Detroit Red Wings 2008-09

  • 373 280
  • 1 167

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Valtteri täräytti Calgaryä vastaan kauden 10:nnen osuman ja samalla Filppula sivuaa jo omaa henk.koht. piste-ennätystään(36pist.)

Ja pelasi hyökkääjistä eniten (yv, av, tasakentalliset):

25:09 3:30 1:50 19:49

Zetterbergin lukemat:

23:47 4:11 2:15 17:21

Datsjuk:

20:22 5:13 0:00 15:09
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
5-6

Harmittaa kyllä paljon tämä puoluspään perseily ei voi muuta sanoa.

Ennen peliä maalilla aloittanut mahdollisesti tuleva playoffien aloittava maalivahti (ei tosin eilen näyttänyt siltä) Conklin oli voittanut ennen tätä peräti 13 kotipeliä perkkäin vain hävinnyt tällä kaudella 1 kerran pelaamissaan kotipeleissä.

Noh nyt meni tämäkin putki sitten poikki ja ei muuta sanoa kuin että Conklin oli ensimmäistä kertaa minun silmissä todella huono. Oma pää on nyt muutenkin ongelma sen nyt tietää jokainen tällä kaudella Detroitin pelejä nähnyt. Jotain kertoo 5 päästettyä maalia kotona. Tosin ei sentäs päästetty 8maalia tänään!

Cleary pelasi 600 runkosarjapelin. Taisi hieman loukkaantua 1 erässä mutta palasi ja toi Detroitille yhden säälipisteen lopun tasoituksella. Kun Jose hävisi niin 1 piste saatiin tuota "eroa" kiinni. Tänään olisi kyllä ollut paikka ottaa myös kaksi mutta jos ei kiinnosta niin silloin ei kiinnosta.

OK tänään Detroit teki 3 YV maalia mutta varsinkin tuo 1 erän jäähysuman ainaka jolloin saatin pelata putkeen 4 min 45 sek YV:llä 5 vs 3 oli välillä todella säälittävän näköistä. Varsinkin hävityt aloitukset näissä tilanteissa pistivät todella paljon silmiin. Calgary taisi viedä 5 hyökkäyspään aloitusta ja sitä kautta sai helposti purettua paineen alueeltaan pois. Calgary vei muuten aloitukset pelissä noin 60 %.

Noh olihan siellä pari tolppa laukausta jne. ja laukauksetkin olivat jäätävät 28 - 4 ensimmäisessä erässä mutta karu totuus on että kyllä tuo peli olisi pitänyt pystyä tappamaan jo tuossa 1 erässä. Niin paljon Detroit sai pelata kahden miehen YV:tä.

Lidas teki siis 3 pistettä ja on enään 12 pinnan päässä tuosta 1000 runkosarja pisteestä. Menee kyllä todella tiukoille sillä tuskin Mr. Norris hirveästi enään tällä kaudella 3 pisteen pelejä tai enemmän iltoja viettää. Noh ok tänään olisi hattukin ollut lähellä sillä mies ampui ainakin 2 eri kertaa YV tilanteessa tolppaan. Lidas nousi muuten tuolla YV maalillaan pakkien kautta aikojen tilastossa YV maaleissa sijalle 7 ohi entisen pakkiparin Larry Murphyn. Lidas on nyt tehnyt 114 YV maalia urallaan. On se vaan kova!

Filppulasta on täällä jo sen verran hehkutettu että en sano muuta kuin sen että pelasi hyvän pelin ja juuri nyt Valle on sillä tasolla sekä tehojen että esitysten puolesta mitä häneltä olisi syytä odottaa koko kauden aikana.

Noh katsotaan jos lauantaina St.louis jaksaisi kiinnostaa. peli alka jo suomen aikaan klo 20.00

Samoin su tuleva Columbus peli alkaa myös "ihmisten" aikoihin klo 23.00.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jumalauta että pisti viime yön ottelu vihaksi. Tappio tuli pahimalla asennevammalla mitä olen koskaan nähnyt ja tarkoitan tällä pelin sisällä tapahtuvan asenteen muuttumista. Edes nuo Nashville ja Columbus -rökäletappiot eivät tulleet niin säälittävällä tavalla kuin viimeöinen.

Alkuun näytti, ettei Wingsiä kiinnosta yhtään ja Flames hallitsi ihan ensimmäisiä minuutteja. Flames pääsikin 0-1 johtoon Jokisen osumalla, joka meni pääosin Ty Conklinin imaisun ja hieman myös Jonathan Ericssonin väärän sijoittumisen piikkiin. Sitten Flames aloitti jäähysekoilunsa ja Detroit sai hirvittävällä työmääräällä ujutettua kiekon vain kahdesti aivan loistavasti torjuneen Kipperin ohi.

Toisessa erässä Flames näytti todella saamattomalta ja haluttomalta ja Wings pystyi lisäämään johtoansa kahteen maaliin. Kiprusoff imaisi Valtterin vedon suht helpon näköisesti. Erän päätössummerin soitua Red Wings luuli voittaneensa ottelun.

Sitten alkoi se kolmas erä. Vaikka raporteissa onkin puhuttu Flamesin hienosta ja hurjasta taisteluilmeestä, niin ei se mikään erikoisempi ollut. Red Wings lopetti täysin pelaamisen, antoi ohjat Flamesille ja kaverit kiittivät. Koko jengi ei saanut yhtään vetoa maalia kohti ennen Clearyn tekemää 5-5 tasoitusmaalia. Tilanteita lahjoitettiin Flamesille aivan solkenaan ja Conklin piti jengin pystyssä viime minuuteille asti. Sitten alkoi soida, Jokisen kavennuksessa kiekko kimposi Clencrossin vedosta ensin Ollin luistimeen, siitä Conklinin längistä sisään ja kimposi molarin selän takana patjasta maaliin. Täysin ansaittu tuurimaali, koska vastaavia tilanteita maalilla oli jatkuvasti. Babcock otti 4-4 tilanteessa aikalisän, joka ei tehnyt mitään muutosta. Sama perseily jatkui heti seuraavassa vaihdossa, josta Lundmark vei Flamesin 4-5 johtoon.

Ja sitten tapahtui se suurin asia, mikä nosti veren kuohumaan. Heti kun Wings joutui tappiolle, niin löytyi se motivaatio tehdä erän ensimmäinen hyökkäys ja samalla maali. Heti KUN OLI PAKKO TAAS ALKAA PELATA, niin pelattiin ja onnistuttiin. Tällainen läpinäkyvyys on niin vitun selvä osoitus asennevammalammaslaumasta kuin vai voi olla. Johtoasemaa ei ketään kiinnosta puolustaa, mutta hyökkääminen sitten tappioasemassa maistuu. Täysin absurdi muutos viime kauden meininkiin, Cup-sormusko se avaa takin auki noin pahasti? Brad Stuart keräsi jälleen -3 ja oli kolmannen erän lopun maaleista kahden aikaan kentällä.

Miten helvetti tähän tilanteeseen on jouduttu? Onko tässä oikeasti jätettävä ihan suosiolla seuraavan kuukauden pelit katsomatta, kun joukkuetta ei selvästi kiinnosta? Niin selvästi äijät vaan odottelee pleijareita. Babcock on suhtaunut näihin perseilyihin varsin suopeasti, mutta kyllä jossain vaiheessa on joku oikea kurinpalautus annettava. Ei tällainen peli muuten vetele. Heti kun Leinon ja Helmin tuoma uhka muiden pelaajien pelipaikan suhteen katosi, niin loppui muilta kuin Tomas Kopeckyltä myös yrittäminen.

Se on sitten kuuma kysymys, että kääntyykö se asenne, onnistumiset ja etenkin puolustuspelin kurinalaisuus tuosta noin vaan kytkimestä kääntäen kun tosipelit alkaa? Onhan joukkueelta nähty noita huippupelejä, kun sellaista on tarvittu ja tarpeeksi sopiva tasonmittari on tullut vastaan. Mutta silti huolettaa hemmetisti tämä toilailu, kun mennään sillä Tamin legendaarisella 95% keskittymisellä ja sitten tulee se 50% perseilysuoritus.

Taas San Jose hävisi ja olisi ollut mahis ottaa kiinni 2 pistettä, nyt saatiin vaan 1. Mutta se tapa jolla taas varma voitto vieraille tuhrittiin, oli säälittävin, jota minä olen oikeastaan ikinä nähnyt. Ei tuota saakeli vaan ymmärrä. Jospa Hossan paluu toisi mukaan taas yhden motivoituneen miehen ja vetäisi muut pulkassa perässä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No ni. Taas voitettiin. Selostajat sano että näistä romahdus-otteluista huolimatta ollaan 3 pistettä edellä viimevuoden pistetahtia ja sitä rataa. Ei se silti tuo yhtään lohtua, viime vuoden peleissä oli paljon selvimmin mukana se oikeasti yrittäminen.

Meillä oli silloin se loukkaantumissuma. Silloin alkuun jopa voitettiin, mutta lopulta alkoi tulla pataan, kun liian kovia avainmiehiä oli poissa. Sitten kun miehet alkoi tervehtyä, pakka yhtentäistyi ja loppu oli historiaa.

Onko nyt sama odotettavissa? Ei mielestäni, vaikka tässä on joukkueelle äärettömän tärkeä Hossa on ollutkin poissa.

Mutta silti, Hossan deterministisyys jokaisen arkipäivän tekemisen suhteen pitäisi olla moottori myös muille ja sitä kautta '"hardest working team2" tulee taas löytymään.

Jokainen tietää sen, että JOS Red Wings löytää joukkueena tuon "hardest working teamin" itsestänsä, niin he ovat se maailman vaikein joukkue voittaa paras 7 sarjassa.

Mutta löytyykö sieltä sitä tappamisen meininkiä taas? Löytyykö oikeasti?
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Parin tunnin päästä vastassa tulikuuma CBJ. Filppula huilaa selkävaivojen takia. Mieshän joutui jättämään jo eilen pelin kesken toisen erän lopussa. Meech pelaa siis hyökkääjänä ja Draper sentteröi kolmosta.

Todennäköiset kentät:

Franzen-Datsyuk-Homer
Cleary-Zeta-Hossa
Hudler-Draper-Sammy
Maltby-Kopecky-Meech

Lidas-Rafalski
Ericsson-Kronwall
Lebda-Stuart (huh huh)

Osgood
(Conklin)
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Positiivinen viikonloppu Wingseiltä. Kaksi hyvää vierasvoittoa oman divisioonan joukkueista ja näin 100 pistettä on jälleen voitettu kanta runkosarjassa.

Muutama huomio:

-Hossan paluu piristänyt joukkuetta. Hossa tuo omalla energiallaan lisää äksöniä hyökkäyksiin.

-Osgoodin hyvät otteet molemmissa peleissä. Nyt näytti taas maalivahtipeli hyvältä.

-Alivoima viikonlopun aikana 100%:sta! 8/8

Bluejackets nöyryytti Wingsejä viikko sitten JLA:lla. Tänään Wings kosti suloisesti.
 

Wing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Positiivinen viikonloppu Wingseiltä.
Ehdottomasti. Varsinkin tänään Wings pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan. Peli oli kurinalaista ja kärsivällistä koko pelin ajan. Erityisesti puolustuspelin nöyryys ilahdutti. Homman nimenä oli selvästi se, että Columbus haluttiin palauttaa maanpinnalle.

Osgood on parantanut viime aikoina otteitaan tuntuvasti. Tänäänkin hänen olemuksensa huokui aivan erilaista itseluottamusta kuin vielä vähän aika sitten. Löytyisikö se viime kauden Ozzie sieltä sittenkin..?
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Loistava voitto kertakaikkiaan vaikken peliä nähnytkään. Osgood ja koko joukkue taisivat pelata parhaimman pelinsä pitkiin aikoihin.

Harmi vaan että San Jose samaan aikaan voittaa myös.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Homma jatkuu yöllä pelillä Phillyä vastaan. Kova on paikka, sillä vastassa on idän kovin hyökkäyskalusto. Vielä kun Detroitilta puuttuu Filppula, Lilja ja mitä ilmeisemmin Homer, niin töitä saavat tehdä pisteiden eteen. Wingsien kentät voi olla aika mielenkiintoiset. Meech ja Lebda hyökkääjinä?
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Homma jatkuu yöllä pelillä Phillyä vastaan. Kova on paikka, sillä vastassa on idän kovin hyökkäyskalusto.

Niin kova ja kova paikka sillä Detroit ei ole hävinnyt Philylle kotonaan yli 20 vuoteen!! Edellinen Detroitin kotitappio Flyerssille tuli siis 4.11.1988.
Eli on siitä aikaa kun pisteet ovat viimeksi Detroitista Philadelphiaan menneet. Toisaalta joukkueet eivät Detroitissa ole kyllä kohdanneetkaan melkein 2 vuoteen. on nämä sarjaohjelmat kyllä aivan käsittämättömiä olleet viime vuosina!

17 viimeisestä Detroitissa pelatusta pelistä Detroit on ottanut 15 voittoa ja 2 kertaa on pelattu tasan. Tässä tilastossa mukana myös vuoden 1997 Stanley cup finaali pelit.

Draper pelaa tänään siis 1000 ottelunsa Detroit paidassa. Ei voi kuin nostaa hattua miehelle.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Niin kova ja kova paikka sillä Detroit ei ole hävinnyt Philylle kotonaan yli 20 vuoteen!! Edellinen Detroitin kotitappio Flyerssille tuli siis 4.11.1988.


Ja eipä muuten hävinnyt vieläkään. Vaikka tiukille se kyllä meni. Taas annettiin vastustajalle parin maalin karkumatka mutta tultiin sitten kolmannessa erässä rinnalle ja ohi.

Osgood oli maalissa 3 peräkkäisessä pelissä ja nappasi 3 peräkkäisen voittonsa. En tiedä alkaako Osgood pikkuhiljaa palata tasolleen mutta karu totuus on että näissä kolmessa viime voitto pelissä mies on päästänyt vain 4 maalia selkänsä taakse kun niitä alkukaudesta tuntui menevän pelissä kuin pelissä tuollaista 3-5 kappaletta.

Draper sai siis red wings uniformussa 1000 ottelua täyteen ja täytyy kyllä nostaa miehelle hattua. Sillä todella hurjaan klaaniin mies tällä tasaluvulla liittyi.

Gordie Howe 1687
Alex Delvecchio 1549
Steve Yzerman 1514
Lidstrom 1319
Draper 1000

Harvinainen kerho mitä ei kovin moni nyky Detroit pelaaja tule saavuttamaan nykyrosterista Zetan ja Pavelin lisäksi.

Nykyrosterissa lähimpänä 1000 on

Maltby 845
Holmström 802

Mutta näistä kumpikaan herra ei kyllä tule tuota 1000 peliä Detroit paidassa pelamaan.

Filppulan ja Homerin paluuta odotellaan perjantain peliin. Molempien stutus on day to day.

San jose meni perseilemään oman pelinsä ja säälipisteensä Phoenixia vastaan vain 30 sek ennen jatkoaikaa. Eli San Josen jäädessä 0 meidän 2 pistettä vastaan on runkosarjan voittaminen vielä mahdollista. Hyvää työtä Kojootit!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
On poikkeuksellinen kausi Detroitin seuraamisessa hetkeen, kun aamun teksti-tv:ltä yhtä paljon kiinnostaa San Josen pelin tulos kuin omankin joukkueen tulos. Onhan se ihan liian hyvään tottumista, ettei menneinä vuosina ole tarvinnut runkosarjassa muita joukkueita inhota ja heille tappioita toivoa (paitsi tietenkin Coloradolle) kun oma joukkue on ollut niin hyvä. Kiva se silti olisi neljäs Presidents trophy saada viiteen kauteen (se ainoa välistä vetäjä Buffalo kun pelasi toisessa konfrenssissa, niin ei siitä niin jaksanut välittää).
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Maukas voitto, kertakaikkiaan. Kahden maalin takaa voittoon nouseminen maistuu niin paljon paremmalta, kuin se kahden maalin johdon ryssiminen ja rankkareilla voittaminen. Muutamalla nopeella yö yhteen:

-Biron uskomattoman hyvä pari erää Flyersmaalissa. Vissiin väsy iski puseroon lopussa, kun kiekot alkoivat sujahtelee sisään.

-Philly iski Detroittiin, Detroitin omilla aseilla. Eli nopeilla vastaiskuilla kiekonmenetyksen jälkeen. Molemmat Flyersmaalit tulivat Detroitpakin höntyillessä ylös hyökkäystä tukemaan. Ensimmäisessä ylhäällä huiteli Stuart ja toisessa Kronwall. Philly käänsi tästä nopeasti vastaan ja siellä kolisi.

-Red Wings kirin arkkitehtinä kukas muukaan kuin Pavel. On se hurja sälli ei voi muuta sanoa. Ensimmäinen maali ranteella tarkasti etukulmasta sisään ja toisessa maalissa ensin, oliko Parent kahville, joka yritti ajaa Pavelin pystyyn ja siitä suoraan poikittaispassi Muulin lapaan ja pam.

-Zetterbergille voittomaalin kyllä soi. Vähän on ollut vaikeata ajoittain tuo Zetan puurtaminen. Toivottavasti Conn Smythe on kunnossa nyt loppukevään.

-Brad Stuartin +/- heitti pelin aikana sitten -2:sta, +1:teen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
-Red Wings kirin arkkitehtinä kukas muukaan kuin Pavel. On se hurja sälli ei voi muuta sanoa. Ensimmäinen maali ranteella tarkasti etukulmasta sisään ja toisessa maalissa ensin, oliko Parent kahville, joka yritti ajaa Pavelin pystyyn ja siitä suoraan poikittaispassi Muulin lapaan ja pam.

Oli se Paavali aika jäätävä. Juuri ennen sitä avausmaalia pohdiskelin tuskissani, että ei taida tänään mennä ainuttakaan sisään. Tuntui että ilman Homeria Biron näki jokaisen laukausken ja pääsi helpolla, muut eivät vain osanneet ajoittaa maskejaan. Ja sitten se vaan helähti laaserintarkka yläputken alle pienestä kulmasta. Myöskin tasotuksen taklauksenväistöharhautus oli aivan huikea ja sekunnin kymmenysosan vilkasulla kiekko lähti suoraan Franzénin lapaan. Pelintekijä, maalintekijä, näkymätön taskuvaras, puolustava ilkimys, harhautusmestari, pain in the ass, uskomaton pelimies ja vielä halpa kuin saippua, Pavel Datsjuk. Ehdottomasti Ovechkinin kanssa NHL:n viihdyttävin pelaaja.

Uhraavasti Flyers kyllä laukauksia jaksoi blokata, mutta se tuntui vievän lopulta mehut miehistä. Laukauksia Wings sai maalille 48 kappaletta, mutta peräti 23 blokattiin ja 12 vedettiin ohi. Yhteensä ottelussa saatiin siis aikaan 83 laukaisupaikkaa, mikä on ihan järjetön määrä.

Kun sitten Kojooteilta tuli apuja sarjatilanteen suhteen, niin nyt voidaan todeta, että Särkien etumatka on saatu kiinni ja ollaan täysin tasoissa. Molemmat ovat tahkonneet noin 1,5 pisteen ottelutahdilla ja ero on nyt 3 pistettä. Särjillä on 2 matsia vähemmän, joten siten joukkueet ovat nyt aivan tasoissa. Detroitilla on jäljellä 6 kotiottelua ja 5 vierasottelua, Särjillä 7 kotiottelua ja 6 vierasottelua, joten aika tasapuoliset ohjelmatkin on vielä edessä. Tulevien vastustajien tasoa en jaksanut tarkistella.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Detroitilla on jäljellä 6 kotiottelua ja 5 vierasottelua, Särjillä 7 kotiottelua ja 6 vierasottelua, joten aika tasapuoliset ohjelmatkin on vielä edessä. Tulevien vastustajien tasoa en jaksanut tarkistella.

Detroitin loppuohjelma on: ATL(v), CAL(v), EDM(v), NYI(k), NSH(k), STL(k), MIN(k), BUF(v), NSH(k), CHI(k), CHI(v).

San Josen loppuohjelma: NSH(k), DAL(k), COL(k), CHI(v), NSH(v), PHO(k), CAL(v), EDM(v), ANA(k), ANA(v), COL(k), PHO(k), LA(v).

Eli mielenkiintoisesti nyt Detroitilla 3 ottelun vierasputki ja vastaavasti SJ:llä 3 ottelun kotipeliputki. Myös mahdollinen ensimmäisen kierroksen vastustaja Nashville kummittelee isossa roolissa. Molemmat joukkueet kohtaavat vielä Predsin kahdesti.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
-Red Wings kirin arkkitehtinä kukas muukaan kuin Pavel. On se hurja sälli ei voi muuta sanoa. Ensimmäinen maali ranteella tarkasti etukulmasta sisään ja toisessa maalissa ensin, oliko Parent kahville, joka yritti ajaa Pavelin pystyyn ja siitä suoraan poikittaispassi Muulin lapaan ja pam.

Vaikka tässä tilanteessa ei pelkkiä henkilökohtaisia tilastoja pitäisikään katsella vaan keskittyä joukkueen saavutuksiin niin pakko kuitenkin jännätä, että saavuttaako Pavel sadan pisteen maagisen rajan tällä kaudella. Otteluita on jäljellä se 11 ja pisteitä Pavelilla tällä hetkellä 87, joten täydet mahdollisuudet rajan rikkomiseen on mikäli Pavel vain pelaa tasollaan viimeiset pelit ja pysyy terveiden kirjoissa. Terveiden kirjoissa pysyminen nyt muutoinkin on tärkeää koska playoffseissa ei ole varaa antaa tasoitusta muille Datsyukin vertaa.

Lyhyesti todettuna, upeaa kautta kyllä pelaa, ja jollei olisi mr. vaatimattomuus (joukkueen toisen vaatimattoman eli mr. kapteenin oheen) niin hänestä kuulisivat varmasti muutkin kuin NHL-kiekkoa todella intensiivisesti seuraavat fanit.

vlad.
 

pot67

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Lyhyesti todettuna, upeaa kautta kyllä pelaa, ja jollei olisi mr. vaatimattomuus (joukkueen toisen vaatimattoman eli mr. kapteenin oheen) niin hänestä kuulisivat varmasti muutkin kuin NHL-kiekkoa todella intensiivisesti seuraavat fanit.

Ehkä tämä on myös yksi lisä, miksi mies on niin täydellinen. Ei pidä melua itsestä, pelaa vain joka pelin häikäsevällä tasollaan.
Yhtään väheksymättä Ovechkinia, kuinka paljon enemmän olis Pavelista highlight-pätkiä joka puolella, jos olisi samanlainen persoona. Onneksi ei kuitenkaan ole.

Yksinkertaisesti paras.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Red Wingsille voitto siis 3-6 lukemin Atlantasta. Atlantalla oli varsinkin ekassa erässä lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta Osgood torjui maalillaan hyvin. Kiekot vain pomppivat pahasti torjuntojen jälkeen, tai siis jatkotilanteita tuli runsaasti. Myös Red Wings pakisto sohlasi parissa paikassa, mutta näistä ei Atlanta onnistunut maaleja tekemään.

Peli oli lähes koko ajan Wingssien halussa, paikka paikoin hallissa oli todella hiljaista. Detroit-faneja oli runsaasti paikan päällä, mikä on tietysti aina vierasotteluissa plussaa.

Kummankin joukkueen maalit tehtiin pääosin laukomalla, Franzenin 0-4 maali aivan maaliviivalta oli räkä, mutta tuollaisilla maaleilla ratkotaan playoff-otteluita ja sarjoja.

Ärsyttämään pisti ainoastaan pelikatkojen suuri määrä. En tiedä, tuleeko Wingssien peleissä normaalia enemmän pelikatkoja, mutta mitä olen Detroitin pelejä tällä kaudella seurannut (n.10 kpl), niin noita katkoja tulee vähän väliä. Tietysti Detroit pelaa kiekkoa paljon maalille, josta seuraa näitä katkoja. Joukkue laukoo myös todella hanakasti, jolloin kiekko lentää laitojen yli.

Lehtonen pelasi maalillaan kelpo ottelun, lukuisia hyviä torjuntoja, maskia nyt ei ihan joka vedossa kauheasti ollut, mutta Lehtosen piikkiin ei voi laittaa kuin oikeastaan tuon Franzenin maalin. Lehtonen ei saanut vetoa kunnolla haltuunsa, jolloin joku Wings-pelaaja(?) tökkäsi mailan väliin, josta kiekko lirui aina maaliviivalle asti.

Seuraavaksi sitten Flames vastassa, toivotaan hyvää peliä ja Flamesille pisteitä, jottei Vancouver ohi pääsisi.
 

pasil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Osgoodilla taas normipäivä Kanadassa. Pari helppoa menny jo, kolmisen minsaa toista erää menny. Voi jeesus, tätä se minun uneni tiesi. Datsjukki kilisytteli ekassa tolppaa, Sammy lirutteli äskettäin pitkin maaliviivaa...Saa laittaa sisäänkin :)

EDIT: Cammalleri pisti YV:llä miinuskulmasta sisään - Kiitos Ozzy ja Conklin sisään samoin tein.
 

pasil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Conroy latas tyhjiin 5-3. Yritys kuihtui kun dumari paskoi housuun ja toi edeltävän aloituksen neutral zonelle. 5on5-pelissä Flames oli järkyttävän paljon jäljessä, ainoastaan kurpitsapään ketjun pelissä oli aika-ajoin jotain järkeä. Kaikki lasketaan, Ozzien lahjamaaleilla pisteet Flamesille ja president's trophy vaatii taas enemmän penailua särjiltä/apua muilta jengeiltä.

Ensi yönä Edmonton. Uskaltaisiko katsoa kun Conklin aloittaa?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Oli kyllä pitkästä aikaa todella surkea päivä Osgoodilta. Nyt oli niin 100% maalivahdin virheitä nuo kolme ensimmäistä. Monissa usean maalin pommituksissa puolustus on pelannut huonosti ja mokke ollut vain sijaiskärsijä, mutta tänään ei.

Brad Stuart onnistui taas keräämään sen -3, tosin nyt miestä ei voinut ainakaan kahdessa ekassa maalissa syyttää mitenkään, kun ne meni Osgoodin piikkiin.
 

pasil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Totta kyllä joka sana noiden kolmen maalin kohdalla. Oli vähän sellaista ilmettä jätkien naamalla kun kiekko lirui maaliin "ai et sitten ottanu?". Neljäs maali (siis Conklinille eka), Draper tais vähän unohtaa miehensä kun höntyili mustan perään, optimitontilta pääsi kaveri lataamaan. Siinä mielessä ihan OK otteita Conklinilta vaikkei oikein prässiin joutunutkaan. Onneksi.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
5on5-pelissä Flames oli järkyttävän paljon jäljessä, ainoastaan kurpitsapään ketjun pelissä oli aika-ajoin jotain järkeä. Kaikki lasketaan, Ozzien lahjamaaleilla pisteet Flamesille ja president's trophy vaatii taas enemmän penailua särjiltä/apua muilta jengeiltä.

Ilman mitään värilaseja näin tuon pelin aivan eri tavalla (tai kaksi erää mitä jaksoin katsoa). Mielestäni kahden erän aikana Detroitin parhaat paikat oli kolme läpiajoa alivoimalla ja Filppulan kynä josta ei tainnut saada edes laukausta aikaiseksi. Peruspeli tuntui olevan jotenkin hajutonta ja mautonta eikä oikein kunnon pyöritystä nähty kummassakaan päässä. Datsyukin huomasin vasta siinä vaiheessa kun mies tönäisi Flamesin pelaajan kumoon vihellyksen jälkeen, Zetta jakeli keskialueella ihan nättejä passeja mutta ei sen kummempaa saanut aikaiseksi.

Toki Osgoodi päästi kolme helppoa ja Flamesin 5on5 peli ei ollu kovin näyttävää, mutta samanlaista kuraa se oli Detroitin pelikin. Tälläisellä pelillä ei pleijareissa pitkälle päästä vaikka maalivahti pelaisikin paremmin.
 

Wing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Oli kyllä pitkästä aikaa todella surkea päivä Osgoodilta.
Tämä pitää nimenomaan huomioida, että Osgoodin pelit ovat viime aikoina sujuneet hyvin. Maalilla on seissyt aivan eri itseluottamuksella varustettu maalivahti kuin vielä alkukaudella. Valitettavasti nyt sitten sattui todella synkkä peli, mutta niitä tulee välillä kaikille. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan palauta Osgoodin luottamusta kykyihinsä alkukauden tasolle. Jos olisin Babcock, heittäisin Osgoodin maaliin ensi yönä Edmontonissa tunnustuksena viime aikojen hyvistä otteista ja osoituksena valmennuksen luottamuksesta.

Valitettavasti maalivahtipeli murskasi Detroitin voitonmahdollisuudet viime yönä. Kolme ensimmäistä maalia meni täysin Osgoodin piikkiin eikä Red Wings onnistunut enää nousemaan peliin mukaan kohtalaisen hyvästä yrityksestä huolimatta. Tunnustusta on tosin annettava myös vastustajalle. Flames ei ottanut koko pelissä kuin yhden rangaistuksen ja eliminoi siten Red Wingsiltä yhden suurimman vahvuutensa eli ylivoimapelaamisen.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Tuli sitten tonnikin täyteen tämän ketjun viesteissä. Eikä playoffit ole edes vielä alkaneet. HUIKEAA!

Noh ensi yönä sitten "Back to Back" peli Edmontonin vieraana. Toivottavasti tänään ukot ovat kooneet rivinsä ja palataan omalle tasolle.

Chelios ja Homer näillä näkymin palaa kokoonpanoon. Meech huilanneet tämän pelin varmuudella. Aloittavasta maalivahdista ei ainakaan vielä minulla varmaa tietoa ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös