Nybarin massiivinen : Risteilyn anti 23.4.2009

  • 77 039
  • 212

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Eipä tässä oikein voi kauheesti hurrata. Haataja ja Clarke on ihan perusvahvistuksia. Haataja joutuu uransa kovimpaan helvettiin. Odotuksissa ilmeisesti 1.kentän 1.hyökkääjä? Ylimiehinen Clarke ja kaikkea tätä koomisuutta. Samaan aikaan Jokerit todella panostaa joukkueeseen, ja HIFK:ssa mennään tutusti vanhaa kaavaa, ei oikein sytytä eikä innosta. Veikkaan, että Hjallis ja Virmanen on pyyhkinyt persettä näillä Haatajilla ja muilla kun niitä on Ilmalaan tarjottu.
 

Stigu

Jäsen
No onko joukkueen kokonaisuus ja ensi kauden joukkue jo lyöty lukkoon? Onko läski lady laulanut ja onko Nybondas ilmoittanut, että näillä mennään?
Analyytikko, sun "ongelmana" on se, että luulet, että meille tulee vielä huippupelaajia. Voin vakuuttaa, että näin ei ole. Ensinnäkin, kaikki huippupelaajat kiinnitetään jo viimeistään näihin aikoihin. Vai luuletko, että villepeltosia on vapaana vielä esim. kesäkuussa? Tai edes kallekermaneita tai tommipaakkolanvaaroja? Toisekseen, niistä harvoista syksyllä vapaana olevista pelaajista taistelee sata organisaatiota, joiden skouttaus on paremmassa kunnossa, kuin meidän. Kolmannekseen, taitaa IFK:n fyrkat olla jo aika loppu. Ja viimeiseksi, vaikka fyrkkaa olisi, mitä etuja luulet IFK:n tänä päivänä pystyvän tarjoamaan pelaajalle, jolla on kilpailevia tarjouksia pöydällä?

Kyllä tää IFK:n ensi kauden jengi oli tässä. Tietysti me fanit voidaan täällä jatkoajassa ryhtyä taas perinteisesti laskemaan, että "viisi pelaajaa puuttuu, ja nyt on vasta huhtiikuu", mutta pieni katsaus tuohon meidän organisaatioon kyllä palauttaa maanpinnalle.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Nybarille ainakin niin vaikeaa, ettei edes yrittänyt.

Eikös epäonnistunut ulkomaalaisvahvitus korvata palkkaamalla tilalle epäonnistuva ulkomaalaisvahvistus? Kai Nybari olisi tän asian klaarannut halutessaan, mutta ei tainnut juuri nyt olla käyttöä tällaiselle heebolle.

Ihan rauhallisin mielin tässä jää seurailemaan, mitä kevät/kesä tuo tullessaan. Ja sit syksyllä taas Nordikselle.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Muuten vahvistukset ihan ok. Toki lisää tarvitaan.

Samaa mieltä. Neljä vähintään, kuten annettiin ymmärtää.

Mutta se että Kuhta ei? jatka IFK:ssa on mielestäni niin
syvältä etten sitä edes kehtaa tänne kirjoittaa.

Kimmo Kuhta 350 ke;n palkalla takomassa kolmena keväänä peräkkäin playoffeissa 0+0 on oikeasti niin syvältä ja iso vitsi, että se oli aikakin lopettaa. Kumpi on 350ke:n arvoinen: Immonen vai Kuhta? Liigan kalleimmat kotimaiset. En suostu vakiomollaajaksi Kuhdan suhteen, sanonpa vaan, että hänen hintalaatusuhteensa on ollut aivan karmea ja mitään henkistä nostettakaan ei ole ilmennyt hänen tällä visiitillään. Kolmet kiikarit ei ole selitettävissä mitenkään priimatason hyökkääjältä playoffeissa. Bluesin taitopakki Santeri Heiskanen on tehnyt neljissä edellisissä pleijareissa yhtä monta maalia kuin Kuhta. Kolmet edelliset pleijarit Santtu on ollut parempi pisteidentekijä. Jokohan tämä kevät pikkuhiljaa opettaa, että playoffeissa taso mitataan? Samat sanat Pikusta. Adoptio-osastolla on nyt kriisi.

No, jos Kuhdan hinta olisi 150ke, ottaisin hänet mielihyvin. Eli tämän suurempi Kuhta-antifani en ole. Eikä missään sanottu, etteivätkö esimerkiksi Kuhta ja Piku jatkaisi HIFK:ssa. Joukkueessa on vielä 4 paikkaa auki ja mikään muu jengi ei ole ilmoittanut signanneensa näitä sällejä. Neuvottelut ovat siis molemmilla kesken ja tietääkseni Kuhta on ollut koko ajan kallellaan Bluesiin päin, Piku Kärppiin ja HIFK on (ainakin ollut) mukana kisaamassa. Jos jompikumpi näistä kavereista jatkaa HIFK:ssa, otan itse asiassa suhteellisen tyytyväisenä tiedon vastaan kuitenkin, koska oletan palkan olevan kohdallaan. Olennaista on kuitenkin tämä: Ainakaan nämä kaksi laitahyökkääjää eivät ole niitä kavereita, joiden mukana joukkue nousee lentoon playoffeissa. Piste. Jos ihan rahallisesti ajattelee, niin mielestäni HIFK pärjää kulunutta kautta paremmin, jos molemmat lähtevät ja joukkueeseen hankitaan: 1) maalivahti 2) vähintään 2 pakkia 3) yksi kokenut sentteri (malliin Paakkolanvaara). Takaan, että jos nämä asiat tehtäisiin onnistuen, kukaan ei kaipaisi Kuhtaa ja Pikua ensi kaudella. Kuhdan suhteen pätee myös sanonta: aikansa kutakin, ihan puolintoisin. Mutta kuten todettua, näiden kavereiden seurat ensi kaudelle ovat auki, kunnes joku toisin ilmoittaa - ja sehän voi olla HIFK, joka ilmoittaa. Muistan kyllä, että Kibelle sanottiin samalla kuin Hankille: "Tänks palveluksista, tää oli tässä", mutta kyllä Kuhdan kanssa senkin jälkeen väännettiin.

Paradoksi on tässä: Jos HIFK signaa nyt Peltosen ja Hyvösen (jolloin oletan Kuhdan ja Pikun kaipauksen hellittävän) ja lähtee sarjaan nykyisellä mv-kaksikolla, pakistolla ja senttereillä, ei missään tapauksessa mennä finaaliin. Runkosarja sen sijaan voidaan jopa voittaa ja ainakin oltaisiin 4 sakissa. Eikä pakistoon mielestäni tullut missään muodossa, vaikka miten päin laskisi, Turusen korvaajaa. Porthen vs. Töykkälä on suht. yhdentekevä vaihtokauppa kokonaisuuden kannalta.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Analyytikko, sun "ongelmana" on se, että luulet, että meille tulee vielä huippupelaajia. Voin vakuuttaa, että näin ei ole.

No oke, jos sä kerran vakuutat. Ei tartte turhaan odotella mitä Nybari tiedottaa tai hankkii, kun sä kerrot asian.

Sallinet kuitenkin kysyä, että missä vaiheessa kevättä/kesää/syksyä muuan Rem Murray kiinnitettiin joukkueeseen?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sallinet kuitenkin kysyä, että missä vaiheessa kevättä/kesää/syksyä muuan Rem Murray kiinnitettiin joukkueeseen?

Mutta sitä ei kiinnittänyt "reagoidaan heti kun on tarvetta" Nybari, joka tuon lausahduksen jälkeen vaipui koomaan koko kaudeksi. Usko pois, tää oli tässä, muutama täytemies, ehkä Piku tai Kuhta ja siinä kaikki. Sijat 10-14. Ja nyt kausareita hankkimaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sen verran on vieraisiin pöytiin huudeltava, että kumpi on kuumempi kimpale. Jukka Hentunen 1-vuoden sopimuksella, vai J-P Haataja 1-vuoden sopimuksella?

Tämä väittely saa jo koomisia piirteitä :). Mitä vittua tässä taistellaan kahden laitahyökkääjän välillä? Jokerien kovin hankinta on Pirnes ja liki yhtä kova on Ara. Hentusen ja Haatajan välisen pisteidentekokilpailun runkosarjassa ennustan jokatapauksessa päätyvän Haatajalle. Playoffeista en sano mitään...krhm...Itse olen kateellinen seuraavista muualle menneistä: Pirnes, Saarenheimo, Aravirta, Paakkolanvaara. Nämä nyt ainakin.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Mutta sitä ei kiinnittänyt "reagoidaan heti kun on tarvetta" Nybari, joka oli koomassa koko kauden. Usko pois, tää oli tässä, muutama täytemies, ehkä Piku tai Kuhta ja siinä kaikki. Sijat 10-14. Ja nyt kausareita hankkimaan.

Otetaas talteen, niin herkullinen viesti mahdollisesti myöhemmin. Sijat 10-14 siis sinun ennustuksesi ensi kautta koskien. Mielenkiintoista seurata kääntyykö takki kauden aikana.
 

Stigu

Jäsen
No oke, jos sä kerran vakuutat. Ei tartte turhaan odotella mitä Nybari tiedottaa tai hankkii, kun sä kerrot asian.

Sallinet kuitenkin kysyä, että missä vaiheessa kevättä/kesää/syksyä muuan Rem Murray kiinnitettiin joukkueeseen?

Hyvä pointti, mutta Remppari oli Pentin hankintoja, eikö? Vastaavasti Pentin syys-talvikauden hutipuolen hankinnoista voisin mainta vaikkapa veijarit, kuten Scissons, Treille, Hurtaj, Mrazek, White ja Parsons. Ja vielä Nybarista: hutiipuolelta löytyy Hacker ja Walsh, track-recordistahan ei löydy yhtään onnistunutta syyskauden hankintaa. Eli, eikö voida sanoa, että todennäköisyys sille, että IFK:n organisaatio hankkii yhden laatupelaajan syksyn aikana on korkeintaan luokkaa 30%? Jos olet samaa mieltä, niin todennäköisyys sille, että Nybari hankkii kaksi laatupelaajaa syksyn aikana on 9%. Ja todennäköisyys kolmen laatupelaajan hankinnalle on 2,7%.

I rest my case.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Vastaavasti odotan innolla IFK:n uusia markkinointisloganeita. Käsittelevätkö ne böndejä? Vai IFK:n ylivertaisuutta? Tai IFK:n värikkyyttä? Tai snaijaamista?

Kyllä muuten ui IFK syvällä tällä hetkellä. Vuodesta 69 on tullut IFKta seurattua, ja en muista milloin jengi olisi ollut yhtä harmaa ja aneeminen. Perkele kun voisi lopettaa koko seuran kannattamisen.

Stigu kuvaa tilanteen juuri, kuten itsekin sen koen. Kun vain voisi lopettaa koko kiekkoilun seuraamisen ja muistella vanhoja hyviä aikoja 70-luvulta ja 80-luvun alusta. Kekäläisen kausi sitten oma lukunsa. Mitä HIFK tekee UTJ:llä, jonka aikaansaannokset ovat tätä luokkaa? Mitä tämä kaveri yleensä tekee ansaitakseen palkkaansa, kuinka voi päästä tähän paikalle, kenelle voi laittaa hakemuksen? Itsekin haluaisin olla tuossa työssä, tehdä näennäisesti vuoden töitä, Kautonen vielä auttaa etsimään ulkolaiset pelaajat. Tuon homman voisi hoitaa puolessa tunnissa ja siihen muutamat nuvottelut päälle.

HIFK:n pitäisi vahvistua, mutta jo nyt se tuntuu lähes mahdottomalta, meiltä puuttuu maalivahti, ykköspakki ja lisäksi se fyysinen pakki, meillä ei ole joukkueen liideriä ja maaleja sylkeviä laitahyökkääjiä tasan yksi, muut enemmän mahdollisia lupauksia, ei meillä ole myöskään sitä HIFK-henkistä pelotetta.Voidaan toki ajatella, että ammatistaan ylpeä UTJ hankkii nämä kaikki, mutta jotenkin vuosien aikana on huomannut, ellei niitä jo ole, ei niitä ainakaan HIFK hanki kauden aikana. Nythän alkaa puutarha- ja lomakausi, faksilla on perinteinen vuosihuolto, joka kestää 3 kuukautta. Kesän jälkeen tullaan hyvin ruskettuneina lomilta, ollaan tietysti treenattu enemmän kuin koskaan, huomataan, ettei meillä ole riittävästi pelaajia, kun muutama on saikulla vielä kolme kuukautta. Tämän jälkeen annetaan ensimmäinen tiedote massiivisen laivakännin jälkeen, tiedotteessa kerrotaan, että Pulliainen on hankkinut meillä juuri tallistaan pari pelaajaa (jotka eivät minnekään kelvanneet), jotka olivat kalliita, joten voimme tehdä enää yhden täsmähankinnan syyskuun alussa. Kautonen laitetaan asialle yhdessä UTJ:n kanssa, kiertävät kaksi viikkoa New Yorkin baa...., eikun kirpputoreja. Suomeen palattuaan Kautonen etsii netin kautta pelaajan, ykköspakin, jonka tuoteselosteessa kerrotaan miehen olevan kaksikätinen ylivoimapelote, hyvä luistelija ja kova taklaaja. Sopimus syntyy nopeasti ja nordikselle saapuu 176cm pitkä hiukan ylipainoinen pelokas keski-ikäinen mies. Holtari on jo ehtinyt kysyä, että mistä voi löytyä noin kova pelimanni Suomeen, miksi se ei pelaa NHL:ssä. Nybondas tajuaa tulleensa petetyksi, mutta 300t€:n kaksivuotinen sopimus on jo tehty, annetaan siis junnuille lisää peliaikaa ja laitetaan tämä ykköspakki "sairaslomalle", jospa kaikki unohtaisivat miehen kauden aikana. Tammikussa Hirso loukkaantuu ja kuun viimeinen päivä Jukka Seppo tekee vielä yhden paluun ja on joukkueen paras pistemies kevään peleissä.

Valitettavasti suuri osa tästä tullee jälleen toteutumaan tai muuten tämä ei olekaan meidän HIFK. Palataan asiaan syksyllä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tämän päiväiseen antiin voi olla kuin pettynyt. Olisin hyväksynyt hiljaisesti nämä, jos sieltä olisi tullut Kuhdan ja Pikkaraisen jatkot samassa, mutta eipähän tullut. Kyllä tämä näyttää taas surkealta, ilmeisesti Max Wärniä tyrkytetään nyt sitten ykköseen? Ei herran jumala, jätkä pelaa muutamat pelit hyvin yhteen Hirson kanssa ja samantien on nappaamassa vakituisen paikan IFK:n 1-2 ketjusta? Tsiisus.

Lehdistöäkin näyttää kiinnostavan helvetin paljon meidän jutut. Kaksi tuntia kulunut jo IFK:n sivujen julkaisusta ja missään päälehdessä ei juttua. :D Aletaan olemaan aikamoinen HMV seura.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samat on tuntemukset kuin suurimmalla osalla täällä. Ihan ok vahvistukset, mutta lisää niitä pitäisi olla tässä vaiheessa vähintään pari. Siitä olen eri mieltä, että ne aivan kovimmat hankinnat tehdään kyllä myöhemmin. Joku Peltonen tai Jarkko Ruutu ei kyllä vielä tässä vaiheessa varmaan ala sopimaan mitään aktiiviuransa lopettamisia, ne tehdään kesäkuussa, toki kontaktit agentteihin on (toivottavasti) otettukin jo.

Mutta: siltikin puuttuu pari kovaa pakkia, toinen "Sm-liigan kovin", toinen kakkosparin fyysinen. Myös puttuu kaksi maaleja suoltavaa hyökkääjää, joista toinen voi olla kakkosen sentteri. Myöhemmin vapautuva Peltonen olisi se kolmas. Tarvitaan myös maalivahti ja jotenkin musta tuntuu, että "Oksa" se ei tosiaan ole. Näiden lisäksi HIFK tarvitsee vielä ehdottomasti sen "Bossen", eli kaikkein kovimman nyrkkisankarin, joka pelaa kun tarvitaan lisää katsojia kotiotteluihin.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Olishan se olo paljon huojentuneempi jos ensin olis ne kovat nimet paperissa. Sitten odotettais esim. syyskuuta/tammikuuta, jolloin täydennettäisiin joukkuetta niillä ynnämuilla, jotka sitten hyvässä lykyssä yllättää. Nyt ne "kovat" vahvistukset on just niitä jotka ehkä ens kaudella nousee suureen rooliin.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lehdistöäkin näyttää kiinnostavan helvetin paljon meidän jutut. Kaksi tuntia kulunut jo IFK:n sivujen julkaisusta ja missään päälehdessä ei juttua. :D Aletaan olemaan aikamoinen HMV seura.

Tässä pienessä helsinkiläisessä paikallislehdessä on kuitenkin huomioitu sympaattisen kisumirrijoukkueen ostokset ja juttu on julkaistu niinkin aikaisin kuin klo 21.00. Ja puhutaanpa siellä oikein kaappauksesta, joten Clarken on pakko olla pelimies. Ehkä ne päälehdetkin huomioivat myöhemmin päivän ykkösuutisen urheilun saralta.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Vielä pieni lisäys ennen pitkää paussia HIFK:n osiosta, että tuo nyt julkaistu joukkue on halpa tai sitä se ainakin olisi materiaalin puolesta muualla Suomessa, noin tasoa 1,3-1,4m€. Rahaa siis pitäisi olla paljon käytettävissä vahvistuksiin tai sitten Nybondas maksaa Fortumin oppien mukaan. Tuohon 900t€ liideeriin, ykköspakkiin ja maalivahtiin, 150t€ fyysiseen pakkiin ja pelotteeseen, niin ollaan tämän vuoden budjetin raameissa, siihen pitäisi Tompan kyetä tai sitten on mies väärässä virassa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Lähdetäänpäs sitten katsomaan näitä julkistettuja nimiä tällä kertaa positiiviseltä kannalta.

Juha-Pekka Haataja: Itse olen erittäin tyytyväinen tähän hankintaan ja korvaa ennemminkin Kuhdan kuin Pesosen.
Dale Clarke: Korvaa tuplasti Hannu Pikkaraisen (eli on parempi pelaaja ja ei varmasti tuhoa koko muun joukkueen peliä yhtä paljon kuin Hank) ja on taidollisesti SM-Liigan huippupuolustaja.
Joni Töykkälä: Hyvä hankinta 4. kentän sentteriksi ja uskon Jonista olevan meille paljon hyötyä.
Mikael Granlund: Yksi lupaavimmista jääkiekkoilijoista mitä Suomessa on koskaan ollut, vielä harvemmin HIFK:ssä ja vaikka onkin nuori, niin nyt ei puhuta mistään tusinajunnusta vaan ihan NHL tasolle mahdollisesta tähtipelaajasta.

Tästä on mielestäni hyvä jatkaa, mutta ainoastaan siinä tapauksessa, että tämä ei jäänyt tähän, niin kuin jokaisena vuonna tästä 10 vuotta taaksepäin.

Niinpä tässä vaiheessa siis tullaan siihen negatiiviseen vaiheeseen. Minun luottoni Nybariin ei ole kovin korkealla ja uskoni siihen, että 4 vahvistusta vielä tulisi, on lähellä nollaa. Nyt meillä on siis erinomainen runko kasassa, mutta ne 4 kpl pelaajaa on vielä hommattava ja niiden tulee olla tasoa huippu ei Hacker, Walsh tai Mäki-Kokkila!!!

Jos ihan rahallisesti ajattelee, niin mielestäni HIFK pärjää kulunutta kautta paremmin, jos molemmat lähtevät ja joukkueeseen hankitaan: 1) maalivahti 2) vähintään 2 pakkia 3) yksi kokenut sentteri (malliin Paakkolanvaara).

Olen käytännössä 100% samaa mieltä yllä sekä alla olevasta tekstistäsi. IFK taistelee mestaruudesta, jos nuo neljä pelaajaa ovat huippumaalivahti, kokenut huippupakki, kokenut pakki, kokenut huippulaituri/sentteri. Jos pelaajat ovat laituri, laituri, pakki, maalivahti, niin en usko, että taistelemme kuin sijoista ynnämuut.

Paradoksi on tässä: Jos HIFK signaa nyt Peltosen ja Hyvösen (jolloin oletan Kuhdan ja Pikun kaipauksen hellittävän) ja lähtee sarjaan nykyisellä mv-kaksikolla, pakistolla ja senttereillä, ei missään tapauksessa mennä finaaliin.

Lisäksi: Laittakaa nyt se Sakke vaihtoon ei voi olla noin vaikeata!
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotetut ukothan sieltä tuli. Hankintoja onkin analysoitu jo pitkin ja poikin. Granlundin case silti vähän pelottaa, kun kovasti Kärppien johto uhoaa, että homma ei ollut vielä tässä.

Itse olen ihan tyytyväinen hankintoihin. Ei mitään sydäntä järisyttäviä, mutta tiedetäänpähän aika lailla mitä saatiin.

Kuten Nybondas sanoi, niin neljää haetaan vielä. Olisin ihan luottavainen, jos näin sanoisi jonkin muun joukkueen UTJ. Tämä on vain niin monesti nähty, että vähän pelottaa. Tarkoittanee koko lause sitä, että syksyllä hommataan gooni rauhoittelemaan faneja ja tammikuussa joku toivotaan-toivotaan jätkä sille osa-alueelle, mihin vähiten vahvistuksia kaivataan.

Onko muuten tietoa mille paikoille Nybari noita neljää pelaajaa hakee? Jos järjellä ajattelee, niin mv, 2pakkia ja hyökkääjä. Mutta kun siitä ei koskaan tiedä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuntuu jotenkin siltä, että suurin pettymys johtuu siitä, että risteilyllä julkistettiin juuri ne nimet, joita täällä on julkistettu jo moneen otteeseen. Eli ei yhtään ylläriä. Vitun Nybari, olisit edes Janne Niinimaan kaivanu ylläriosastolta.

Kyllä, edelleen IFK:sta puuttuu profiilipelaajia, koska lähtijöiden lista on sen verran pitkä, ettei näillä juuri julkistetuilla korvata kaikkia lähtijöitä. Mutta koitetaan jotenkin sinnitellä pitkän, kuuman kesän yli siten, ettei tartte valtava tatti otsassa liikkua joka paikassa. Voihan se olla, että Nokan tehdas (copyright Johannes) aloittaa sarjan vallan paskalla jengillä, mutta voihan sekin olla, että sieltä on luvassa jotain hyvääkin.

Haistakaa kaikki pitkä paska joka tapauksessa. Me ollaan hävitty kaikki kaudet.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Suurin pettymys:

Missä on Jere?

Toiseksi suurin pettymys:

Uskoin I. Pikkaraisen jatkavan.

Kolmanneksi suurin pettymys:

Ei yhtään tappelijaa.
 

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Suurin pettymys:

Missä on Jere?

Toiseksi suurin pettymys:

Uskoin I. Pikkaraisen jatkavan.

Kolmanneksi suurin pettymys:

Ei yhtään tappelijaa.

Missä Jere? - eikös tämä ole enemmän fanien fantasiaa kuin todellisuutta...

Uskoisin I Pikkaraisen jatkavan. - tähän uskoin itsekin eikä kai toi tied.tilaisuus sitä poissulkenut

Ei yhtään tappelijaa. -Joka keväinen "kuningas" jengiin niin puolilla faneilla suut menee suppuun,riittää kun joukkueesta löytyy yksi "Brennan"

Kommenttia muuten noihin vahvistuksiin sen verta et uskoisin Haatajasta tulevan kelpo laiturin Kimin viereen 20-25 maalia ens kaudella jopa enemmän, pleijarit on sit eri juttu....
Clarkesta kelpo mies Söden kaveriksi johtamaan puolustusta mikäli asenne kunnossa
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Porthen vs. Töykkälä on suht. yhdentekevä vaihtokauppa kokonaisuuden kannalta.
Mun mielestä ei kyllä noinkaan. Jos loppusarjoissa tulee vastaan porukka joka on kasattu yhtä metsään kuin kauden 08-09 HIFK on Töykkälä kova juttu. Muistetaan nyt että samainen kaveri pelasi Hirson pimeäksi jolloin HIFK:n ykkösessä paikkoja loivat samettikädet Wärn ja Pikkarainen, ja lopputuloksena suunnattiin Hietsuun. Eli Töykkälä on loistava nykäisy tuohon rakoon, ehdottomasti. Ja oikeasti, kaikki muutkin nimet ovat hyviä hankintoja.

Mutta sitten siihen pessimistipuoleen. Viime kauden porukassa oli karmea taitovaje eikä sitä kyllä vielä ole paikattu yhtään. Tai sitten HIFK:ssa lähdetään liikkelle siitä että Granlund on todellinen sateentekijä. Hyökkäys kaipaa vielä yhtä pelimiestä ja jos nyt esimerkkinimeä haetaan jypin ykkösestä niin meiltä puuttuu Virtanen. Siis laitturi joka kantaa ykkösketjua jos ykkössentterillä on heikompi päivä. Pihlmaneja HIFK:lla on ryhmässä jo useita ja Hirsoa voi aivan hyvin kelailla Immosen paikalle, mutta HIFK:lla ei ole laittaa ketään Virtasen saappaisiin. Ikävä kyllä. Toinen seikka, ja vieläpä tärkeämpi, on pakisto ja sen kapeus. Siis, viime marraskuussa HIFK pelasi ennemmin kuudella pakilla kuin nosti Vantaalta jotain "purojannuja" liigamiehistöön. Ei tainnut jätkillä taso riittää, en ymmärrä miksei niitä muuten nostettu. No nyt ei tarvitse miettiä nostaako niitä liigaan vai ei, jengistä on nimittäin lähtenyt pakkeja menemään taas ihan riittävästi joten siinä on ensi kauden Honkaset jo tulossa. Honkasella tarkoitetaan tässä väärällä sarjatasolla pelaavaa "omaa poikaa".

Toisaalta, yksi kova veskari, kaksi kovaa pakkia ja yksi kova hyökkääjä niin homma olisi ihan jees.

[FLASHBACK] Pakistoon braianfeihi ja rosslupazhuk, hyökkäykseen remmari. [/FLASHBACK]

Ei tullut viime kaudella ketään vaikka oikeastaan kaikkialla huomattiin että nuo puuttuu, ne paikat jätettiin kylmästi vajaiksi. Viime kaudella tässä tilanteessa tuli Nybarin löytöinä Brennan, Liivik ja Walsh. Mitä siis on nyt odotettavissa? Se traiautilla oleva jannu kärkkymään pelipaikkaa, pamerikan juniorisarjojen farmisarjoista joku HIFK-taustainen päärynäpallo nelosen laitaan ja joku tekemään tilaa taidolle. Yköspakiksi raahataan joku jostain Saskatoonista. Noilla vedoilla saadaan lukumäärä lähemmäksi oikeaa mutta siihen se kyllä jääkin.

Mä petyin tähän antiin. Alku oli lupaava mutta kovasti jäi vajaaksi. Mikä on käsittämätöntä on se että tällä hetkellä jengiä on onnistuttu heikentämään viime kaudesta vielä entisestään. Ja jo viime kauden jengi oli roolitusten osalta aivan metsästä revitty. No, Nybarilla on vielä kesä aikaa raahata ne neljä timanttia Nordikselle joilla saadaan jengi toimivaksi. Mutta jos niitä ei tule, mitä itse ikävä kyllä epäilen, niin sitten voi kyllä jo todeta Nybondaksen olleen ihan täysi vitsi. Siinä tapauksessa mono perseelle on lokakuussa ainoa ratkaisu.
 

Pure

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Hyvät signaukset. Tuohon vielä pakki ja "Ville Peltonen" ja Pikkaraiselle jatkosoppari niin olen tyytyväinen.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Laivaillan huhu oli kuulemma:
Kuhta -> Ässät.

Vois olla kyllä aika penttimäinen siirto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös