HIFK - Playoffs 2010

  • 168 984
  • 585

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Eikä Kerho ole koskaan hävinnyt katkopeliään kotona, siis ei koskaan. Ja niitä pelejä on jokunen enemmän kun IFK:n seiskasarjoja. Jompikumpi "taika" kokee tänään kuoleman siis.

Sorry taas vieraisiin huutelu, mutta pakko tässä kiiman keskellä.

Höpöhöpö, rupesin tässä tilastoja selaamaan kaudesta 00-01 lähtien, ja välierät HPK-Tappara meni 5. peliin Rinkelimäelle, turpaanhan siitä kerholle tuli, heh.
HPK-Tappara 1.4.2003

Ja onko ihan vitun tylsää, kun tämmöstä mietin? Alkais jo peli ja loma.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Rebelille: Nyt jos koskaan pitää kaivautua esiin, jos itseään HIFK-fanina pitää. Tämähän on kunnon masokistille parasta aikaa! Ja jos tänään tulee pataan ja pohjoisen pitkien kalsarien kaveri jatkaa ensi kaudellakin, niin totta munassahan Nordiksella tulee lusittua. Elinkautinen. Mutta myös elinkautisvangit toivovat ajoittain parannusta olosuhteisiinsa. Eräskin kuudesta murhasta istuva Suomen kansalaisuuden saanut kaveri valitteli, että vankilan telkkarien teksti-tv -toiminto on pirun hidas.

Siis pelaako Kibe tänään? Luulin, että sillä on käsi paskana. Mulle sopisi aivan mainiosti, että Kibe tekisi voittomaalin tänään. On sillä niin hyvät kädet, ettei se montaa paikkaa tarvitse, mutta hyvin HPK on sen blokannut. Nostaisin oikeasti tällä kertaa esiin Kiben ansiot syöttöjen jakajana. Noista neljästä syötöstä ainakin 2 kpl on ollut luokkaa "maaginen". Siltikin ykkösketjun mukana noustaan tai kaadutaan. Jos ykkönen jäisi nollille -tämäkin tilastollinen totuus toteutuu joskus- en millään usko, että alemmat ketjumme tekevät riittävästi häkkejä. Pelithän ovat olleet aivan havaijilätkää verrattuna esim. Jyp-Kärpät -sarjaan. Meidän sarjassa hävinnyt joukkue on tehnyt enemmän byyrejä kuin Jyp-Kärppien voittaja. Totuuden nimessä tämä trendi ei lupaa hyvää HIFK:lle eikä HPK:llekaan jatkossa. Mutta okei, tänään Noronen, Lunkka tai jäähallin vaksi pitää nollan, Kibe veivaa yhden maalin ja siinä koko juttu. On silti liioittelua väittää, että ykkösketjun takana nimenomaan Kibe olisi ratkaisevin pelaaja. PW on tulevaisuudensatsaus ja nostanut profiiliaan. Ahtola osaa tehdä maaleja, en ymmärrä miksi häntä pidetään pimennossa ja Ramstedt käy vaikeuksien kautta voittoon. Olen häntä mollannut valojen pimenemisestä pleijareissa, koska moni täällä laski jo helmikuussa, että siinähän meillä on Hirson korvaaja. Ei ihan vielä. Ramussa on kuitenkin kova potentiaali ja soisin hänelle, Ahtolalle tai PW:lle sen ison sijaisratkaisijan viitan. Totta puhuen mulle kelpaa myös Samu Vilkmanin voittomaali. Tai Mikko Kurvisen.

Kaivoin lisää tilastoja! Älkää unohtako, kun tässä Kibeltä ja kumppaneilta ratkaisua toivotaan, että riveissämme on nyt myös edellinen playoffsarjan voittomaalin oikeasti HIFK:lle tehnyt pelaaja! Hän on Turo Järvinen ja maali syntyi Saipa-sarjassa -06! Paljon jälkeen Kiben kulta-aikojen. Piristyin tästäkin muistikuvasta. Turren voittomaali oli kaukana kauniista. Hän runteli kiekon sisään jostain miinuskulmasta pelkällä tahdolla. HIFK:llahan aina joku mättää kokonaisuudessa, se on luonnonlaki. Shedden oli huikea koutsi HIFK:lle, mutta hänen jenginsä oli melko jämäosastoa nykyiseen verrattuna. Doug kokosi pleijareihin silmiähivelevän taitoketjun Lostedt-Laine...kolmatta en nyt muista. Nyt ei voi välttyä ajatukselta, että jos tätä nykyistä joukkuetta olisi koutsaamassa Shedden, emme kompuroisi tähän malliin. Tää on niin mun ifk...

bozik: Mä olisin pelannut koko sarjanne Tapparaa vastaan tuolla lihamuuri + Hentunen -taktiikalla. Niin iso oli ero ylä- ja alakertanne välillä, että ilman koko joukkueen puolustamista ei mahdollisuuksia ollut. Tästä puhuimmekin jopa ennen ratkaisumatsia. Jokaisessa koutsissa pitäisi olla myös ripaus Hanlonia. Se on nykylätkän karu totuus.

Jatkoon menneistä / menevistä jengeistä pidän K. Suikkasen Tepsiä kaikkea muuna kuin kahvaajana. Suikkanen on Petu Matikaisen ohella eräs toiveistani HIFK:n ruoriin sitten joskus. Valmentajan vaihtaminen on huono homma? Muistellaanpas tilannetta, kun Virta vaihtui Suikkaseen kesken viime kauden. TPS nosti pistekeskiarvoaan huikeasti, pudotti HIFK:n kuin lapasen sääläreistä ja otti mestari-Jypiltä kaksi voittoa. Ne taisivat olla Jypin ainoat tappiot pleijareissa? Nyt Suikkanen tyrmäsi Uraman 4-0 ja Dufvalla ei ole kivaa, jos TPS tulee taas vastaan. Näinhän tapahtuu, mikäli Jyp voittaa Kärpät. Miksi HIFK ei löytänyt Suikkasta, eikä Petu Matikaista? Eikä Dufvaa tai Virtaa? Tässä on nippu uudempaa materiaalia, joista osa valmensi MESTIKSESSÄ ennen nykyistä joukkuettaan. Stadin jengit uskovat vieläkin Araan ja Jortikkaan sekä Nenään. Nenä oli näistä paras haku, sillä hän oli kuitenkin hallitseva Suomen mestari tullessaan. Näytöt tähän asti ovat ohuet. Anteeksi tajunnanvirtamainen ote, nyt on niin perkeleesti mietittävää jostain syystä koko ajan..Brewerille: Kimmo Kapanen btw. kyseli edellisellä Nordiksen visiitillään "Myydäänkö täällä corn dogeja? Mulla on aina kauhee nälkä ennen hutunkeittoa"
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Höpöhöpö, rupesin tässä tilastoja selaamaan kaudesta 00-01 lähtien, ja välierät HPK-Tappara meni 5. peliin Rinkelimäelle, turpaanhan siitä kerholle tuli, heh.
HPK-Tappara 1.4.2003

Ja onko ihan vitun tylsää, kun tämmöstä mietin? Alkais jo peli ja loma.

Prkl, piti kyllä kirjoittaa että puolivälierissä, mutta jäi epähuomiossa sitten laittamatta. Toiseen ketjuun se sentään tuli oikein viimeksi. Peukku siitä, että jaksat kaiken tämän keskellä katsella HPK:n historiaa ;)
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Katopas kummaa! KJ on päättänyt repäistä, yllättää vastustajan ja herätellä omaa joukkuetta asettamalla ketjut täsmälleen samaan muotoon kuin aina ennenkin.

Kyllä pelottaa tämän iltainen ja kovasti. Koko sydämestäni toivon HIFK:n hoitavan homman, että päästäisin ainakin vielä kerran kattomaan hokia Nordikselle. Ilmassa on kuitenkin todellinen yyber-mega-katastrofaalos, jossa HPK pelaa fiksusti ohjaamalla HIFKin hyökkäykset nurkkiin pyörimään ja IFK tuskailee saamatta mitään aikaan. Tokassa erässä kaikki voimat on kulutettu ja se oli sitten siinä. Herra auta!
 

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Snögee,ei kesikselle

Tee ihan mitä haluat lomallasi, olet ansainnut sen. Oikein hyvää lomaa sulle!

Täällä stikkas aamulla snögee.

Toivottavasti joku on kertonut myös kibelle,et aamuisin saattaa tulla snögee,ettei kande jäädä kesikselle,ja kibe kertoo tämän myös jätkille kopissa.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
HIFK - Playoffs 2010

...vielä tunti! Sitten lomaillaan. VOI VITTU. Yrittäkää saatana.

KJ, jos kerrankin keksisit repiä sen taikavarvun perseestäs.
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Hyviä lomia myös teille. IFK oli omissa papereissa mestarisuosikki nro.1, mutta kerhon kaataminen vaikuttaa olevan teidän jengille mahdoton tehtävä vuodesta toiseen... kun taas Jokereille kerho on ollut vuodesta toiseen varma lippu välieriin/finaaliin.
 

Davidson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi VITUN VITTU!

Viime keväänä lupasin, että paljon pitää tapahtua että täksi kaudeksi jaksan taas kasata romahtaneen psyykkeeni. Nyt lupaan pyhästi, että TODELLA paljon pitää tapahtua ennen ensi kautta että uskoni palaa.

KIITOS!
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Sommartiden hejhej.

Kiitos tästäkin kaudesta "munaton" HIFK!!!

Slogani vois olla ens kaudelle: "HIFK, löysät housussa kun TOSIpelit alkaa".

Mutta eniten huolestuttaa että ei edes pahemmin vituta, tähän skeidaan vaan yksinkertaisesti turtuu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllähän tää on niin klassinen valmentajan kämmi jos HIFK itsensä (jälleen) lopettaa tässä vaiheessa kautta, että oikein ihmetyttää.

Ei oikein epäuskolta tiedä edes mitä sanoa. Tällä kaudella HIFKissä on tehty toimiston puolella kaikki, jotta mestaruus tulisi. Toi jengi on jokaista paikkaa myöten mestaruuskelpoinen sakki kaudella 09-10, mutta niin vain taitaa laulu loppua jo puolvälierissä. Ihme peliä, tää jääkiekko.
 
Viimeksi muokattu:

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Se oli taas siinä sitten taas ne pudotuspelit. Huomenna saadaan varmaan taas kuunnella, kun Lennu ja muut sällit soittelee Radio rockiin. Kivahan se on juhlia. Vittu, että voi sylettää tällä hetkellä. Jaksoin uskoa viimeiseen asti vielä tänään vierasvoittoon, mutta nyt voin myöntää. Se ei tule. Tällä hetkellä meidän valtit siirtomarkkinoilla oikeasti alkavat olemaan kovat liksat ja perkeleen pitkät lomat. Sillä että voimme puhua olevamme yksi isoista ja menestyvistä seuroista tässä sarjassa porukkaa vääntää paskaista naurua. Rumaa tekstiä seurasta, jonka mukana on tullut elettyä vitun kauan. Nyt ei vain rupea kohta enää jaksaa maksella paskasta. Mukavia kokemuksia saadaan välillä runkkareissa, mutta siihen se aina jää. Kai sitä vaan pitäisi edelleen persettä roudata hallilla. En tiedä. Vietän nyt hiljaisen hetken. Vittu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vaan huomenna ilmoitetaan STT:n välityksellä uudesta vahvistuksesta että saadaan huomiota pois tästä katastrofista kuten kävi vuosi takaperin. Arvaan Ville Peltosta.
 

Penan klooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Todella ikävää myöntää olevansa HIFK fani, vuodesta toiseen jaksat raahautua hallille ja pukea punanutun yllesi. Kiitokseksi siitä saat kasan paskaa käteen ?

Uskomatonta miten juuri tämä joukkue failaa vuodesta toiseen. Mikä siinä voi olla niin vaikeata ?

Sinänsä hauskaa, että olipa vaikka Kärpillä minkälainen jengi tahansa niin aina he ovat loppupeleissä _AINA_. Samaa sarjaa ja jääkiekkoa he kuitenkin pelaavat.

Ikävä tosiasia tästä jäi luu käteen ja paha alakulo valtaa mielen...

Ei voi mitään... Tears bloody tears.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ihan uskomaton vitutus, vaikka jengi siellä jotain näennäistä loppukiriä viritteleekin.

Kaikki kunnia HPK:lle, paras seitsemästä -sarjaa ei vahingossa voiteta, mutta kyllä IFK itse itsensä pelasi ulos nyt. Jalonen floppasi, Noronen floppasi, puolustus floppasi, viisikkopeli floppasi, hyökkäys floppasi.

Haistakaa vittu kaikki IFK:n valmennuksessa ja pelaajistossa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu mitä paskaa taas saatana! Ei voi käsittää tämän seuran häviämisen kulttuuria. Se on niin vahva ja niin syvällä koko helvetin seurassa!

K-Ä-S-I-T-T-Ä-M-Ä-T-Ö-N-T-Ä
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällä kaudella päästiin kuukauden verran pidemmälle jo. 2009 sääleistä pihalle, 2010 välierissä pihalle. Ensi vuonna päästään jo semeihin?

Kiitos tästä kaudesta ja parista hauskasta matsista joita tuli koettua taas. Uudet hankinnat ja Jaloselle viimeistään herätys toivottavasti. Nyt ruvetaan sitten katselemaan lähtijöitä ja tulijoita.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin sitä on nollattu kaikki hyvät hetket runkosarjasta ja jopa vajaa viikon takaa. Niistä tuntuu olevan ikuisuus.

Tuttu juttu, kausi loppuu armottomaan vitutukseen. Näin paha se oli korkeintaan 2005 keväällä. Tyhmä sitä kai on, kun tällaista paskaa jaksaa kestää vuosi toisensa jälkeen. "Jos ens vuonna sitten", on mottomme.
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Jaahans, eipä tätä vitutusta oikein saa puettua sanoiks.

Jotenkin itellä oli vahva usko että tää peli hoidetaan, ja ratkaisu siirtyisi huomiseen. Mutta ei niin ei, vittu.

Päästään taas taistelemaan Narrien kanssa "kesä-mestaruudesta" - säälittävään jamaan menny pk-seudun kiekko.
 

Penan klooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
USKOMATONTA! Tätä sulatellaan vielä kauan. Kertokaa joku viisaampi, että miksi ei olla 5 vuoteen päästy poffi-kierrokselta jatkoon.

Tähän samaan paskassa tarpomiseen alkaa pikkuhiljaa turtumaan niin pahasti, että sitä asennoituu jo ennen hallille menoa siihen, että "Mitähän tästäkin tulee?"

Todella, TODELLA mielenkiinnolla odotan minkälaista paskaa sieltä tulee vastaan ensi kauden hankintoja mietittäessä.

Laivalla KJ julkistaa taas jonkun huikean hankinnan "Olemme hankkineet Pitkämäen takaisin 5 vuoden sopparilla".
 

Cougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Todella ikävää myöntää olevansa HIFK fani, vuodesta toiseen jaksat raahautua hallille ja pukea punanutun yllesi. Kiitokseksi siitä saat kasan paskaa käteen ?
Aika masokisti tuntee olevansa kun IFK:ta kannattaa. Onneksi elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin jääkiekko, vaikka vielä alkukaudesta ei niin ollut.

PS. Nokalle pisteet (-)...
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vituttaa että on "syntynyt" IFK faniksi.

IFK on ottanut paljon enemmän kaikkien näiden vuosien aikana, kuin se on antanut. Ja sama toistuu ja toistuu ja toistuu ja toistuu keväästä toiseen.

Se siitä taas. Kiitos taas kerran vitun säälittävistä esityksistä.

K.Jalosta en halua IFK:ssa nähdä enää. Toivottavasti saa potkut jo tänään.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Hieman tekis mieli lähteä hallille vastaanottamaan noita pellejä, ja haukkua ne kunnolla. SÄÄLITTÄVÄÄ. Alkaa se vitutus pikkuhiljaa nousta
 

Penan klooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Siis kun juttelet jätkien kanssa hallilla niin HIFK sydän sykkii todella vahvasti joka fanin rinnassa. Se on jotain mitä monella muulla joukkueella ei fanien keskuudessa ole.

Mutta siihen pettyy NIIN HELVETIN PAHASTI! Kun odotukset ja peliesitykset luovat edellytykset huikeaan kevääseen niin kausi päättyykin syvempään alamäkeen mihin Matti Nykänen on koskaan hypännyt!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös