Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Jugis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Tuli katsottua tämä sarja alusta loppuun jälleen kerran. U-P-E-A sarja, ei voi muuta sanoa. Loppu on kyllä liian sekava, paljon jäi kysymyksiä ilman vastausta. Kyllähän tätä olisi enemmän kuin kahdeksan kautta katsonut..
   
 2. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Mitä pidemmälle Serranon perhe meni, sitä huonommaksi se meni. Viimeiset tuotantokaudet olivat sekavia. Muuten kyllä loistava sarja.
   
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Siinä Lucian kuolemassa tuli eräänlainen käännekohta. Olen itse myös yrittänyt katsoa sarjaa alusta ja sen jakson jälkeen mielenkiinto alkoi laskea, kunnes töppäsi kokonaan. Sarjasta tuli sen jälkeen jollain tavalla liian vakavasti otettava tms. eikä sellaisesta ensimmäisten jakson hulluttelusta ja koheltamisesta oikein ollut tietoakaan. Joka tapauksessa huikea sarja ja pitänee alkaa jossain vaiheessa katsomaan jälleen alusta!
   
 4. Andrew Jäsen

  Tuli katsottua näitä Serrano perhe jaksoja uusintoina ja hemmetti kysymyksessä on kyllä yksi kautta aikojen parhaita sarjoja. Tykkään itse tuosta suorasta tavasta käsitellä ongelmia unohtamatta hyvää huumoria.

  Näiden sarjan henkilöiden ongelmat ovat niin maanläheisiä, että niihin on helppo samaistua. Yksi asia pitää kyllä sanoa mikä on tähänkin ketjuun kirjoitettu monta kertaa. Tässä sarjassa naiset ovat käsittämättömän kauniita, ainakin verrattuna miehiin. Onko tässä sitten joku sarjan "salainen viesti", että mukava mies voi saada kauniin naisen, vaikka ei olisikaan rikas ja komea. Ihan kiva, mutta ei toimi tosi elämässä.

  Todellisuudessa kyllä mitä itse olen Espanjassa matkustellut niin espanjalaiset naiset ovat nuorena kauniita, mutta tuntuvat paisuvan nopeasti kuin pullataikina, kun saavat miehelle pallon jalkaan.

  Mutta asiaan. Tässä on minun suosikkihahmot:

  Santiago "Santi" Serrano: Tämä näyttelijä (Jesus Bonilla) on aivan uskomaton. Näyttelee loistavasti vanhaa äksyä ikuista sinkkumiestä, jonka äreän ulkokuoren sisäpuolella sykkii oikeasti kiltti ja hyvä sydäminen mies. Nuo Santin raivokohtaukset jaksavat aina naurattaa.

  Eva Capdevilla: Tässä näyttelijässä (Veronica Sanchez) kyllä yhdistyy kaikki mitä voi naiselta toivoa. Todellinen unelmien naapurin tyttö, jonka olisi jokainen nuori mies toivonut tapaavansa ollessaan lukiossa. Evan rooli kyllä muuttuu radikaalisti, sarjan alussa Eva on kapinallinen, jopa vähän goottityttö, mutta nopeasti hän osoittautuu perheen älyköksi ja empaattiseksi ihmiseksi, joka yrittää ymmärtää kaikkien ongelmia, mutta osaa tarvittaessa olla myös kova.

  Nuorista näyttelijöistä sarjan jälkeen on parhaiten menestyneet Raul (Alejo Sauras) ja Tete (Natalia Sanchez). Tosin tämä ei ole varmasti yllätys kenellekään sarjaa seuranneista, koska kyllähän näistä kahdesta näyttelijästä näkyi jo kauas heidän erikoislaatuinen lahjakkuus.

  Teten rooli oli lapsista vaikein näytellä ja Raul näytteli tuota herkkää koomikkoa uskomattoman hyvin.
   
 5. Cjyyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Aina hiipii kylmät väreet koko kroppaan, kun joku tämän sarjan framille nostaa. Yksi kaikkien aikojen parhaista, ellei jopa paras. Ainakin omassa genressään. Sarjan loistavuuteen johtavia syitä on turha lähteä ylianalysoimaan: sarjahan on silkkaa kultaa päästä varpaisiin. Teemat, jaksojen juoni ja näyttelysuoritukset ovat kaikki niin timanttisia, että heikompaa hirvittää. Kun vielä lisätään, ettei koko sarjaan ole osunut yhtäkään huonoa hahmoa (Ihan oikeasti! Kertokaa yksi epäonnistunut päähenkilö), niin lopputulos voi olla vain yhtä loistelias kuin Serranon perhe on.

  Ainakin omalla kohdalla sarjaan vielä liittyy voimakkaita mielleyhtymiä nuoruuden kesiin, kun aamulla herätyskello soi vain tätä sarjaa varten. Sängystä ylös, peitto mukaan ja sohvalle makoilemaan puoleksitoista tunniksi. Hienoa aikaa, kertakaikkiaan.
   
 6. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  IS:n lauantaisen artikkelin innostamana piti hieman verestellä muistoja. Onhan tuo hieno sarja. Farssista draamaan mennään. Välillä ollaan kirjaimellisesti ufojen perässä, mutta yleensä suht realistisella pohjalla. Diego, Fiti ja Santi ovat kyllä uskomattoman koominen trio ja nuoriso-osaston edustajista Raul on ehdoton suosikki.

  Urheilu, musiikki ja Espanjan historia ovat kiitettävästi edustettuna. Naisten puolella kiinnitin/kiinnitän huomioni erityisesti Africaan (Alexandra Jimenez), Marcosin kuumaan opettajattareen ja Natalia Verbekeen. El Sueno De Morfeo -yhtye oli sarjassa useaan otteeseen näkyvästi mukana ja Raquel Del Rosario on ehdottomasti pakko mainita (mitä F. Alonso oikein ajatteli kun hänet karkuun päästi!?)

  Yksi jota en koskaan voinut sietää oli Choni. Tuli sarjaan olennaisen ja tärkeän tekijän Candelan tilalle mutta ei onnistunut lisäämään oikeastaan mitään vaan ainoastaan olemaan huippuärsyttävä. Saavutus tuokin.
   
 7. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
  Tämmöinenkin ketju löyty. Nostalgisissa fiiliksissä luin koko ketjun läpi ja muistot palasivat pintaan. Oi niitä kesäaamuja kun heräsi sarjan tunnusmusiikin alkaessa soimaan olohuoneen telkkarissa, siitä sitten suoraan aivot narikkaan 75min ajaksi. Aivan huikea sarja, paras jonka olen nähnyt. Lucian kuolema ainoa kerta kun olen itkenyt jotain sarjaa katsoessa.

  Tietääkö joku, onko näitä tuotantokausia ostettavissa/nähtävissä jossain suomenkielisillä tekstityksillä? Menisi kyllä heti ostoon.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa huuto.net ja tori olla parhain tarjoaja kun taidettiin aikoinaan myydä DVD levyt loppuun eikä tämänkaltaisten sarjojen kohdalla taida hirveästi pitää jännityksessä että tulisi johonkin Netflixin kaltaisiin palveluihin. Tai sitten odottaa että YLE/YLE areena uusii ohjelman.

  Serranon perhe taitaa olla yksi hyvä syy miksi hyväksyy YLE:n olemassaolon, tämä ohjelma tuskin olisi koskaan eksynyt Suomessa telkkariin ilman YLEä. Lisäksi taidettiin pyörittää tämän jälkeen Naapureina Madridissa sarjaa, ei nyt yllä lähellekään tämän tasolle, mutta kertoo siitä että ehkä tuolta maasta voisi vieläkin löytyä enemmän näitä hittisarjoja joita voisi Suomessakin näyttää. Tuo huumori on jotenkin paljon viattomampaa ja ei niin teenäistä kun vaikkapa täältä Suomessa. Joskus myös muistaakseni Perezin soittokuntaa katsoin mutta siitä aikaa, sekin oli muistaakseni ihan hauska ja siinä taisi tuota Diegoa näytellyt olla pääosissa.
   
 9. Aberystwyth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tänä keväänä kaivoin esille omistamani DVD-boksit (kolme ensimmäistä kautta ja neljännen kauden eka puolikas) ja katsoin ne uudestaan, viimeksi olin katsonut Serranoita varmaan vuosikymmenen alussa. Kyllähän Serranot on kestänyt ajan hammasta aika hyvin, mukavaa ajanvietettä edelleen. Kolmannella kaudella tosin juonikuviot muuttuvat jossain määrin epäuskottaviksi, mutta ei se kuitenkaan viihdyttävyyttä syö, pikemminkin päinvastoin.

  Tässä on tuo Panther Clawin mainitsema artikkeli. Ihan kiva lukea näyttelijöiden kuulumisia. Ja näyttääpä Antonio Resines (Diego) nykyään vanhalta. Jostain syystä Antonio Moleroa (Fiti) ei ollut mainittu jutussa lainkaan, olihan mies varmaankin jokaikisessä sarjan jaksossa mukana, mutta nopean googlauksen perusteella mies näyttelee nykyään Amar es para siempre-nimisessä telenovelassa, joka sijoittuu 1960-luvulle. On muuten aika paljon nuorempi kuin Diegon ja Santin näyttelijät (s.1968), Diego ja Fiti olivat käsittääkseni vanhoja luokkakavereita sarjassa.

  Pitäisi varmaan hankkia se neloskauden jälkipuoliskon DVD-boksi netistä niin pääsisi jatkamaan katseluita.
   
 10. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Serranon perheen kotina kuvauksissa käytetty omakotitalo Madridissa olisi nyt myytävänä:
  MIL ANUNCIOS.COM - Madrid Capital en Madrid

  Siitä vaan ostamaan kakkosasunto itsellesi. Siinä hyvin lähellä kuninkaanlinnaa sijaitsee. Metroasemakin on lähellä.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei ainakaan paha neliöhinta siihen mitä vaikka helsingissä maksaisi asunnot :)
   
 12. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Ilokseni huomasin, että Serranon perhe löytyy Elisa Viihteestä. Löytynyt jo vissiin jonkin aikaa.

  Kai se pitää kesäksi hommata. Ensimmäinen kuukausi näköjään 0€, joten eiköhän tuon kahdeksan kautta kuukauteen tykitä. Pari kertaa olen sarjan katsonut, ensimmäisen kerran silloin Yleltä ja toisen YouTubesta. Heittämällä top-5 näkemäni sarja.
   
  UnenNukkuja ja Loorz15 tykkäävät tästä.
 13. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Itse tuli kaivettua vanhat dvd:t esiin ja startattua paras kesäsarja alusta! Nyt menossa 4 tuotanto kausi ja monet naurut matkan varrella naurettu.

  On kyllä mielenkiintoiset henkilöhahmot sarjaan luotu, käsikirjoittajia ei voi ainakaan mielikuvituksen puutteesta syyttää!
   
  Numero13 tykkää tästä.
 14. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Saattaa olla hieman turhan optimistinen tavoite, tämä tarkoittaa sellaista 5 jakson päivätahtia :D.

  Muutama vuosi sitten tuli hankittua sarja DVD-muodossa, sitä voisi melkein kesän alkamisen kunniaksi alkaa vihdoin verestelemään vanhoja kesämuistoja tämän sarjan parissa :).
   
 15. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Varsinkin, kun osa jaksoista kestää sen lähes puolitoista tuntia.

  Eilen aloitin jo YouTubesta tunnarin kuuntelulla ja pelkästään sekin on täyttä kultaa, vaikka en siitä mitään ymmärrä.