IS Veikkaajan Lätkäliite 08-09

  • 31 368
  • 102

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Listojen perusteella valistunut arvaukseni on, että nimimerkki opelix on laatinut ne. JYP:n pelaajat ovat toki hyviä, mutta noin hyviä? Kiiskinen onkin sitten listan isoin vitsi.

Eipä näille paljoa painoarvoa tietysti pitäisi antaa. Kaikillahan on omat mielipiteensä.

Kannattaa laittaa nimi muistiin. Yhden ottelun näkemällä ei voi sanoa paljoakaan pelaajasta. Kiiskinenkin on edelleen "tulevaisuuden lupaus" vaikka tämä liite muuta väittääkin. Viimekaudella lähes jokaisen kotipelin nähtyäni voin sanoa, että kaveri on loistava lähes illasta toiseen, ilman mitään värilaseja. Heikkoutena kuitenkin nopeus ja fyysisyys, vaikka ei kaihdakaan kulmavääntöjä. Kelpaisi varmasti jokaiselle liiga jengille.

Kisu ansaitsee kyllä näyttöpaikan EHT:llä ilman muuta. Ei kuitenkaan millään mahdu vielä tuohon TOP-5 listalle.
 
Viimeksi muokattu:

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Lisäys: Omasta mielestäni tuo IS-liite oli parasta vuosikausiin. Joukkuearvioita en ole vielä edes lukenut, ne ei niin kiinnosta. Nämä muut jutut oli kuitenkin tasoltaan rautaa. Jutut Junnosta, Hanlonista ja Jalosesta olivat rautaa. Todellakin jatkoon, paras IS-liite vuosiin. Uskomatonta, puusilmä-fanit lukee tasan oman joukkueen arviot ja top-listat, sen jälkeen sitten haukutaan koko liite paskaksi, kun omia näkemyksiä ei tuettu. Eihän tuon liitteen pääpointti todellakaan ollut nuo joukkuearviot ja top-listat, vaan erittäin hyvät ja laadukkaat muut jutut.
Tähän erittäin sama. Onhan se nyt täällä jatkoajassakin huomattu, että ihan sama kuka jotain listauksia tekee, aina ne ovat jonkun mielestä vituillaan ja niinhän se pitää ollakin. Ja sitten jotkut jaksavat puuttua johonkin nuoliin, mitkä on heitetty nopalla, ihan pelkästään sen takia, että joku tarttuisi niiin. Kokonaisuudessaan liite oli tosiaan paras vuosiin.

Niin, kyllä esim Janne Lahti olisi ollut asiallisempi valinta kuin Kiiskinen, toki "oma poika" oranssien lasien läpi. Ja yksi asia mikä ihmetytti, oli Steve Kariyan palkka, jonka mainittiin olevan 300k euron luokkaa. Sillä ei silti noustu top kymppiin..? Huolimattomuusvirhe, mutta. Kyllä noista listauksista ja veikkauksista voisi vääntää peistä vaikka maailman tappiin, ei ne koskaan oikein ole.
Niin, siinä mainittiin, että Kariyan nettopalkka on 120-130k, eli verojen yms. kulujen jälkeen todellinen kustannus on noin 300k.
 

scholl

Jäsen
3 vikaa kautta SM-liigassa: 140 pistettä 161 ottelussa.

- Tinke-80

Vanhat kaudet eivät merkkaa nyt oikeasti mitään. Enemmän painaa se, että Hirso on tehnyt paljon pisteitä NT:ssä. Kyllähän nyt nimenomaan tämän kauden tähtipelaajia pitäisi listata, eikä mitään entisaikojen hall of famea. Ja Hirso taitaa olla nyt IFK:n ykkössentteri ja kun seurakin on menestynyt hyvin niin pakkohan hänen on olla liigan top 5:ssä.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tuosta Nordicista olisi juttua pitänyt olla, niin miksei Lukon Ruotsissa pelaamasta turnauksesta ollut juttua? Tai Ässien voitokkaasta Sveitsin kiertueesta tai Vaasan turnauksesta. Niin ja olihan Pitsi-turnauskin? Ja kaiki muut harjoitusottelut. Niissäkin näkee pelaajan ja joukkueen kunnon? Vai?

Miksi niistä olisi pitänyt olla juttua tuossa kausiennakossa?

Lukutaito on iloinen asia, eiköstä juu? Ei kukaan ole vaatinut että Nordicista olisi pitänyt olla jotain juttua.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kuka noita listoja lukee noin tosissaan? Nyt hei vähän jotain todellisuudentajua. Veikkaaja on tehnyt nuo listat herättääkseen keskustelua ja nostaakseen esiin suomalaisia pelaajia jotka eivät ko listoille muuten kuuluisi, kuten Kiiskinen, jompikumpi tarkki (bruckler parempi), jp hytönen tai ville mäntymaa.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä todellakin, tämän vuoden IS SM-liigan jutut olivat varsin hyviä ja kaiken lisäksi melko syvällisiä. Varsinkin juttu Glen Hanlonista oli erittäin mielenkiintoinen. Siinä on todella sympaattinen kaveri, jos on tähän juttuun ja aiempaan median välityksellä luotuun kuvaan uskominen. Toisin, kuin nämä aiemmat kanadalaisvalmentajat. Hanlon vaikuttaa varsin pätevältä valmentajaltakin, ainakin kiekkofilosofiansa perusteella. Eivätkä tuloksetkaan ainakaan tätä olettamusta kumoa.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Tämä on aivan naurettavaa itkemistä. Jokainen meistä tietää oikeasti, että Hirso on liigatasolla kärkisenttereitä. Olisi tämän hetken Jokereissa aika kovanluokan tekijä.

Seurasitko SM-liigaa viime kevää? Jos seurasit tuskin heittäisit vastaavaa kommenttia.

Hirsolla on todellakin potentiaalia olla jopa koko sarjan paras sentteri. Realisoituuko se, on taas täysin eri asia, kuten viime keväänä jokainen näki.
 

J.Petke

Jäsen
Juu nauratti minuakin. Olen tässä nyt 3 kertaa kokenut aika ison pettymuksen Veikkaajan ammattitaidosta. Ensinnäkin Serie A-katsaus oli aivan perseestä, myös La Liga-katsaus. Taisihan niistä olla kummastakin kaksi sivua juttua. Kaksi maailman suurliigaa ja tuollanen helvetin joukkueiden luetteleminen. PERKELE. Ja kolmantena tuo Sm-liigan katsastelu oli suoritettu luultavasti kännissä. Ensinnäkin tuo Tapparan&Jypin&Saipan sijoitus herätti suurta ihmetystä. Toki Hpk:nkin sijoitus oli pari sijaa alhaalla mutta sen voin pistää omien värilasieni piikkiin. Jutut oli ihan hyviä mutta tuo jääkiekkotuntemus koki aika kolauksen. Ei tälläisen lehden ole tarkoitus herättää mitään keskustelua vaan analysoida liigaa.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
jompikumpi tarkki (bruckler parempi)

Eiköhän viime kauden finaaleissa nähty että Tarkki on ihan samaa tasoa ellei parempikin Brucklerin kanssa :)

Ja Hirson ylistäjät... ei nyt sentään liigan parhaita, vaikka mukiinmenevä sentteri onkin. Liigassa pelaa kuitenkin Immosen ja Viuhkolan kaltaisia setiä. Paakkolanvaarakin menee omassa rankingissa Hirson ohitse, pelaa tietenkin eri roolissa, mutta kokonaisvaltaisena pelaajana parempi.

IS liite oli hyvä, top listat sen sijaan kuuluvat ylipäätään roskakoriin...
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Tehopisteiden perusteella kenties, mutta jos seurasi miehen otteita edes vähän alusta, niin ei mitenkään...

Hirsolla ei ollut sitoutuminen oikein kohdallaan, kun sopimus Kotiin oli jo tehty ja Jokereissa oli kova sentterikalusto. Se sitoutuminen noissa "kyykytyksissä" on se ongelma, jos meneekin huonosti niin se motivaatio voi kokonaan lopahtaa. Se on juuri hienoa että löysäilemälläkin se noin 40 pistettä tuli.

Mutta onhan Hirso huomionkipeä mulkku joka rahastaa mistä eniten saa, mutta kyllä se pelata osaa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Osaa toki, mutta aina on ollut tapana hyytyä kevään peleissä. Niin kävi molemmilla Jokerikausilla ja myös IFK-vuosina.

Itse asiassa viimeisellä IFK- kaudella Hirso paransi loppu kautta kohden, osittain lisääntyneen peliajan takia. Hirsohan pelasi esim ykkös yv:ssä viivamiestä. Poffien tehoja en nyt muista, mutta tuon tyyppinen taitopelaaja tarvitsee hyvät ketjukaverit pärjätäkseen poffeissa, silläkin kaudella IFK:han oli aika yhden superkentän joukkue.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
, siinä mainittiin, että Kariyan nettopalkka on 120-130k, eli verojen yms. kulujen jälkeen todellinen kustannus on noin 300k.
Oliko nuo muut summat sitten nettopalkkoja? Aika hurjalta tuntuisi, jos Jyp maksaisi Immosesta +700k.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Oliko nuo muut summat sitten nettopalkkoja? Aika hurjalta tuntuisi, jos Jyp maksaisi Immosesta +700k.
No tuskinpa Immonen millään reilun satkun palkallakaan pelaa, eli kyllä tuo 300k varmasti se käteen jäävä summa on. En sitten tiedä joutuuko noille ulkkareille hommaamaan jotain extraa, kuten pesukoneita...
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Itseäni ihmetyttävät lähinnä Kiiskinen ja tuo puolustajalista, sekä JyP:n sijoitus.

IS SM-liigan kanssa samaa mieltä JYP:istä on Jääkiekkolehti: "Kovia satsauksia jatkanut JYP on vahva ehdokas jopa runkosarjan voittajaksi. Runkosarjassa sijoilla 1-3."

Myös allekirjoittanut on samaa mieltä. Ja olihan JYP jo viime vuonnakin viides.

Kiiskinen sen sijaan ei ole Jääkiekkolehden TOP50:ssä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ensinnäkin tuo Tapparan&Jypin&Saipan sijoitus herätti suurta ihmetystä.

Ihan mielenkiinnosta kysyisin, miten korkealle olisit SaiPan nostanut. Täällä Jatkoajassa muiden joukkueiden fanit kun ovat lähes poikkeuksetta rankanneet SaiPan juuri sijalle 13.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Paakkolanvaarakin menee omassa rankingissa Hirson ohitse, pelaa tietenkin eri roolissa, mutta kokonaisvaltaisena pelaajana parempi.

IS liite oli hyvä, top listat sen sijaan kuuluvat ylipäätään roskakoriin...

Puuttuu enään, että Raumalta tulee joku nostamaan sen "The Sentterin" nimen esiin, joka on parempi kuin Bross.. Ainakin Lukossa.. Tai ainakin Haatajan rinnalla.. tai jotain..
Onhan Hirso parempi kuin Kärppien 3.(?) sentteri, jotain rajaa niihin värilaseihin..
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Puuttuu enään, että Raumalta tulee joku nostamaan sen "The Sentterin" nimen esiin, joka on parempi kuin Bross.. Ainakin Lukossa.. Tai ainakin Haatajan rinnalla.. tai jotain..
Onhan Hirso parempi kuin Kärppien 3.(?) sentteri, jotain rajaa niihin värilaseihin..

Edelleen kannustan oikeasti katsomaan pelejä ja seuraamaan muitakin kuin kultakypäröitä :) Kärpillä on 3 huipputason sentteriä, ei sillä ole väliä missä kentässä pelaa.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Listoilla tosiaan oli ihme pelaajia. Ensinnäkin vedön kotiinpäin,Jarkko Immonen Lehterän edelle keskushyökkääjissä, IS Veikkaaja on ainut joka on ennakoinut toistaseks Immosta noin alas. J-P Hytösen paikka 5.sijalla ihmetyttää, en olisi rankannu noin ylös,mutta asiaan voi toki vaikuttaa se, että Hytönen on liigan parhaimpia,ehkä paras omassa roolissaan.

Osaa JYPin pakeista edelle olisi mennyt pari muuta,mutta JYPillä tunnetusti on kova puolustus ensi kaudeksi.

2. sija ei mahdoton JYPin osalta mutta itse olisin laittanut 4. sijalle.

Oli siellä muitakin aivan ihme listoituksia mm. Berg 1. pakki? hohoo.

PS: Joko eräät eivät ole vielä huomanneet että JYP on vahvistunut viime kaudestaan entisestään tai sitten jostain muusta syystä.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kyllähän sijat 1-4 on tulevalla kaudella (pitkästä aikaa) täysin auki. Blues, JYP, Jokerit, HIFK, Kärpät, varauksin Pelicans ja HPK. Kuka tahansa noista voi periaatteessa voittaa runkosarjan. Vahvimmat ehdokkaat kärkeen kuitenkin tulevat Espoosta ja Hesasta, uskon että runkkiksen 2 parasta ovat blues ja jokerit.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Edelleen kannustan oikeasti katsomaan pelejä ja seuraamaan muitakin kuin kultakypäröitä :) Kärpillä on 3 huipputason sentteriä, ei sillä ole väliä missä kentässä pelaa.
Paakkolanvaara on kyllä todella hyvä pelaaja ja ottaisin Ässiin ennen Hirsoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös