palstalta saisi heti hyvää keskustelua aikaan ja vähän alustusta mestiksestä mitään tietämättömälle, mutta aika muurihan täällä on rakennettu. Keskaria ja vitun haistatusta taitaa tulla kiinnostuneille Lukkokannattajille. :D Lienee parasta opetella mestiksen tavoille ensin jossain muualla ja antaa teille hieman aikaa pureskella asiaa.
 

Rankkari

Jäsen
Lievä pettymys kyllä tämä vastaanotto, itsehän Lukon miehenä otin uutisen tyytyväisenä vastaan ja alkoi mestiskin kiinnostamaan hetkessä ihan eri tavalla. Vähän jo toivoin että tältä palstalta saisi heti hyvää keskustelua aikaan ja vähän alustusta mestiksestä mitään tietämättömälle, mutta aika muurihan täällä on rakennettu. Keskaria ja vitun haistatusta taitaa tulla kiinnostuneille Lukkokannattajille. :D

Nooh, älähän nyt. Kyllä täällä asiallista pohdintaa ja keskusteluakin tulee olemaan. Suodata alussa vaan pois nuorten miesten nopea reagointi asioihin tyyliin "kaikki on paskaa", ja vierasjoukkueiden satunnainen suunsoitto. Kukin kirjoittaa tavallaan, niin menee. Vasta eilen on julkaistu yhteistyösopimus, jonka tarkkaa sisältöä ei vielä tiedä kukaan. Odotellaan tässä ajan kulumista, jolloin seuratkin alkavat tiedottamaan asioista lisää. Sitten päästään tässäkin ketjussa lisävauhtiin.

Lukon pelaajalistaa katselin, ja onhan se melkoisen laaja. Siitä riittää apuja Kookoolle alkukaudesta. Odottelen kyllä, että Kookoo julkaisisi pikaisesti myös sopimuksia omille kehittyville junnuille. Siitä sitten mukaan kesän harjoitusrinkiin, ja aluksi syksyllä pelaamaan Kuusaalle. Löytyisiköhän lukosta myös sopivaa 2-veskaria?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sinällään aavistuksen huvittavaa kuittailua(?) tuolta Vaasan suunnasta, kun Sport kuitenkin oli tuota samaa sopparia tavoittelemassa ja sai rukkaset. Mikkelin huorakommentteihin taasen voinee soveltaa "kyllä-homo-homon-tuntee"-sanonnan analogiaa..

Voisitko kertoa tarkemmin Sportin ja Lukon välisistä sopimusneuvotteluista? Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen nimenomaan kielsi Sportin olevan kiinnostunut juuri sellaisesta yhteistyöstä, mitä Lukko ja KooKoo eilen toivat julki. Rukkaset on varmasti tullut, mutta kovin erilaisesta tarjouksesta kuin mihin KooKoo nyt tarttui. Ja hyvä niin. Pelillisesti voi tulla käkeen, mutta identiteetti säilyy puhtaampana ja se tuntuu valtaosalle Sport-kannattajista olevan tärkeää.

Mutta tsemppiä KooKoolle. Ottakaa vielä meidän Pitsipaikka niin olen hyvin tyytyväinen.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Tässä voisi olla muutamia nimiä, jotka todennäköisesti pääsevät KooKoosta hakemaan peliaikaa. Eli Lukon pakistosta uskoisin Jesse Virtasen, Jussi Pernaan ja J-P Purolinnan olevan ne jotka eivät alkuun ole liigassa kuuden pelaavan puolustajan joukossa.

Hyökkääjistä sentterit Aki Kangasmäki ja Juuso Rajala, sekä laitureista Jere Laaksonen, Charles Bertrand, Nico Aaltonen ja ehkä Kim Nabb olisivat sellaisia joille Kouvolan keikka saattaa olla edessä.
Pernaa, Bertrand, Kangasmäki, Rajala ja Nabb kelpaavat kyllä jos pelaavat myös tammikuun jälkeen.
Meni sitten KooKooltakin neitsyys farmisoppareissa ja mikäli pelaajien siirtymisistä tulee parin pelin mittaisia "peliajan hakemis periodeja" a'la farmijukuri niin samalla katkesi myös allekirjoittaneen kausarikortti putki.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen nimenomaan kielsi Sportin olevan kiinnostunut juuri sellaisesta yhteistyöstä, mitä Lukko ja KooKoo eilen toivat julki. Rukkaset on varmasti tullut, mutta kovin erilaisesta tarjouksesta kuin mihin KooKoo nyt tarttui.

Voi hyvin olla, että Sport sanoutui irti liian tiukasta yhteistyöstä, mutta vaikka asia olisi ollut toisinkin, niin mitä muutakaan Hiltunen olisi voinut tuossa tilanteessa sanoa? Jonkinlainen mediaitsemurhahan se olisi sponsoreiden suuntaan todeta, että todella haettiin yhteistyötä liigan suuntaan, mutta jäätiin syystä tai toisesta kakkosiksi(?). Eiköhän taloudellisilla seikoilla olisi ollut Sportinkin suhteen merkitystä tässä kuviossa toteutuessaan, mutta nyt kun tilanne ollaan saatu näyttämään itsenäisyyden vaalimiselta, niin ihan hyvinhän mediapeliä ollaan pelattu. Itse kuulisin ihan mielenkiinnosta mikä tässä KooKoon ja Lukon sopparissa on kovin erilaista kuin mitä Sportin mahdollisessa vastaavassa olisi ollut?

Mutta joo, kovastihan tässä ollaan vilpittömyyttä molemmissa leireissä vakuuteltu, mutta uskotaan sitten, kun nähdään. T. nimimerkki "Vehanen ei lähde kesken kauden".
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Itse kuulisin ihan mielenkiinnosta mikä tässä KooKoon ja Lukon sopparissa on kovin erilaista kuin mitä Sportin mahdollisessa vastaavassa olisi ollut?

Se on varmasti tämä "Ulospäin yhteistyö tulee näkymään ennen kaikkea joukkueiden välisinä pelaajavaihtoina". Tätä Sport ei julkisesti halunnut. Mediapeliä? Kenties.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kuulemma Lukolta tulisi elokuussa 3-5 pelaajaa KooKooseen, riippuen Lukon loukkaantumistilanteesta yms, joten parhaassa tapauksessa kentällinen liigatason apuja viilettäisi KooKoon pelipaidassa. Pelkästään rahalla vastaavan määrän liigatason pelimiehiä hankkiminen tulisi seuralle aika kalliiksi. Mielenkiintoista nähdä millaisia nimia syksyllä Raumalta Kouvolaan rantautuu...
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Ei kyllä ainakaan toistaiseksi ole täysin auennut tämän yhteistyösopimuksen logiikka. Tuskin tämä puhdas farmisoppari on, mutta juuri sellaiselta se kuitenkin ulospäin vaikuttaa, hehkutetaan sitä miten huutomerkkien kanssa tahansa kotisivuilla.

Yhteistyöseurasopimus (ns. farmisopimus)
Kaksi eri seuraa voi tehdä keskenään yhteistyöseurasopimuksen (ns. farmisopimus).
Sopimus tehdään pelikaudeksi kerrallaan ja on hyväksytettävä vuosittain
liitossa 1.9. mennessä (A-nuoria ja vanhempia sisältävät sopimukset). Sopimuksen
hyväksymismaksu kaudella 2009-2010 on 1.000 euroa. Mestisseura voi
tehdä yhteistyöseurasopimuksen molempiin suuntiin SM-Liigaseuran sekä alemman
miesten sarjan seuran kanssa.


Farmisopimus on nykyään nimeltään yhteistyösopimus(yhteistyöseurasopimus).
Tässä myös säästyy rahaa, kun maksaa 1000 euroa, niin pelaajia voi juosta kuinka paljon tahansa näiden yhteistyöseurojen välillä.
Sitten vierasfanitkin voi yhtyä kuudennen kenttäpelaajan laulamaan lauluun "kaikkien farmiseurojen..." , joten saadaan halliin meteliä:).
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
No joo, nyt kun pahimmat höyryt on laskettu pihalle, niin tätäkin sopparia tulee katseltua uusin silmin. Kouvostosanomien paperiversiossa taisi ollakin, että soppari kattaa liikenteen sieltä tänne, eikä täältä sinne. Noh, tuskin noita potentiaalisia siirtyjiä kovin montaa olisi ollutkaan, mutta ainahan noita loukkaantumissumia tulee puolin jos toisin. Eiköhän sopparin taustapiruina ole olleet päätoimioiden lisäksi myös paikkakuntien välillä seilanneet Wallenius ja Asunmaa. No joo, ensimmäisen, ehkä vähän hätäisenkin, reaktion jälkeen tätä voinee itsekin tarkastella hieman objektiivisemmin viimeistään sitten, kun ensimmäisiä varsinaisia yhteistyön tuloksia harkkapeleissä näkee.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Farmisopimus on nykyään nimeltään yhteistyösopimus(yhteistyöseurasopimus).

No joo, nimellisesti kyllä, mutta ei nyt lähdetä sentään deetiimeilemään tai kiekkolaaseroimaan.. Lisäksi melko kovaa puhetta perinteisesti tammikuussa tyhjenevästä Vantaan suunnasta, mutta siis vain näin leikin varjolla.. Ja tuosta farmiseura-laulusta saa toki kuittailla. Varastihan KKP tuon maalaisseuroja alunperin alistavan laulun lisäksi meikäläisen vakkaripaikan valkoisilta penkeiltä.. *hymiö*
 
Niin no KooKoohan on tehnyt sopimuksensa siten, ettei liigaoptiota ole. Onko tämä yhteistyökuvio tuonnut siihen muutosta? Jos ei, niin todella hyvä diili.

Huomaa kyllä miten laulut ovat tuonneet mukavaa ärsytystä muille farmijengien kannattajille.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Njaah, eipä tästä kannata yrittää mitään oikeasti vielä miettiä, kun tällä hetkellä on kuitenkin vain puheita ja sanoja paperilla. Eli katsotaan nyt rauhassa, mihin suuntaan mennään. Ei näistä koskaan tiedä.

Täällä (saati sitten missään mediassakaan) ei ole sivuttu sanallakaan sitä, kuinka KooKoo ja Lukko solmivat yhteistyösopimuksen viimeksi joskus 4-5 vuotta sitten. Eikä toisaalta mikään ihme: vaikka suunnitelmat olivat kovia, niin mitään ei kai käytännössä tapahtunut. Tai ainakaan sellaista, mikä olisi näkynyt myös ulospäin.

Mutta luulisi, että nyt olisi jotain tekojakin tulossa. Kai siitä nyt kantsii yrittää ottaa hyöty irti, jos kerran tuon farmisopparikönttämaksun maksaa. Sehän siis kattaa kaikki pelaajasiirto/kirjausmaksut, eli rahallisesti jäädään voitolle melko maltillisellakin liikenteellä. Imagollisesti asia onkin sitten jo ihan toinen juttu - ja ainakin itselleni Mestis-seurojen farmeilu tai veljeily liigaporukoiden kanssa ei vaan maistu. Onko tämä todellakin ainoa mahdollinen kehityssuunta?

Farmineitsyydestä tosin sen verran, että eihän tämä nyt mikään täysin ainutkertainen juttu ole KooKoon historiassa. Taaksepäin ei tartte mennä kuin kymmenen kautta. Silloin KooKoon ja SaiPan yhteistyö ei kuitenkaan vastannut ajatuksia/odotuksia ja silloinen seurajohto kertoikin, että moiseen ei enää lähdetä - eikä ainakaan lappeenrantalaisten kanssa. SaiPan historia farmi-isäntänä ei tosin ole muutenkaan kovin mairitteleva, vaikka Jukureiden kanssa asiat nyt kaiketi sujuivatkin.
 

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kovin on negatiivisia fiilareita tuotu julki mutta hei, eihän tää välttämättä oo huono juttu alkuunkaan.

Imagotappio joo, mutta jos ja kun näin saadaan parempia, nuoria ja nälkäisiä pelaajia, joiden palkan Lukko maksaa, Kouvolaan niin kyllä pidän tätä uutista ihan hyvänä asiana. Kyllä itse ainakin ihan mieluusti katselen kaukalossa Nabbeja ja Rajaloita.

Ja mitä tulee Liukkosen, Julkusen ja kumppaneiden ryöväämiseen, niin hei, tsekatkaa tuo Lukon rosteri. Kunnia Luigi & colle mutta ei olisi miehillä mahdollisuuksia nousta ykkös-, kakkosketjuun ja rikkovassa roolissa heistä taas ei olisi hyötyä. Molemmat sankarit tulevat pelaamaan Kouvolassa keväällä pudotuspelejä, ei huolta.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ja mitä tulee Liukkosen, Julkusen ja kumppaneiden ryöväämiseen, niin hei, tsekatkaa tuo Lukon rosteri.
En usko että Lukolla on mitään intressejä "kutsua ylös" KooKoon sopimuspelaajia. Peliaikaa halutaan omille sopimuspelaajille ja niitä sitten esim. loukkaantumisten takia kutsutaan takaisin.

Eiköhän tuo kuvio mene pitkälti niin että Lukon rooli on tarjota pelaajia ja KooKoon rooli tarjota niille peliaikaa.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eiköhän tuo kuvio mene pitkälti niin että Lukon rooli on tarjota pelaajia ja KooKoon rooli tarjota niille peliaikaa.

Juuri näin homma tulee menemään. Ihmettelen, jos yksikään KooKoon sopimuspelaajista tulee pelaamaan kauden aikana Lukossa. Lukolla on kova ja laaja rosteri ja Lukossa ilman peliaikaa jääneet pelaajat tulevat saamaan peliaikaa KooKoossa, joten hommasta hyötyvät molemmat seurat.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voisitko kertoa tarkemmin Sportin ja Lukon välisistä sopimusneuvotteluista? Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen nimenomaan kielsi Sportin olevan kiinnostunut juuri sellaisesta yhteistyöstä, mitä Lukko ja KooKoo eilen toivat julki. Rukkaset on varmasti tullut, mutta kovin erilaisesta tarjouksesta kuin mihin KooKoo nyt tarttui. Ja hyvä niin. Pelillisesti voi tulla käkeen, mutta identiteetti säilyy puhtaampana ja se tuntuu valtaosalle Sport-kannattajista olevan tärkeää.

Mutta tsemppiä KooKoolle. Ottakaa vielä meidän Pitsipaikka niin olen hyvin tyytyväinen.

Identiteettiä voi sitten pa:na sarjatasoa alempana tarkastella ja ihmetellä mistä saataisiin niitä katsojia. On kateellisten panettelua sanoa tätä farmitoiminnaksi. Se mikä sopimuksen sisältö on ja miten päästään yhteistyöhön niin en ota kantaa. Ollaan varmasti oltu eri puolilla pöytää eri mielellä miten homma hoituu. Pitää vain ottaa ne vahvuudet ja vahvistaa niitä entisestään. Siitä mun mielestäni on kysymys. Ei tarvitse olla tuhattaituri. Toki perusteet pitää kaikessa olla kunnossa, mutta jos olet jollain osa-alueella ylitse muiden niin kyllä siitä vain on apuja matkan varrelle.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
KooKoo, kaikkien farmiseurojen alistaja?

Eiköhän tuoki sopimus oo sellanen että Lukosta tulee pelaajia Kouvolaan, mutta toisinpäin sitä liikehdintää tuskin on kovin paljoo. Ehkä joku parin pelin tuuraus korkeintaan jos Lukolla on paha loukkaantumissuma. Mut ainahan ne Lukon kaverit vie oman junnun paikan...
 

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
En nyt lukenut tätä keskustelua kokonaan, mutta ajattelin kysäistä, että onko tämä vain pelkkää yhteistyötä vai onko KooKoolla samankaltainen sopimus kuin vaikka LeKillä?
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En nyt lukenut tätä keskustelua kokonaan, mutta ajattelin kysäistä, että onko tämä vain pelkkää yhteistyötä vai onko KooKoolla samankaltainen sopimus kuin vaikka LeKillä?

Vaikea sanoa kun en tunne minkälainen sopimus Lekillä on, toisaalta ei KooKoon ja Lukon sopimuksen yksityiskohtia kai missään ole julkaistu. Aikaisemmin mainittiin, että KooKoon pelaajilla ei ole liigapykälää ja kukaan pelaajista ei täten siirry liigaan ilman KooKoon suostumusta. Eiköhän tässä sopimuksessa ole lähinnä haettu peliaikaa Lukon laajelle pelaajaringille. Tuskinpa Lukko nyt ainakaan vahvistuksia KooKoosta hakee tämän sopimuksen kautta, koska kyllähän Lukko olisi voinut KooKoon parhaat napata halutussaan jo ennen kuin he tekivät KooKoon kanssa sopimusta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Luulisin että aikamoinen loukkaantumissuma pitää Lukolle tulla jos virta kääntyy niin päin että KooKoo:n sopimuspelaajia alkaa tulla Lukkoon. Lukolla on nimittäin sopimuspelaajia sen verran paljon omasta takaakin että tämä yhteistyösopimus lienee juuri sen takia tehtykin, saadaan niille pelaajille vastuuta ja peliaikaa hyvässä valmennuksessa jotka eivät Lukon kokoonpanoon mahdu.

Minun mielestäni tämä on kyllä ehdottomasti kaikkia osapuolia hyödyttävä ratkaisu; Pelaajat pääsevät katsomossa istumisen sijaan pelaamaan ja myös harjoittelemaan hyvässä valmennuksessa (Ika on mielestäni tehnyt hyvää työtä nuorten pelaajien kanssa ennenkin). Lukko hyötyy tästä siten että pelaajat ovat valmiimpia hyppäämään kehiin jos tarve tulee, kun ovat pelanneet mahdollisesti isossakin roolissa sen sijaan että istuisivat katsomossa, ja uskoisin että monelle pelaajalle Mestis-keikka toimii kehittävänä tekijänä. KooKoo tästä hyötyy tietenkin siten että se saa laatupelaajia käyttöönsä, koska tällä hetkellä näyttäisi että Lukolta jää todella hyviäkin pelaajia kokoonpanosta yli - ainakin Mestistasolla monien pitäisi olla ihan tekijämiehiä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Identiteettiä voi sitten pa:na sarjatasoa alempana tarkastella ja ihmetellä mistä saataisiin niitä katsojia.

Jees, surkutellaan tätä sitten Suomi-sarjasta. Sinnehän tie kiistatta Sportilla vie, kun jäätiin tässä farmiehdokas väännössä kakkoseksi.

Aikuisten oikeasti on vaikea ymmärtää mm. raumalaisten kriittisiä kommentteja koskien Sport-kannattajien tyytyväisyyttä sitä kohtaan, että Sport ei alkanut yhteistyöhön Lukon kanssa. Miten se on teiltä pois? Tehän saitte kumppaninne.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulisin että aikamoinen loukkaantumissuma pitää Lukolle tulla jos virta kääntyy niin päin että KooKoo:n sopimuspelaajia alkaa tulla Lukkoon.

Minun mielestäni tämä on kyllä ehdottomasti kaikkia osapuolia hyödyttävä ratkaisu; Pelaajat pääsevät katsomossa istumisen sijaan pelaamaan ja myös harjoittelemaan hyvässä valmennuksessa (Ika on mielestäni tehnyt hyvää työtä nuorten pelaajien kanssa ennenkin).

Raumalaisittain kyllä. Mutta täytyy muistaa, että ne useat pelaajat jotka ovat jo sopimuksen KooKoon kanssa tehneet sitten istuvat siellä katsomossa ja ihmettelevät milloin peliaikaa tulee. Eikä tule.
Nimenomaan se, että Lukolla on pelaajia vaikka muille jakaa, niin 5 - 7 kaveria Kouvolaan tietää juuri saman määrän KooKoon sopimuspelaajia katsomoon. Vai luuleeko joku, että Ikalla on pokkaa pistää tämän suuren yhteistyön kunniaksi lukkolaisia katselemaan matsia nakkijonosta. Ei ikinä.
Eli esim. pitkän linjan kouvolalainen Koskelainen pelaa varmaan suuren osan kaudesta Kuusaalla. Ja taitaa Lustbergin ja Gärdströmin paluut jäädä melko vähille minuuteille.
Ja mitä toiseen suuntaan tulee, niin ei nyt ihan näy mahdollisuutta, kun Lukko kuitenkin tarvittaessa kutsuu omansa ensin takaisin. Tai sitten nostaa a:sta nelosketjuun.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon ja Lukon yhteistyö.

Avataan nyt tälläinen ketju, koska keskustelua varmasti kauden mittaan tästä aiheesta riittää.

Nythän jo nähtiin että Ikalle ei nuo Lukon A-ikäiset pelaajat kelvanneet. Ja KooKoo varmaan tällä hetkellä odottaa josko Lukosta pari 1-korin miestä liikenisi. Luulisi että se Kangasmäki ainekin tulisi.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Hyvä. Siirränpä viimeisimmän tännekin. On siitä sitten hyvä rakentaa.

Pieni päivitys Raumalta.

Rantanen ajeltiin polvella kylmäksi. Sääli, edessä pitkä huili? Brocklehursti on osoittautunut rätiksi omassa päässä. Ei liene sopparin arvoinen. Pysyykö Suomessa? (Ikaaa...)
Näin ollen, jos ei lisähankintoja tehdä Pernaa ja Purolinna pysynevät Raumalla kauden alun. Toinen mahtuisi tällä asetelmalla pelaavaan kokoonpanoon, pelottaa. Huhujen alla on edelleen Brocklen ulkkaripaikalle Forrestia ja Benoitia yms. Uusi sopimus tietenkin kääntää asetelmat taas ympäri.
Hyökkääjistä Tukonen (nilkka) ja McLean (nenä ja pää) pelaaminen sarja-avauksessa on epävarmaa. Aaltonen (polvi) on varmasti pois. Näin ollen alkaa myös akseli Nabb-Rajala-Palola pelaaminen sarja-avauksessa KooKoo-paidassa näyttää epätodennäköiseltä.
Odotellaan...
 

Rankkari

Jäsen
Ihmetyttää tämä Lukkoyhteistyö. Viikko aikaa Mestiksen alkuun, ja ketään ei näytä tippuvan Kookooseen. Ainakin se yksi pakki (joka osaa jotain), kelpaisi Kookoolle. Ja olisi luullut että muitakin pelaajia tulisi sarjan alkuun. No, ehkä myöhemmin sitten?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös