Tamin Audi pois täältä!

  • 946 713
  • 3 295

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Vilpittömät onnittelut Sportille, kun pääsivät vihdoin eroon tästä suuresta kuplasta. Tämä on ensimmäinen askel tervehtymisen tiellä ja pitää vain toivoa, ettei se askel tullut otettua liian myöhään.

Vai että siirrettiin mies "hoitamaan" UTJ:n postia.
Kuinkahan paljon mies loppupeleissä tulee tekemään UTJ:lle kuuluvia töitä onkin sitten ihan eri juttu. No titteli kuin titteli.
 

Fordél

Jäsen
MTV3: "Tamminen ei tiedä miten pelaajat ilmoitukseen reagoivat, sillä hän on toipumassa kotonaan Turussa.
– Minusta tämä (päävalmentajan vaihto) on ensisijaisesti joukkueen parhaaksi, Tamminen viittasi Sportin sarjanousuhaaveisiin."

Sihvosen mielestä Tammisen lähtö on jopa kuolinisku sarjalle, mutta Tammisen itsensä mukaan hänen sivuun vetäytyminen on joukkueen parhaaksi. Ketähän tässä nyt oikein uskoisi: aurinkokuningasta vai johtavaa kiekkoanalyysia.

No oli miten oli niin täytyy kerrankin tunnustaa, että olen Tamin kanssa samaa mieltä ja Sihvosen kanssa täysin eri mieltä. Sarja menettää kyllä värikkään ja mediaseksikkään hahmon, mutta toisaalta yhden sarjan tärkeimmän joukkueen (siis sen joka voi joskus aidosti haastaa liigaseuran) tulevaisuus on nyt paljon paremmissa käsissä kun Tami ei ole sotkemassa sen toimintaa. Melkoista henkilöpalvontaa Sihvoselta kun yhden henkilön vaikutus koko sarjalle on näin merkittävä, mutta tunnetusti miehen kieli on ruskea mitä tulee Tamiin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Onko sinusta takin kääntöä esim. poikien läheisiltä kannattaa aina kulloistakin seuraa, missä Granlundin huippulupaukset tulevat pelaamaan? Menetkö sanomaan heille, että VIUH, viuh... takki kääntyi?

Tuskin homma noin menee, kannattaminen on sydämessä, sitä ei pysty älyllä ajattelemaan. Tunnen muutamia isiä, joidenka pojat pelaavat muualla. He seuraavat mielenkiinnolla poikien pelejä, mutta kannattavat silti Ässiä. Tuskin Mika Järvisenkään isä Kalpan fani on, toimiessaan HPK:n huoltajana.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Sihvosen mielestä Tammisen lähtö on jopa kuolinisku sarjalle, mutta Tammisen itsensä mukaan hänen sivuun vetäytyminen on joukkueen parhaaksi. Ketähän tässä nyt oikein uskoisi: aurinkokuningasta vai johtavaa kiekkoanalyysia.

No oli miten oli niin täytyy kerrankin tunnustaa, että olen Tamin kanssa samaa mieltä ja Sihvosen kanssa täysin eri mieltä.

Samat sanat. Tamilla sentään on puutteistaan ja haittapuolistaan huolimatta kuitenkin oikeitakin näyttöjä historiassaan, sekä pelaajana että myös valmentajana (Ranskan maajoukkueen valmennus, TuTon ja Kärppien liigaan nosttaminen - näistä ajoista on toki aikaa) - Sihvosella ei ole mitään vastaavia meriittejä, hän on vain tyhjä kupla.

Suu käy ja kynä kirjoittaa onttoa liturgiaa, samat jo aikoja sitten vitseiksi osoittautuneet kliseet toistuvat yhä uudestaan. Välillä sitten käydään ala-arvoisesti henkilökohtaisuuksiin, kuten Erholtzin perheenjäsenten kohdalla. Todellisuus ja Sihvonen eivät kiekkotietämyksen kohdalla ole juuri kohdanneet muuta kuin omakehussa "johtavana kiekkoanalyytikkona" ja saman levyn pyörittämisessä. Valmentajanahan Sihvonen on mitättömyys, joka ei ole juuri missään onnistunut, mutta kaunan ja katkeruuden voiminhan sitä Suomessa moni muukin "toimittaja" ja "kriitikko" jyllää, vaikka ns. ennusteet joukkueista ja otteluista ovat yhtä valideja kuin kenen tahansa lähipubin pitkävetomiehen.

Mestis/divari on ollut olemassa ennen Tamiakin, ja on jatkossakin. Vaasan Sportkin on tiettävästi ollut olemassa ennen Tamia. Mitä väriläiskiin ja mediapersooniin tulee, niin enpä sanoisi KooKoota valmentavan Ika Lehkosenkaan olevan mikään tuppisuu.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Kiitokset Tamille kaikesta huolimatta, ja jos tarkoitus on todella tehdä varainhankintaa ja hoitaa UTJ:n pestiä loppukausi, niin menestystä niihin hommiin. Olipa joka tapauksessa kaikin puolin ilmaa puhdistava ratkaisu.

Loppuun täydellisenä off-topicina: jos haluaa tietää miltä Jan Caloun näyttää vanhana, sen voi tarkistaa tästä!
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
MTV3: "Tamminen ei tiedä miten pelaajat ilmoitukseen reagoivat, sillä hän on toipumassa kotonaan Turussa.
– Minusta tämä (päävalmentajan vaihto) on ensisijaisesti joukkueen parhaaksi, Tamminen viittasi Sportin sarjanousuhaaveisiin."

Tämä kommentti nosti Tammisen pisteitä omissa silmissäni. Nöyryys on erinomaisen tervetullut piirre sille miehelle - pidä Juhani tämä. Todennäköisesti seuraava ulostulo on varmasti taas sitä tuttua uhoa, mutta tämä nyt nosti toiveita ainakin sen suhteen, että jokin olisi - edes vähän tai minimaalisesti - saattanut muuttua.

Mikä on sitten oikeaa ja väärää kannattamista, sen päättäköön jokainen itse. Toisilla on kannattamiseen eri lähtökohdat kuin toisilla...
...Onko sinusta takin kääntöä esim. poikien läheisiltä kannattaa aina kulloistakin seuraa, missä Granlundin huippulupaukset tulevat pelaamaan?

No niin, ja nöyrältä kuulostaa nyt siffakin. Tässä on hyvää ja varsin sattuvaakin pohdintaa, teki mieleni sanoa "kokemuksen rintaääntä" mutta jäi sanomatta, kun se on sen verran kauhea klisee. Itselläni ei ole pelannut Ässissä yhtään sukulaista tai serkkua tai kumminkaimaa, joten en ole joutunut pohtimaan asiaa kertaakaan. Luulisinpa silti, että Ässiä kannatan jatkossakin, tapahtuu nyt melkein sitten ihan mitä tahansa. Jos itsellä joskus on jälkikasvua ja ne pelaavat jääkiekkoa, toki kannustan heitä, mutta suosikkiseura tuskin muuttuu mihinkään koskaan.

Eli varsinaiseen kysymykseen: tässä pitäisi erottaa sukulaiset ja seuratoiminta, voi kannattaa molempia ja toivoa molemmille parasta mahdollista menestystä, vaikka ne eivät aina kohtaisikaan toistaan. Inhimillistä toki on, jos asiat joskus pääsevät sekoittumaan - kunhan eivät aina tai liian häiritsevästi sitä tee. Onko vastaavaa sitten ilmennyt ja miten paljon ja miten julkisesti, siihen en ota kantaa. Jyrkkä ehkä, sanoisi Väyrynen.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
mutta sehän 100% varmaa, että tami ei lainantakaajana/antajana lähde mihinkään valmentajan penkiltä.
Joko syöt sanasi vai onko tänään julkaistu uutinen ankka?

Onnea Sportille joka tapauksessa. Tämä siirto mahdollistaa sen, että Sport on varmaan iskussa taas keväällä, jos ei ennen sitä ajaudu konkurssiin.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Tuskin homma noin menee, kannattaminen on sydämessä, sitä ei pysty älyllä ajattelemaan. Tunnen muutamia isiä, joidenka pojat pelaavat muualla. He seuraavat mielenkiinnolla poikien pelejä, mutta kannattavat silti Ässiä. Tuskin Mika Järvisenkään isä Kalpan fani on, toimiessaan HPK:n huoltajana.

Älä vertaa taas muita itseesi ja ala opettaa, vaikka opettaja oletkin (itse olet sen täällä ilmoittanut). Granlundeista oli nyt kyse. Eivät ole läheiset varmasti enää Kärppien kannattajia eivätkä IFK:n kannattajia sitten, kun pojat siirtyvät eteenpäin. Minusta se on aivan luonnollista. Matka jatkuu joillakin, ei tietystikään kaikilla. Ymmärrän, että sinä olet ja pysyt Ässien kannattajana ja fiftyeight on IFK:n kannattaja aina. Niinkuin kirjoitin, kannattamisen polkuja on monia. En minä jäänyt loppuelämäkseni Imatran Ketterän kannattajaksi, vaikka Juseliuksen Heikki, Lipari, Jose ja kumppanit olivat ne ensimmäiset tämän lajin suuret idolit ja tähdet.

Edit: Ensiokin oli ottanut kantaa seuran kannattamiseen. Kun matka on vienyt Pohjanmaalta töiden perässä ensin Imatralle ja siitä eteenpäin muiden kiekkokaupunkien kautta nyt takaisin Seinäjoelle, niin mikä se olisi se TosiFanin tunneratkaisu oikeaksi faniseuraksi? Judossa fanitan aina Imatran Sukoshia ja muistan kovat ottelut Kari Kattaisen kanssa, mutta jääkiekossa Ketterä on aina se tärkeä ensimmäinen seura, jonka ensisijainen kannattaja en ole kuitenkaan vähään aikaan ollut. Kuten kirjoitin, tämä on ollut yksi tapa elää jääkiekon parissa.
 
Viimeksi muokattu:

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Mikä on sitten oikeaa ja väärää kannattamista, sen päättäköön jokainen itse. Toisilla on kannattamiseen eri lähtökohdat kuin toisilla. Siellä on teillä Oulun läheltä Granlundin veljekset IFK:ssa jonkin aikaa pelaamassa. Matka on alkanut pikkuseurasta ensin Kärppiin ja nyt IFK:hon ja varmuudella matka jatkuu molemmilla veljeksillä. Onko sinusta takin kääntöä esim. poikien läheisiltä kannattaa aina kulloistakin seuraa, missä Granlundin huippulupaukset tulevat pelaamaan? Menetkö sanomaan heille, että VIUH, viuh... takki kääntyi?

Vaikken fiftyeight olekaan, niin totean silti, että varmaan tuossakin tilanteessa riippuisi paljon siitä kuinka nuo Granlundin läheiset itse perustelisivat kannatuksensa kohteen vaihtumista. Muutto vaikkapa Oulusta Riihimäelle ja sen perään selitykset "on luonnollista, että riksulaisena kannatankin tästä lähin Kärppien sijaan Hifkiä" tuskin saisi muuta kuin naurua ja vittuilua aikaan, mikäli tuo henkilötason kytky ei olisi kuulijan tiedossa. Sen sijaan jos selitys olisi, että "joo toi pelaaja numero X on mulle sukua ja siksi toivon IFK:lle menestystä", niin reaktio olisi varmaan ymmärtävä. Niin kauan kuin oma virallinen selityksesi Sportin perseennuolemiselle on Seinäjoelle muutto, niin voit olla aivan varma, että saat kuulla vittuilua aiheesta. Turha siis jeesustella.

Niin tai näin, Vaasaan erinomaisen suuret onnittelut tuon yhden virtahevon ulostamisesta. Nyt ei muuta kuin peli-iloa joukkueelle ja saatanallinen ralli päälle loppukaudesta niin kentällä kuin katsomossa!

Skootterin ennalta arvattavalle JOHTAVALLE ANALYYSILLE sen sijaan kyllästynyt hymähdys. Ei edes jaksa enää naurattaa tuo typerä agenda.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Mikä on sitten oikeaa ja väärää kannattamista, sen päättäköön jokainen itse. Toisilla on kannattamiseen eri lähtökohdat kuin toisilla. Siellä on teillä Oulun läheltä Granlundin veljekset IFK:ssa jonkin aikaa pelaamassa. Matka on alkanut pikkuseurasta ensin Kärppiin ja nyt IFK:hon ja varmuudella matka jatkuu molemmilla veljeksillä. Onko sinusta takin kääntöä esim. poikien läheisiltä kannattaa aina kulloistakin seuraa, missä Granlundin huippulupaukset tulevat pelaamaan? Menetkö sanomaan heille, että VIUH, viuh... takki kääntyi?

Isä Granlund lähinnä vihaa Kärppiä, mutta herkkä tunnustushan tuo on. Varmaan kaikilla sydän määrää mitä seuraa kannattaa, eri asia sitten mihin se sydän reagoi. Ja sitten on näitä menestyksen seuraajia, jotka vaihtavat seuraa sen mukaan, mikä menestyy tai on pinnalla.

Itse asiaan, pidättelen vielä onnen kyyneleitä kunnes Tamminen on viimeisen steitmenttinsä tehnyt. Jotain sieltä vielä on luvassa.

Mutta hyvä Sportille ja tie on auki vaikka karsintoihin saakka.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tamin kokoamat Sportin joukkueet ovat aina olleet Mestiksen finaaleissa.


Minäkin pystyn kokoamaan vastaavilla pelimerkeillä amatöörisarjaan ammatilaisjoukkueen joka menee finaaliin. Kannattaa muistaa että Tamilla on ollut käytössään todella paljon enemmän pelimerkkejä kuin vastustajilla. Ja huom!!! Pelimerkkejä, joita todellisuudessa ei ollutkaan.

Ja sitten muutama sana Pelikirja-Petterin kirjoitukseen. Vaikka miehen tapoihin kuuluu tahallinen kärjistäminen, ei silti olisi pakko kirjoittaa täyttä paskaa. Tamin ekspertiisillä tai lujalla tahdolla ei ollut mitään tekemistä sen täysin poikkeuksellisen tilanteen kanssa, jossa Ässät joutui elämään viime keväänä. Ero ei kaventunut Tamin meuhkaamisella, vaan sillä että Ässiä oli lyöty valmiiksi kuin vierasta sikaa ja heillä oli vain hävittävää tuossa ottelusarjassa. Siinä vaiheessa kun joukkueet olivat henkisesti lähes samalla viivalla, Ässät näytti sen todellisen eron ja Tami sen kuinka huono häviäjä hän on.

Nyt kun Tamminen siirtyi syrjään, voi hän ja Sihvonen pullistella ettei kukaan muu kykene haastamaan liigaseuraa kuten Tami. Puppupuhetta. Ei olisi pystynyt Tammisen Sporttikaan tänä keväänä.

Epäilen että Tami hyppäsi sivuun kun kuuli että kauppa on auki.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Älä vertaa taas muita itseesi ja ala opettaa, vaikka opettaja oletkin (itse olet sen täällä ilmoittanut). Granlundeista oli nyt kyse...

Okei, pahoitteluni. Minä käsitin, että sinä puhuit kannattamisesta yleisellä tasolla, mutta puhuitkin yksittäisen pelaajan sukulaisista. Itse ainakin ymmärrän Granlundin sukulaisten reaktiot siirtojupakan perusteella, he kokivat että Kärpät petti sukulaispojan. Oma kannatus on vaan syntynyt junnuvuosina enkä voisi kuvitella kannattavani muuta seuraa kuin Ässät, olisi työpaikkani sitten Imatralla tai Seinäjoella. Mutta kuten sanoit, kannattamisessa on monia tapoja. Toiset vaihtavat joukkuetta asuinpaikkakunnan mukaan, toiset ovat tosifaneja...
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Onko sinulla siffa jotain tietoa siitä mitä joukkuetta, Granlundien perhe kannattaa vai väännätkö tapasi mukaan asioita tahallisesti sivuraiteille?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Käännös: Olen ollut jonkin aikaa Euroopassa ja Tamminen on ylivoimaisesti paras valmentaja joka minulla on ollut. Hän on saanut jonkun verran liian paljon paskaa niskaansa tänä talvena. Minä pidän hänestä ja toivon että hän toipuu pian.

En sinällään epäile yhtään etteikö Tami voisi Ruotsin (no, pari peliä Allsvenskanissa, mutta silti..) ja Italian alasarjojen sekä Slovenian ja Ison-Britannian pääsarjojen käskyttäjien kanssa pärjätä vertailussa melko helpostikin..

Tosin, kuten sanottua, noinhan ammattimiehen kuuluukin puhua.

Sport varmaan saa tästä ainakin runkosarjan loppuun kestävän vapauttavan boostin, mutta en oikein jaksa uskoa, että Tami tyytyy noissa loppupeleissä katselemaan Westerbackin toimia täysin ulkopuolisesti.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Niin kauan kuin oma virallinen selityksesi Sportin perseennuolemiselle on Seinäjoelle muutto, niin voit olla aivan varma, että saat kuulla vittuilua aiheesta. Turha siis jeesustella.

Siirryin Vaasan Sportin kannattajaksi Seinäjoelle muuttoni vuoksi. Muutin Seinäjoelle 17.11.2007. Siirryin täällä JA:ssa Sportin kannattajaksi joulukuun 2007 aikana. Sillä kaudella Sportilla oli miehistössään paljon pelaajia, joiden perään Sport-kannattajat täällä kaipailivat pitkään. Sport jäi Mestiksessä Tammisen valmentamana (tuli Mikko Mannerin tilalle kesken kauden) keväällä 2008 sijalle viisi. Tamminen alkoi koota tulevaa Mestis-mestarijoukkuetta keväällä 2008 minun oltuani jo puoli vuotta Sportin kannattajana. Virallinen selitys on siis Seinäjoelle muutto. Toki Vaasalla on oma tärkeä merkityksensä minulle ja siksikin oli helpoo siirtyä KooKoo-kannattajasta Sportin kannattajaksi. Jos jotain jeesustelua haluaisi nähdä, niin se on se, että meillä oli KooKoo-aikanani KooKoon sivuilla erittäin vilkas keskustelu ja halusin jatkaa sitä täällä teemalla:"Vaasassa on osattu jo vuosikausia mennä Mestiksessä eteenpäin". Kruununa saatiin tänne Sportin keskusteluihin virtaa oikein roppakaupalla lisää. Tässä Taminkin ketjussa jo 650 000 lukijakertaa, jota pidän osoituksena tärkeästä ja vilkkaasta jääkiekkokeskustelusta Suomessa.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
...missä Granlundin huippulupaukset tulevat pelaamaan? Menetkö sanomaan heille, että VIUH, viuh... takki kääntyi?

Ei kaikilla ole tarvetta julistaa omaa kannattamistaan tai "tietouttaan" nyrkkipystyssä jokaiselle vastaantulevalle. Kyse on vain ja ainoastaan pelistä, leikistä ja tämäkin palsta on ainoastaan yhdenlainen hiekkalaatikko jossa asian tiimoilta telmiä.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Tässä Taminkin ketjussa jo 650 000 lukijakertaa, jota pidän osoituksena tärkeästä ja vilkkaasta jääkiekkokeskustelusta Suomessa.

Aivan. Ja nyt kun sinun ei tarvitse vähään aikaan pohtia Tammisen pelikirjaa Sportissa, jää sinulle hyvin aikaa vastata vihdoin niihin kysymyksiin, joita olet kiireessäsi ylenkatsonut. Aloitetaan vaikka utelulla siitä, oletko jo löytänyt Jukka Jalosen kommentteja Nuori Suomi -systeemistä? Kirjoita vastaus asianmukaiseen viestiketjuun, kiitos!
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Polkuja on monia näissä seurojen kannattamisissa. Ollaan oltu HIFKin kannattajia samaan aikaan. Otettiin IFK:n viimeisin mestaruuskin yhdessä vastaan. Hienoja aikoja elettiin ja minulle niitä on siunaantunut jo sitä ennen ja sen jälkeenkin.
Oletko ollut intohimoinen kannattaja noille useille seuroille, vai jollekin noissa seuroissa pelanneelle pelaajalle?

Mikä on sitten oikeaa ja väärää kannattamista, sen päättäköön jokainen itse. Toisilla on kannattamiseen eri lähtökohdat kuin toisilla. Siellä on teillä Oulun läheltä Granlundin veljekset IFK:ssa jonkin aikaa pelaamassa. Matka on alkanut pikkuseurasta ensin Kärppiin ja nyt IFK:hon ja varmuudella matka jatkuu molemmilla veljeksillä. Onko sinusta takin kääntöä esim. poikien läheisiltä kannattaa aina kulloistakin seuraa, missä Granlundin huippulupaukset tulevat pelaamaan? Menetkö sanomaan heille, että VIUH, viuh... takki kääntyi?
On luonnollista, että vanhemmat ja muut läheiset seuraavat läheistensä edesottamuksia. Sen sijaan kannattamansa seuran jatkuva vaihtaminen on melkoista poikkoilua ja tuuliviireilyä.

Melkoista henkilöpalvontaa Sihvoselta kun yhden henkilön vaikutus koko sarjalle on näin merkittävä, mutta tunnetusti miehen kieli on ruskea mitä tulee Tamiin.
Johtavaksi analyytikoksi julistautunut provokaattori muistaa ylistää Tamia juuri siihen asti, kun koodinimi TS saa sopimuksen Tamin organisaatiosta. Aikaisemmin eläneet toiveet paikasta Tamin kakkosena lienee hautautuneet, koska veikkaisin Tamin valmentajan uran olevan paketissa.

Älä vertaa taas muita itseesi ja ala opettaa, vaikka opettaja oletkin (itse olet sen täällä ilmoittanut). Granlundeista oli nyt kyse. Eivät ole läheiset varmasti enää Kärppien kannattajia eivätkä IFK:n kannattajia sitten, kun pojat siirtyvät eteenpäin. Minusta se on aivan luonnollista. Matka jatkuu joillakin, ei tietystikään kaikilla.
Vesa Granlund ei ole koskaan ollut milään tasolla Kärppien kannattaja, eikä takuulla tule koskaan olemaankaan. Ei ole tällä hetkellä HIFKinkään kannattaja, vaikka pojat pääkaupunkiseudulla pelaavatkin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Joko syöt sanasi vai onko tänään julkaistu uutinen ankka?

Onnea Sportille joka tapauksessa. Tämä siirto mahdollistaa sen, että Sport on varmaan iskussa taas keväällä, jos ei ennen sitä ajaudu konkurssiin.

Melkeinpä voisin syödä, mutta odotellaan nyt, onko tämä vain ns. suojatyö tai jotain muuta, koska tami tuskin suostui luopumaan loppukauden palkasta ja näin ollen jatkaa ainakin teoriassa seuran toiminnassa. Ja todisteita pitäisi saada vielä siitäkin, että Tami on antanut Sportille lainaa. Siitähän tässä oli kyse. Mitähän se UTJ sitten hommailee tässä loppukauden, kun oikeastaan kaikki mitä hän voi seuran hyväksi tehdä 3.2 jälkeen on ensi kausi. Aiemminhan hän jo totesi, että talouspuoli ei hänelle kuulu, joten mitä sitten tehneekään...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun Tamia olen muutaman kerran tällä kaudella UrhoTV:ssä katsellut, niin kyllä on miehen habitus äkkiä muuttunut raihnaisempaan suuntaan. Stressaava on kuluva kausi varmaankin ollut. Ja sentään jo 60v tulee tänä vuonna täyteen, niin kyllä siinä vahvassakin kropassa alkaa elämän merkit yhä enempi tulla esille. Sportin ja Tamin momentum oli viime keväänä, mutta kun se ei onnistunut, niin jotain tällaista oli odotettavissa.

Värikäs persoona, josta aika on kieltämättä jo hieman ajanut ohi. Toivotaan kuitenkin Kiekkoleijona #79:lle kaikkea hyvää jatkossa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Nonniin, odotettu uutinen tuli julkisuuteen. Harmi homma Tammisen kannalta, hyvä homma joukkueen kannalta.. Nyt ei tarvitse olla kummoinen guru, jos ennustaa, että Sport kerää lopuista peleistään muhkean pistepotin.. Saapa nähdä, mihin Tami suuntaa seuraavaksi. Toivottavasti ei vaikuta enää Sportin peliin sieltä toimisyon pallilta.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Mikä on sitten oikeaa ja väärää kannattamista, sen päättäköön jokainen itse. Toisilla on kannattamiseen eri lähtökohdat kuin toisilla.
- - -
Menetkö sanomaan heille, että VIUH, viuh... takki kääntyi?

En voi millään muotoa pitää sinua HIFK-fanina, tuskin olet koskaan ollutkaan minkään joukkueen oikea fani. Gloryhunter, sitä sinä olet.

Bumba Seppäsen faija on HIFK-fani. Edelleen, vaikka poika pelaa KalPassa. Itse olen edelleen Leeds-fani, vaikka syvällä on käyty. Nyt toki näyttäisi paremmalta, mutta Billy Bremner ja Peter Lorimer muiden Leeds-ikonien ohella ovat edelleen sydämessä.

Joillain on sitten monenlaisia takkeja, joita käännellä. Antaa palaa vaan jos hyvältä tuntuu. Vaikken ymmärrä. Eikä sitä ymmärrä kukaan oikia pohojalaanenkaan.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Onko sinulla siffa jotain tietoa siitä mitä joukkuetta, Granlundien perhe kannattaa vai väännätkö tapasi mukaan asioita tahallisesti sivuraiteille?

Ei ole tietoa, joten saatan olla väärässä. Jos on väärä esimerkki, niin pahoittelen sitä. Minä en tätä seurakannatus-keskustelua täällä aloittanut tälläkään kertaa. Olen saanut siitä kuulla täällä jatkuvasti, joten ajattelin käydä senkin sitten vähän perusteellisemmin läpi. Ymmärrän toki, että monilla ei ole sama tilanne kuin mitä minulla on ollut, eivätkä he voi ymmärtää sitä, että kannatus-seura saattaa vaihtua matkan varrella moneenkin kertaa. Kun ei ole omaa kokemusta muusta kuin yhden seuran kannattamisesta, niin ilmeisesti on vaikea ymmärtää toisenlaista fanikäyttäytymistä. Kannatinhan minä KooKoo-aikanani KooKoon lisäksi monia SM-liigaseuroja.

Muistan paljon monissa SM-liigafinaaleissa pelejä katsoneena, miten innokkaasti pelaajien omaiset, jotka olivat ympäri Suomea kotoisin, kannattivat juuri sitä seuraa, minkä SM-liigafinaaliottelua olivat tulleet seuraamaan. Mutta, jos tämä ei mene ymmärrykseen, niin antaa olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös