NFL offseason 2010

  • 44 328
  • 350

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Steelersistä Colonille, Sepulvedalle, Gaylle ja Spaethille tenderit. Clarkia ei vissiin signata ennen perjantaita tai ainakin heikoltä näyttää ja näin ollen free safetyna aloittanee joku muu ensi kaudella. Stapleton ja Davis eivät saaneet tendereitä mikä ei sinänsä ole yllätys. Davis on ollut surkea ja Stapleton loukkaantuneena viime kauden.
Itselleni pieni yllätys ettei Stapletonille tarjottu minkäänlaista jatkoa. Mielestäni hän ollut kuitenkin ihan ok, tosin erittäin loukkaantumisherkkä hän kyllä on. No nyt on sitten ainakin yksi starterin paikka auki linjassa. Eli tilausta Iupatille olisi. Saavat kyllä luvan jonkun tuohon organisaation ulkopuolelta hankkia. Jos nimittäin aikovat ylentää Trai Essexin Stapletonin paikalle, niin meikäläinen ei katso ensi kaudella yhtään matsia.

Clark taitaa olla pelannut viimeisen ottelunsa Steelersin paidassa. Aika paska juttu. Ymmärrän kyllä, että näin nämä kuviot NFL:ssä usein menevät, Thomas Joneskin sai kenkää Jetsistä uransa parhaan kauden jälkeen. Mutta helvetti sentään, voisivat nyt joskus edes palkita hyvin pelanneita kavereita jatkosopimuksilla. Clark oli yksi lempipelaajistani Steelersissä. Toki pieni sauma vielä on, että hän jäisi Pittsburghiin, mutta eipä tuo kovin todennäköistä ole. Nyt siellä taitaa olla Polamalu ja Ryan Mundy ainoina safetyina rosterissa. Ja näistäkin ensin mainittu on joka kausi puolet peleistä loukkaantuneena. Pitäisikö sittenkin ottaa Earl Thomas draftissa, jos on vielä vapaana 18.vuorolla?

BTW, keskiyöllä jenkkiaikaa starttaa free agency, jos ei joku vielä sitä tiennyt. Ihan samanlaista hulapaloota kuin yleensä, ei tänä vuonna kannata odottaa. Mutta on siellä ainakin Julius Peppers, Karlos Dansby, Dunta Robinson, Antrel Rolle (mahdollisesti), Darren Sproles, Darren Sharper ja pari muuta kovaa nimeä, joiden liikkeitä on mielenkiintoista seurata. Saa nähdä onko jo aamulla suomen aikaa jotain siirtoja julkisettu, vai meneekö hetken aikaa ennen kuin ensimmäiset sainaukset julkistetaan. Peppersiä kovasti huhutaan taas Redskinseihin, mikä ei kyllä mene meikäläisen jakeluun alkuunkaan. Onko tämä todella se tyyli jolla Allen ja Shanahan haluavat aloittaa oman aikakautensa Skinsien johdossa? Ylipalkata paskan asenteen omaavan 30-vuotiaan diivan, jota luultavasti kaiken kukkuraksi peluutettaisiin pelipaikalla, jota ei ole ikinä elämässään pelannut (3-4 OLB)? Ei jumalauta sentään. Onnea vaan Wittenille, Celekille ja Bossille kun pelaavat ensi kaudella Skinsejä vastaan ja Peppers ja Orakpo koittavat vartioida heitä. No ainakin tietää peluuttaa tätä kolmikkoa fantasyssa aina kun FedEx:illä vierailevat.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
BTW, keskiyöllä jenkkiaikaa starttaa free agency, jos ei joku vielä sitä tiennyt. Ihan samanlaista hulapaloota kuin yleensä, ei tänä vuonna kannata odottaa.

Joo, niinhän se pärähtää käyntiin. Mielenkiintoisia nimiä on jonkin verran tarjolla, ei niinkään ylitarjontaa superstaroista mutta kovia starttereita löytyy hyökin sekä puolustuksen puolelta. Hurjan paljon vanhoja staroja on tarjolla; B-west, LT, TO, Thomas Jones, Kevin Mawae jne...

Peppersistä sen verran että mielelläni näkisin hänet Foxboroughissa. Olkoon hänellä maine mikä tahansa niin hän on liigan kovimpia pass rushaajia. Hauska nähdä joko Bears on sopinut jotain Peppersin edustajien kanssa jotain. Big Albert allekirjoitti sopimuksen äärettömän nopeasti kun free agency alkoi joten todennäköisesti tulemme kuulemaan tampering uutisia ja itseasiassa on jo yksi uutinen siitä.

Bears ja Peppers:
http://sports.yahoo.com/nfl/news;_y...r_with_peppers_html-201033&prov=nfp&type=lgns

Tässä on hyvä lista mielenkiintoisista vapaista agenteista NFL:n sivuilta:
http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d816b98bf&template=with-video-with-comments&confirm=true
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Peppersistä sen verran että mielelläni näkisin hänet Foxboroughissa. Olkoon hänellä maine mikä tahansa niin hän on liigan kovimpia pass rushaajia. Hauska nähdä joko Bears on sopinut jotain Peppersin edustajien kanssa jotain. Big Albert allekirjoitti sopimuksen äärettömän nopeasti kun free agency alkoi joten todennäköisesti tulemme kuulemaan tampering uutisia ja itseasiassa on jo yksi uutinen siitä.
Huhuissa Peppersiä ollaan viety lähinnä Patriotseihin, Redskinseihin ja Bearseihin. Jets olisi myös aika looginen paikka hänelle, mutta NYJ ei pysty viime kauden top 4-sijoituksensa takia hankkimaan kalliita vapaita agentteja, jollaiseksi Peppers taidetaan nipin napin luokitella, heh. Itse olen Shanahanin palkkauksen myötä alkanut seurailla mielenkiinnolla Redskinsin touhuja ja lueskellut jonkun verran heidän foorumeitaan. En todellakaan toivo, että hän Skinseihin menisi. Kuulostaa kyllä niin klassiselta kalliilta flopilta, että oksat pois. Joten toivottavasti menee Foxboroon. Sopisi hyvin sinne Adalius Thomasin rinnalle, tai korvaajaksi jos AD saa Belichickilta boottia.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys myös heittänyt tarjouksia ilmaan yhdeksälle viime kauden rfa pelaajalle. Näistä tietenkin tärkeinpänä wr Miles Austin, jolle myös selkeästi isoimmat hillot löytiin pöytään. DE Spears ja safety Sensabaugh kuuluvat myös tähän rfa kerhoon, jotka mielellään näkisin ensi kaudellakin Dallasin riveissä. Tässä vielä lista pelaajista:

WR Miles Austin (first- and third-round tender, $3.168 million)
DE Marcus Spears (original draft choice tender, $1.226 million)
S Gerald Sensabaugh (second-round tender, $1.809 million)
DE Stephen Bowen (second-round tender, $1.759 million)
DE Jason Hatcher (second-round tender, $1.759 million)
WR Sam Hurd (second-round tender, $1.759 million)
OL Cory Procter (second-round tender, $1.759 million)
OL Pat McQuistan (original draft choice tender, $1.176 million)
DT Junior Siavii (original draft choice tender, $1.176 million)
S Pat Watkins (original draft choice tender, $1.176 million)
C Duke Preston (original draft choice tender, $1.226 million)
CB Cletis Gordon (signed one-year contract extension)
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Eipä kummempia tapahtunut free agencyn ensimmäisinä tunteina. Peppers on ilman suurempia ihmeitä Bearsin mies. Dansbysta taas tulee näillä näkyminen Dolphin, tosin tämä siirto ei ole vielä ihan varma. Miami heitti tarjouksen myös Rollelle, mutta hän ei vielä ainakaan tarttunut täkyyn. Dolphins lienee kuitenkin frontrunner myös Rollen kohdalla.

Tähän mennessä ainoa vahvistunut siirto taitaa olla Nate Burlesonin lähtö Detroitiin. Lions tuntuu panostavan muutenkin oikein kunnolla joukkueeseensa. Hankkivat ilmeisesti treidissä DT Corey Williamsin Clevelandista ja satsasivat rajusti Kyle Vanden Boschin värväämiseen. Tuohon vielä Suh draftista kakkospickilla, niin aika nopeasti on Schwartz uudistanut Lionsin defensive frontin.

Jo aikaisemmin illalla Jets hankki CB Antonio Cromartien Chargersista 2/3.kierroksen varausvuoroa (2011 draft) vastaan. Hetkeä aiemmin Lito Sheppard oli kengitty pihalle jengistä, joten Cromartie noussee suoraan starteriksi Revisin kaveriksi. Jos Cromartie onnistuu palaamaan parin vuoden takaiselle tasolleen, on Jetsillä kasassa koko liigan paras corner-kaksikko ja viime kauden tilastollisesti paras puolustus sen kuin vahvistuu entisestään.

Niin ja Darren Sproleshan vedettiin pois vapailta markkinoilta vain pari tuntia ennen FA:n alkua. Ilmeisesti Chargers oli saanut vihiä, että Sproles olisi ollut erittäin kuumaa kamaa free agencylla ja ottajia hänelle olisi ollut jonoksi asti. AJ Smith yrittää varmaan nyt ensin kaupitella Sprolesia näille hänestä kiinnostuneille joukkueille. Jos ei kukaan ole valmis ykkös-kakkoskierroksen varausta hänestä antamaan, niin sitten Smith yrittänee sorvata kyseiselle sähköjänikselle uutta, talousystävällisempää jatkosopparia.

PS. Chester Taylor vierailee myös Chicagossa. Eli Bears ja Dolphins tuntuvat olevat kaikkein aktiivisimmat jengit markkinoilla ainakin näin alkuun. Bearsin oli vähän pakko lähteä heittelemään rahaa ympäriinsä kun ovat jo aikaisemmin tuhranneet ykkös- ja kakkospickinsä muualle eivätkä näin ollen juurikaan draftista tule vahvistuksia saamaan. FA jäi siis ainoksi tavaksi vahvistaa joukkuetta.
PS2. Steelers-rintamalta sen verran, että Ryan Clark taitaa olla menetetty tapaus. En millään jaksa uskoa, että hän enää Pittsburghiin palaisi. Steelers on varmasti hänelle jonkinlaista jatkopaperia tarjonnut, mutta Clark ei ole sitä tarpeeksi hyvänä tarjouksena pitänyt. Tämän vuoden free agency class ei ole kovin vahva ja syvä, joten uskoisin Clarkin tasoiselle kaverille löytyvän ottaja ja hänen saavan enemmän rahaa jostain muualta. Harmillista, mutta tämä on Steelersin tyyli. Muistaakseni Chris Hope oli aika hyvä safety 2005 mestaruuskaudella, mutta hänet päästettiin ilmaiseksi pois. Tilalle hankittiin nimenomaan Clark, jonka myötä Hopea ei tarvinnut pahemmin ikävöidä. Toivottavasti nyt käy samoin ja Clarkille löydetään mitat täyttävä korvaaja.
PS3. Ja Delhommehan sai monoa Carolinasta. Tässä nähtiin ensimmäinen palkkakaton puuttumisen seuraus. Ei Panthers nimittäin ikimaailmassa oli capin aikakaudella Delhommea pystynyt ulostamaan, sen verran raju cap hit olisi tuosta napsahtanut (tai no dead money kai oikeampi termi olisi). Nyt jäi joku reilu 12 milliä guaranteed moneyta jäljelle, joten Delhomme voi huoletta olla pelaamatta vaikka parikin kautta ja nauttia Carolinan front officen neronleimauksista.
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
PS2. Steelers-rintamalta sen verran, että Ryan Clark taitaa olla menetetty tapaus. En millään jaksa uskoa, että hän enää Pittsburghiin palaisi. Steelers on varmasti hänelle jonkinlaista jatkopaperia tarjonnut, mutta Clark ei ole sitä tarpeeksi hyvänä tarjouksena pitänyt. Tämän vuoden free agency class ei ole kovin vahva ja syvä, joten uskoisin Clarkin tasoiselle kaverille löytyvän ottaja ja hänen saavan enemmän rahaa jostain muualta. Harmillista, mutta tämä on Steelersin tyyli. Muistaakseni Chris Hope oli aika hyvä safety 2005 mestaruuskaudella, mutta hänet päästettiin ilmaiseksi pois. Tilalle hankittiin nimenomaan Clark, jonka myötä Hopea ei tarvinnut pahemmin ikävöidä. Toivottavasti nyt käy samoin ja Clarkille löydetään mitat täyttävä korvaaja.

Minä luulen, että Clarkin agentti nimenomaan tajusi hetkensä koittaneen kun tuo FA ei safetyjen osalta ole millään tavalla laadukas. Eli Clark on ylihinnoiteltu ja Steelers kun ei ylihintaa maksa niin se ei maksa. Aivan varmasti Clark olisi joukkueessa pidetty jos hinta olisi ollut edes sielläpäin. Tuskin seurajohto muuten olisi julistanut, että Clark on Hamptonin ja Reedin ohella tärkeimmät pidettävät pelaajat. Ja näkeehän tuon jo rosteria katsoessakin, että mielellään Steelers ei varmasti Clarkista luovu.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Johan alkoi tapahtumaan.

Bears nappasi itselleen Peppersin, Chester Taylorin ja Brandon Manumaleunan. Peppersin soppari oli aika jytäkkä ja suoraan sanoen kaveri on mielestäni reilusti ylipalkattu. Ensi kaudella tiliä tulee 20 miljoonaa.

Ravens sai kovan vahvistuksen kovaan tarpeeseen Anquan Boldinista. Treidissä meni 3. ja 4. kierroksen varaukset mikä on aika vähän. Toisaalta tekivät uuden sopparin, joka on 3 vuotta ja 25 miljoonaa mikä taas on aika muikeaa rissulle mielestäni. Toisaalta Boldin onnistuessaan on kyllä liigan kärkipäätä ja Ravens tarvitsi kipeästi kovaa rissua. Hommasivat samalla Stallworthin.

Panthers ulosti Jake Delhommen ja luottaa nyt Matt Mooreen.

Antrel Rolle meni Giantsiin 5 vuoden 37 miljoonan sopparilla. Ihan hyvä hinta tuokin. En pitänyt Rollea ihan noin kovan kaliiberin ukkona, liekö sitten hintansa väärti. Sehän oli tiedossa, että safetyt saa tänä vuonna hyvät sopparit niinkuin Clarkin tilanteessa tulikin jo puhuttua.

Karlos Dansby signattiin Miamiin 5 vuoden ja 43 miljoonan sopparilla. Tämä nyt on ainakin mielestäni överin puolella, koska Dansby ei mielestäni ole liigan eliittiä vaikkakin ehdottomasti hyvä pelaaja ja tuo 9 miljoonaa per vuosi on kuitenkin aika rutosti rahaa.

T.O. on menossa kovasti Bengalsiin ainakin joukkueen suunnitelmissa. Saas nähdä panostaako Steelers tosissaan DB-osastoon nyt kun näyttää että kahdella pahimmalla kilpakumppanilla on liigan eliittiä olevat rissut hankittuna ensi kauden alussa. William Gay vs. T.O/Ochocinco ei nappais.

Steelersin puolella täydellisen hiljaista.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Bears nappasi itselleen Peppersin, Chester Taylorin ja Brandon Manumaleunan.
Näistä herroista olisi kiva kuulla vähän tarkempaakin analyysia asioista paremmin perillä olevilta. Muutenkin kiinnostaisi lukea vähän tarkempia tietoja Bearseista, minkälainen pelityyli joukkueella on ja oikeastaan kaikki joukkueeseen liittyvä kiinnostaisi, itsellä vielä melko hatarat tiedot kun vasta tutustun tosimielellä lajiin.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Näistä herroista olisi kiva kuulla vähän tarkempaakin analyysia asioista paremmin perillä olevilta. Muutenkin kiinnostaisi lukea vähän tarkempia tietoja Bearseista, minkälainen pelityyli joukkueella on ja oikeastaan kaikki joukkueeseen liittyvä kiinnostaisi, itsellä vielä melko hatarat tiedot kun vasta tutustun tosimielellä lajiin.

En ala selostamaan Bearsista sen enempää kun en ole joukkuetta niin tarkkaan seurannut.

Peppers on liigan eliittiä viimeisen 10 vuoden ajalta 4-3 puolustuksen endien puolelta. Alkaa kuitenkin olla jo aika iäkäs ja vähän hiipumaan päin. Siinä mielessä noinkin iso soppari oli minun mielestäni vähän liikaa, mutta toisaalta Peppersille olisi maksettu tuo raha muuallakin ja tulee Bearsille tarpeeseen. Eli siinä mielessä ihan markkinahinnan maksoivat jostakin mitä tarvitsivat. Toivottavasti säilyttää tasonsa korkeana.

Taylor on erittäin hyvä kakkosmies Fortelle ja sopparikin varsin kohtuullinen. Taylor on ollut aina minun mielestäni vähän aliarvostettu RB ja on varsinkin noihin kakkosbackin hommiin todellakin mies paikallaan.

Manumaleunasta nyt ei sen kummempaa sanottavaa ole. Ei mikään tähti, mutta sellainen perushyvä ja kokenut NFL-pelaaja. En tiedä Bearsin tarvetta tällä osastolla, mutta varmasti ihan tarpeeseen hankittu.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Manumaleunasta nyt ei sen kummempaa sanottavaa ole. Ei mikään tähti, mutta sellainen perushyvä ja kokenut NFL-pelaaja. En tiedä Bearsin tarvetta tällä osastolla, mutta varmasti ihan tarpeeseen hankittu.

Manumaleuna on iso blokkaava tight end, josta pidettiin San Diegossa. Joukkue kuitenkin muuttui heittojoukkueeksi juoksuhyökkäyksen sijaan, joten Chargers hävisi paitsi rahassa niin myös roolissa. Bearsissa Mike Martzin hyökkäyksessä tight endillä on huomattavasti enemmän blokkaava kuin pass catching rooli, joten Manumaleuna sopii erittäin hyvin Martzin playbookiin. Luotettava iso äijä, joka ottaa muutaman kopinkin kaudessa. Viime kaudella Chargers pelasi jopa screenin Manumaleunalle, joten noin isoksi mieheksi hänellä on myös semiluotettavat kädet. Liikkuvuus pallollisena on sitten mitä on, mutta ainakin ihan viihdyttävän näköistä jyräämistä.

Chester Taylor on joo ihan hyvä täydentämään Fortea, ja saa varmasti enemmän kantoja mitä AP:n takana Vikingsissa. Ensi kaudella nähdään oliko Fortella pelkkä sophomore jinx, vai vetikö vaan kunnolla yläkanttiin rookiekautensa. Taylor on kuitenkin hyvä insurance policy.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Anquan Boldinista... 3 vuotta ja 25 miljoonaa...

Soppari onkin jatkettu eli ilmeisesti neljä vuotta ja 28 miljoonaa mikä ei olekaan enää niin paha hinta jos lasketaan per vuosi. Hyvä kauppa Ravensilta kyllä sikäli kun Boldin kykenee odotukset lunastamaan. Sikälikin näyttää hyvältä, että ilmeisesti laituriosastolla tulee olemaan ensi kaudella muutenkin ihan hyvä kokoonpano vaikka Mason ei pelaisikaan.

Steelersin puolella täydellisen hiljaista.

Eipäs olekaan. Roethlisberger on näköjään saanut vuotuisen ahdistelusyytteensä tai ilmeisesti tässä vaiheessa vasta -epäilyn. Tiedot tapahtuneesta olivat sen verran sekavia, että palataan tähän myöhemmin.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Offseason jyllää kovaa vauhtia etiäpäin ja tässä vaiheessa on hyvä kirjoitella myös tänne. Ensimmäistä kertaa seurailen sarjatauon tapahtumia tiiviisti, tai ainakin yritän. Tässäkin tulee esiin tämä pelaajien runsas lukumäärä, koska vain harvaan siirtoon tai FA sainaukseen voi kommentoida. Tämä siis siitä syystä, että pelaajia ei vain ole vielä oppinut tuntemaan. Äkkiseltään, kun noita uutisia lueskeli niin Cardinalsilla taitaa olla jonkin sortin halu uudistaa joukkuetta tai jotain vastaavaa. Rolle, Dansby ja Boldin on siis löytäneet uudet osoitteet. Rolle olisi kyllä saanut etsiä jonkun toisen joukkueen, kuin Giantsin, mutta eipä voi mitään.

Mitä tarkoittaa franchise tag? Muutamia kertoja tuohon olen törmännyt ja en ole pystynyt sitä aivan täydellisesti ymmärtämään.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näistä herroista olisi kiva kuulla vähän tarkempaakin analyysia asioista paremmin perillä olevilta.

Julius Peppers taas on kiistämättä eliittitason DE, mutta häntä kritisoidaan siitä että hän välillä "katoaa" pelistä kokonaan. Eli kiekkotermein taitaa olla sellainen tshekkiluonne.

Chester Taylor oli yli 1000 jaardin RB ennen kuin Vikings draftasi Adrian Petersonin, joka meni nokkimisjärjestyksessä edelle. Häntä pidettiin tämän free agent-pakan parhaana RB:nä monissa medioissa, vaikka isompiakin tähtiä vapautui.

Tämä johtuu siitä että häntä on käytetty viime ajat säästeliäästi Minnesotassa, joten uskotaan että hänellä on enemmän virtaa patterissa kuin näillä loppuunajetuilla starboilla.

Muuta en sitten Bearsista tiedä kuin sen, että he pistivät rahaa haisemaan vapaisiin agentteihin koska he ovat treidanneet draftinsa hankkiessaan nykyisen QB:nsa Jay Cutlerin sekä Gaines Adamsin. Cutlerilla oli tämä kausi aika kamala, heitteli interceptioneja oikealle ja vasemmalle. Adams taas otti ja kuoli kauden aikana (pumppu petti).
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Mitä tarkoittaa franchise tag? Muutamia kertoja tuohon olen törmännyt ja en ole pystynyt sitä aivan täydellisesti ymmärtämään.

Joukkue voi laittaa vapautuvalle pelaajalleen franchise tagin. Tarkoittaa sitä, että pelaaja saa pelipaikkansa Top-5 parhaiden palkattujen pelaajien keskipalkan kulunneella kaudella tai 120 % edellisvuoden palkastaan riippuen siitä kumpi on isompi. Muut joukkueet saavat tehdä pelaajalle tarjouksia, mutta vanhalla joukkueella on oikeus lunastaa pelaaja itselleen maksamalla saman mitä tarjonnut joukkue. Jos pelaajan annetaan siirtyä muualle saa vanha joukkue kaksi ensimmäisen kierroksen varausvuoroa korvauksena.

Exclusive franchise tag on muuten sama, mutta toi Top-5 keskipalkka määräytyy seuraavan kauden palkkojen mukaan ja tällöin pelaaja ei voi signata muualle.

Transition tag on muuten sama, mutta pelaajalle taataan pelipaikkansa Top-10 jätkien keskipalkka ja jos pelaaja signataan muualle niin vanha joukkue ei saa mitään.

Suurinpiirtein noin se taisi mennä.

E: Niin ja tagilla pelaaja kiinnitetään siis seuraan yhden kauden ajaksi.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Okei kiitos Troylle selityksestä!

Ite ajattelin sen olevan vähän pidemmän sortin sopimus, mutta muutoin olin suurinpiirtein kärryillä. Hirveästi ei ole palstalla Dallasin asioita puitu, tai no toisaalta eipä ole pahemmin ollut syytäkään tähän, mutta onkohan muutoksia tulossa? Eli liikkuuko Dallasin ympärillä edes huhuja? O-line kaipaisi ainakin vahvistuksia, mutta katsellaan mitä tapahtuu.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Onkohan Sharperia huhuiltu minnekään. Tuota safety-tilannetta kun katsoo Steelersin ja vapaiden agenttien osalta niin Sharperin värvääminen lyhyellä sopparilla ei olisi ollenkan pöllömpi juttu. Riippuen toki siitä paljonko sille pitäisi maksaa. Luulisi kuitenkin, että ei tuossa iässä enää ihan kuuminta hottia olisi varsinkin kun millään joukkueella ei ihan pakottavaa tarvetta kai ole huippusafetya hankkia ehkä Steelersiä lukuunottamatta. Ei todellakaan Steelersin tapaista, mutta saattaisi olla tosiaan hyvä liike tässä vaiheessa.

Toinen signaus minkä soisi tapahtuvan olisi Leigh Boddenin hankinta. Hänestä ollaan kiinnostuneita kuten oltiin myös vuosi sitten ja tarve olisi kova. Eilen kirjoittelin Gay vs. starat juttuja, mutta eihän Gay itseasiassa varmaan pelaa Steelersissä ensi kaudella. Eli korneria huutaa kipeästi ja mielellään aloittavaa, koska seuraavana listalla on Burnett ja draftista hankittava rookie. Keenan Lewis on toki yksi vaihtoehto, mutta häntä on huhuiltu tuonne FS:n paikalle.

Burnettilta ja Lewisiltä olisi kyllä mielellään nähnyt viime kaudella enemmän pelisuorituksia niin olisi jotain käsitystä millaista roolia Steelers on heille ensi kaudeksi suunnitellut. Sikälihän jopa aloittajan paikat eivät olisi yllätyksiä, että esim. Polamalu ei rookiena pelannut paljoakaan.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Kiitos vaan tiedoista noiden Bearsin signausten kanssa. Melko mukaansa vievää hommaa kaivella tietoja netistä kun lähes kaikki joukkueeseen liittyvä on uutta ja mielenkiintoista.

Sharperia on ilmeisesti myös huhuiltu Bearseihin, eli aika vahvasti näköjään meinataan puolustuksen kautta rakentaa.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Sharperia ei olla huhuiltu enempää kuin Saintseihin. Ongelmana on että hän haluaa katsella hieman markkinoita ja syy on selvä. Hän on 34v. ja haluaa ehkä viimeisen sopparin raapivan mahdollisimman paljon rahaa kasaan. Mutta monen asiantuntijan mielestä hän jää Saintseihin koska hän osaa Gregg Williamsin systeemin ja viime kauden perusteella sopii hyvin sinne.

Patriots on tarjonnut sopimusta Boddenille mutta todennäköisesti hänkin tekee Sharperin tavoin ja katselee markkinoita. Steelers tosiaan on mainittu yhdeksi vaihtoehdoksi.


saster, wikipediassa on hyvä lyhy"ehkö" artikkeli franchise tageista ja myös siitä miten palkat ovat kehittyneet parissa vuodessa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Franchise_tag

saster kirjoitti:
Eli liikkuuko Dallasin ympärillä edes huhuja?

Suurimmat huhut ja tapahtumat Dallasissa pyörivät Miles Austinin sekä muiden tenderin saaneiden signaamisessa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Eilen kirjoittelin Gay vs. starat juttuja, mutta eihän Gay itseasiassa varmaan pelaa Steelersissä ensi kaudella.
Onko mutua, foorumeilta poimittua vai faktaa? Eli siis onko Colbert/Tomlin kommentoinut jotain tämän suuntaista? Gay todennäköisesti menetti startterin paikkansa viime kauden esityksillään, mutten nyt mitään hänen cuttaamistaan ollut edes ajatellut.

Sharperista ei tosiaan ole hirveästi huhuja liikkunut. Eiköhän hän Saintsiin jää. Viime kauden tilastot ovat hulppeat, mutta ikää kuitenkin on jo eikä hän nyt muutenkaan mikään Polamalun tai Reedin tasoinen ihmemies ole. Tuskin kukaan hänelle mitään monivuotista supersopparia tarjoaa ja tuskin Sharper New Orleansista mihinkään lähtee ellei ole täysin varma, että uusi joukkue on taloudellisesti tai pelillisesti parannus Saintsista. Ei hän varmaan tuolla iällä tahdo lähteä mihinkään rebuilding jengeihin hukkaamaan viimeisiä pelivuosiaan. Periaatteessahan hänellä on kyllä hyvät yhteydet Tomliniin. Olivat muistaakseni joukkuekavereita collegessa ja myöhemminhän Tomlin valmensi Sharperia Minnesotassa. Steelers on kuitenkin Colbertin aikakaudella vältellyt aika tehokkaasti näitä vanhempia pelaajia, moni omakin pelaaja on saanut vaihtaa maisemaa sen jälkeen kun on 30-vuotta tullut mittariin.

Ryan Clark on ilmeisesti juuri parhaillaan Miamissa Dolphinsin vieraana. Dolphinshan vapautti juuri Gibril Wilsonin sopimuksestaan ja Antrel Rolle livahti heidän näpeistään Giantseihin, joten eiköhän Clarkin soppari Miamiin uutisoida ihan tässä lähiaikoina. Saa nähdä millaisen diilin Clark saa, tuskin ihan mitään Rolle-rahoja, mutta luultavasti vähän yläkanttiin kuitenkin.

David Carr 49ersiin. Back upiksi ainakin alkuun, mutta nyt Ninersilla on riveissään kaksi entistä ykkösvarausta, joista kumpikaan ei ole tähän mennessä onnistunut NFL:ssä. Carr oli 2002 draftin ykkösvaraus, jonka ura meni piloille Houstonin surkean O-linen takana. Smith taas on Ninersin oma ykköspick 2005 vuodelta, jonka uran alkua on jarruttanut oma kyvyttömyys, loukkaantumiset sekä 49ersin jatkuvat valmentajavaihdokset. Viime kauden loppu antoi kuitenkin pientä toivoa paremmasta tulevaisuudesta ja Singletary onkin jo nimennyt Smithin ensi kauden starteriksi.

Tebow sopinut workoutin Buffalon ja Seattlen kanssa. Molemmat ovat ihan mahdollisia määränpäitä Boy Wonderille. Billsin markkinointikoneisto olisi varmasti innoissaan jos saisivat Tebown riveihinsä. Pienen markkina-alueen organisaatio on ollut jatkuvissa talousongelmissa ja muuttohuhujen kohteena. Tuskinpa on Tebowta parempaa kaveria kenen ympärille voisi alkaa koko franchisea rakentaa, siis nimenomaan markkinamielessä. Pelillisestihän Tim Terrific on totaalinen kysymysmerkki NFL-tasolla. Seahawks taas "would make sense", sillä Carrollilla taitaa olla melkoinen man crush Tebowhin. Muistan viime kaudelta yhden pressitilaisuuden missä häneltä kysyttiin Washingtonin QB Jake Lockerista jotain ja Carroll ylisti seuraavat viisi minuuttia Lockeria, vertasi häntä Tebowhin ja sitten hairahtui hehkuttamaan vielä kiihkeämmin Tebowta.

TO to Bengals-huhut jatkuvat edelleen voimakkaina. Olisipa siinä kyllä melkoinen sirkusparivaljakko Ocho & TO. Melkein toivon, että tämä siirto tapahtuu, vaikka Steelers joutuisikin sitten kahdesti tätä kaksikkoa vastaan pelaamaan. Mutta hyvää viihdettähän tuo olisi.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Onko mutua, foorumeilta poimittua vai faktaa? Eli siis onko Colbert/Tomlin kommentoinut jotain tämän suuntaista? Gay todennäköisesti menetti startterin paikkansa viime kauden esityksillään, mutten nyt mitään hänen cuttaamistaan ollut edes ajatellut.

Se on RFA eikä Steelersin suunnalta ole ainakaan toistaiseksi ollut paljon kiinnostusta häntä kohtaan. Eli vaikuttaisi ettei ainakaan kauhiaa kiinnostusta miestä kohtaan ole.

Sharperista ei tosiaan ole hirveästi huhuja liikkunut. Eiköhän hän Saintsiin jää. Viime kauden tilastot ovat hulppeat, mutta ikää kuitenkin on jo eikä hän nyt muutenkaan mikään Polamalun tai Reedin tasoinen ihmemies ole. Tuskin kukaan hänelle mitään monivuotista supersopparia tarjoaa ja tuskin Sharper New Orleansista mihinkään lähtee ellei ole täysin varma, että uusi joukkue on taloudellisesti tai pelillisesti parannus Saintsista. Ei hän varmaan tuolla iällä tahdo lähteä mihinkään rebuilding jengeihin hukkaamaan viimeisiä pelivuosiaan. Periaatteessahan hänellä on kyllä hyvät yhteydet Tomliniin. Olivat muistaakseni joukkuekavereita collegessa ja myöhemminhän Tomlin valmensi Sharperia Minnesotassa. Steelers on kuitenkin Colbertin aikakaudella vältellyt aika tehokkaasti näitä vanhempia pelaajia, moni omakin pelaaja on saanut vaihtaa maisemaa sen jälkeen kun on 30-vuotta tullut mittariin.

Joo no ei taida Steelersillä tosiaan olla minkäänlaista mielenkiintoa Sharperia kohtaan vaan tuo oli vain oma ideani. Jostain niitä apuja on kuitenkin saatava muutenkin kuin draftista. En oikein jaksa uskoa, että ensi kauden FS startterin annetaan valikoitua joukosta Mundy, Lewis, rookie.

Ryan Clark on ilmeisesti juuri parhaillaan Miamissa Dolphinsin vieraana. Dolphinshan vapautti juuri Gibril Wilsonin sopimuksestaan ja Antrel Rolle livahti heidän näpeistään Giantseihin, joten eiköhän Clarkin soppari Miamiin uutisoida ihan tässä lähiaikoina. Saa nähdä millaisen diilin Clark saa, tuskin ihan mitään Rolle-rahoja, mutta luultavasti vähän yläkanttiin kuitenkin.

Jos Clarkin agentilla pitää pokka edelleen niin halvalla ei irtoa. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu ja mihin hintaan.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
http://blogs.nfl.com/2010/03/08/steelers-agree-to-terms-with-allen-battle/

No nyt on FS, WR ja OT. Molemmat ovat myös hyviä specialteamereita mikä on hyvä juttu.

Mahtaako jollain olla tietoa olisiko Allenista ihan oikeasti aloittavaksi jätkäksi? Siis päteväksi sellaiseksi. Meinaan, että onkohan suunnitelmana lähteä kauteen Mundy-Allen parivaljakolla.

Battle nyt on varmaan nimenomaan back-up ja specialteameri, mutta toisaalta on jäänyt ihan ok kuva myös rissuna silloin muutamia vuosia sitten. Tuskin kallis, joten varmaan ihan hyvä hankinta. Ilmeisesti tapaus Sweed on nyt nähty valitettavasti.

Buffalosta löytyi ilmeisesti uuden OL-koutsin avulla OT Jon Scott. Saa nähdä onko back-up materiaalia vai onko kaverissa potentiaalia haastamaan Colonia tai Starksia.

Ja sokerina pohjalla takaisin yritetään roudata Larry Footea. Saas nähdä onko Footella haluja palata. Veikkaisin, että löytyy mielenkiintoisempiakin paikkoja lähinnä sen takia, että Steelersissä saattaa aloittajan paikka olla tiukassa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Onko Pittsburghissa tänään joku aprillipäivä vai mitä helvettiä siellä oikein tapahtuu? Aivan kuin nuo Troyn aikaisemmin raportoimat kolme FA-signausta eivät olisi olleet tarpeeksi yhdelle päivälle, uutisoidaan nyt, että myös Ryan Clark ja Antwaan Randle El ovat tekemässä paluuta Steel Cityyn.

A) Mitä ihmettä Miamissa on oikein tapahtunut? Clark to Dolphins piti olla lähes saletti juttu.
B) Mitä ihmettä Tomlin/Colbert näkevät Randle Elissa? Ja vielä Footeakin huhutaan takaisin. Mikä hemmetin nostalgiakohtaus siellä on meneillään? Hitto, raijatkaa nyt sitten Porterkin takaisin kun vauhtiin olette päässeet. Totta puhuen en kyllä näe Randle Elille yhtään mitään käyttöä. Kai hänen ja Battlen myötä yritetään tuoda syvyyttä punt returner-osastolle, mutta sekä ARE että Battle olivat molemmat aika sysipaskoja sillä osastolla viime kaudella. Mitä olen 49ersin ja Redskinsin foorumeita lueskellut, eivät kummankaan joukkueen fanit olleet kovin surullisia hemmojen lähdöstä. Ja nimenomaan manasivat ukkojen return-taitoja, vaikka tämän pitäisi nimenomaan olla heidän jonkinnäköistä erikoisalaansa. Jengissä on kuitenkin jo Holmes, Ward ja Wallace ottamassa palloja kiinni. Sweedin Steelers-ura lienee nyt päätöksessä, mutta näinköhän Battle ja Randle El molemmat mahtuvat 53 miehen rosteriin training campin päätteeksi? Itse melkein sanoisin tässä vaiheessa, että eivät mahdu.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
A) Mitä ihmettä Miamissa on oikein tapahtunut? Clark to Dolphins piti olla lähes saletti juttu.

Olisiko ollut agentin vedätystä tai sitten yksinkertaisesti tajunneet, että rahaa ei tule muualta yhtään sen enempää. Clarkhan sanoi jo ajat sitten itse, että haluaa pelata Steelersissä. Erittäin positiivinen yllätys ja nythän tuo safety-osasto näyttää jo huomattavasti paremmalta ja ennenkaikkea draft-skenaariot helpottuivat taas aimoharppauksen. Lisäksi tuo oli mukava huomata, että Clarkin soppari oli todella halpa esim. Rolleen verrattuna. Rollella 5 v. ja 37 m$ --> 7,4 m$/vuosi kun taas Clarkilla 4 v. ja 14 m$ --> 3,5 m$/vuosi.

B) Mitä ihmettä Tomlin/Colbert näkevät Randle Elissa? Ja vielä Footeakin huhutaan takaisin. Mikä hemmetin nostalgiakohtaus siellä on meneillään? Hitto, raijatkaa nyt sitten Porterkin takaisin kun vauhtiin olette päässeet. Totta puhuen en kyllä näe Randle Elille yhtään mitään käyttöä. Kai hänen ja Battlen myötä yritetään tuoda syvyyttä punt returner-osastolle, mutta sekä ARE että Battle olivat molemmat aika sysipaskoja sillä osastolla viime kaudella. Mitä olen 49ersin ja Redskinsin foorumeita lueskellut, eivät kummankaan joukkueen fanit olleet kovin surullisia hemmojen lähdöstä. Ja nimenomaan manasivat ukkojen return-taitoja, vaikka tämän pitäisi nimenomaan olla heidän jonkinnäköistä erikoisalaansa. Jengissä on kuitenkin jo Holmes, Ward ja Wallace ottamassa palloja kiinni. Sweedin Steelers-ura lienee nyt päätöksessä, mutta näinköhän Battle ja Randle El molemmat mahtuvat 53 miehen rosteriin training campin päätteeksi? Itse melkein sanoisin tässä vaiheessa, että eivät mahdu.

Mun mielestä Randle Elin takaisin tuominen on ehdottomasti hyvä liike. Oli Redskinseissä liian isossa roolissa, mutta Steelersissä pääsee taas tekemään sitä missä on hyvä eli olemaan se 3. tai 4. rissu ja puntin palautusspesialisti. No punttihommat on menneet kyllä perseelleen, mutta hyvä siihen kilpailuun on saada porukkaa mukaan siitä huolimatta. Ja samoin rissuosastolle. Kolmikosta Sweed, Battle ja Randle El joku lähtee ennen campin loppumista, mutta sellaista se on. Eikös toi Battle oo muuten kunnostautunut spessuissa muutenkin kuin palauttajana. Ei tee sekään pahaa Steelersiin. Kaikenkaikkiaan tollaset aloittavanakin pelanneet 3. ja 4. rissut, jotka osaa muutakin on mielestäni oikein hyviä hankintoja.

Footen signaaminen olisi myös erittäin hyvä diili jos suostuu tulemaan halvalla ja pelaamaan lähtökohtaisesti back-uppina. Tänä vuonna nähtiin kuinka haavoittuvainen joukkue on ilman syvyyttä ja nyt Steelers hommaa sitä huolella. Kyllä se myös kirittää niitä starttereita kun takana on pelaaja, joka voi viedä paikan milloin tahansa.

Hyvä päivä kaikenkaikkiaan ja näyttää taas paljon valoisammalta. Todennäköisesti rahaakaan ei palanut kovin hurjasti vaikkei taida muista kuin Allenista ja Clarkista olla hintalaput tiedossa.

E: Niin ja Bodden jäi tänäkin vuonna Patsiin. No onneksi tässä vaiheessa se tarve kornerille ei enää ihan niin suuri ole mitä eilen tähän aikaan.

http://blogs.nfl.com/2010/03/08/free-agent-cb-bodden-sticking-with-patriots/
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Olisiko ollut agentin vedätystä tai sitten yksinkertaisesti tajunneet, että rahaa ei tule muualta yhtään sen enempää. Clarkhan sanoi jo ajat sitten itse, että haluaa pelata Steelersissä. Erittäin positiivinen yllätys ja nythän tuo safety-osasto näyttää jo huomattavasti paremmalta ja ennenkaikkea draft-skenaariot helpottuivat taas aimoharppauksen. Lisäksi tuo oli mukava huomata, että Clarkin soppari oli todella halpa esim. Rolleen verrattuna. Rollella 5 v. ja 37 m$ --> 7,4 m$/vuosi kun taas Clarkilla 4 v. ja 14 m$ --> 3,5 m$/vuosi.
Niin, en tiedä oliko vedätystä vai mitä. Aika hyvin onnistuivat kuitenkin lähes kaikkia huijaamaan, sillä ei kukaan uskonut enää Clarkin palaavaan Steelersiin. No loistava juttu että palasi. Helpottaa tosiaan draft-kuvioita, sillä nyt ei tarvitse käyttää ykköskierroksen varausta safetyyn. Myöhemmiltä kierroksilta olisi edelleen ihan hyvä joku nuori kaveri ottaa kehittymään Clarkin ja Polamalun taakse. Mutta ykköspick kannattaa nyt käyttää johonkin muuhun pelipaikkaan, vaikka periaatteessa BPA-meiningillä mennäänkin. Itse toivon joko O-linea tai LB:ta. Cornereista ehkä Kyle Wilson menisi, mutta hän tuskin on BPA tuolla Steelersin 18.vuorolla.

Mun mielestä Randle Elin takaisin tuominen on ehdottomasti hyvä liike. Oli Redskinseissä liian isossa roolissa, mutta Steelersissä pääsee taas tekemään sitä missä on hyvä eli olemaan se 3. tai 4. rissu ja puntin palautusspesialisti. Kolmikosta Sweed, Battle ja Randle El joku lähtee ennen campin loppumista, mutta sellaista se on. Eikös toi Battle oo muuten kunnostautunut spessuissa muutenkin kuin palauttajana. Ei tee sekään pahaa Steelersiin. Kaikenkaikkiaan tollaset aloittavanakin pelanneet 3. ja 4. rissut, jotka osaa muutakin on mielestäni oikein hyviä hankintoja.
Itse en vaan Randle Elille näe hirveästi käyttöä. Hän itse kommentoi, että tulee Steelersiin 3.rissuksi, eikä aio penkillä pahemmin istua. No, mielestäni Holmes, Ward ja Wallace kyllä kaikki kuuluvat Randle Elin edelle receiver rankingissa. Eli jos Randle El syö esim. Wallacelta peliaikaa, niin tämä ei todellakaan ole hyvä hankinta. Ja punt returnerina Randle El tuo tosiaan syvyyttä, mutta ei kyllä yhtään terävyyttä. Sen verran paskasti hän tuota hommaa Washingtonissa hoiti. Taisi saada siellä lempinimen Fair Catch Randle El. Mielummin pidän Loganin siellä ottamassa puntteja kiinni kuin Randle Elin. Toivottavasti ei ole kallis sopimus. Ihmetyttää miksi piti hankkia sekä Battle että Randle El. Tuntuvat jotenkin yhdeltä ja samalta pelaajalta. Battle on vähän isompi, mutta muuten molemmat ovat n.30-vuotiaita, hiipumassa olevia WR/PR-pelaajia. En tosiaan halua molempia joukkueeseen, toivottavasti toinen cutataan training campin päätteeksi. Jos Holmes, Ward ja Wallace ovat kolmen kärki, niin Randle El on nelosena ihan ok. Mutta vitosreceiver saisi kyllä sitten olla mielummin nuorempi kuin 30-v Battle. Melkein pitäisin Sweedin ennemmin vielä mukana ringissä, vaikka hän alkaakin olla jo menetetty lupaus, ellei sitten draftista oteta taas joku uusi projektipelaaja.

Footen signaaminen olisi myös erittäin hyvä diili jos suostuu tulemaan halvalla ja pelaamaan lähtökohtaisesti back-uppina.
Foote vieraili eilen Redskins Parkissa ja taitaa seuraavaksi suunnata Arizonaan Whisenhuntin vieraaksi. Vähän luulen, että Foote haluaa ensi sijaisesti mennä jonnekin missä pääsee pelaamaan. Steelersissa olisi väistämättä back up. No enemmän Footen paluusta olisin mielissäni kuin Randle Elin.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Niin, en tiedä oliko vedätystä vai mitä. Aika hyvin onnistuivat kuitenkin lähes kaikkia huijaamaan, sillä ei kukaan uskonut enää Clarkin palaavaan Steelersiin.

No medialla ja faneilla ei tietenkään ollut mitään tietoa siitä mitä Steelers on Clarkille tarjonnut ja mitä muut ovat valmiita tarjoamaan. Agenttihan puhui, että Clark on parempi safety kuin Rolle (ehkä onkin) ja sopparin pitäisi olla sen mukainen. Ehkä olisikin saanut isomman sopparin Miamista, mutta halusi pysyä Steelersissä. Tai sitten kaikki olikin vain sitä agentin progandaa arvon nostamiseksi. Olisin kuvitellut Clarkin löytävän rahakkaammankin sopparin kuin tuon minkä nyt teki.

Mutta ykköspick kannattaa nyt käyttää johonkin muuhun pelipaikkaan, vaikka periaatteessa BPA-meiningillä mennäänkin. Itse toivon joko O-linea tai LB:ta. Cornereista ehkä Kyle Wilson menisi, mutta hän tuskin on BPA tuolla Steelersin 18.vuorolla.

Varmaan BPA on suunnitelma, mutta pelipaikoista voisi kuvitella ykköskierroksen varauksen olevan OL, LB tai CB. Pelaajia joita tuohon on heitelty on ainakin OT:t Bulaga, Williams ja Davis, OG Iupati, OC Pouncey, LB:t McClain ja Weatherspoon sekä CB:t Haden, Wilson ja Robinson. Puolustuksen linjaan on tietysti yksi mahdollinen esim. Dan Williams tai ehkä jopa Jared Odrick. Tuo korneriosasto on myös aika auki kuten melkein joka vuosi. Haden nyt on varmaan se ykkösvaraus siltä pelipaikalta, mutta muuten tuntuu vaihtelevan aika paljon taas mielipiteet siitä kuinka hyvä kukakin kornereista on.

Eli jos Randle El syö esim. Wallacelta peliaikaa, niin tämä ei todellakaan ole hyvä hankinta.

Kyllä minäkin liputan Wallacen puolesta ja uskon, että pitää tasonsa myös ensi vuonna. Silti kuitenkin kilpailua pitää olla ja periaatteena, että parhaat pelaa. ARE:han saa jutella mediassa mitä vaan odotuksistaan, mutta eiköhän tuo itsekin tajua pelin hengen.

Ihmetyttää miksi piti hankkia sekä Battle että Randle El. Tuntuvat jotenkin yhdeltä ja samalta pelaajalta. Battle on vähän isompi, mutta muuten molemmat ovat n.30-vuotiaita, hiipumassa olevia WR/PR-pelaajia. En tosiaan halua molempia joukkueeseen, toivottavasti toinen cutataan training campin päätteeksi.

Kuten kirjoittelin niin Battle on muutakin kuin palauttaja tai itseasiassa ilmeisesti on nimenomaan enemmän sitä muuta kuin palauttaja. Eli tekee paljon taklauksia spessuissa. Lisäksi uusi spessukoutsi Al Everett tuntee Battlen luonnollisesti hyvin ja tuskin olisi paskaa pelaajaa tuonut mukanaan. ARElta odotetaan varmaan panosta enempi rissuna ja Battlelta lähtökohtaisesti specialteamerina. Tuossa peliaikataistelussa on heidän ja Sweedin lisäksi mukana Logan. Eli jos homma menee niin, että Sweed ja Logan vaihtuu AREen ja Battleen niin ei tuo nyt varsinaisesti perseelleen mene vaikka Logan vetikin ihan ok ja itse pidän edelleen peukkuja Sweedille.

Sweed muuten kärsii ainakin joidenkin tietojen mukaan masennuksesta ja ei sen takia pelannut viime kauden lopulla. Samasta syystä hän ei välttämättä ole tässä rissu kisassa mukana ollenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös