• 2 737

Betoz

Hamiltonin pää ei taaskaan kestänyt ja Glock sitten auttoi vikassa mutkassa, uskomatonta pelleilyä.
Samat ajatukset täällä.

Kun Kimin saumat ovat menneet niin on oikeastaan ihan sama, kuka vie mestaruuden. Mutta kyllähän tämä ratkaisu jätti hieman huonon maun suuhun.

Hamilton hävisi ajamalla, kun pää ei taaskaan kestänyt.

SamSal

Vilpas
Ei jumalauta millaista draamaa!!! Massa oli jo maalissa mestari, mutta Timo Glock jostain syystä hidasti ja Hamilton meni juuri ennen maalia ohi ja sijoittui viidenneksi. Vieden mestaruuden nimiinsä!!

Glock ei käynyt varikolla, joten hänellä oli kuivankelin rankaat, vaikea se on kaatosateessa viimeisellä sektorilla niillä ajaa välikelin kumeja vastaan. Hamilton keräsi eniten pisteitä joten hän ansaitsi mestaruuden, saatimpa hieno loppu kaudelle. Lisää tälläistä

Individual

SaiPa, Suomi, KTP
Onnea Hamiltonille.

Nyt on sitten mestaruus plakkarissa. Noh, ensi kaudella Räikkönen vie taas, toivottavasti. Kukas vei tallimestaruuden?

edit: en mä kyllä täällä riemusta pompi, mutta so not.

-Ville-

Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
YEEEEESH! Se on siinä! Kiitos McLaren Mercedes ja Lewis Hamilton!

MAHTAVAAA!!!!!

Saikka

Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.

:D

Väärä paikka, todellakin väärä aika.

Tuota mestaruustaulukkoa kun katsoo, niin Kubican tajuton hyytyminen muutamassa viimeisessä kisassa vähän ihmetyttää. Autossa vai kaverissa enemmän vika? Itse en niin paljon miehen menoa seurannut loppukaudesta että olisin täysin perillä.

Juhaht

Kiekko-Espoo
Kylläpä käy Massaa sääliksi. Glock hidasti suoralla(!) niin paljon, että Hamiltonille saatiin pelattua mestaruus. Kuinkahan paljon rahaa vaihtoi omistajaa episodin ansiosta?

No, kyllähän Hamilton mestaruuden ansaitsee, mutta paska maku tosta jäi. Lewis tulee noita kuitenkin uransa aikana vielä niin monta voittamaan, että olisin kyllä nyt suonut Felipelle mestaruuden.

Mike

Jokerit, KäPa, NUFC
Jep. Hieno homma.

Se vähän latistaa tunnelmaa, että Ferrari voitti merkkimestaruuden, mutta josko makaroonimulkut sitten ensi kaudella jäisivät ilman pokaalin pokaalia.

Speedye

TPS, CR7, AO, Härski

Niin katkeraa, niin katkeraa.. pelleilyä on se, että joku syyttää Hamiltonin maailmanmestaruudesta Timo Glockia. Tuo yksi piste olisi ollut Massan otettavissa aikaisemmissa kisoissa, joten on aivan turhaa syyttää Timo Glockia tuosta..

Dev

HIFK
Jumalauta! Kyllä se nyt on pojat hiukan hankalaa pitää kuivankelin renkailla Hamiltonia takanaan, varsinkin kun viimeisellä kierroksella alkoi satamaan kovempaa, turha syytellä Glockia.

Onnea Hamiltonille!

Saikka

Niin katkeraa, niin katkeraa..

Meinaat että Lewis veti tämän viimeisen kisan mestarin elkein himaan? Kyllä tuossa Glock olisi voinut niin paljon paremminkin ajaa muutamat viimeiset mutkat mutta kumman vaisusti veti.

Ja asia käännettynä toisinpäin, olisihan Lewiskin voinut ratkaista mestaruuden aikaisemmin, mutta ei tähän kyennyt.

-RVL-

Ihmettelen, että mitä ihmettä Saari sekoili lopussa. Itse hän kertoi olikohan 2/71 kohdalla, että Glock ei käynyt varikolla vaan on edelleen liikkeellä kuivan sään renkailla. Oliko jonkin sorin yllätys että hän putoaa niissä olosuhteissa Hamiltonin taakse, en itse ainakaan Massan mestaruuteen uskonut viimeisellä kierroksella missään vaiheessa.

Kubica toi kyllä kaikesta huolimatta jännitystä viimeiselle kierrokselle, en tiedä halusiko hän Massalle mestaruutta, vaikka onkin Hamiltonin ystävä.

Onnittelut Louis Hamiltonille, vaikka kyllä harmittaa Massan puolesta hirvittävästi.

Turder

Toronto Maple Leafs
Toyotat eivät vaihtaneet intermediateja alle, sade yltyi ja viimeinen kierros oli liian märkä kuivankelin renkaille. Vauhti tippui ja kun kaikki muut kärjessä oli sadenakeilla niin menivät ohi. Ennen viimeistä kiekkaa Toyotat oli ylivoimaisesti nopeimmat radalla mutta kaikki meni viimeisellä kierroksella ja Hamilton vie mestaruuden.

E: Voi vittu kun tuo isä-hämis häärää seremoniamestarina varikolla. "tehkää tilaa, tuokaa hänelle juomaa, varovasti....". Hoho, Mekaanikot kähmivät tuota pussycattia eli ottavat ilon irti sillä saralla.

kilonkingi

TPS
Glock ei käynyt varikolla, joten hänellä oli kuivankelin rankaat, vaikea se on kaatosateessa viimeisellä sektorilla niillä ajaa välikelin kumeja vastaan.

Näin juuri, kuivankelin renkailla ei päässyt tuon lujempaa enää viimeisellä kierroksella. Glockin viimeinen kierros oli 1:44.371 ja Hamiltonin 1:26.126, sitä eroa tulee nopeasti sen jälkeen, kun pitoa ei enää löydy.

Trulli oli Glockin lisäksi ainoana kuivan kelin renkailla liikkeellä viimeisellä kierroksella ja hänen kierrosaika oli 1:44.800, joten sopuilupuheet kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa.

Täytyy myöhemmin kirjoittaa lisää, mutta olipahan sitten lopulta kisa ja mestaruustaistelu!

IFK Helsingfors
Enpä muista millon on vituttanut F1-kisan jälkeen näin paljon. Eipäs tule mieleen kuin Spa 08 tai Nurburgring 05.

V-man

Oulun Kärpät

Itsekin katsoin että Trulli oli ainoana samoissa ajoissa kuin Glock. Jos Trulli oli ainoa slicksimies radalla Glockin lisäksi niin eipä tuossa ole mitään sijaa sopupelipuheille kun Glock oli kuitenkin puoli sekuntia Trullia nopeampi.

Niilo

Tampereen Tappara
Vaikka itseäkin vituttaa niin ehkä se oikea voitti ? Massalla oli mahdollisuus kerätä enemän pisteitä. Töpseli Sinkaporessa ja keskeytys unkarissa ? maksoivat mestaruuden ?
Oli miten oli ensi vuonna Ferrari tulee ja kovaa

E: aika outo linja klokilla. Mies on sentään edellä ?

kamik

HIFK
Onnittelut Hamiltonille mestaruudesta, vaikka kisan loppuratkaisusta tulee väkisin sopuilu mieleen. Rata ei nähdäkeni ollut kovin märkä, kun renkaistakaan ei vesisuihkua lentänyt. Niin tai näin, mutta oli kyllä huikea kauden viimeinen kisa ja mestaruustasitelu. Harmi, ettei suomalaisilla ollut mestaruusmahdollisuuksia tänä vuonna. Harmittaa Massan puolesta, joka jo luuli voittaneensa mestaruuden.

Snaipperi #16

HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada

Niin no toisaalta Räkän helpompi lähteä tulevaan kauteen, kun Massa ei ole mestari vaan Kimi on. Ehkä ne panostaa Kimiin enemmän, jos Kimi lyö kaiken peliin.

Aika outoa kitinää, Hamilton taistelee loppuun asti ja vetää ohi Glockista jolla on väärät renkaat sadekelille, eikö se ole sitä loppuunasti taistelua. Sikäli sääliksi käy Massaa, mutta Massa oli minusta koko kauden sellainen Coulthard tai Irvine joka roikkuu mukana mestaruustaistossa, Hamilton taas ajoi aika upeita voittoja tällä kaudella.

Pitää muistaa, että tämä oli Lewisin toinen kausi Formuloissa ja taskussa on hopea kaudelta jota johti melkein loppuun asti ja nyt mestaruus. Ensimmäisellä kaudella Hamilton oli liian kokematon, nyt ei enää päästänyt pyttyä muille. Vaikka vituttaa koko Hamilton niin silti on yksi sarjan parhaista ja ehdottomasti tältä kaudelta ansaitsi mestaruuden.

Speedye:n luulisi olevan surun murtama, kun Ferrari hävisi, onhan hän itse väittänyt itseään Ferrarin faniksi, mutta Spiidi onkin iloinen Hamiltonin mestariksi. Epäilen että siksi, että muut suomalaiset eivät hänestä pitäneet, sama juttu kuin Schumin kohdalla, trolli mikä trolli.

Paska juttu kokonaisuudessaan, mutta ne huikeat kisat ja lopulta kokonaispisteet teki Hamiltonista sen rahtusen paremman kuskin, kuin muut tällä kaudella.