Hirschovits, Loppi ja Pitkämäki tuoreet vahvistukset

  • 77 922
  • 293

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mihinköhän suuntaavat herrat Guolla, Murray ja Vesce? Espoo-Ilmala akselille luultavasti. Ikävä saada heidät vastaan ensi kaudella. Etenkin Vesseli olisi varmasti istunut Jalosen pelisysteemiin joukkueen lähes parhaana snaipperina mutta minkäs teet. Ja ne rankkaripisteetkin ovat pisteitä, mitä kaveri olisi meille tuonut.

Nooh, jäädään odottelemaan lisävahvistuksia.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Näin ulkopuolisena sitä aina ihmettelee tätä vittuilun määrää minkä Hirso saa osakseen.
No vittuilua ja vittuilua. Jos nyt muutama teini yrittää pitää uskottavuutensa rippeistä kiinni jatkamalla siitä mihin jäivät kun Hirso matkasi toiseen suuntaan, niin ei siitä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä pidä vetää koko kannattajakunnasta. Viimeistään siinä vaiheessa kun Hirso kantaa kultakypärää, nämä viimeisetkin pioneerit toitottavat miten Virmasta taas kyykytettiin.

Ihan tasokkaita hankintojahan nuo kaikki ovat tähän nykyiseen sarjaan ja herroille Hirschovits ja Loppi hieno tilaisuus päästä takaisin kotiin. Pitkämäki ehkä hiukan kysymysmerkki, mutta onhan nuo tilastot sveduista aika kiistattomat.

Ihan linjanmukaisia hankintoja ja selkeä linjanmuutos vanhaan, valmentajavalintaa myöten. Tässä pikku hiljaa jo uskoo siihen että urheilullista menestystä painotetaan seurassa hiukan eri lailla kun vielä jokusen vuosi sitten jolloin Moberg totesi ettei mestaruus ole koskaan HIFK:n ykköstavoite.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hyvä alku joukkueen rakennukseen. Kim ja Matias ominta kasvatteina ovat tietysti tervetulleita jengiin ja ovat mielestäni paikkansa näytöillään ansainneet. Pitkämäki on nimenä pieni pettymys, mutta hän saa varmasti tilaisuuden näyttää pitkää nokkaa minullekin. Odottelin kuitenkin kovaa ja nimekästä veskaria kehiin.

Joukkueen kaikki kolme (tai neljä?) ulkkaripaikkaa ovat auki, joka on pelkästään positiivinen asia. Syksymmällä löytynee vielä runsain määrin NHL:sta rannalle jääneitä pelureita, joita voi houkutella Eurooppaan pelaamaan alasarjojen sijaan. Tuolloin Nybondaksen taidot pääsee uuteen ja todelliseen testiin. Penan aikainen tammikuun paniikkikaupparumba jäänee sekin historiaan, sillä aikaa em. pelaajajoukon perinpohjaiseen scouttaukseen on nyt enemmän.
 
ÖÖÖ = hyvä aloittaja, vahvuudet alivoimassa, mutta sen tason jannu, että Loppi/Hirso loukkaantuessa kykenee kakkossentteriksi, esimerkkisi Sahlsted(tiedän Kalpassa)

Rauteen Mikko olisi vapaana! Tiedä sitten koetaanko tämä teillä vitsinä, mutta varsin kova pelimies hän on (mielestäni ihan kiistatta). Meillä on omassa osiossa ja pienoinen itkumuuri miehen lähdölle pyhitettynä.
 

Valo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Overtime Moderators
Ruotsin liigaa paljon seuranneena peläytän teitä hieman. Ruotsalaisten maalivahtien taso on kohtalaisen kehno, ja keskitason suomalainen on usein onnistunut pelaamaan Ruotsissa huippukauden / hyviä kausia. Pitkämäellä on toki kuitenkin näyttöjä HIEMAN SM-liigastakin, joten nähtäväksi jää. Maalivahdin onnistuminen on kuitenkin usein kiinni myös joukkueen puolustusosaamisesta, ainakin jossain määrin.

Millä mielillä otatte Jalosen vastaan? Kärppäfanit kovasti ainakin haukkuvat ja sanovat että samaan menestykseen joukkue olisi päässyt ihan ilman valmentajaakin. Itse olen eri mieltä ja pidän Jalosta hyvänä valmentajana jolla on selkeät näkemykset miten pelataan voittavaa kiekkoa. Ja esiintyy mediassa asiallisesti ja asiantuntevasti.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Okei...

Minua kun on helppo viedä, kuin pässiä narussa. Niin Nybarin ja Jalosen haastattelut läpikatsottuani olen nyt itsekin tullut uskoon. Uskon nyt siis siihen, että IFK:ssa ihan oikeasti ollaan oikealla tiellä.

Eli haluan siis tässä itsekin tehdä nyt uskontunnustuksen ja pyttää anteeksi tätä ainaista pessimismiäni. Mutta pyhä pentti juurrutti sen minuun hallitsija-aikanaan.
Annan nyt siis tilaisuuden Nybarille näyttää, että mistä se joukkueen taikoo ensi kaudelle. Jos se sen tekee, niin on kyllä kova jätkä. Alkaa jo olemaan jeesukseen rinnastettavissa silloin.

Jos meinaan helmiä kaivaa jostakin näiltä pystyynkuvuneilta markkinoilta, niin se on hatunnoston arvoinen juttu. Ja rohkea veto on tosissaan jättää kaikki ulkkaripaikat auki eikä esim. ottaa Murrayta. Nyt se on vaan sitten todella onnistuttava nopeasti hiipuvilla AHL pelaajien markkinoilla.
Toivotan onnea, ja uskon. Että kun asenne on oikea, niin homma onnistuu kyllä.
4-5 ukkoa uupuu, joista kolme pakkeja. Eli väh. kaksi kovaa kotimaista try outtia tai valmista ukkoa pitäisi vielä löytää.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Kaksi lihaosaston miestä uupuu myös. Yksi puolustukseen, yksi nelosen laituriksi. Nickerson on kyllä aika pelle, mutta osaa kai sentään pelatakin... toisin kuin Helenius.

AHL:stä luulisi löytyvän nelosen laituriksi lihaosastoon helposti täydennystä. Siellähän on osaavia NHL:stä tippuneita enforcereita vaikka kuinka paljon.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Hyvä suunta

Oikeita asioita tapahtuu. Hyvähyvä.
Näyttää siltä että nyt ollaan sellaisella tiellä että HIFK:hon on (pitkästä aikaa) helppo sitoutua.
Outoa, mutta kilpipaidan takaisintuonti nostaa meikäläisen mielialaa näistä kaikkein eniten.
Tältäkö tuntuu kun rakas ystävä vihdoin ymmärtää ottaa päänsä pois perseestään? Tämä on suurempi voitto kuin se että Lauri Törhönen lopetti elokuvien tekemisen. (LL)

Nim: Asiaa paitakauppaan
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Valovuoden astuu Hifk eteenpäin valmennusrintamalla. Nyt sen paketin pitäisi olla kunnossa ja minusta Hakkaraisen palkkaaminen oli jopa yhtä iso juttu kuin Jalosenkin. Nenä voi flopata, Hakkarainen tuskin.

Muuten joukkue vaikuttaa suhteellisen tasapainoiselta ja aika Hifk-henkiseltä. Paljon jää kuitenkin sen varaan miten isojen kalojen hankinnan kanssa onnistutte. Tuollaisenaan Hifk on kuin Pelicans menneellä kaudella eli ihan OK jengi, hyvin valmennettu, mutta ei ihan kärkeen kuitenkaan. Tuohon muutama täsmähankinta ja tilanne tietenkin muuttuu. Pitkähousu on mielenkiintoinen valinta - suklaata boxissa eli mitä vaan voi tapahtua.

Hyvä teksti naapurilta, muutenkin ollaan oltu oudon seesteisiä. Tuossahan on runko ja pienen nikottelun jälkeen Pitkämäkikin on hyväksyttävä. Hän oli nimittäin KJ:n valinta useasta tarjokkaasta. Taisin jossain vaiheessa sanoakin, että KJ:n tasoisen valmentajan kanssa kannattaa työskennellä niin, että häntä kuunnellaan. Joillekin mälkiöille Pena pystyi paiskamaan Hurtaj´t ja kumppanit ja sanoi: "Tos on sulle joukkue, lähe menee jos ei kelpaa". Koojii ohitti mm. Chiodon ja Riksmanin, vaikka he olisivat olleet HIFK:n hankintaosaston kärkipäässä. No, Riksmanin Nenä on kaatanut finaalissa ja Chiodon hän on itse hyllyttänyt tänä keväänä. Koko Pitkämäestä ei ollut mitään havaintoa vielä viikko sitten, joten Nokka tämän koko prosessoinnin käynnisti. Pitkämäki oli hyvää vauhtia menossa Färjestadiin.

Lisäksi AA ja Nieminen halutaan pitää ja tähän ehdotin itse kokenutta liigaveskaria a´la Satosaari sparraajaksi. Pitkämäki on mielestäni Satosaarta parempi tähän hommaan. Olen varma, että AA saa tilaisuutensa heti alkukaudesta ja tulee pelaamaan paljon.

Joo, olisi ollut liiankin hyvää, jos tuossa olisi ollut mukana edes yksi pakki. Hyökkäyskalusto on lihaisa ja HIFK:n näköinen kuin myös pelitaitoinen. Asiaa, että omille annetaan tilaisuus, näinhän se Jakkekin löytyi, samoin Söde. Ennemmin testaan liiga-ifk:ssa Pehkosta ja Liivikiä kuin Tuppuraista ja Tappuraista Joensuusta.

Harri Hakkarainen on kyllä ihan Kojon luokkaa oleva kaappaus. Hän on rakentanut Kärppien kuntopohjan kausi kaudelta ja tulos näkyy taululta. Kärpät ei ole hävinnyt ainakaan jalkojen loppumiseen.

Eroja Penan aikaan:
-Ulkomaalaisvahvistuksien paikat yhä auki > 3 pakkia kiitos!
-Ei huteja > jokainen hankinta on tänne aidosti haluttu
-Edellisestä kohdasta johtuen tietyt hankinnat kerta kaikkiaan puuttuvat. Toivottavasti tämä johtaa siihen, että saamme täsmätavaraa niillekin paikoille. Muuten olemme luopuneet esimerkiksi Kovasesta ja Murraysta turhaan. Jotenkin haistan kyllä tästä HIFK:sta aidon menestysnälän ja tavoitehan on jo virallisestikin mestaruus. Ei näin sanottaisi, jos ei olisi hyvää kokonaisplania

Pena olisi julkaissut ilman muuta ainakin kolme pakkia lisää: Niskasen, Kurvisen ja sen Mestiksen 172-senttisen kaverin ja meillä olisi illuusio, jonka mukaan pakkeja on riittävästi. Nyt jätettiin tämä osasto nappaamatta. Toivokaamme, että hyvästä syystä.

Yksi paikka menee kyllä lihan ystäville. Jos ei Nickersonille, niin vastaavalle.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Hirso

No onneksi olkoon flegu-hirson saamisesta takaisin. Toivottavasti palaa taas ens kaudella omalle tasolleen. Tämä kausi oli jos ei katastrofi niin ainakin pettymys!
 

Audioslave

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Näin ulkopuolisena sitä aina ihmettelee tätä vittuilun määrää minkä Hirso saa osakseen. Okei, vaihtoi vihulaisen leiriin ja tunnetta pitää olla lajissa mukana, mutta ihan omaan fanikulttuuriin tällainen meno ei mahdu. Mutta kukin taplaa tietysti tavallaan.

Muutenkin täytyy ihmetellä osan suhtautumista näihin hankintoihin. Saitte Elitserienin parhaan molken toissavuodelta, oman kasvatin takaisin, joka vähemmällä peliajalla paukutti viime kaudella öpaut kymmenen pojoa enemmän kuin teidän viime kauden paras pistemies, kolminkertaisen mestarivalmentajan + tälle kaverin yms.

Herätkää nyt ihan oikeesti sieltä pilvilinnoista ja ymmärtäkää tämän hetkiset markkinat; nämä ovat oikeasti kovia ja hyviä signauksia. Ja mikä parasta; ovat näyttäneet taitonsa liigassa. Floppaamisenkaan en jaksa uskoa, sillä tällä kertaa teillä on puikoissa osaavampi mies kuin vuosiin.

Ja joukkueen rakentaminen on sitä paitsi vielä kesken, joten sitä kärkiosaamista on varmasti vielä tulossa.

En voisi olla enempää samaa mieltä. Kuten olen aikaisemmin kirjoittanut suurin osa HIFK faneista käyttää aivan varmasti nitroja sydänvaivoihin sen verran täällä stressataan vielä rakennusvaiheessa olevan joukkueen puuttuvista pelaajista.

Tässä vaiheessa voidaan vielä odotella rauhallisesti tulevia signauksia. Jos pakisto näyttää vielä samalta syyskuun alussa sitten lupaan kaivaa omat nitroni esiin :) Mielestäni tarvitsemme vielä joukkueeseen kahta kovan luokan pakkia ja yhtä saman statuksen omaavaa hyökkääjää mielellään laitaan. Uuden valmennuksen ohjauksessa odotan esim. Keräseltä selkeää tason nostoa ensi kaudella.
 

scholl

Jäsen
-Ulkomaalaisvahvistuksien paikat yhä auki > 3 pakkia kiitos!

Toivoisin kyllä, että yksi olisi hyökkääjä. Joku sellainen takuuvarma maalintekijä Janne Laakkosen tilalle tai sitten pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. 4 hyökkääjää menetetty ja oikeastaan vain 2 saatu tilalle.

Luulisi, että pakkeihin riittäisi, jos löytyy 1-2 kotimaista ei niin huippupakkia (olettaen Holmbergin ja Haverisen kehittyvän) ja sitten 2 todellista huippumiestä P-Amerikasta.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Hyviä vahvistuksia kyllä naapuri sai. Uskon, mutta en toivo, että Loppi ja Hirso heräävät uuteen kukoistukseen päästyään takaisin kotiin. Hirsollekin toivon ihan oikeasti hyvää kautta, sen verran sai paskaa niskaan viime kaudesta(toki suurin osa ihan ansaittua).

Jalonen on pelottavan kova sainaus Nybondakselta, tosin vielä ei nuolaista. Katsotaan ensin mitä kaksikko Hanlon-ika saa meillä aikaan. Pelottaa tosin vähän puheet Hanlonin puolustusvoittoisesta pelitavasta. Valmennuksen pitäisi siis jälleen olla naapurilla kunnossa. Innolla odotan jo ensi kauden paikallisia. Saattaa olla hieman viihdyttävämpiä kuin viime kaudella.

Pitkämäki on suhteellisen varma valinta maalille, mutta jotenkin mies herätä minkäänlaisia tunteita. Varmasti on hyvä maalivahti, reilusti parempi kuin Lunkka. Viime kauden tilastot tosiaan ei mitkään ihan älyttömän mairittelevat olleet, mutta täytyy muistaa edellinen kausi ja se että Mora oli todella surkea viime kaudella.

Hyvä anti kuitenkin HIFK-fanien mielestä varmasti oli, mutta täällä ainakin luotetaan että masa pistää paremmaksi!

Ai niin, uusi paita. Täytyy myöntää, on helvetin hieno!
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvältä näyttää tässä vaiheessa.

Maalivahtiosasto näyttää lupaavalta. Pitkämäkeen suhtaudun varovaisen positiivisesti, ja AA ja Jani saavat mahdollisuuden kehittyä.

Puolustuksesta puuttuu 2-3 nimeä, joista ainakin yhden on oltava hyvä kiekollisena.

Hyökkäys on lähes valmis. Yhtä "Salmelaista" tarvittaisiin, sekä myös yksi, joka pystyy pelaamaan mielellään sekä keskellä että laidassa ja stunttaamaan tarvittaessa ylemmissä ketjuissa.

Ihan positiivisella mielellä odottelen lisäsopimuksia. Nybarin toteamus, ettei vastoin valmentajan näkemystä palkata yhtään pelaajaa, oli minusta myös hyvä lukea.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
-Ei huteja > jokainen hankinta on tänne aidosti haluttu

Tämä pistää myös meikän silmään. Kaikkea maailmasta ei ole saatu, mutta kaikki tehty ja signattu on laatutavaraa.
On suuri muutos organisaatiossa pidättäytyä näissä korteissa kun tarjolla on vain mustapekkoja. Sirpena signasi loosereita ainoastaan sen takia että piti näyttää siltä että edes jotain on yritetty.
Luojan kiitos näyttää siltä että tuo syöpä on kitketty.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lisäksi AA ja Nieminen halutaan pitää ja tähän ehdotin itse kokenutta liigaveskaria a´la Satosaari sparraajaksi. Pitkämäki on mielestäni Satosaarta parempi tähän hommaan. Olen varma, että AA saa tilaisuutensa heti alkukaudesta ja tulee pelaamaan paljon.

Pitkämäki on kyllä aika meritoitunut kaveri, joten kuvittelisin, että häntä kaavailaan selkeäksi ykköseksi. Näin tehnee ainakin Nokka, joka ei Kärpissä maalivahteja peluuttaessaan ollut koskaan mikään särmikäs ja kaukonäköinen kaveri. Neljä kautta ykkönen pelasi aina liki kaikki pelit siihen saakka, kunnes alkoi tupeloimaan, jolloin tulikin hätä ja kakkosen peluuttamisen sijaan piti ostaa uusi ykkösmaalivahti, joka puolestaan sai keväällä väistyä uudelleen entisen ykkösvahdin tieltä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En ymmärrä miksi kaikki ovat riemuissaan siitä että ulkomaalaispaikat ovat auki. Kyllä mulle sopisi jos siellä olisi vaikka kovatasoiset hankinnat tehtynä jo nyt. Onko tuo paikkojen auki pitäminen joku itseisarvo. Luulisi että valmentajillekin olisi parempi kun pakka olisi koossa jo nyt vai onko se jotenkin hienoa että ne paikat ovat vielä auki? Olisi kiva nähdä joskus se kaus kun joukkue julistettaisiin 95% valmiina tässä vaiheessa ja vielä siten että ne tärkeät palikat olisi mukana joukkueessa. Vielä en ainakaan ole havainnut sitä että tällä kaudella lähdetään siitä että peräpää laitetaan kuntoon ja siihen satsataan rahaa. Tätähän esimerkiksi käytettiin puolustupuheena sen suhteen kun Hirson ja Lopin hankitaan arvosteltiin.
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Olen todella tyytyväinen tiedotukseen. Olisin ollut eritätin pettynyt jos olisi rykäisty 3 ulkkaria putkeen kerralla ja samat nimet + rönnberg.

Todella hyvä runko ja erittäin tyytyväinen ettei tullut hyökkäävää ulkkarisenaa. Uskon täysin Hirson ja Lopin hoitavan nätisti 2 ensimmäistä hyökkäysketjua kunhan saavat moelmmat oikein roolitetut ketjut (lue. kunnon laiturit)
eli yksi laituri ja kaksipakkia niin hyvä tulee.

Luttinen - Loppi - XXX
Kuhta - Hirso - Petrell

on kovaa kauraa enskaaudella liigassa, näin uskon..

samoin kaksi kovaa pakkia niin puolustus on iskussa.

kaikki tämä vielä mahdollista kiitos 3 tyhjän ulkkaritontin takia.

Maalivahti signaus oli mielestäni erittäin osunut, AA saa mahdollisuutensa ja pohjimmiltaan uskon kyllä pitkämäen isoihin housuihin..
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Uudet paidat ovat kyllä kertakaikkiaan hienot! Onnittelut HIFK:lle siitä, että perinteikäs seura vihdoin tajusi heittää turhat kissat pois rintamuksestaan ja vaalia hienoa alkuperäistä logoaan. Kyllä kai sen kissan voi sinne olkapäähän jättää, joka tapauksessa onnistunut imagon muutos ainakin paitojen suhteen! Arvostan.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Hyvä teksti naapurilta, muutenkin ollaan oltu oudon seesteisiä. Tuossahan on runko ja pienen nikottelun jälkeen Pitkämäkikin on hyväksyttävä. Hän oli nimittäin KJ:n valinta useasta tarjokkaasta. Taisin jossain vaiheessa sanoakin, että KJ:n tasoisen valmentajan kanssa kannattaa työskennellä niin, että häntä kuunnellaan. Joillekin mälkiöille Pena pystyi paiskamaan Hurtaj´t ja kumppanit ja sanoi: "Tos on sulle joukkue, lähe menee jos ei kelpaa". Koojii ohitti mm. Chiodon ja Riksmanin, vaikka he olisivat olleet HIFK:n hankintaosaston kärkipäässä. No, Riksmanin Nenä on kaatanut finaalissa ja Chiodon hän on itse hyllyttänyt tänä keväänä. Koko Pitkämäestä ei ollut mitään havaintoa vielä viikko sitten, joten Nokka tämän koko prosessoinnin käynnisti. Pitkämäki oli hyvää vauhtia menossa Färjestadiin.

Pakko sen verran kysäistä, jos kerran jonkinlainen lista oli olemassa:

oliko Hannu Toivonen listalla, kaavailuissa, mukana millään tavalla?

Lisäksi AA ja Nieminen halutaan pitää ja tähän ehdotin itse kokenutta liigaveskaria a´la Satosaari sparraajaksi. Pitkämäki on mielestäni Satosaarta parempi tähän hommaan. Olen varma, että AA saa tilaisuutensa heti alkukaudesta ja tulee pelaamaan paljon.

Taitaa Ahlqvist/Nieminen hakea vauhtia Mestiksestä. Mutta parempi sekin kuin roikottaminen turistina katsomossa. Itseäni hatuttaa se, että Sakke jatkaa mv-valmentajana. Tähän olisi pitänyt hommata se oikea mv-valmentaja ja laittaa Sakke joukkueenjohtajaksi. Mutta, jos Jalonen on tämän homman hyväksynyt, niin mitäs vittua mä tästä kitisen. Kalifi päättää ja koirat ulvoo.

Joo, olisi ollut liiankin hyvää, jos tuossa olisi ollut mukana edes yksi pakki. Hyökkäyskalusto on lihaisa ja HIFK:n näköinen kuin myös pelitaitoinen. Asiaa, että omille annetaan tilaisuus, näinhän se Jakkekin löytyi, samoin Söde. Ennemmin testaan liiga-ifk:ssa Pehkosta ja Liivikiä kuin Tuppuraista ja Tappuraista Joensuusta.

Juu, tämä pakkien puute aiheuttaa kaksijakoisen fiiliksen. Muuten hyvä fiilis tiedotustilaisuudesta ja sen annista jää hieman vajaaksi. Nimet Nickerson, Laitinen, Kangasniemi ja Rönnberg olisivat kelvanneet mulle. Mutta onko niin, että kaikki nämä eivät olisi kelvanneet Jaloselle (siis sillä edellytyksellä, että olisivat olleet tulossa punaisiin)? No luottoa löytyy ainakin vielä siihen, että puolustus täydentyy kevään aikana.

Tervehdin ilolla sekä kilpipaidan paluuta, että Nybondaksen ilmoitusta try out-pelaajien saapumisesta. Molemmat ovat hyviä uudistuksia, joita on kaivannut.

Tosiaan, tuolla joku kirjoitti hyökkäyksestä uupuvan kaksi nimeä. Nimet Bicek/Salmelainen ja M. Hurme riittäisivät mainiosti, jonka jälkeen hyökkäys oli nimien muodossa kasassa. Taitaa vaan olla toiveajattelua.

No, summa summarum. Kaksi rakennuskohdetta neljästä on nyt täytetty ja kaksi jäljellä. Toivottavasti seuraavat täydennykset tulevat pakistoon, muuten voi käydä penat.
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Joutuu täältä naapuristakin hieman hattua nostella. Oma fanitukseni on juuriaan 80-luvutla, jolloin toi kilpi sai aikaiseksi aikamoisia vitutuksen puuskia. Nyt kun se on taas tossa nenun edessä, tuli heti semmosia pieniä prkl-ajatuksia.

Jes! Fiilikset on, että intohimot paikallispelejä kohtaan tulee olemaan kovemmat kuin aikoihin! Nyt mä TODELLAKIN tulen nauttimaan IFK pieksemisestä!! Ja samalla tulee mahdollinen tappion karvas kalkki maistumaan erityisen pahalta... ;)
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Joutuu täältä naapuristakin hieman hattua nostella. Oma fanitukseni on juuriaan 80-luvutla, jolloin toi kilpi sai aikaiseksi aikamoisia vitutuksen puuskia. Nyt kun se on taas tossa nenun edessä, tuli heti semmosia pieniä prkl-ajatuksia.

Jes! Fiilikset on, että intohimot paikallispelejä kohtaan tulee olemaan kovemmat kuin aikoihin! Nyt mä TODELLAKIN tulen nauttimaan IFK pieksemisestä!! Ja samalla tulee mahdollinen tappion karvas kalkki maistumaan erityisen pahalta... ;)

Kiitos, tämä tuntuu hyvältä.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
ÖÖÖ = hyvä aloittaja, vahvuudet alivoimassa, mutta sen tason jannu, että Loppi/Hirso loukkaantuessa kykenee kakkossentteriksi, esimerkkisi Sahlsted(tiedän Kalpassa)

Rauteen Mikko olisi vapaana!

Ja rohkea veto on tosissaan jättää kaikki ulkkaripaikat auki eikä esim. ottaa Murrayta. Nyt se on vaan sitten todella onnistuttava nopeasti hiipuvilla AHL pelaajien markkinoilla.

Tilanne on nyt sellainen, että markkinoilla on useampikin kokeneita kahdensuunnan keskushyökkääjiä. Nybondaksella on vielä varaa odottaa ja neuvotella. Vaikka ostoksilla pyörivät muutkin joukkueet, niin uskon, että tämän päivän julkistuksen jälkeen HIFKillä on taas imua.

M.Hurme, L.Pirjetä, J.Hauhtonen ja jopa R.Murray saattaa yhä olla markkinoilla. Nybondas on pelannut korttinsa niin, että voi nyt täysni keskittyä etsimään ykköskenttään puolustajaa ja hyökkääjää. Tilaa löytyy niin budjetista, kuin ulkkarikiintiöstä. Sen jälkeen katsotaan miten loput tyhjät paikat saadaan täytettyä. Ja onko edes tarvetta, kesällä voi jo joku Nybondaksen tryouteista lunasta paikkansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös