NFL season 2007–2008

  • 107 036
  • 1 252

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Että sellanen peli. Ei siinä mitään, Pats oli parempi joka osa-alueella, ansaittu voitto. Edelleen vaan ihmetyttää Dallasin huonot alut peleissä ja se rangaistusten ottaminen NIIN pahoissa paikoissa...ei perkele ku pistää vituttamaan tollanen.

Enpä tästä voittoa odottanut, vaikka pieni toivon kipinä nousi kun Dallas pääsi johtoon. Sanotaan nyt vaikka niin, että Dallasin voitto kaatui siihen neljänteen yritykseen joka pelattiin ja olisi tullutkin ekat, mutta yllättäen penalty toi pelin takas ja sitten puntti => eipä aikaan kun New Englannin pelaaja kirmasi end zonella. Ja toinen oli tämä käsittämätön fieldgold, vaikka olisi pitänyt pelata 4 ja maali yritys...
Ja en tiä olisiko sittenkään riittänyt voittoon, vaikka nämä kaksi mainitsemaani kohtaa olisivat onnistuneet Dallasilta. Mutta ainahan voi jossitella :/
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Tosiaan itselläkin pisti silmään nuo deleten mainitsemat tilanteet ja kyllähän Simms ja Nantzkin niitä vähän ihmettelivät. Eli ensin 4&1 tilanteessa ei puntattu vaikka pallo oli jossain puolikentässä. Eli hirveä riski otettiin siinä. Tosin tätä riskinoton kannattavuutta ei sitten koskaan päästy käytännössä näkemään kun yllättäen tuli rangaistus ja tilanne muuttui 4&6. Mutta oikeastaan tätäkin järjettömämpi ratkaisu oli potkaista se FG siinä jotain 10 minuuttia ennen loppua. Oli kyllä niin arkajalkaratkaisu että voi voi.

Itse peliä en kokonaan katsonut, mutta aika hyvän kuvan luulen siitä saaneeni. Eli Dallas pelasi ihan hyvin, mutta New England on vaan tällä kaudella ihan uskomattoman hyvä. Itse en kyllä tykkää tuosta hyökkäystyylistä, missä ei käytännössä juosta ollenkaan, mutta kun tulosta tulee niin eipä sillä kai väliä. Jos hyökkäyslinja ei anna ikinä säkkejä, QB:lla ei ole ikinä kiire, QB:n nimi on Brady ja WR:n nimet ovat Moss, Stallworth, Welker ja TE:n nimi Watson niin tulos on sitten ilmeisesti tuollaista. Näyttää kuin New England olisi aivan eri planeetalta muiden jengien kanssa. Tekevät aivan mitä tahtovat, aina löytyy vapaa ukko. Ja noinhan se periaatteessa meneekin, jos hyökkäys toimii niin täysin mahdotonhan se on jokaista ukkoa vahtia varsinkin kun laitureiden routet ovat vähän monipuolisempia kuin perus syviä juoksuja. Jotain slanteja siihen keskelle kenttää niin miten vitussa sitten puolustat sellaista vastaan. Moss voittaa oman kaksinkamppailunsa 9 kertaa 10:stä. Welkeriä on lähes mahdoton linebackerin vartioida. Siihen sekaan Watson, joka on myös yksi liigan urheilullisimmista tight endeista. Ja nyt terve Stallworth joka on varmaan Mossiakin nopeampi. Kaikkia et voi tuplata. Oikeastaan ainoa mahdollisuus olisi saada pass rushia, mutta New Englandin linja on ihan uskomaton. Periaatteessa se on täynnä suht niemettömiä kavereita, mutta ei siitä yksinkertaisesti läpi pääse. Oikeastaan mitään juoksu-uhkaa ei ole, mutta kun pass rushia ei saada, niin joku ukko on aina auki.

Tästä huolimatta, vaikka New England tuntuu olevan varmaan yksi NFL:n ylivoimaisimmista joukkueista pitkään aikaan, niin en edelleenkään ole varma että Pats SB:n voittaisi. Pleijareissa kaikki on niin karusti yhdestä pelistä kiinni. Siellä ei paljoa 16-0 tai 15-1 tilastot ja MVP-palkinnot auta. Kaikki voi olla kiinni yhdestä möhlitystä FG:n holdista. Ja kuten viime vuonna oli puhetta niin NFL:ssä ei pitkään aikaan ole ollut sellaista mestaria, joka olisi koko kauden vetänyt ilman vastoinkäymisiä. Enkä usko New Englandin tekevän tähän poikkeusta, vaikka juuri nyt tuntuukin että mitkään säännöt tai olettamukset eivät New Englandiin tällä kaudella päde.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Onpas täällä ollut hiljaista nyt viime ajat. Noh, päivitellään tapahtumia:


Falcons päätti antaa Leftwichille ykköskuupan paikan loppukaudeksi, kuinka kauan tämä sitten kestää on eri asia.

Patseilta on seuraavasta pelistä varmuudella poissa Morris, Maroney ja B.Watson eli tulemme näkemään enemmän Kevin Faulkia ja todennäköisesti Fullbackit Eckel ja Evans pääsevät myös actioniin mukaan. Samoin Kyle Brady aloittanee TE:n paikalla.

Titansien QB Young todennäköisesti huilaa vielä seuraavan pelin.

Coltseilla tulee olemaan kova matsi Jaxia vastaan mutta Addai ja Harrison ovat aloituskokoonpanossa...
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Philadelphialla helpottaa vähän loukkaantumisten kanssa. Dawkins päässyt jo reenaamaan, ja Sheppardin pitäisi olla jo riveissä Chicagoa vastaan. Sen sijaan Smithin nivunen kipeytyi uudestaan ja pelaaminen epävarmaa. Sitten vielä Thomasilla ongelmia polven kanssa, taas. Smith olisi kyllä tärkeä äijä hyökkäykseen.

Jännittävä ottelu on taas edessä ja kyllähän ottelun kysymys kuuluu, mitä Philadelphia special team pystyy tekemään Hesterin kanssa. Tähän mennessä Philly ei ole kyllä ihan loistanut tällä saralla. Puolustus toimii ja Trent Cole pelaa hienoa alkukautta. Hyökkäys vaikuttaa edelleen helvetin kapealta mutta onneksi W-Brook ja myös välillä Curtis jaksavat edelleen. Hyökkäyksen linja on paininut ongelmien kanssa ja toivotaan että McNabb saisi nyt olla suht rauhassa siellä pocketissa. Mutta Chicagon puolustus on edelleen laadukas vaikka onkin ailahdellut kovasti. Kunhan ei mitään Giants-pelin uusintaa tulisi...

Muut mielenkiintoiset matsit ehdottomasti Jax-Indy, Dallas-Minnesota ja varmaan Miami-New England, lähinnä Bradyn huonon Dolphins-historian vuoksi. Nyt ei taida kuitenkaan historia toistaa itseään.

Ja sopcastilta joudun taas varmaan katteleen Redskinsiä jos vanhat merkit pitää paikkansa. Raportoidaan taas sitten sitä... Go Campbell...
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Muut mielenkiintoiset matsit ehdottomasti Jax-Indy, Dallas-Minnesota ja varmaan Miami-New England, lähinnä Bradyn huonon Dolphins-historian vuoksi. Nyt ei taida kuitenkaan historia toistaa itseään.

Joo, lueskelin nimenomaan tuosta Miami - Pats pelistä ja Brady on 31-8 divisoonapeleissä ja noista tappioista nimenomaan 5 on tullut Miamia vastaan...

Niin ja unohdin mainita että Boller aloittaa Ravensien kuuppana seuraavan pelin...
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Viikon loput Viasat-ottelut:

Su
klo 20.00 Sport1, Detroit-Tampa Bay
klo 03.15 Sport3, Denver-Pittsburgh
Ma
klo 22.30 Sport3, Oakland-Kansas City (pelattu sunnuntaina)
klo 01.00 Sport3, Denver-Pittsburgh (uusinta)
klo 03.30 Sport3, Jacksonville-Indianapolis, MNF
Ti
klo 18.00 Sport3, Jacksonville-Indianapolis, MNF (uusinta)

Sunnuntain tulee taas vain kaksi ottelua. Sport3:lla tulee Nascaria 01.00 asti, jonka jälkeen ei tahdota näyttää parin tunnin pikauusintaa jostain klo n.23.00 alkavasta ottelusta vaan näytetään nyrkkeilyä vuosilta 1990 ja 1992.

Itse otteluista Detroit-Tampa Bay ei kiinnosta minua tipan tippaa joten se peli jää taas katsomatta. Klo 03.15 onkin sitten juhlahetki kun Steelersiä pääsee näkemään teeveestä. Sopcastin kanssa kikkailu on aina kuitenkin vähän arpapeliä ja onhan se muutenkin paljon mukavampi katsoa pelejä telkkarista ja sohvalta kuin tietokoneelta. Ihan helvetin myöhäänhän tuo peli tulee, mutta sopivasti maanantaina olisi vapaapäivä joten ainakin näillä näkymin rääkään itseäni ja katson pelin suorana. Jos ei sitten sunnuntai-iltana valvominen maistu niin peli kovalevylle ja pikauusinta heti maanantai-aamuna ennen tulosten tarkistusta. Tosin eihän tuossa ole koskaan oikein mitään fiilistä, joten kyllä se melkein suorana pitäisi katsoa.

Maanantain ensimmäinen uusinta peli Oakland-KC ei sekään hirveästi nappaa, mutta kumpaakaan en ole vielä tällä kaudella nähnyt joten ehkä sitä vähän aikaa voisi katsoa. MNF:ssä sitten kohtaavat Jags ja Colts ja onhan se kiva päästä näkemään Peyton ja Indy ensimmäisen kerran tälläkin kaudella. Jagskin taitaa olla 4-1 joten kaksi kärkijoukkuetta ovat vastakkain. Jostain syystä en kuitenkaan Jagseista enää hirveästi pidä. Viime kaudella olivat vielä sellainen symppisjoukkue mulle, mutta jotenkin kun Leftwichistä pidän niin suutuin Jaguaareille kun Byronin ulostivat. Hyvinhän Garrard on pelannut ja näin ollen ei vaihdos ainakaan huono päätös ollut, mutta en vaan enää kannata Jagseja sen enempää kuin muitakaan joukkueita. Toivottavasti Bob "The Eraser" Sanders pelaa niin päästään näkemään yksi liigan parhaista ja samalla eniten under the radar pelaavista safetyistä koko liigassa.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Jahas, puolet pelistä pelattu ja Bradyllä 4 TD:tä ja 220 jaardia toistaiseksi.. Kyllä kelpaa.

Ei näemmä historia paljon paina tässä pelissä...

Korjaan 5 TD:tä ja 291 jaardia...
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Katsoin juuri tuon Patsien pelin puoliaikatuloksen ja tilastot ja ei voi muuta sanoi kuin hoh hoijaa. No eipä Miami mikään hyvä joukkue ole ollut tällä kaudella, mutta on nuo silti aika kovat lukeman puoliajalla.
 

sventur

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK & NasKi (R.I.P)
Johoo, Cassel pääs vissiin 2 heittoa tekemään, TD Interception Return ja Brady takaisin kehiin. Mitä tapahtuu? Brady passaa illan kuudennen TD:n. Voiko joku joukkue muka voittaa Patsit tänä vuonna?
 

Cube

Jäsen
Jaaha, Billick paskoo taas ratkaisevilla hetkillä housuunsa ja heittää aivan outoja pelikutsuja kehiin. Turpaanhan siinä tuli, niin kuin vähän sopi ennen peliä odottaakin. Ehkä tuo lähtee kuitenkin vielä jossain vaiheessa toimimaan, ehkä ei. Veikkaan jälkimmäistä.

1-10-BAL 42 (2:04) (Shotgun) 7-K.Boller pass short middle to 88-Q.Sypniewski to BUF 49 for 9 yards (55-A.Crowell). Caught at BUF 49.
Two-Minute Warning
2-1-BUF 49 (1:59) (Shotgun) 7-K.Boller pass incomplete deep right to 87-D.Williams. Thrown behind receiver at BUF 30; receiver crossing to middle from flat.
3-1-BUF 49 (1:52) (Shotgun) 7-K.Boller pass incomplete short left to 89-M.Clayton (98-L.Tripplett). Pass tipped at line, receiver in flat at BUF 45.
4-1-BUF 49 (1:49) (Shotgun) 7-K.Boller pass incomplete short right to 32-M.Smith. Overthrown, receiver in flat at BUF 47. Pressure on QB: A.Schobel.
Mahtava drive.

EDIT: Tässä joukkueessa olisi ihan käsittämätön määrä lahjakkuutta, mutta huonot pelikutsut ratkaisevissa tilanteissa ja suuret määrät rangaistuksia pitänevät Ravensin pleijareista ulkona.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Jaahas peli päättyi sitten 49-28.

Gutierrez ja Cassel pääsivät myös maistamaan peliä ja heh miten kävi. :p

Mutta kierroksen pommi on epäilemättä Bironaksen 7 FG:tä. Huh huh.. Eikä peli ole vielä loppunut... Tämäkin sivuaa jo NFL ennätystä.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Johoo, Cassel pääs vissiin 2 heittoa tekemään, TD Interception Return ja Brady takaisin kehiin. Mitä tapahtuu? Brady passaa illan kuudennen TD:n. Voiko joku joukkue muka voittaa Patsit tänä vuonna?
Voi. Playoffeissa kaikki on kiinni yhdestä voitosta joten ihan mitä tahansa voi siellä tapahtua. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, siellä ei Bradyn MVP-palkinto ja muut huikeat tilastot paljon paina. Toki Pats voi sielläkin marssia voitosta voittoon, mutta monesti aikaisemminkin on joku joukkue tuntunut voittamattomalta, mutta sitten jossain vaiheessa tilanne on täysin yllättäen muuttunut. Ei kyllä tule mieleen yhtään niin ylivoimaista joukkuetta kuin Pats juuri nyt, mutta eikös tuo formula tänään osoittanut että aivan uskomattomia juttuja voi tapahtua. Ei kannata vielä käsikirjoittaa loppukautta, vituiksi ne veikkaukset kuitenkin menee.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Steelers voisi lopettaa perseilyn näitä paskajoukkueita vastaan. Cutler juoksee 30 jaardia Steelersin kenttäpuoliskolla, Ward tarjoilee Denverille minkä ehtii ja juoksupelikin on ainoastaan vähän siihen suuntaan ja sitäkin vain ajoittain. No jospa tämä tästä lähtisi. Tai sitten ei. Fumble ja tilanne 21-7. Ihme koheltamista Roethlisbergeriltäkin taas. Alussa oli viileätä toimintaa, mutta nyt tuntuu kasetti pettävän.

Mitä Patsiin tulee niin suht helppohan tuo heidän ohjelmansa on toistaiseksi ollut vaikka meno on vakuuttavaa erityisesti hyökkäyksessä ollutkin. Jos pinnoja pystyy tekemään +30 per matsi niin ei puolustuksen tarvitse ihmeellinen ollakaan. Jos pisteitä syntyy samaan tahtiin edessä olevia liigan parhaita puolustuksia vastaan niin joukkue on vahvoilla, mutta kausi on aika aluillaan vieläkin.
 

Cube

Jäsen
Mitä Patsiin tulee niin suht helppohan tuo heidän ohjelmansa on toistaiseksi ollut vaikka meno on vakuuttavaa erityisesti hyökkäyksessä ollutkin. Jos pinnoja pystyy tekemään +30 per matsi niin ei puolustuksen tarvitse ihmeellinen ollakaan. Jos pisteitä syntyy samaan tahtiin edessä olevia liigan parhaita puolustuksia vastaan niin joukkue on vahvoilla, mutta kausi on aika aluillaan vieläkin.
Nimenomaan. Itselleni tulee mieleen esim. Chicago viime kauden alusta sillä erotuksella, että silloin puolustus oli se kovempi osa-alue, eikä meininki muutenkaan ihan näin dominoivaa sentään ollut. Katsokaa nyt kuitenkin niitä Patriotsia vastaan pelanneiden heittopuolustusten rankingeja ja miettikää sitten vielä kerran mahtaako puheet 16-0 -kaudesta olla hieman ennenaikaisia tässä vaiheessa. Vastassa New Englandilla on kuitenkin runkosarjassa vielä mm. Washington, Indy, Baltimore (parhaimmillaan ihan ok) ja Pittsburgh, eli kunnon testit ovat vasta edessä. Toki on ihan mahdollista, että Patriots hoitaa nuo joukkueet niin kuin kaikki muutkin tällä kaudella, mutta todennäköistä se ei sentään ole (kuten jotkut eri palstoilla ovat jo innostuneet väittämään).

Mitä tämänhetkiseen peliin tulee, niin kyllä Denverkin aika hyvin pelaa sen ohella, että Steelers on yllättävän huono. Ja vielä ilman Champ Baileya. En halua mennä asioiden edelle, mutta olisihan se kieltämättä aika jännä, jos tämän kierroksen jälkeen Steelers olisi 5-2 ja Ravens 4-3. Toinen on kuitenkin pelannut mielestäni todella hyvin ja toinen alisuorittanut todella (todella) pahasti. Vastustajatkin olleet kutakuinkin samaa luokkaa. Toki Steelersin voitot ovat olleet aivan eri planeetalta mitä vakuuttavuuteen tulee ja se on tässä vaiheessa ihan oikea SB-ehdokas.

Mutta tosiaan, katsotaan peli loppuun nyt vaan ensin. Kyllä Steelers varmaan tuosta aika paljon parantaa.

EDIT:

Troy kirjoitti:
Steelers voisi lopettaa perseilyn näitä paskajoukkueita vastaan.
Hetkinen muuten.. Mitä ei-paskajoukkueita vastaan Steelers on edes pelannut tällä kaudella? Seahawks ehkä. Jos Denver on "paskajoukkueen" kriteeri, niin eipä muitakaan mieleen tule.

Ja sori aiempi virhe. Unohdin Steelersin byen ja unohdin, että se on tällä hetkellä "vasta" 4-1.
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Pelejä tehdään kuten äskeinen Woodleyn säkki ja ff, mutta sitten annetaan heti perään isot uudet 3 ja 14 tilanteessa. Ja annetaan vielä maali. Puolustus on ollut noissa tärkeissä paikoissa täysin unessa. Sitten kun hyökkäys yskii samaan aikaan niin tässä tulos. Neljännes aikaa ja kaksi maalia tappiolla. Paljon saa kyllä ilmeessä tapahtua.

E: Ja sitten vielä onnistutaan ryssimään niinkin yksinkertainen asia kuin potkunpalautus. Vuoristoilma on vissiin tehnyt tehtävänsä. Ei helevetti.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Hetkinen muuten.. Mitä ei-paskajoukkueita vastaan Steelers on edes pelannut tällä kaudella? Seahawks ehkä. Jos Denver on "paskajoukkueen" kriteeri, niin eipä muitakaan mieleen tule.

Ja sori aiempi virhe. Unohdin Steelersin byen ja unohdin, että se on tällä hetkellä "vasta" 4-1.

No kyllä Arizona minun laskuissani menee paskajoukkueeksi edelleen. Kyllä se ainakin paskempi on kuin Seahawks tällä hetkellä.
 

Cube

Jäsen
No kyllä Arizona minun laskuissani menee paskajoukkueeksi edelleen. Kyllä se ainakin paskempi on kuin Seahawks tällä hetkellä.
Joo varmasti. Sait sen kuitenkin kuulostamaan siltä, että Steelers pelaa huonosti nimenomaan paskajoukkueita vastaan. Ehkä näin onkin, mutta eipä se paljon muita vastaan ole toistaiseksi pelannutkaan. Ja on Denver kotona nyt vähemmän paska kuin Bills tai Browns (ainakin ilman D. Andersonia) ja kyllä Steelers niitä myllytti helposti.
 

Cube

Jäsen
Huh, kiitos Denver! Aika viihdyttävä peli oli ja kannatti ehdottomasti valvoa.

Kohtuuden nimissä on tosin sanottava, että tuo Grahamin tilanne meni mielestäni väärin. Tuon videon perusteella rähmäys olisi pitänyt samalla tuomita, mutta tavallaan oikeus kuitenkin voitti tällä tavoin, koska Steelersin tasoittavalla drivella 3-and-long-tilanteessa pari Pittsburghin äijää liikahti linjassa selvästi ennen snappia ja se jäi tuomaristolta huomaamatta. Silti ikävä tuollainen tuomarivirhe, vaikka olihan tilanteessa toki poikkeuksellisen paljon tulkinnanvaraa molempiin suuntiin.

Muutoin täytyy kyllä sanoa, että tänään oli Steelersilla vähän sellainen päivä, jolloin pallo ei vaan pomppinut suotuisasti. En tiedä hyväksyykö Steelers-leiri tätä tosin minkäänlaiseksi selitykseksi. Ainakaan silloin ei muistaakseni hyväksytty, kun Colts/Bengals -pelien jälkeen sanoin, että yksi syy Ravensin häviöihin oli se, että pallo pomppi vastustajalle joka tilanteessa :)

Tämä Broncosin voitosta iloitseminen ei muuten edes ole mitään pelkkää Steelers-vihaa, vaan sympatiat on ihan oikeasti olleet aina Denverin puolella jollain tapaa. Se on näitä Baltimoren varjossa eläviä pikkusuosikkeja, kuten myös Washington ja Jacksonvillekin. Siksi en digannut myöskään siitä, että Broncos leimataan jollain tapaa "paskajoukkueeksi". Mielestäni sillä on edelleen ihan hyvät mahikset mennä pleijareihin tällä kaudella, kunhan vaan Javon Walker palaa jossain vaiheessa takaisin kehiin, Travis Henry ei saa pelikieltoa ja puolustus alkaa pelaamaan juoksua vastaan edes vähän paremmin.

Ei muuta kuin RIP Darrent Williams ja Damien Nash. Hyvää yötä.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Sellainen peli. Hyvä nousu lopussa valui puolustuksen riittämättömyyteen. Jälkeenpäin ajatellen Steelers kaatui tässä pelissä nimenomaan puolustuksen huonoon peliin. Hyökkäys teki 28 pistettä heittämällä 290 jaardia ja juoksemalla about 120. Tuolla suorituksella pitäisi voitto ottaa kotiin vaikka kyllähän hyökkäys yhden maalin tarjoilikin Broncosille ihan suoraan syliin. Puolustuksessa pisti eniten vituttamaan ne kolmas ja pitkä tilanteet, jotka olisi ehdottomasti pitänyt saada pidettyä. Yksi oleellinen seikka mikä pisti silmään oli, että Cutlerille ei saatu välillä minkäänlaista painetta vaikka sitä yritettiin. Huono takakentänkin on mukana pysyä jos painetta ei saada ja sikäli homma kulminoitui tänään ehkä tuohon. Parannettavaa oli kyllä muutenkin vähän siellä sun täällä, mutta tuo paineen antaminen heittodowneilla olisi sellainen asia mitä puolustuksessa kaivattaisiin, jotta nuo ratkaisutilanteet pystyttäisiin hallitsemaan.

Cube: Grahamin tilanne meni kyllä väärin minunkin mielestäni, mutta olisi peli pitänyt pystyä kääntämään ilman sitäkin. Ja mitä tuohon pallon pomppimiseen tulee niin kyllähän Steelers sitä palloa väärään suuntaan pompotti ihan itse (Ward, Roethlisberger, Rossum, Davenport) silloin kuin näitä pompottamisia tapahtui. Mitenkään epäoikeudenmukaisena en tuota tappiota pidä, mutta karvaana kylläkin. No nyt on sitten ainakin panosta Ravens-matsissa vaikka olisi sitä toki riittänyt varmasti muutenkin. Ensin pitäisi kuitenkin hoidella Cincy.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Hohhoijaa. Aika rankasti kyllä vitutti aamulla tuon ottelun jälkeen. Toinen tällainen itseryssitty peli. Steelers voisi olla 6-0 tässä vaiheessa, mutta kun ei ole vaan on 4-2. Turha jossittella.

Itse pelistä ei nyt hirveästi ole edes sanottavaa. Sinänsä ihan viihdyttävä, sanoisinko tuollainen hyvä perusjenkkifutispeli. Kumpikin hyökkäys sai tehtyä pisteitä ja liikutettua palloa, mutta mistään ilotulituksesta ei kuitenkaan ollut kyse. Eli juuri sellainen hyvä, tasainen perusvääntö joka ratkeaa viimeiseen peliin. Tuollaista toivon NFL:n juuri olevankin. Jotenkin voi kuulostaa tosi epätoivoiselta itkemiseltä, mutta mielummin tahdon Steelersin pelaavan tällaisia pelejä jotka joskus voitetaan ja joskus hävitään, kun pelaavan sellaisia Patriots pelejä missä ei ole missään vaiheessa mitään jännitystä. Mielummin sitten vaikka hävitään välillä... kunhan ei tietenkään liikaa hävitä :).

Troy oli pettynyt puolustuksen toimintaan, mun mielestä myös hyökkäyksessä oli parantamisen varaa. Kunnon juoksumyllyä ei saatu päälle vaikka kai sieltä taas 100+ jaardia tuli. Varsinkin sellainen perus rytmiheittopeli puuttui oikeastaan kokonaan. Suurin osa onnistuneista heitoista tuli Roethlisbergerin improvisoinnin tuloksena. Tässä Ben onkin kyllä ihan ehdottomasti liigan huippuja. Romo on vähän samantyylinen, mutta ei oikein muita tule mieleen. Eli sekä Benilla että Romolla on molemmilla tosi maaginen kyky liikkua pocketissa ja sen ulkopuolella. Tosin Romo kyllä lähtee juoksemaan itse paljon herkemmin, kun Roethlisberger taas malttaa odottaa scrimmagen takana vaikka kuinka kauan että vapaa äijä löytyy. Tämä pisti Benin pelissä silmään jo viime kaudella ja taas se nähtiin tuossa eilisessä ottelussa.

Eli hyökkäyksestä puuttui sellainen perusrytmi, oikeastaan vasta siinä viimeisessä draivissa (ja koko ottelun ensimmäisessä draivissa) homma saatiin toimimaan hyvin. Puolustus oli myös huonompi kuin ollaan totuttu. Juoksu pysähtyi tuttuun tapaan, mutta kuten Troykin huomioi niin nuo 3rd & long tilanteet olivat kyllä niin sydäntä raastavia. Ensin saadaan aikaan säkki tai vastustaja ottaa rangaistuksen, mutta sitten kaikki tuo valuu hukkaan maailman ärsyttävimmän pelin, screen-heiton myötä. Perkele.

No onneksi tosiaan tämä AFC North ei olekaan tällä kaudella niin kova divisioona kuin etukäteen kaavailtiin. Steelers säilyy edelleen divisioonakärjessä ja suora pleijaripaikka on omissa käsissä. Ja vaikka tavallaan ärsyttää, että Steelers on nyt hävinnyt kaksi peliä omaan perseilyyn tällaisia keskivertojoukkueita vastaan... vittu... niin ehkä ne toimivat sopivana muistutuksena, että ei Steelersin vielä tällä kaudella pitänytkään mikään SB-ehdokas olla. Eikä se sitä myöskään ole. Ehkä ensi tai sitä seuraavalla vuodella voidaan taas puhua Super Bowleista, mutta kyllä tämä vuosi on tällainen välirakennusvaihevuosi. Eilenkin nimittäin näkyi esim. Tomlinin kokemattomuus. Pidän hänestä kyllä tosi paljon, on selkeästi lempivalmentajani koko liigassa jos sellaisia voi olla, mutta eilen Tomlin kyllä vähän hätäili pariin otteeseen. Ensinnäkin siinä alussa se Wardin vastaanoton haastaminen oli mun mielestä aika epätoivoinen veto. Ja sitten lopussa se aikalisä otettiin ihan liian aikaisin. Jotenkin tuli sellainen fiilis, että Tomlin siinä hätäili, pelkäsi myöhästyvänsä koko aikalisän otossa joten höntyili sitten turhan aikaisin. Eihän tuollaisesta jo ennen potkua otetusta TO:sta mitään hyötyä ole, enemmän uskoisin sen vaan auttavan kickeriä kun tietää ettei toista enää voi tulla. Sen sijaan sitten ne TO:t mitkä pakottavat kickerin potkaisemaan koko potkun uudestaan, ne varmasti kyllä vähän sekoittavan potkaisijan päätä. Periaatteessa nuo aikalisät ovat tosi vittumaisia ja ne pitäisi mun mielestä kieltää, mutta jos kerran kaikki niitä käyttävät niin olisi Tomlinkin voinut sitten käyttää sen oikein. No tuskinpa Elam olisi 15 vuoden veteraanina hirveästi siitä välittänyt eikä matsi näihin ratkennut, mutta vähän junnumokia kuitenkin Tomliniltakin.

Tappio mikä saa mut vieläkin huokailemaan harmissaan, mutta ehkä näistä jotain sitten oppii. Steelers ei ole superjoukkue tällä kaudella, Steelers on pelkästään hyvä joukkue. Ja hyvät joukkueet häviää myös välillä. Ei muuta kuin katse seuraavaan peliin, kuka sieltä sitten vastaan tuleekin. Pitääkin muuten käydä se katsomassa seuraavaksi. Olisiko jo Baltimore?

EDIT: At Cincy näyttää olevan seuraavaksi vastassa. Sen jälkeen onkin sitten Baltimore kotona MNF:ssa.
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Troy oli pettynyt puolustuksen toimintaan, mun mielestä myös hyökkäyksessä oli parantamisen varaa.

Ei muuta kuin katse seuraavaan peliin, kuka sieltä sitten vastaan tuleekin. Pitääkin muuten käydä se katsomassa seuraavaksi. Olisiko jo Baltimore?

Olen samaa mieltä, että hyökkäyksessä jäi paljon parannettavaa. Kuitenkin 28 tehdyllä pisteellä pitäisi voitto irrota tämän vuotista Broncosia vastaan. Toki hyökkäys auttoi vähän denveriläisiä antamalla sen yhden maalin, mutta silti.

Seuraavaksi Cincy ja sitten MNF-matsina Baltimore. Baltimorella on muuten bye vissiin seuraavana eli se pelaa seuraavaksi Steelersiä vastaan. Saa nähdä miten Ravensiin bye vaikuttaa. Tuli tässä päivällä mieleen, että olisiko tuolla viikon tauolla ollut vaikutusta vähän hengettömään ja rytmittömään peliesitykseen. Samapa se toisaalta oliko vai ei, kun voitot lasketaan oli se syy mikä tahansa.
 

Cube

Jäsen
Seuraavaksi Cincy ja sitten MNF-matsina Baltimore. Baltimorella on muuten bye vissiin seuraavana eli se pelaa seuraavaksi Steelersiä vastaan. Saa nähdä miten Ravensiin bye vaikuttaa. Tuli tässä päivällä mieleen, että olisiko tuolla viikon tauolla ollut vaikutusta vähän hengettömään ja rytmittömään peliesitykseen. Samapa se toisaalta oliko vai ei, kun voitot lasketaan oli se syy mikä tahansa.
Ravens on perinteisesti ollut todella kova byen jälkeen. Viime kaudella esimerkiksi bye tuli kahden peräkkäisen häviön jälkeen, mutta loppurunkosarja menikin sitten 9-1. En tiedä onko mitään vaikutusta tosin nyt, niin murheellista on peli tällä kaudella ollut. Jos tuon porukan saisi kerrankin pelaamaan potentiaalin edellyttämällä tasolla, voisi kuka tahansa kaatua. Nykyisellään todennäköisemmin häviää kenelle tahansa.

Isoin etu olisi se, jos Pryce palaisi kehiin.

EDIT: Niin ja en tiedä onko Steelers 6-0 -jossittelu mitenkään järkevää, koska kyllä Ravensinkin pitäisi ihan helposti olla 7-0.. Vaan eipä ole, joten taistelu jatkuu.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys palasi taas voittojen tielle ja en tosin muuta odottanutkaan. Kohtuullisen tiukalle se kuitenkin meni. Tasatilanteessa Dallas blokkasi Minnesotan fieldgold yrityksen ja safety Pat Watkins poimi pallon ja palautti pohjiin asti. Loppulukemat viimeisteli Cowboysin potkaisija Folk kun Vikingsin rookie rb Peterson rähmäsi pallon Dallasille.

Itse en ole pelistä nähnyt kuin tilastot ja highlight pätkän. Näiden perusteella vaikutti olevan ihan ok ja tasapainoinen suoritus ja nyt ei otettu penaltiakaan paljo mitään. Romolta tilastojen valossa ihan kelpo suoritus 31/39 277yards ja 1td. Witten ja Owens koppailivat molemmat mukavan määrän palloja (10 & 7). Kuitenkin puolustus ehkä onnistui parhaiten. Tästä en nyt ole ihan varma, mutta Dallas taitaa olla ainut joukkue joka ei ole päästänyt yhdessäkään pelissä yli 100 yardia juosten?

Seuraavaksi onkin vuorossa bye viikko jonka jälkeen kohdataan tuttu kolmikko Giants (vieraissa), Eagles (vieraissa) ja Redskins (kotona). Näistä olisi mielellään otettava se 3 voittoa....mutta, mutta...noh jatketaan näitten pelien spekulointia sitten kun niiden aika on!
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Tästä en nyt ole ihan varma, mutta Dallas taitaa olla ainut joukkue joka ei ole päästänyt yhdessäkään pelissä yli 100 yardia juosten?
Niin en tiedä että tarkoititko, että Dallas ei ole antanut yhden kaverin juosta 100 jaardia vaiko ettei ole antanut vastustajan yhteensä juosta 100 jaardia. Mutta kyllähän kokonaisuutena Giants ja Vikings ovat juosseet yli 100 jaardia Dallasia vastaan. Menee ihan munanmittauskilpailuksi, mutta Steelersiä vastaan vain Buffalo on juossut yli 100 jaardia tällä kaudella (102 jaardia). Ja muistaakseni kukaan yksittäinen pelaaja ei ole juossut Steelersiä vastaan 100+ jaardia nyt 32 otteluun. Eli ei se Dallas ihan ainut joukkue ole. Varmaan muitakin jengejä löytyisi, sillä Dallas on juoksupuolustuksessa 7. ja Steelers 3. Listan kärjessä on Tennessee.

Turha oli tähän tarttua, mutta menköön vaikka tappion purkamisen piikkiin.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
En tiä mistä oli mulle tarttunut tämä Dallasin 100 jaardinen? Jostain muistan sen lukeneeni/kuulleeni, mutta tietysti olisi hyvä aina tarkistaakin nämä mutu-jutut. Joka tapauksessa tarkoitin yksittäistä pelaajaa. Varmaan sekin sekoitti kun tällä Minnesotan Petersonilla oli kuitenkin alla 5 peliä joissa jokaisessa +100 yardia ja johti rushing tilastoa. Nooh...oli miten oli ja hyvä että Fawkes korjasi. Hieman yllätyksenä tulee ainakin meikäläiselle, jos tosiaan Tennesee on kärjessä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös