Sami Kapanen KalPaan

  • 264 343
  • 596

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ainakin yksi hauska vielä unohtui:
"Piiiiitkästä aikaa jotakin positiivista uutista pukkaa Palloseuraan liittyen. Ei tämä nyt vielä maailmaa mullista, mutta ainakin taisteluilmettä, yritystä ja esimerkkiä nuorelle joukkueelle on luvassa aimo annos. Onneksi Tepsi oli kerrankin hereillä, eikä antanut JYP:in viedä nenän edestä.

Vapise, Kapanen!"
tahtookirjoittaa ketjussa "Mikko Eloranta palaa TPS:aan"

ja muistutukseksi vielä
Kapanen, Sami 17 10+9=19
Eloranta, Mikko 13 1+2=3

edit: päivitetään pisteet vielä kohdalleen.
 
Viimeksi muokattu:

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Ei maalailla mitään piruja seinille, mutta "hieman" liioitellen voi heittää päivän hirtehiset todeten KalPan menneen ennenkin konkurssiin, kun joukkueen kaksi johtavaa pelaajaa loukkaantuu saman maajoukkuekomennuksen aikana. Nooh, tältä pohjalta onkin hyvä lähteä jännittämään kuinka Karjala-turneen peleissä käypi ja sitä paitsi nythän tuolla onkin vain yksi KalPan ukko mukana...
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
En vain malttanut olla poimimatta yksiin kansiin tämän ketjun parhaita paloja. Loistavaa settiä, ja tässä on turkulaismantrasta vain murto-osa!

Micco!lta oli suorastaan kulttuuriteko koota vähän yhteen noita turkulaisen patoutumia. Huikeeta kamaa!

Kyllähän Karjala-turnaus sai oman mielenkiintoisen lisämausteensa Kapasen päästyä jengiin mukaan. Aina on olemassa loukkaantumisvaara ja varmasti pelejä katsoessa sitä suorastaan pelkää, mutta maajoukkueen kapteeni on kuitenkin maajoukkueen kapteeni ja aina hyvin arvostettu kunniatehtävä. Oli kyseessä sitten mikä turnaus tahansa.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
TAHTOOKIRJOITTAA

Pistäkää nyt joku tuolle turkulaiselle kutsu tulla lukemaan uusimmat viestiti tästä ketjusta ja antamaan päivitetyt kommenttinsa. Senhääovelkka!
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pidän edelleen kiinni väitteestäni, että Kapsu tuskin tekee 40 pistettä tällä kaudella, niin hyvältä kuin nyt näyttääkin. Se, että nyt alkukaudella on kiekko Sahlstedtille ja Kapaselle pomppinut, ei takaa vielä mitään, joten en nyt hirveästi siellä Savossa henkseleitäni paukuttelisi. Niin monta kertaa liigassa on näitä alkukauden lentoja nähty, ja minun villi veikkaukseni on, että puheet Kapasen keskenkuntoisuudesta ovat vain paineiden poistamista hänen harteiltaan. Kapanen oli leikkauksessa harjoituskaudella, ja se varmasti tulee näkymään, jahka tästä syksy synkkenee. Ja aika riippuvainen Kapanen on Sahlstedtista ollut, Kalle on saanut Samin näyttämään hyvältä.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Pidän edelleen kiinni väitteestäni, että Kapsu tuskin tekee 40 pistettä tällä kaudella, niin hyvältä kuin nyt näyttääkin.

Ai se on Kapsu nyt? Onko tämä ihan virallinen lempinimi? Ei Kaspu kuitenkaan?
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Pidän edelleen kiinni väitteestäni, että Kapsu tuskin tekee 40 pistettä tällä kaudella, niin hyvältä kuin nyt näyttääkin. Se, että nyt alkukaudella on kiekko Sahlstedtille ja Kapaselle pomppinut, ei takaa vielä mitään, joten en nyt hirveästi siellä Savossa henkseleitäni paukuttelisi.

Taas on "kehäraakki" päässyt maalin makuun. Enää 22 pistettä 40 pinnaan. Joko jännittää, tahtookirjoittaa? Kyllä siinä taitaa niin käydä, että pääset kevään korvilla "ryynäreitä" maistelemaan :)
 

coyote86

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jatkoajan moderaattorikunta, RD:n mediapeli
Pidän edelleen kiinni väitteestäni.......
Etkö iso mies pysty myöntämään olevasi väärässä? Minä tiedän henkilökohtaisesti kuinka vaikeaa se on kun pitäisi sanoa että ok, en ollut nyt oikeassa. Sinä kuitenkin teet itsestäsi täyden pellen näillä väitteilläsi. Vai että Kapasen koko menestys on killerin ansiota...Säälittävää.

Tänäänkin se nähtiin millainen peli- ja pistemies herra numero 24 on, Sanonpa suoraan että erittäin varteenotettava vaihtoehto runkosarjan pistepörssin voittajaksi.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Niin monta kertaa liigassa on näitä alkukauden lentoja nähty, ja minun villi veikkaukseni on, että puheet Kapasen keskenkuntoisuudesta ovat vain paineiden poistamista hänen harteiltaan.
Entä miten oli sen jutun kanssa että Koivun ja Kapasen johtamistaidoista ei voi puhua samassa lauseessa? Miltäs kuulostaisi esim "Saku Koivu ja Sami Kapanen ovat kumpikin toimineet Suomen jääkiekkomaajoukkueen kapteeneina"?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Etkö iso mies pysty myöntämään olevasi väärässä?

Totta kai myönnän olevani väärässä heti, kun olen väärässä. Mutta vielä ei ole Kapanen 40 pistettä tehnyt. Ja ei, en todellakaan toivo mitään loukkaantumisia sun muuta paskaa yhdellekään kiekkoilijalle. Tiedän kyllä tunteen, kun oma suosikkipelaaja suomeksi sanottuna lentää jäätä pitkin. Voipi olla, että sitä ei kestä joulutaukoon asti, voipi olla, että kestää. Minä veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa.
 

Focker

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Medveščak Zagreb, Alaska Aces
Jossakin vaiheessa varmaan Samille ja killerille tulenee kuiva kausi joten olisi toivottavaa muidenkin tekevän pisteitä.

Ihan pistepörssin voittoa en usko Samille tulevan mutta varmaan 10 joukossa on jos terveenä säilyy.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Entä miten oli sen jutun kanssa että Koivun ja Kapasen johtamistaidoista ei voi puhua samassa lauseessa?

Toinen on tällä hetkellä savolaisen pikkuseuran kapteeni, toinen maailman jääkiekkohulluimman kaupungin (miljoonakaupungin) ykkösseuran ja kenties maailman tunnetuimman (ja ehkä jopa perinteikkäimmän) jääkiekkoseuran kapteeni. Miksi tällaisesta pitäisi edes keskustella?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Toinen on tällä hetkellä savolaisen pikkuseuran kapteeni, toinen maailman jääkiekkohulluimman kaupungin (miljoonakaupungin) ykkösseuran ja kenties maailman tunnetuimman (ja ehkä jopa perinteikkäimmän) jääkiekkoseuran kapteeni. Miksi tällaisesta pitäisi edes keskustella?
Ensinnäkin Koivu on loistava pelaaja ja loistava johtaja, mutta tosiasia on että Philadelphian pelaajaa ei valita Canadiensin kapteeniksi vaikka tämä olisi miten kova jätkä. Toinen tosiasia on että vaikka Canadiensin joukkue olisi miten surkea, niin joku sieltä kapteeniksi valitaan. Niinpä tuo argumenttisi ei kerro herrojen keskinäisistä johtamiskyvyistä mitään. En mitä Sundiniakaan ihan kaikkien aikojen johtajana pidä, vaikka täysin Canadiensin tasoisen seuran kapteenina vuosikausia toimikin (ja oli eurooppalainen)
 
Viimeksi muokattu:

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Ja aika riippuvainen Kapanen on Sahlstedtista ollut, Kalle on saanut Samin näyttämään hyvältä.
Ööh, terve? Oletko ollenkaan nähnyt Kapasen ja Sahlstedtin pelejä? Sahlstedtin oma panos on kieltämättä ollut jopa superluokkaa, mutta siitä huolimatta kirjoittamasi väite on suorastaan groteski. Yhden ottelun perusteella ei tietysti kannata mielettömiä johtopäätöksiä vetää, mutta silti voi muistella esimerkiksi taannoista Lukko-ottelua, jossa Sami pelasi Killerille useita avopaikkoja, joista Killeri onnistui vain kerran. Tehopisteet voisivat pikemminkin olla jopa nykyistä suuremmat, koska ylivoimapeli ei ole vielä toiminut ollenkaan toivotusti.

Sami ei ole pettänyt allekirjoittanutta vielä yhdessäkään näkemässäni ottelussa. Nimenomaan tasaisuus, suoritusvarmuus ja ammattimaisuus ovat ne elementit, jotka näkyvät korostetusti Kapasen pelissä illasta toiseen. Minua kuitenkin kiinnostaisi tietää ne pelilliset ominaisuudet, joissa maajoukkueen kapteeni mielestäsi jää muista jälkeen, joten voit kertoa ne varmaan vielä kertaalleen.

Omistaa joukkueensa, joten ainakaan mitään esimerkillistä nöyryyttä on turha odottaa.
Tähänkin kaipaisin vähän tarkennusta. Minusta se on nöyryyden osoitus jos mikä, jos kaveri sijoittaa satoja tuhansia Mestiksessä pelaavaan konkurssikypsäan joukkueeseen ja tulee vielä ollessaan huippukunnossa - kyllä, luit oikein: Sami on huippukunnossa edelleen - pelaamaan "halvalla" Elämän ja Kuoleman joukkueeseen, joka on kuudella edellisellä liigakaudellaan sijoittunut viisi kertaa viimeiseksi ja kerran toiseksi viimeiseksi. Muistat varmaan, että tarjolla olisi ollut myös miljoonasopimus neukkujen liigasta. Siitä huolimatta tämä vanha, raihnainen ja väsynyt kehäraakki, josta huokuu tietynlainen löysyys ja kieroutunut esimerkki koko maamme urheilevalle nuorisolle ja jolta on turha odottaa ainakaan esimerkillistä nöyryyttä, tuli mieluummin KalPaan nälkäpalkalla. Melkoinen leija koko mies!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Sami on tähän asti ollut ei enempää eikä vähempää kuin koko liigan MVP eli arvokkain pelaaja omalle joukkueelleen. Tehopisteitä on tullut keskimäärin yli yksi per peli, mikä on ollut jopa yläkanttiin odotuksiin nähden, mutta se ei ole ollut ollenkaan vielä koko totuus. Tämän lisäksi mies on hankkinut vastustajalle valtavan määrän jäähyjä, blokannut laukauksia, pelannut AV:ta ja jakanut kovia taklauksia. Enempää tuskin voisi enää mieheltä pyytää.

Sahlstedt ei edes ole mitenkään erityisen kovalla prosentilla maaleja sylkenyt, niin loistava pelimies ja huippu laukaus kun kyseessä onkin.
 
Viimeksi muokattu:

Jarzki

Jäsen
Tahtookirjoittaa tarjoaa kyllä huvittavaa tekstiä näin ulkopuolisenkin silmin. Etenkin puheet jäähdyttelevästä palkkasoturista huonolla asenteella varustettuna ovat kyllä naurettavaa luettavaa. Sillä kyllä on Kapasen meno ollut jäätävää tähän saakka ja en usko, että kovin suurta notkahdusta missään vaiheessa tulee. Liike kuitenkin on se seikka, joka nykykiekossa jyrää ja se ei Kapsulta(hymiö) taatusti tule loppumaan, ellei miehelle laiteta sadan kilon rintapanssaria päälle. Tuo maalimäärä jo osoittaa oleellisen ja siihen kun lisätään vielä saman verran syöttöjä, niin ei ole kaukaa haettua puhua Samista TOP3-pelaajana SM-liigassa.

Ainut mikä voi tämän kauden osalta Kapasen 40 pisteen saavuttamisen pilata, on loukkaantuminen. Tämä olisi valitettavaa ja erittäin kova isku KalPalle.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tahtookirjoittaa tarjoaa kyllä huvittavaa tekstiä näin ulkopuolisenkin silmin. Etenkin puheet jäähdyttelevästä palkkasoturista huonolla asenteella varustettuna ovat kyllä naurettavaa luettavaa.

Mies vain aina sekoittaa Kapasen ja Elorannan toisiinsa.

Ei kyllä itsekkään ihan tälläista lentoa ennen kauden alkua osannut uskoa tai edes toivoa. Mies on ollut aivan ilmiömäinen. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Onhan Sammy ollut aivan loistava alkukaudella. Oli kyllä tiedossa että pelillinen panos ei välttämättä alkukaudesta vielä ole täysin mallissaan mutta Sami on osoittanut nämäkin spekut vääriksi. Jos mies pysyy terveenä, niin keväällä nähdään vieläkin hurjempi Sami.

EDIT:
Nro 24 tulee joskus jäätymään, sinä päivänä kun paita nostetaan kattoon. Toivottavasti ei vielä kuitenkaan moneen vuoteen.

Lääkärin lausunto:
Potilas (tahtookirjoittaa) muuten terve mutta kotoisin Turusta!
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Kyllä siltä vaikuttaa, että Turkulaisuus häikäisee enemmän kuin meidän numero 24. Sen verran äyriäistason tekstiä suoltaa eräs nimimerkki

Sami on tällä hetkellä liigan 3 parhaan pelaajan joukossa, ei pienintäkään epäilystä. Ilmiömäistä pelaamista illasta toiseen.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
"Sahlstedt on saanut Kapsun näyttämään hyvältä..."

Kiitos helvetin hyvistä nauruista. Mitä lääkkeitä syöt, vai ottaako TPS:n kohtalo koville?

Sahlstedt toki saa helposti monet näyttämään paremmilta kuin mitä on, mutta saa olla kyllä aikamoinen puusilmä/-pää, että väittää Kapasen loistaneen vain Sahlstedtin avulla.

Piti sitten tulla aivopieru päästämään?
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Turun lahja jatkoaika.comin foorumille kyttää teksti-teeveeltä KalPan tuloksia ja vetää sitten johtopäätökset Samin pelaamisesta pisteiden valossa. Nythän nimimerkki ei ole kirjoittanut enää mitään Kapasen löysyydestä,haluttomuudesta tai nöyryyden puuttumisesta. Miksiköhän? Nyt hän on vain sitä mieltä, että kapsu ei tee yli 40 pistettä tällä kaudella. Hän ei toki halua että kapsu loukkaantuisi ja hänellä ei ole muutenkaan mitään kapsua vastaan. Hän, joka on mahtiseura TPS:n ja uskomattoman alkukauden pelanneen Mikko Elorannan iso fani tarkkailee vain puolueettomasti Sami The Raihnaisen suorituksia teksti-teeveltä.

Ja voitte olla varma kun kapsulle tulee muutaman ottelun hiljaisempi kausi, on hän joka tahtoo kirjoittaa täällä ensimmäisenä siitä muistuttamassa. "Mitä minä sanoin." Ja vaikka Sami The Raihnainen nyt vahingossa heittää sen 50 pistettä niin se on täysin Kalle Sahlstedtin ansiota.

Ei voi kuin ihmetellä tätäkään tapausta. Entäs jos tunnustaisit veikanneesi vähän pieleen, kun väitit KalPan olevan Samille vain "oma lelu" vai oletko niin narsistinen luonne, että et ole koskaan mieletäsi väärässä?
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jos saa näin Etelä-Karjalasta kommentoida, niin tämä nimimerkki "tahtookirjoittaa" todistaa turkulaisista sen minkä olemme savolaisista jo tienneetkin:)
Ihan vakavasti puhuen Kapanen on on ollut itsellenikin yllätys. Se kyllä oli tiedossa, että kehäraakista ei missään tapauksessa ole kyse ja että menee heittämällä Kalpan ykköskenttään. Se oli pienoinen yllätys, että menee koko liigan allstars kenttään. Erityisesti mieltä lämmittää asenne kasvattajaseuraa kohtaan, tuntuu olevan miehella kalpa ns sydämenasia. Näitä tyyppejä kaivataan lisää.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jaahas. Umpipaska-klenkkaSami teki sitten taas tuurilla ja Jumalan armosta kaksi maalia Ässiä vastaan kuten teki edellisessä Hifki pelissäkin. Mielestäni Sami Kapanen pitäisi siirtää neloskenttään ja tilalle laittaisin Bellissimon. Jypin Tuppurainenkin on sairastuvalla parempi pelaaja kuin asennevammainen ex-NHL turhake.

On se Kapsu/Kaspu huono - on se.

Ei vaan - hyvin menee, mutta menköön.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti seuran omistaja ymmärtää viestiä valmennusjohdolle ja itse pelaajalle, että nyt vähän jarrua päälle, ettei kaveria menetetä kauden jälkeen; Sami Kapanen nimittäin on pelaamassa itselleen NHL-paikkaa ;).
No ei, hieno mies ja mahtava pelaaja!
 

coyote86

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jatkoajan moderaattorikunta, RD:n mediapeli
4 maalia viimeiseen kahteen peliin, on se äijä!

Johtavat Killerin kanssa nyt kahdestaan pistepörssiä. Jumala siunatkoon sitä päivää jolloin numero 24 päätti palata KalPaan, vi**u vaikka ateisti olenkin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös