Serranon perhe

  • 70 703
  • 201

Fordél

Jäsen
Mitä helvettiä tossa nyt oikein tapahtui? Eihän noin voi lopettaa sarjaa, että vetää kerralla koko sarjalta maton alta.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Kieltämättä aika erikoinen loppu.
Eipä sillä, tuskin olisin hirveän tyytyväinen ollut mihinkään lopetukseen, sillä olisihan tuota sarjaa katsellut pidempäänkin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Jahas, se oli Serranot sitten siinä. Hyvä sarjahan tuo oli, kaikkineen kommeluksineen. Pitänee katsella joskus noi ensimmäiset 2 tuotantokautta, kun on jäänyt näkemättä.
 

Fordél

Jäsen
Ei mun mielestä sarjaa voi päättää tällaisiin määriin kysymysmerkkejä vaan on pitäisi antaa vastauksia. Aluksi vatkataan monta tuotantokautta, mutta lopuksi jätetään pakka totaalisen auki. Ei hyvä.
 

Jarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Samat tuntemukset täälläkin tuosta loppuratkaisusta, toisakseen tuntuu siltä että eivätkö parempaa keksineet, mutta toisaalta en olisi pahemmin pitänyt tuosta itsemurhastakaan. Tavallaan siis onnellinen loppu.

Ikävä tulee tätä sarjaa ja sen henkilöitä, yksi viihdyttävimmistä ja hauskimmista sarjoista joita olen seurannut alusta loppuun.
 
Tuo loppu jätti toisaalta hiukan ovea auki mahdolliselle jatkolle, joka sitten selventääkin lopulta kaiken.

Prkl...Santista ei tullut isää, Marcosista ei tullut isää, Raulista ei tullut isää, Lucia ei kuollut, Pätkästä tai Chonista ei ollut tietoakaan, Afri ei tullutkaan raskaaksi, Fiti ja Candela eivät eronneetkaan, Guille ei päässytkään puikottamaan Teteä etc...

Vastalause tältä suunnalta.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Muistan lukeneeni jostain espanjalaiselta nettisivustolta juttua tuosta lopusta ja erityisesti siitä, millaiseksi tarina oli tarkoitettu. Sivuston jutun mukaan Diego ei herännyt mistään unesta, vaan todellakin kuoli ja kuvitteli vain palanneensa ajassa taaksepäin. Puhetta oli kohtauksesta, jossa muut olisivat katselleet Diegon ruumista arkussa ja samalla olisi kuva leikattu tähän "Diegon" heräämiseen. Sivuston mukaan tämä kohtaus lopulta leikattiin jaksosta pois, jotta saatiin "onnellinen" loppu.

En nyt mene vannomaan, onko tämä ihan faktaperäistä vai jonkun Pablon höpinöitä, mutta mielestäni tuo loppu olisi ollut rutkasti toimivampi.
 
On kyllä omasta mielestäni parhaita sarjoja ikinä.

Jäi juurikin "siinäkö se sitten oli" -olo, mutta itse pidin siitä että jätettiin "hieman" avoimeksi tämä loppu. Saatiin kuitenkin "lopulta" onnellinen loppu.
 
Saatiin kuitenkin "lopulta" onnellinen loppu.

Toisaalta saatiin, toisaalta ei. Monta tragediaa olisi näin jäänyt tapahtumatta, mutta vastaavasti monta iloista tapahtumaa myöskin, monista sadoista hauskoista kommelluksista puhumattakaan. Omaa kieroutunutta mieltäni naurattaa edelleen koululaisten retki maalle, jonne Santikin lähti valvojaksi mukaan. Retkeläisten piti lypsää maidot aamua varten ja Santi ihmetteli, että olipas hikinen homma eikä maitoa paljoa irronnut. Leiriohjaaja sitten totesi, että Santi olikin lypsänyt sonnin. Ja tähän röhönaurua.
 
Ei sitä kannata ajatella "ettei mitään tapahtunutkaan", vaan tämä oli "uusi mahdollisuus".

Mutta kyllä tuo tapaus sonni oli parhaita yksittäisiä juttuja... olin jo unohtanut sen.
 

Touho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomi, Minnesota
Kertoisiko arvon palstaveljet millon suunnilleen tämä "lypsääminen" oli kun ei nyt tahdo muistin kopukoista muistaa sitä
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On kyllä ihan ikivanha vitsi tuo sonnin "lypsäminen". Jo mm. Hauskat pojat eli Hale & Pace käytti joskus 80-luvulla tuota vitsiä. =)
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jäipä jotenkin tyhjä olo kyllä tämänpäivän jakson jälkeen. Ilmeisesti haluttiin myös jättää hieman loppu "onnelliseksi" sekä myös mielikuvitukselle makua että kuoliko Diego oikeasti vai ei. Jotenkin olisin odottanut loppujaksolta vähän enemmän mutta kun sarja on antanut näin paljon jo aikaisemmin niin eipä sillä niin väliä. Yksi ainuita sarjoja jota olen telkkarista/yle arenasta katsonut enkä ole minkään ohjelman aikana edes itkenyt, mutta kun Lucia kuoli niin itku tuli silmään. Harmi että loppu , mutta hyvä että loppui ettei liikaa ala toistamaan itseään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Olipa erikoinen lopetus tälle perheelle. Diego tekee itsarin kun eukko ilmeisesti hylkää, poika joutunee linnaan ja nuoripari karkaa kotoa(vähän avoimeksi jäi nuo kaikki kolme). Santinkin kohtalo jäi vähän avoimeksi, sillä tuosta sai käsityksen että pumppu petti ja kyseessä ei ollutkaan ihan "normipyörtyminen".
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Olipa erikoinen lopetus tälle perheelle. Diego tekee itsarin kun eukko ilmeisesti hylkää, poika joutunee linnaan ja nuoripari karkaa kotoa(vähän avoimeksi jäi nuo kaikki kolme).

Mitä se Diegon meksikolainen eukko sanoi Diegolle siellä vankilassa, mulla meni se ohi?
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Hieno sarja oli vaikken kaikkia jaksoja nähnytkään. Varsinkin mies näyttelijät Diego, Santi ja Fiti vetivät roolinsa hienosti.
Aikamoista kuraa on suomen vastaavat salatut elämät ym. tämän sarjan rinnalla.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sanokaa mitä sanotte mutta ihän järkyttävä lässähdys oli tämä finaali. Murrosikäisten suosikkikikka äidinkielen ainekirjoituksen ratkaisuksi. Ihan sinne Dallasin "kaikki aiemmat kaudet olivatkin unta" -sarjaan... Hyh hyh! Muutenkin tuo jokaikisen parin on/off/on/off/on/off-jahkailu ja epätietoisuudessa rypeminen alkoi jo vetää vertoja teinien vastaaville mangalässytyksille. Joka tapauksessa sarja oli virkistävä tuulahdus ja toi toivottavasti jotain pysyvämpääkin tv-tarjontaan mukanaan.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Jos täytyisi yhteen sanaan tiivistää sarjan hauskin juttu, niin kyllä se on vessaharja.

Ja erityismaininta Analle, jessus mikä muija! Tuollainen jokakotiin.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan ok-päätös sarjalle. Sarjojen päätösjaksot ovat varmaan alan vaikein juttu, tosin avausjaksot ovat myös hankalia. Tässä onnistuttiin ihan jees. Kaikki näyttää romahtavan, mutta lopulta kaikki unta. Evan näyttelijää ei näemmä saatu lopuksi yhteen kohtaukseen.

Vai oliko se muuten niinpäin, että Churro ajoi curro-tyypin yli? Churro ja Curro ja Currito. Olikohan Marcos alunperin Curcos?

MACK
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös