Jeremy Dehner ja Blake Gallagher testiin.

  • 42 714
  • 77
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun tehdään vertauksia Stapletoniin, niin muistetaan, että Buster ei ensimmäisenä syksynään paljon pisteillä juhlinut. Muistaakseni aika moni teilasi miehen välittömästi. Jännä nähdä, miten paljon näille kavereille annetaan aikaa, ennen kuin tulosta pitää tulla. Tuskin kovinkaan paljon, joten jos peli kulkee kuten Busterilla ensimmäisenä syksynä, ei herroja enää marraskuussa nähdä.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä sellainen lisäys Gallagheriin, että mies on treenannut kesällä joka aamu kotikaupunkinsa hallilla tukun AHL/NHL-pelaajien kanssa. Samassa porukassa treenaa muun muassa eräs Crosby. :)
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mielenkiintoista. Ensinnäkin hyvä tietopaketti jokerit67:lta molemmista jampoista. Kyllä näitä lupaavia nuoria NCAA-jätkiä katsoo tuhat kertaa mieluummin kuin Batesbattaglioita. Koskaan ei tiedä, vaikka meillä olisi käsissämme 1-2 tulevaa timanttia. Pieni koko ei ole SM-liigassa mikään hidaste, jos vain vähänkin pelitaitoja löytyy. Hyvinä esimerkkeinä Staple, Kariyan veljekset, Cory Murphy, Lee Sweatt jne.

Hyvä pointti Ruutuässältä: Stapletonin puhkeamista kukkaan saatiin odotella puolisen kautta ja oli ilmeisesti erittäin lähellä, että Timi olisi heivattu KalPaan. Toivottavasti näiden jätkien kohdalla kärsivällisyys riittää, mikäli eivät kostaudu ihan turisteiksi.

Eiköhän sieltä vielä lisäuutisia putkahda viimeistään, kun Keklu aloittaa täyspäiväisesti duunit 15.8 alkaen!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Lisätäänpä vielä infoa tuosta Gallagherista. Kaveri oli siis vuonna 2005 mukana Kanadan yhdessä U17-joukkueessa. Kanadalla on näissä kisoissa useampikin "maajoukkue" ja Gallagher pelasi joukkueessa Atlantic. Pronssiottelussa maaleja tuli pari kappaletta, eli ihan hyvältä vaikuttaa.

http://www.hockeycanada.ca/index.php/ci_id/9688/la_id/1.htm Tuossa vielä kisojen maalipörssi. Gallagher toisena, ykkösenä joku never-heard-of Toews. Oman joukkueensa pistepörssissä Gallagher oli kolmas, voittaja oli myöhempi kolmoskierroksen varaus, itsekin aikamoinen kääpiö, Brad Marchand.

Mitä enemmän tästä jampasta etsii tietoa, niin sitä lupaavammalta näyttää. Toki saattaa epäonnistua, mutta lähtökohtaisesti lähes nollariskin hankinta, jonka osuminen voittoarpaan on kohtuullisella tasolla.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Gallagher taitaa olla sentteri, joten jos homma natsaa oikein hyvin, niin saattaa olla, että tässä meillä on Filppulan korvaaja. Nopeus ja hyvä peliäly on aina hyvä lähtökohta SM-liigaan ja näitä molempia taitaa Gallagheriltä löytyä. Tai sitten Gallagher istutetaan laitaan ja jostain haetaan vielä yksi kovan luokan sentteri.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gallagher taitaa olla sentteri, joten jos homma natsaa oikein hyvin, niin saattaa olla, että tässä meillä on Filppulan korvaaja. Nopeus ja hyvä peliäly on aina hyvä lähtökohta SM-liigaan ja näitä molempia taitaa Gallagheriltä löytyä. Tai sitten Gallagher istutetaan laitaan ja jostain haetaan vielä yksi kovan luokan sentteri.

Ihan lupaavanoloisia kokeiluja, toivottavasti natsaa ja mielummin sitten muutamaksi kaudeksi kiitos. En tiedä kuinka umpisentteri Gallagher on mutta vaikuttaisi siltä että harva jenkki-/kanukkisentteri sopii isossa kaukalossa keskelle. Täällä kun toiveikkaasti "Oasis" Gallagheria on verrattu Busteriin niin Staplehan aloitti keskellä. Toinen vastaava tapaus oli Tenute. Tehoja alkoi tulla kunnolla kun miehet siirrettiin laitaan.

Dehner kuulostaa nimensä puolesta ihan saksalaiselta erikoissähkötyökalulta, jolla pystyy tekemään tarkkaa työtä tehokkaasti. Mukavat tehot pakille ja ilmeisesti liike riittää ja avaussyötöt napsuvat lapaan mukavasti. Oli kiva lukea tuolta Masculinen linkistä: "The offense just seems to work better when he’s on the ice." ja vielä tärkeämpänä: "...Dehner is incredibly valuable to the team to the point that he does so well at both ends of the ice...". Nykyliigassa eivät isot ja ilkeät pelaajat pärjää, koska nopsajaloilla on tilaa kiertää heidät ja koska ilkeyttä ei sallita.

Mukavimmalta kuulostaa että jos edes toinen näistä nuorukaisista osoittautuu loistohankinnaksi on heidät helpompi pitää meillä, koska ovat pikkuruisia änäriin.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Jaa-a, onkohan syynä, että nämä kaverit on Keklun hankintoja eivätkä Masan, kun täällä ei ole ollut ollenkaan Staplen tuloon liittynyttä itkua?!?!? Vai ottivatko fanit opikseen kerrasta? Hmm. Hyvä näin, turha on ketään dumata ennenkuin ehditään edes näkemään.

Vaikka muuta ei tästä seuraisikaan, niin kyllä nyt rosterissa oleviin tulee lisää virtaa, kun oma paikka ei olekaan ihan saletissa.
 

Filosofem

Jäsen
Vielä vähän asiaa Tim Stapletonista, kerran usealle muullekin Gallagher hankintana tuo Timin mieleen. Timpan ura meni Jokereissa suunnilleen näin: Stapleton aloitti Jokereissa sentterinä ja loppukesästä kasattiin nallipyssyketju Andersson-Stapleton-Koivisto, mikä taisi onnistua ihan ok harkkapeleissä. Näin jälkikäteen on helppoa todeta, ettei ole mikään ihme, ettei tosta ketjusta liigapeleissä ollut mihinkään. Mä olisin varmaan luopunut ekana Timpasta syksyn jälkeen, mutta Timistähän kasvoi nopeasti pelaaja! Pudotuspeleissä meidän todellinen syömähammas sitten oli Virta-Wilm-Stapleton, helkkarin hyvä playoff-ketju ja joka jätkä 10 pelin jälkeen piste per peli -tahdissa! Sitä mä en muista, pelasiko Timppa tossa ketjussa jo joulun jälkeen vai miten menikään. Seuraavana syksynä muodostettiin sitten 2000-luvun ekan vuosikymmenen paras Jokeriketju Leino-Santala-Stapleton.

Timpan kehityskaari oli Jokereissa niin uskomattoman nousujohteinen vaatimattoman alun jälkeen, että kyllä Gallagher saa olla melkoinen jamppa toistaakseen saman! Mutta ei siinä, itsekin oon positiivisin mielin tämän haun suhteen ja toivottavasti kundi osoittautuu pelimieheksi. Keklun hankintoja varmaan jokainen seuraa mielenkiinnolla ja siksi olisikin mukava lukea Keklun mietteitä näistä hankinnoista.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Cornellin yliopiston jääkiekkoliitto palkitsi aikaisemmin tänä vuonna Blake Gallagherin muutamalla palkinnolla. "Teräsmies"-palkinto oli Gallagherille jo toinen peräkkäinen, joka kertoo aika paljon kaverin asenteesta.

The Mark Weiss Memorial Award

Presented to the player who most exemplified from his rookie year through his senior year the same kind of determination and passion that the outstanding young athlete, Mark Weiss, had for life and hockey.

The Ironman Award

Presented to the team member who, in spite of being bruised, broken, spliced, or otherwise hurt, most demonstrated the will and determination to overcome injury and contribute to the team.

http://cornellhockeyassociation.com/events.html

Dehneristä muutama sana. Mitä enemmän kaverista lukee, sitä vakuuttuneemmaksi tulee. Dehner on loistava luistelija, joka pelaa erittäin vahvasti kentän molemmissa päissä. Dehner oli viime kaudella ehdolla Itäisen konferenssin parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi, mutta hävisi palkinnon San Josen NHL-varaukselle Justin Braunille.

Justin Braun
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=85051

Dehnerin pakkipari Nick Schaus löi itsensä jo lävitse viime kauden päätteeksi AHL-liigassa tehoilemalla neljässä pelissä kolme tehopistettä. Schaus kirjoitti keväällä NHL-sopimuksen San Josen kanssa. Dehner jäi viime kaudella Schausista vain kaksi tehopistettä, joka kertoo osaltaan Dehnerin vahvuudesta myös hyökkäyspäässä.

Nick Schaus
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=69843
 
Viimeksi muokattu:

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Vaikuttaa kyllä pelaajalta, josta on vaikea olla pitämättä. Toivottavasti saa reilun mahdollisuuden vaikkei alusta asti verkko heiluisikaan maali per peli tahdilla.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kiitos ennustajalle noista tiedoista ja linkeistä. Näistä mikkihiiristähän voi olla pelimiehiksi nykyisessä näivettyneessä SM-liigassa. Toivotaan että osoittautuvat molemmat hyviksi scouttauksiksi.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koittais ny vaa hommata jotain videohaistatteluita näistä kavereista. Jullit jo teki heidän Eddie pojasta. Kiinnostais nähdä :)
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Koittais ny vaa hommata jotain videohaistatteluita näistä kavereista. Jullit jo teki heidän Eddie pojasta.
...joka muuten on Blake Gallagherin entinen joukkuetoveri.

Kummaltakaan peliäkään näkemättä luulisin, että tästä Jokerien kaksikosta Dehner on potentiaalisempi tapaus. Ensinkin Hockey East on kovempitasoinen konferenssi kuin ECAC, ja vaikka Cornell onkin jälkimmäisen kärkikouluja, vastustajien taso on ystävällisesti sanottuna "vaihteleva".

Toiseksi Dehnerin tilastot ovat olleet huomattavasti johdonmukaisemmin vakuuttavia kuin Gallagherin, joka latoi maaleja hyökkääjälle sopivalla tavalla vasta viimeisenä yliopistovuotenaan. Veikkaankin, että Gallagher todetaan harjoituspelien perusteella liian köykäiseksi tapaukseksi.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Blake Gallagherin taidoista kertonee jotakin se, että Gallagher voitti joukkueen sisäisen pistepörssin, vaikka joukkueessa pelasi mm. tuleva NHL-hyökkääjä Colin Greening ja Edmontonin ykköskierroksen varaus vuodelta 2007 Riley Nash.

Greening kehuu keskushyökkääjäänsä Gallagheria.

“He’s a complete package. He’s a great centerman,” Greening said. “He’s got a great shot, great hands, and he’s really come into his own this year so far. One of the biggest things about him is that a lot of people do underestimate him, but he’s a fantastic player and he’s really easy to play with.”

“Anybody can find a spot but it’s also being able to open yourself up and being able to one-time the puck. Everyone can make a good pass, but somebody’s gotta finish it. So being able to do that is a hard skill and he’s shown he can do that.”

http://www.facebook.com/note.php?note_id=190008835881

Löytyipä Internetistä myös yhteys Kekäläiseen. Blake Gallagherin isä on toiminut St. Louis Bluesin kykyjenetsijänä.

http://hockeyrecruits.blogspot.com/2005_09_01_archive.html

Cornell vs. Harvard - Nov. 7, 2009
http://www.youtube.com/watch?v=ZwAQ8KJnTwk

0:50 Gallagher tulee hyvällä liulla ja yrittää nostaa etukulmasta sisään. Hakee kimmonneen kiekon kulmasta ja laukoo kääntölämärillä kohti maalia. Jatkotilanteesta Cornellin pelaaja sutii maalin.

1:20 Cornell pelaa ylivoimaa ja laukaisupaikka pelataa Gallagherille joka laukoo suoraan syötöstä maalin.

Cornell v. Colgate 4v3
http://www.youtube.com/watch?v=sv4rS8K9PCM

Gallagher vie aloituksen ja hakeutuu ylivoimalla keskelle josta laukoo suoraan syötöstä maalin.
 
Viimeksi muokattu:

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Löytyipä Internetistä myös yhteys Kekäläiseen. Blake Gallagherin isä on toiminut St. Louis Bluesin kykyjenetsijänä.

http://hockeyrecruits.blogspot.com/2005_09_01_archive.html
Jep, Paul Gallagher on Jarmon entinen alainen ja velipoika Jarin nykyinen kollega Florida Panthersissa.

edit: Löysin muuten vähemmän rohkaisevan tilastoerittelyn, joka kertoo, että Blake oli menneellä kaudella todella tehokas ECAC:n jämäjoukkueita vastaan, mutta suhteellisen tehoton kovempia muiden konferenssien joukkueita vastaan. Toivottavasti olen silti väärässä ja Blake osoittautuu tilastojaan paremmaksi pelaajaksi.
 
Viimeksi muokattu:

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Kausiketjusta lainattua.

Mutta itse ketjun aiheeseen, huomenna nähdään ehkä syy siihen miksi Ladan annettiin valua sivu suun. Pikkulinnut ovat laulaneet, että Dehmer saattaa yllättää monet...

Dehneriä kyllä pitää vielä näin ennakkoon hehkuttaa. Kaverin liike ainakin UMass-Lowellin otteluvideoiden perusteella on pykälän muita Jokeripuolustajia parempaa. Erinomaisen liikkeensä vuoksi Dehner pystyy tukemaan hyökkäyksiä hyvin vahvasti, muutaman kerran kaveri jopa viiletti otteluvideoissa hyökkäyksen kärkenä.

Dehner ja Gallagher huomenna Mannheim-ottelussa erikoistarkkailussa.
 
Viimeksi muokattu:

Big Daddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue, Suomalaiset NHL:ssä
Mistä toi staplen lempininmi "Buster" tulee? Siitä sarjakuvasta vai? On se kyllä ihan sen näköinen.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ensimmäisessä pelissä Dehner teki suuremman vaikutuksen. Sijoittuu hyvin kentällä ja kiekollisena rauhallista peliä. Aluksi syötöt hieman karkailivat, mutta loppua kohden nekin alkoivat osua lapaan. Luistelu Dehnerillä on erinomaista ja lopussa nähtiinkin jo yksi vahva nousu laidasta läpi.

Gallagher saa parantaa huomattavasti jo aikoo saa sopimuksen loppukaudeksi. Kiekko tuntui polttavan lavassa ja kaksinkamppailussa Gallagher oli luvattoman heikko. Loppua kohden kuitenkin paransi ja hyvästä haastosta lähti lopulta tilanne josta syntyi 2-1 voittomaali.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on nähty molemmat herrat tositoimissa ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, että ei vakuuta. En nyt suoralta kädeltä lähde tuomitsemaan kumpaakaan, mutta paljon saavat molemmat parantaa, mikäli haluavat jatkaa. Livenä ainakin Gallagher näytti jopa pelottavan pieneltä, en halua edes ajatella mitä tapahtuu, kun kaveri on samassa kulmassa vääntämässä jonkun Kankaanperän kanssa. Noin pienen ja heiveröisen täytyy olla todella sähäkkä ja taitava korvatakseen pienen kokonsa.

Dehner puolestaan oli ajoittain pulassa omassa päässä. Sakemannien ainoassa maalissa Dehner oli pahasti myöhässä. Mies paransi hieman loppua kohti ja esitti mm. yhden näyttävän nousun. Olen kuitenkin vielä varovaisen toiveikas Dehnerin suhteen, potentiaalia tuntuisi olevan.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
My two cents worth...

Ketjun kohteista omia mietteitä:

Gallagher
-helvetin pieni
-jatkuvasti katollaan kaksinkamppailuissa
-suhteellisen vikkelä jaloistaan, mutta ei mikään Staple
-pari hyvää oivallusta, mutta ei selvästikään (ja ymmärrettävästi) ollut ihan samalla aaltopituudella esim. Hämäläisen kanssa
-ihan okei esitys, mutta jos nyt pitäisi veikata niin lentolippu kotiin on todennäköisempi, kuin diili loppukaudeksi

Dehner
-ei ihan niin pieni kuin Gallagher
-tykkää kiekosta
-varsinkin loppua kohden muutama varsin oivallinen nousu
-pakkipari Dehner-Niemi oli ihan tasapainoinen
-vaihdot venyivät liian usein turhan pitkiksi
-haluaa kiekkoa ja hakee hanakasti laukaisupaikkaa hyökkäyssinisellä, paikoitellen pulassa omassa päässä
-lähempänä sopparia kuin Gallagher, varsinkin, jos Mälkiä ei pysty harjoittelemaan pelaamaan täysipainoisesti vielä vähään aikaan
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ketjun kohteista omia mietteitä:

Gallagher
-helvetin pieni
-jatkuvasti katollaan kaksinkamppailuissa
-suhteellisen vikkelä jaloistaan, mutta ei mikään Staple
-pari hyvää oivallusta, mutta ei selvästikään (ja ymmärrettävästi) ollut ihan samalla aaltopituudella esim. Hämäläisen kanssa
-ihan okei esitys, mutta jos nyt pitäisi veikata niin lentolippu kotiin on todennäköisempi, kuin diili loppukaudeksi

Dehner
-ei ihan niin pieni kuin Gallagher
-tykkää kiekosta
-varsinkin loppua kohden muutama varsin oivallinen nousu
-pakkipari Dehner-Niemi oli ihan tasapainoinen
-vaihdot venyivät liian usein turhan pitkiksi
-haluaa kiekkoa ja hakee hanakasti laukaisupaikkaa hyökkäyssinisellä, paikoitellen pulassa omassa päässä
-lähempänä sopparia kuin Gallagher, varsinkin, jos Mälkiä ei pysty harjoittelemaan pelaamaan täysipainoisesti vielä vähään aikaan

Muutama lisäys vielä.

Gallagherin luistelu ehkä jopa yllättävän verkkaista kiekollisena. Muutaman kerran otti kuitenkin spurtin kiekottomana ja osoitti että suoraan luistelunopeus on hyvä ellei jopa erinomainen. Kädet kävivät pariin kertaan näppärästi, mutta tietynlainen arkuus vielä esityksestä paistoi lävitse. Gallagherin laukauksen pitäisi olla SM-liigan mittakaavassa hyvä, varsinkin kun se lähtee vielä suoraan syötöstä. Tässä pelissä kuitenkaan laukauksista ei ollut tietoakaan.

Dehnerin laukaus ei ole maailman kovin, mutta se lähtee ilkeän korkuisena ja tuntuu menevän kohti maalia. Dehner päätyi kuitenkin usein laukauksen sijasta vain heittämään kiekon maalille, josta syntyikin muutama vaarallinen tilanne. Avauserässä muutaman epäonnistuneen syötön jälkeen koputteli harmistuneena mailallaan jäätä.
 
Viimeksi muokattu:

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Varsin vikkeliä olivat kyllä, mutta vähän hakusessa pelituntumaltaan. En lähtisi tuomitsemaan vielä, sillä potentiaalia tuntuu löytyvän.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noniin.. Naapuri on jo videohaastatellu molemmat try out jätkät. Nyt siellä toimistolla hereillä. Ottakaa nyt joku Blakea ja Jeremyä hihasta kii. Ei voi olla niin vaikeeta..
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Dehneriltä tänään hyvin perusvarma peli. Ei virheitä, mutta samalla ei myöskään esittänyt mitään erikoista.

Gallagher paransi keskiviikosta huomattavasti. Nyt ei joka tilanteen jälkeen oltu enää rähmällään ja kaksinkamppailuista alkoi tulla voittoja. Paikkoja oli varsinkin 5-3 ylivoimalla tehdä maali, mutta kiekko hieman poltteli lavassa. Hieno syöttö kuitenkin Niemen maaliin. Jos saa jatkaa Lahden ja Kerälän kanssa samassa ketjussa, niin on vain ajan kysymys milloin maaliverkot heiluu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös