KalPa-JYP to 11.9.2008

  • 24 984
  • 105

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ennakko KalPan sivuilta
Valokeilassa:
Savolaisyleisö: Istumapaikat myytiin loppuun ennätysajassa, alle kahdessa tunnissa.
Musta Verkosto: Soihtukulkue torin poikki hallille ja ottelun alussa ennätyssuuri tifo.
Kristiina Brask: Kuopiolainen Idols-menestyjä laulaa ennen ottelua Maamme-laulun.
Sami Kapanen: Tunteikasta paluuta Niiralan Monttuun on odotettu pitkään ja hartaasti.
Bellissimo vs. Bicek: Voittaako tämän illan BB-tehtävän nyky-KalPa vai ex-KalPa?
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Kovasti olen odottanut kiekkokauden avausta ja huomenna se tapahtuu. Perseaukisenakin piti uhrautua ja ostaa paraatipaikoille pari lippua huomista jännitysnäytelmää varten. Huomenna täysi monttu todistaa KalPan 5-2 voittoa.
 

GTRapid

Jäsen
Miten muuten on, mahtaakohan Sakari Kuosmanen tällä kertaa olla avaamassa kiekkokautta Finlandian merkeissä torstaina?

KalPan naisten Kristiina Brask lurauttaa Maamme -laulun tällä kertaa, itse olisin kyllä toivonut Kuosmas Sakua mutta ei kait se tämäkään ihan huonoin vaihtoehto ole.

Onneks tuli kausarit hommattua ajoissa eikä tarvinnut panikoida irtolippujen perään, on sen verran ollut kysyntää lipeteillä..

Edit. Sukaton kaveri kerkesikin ensiksi.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
KalPan naisten Kristiina Brask lurauttaa Maamme -laulun tällä kertaa, itse olisin kyllä toivonut Kuosmas Sakua mutta ei kait se tämäkään ihan huonoin vaihtoehto ole.

[off-topic]

Kristiina on kyllä niiin nätti tyttö, että häntä katsoo mielellään. Finlandia syrjäyttäminen Maamme-laululla sen sijaan on valitettavaa, itse olen enemmän nimenomaan ensinmainitun ystäviä. Mutta se on kuitenkin toissijaista mitä siellä ennen matsia lauletaan, itse otteluahan sinne mennään katsomaan. Tällä kertaa näin.

[/off-topic]

Muokkausta: Sakari Kuosmanen ja Finlandia on ainakin allekirjoittaneelle sellainen yhdistelmä joka ei koskaan - ei koskaan - jätä kylmäksi. On ihan toista luokkaa, mitä Maamme-laulu, esitti sen sitten kuka tahansa. Näin itse asian näen.
 
Viimeksi muokattu:

dead c

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi ihmeessä SM-liiga matsissa pitää laulaa joku Maamme-laulu ylipäätään? Aivan turhaa, kiekko jäähän vaan!

E: siis maajoukkue peleissä toki sopii asiaan, mutta jossain liigamatsissa kyllä aivan turhaa hienostelua!

E: Ja huuh, Sakke Kuosmanen+ Finlandia... eikö muka joku ole saanut yhdistelmästä tarpeekseen? Vuoden 95 jälkeen sen on saanut kuulla aika todella monta kertaa, halusi tai ei.
 
Viimeksi muokattu:

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
E: Ja huuh, Sakke Kuosmanen+ Finlandia... eikö muka joku ole saanut yhdistelmästä tarpeekseen?

En oikein ymmärrä miten Finlandiaan voi varsinaisesti kyllästyä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään parin soinnun hittirenkutus, joka soi radiossa puolen tunnin välein... Finlandia on perkeleen hieno sävellys ja Sakari Kuosmanen on varsin pätevä laulaja, joten en voi kyllä tosiaankaan sanoa saaneeni tarpeekseni kyseisestä yhdistelmästä.

Harmi kun tuntuu olevan joka paikkakunnalla tapana kaivaa näitä 'julkkiksia' laulamaan Maamme-laulua keskinkertaisilla äänillään. Varmaan Kuopiostakin olisi löytynyt joku paremmalla äänellä varustettu tuntemattomuus laulamaan pelin alkuun.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Sinkku aloittaa JYPillä maalissa, tämä päätös enemmän minun mieleeni.

Kylläpä alkaa jo kuumoittelemaan huominen matsi, vaikken paikanpäälle menekään! Oli ihan pakko vetästä nhl08:a hieman pleikkarilla, otteluparilla Kalpa-JYP. Tulos on enne, eli 2-5 JYPille tää peli ;)
 
Tällä kaudella muuten pelataankin kolme kertaa Kalpa-Jyp ja kaksi kertaa Jyp-Kalpa. Ensikaudella sitten toisinpäin, mikäli kummatkin säilyy sarjassa.

Tästä ottelusta on odotettavissa mielenkiintoinen, Kalpa tulee alkuun varmasta kovaa niinkuin aiemminkin Jyppiä vastaan. Itse odotan tiukkaa peliä, jossa suuremmat paineet on Kalpan puolella, kovat hankinnat, buumi päällä ja tupa täynnä.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Heh, olipa hauskaa tulla katselemaan ekaa kertaa kauden avaavan pelin alla, että millaisista asioista täällä savolaiset ja semisavolaiset vääntävät. Ja kun keskustelun painopiste oli pelin avaavaan lauluesitykseen liittyvässä spekuloinnissa, koin tulleeni kotiin. Pidetään sävy tällaisena, otetaan silti mukaan annos myös jääkiekkoa, aina siinä välissä.

Käväisin nimittäin tuossa katselemassa Jokereiden ja HIFkin jatkoaikalaisten ennakkospekulointeja ja siellä joka toisessa lauseessa käsiteltiin poliisitoimintaa. Hyvin menee siis meillä.

Taitaa muuten olla niin, että tulee todella hienoa vääntöä JYPin ja Kalpan välille tällä kaudella. Vaikken sitä tuolla suosikkijoukkeiden lyhyellä listalla mainitsekaan, niin Kalpa on ehdottomasti sympatiajoukkueeni tälle kaudelle. Tulen seuraamaan herkutellen jokaista liigapeliä, jonka voitatte -kunhan se ei ole JYP. Pidetään tästä "isoveli-pikkuveli" -asetelmasta vielä kiinni toistaiseksi, sopiihan se kaikille?

Asiaakin aion, mutta vain hiukan käsitellä, vaikka se ei liene tämän ketjun arvolle sopivaa. Eli huomiseen peliin lyhyesti. TOP 5 -seuraa näitä! Ovat melkoisia itsestäänselvyyksiä kaikki, siksi lopussa jotain ennusteita mausteeksi.

1) Hurmos hallissa valtava (itsestäänselvyys, tiedän), myös Jyväskylän väki löytää sankoin joukoin paikalle, mikä näkynee huomenna harvinaisen tiukkana haasteena järjestysmiesten puolella, mutta sitäkin enemmän loistavana tunnelmana

2) Ensimmäisen erän ylilataus riittänee myös toiseen erään ja vasta kolmannessa aletaan pelata jääkiekkoa. Voiton vie se, joka pystyy pelaaamaan rennommin. Voiton vie JYP, mikäli Kalpalle ekan kotiottelun jännityspinnistys näkyy turhan hermostuneena pelinä ja vastaavasti Kalpa, mikäli tuo hurmos pystytään kääntämään kiekollisen pelin voiteeksi.

3) Torikokouksia on enemmän kuin kauden avauspeleissä yleensä. Molemmilla joukkueilla halu näyttää kaapin paikka tälle otteluparille tällä kaudella, Wallinheimo lienee näissä kokouksissa vähintäänkin sihteerin roolissa, ottaen myös yhden kakkosen. Malmivaara on JYPin osalta samoin ainakin ääntenlaskijan roolissa, Kalpan jengistä en ala arvailemaan taitamattomuuttani. Niin ja puheenjohtajana on Levonen, mistä johtuen pelirangaistustasolle tuskin päädytään.

4) Ratkaisijat tulevat yllätyssektorilta. JYPin osalta se tarkoittaa, että Immoset eivät dominoi vielä tässä pelissä, Kapaset (ilmeisesti pelaa?) taas on merkattu hyvin ja itse Niiralan kingi ei vielä ole parhaassa tikissä, mikä miedontaa kuopiolaisten tiukinta myrkkylientä vielä tällä kertaa. Nimistä JYPin puolelta nostaisin seuranna kohteeksi JP-Hytösen, Louhivaaran ja Riskan kaltaiset ratkaisijapotentiaalit. Bicekilläkin toki voi olla potentiaalia, jos kuopiolaisyleisö saa omalla toiminnallaan miehen riittävän lämpimäksi.

5) Ottelu ratkeaa vasta kolmannen erän viimeisillä minuuteilla, jompi kumpi kuitenkin laukoo tyhjiin ja varmistaa voittonsa aivan viime sekunneilla.

Sitten muutama ennustus mausteeksi:

- Malmivaaralle avausmaali ylivoimalla, aika 13.05 / 1. erä
- Sinkulle se aiemmin sovittu kaksminuuttinen kahden ekan erän aikana
- kolmanteen erään tasalukemissa 3-3
- lopputulos 3-5 JYPille, viimeinen tyhjiin

Kuopiolaisille hyvää kauden alkua ja JYP-jengille hyvää tunnelmaa Kuopion reissulle!

Jupa
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Sami Kapanen - Suurin kysymysmerkki ennen matsia lienee, mikä on Samin kunto? Hienoa saada mies liigaan!

Kapasen pitäisi olla hyvässä kunnossa. On vetänyt jo reilun viikon harjoituksissa aivan täysillä ja harjoituksien perusteella on kovassa tikissä. Hyvän kesän jäljiltä myös fyysisen kunnon pitäisi olla kova. Ainoa kysymysmerkki on pelirytmiin pääseminen. Kapanen ei ole pelannut ainuttakaan pelivaihtoa loppukevään jälkeen. Rytmiin pääseminen vie aikansa.

Jännittävä peli on tulossa. JYP on materiaaliltaan vahempi, mutta kannattaa huomioida, että juuri tämän illan pelissä KalPan voittomahdollisuus on kaikista suurin tämän kauden paikallisotteluista. JYPin tähtäin on voittaa kevällä se viimeinen mitalipeli, KalPan tähtäin on päästä 10. joukkoon. KalPalle tämä yksittäinen peli on huomattavasti tärkeämpi. Sami Kapasen paluuilta ja odotetuin kiekkopeli Kuopiossa sitten Mestis-finaalien yli kolmeen ja puoleen vuoteen. Leveä kotikaukalo ja ehkäpä koko kauden ensimmäisen ja viimeisen kerran täysin loppuunmyyty Niiralan monttu. Nämä on asioita, jotka väkisin tasoittaa voimasuhteita.

Tottahan toki JYP tulee olemaan niskan päällä kauden paikallisotteluissa ellei ihmeitä tapahdu. Jotenkin uskon vain siihen, että tänään vain on se päivä, kun KalPan voittaminen on JYPille isoimman työn takana tämä kauden aikana. Toisaalta tässä piilee vaaran paikka. SavonSanomissa oli jo asia nostettiin esiin, meneekö KalPan lataus yli? KalPa on sortunut ennenkin ylihyökkäämään kotiotteluissaan. Nyt vaara on moninkerroin suurempi. Kun vastassa on JYPin tasoinen joukkue ja ennen kaikkea Dufvan loistava pelikirja, niin huonosti käy, jos intoa on liikaa ja oma peli aukeaa. Siihen uskon, että KalPa aloittaa ottelun räväkämmin, näyttöhalut on valtavat. JYP on tullut Niiralaan voittamaan, ei JYPin tarvitse vierasotteluissa dominoida ja käydä rohkeasti kimppuun. Eiköhän JYPin aseet oli ne tutut, aktiivinen karvaus, kova pelinopeus ja tunnollinen viisikkopuolustus. KalPa taas luottaa nopeuteensa ja leveän kotikaukalon tuomiin mahdollisuuksiin. KalPa pitänee enemmän kiekkoa, mutta mihin se taas riittää on eri asia. Kotijoukkueen kannalta avausmaali tai parikin olisi äärimmäisen tärkeitä. Takaa JYPin ohi ei tulla.

Mielenkiintoinen matsi tulossa. Tämähän melkein jännittää. 1-3 tai 3-1, KalPan voitto tarvitsisi johtoaseman 1. erän jälkeen, en kuitenkaan pidä sitä ollenkaan mahdottomana. Vaikka pidäkin JYPiä nipinnapin ennakkosuosikkina, niin oli pakko lyödä rahaa KalPan puolesta, kun sai yli 3:n kertoimen. Eiköhän se ainakin takaa sen, että pisteet tulevat pitkin pimeää ysitietä takaisin Jyväskylään, minä myös.
 
Viimeksi muokattu:

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Seuraa(n) etenkin heitä:
Sami Kapanen - Suurin kysymysmerkki ennen matsia lienee, mikä on Samin kunto? Hienoa saada mies liigaan!
Samihan taitaa olla tuosta porukasta se joka on viimeksi tosipelejä pelannut. No paljon on tapahtunut sen jälkeen. Hieno tunnelma tulee varmasti ja kun hallikin rupeaa näyttämään omalta kotiluolalta totaalibetonin sijaan.

Illan kysymysmerkit?
Kovin taisto käydään maalinsuilla. Noutaako Oksa Sinkun sopimattomaan showtappeluun?
Promillen verran, porukkaa istuu Samin jäälle tulon aikaan?
JYP:n vierastaktiikka?
Nolla vai joka neljäs-toleranssi?
Malttia tungokseen, kun kerrankin sitä todella on?
Miettinen hereillä mikin takana?
KalPan maalilaulu?
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä on nyt niin paljon hehkutettu etukäteen matsia kaikkien aikojen sarja-avaukseksi, joten luulenpa vastarannan kiiskenä, että ottelun taso on pannukakku. KalPalla on suurena vaarana mennä ylilatautumisen puolelle ja JYPillä kummittelee mielessä edellisen kauden heittopussi-KalPa, vaikka jokaisen pitäisikin tietää, ettei samasta joukkueesta ole enää kyse.

Kyllähän JYPin pitäisi ottelu pystyä hoitamaan. Materiaali on kuitenkin vielä astetta kovempi. Näkisin nimenomaan, että KalPalla on niin mielettömät näyttämisen halut ja paineet niskassa, että menee väkisin yliyrittämiseksi. Sitten Vänttinen takoo ensin räkämaalin ja VIP-ketju hoitelee loput.

KalPa - JYP 1-4
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Kuka lopputulosta tietää. Jos tietäisi olisi kai turha edes pelata.

Oma visioni on, että Sami Kapanen on ratkaisijaroolissa, ei välttämättä kuitenkaan maalintekijänä. Sami nimittäin on liigan megatähti ja uskon hänen saavan myös tuomareilta suojelusta torppaamisen varalta. Eli pilli tuleee soimaan herkästi. Ja näistä sitten KalPa tulee rankaisemaan. Sillä on tänä vuonna hyvä ylivoima.
Jos maaalivahti ei haparoi, KalPa vie tämän pelin. Joskin Bicek voi olla eri mieltä.
 

easthockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa,Jokipojat,Hurtat,Ookoo
Kalpa-Jyp

Kuten jotkut jo kirjoittaneet,vaarana on ylilatautuminen.Materiaali on jyväskylän miehillä laajempi näihin koitoksiin.Jyväskylän etu on vielä yksi maamme parhaista valmentajista.Tietysti Kalpakin on nostanut tasoaan sitten viime kauden mutta luulen että voitto menee niukasti jyväskylään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tänään se sähinä sitten viimein alkaa. Täällä monitorin tällä puolella on kauden alkua myös odotettu kuin pikku nassikkana joulupukkia. Toivottavasti kausi tuo toivottuja lahjoja.

Tällä kertaa en itse valitettavasti paikalle pääse. Työt kun ikävästi häiritsevät kuningaslajin seuraamista. Joka tapauksessa, ensimmäiseksi lahjaksi toivon huikeaa mutta siistiä taistelua voitosta ja hyvää tunnelmaa halliin ilman järjestyshäiriöitä. Parempi voittakoon ja sitä rataa.

Radiosta jännäilen minä tätä matsia, onnea niille jotka pääsevät paikan päälle todistamaan tätä taistelua.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Ennakon mukaan Virtala aloittaa ykköskentässä. En ala NYT morkkaamaan tätä valintaa. Mutta varaan itselleni oikeuden palata tähän asiaan pelin jälkeen jos tarvetta. Annetaan nyt kaverille se kuuluisa viimeinen mahdollisuus (ihan kun näitä ei viime kaudella tarpeeksi saatu..). Ketjukaverit on ainakin kovat, näiden vieressä saisi ite kukin irtsareita kerättyä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ennakon mukaan Virtala aloittaa ykköskentässä. En ala NYT morkkaamaan tätä valintaa. Mutta varaan itselleni oikeuden palata tähän asiaan pelin jälkeen jos tarvetta. Annetaan nyt kaverille se kuuluisa viimeinen mahdollisuus (ihan kun näitä ei viime kaudella tarpeeksi saatu..). Ketjukaverit on ainakin kovat, näiden vieressä saisi ite kukin irtsareita kerättyä.
Annetaan annetaan, on varmasti viimeisiä mahdollisuuksia. Tuon hyökkäävämpää roolia ei KalPassa ole tarjolla, luulisi että jos Teemun passit ovat kohdallaan niin kyllä Kapanen,Killeri ja Jallu takatolpalla lyö kiekot sisään. Junnila ollut vaisu harjoituspeleissä joten ihan hyvä ottaa vauhtia nelosesta. 2 ja 3 kentät ovat kuitenkin valmiit.

Suuri mielenkiinto kohdistuu myös Timosen Jussin peliin. Uskoisin kyllä että JuTin rinnalla pärjää, Kukkonen/Tuomainenkin. Harmi vaan että harjoituspelit tältä osin "hukkaan" Alastalon jäätyä kasan alimmaiseksi.
SS-paperiversio kertoili Oksan aloittavan, muistaakseni vielä maalissa.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oma veikkaukseni Kapasen esitysten suhteen on, että liigavauhti voi tulla pienenä yllätyksenä. Tänä päivänä liigassa mennään paljon kovempaa kuin silloin kun Kapanen oli viimeksi mukana karkeloissa. Joukkueen liiderillä on varmasti asenne kohdallaan, kunhan vaan ei luule tulleensa Suomi-Sarjaan. Veikkaampa siis että ainakin sarja-avauksessa Kapanen on se KalPan ykkösen heikko lenkki.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Veikkaampa siis että ainakin sarja-avuksessa Kapanen on se KalPan ykkösen heikko lenkki.

Heh, tuo on kyllä aika paljon vaadittu jos Sahlstedtin toisella laidalla viilettää Teemu Virtala.

Tässä Virtalan tapauksessa on pakko olla ajatuksena saada kaveri kaupaksi; mystisiä tehoja harjoituspeleissä ja nyt ketjussa sellaisten miesten kanssa, jotka tekevät ketjukavereistaan parempia. Tarvainen, Ojanen, Nutikka, Tuppurainen, Bicek, (Virtala)... :)

Monta "viimeistä mahdollisuutta" Virtala sai jo viime kaudella, mutta nyt on kyllä tarjolla sellainen paikka, jossa tulosta on tultava heti. Ei kai edes Pekka Virta voi katsella tehotonta haahuilua tuossa ketjussa yhtä peliä pitempään? Toivotaan onnistumisia, mutta luottoa ei kyllä täältä suunnalta löydy.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Oma veikkaukseni Kapasen esitysten suhteen on, että liigavauhti voi tulla pienenä yllätyksenä. Tänä päivänä liigassa mennään paljon kovempaa kuin silloin kun Kapanen oli viimeksi mukana karkeloissa. Joukkueen liiderillä on varmasti asenne kohdallaan, kunhan vaan ei luule tulleensa Suomi-Sarjaan. Veikkaampa siis että ainakin sarja-avauksessa Kapanen on se KalPan ykkösen heikko lenkki.
Luuletko, että NHL:ssä se pelinopeus olisi hitaampi kun SM-liigassa?
Ainut mikä Kapasella on hieman hakusessa niin pelituntuma, mutta silti Sami on viimeksi pelannut tosipelejä ja asenteesta Kapasen pelaaminen ei ole ikinä ollut kiinni.
Enemmänkin Kapasen tapauksessa on tehty töitä joukkueen eteen turhankin uhrautuvasti aina välillä.
Jos tuosta KalPan todennäköisestä ykkösestä sitä heikkoa lenkkiä etsii niin eiköhän se ole tuttu ja turvallinen Teemu Virtala mikäli se on joku muu niin kyseessä on suuri ihme.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Oma veikkaukseni Kapasen esitysten suhteen on, että liigavauhti voi tulla pienenä yllätyksenä. Tänä päivänä liigassa mennään paljon kovempaa kuin silloin kun Kapanen oli viimeksi mukana karkeloissa. Joukkueen liiderillä on varmasti asenne kohdallaan, kunhan vaan ei luule tulleensa Suomi-Sarjaan. Veikkaampa siis että ainakin sarja-avauksessa Kapanen on se KalPan ykkösen heikko lenkki.

Kapanen on kuitenkin ollut mukana noissa NHL-karkeloissa, en pitäisi NHL:n pelinopeutta ja tempoa kovinkaan alhaisena SM-liigaan verrattuna.

Meinaatko, että pelaajan suurin voimavara, vahvuus ja valttikortti NHL:ää myöten on nyt hänen heikkoutensa? Kapanen oli vielä viime kaudellakin nopeimpia NHL-pelaajia ja pelinopeus on aina ollut hänen vahvuus ja valttikortti, kovan asenteen lisäksi. KalPan treeneistä on paistanut tänne Keski-Suomeen asti se, että tässä on jengin nopein kaveri, myös pelillisesti, ei pelkästään luistelukisassa. Pelinopeus ei taatusti tuota ongelmaa. Myös kunnon pitäisi olla kohdillaan.

Uskon, että veikkauksesi menee pahasti metsään. Kapanen ei ole pelannut vielä peliäkään, jos niitä heikkouksia pitää hakea, niin pelituntuma ja ennen kaikkea joukkuetaktiikan noudattaminen voi olla haasteellista. Ilman todellista pelituntumaa voi olla vaikea löytää oma paikkansa mm. karvaustilanteissa tai hyökkäyksiin lähtiessä. Tempo ja vauhti eivät tuota ongelmia, eri asia on sitten se miten pääsee pelirytmiin ja miten tottuu kiekolliseen rooliin vuosien tauon jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kotijoukkue KalPa tänään

Sami Kapanen - Kalle Sahlstedt - Teemu Virtala
Janne Jalasvaara - Mika Strömberg

Timo Salo - Toni Häppölä - Vince Bellissimo
Jussi Timonen - Tomi Tuomainen

Aatu Hämäläinen - Tapio Laakso - Tuomas Kiiskinen
Ville Varakas - Timo Seppänen

Tommi Jokinen - Jarkko Malinen - Jyri Junnila
Mikko Kukkonen


Eli eli, Virtala on saanut komennuksen kärkeen vilttipuolelta. Tämä tiputtaa Junnilan neloseen ja Hyvärisen kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle. Harjoituskauden pirtein ketju, 4.ketju, meni siis sekaisin T.Virtalan sijoittamisen takia.

Tuomainen ottaa kovan paikan kakkosparista Jujen loukkaantumisen takia. Hieman enemmän Kukkosta tähän odottelin mutta katsellaanhan. Maalivahtia ei ole vielä julkaistu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös