Otteluseurantaketju finaali Espanja–Hollanti 11.7.2010

  • 52 883
  • 539

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Nykyisin yhdyn täysin tähän. Onneksi voi sentään katsella nauhoilta vanhojen lopputurnausten matseja, kun peli oli vielä kuningaslaji.

Juuh, voidaan katsella esim. Eusebion vapaana kirmaamista kentällä, kun ei saanut kaveria juurikaan taklata, eikun...
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Just tämä gloryhuntterien keuliminen ärsyttää tässä Espanjan mestaruudessa eniten.

Voisitko ilmoittaa ne vuosikymmenet tai vuosiluvut, jolloin esim. Espanjaa on saanut alkaa kannattaa/sympata 1900-luvulla. Ja kuinka pitkä karenssi on nyt MM-kullan takia?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niinhän se on että jos Saksa olisi pelannut kuten Espanja olisi se murha jalkapallolle mutta kun Espanja pelaa on se suurinta taidetta maailmassa.

Kun latinoveri kiehahtaa se on tunnetta. Kun riplaa jalkojaan pallon yli, se on äärimmäistä taitoa. Kun José, David, Xavi tai joku muu kuuma latinonimi syöttelee ja syöttelee keskikentällä se on jumalaista hyökkäyspelaamista.

Espanjalle onnittelut. Ansaittu mestaruus ja poikkeuksellisen kova joukkue jalkapallon historiassa ylipäänsä peräkkäisillä mestaruuksillaan.

Jatkan vielä palstan korkkarihistorioitsijoiden tyyliin, että olisi absurdia jos kansakunta joka raiskasi kokonaisen mantereen ja ryösti kullat kimalluksineen, kantaisi sieltä vielä pytyn kotiin yli Atlantin. Brasilia, täältä tullaan!
 
29-vuotias Iker Casillas, kaksi mestarien liigan voittoa, neljä liigamestaruutta Espanjassa, Euroopan mestaruus ja maailmanmestaruus, kaikki tämä joukkueensa ykkösmaalivahtina.

Noissa kahdessa Mestarien liigan voitossa Casillas oli kuitenkin muistaakseni enemmän sparraajan roolissa vaikka toki molemmissa finaaleissa pelasikin. Ei kuitenkaan joukkueensa ykkösmaalivahtina tuolloin. Tosin en ole yhtä fanaattinen Casillasin suhteen enkä jaksa tarkistaa faktojakaan nyt. Varmasti joku paremmin tietävä korjaa jos on korjattavaa.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisitko ilmoittaa ne vuosikymmenet tai vuosiluvut, jolloin esim. Espanjaa on saanut alkaa kannattaa/sympata 1900-luvulla. Ja kuinka pitkä karenssi on nyt MM-kullan takia?

Väärin kannatettu!

Sääli muuten tosiaan, että tuomari oli niin kujalla. Muuten olisi nähty kunnon maalikarkelot, kun Espanja olisi vetänyt tyyliin pelin viimeisen tunnin kahden miehen ylivoimalla. :/
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Toivottavasti ei Afrikassa tarvi näitä kisoja enää pelata. Paska maku jää vuvuzeloista, tyhjistä penkkiriveistä, vuvuzeloista, huonosta tunnelmasta, vuvuzeloista, manoloista, Afrikkalaisista joukkueista ja vuvuzeloista.

Moraalisia voittajia löytyy, Saksa ja Uruguay etunenässä.
 
Heh, jopas riittää parkua Hollanti-fanipojilta

Minä en fanita kumpaakaan ja Hollanti taisi kyllä tuomarivirheistä hyötyä enemmän, mutta jäähän siitä silti kusen maku suuhun, kun noin ämmämäisesti esiintynyt pelaaja tekee voittomaalin näin isossa pelissä.

Kyllä tämä laji vaan paremmin sopii naisille, vähän kuten salibandy.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hiukan olen kyllä kateellinen pikkuveljelleni, joka on juuri nyt Espanjassa. Varmaan ihan helvetin hieno tunnelma tällä hetkellä siellä toreilla ja kaduilla.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten tälläisissä tilanteissa AINA jätetään itseään suosineet tuomiot kokonaan pois laskuista ja itketään vaan niistä vastustajaa hyödyttäneistä? Tuomari teki virheitä joista vielä osa oli aika isoja, mutta esimerkiksti tuo maali ei suoranaisesti tuosta virheestä syntynyt (vaikka tietysti vaikutti niin paljon että pidän sitä myös tottakai isona virheenä, en silti niin isona kun vaikka paitsiomaalia ala Tevez). Siinä oli aikaa ja paikkoja hollannilla hyökkäys pistää poikki, mutta sitä ei tehty.

Voisinko tämä yksi LynxLynx kertoa mitä joukkuetta sitä on luvallista kannattaa, kun et sitä osannut aikasisemmin kertoa? Vai myönnätkö suoraan olevasi trolli?
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Niinhän se on että jos Saksa olisi pelannut kuten Espanja olisi se murha jalkapallolle mutta kun Espanja pelaa on se suurinta taidetta maailmassa.

Eipä tuosta "huikean hienoa iloisen jalkapalloilun riemuvoittoa" saanut millään joukkueilla, eikä edes yhtä mukavaa keskialueen syöttelyä kuin Euro2008 -voitossa. Siltikin Saksan total-sleep-footballissa ja Espanjan keskialueen lyhytsyöttöpelissä on sekin ratkaiseva ero että Espanja liikuttaa palloa ylempänä ja nopeammin kuin tylsä-Saksa pyörittelee sitä paljon enemmän puolustuksessa ja hieman hitaammin. Näyttävät yksilösuoritukset kyllä loistivat jälleen finaaleissa poissaolollaan, aika latteaksi jäi (taas) tämä yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista. Tylsää varovaista töttöä kuten oli viime kerrallakin (pl. Algerialaisen katutappelijan itsejärjestämä lisäohjelma).

Vaan näistäkin kisoista tosiaan jää päällimmäisenä mieleen se että kylläpä nyt taas jääkiekko maistuu!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Tai yhtä vähän ja siksi kysynkin:D Vastaukseksi saa sitten kaikenlaista järkevää kuten tuo sinunkin vittuilu.

Oi anteeksi, menisin varmaan tästä muuten vitutusketjuun mutta sinne tulet kertomaan kuitenkin että väärin vitutettu.

Paska loppu, Webb ja Iniesta. Toisella takana kolme mainiota peliä mutta sitten ei pää kestä. Iniesta nyt on vitun rotta
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Simmottis siinä sitten kävi. Ihan hyvä näin, Espanja oli minunkin suosikkini samoin kuin Paul Mustekalankin.

En tiedä millä ilveellä Valioliigan pelejä saa syksyllä Canal Plussalta näkymään, mutta tällä hetkellä asia ei paljon kiinnostakaan. Olen kuluneen kuukauden aikana katsonut jalkapalloa enemmän kuin edellisen neljän vuoden aikana yhteensä eli kiintiö rupee olemaan melko täysi. Jalkapallotauko tulee todella tarpeeseen.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Se vitun rotta on maailmanmestari. Aika hyvin rotalta.

On kyllä, en kiellä.

Mutta kyllä tässä kävi niin että paskat kisat saivat arvoisensa lopun. Melkoinen imagotappio lajille kokonaisuudessaan nämä kisat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös