Ihmettelyketju

  • 6 393 318
  • 38 807

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Miksi Risto Dufvaa pitää inhota tai jopa vihata?

Se on vaan niin saatanan ylimielinen ja ärsyttävä persoona. Ja ne sen kommentit on ihan käsittämättömiä. Kai se valmentaakin osaa, kun kerran Valtra on jo kahtena vuotena peräkkäin pelannut ihan kohtalaiset kaudet, mutta en minä haluaisi sitä Lukkoon valmentajaksi.

Ei Ralekaan mikään ihmemies ole, mutta RD on vaan niin RD.
 

Snagari

Jäsen
Syyhän se on tuokin...
Minäkin vihaan kaikkia valmentajia, jotka kehuvat jollakin tavalla omia joukkueitaan, tai pelaajiaan. On se kumma, kun voitetaan ja kehutaan omaa, kyllähän nyt vittu pitäisi omat mollata ja kehua vastustajaa.

Ihmettelen kuinka huonoa sarkasmia tuo oli.

Totta kai omia saa kehua, ja kuuluukin, tästä parhaimpana esimerkkinä Kai Suikkanen. Dufva on minun silmissäni todella ylimielinen otus, joka ei pysty esim. yhdessäkään tv-lähetyksessä vastaamaan asialliseen kysymykseen asiallisesti. Sitä ihmettelen.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Dufva on minun silmissäni todella ylimielinen otus, joka ei pysty esim. yhdessäkään tv-lähetyksessä vastaamaan asialliseen kysymykseen asiallisesti. Sitä ihmettelen.
Toisaalta, etenkin ottelun aikana esitetyt kysymykset ovat aika turhia ja ymmärrän valmentajien turhautumisen niihin. Ainakin jos kysyjän ammattitaito on simoleinos-luokkaa niin johan taitaa turhauttaa.

Pekka Virran ja Jukka Rautakorven vastaukset ovat tämän välieräsarjan aikana olleet varsin ylimielisiä, vihataanko me heitäkin? Ja oikeastaan - miksi kaikkien edes täytyisi olla kivoja tai mukavia? Jos on hiton hyvä (niin kuin RD ilmeisesti on) niin vetäköön tuolla ylimielisellä linjallaan sitte vaan. Mitättömyydet voivat sitten olla kivoja.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Se on vaan niin saatanan ylimielinen ja ärsyttävä persoona. Ja ne sen kommentit on ihan käsittämättömiä.

Ihmettelen, että olenkohan ainoa ei-JYP-fani, joka jollain kierolla tavalla pitää RD:sta juuri noiden Maxin luettelemien syiden takia. Kun RD antaa palaa sillä monotonis-lakonisella tyylillään kaikkea täysin älytöntä, niin on helppo ymmärtää, miksi omat rakastavat ja muut vihaavat. Ja sitten olen minä, jonka pitäisi vihata tai ainakin ei-tykätä, mutta silti vaan tykkään. En sentään rakasta.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ihmettelen, että olenkohan ainoa ei-JYP-fani, joka jollain kierolla tavalla pitää RD:sta juuri noiden Maxin luettelemien syiden takia. Kun RD antaa palaa sillä monotonis-lakonisella tyylillään kaikkea täysin älytöntä...

Et, täällä on toinen. Toki on muita syitä, jotka syövät Uffalakin arvostusta (viiden pisteen vihje: liittyvät taannoisiin toimintoihin mm. maajoukkueessa ja varsinkin sen kulisseissa), mutta nyrjähtänyt sarkasmi ja vino huumori on aina tervetullutta. Ja tyhmähän RD ei millään muotoa ole.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Joskus voi lounastunnilla kävellessä nähdä ja kuulla lyhyellä matkalla kummia sattumia.

Ensin näin Oulun Mäkkärin kulmilla jonkun romanikerjäläisen polvillaan. Ilme oli kärsivä kuin Lauri Tähkällä. Kiinnitin siinä samalla huomiota, että muuan siilitukkamies oli aurinkolaiseissaan siinä kerjääjän lähistöllä tupakilla ja oli aika tarkkaavaisen näköinen. Mieleni päätteli hänet siviilikytäksi tai Supon mieheksi! Huomasi, että huomasin hänet ja tarkkaili sen jälkeen sitten minuakin jotenkin hermostuneena. Tuon jälkeen 100 metriä edempänä Rotuaarilla oli kaksi miestä kännissä ja kysyivät joltain lähes viisikymppiseltä naiselta: "panettais, miten ois?". Nainen pysähtyi iloisesti ja ilmeisesti olivat vanhoja tuttuja, hieman vanhan huoran oloinen nainen se, eltaantunut ruotsinlaivahajuvesi tuoksui kauas.

Maanantaina, keskellä päivää Oulussa on kerjäläistä, agenttia ja valmisteltiin huorintekoa!

PS. Otan lääkkeeni.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Ensin näin Oulun Mäkkärin kulmilla jonkun romanikerjäläisen polvillaan. Ilme oli kärsivä kuin Lauri Tähkällä. Kiinnitin siinä samalla huomiota, että muuan siilitukkamies oli aurinkolaiseissaan siinä kerjääjän lähistöllä tupakilla ja oli aika tarkkaavaisen näköinen. Mieleni päätteli hänet siviilikytäksi tai Supon mieheksi! Huomasi, että huomasin hänet ja tarkkaili sen jälkeen sitten minuakin jotenkin hermostuneena.
Taisi olla näitä jannuja ketkä kerää tuotot. Viime kesänä Tampereella näkyi pariinkin otteeseen sliipattu nuorimies, olipa tuo nahkatakissaan ja muodikkaissa farkuissaan joskus kerjuukupinkin kanssa, ilmiselvä hädänalainen kerjäläinen. Ja mummot ja mammat kaivaa käsilaukun pohjalta roponsa ja kippoon, saa hyvän mielen.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ihmettelen, miten Kourijärven Ponnistus pystyy vetämään tumppuun 90 minuuttia pelkällä oikealla kädellä.

Juu kato, mä pidän pieniä taukoja kun lataan uusia scenejä ja etsin niistä parhaita kohtia. Joskus saattaa kikkeli mennä ihan lerpuksikin ja sitte joutuu aloittamaan alusta. Kyllä se käsi siinä saa lepoa ihan hyvin ja lihaksethan kasvaa levossa.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos joutuu pronssimatsiin, niin miksi pitää siitäkin vielä taistella noita niin ihania mulkkersmanneja vastaan vieraskentällä? On tää niin väärin.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos joutuu pronssimatsiin, niin miksi pitää siitäkin vielä taistella noita niin ihania mulkkersmanneja vastaan vieraskentällä? On tää niin väärin.

Tämä on syy miksi runkosarjoja voitetaan... Että siis saa pelata pronssista kotiladossa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Minkä ihmeen vuoksi aina tullessani tänne Jatkoajan keskustelupalstalle minulle hyppää ensimmäisenä silmiini tiedotus, että aika on vaihdettu kesä-aikaan? Alkanut tekemään tuota varmaankin sunnuntaista lähtien?
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Ihmettelen tässä, miksei ulkona ole tuon lämpimämpää, vaikka Euroopassa ei ole lennetty kohta viikkoon. 9.11.2001 terrori-iskun jälkeen USA:n ilmatila suljettiin kolmeksi päiväksi ja tuolloin havaittiin n. 2 celsiusasteen lämpötilan nousu. Selitykseksi tarjottiin, että ilma on kirkastunut ja aurinko pääsee esteettömämmin lämmittämään alailmakehää.

Kompensoiko tuo tuhkapilvi sitten tämän ilman kirkastumisen just sopivasti vai miksei ilma lämpene? Ihmetellä voi sitten sitäkin, onko lentoliikenne tai sen puuttuminen tämän perusteella ilmaston lämpenemisen kannalta lopulta hyvä vai huono juttu.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Hesburgerilla jotain mainosihmisiä töissä? "Kuuma Kalle" on mielestäni lievästi sanottuna homppeli nimi jollekin kampanja-hampparille.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ihmettelen, kuinka huono kuvaaja ja huono kuvankäsittelijä voivatkin pilata niin totaalisesti näin hyvän idean.

Linkki vie Iltalehden sivulle, jossa on linkki nakukalenteriin.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Ihmettelen, kuinka huono kuvaaja ja huono kuvankäsittelijä voivatkin pilata niin totaalisesti näin hyvän idean.

Linkki vie Iltalehden sivulle, jossa on linkki nakukalenteriin.

No jo oli. Kyllä nuo kuvat näyttää juuri siltä kuin joku olisi vain äkkiseltään räpsinyt kuvat tavallisella digikameralla. Ei varmaan kovin montaa otosta ole uusittu. Kerralla purkkiin ja rahat pois ihmisiltä.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Tämä hamstraaminen ihmetyttää jälleen. En itse käynyt kaupassa mutta jo eilen oli kuulemani mukaan osa hyllyistä kuin Neuvostoliitossa. Leivässä ei ollut valinnanvaraa, jauheliha loppu, broileria jotain valmista jämäsuikaletta pari rasiaa, leikkeleosastolla suuria vajeita jne. Tampereen keskustan Anttilan ruokaosastolla tämä tilanne ettei edes ihan syrjäkylällä.

Suomalainen hamstraisi vaikka kiehuvaa vettä annosteltuna suoraan suuhun tai turpaanvetoja, etenkin jos halvalla saisi puhumattakaan jos ilmaiseksi, ei koskaan tiedä milloin saa seuraavan kerran. Kauppias voisi pistää huonosti kaupaksi menevän tuotteen kohdalle "älä hamstraa tätä tuotetta" maininnan, olisi hylly tyhjä hyvin ripeästi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ihmettelen, miksi Madeleinen kihlattu Jonas juoksee vieraissa. Jo se, että seukkaa kauniin ruotsalaisen prinsessan kanssa on kova juttu. M on vieläpä melko kaunis pakkaus.

Pistetääs vielä linkki kauniin prinsessan kuvaan.

http://i44.tinypic.com/v42udi.jpg
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös