Jarkko Nieminen kaudella 2007

  • 48 105
  • 396

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Hienoa Jarkko! Kaksinpelissä putosit sinua montakymmentä pykälää alempana olevalle pelaajalle, joka tosin on kenelle tahansa mahdoton voitettava

Tällä kaudella Santoro on voittanut mm. seuraavat nobodyt: Carlos Moya&Tommy Robredo, viime kaudella mm. Mikhail Youzhny, David Ferrer ja tämän lisäksi mm. hävisi Federerille vasta kahden tiukan tie-braken jälkeen. Joten aika naurettavaa kitinää, kun selvästi ei tiedä tenniksestä mitään.

Noh tätä samaa tekstiä kyllä tässä ketjussa saakin aina lukea, kun Nieminen häviää. Kuitenkin Jarkko on tälläkin kaudella, vaikka pelannut vähän "niin ja näin" ollut pari kertaa semeissä ja kerran QF:ssä(Mumbai juuri). Nieminen on pelannut suurimman osan vuodesta kuitenkin Masterseja/Slameja ja siitä huolimatta voitto/tappio on selvästi plussalla.

Kyllä, Niemisen pelissä olisi parannettavaa ja kyllä Jarkko voisi palkata valmentajan, mutta ei kannata ihan höpöjä silti suoltaa.
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jarkko Nieminen on paskin top-20 ikinä ollut pelaaja. Tämä keskustelu loppuu osaltani tähän, jollei joku keksi huonompaa pelaajaa, joka olisi vieraillut top-20:ssä.
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
No nyt tuli turpaan Tokion 2. kierroksella Boris Pashanskilta (SRB, ATP-90) luvuin 3-6, 6-4, 4-6..
 

scholl

Jäsen
Taas todistettiin, että Jarkko häviää vain top 10 pelaajille. Ehdotan seuraavaa: laita top 20 pelaajien nimet johonkin kulhoon, peitä silmäsi, nosta yksi nimi sieltä ja seuraa hänen otteitaan seuraavat kuusi kuukautta. Sen jälkeen tule kertomaan, että ottaisitko takaisin mielummin Niemisen, jonka seuraaminen johtaa aina pettymykseen.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Jarkko Nieminen on paskin top-20 ikinä ollut pelaaja. Tämä keskustelu loppuu osaltani tähän, jollei joku keksi huonompaa pelaajaa, joka olisi vieraillut top-20:ssä.

Itse nyt ottaisin tämän kommentin kehuna Niemistä kohtaan, vaikka sitä et selvästi yrittänytkään. Tuohan tarkoittaa vain sitä, että Jarkko on ylisuorittanut, kun on niinkin paskana pelaajana noussut parhaimmillaan top-20:een. Hienoa Jakke!
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tappio Pashanskille oli kyllä huono suoritus, varsinkin kovalla kentällä. Nyt on kyllä se jokin pahasti kateissa.

Tappio Santorolle on vuorostaan niitä tappioita, joissa rankingeilla voi pyyhkiä perseensä. Esim. Safin on keskinäisissä matseissa tappiolla taikurille 2-7, takkiin tullut niin Slamissa kuin Olympialaisissakin.

Tenniksessä kahdenkympin sakkiin pääsy on jo luja meriitti, puhumattakaan kahdesta Slamin kvartsista, kovempi kuin keihään ja kuulan piirimestaruudet tai kaiken maailman arvoskabat. Mut tätä aihetta ei todellakaan kannata jauhaa täällä.


MACK
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tenniksessä kahdenkympin sakkiin pääsy on jo luja meriitti, puhumattakaan kahdesta Slamin kvartsista, kovempi kuin keihään ja kuulan piirimestaruudet tai kaiken maailman arvoskabat. Mut tätä aihetta ei todellakaan kannata jauhaa täällä.

Niin, aika harva täällä selvästikkään tenniksestä paljoa tietää. Toisaalta kyllähän sitä edes pienissä piireissä sitten voi asioista keskustella. Tosin itse pitäydyn mielummin tenniksestä puhumisessa, kun Jarkosta puhuttaessa tuntuu että joillakin ei ole mitään muuta kuin avautumista aina Jarkosta tähäänkin ketjuun tuotettavana.

edit:Ja unohtui sanoa, että kuka se Safin on, eihän se ole edes top-25:ssä..
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmaan joku nobody, jolla ei pää kestä.

En tiedä kuinka moniulotteiseksi sarkasmisi oli tarkoitettu, mutta Marat Safiniahan nimenomaan pidetään, ainakin joskus pidettiin, tenniksen styroksipäiden isänä ja äitinä, joka parasta peliä pelatessaan kaataa kenet tahansa, mutta pelin takkuillessa tuskastuu ja häviää jopa Niemiselle.
 

scholl

Jäsen
Tuntuu vähän siltä, että yksilöurheilijalta ei saa odottaa minkäänlaista menestystä, koska sehän on hänen elämänsä ja hän saa tehdä sillä, mitä tahtoo. Jos joku kritisoi niin urheilijasta tehdään marttyyri. Boris Becker kertoo kirjastaan siitä, miten hän jäi aikaerojen takia unilääkkeisiin. Hän sanoi, että lääkeriippuvuus vaikutti todella paljon hänen uraansa. Tuli huonoja vuosia, koska oli liian paljon otteluita, joissa hän oli niin unessa ekassa erässä, että se meni ihan ohitse.

On aivan päivänselvää, että Niemisellä on myöskin jotain isoja ongelmia. Ehkä ei ole kyse mistään sopupelistä, vaan se voi olla, että muija on ongelma tai sitten on juuri joku lääkeriippuvuus tai sitten itsetunto on todella heikko tai voihan olla, että mies on esim. maanisdepressiivinen. Ihan normaali ei voi olla, jos välillä on loistavia otteluita ja välillä totaalisen ponnetonta eli mitään tasaisuutta ei ole.

Tulee mieleen Ralf Schumacher. Siinä vaiheessa kun muija alkoi päättämään asioista ja pomputtamaan, on kaikki mennyt päin seiniä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Solomonille Safinista noin yleisesti voi todeta, ettei kahden Slamin ja usean DC-ottelun ratkaisija voi olla varsinainen styroksipää. Safin on kyllä useimmiten henkisestikin aika kova, silloin kun oma peli on suht kunnossa. Pelannut paljon voitokkaita trillereitä sekä GS-kisoissa, että varsinkin Davis Cupissa. Se on vähän eri asia kun miehen peli on kateissa, mut silloin nimenomaan tuskastuu siihen ettei oma peli kulje, ei varsinaisesti menetä matsejaan pään pehmenemiseen. Esim. rauhallinen ja tyylikäs Henman oli paljon pahempi pehmopää.


MACK
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kertokaapa te paljon tenniksestä tietävät, että mitkä ovat Jarkko Niemisen vahvuudet tennispelaajana. Ja älkää vaan sanoko, että on hyvä rikkomaan vastustajan peliä. Tuolla taktiikallahan Jarkko ilmoittaa joka matsiin lähtevänsä. Koomista on tietenjin se, että KAIKKI vastustajat tietävät tämän.

Niin aivan, MITKÄ VAHVUUDET!
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se on vähän eri asia kun miehen peli on kateissa, mut silloin nimenomaan tuskastuu siihen ettei oma peli kulje, ei varsinaisesti menetä matsejaan pään pehmenemiseen. Esim. rauhallinen ja tyylikäs Henman oli paljon pahempi pehmopää.

No siinä tapauksessa korjataan styroksimetafora osuvammalla.

Safinin pää ei ole koskaan pehmeä vaan liian kova, kuin nuija. Toisinaan ryhtyy, saatana, nuijimaan itseään, jolloin ei helpolla saa vaihdettua kohdetta kesken matsin.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
No niin! Tukholman avoin tennisturnaus, joka käytännössä alkaa tänään, on kaavioltaan sellainen, että Jakke, joka on sijoitettu kuudenneksi, voisi päästä puolivälieriin James Blakea vastaan. Sitten kaikki onkin sattumaa, joku voisi pelätä jopa pettymystä.

Avauskierroksella vastaan tulee karsinnat läpi rämpinyt nuori saksalainen Tobias Kamke, jonka Entry-ranking on 252. Mikäli Jarkko voittaa Tobiaksen, tulee seuraavana vastaan voittaja ottelusta Peter Luczak-Benjamin Becker.
Ensin mainittu on australialainen ja toisena mainittu saksalainen. Entry-rankingit: Luczak 84., Becker 78.

Sitten alkaakin puolivälierässä vastus koventua. Uussan ykkössijoitetun James Blaken - entry 7. - ja Niemisen tiet kohti pyttyä sattuvat samaan liittymään ja vain toinen on menevä siitä tienhaarasta eteenpäin eli semifinaaliin. Näillä näkymin välierässä tulisi vastaan Fernando Verdasco, entry 32.

Katsokaa itse kaavion alapuolelta mitä tuleman pitää.

Tukholman kaavio.
 

Nahkaparturi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiseeraan TuToa
Jarkolla on tässä kisassa paljon panosta, sillä viime vuodelta on puolustettavana finaalipaikan pisteet. Putoaminen alkukierroksilla heivaisi Jarkon ulos top-30:stä.Viime vuonna Jarkko hävisi kisan ykkössijoitetulle, Blakelle.

Tobias Kamkesta en ole ennen kuullut edes nimeä, mutta hän tiputti karsinnoissa jo laskevan tähden, Max Mirnyin. Mirnyi taitaa nykyään keskittyä yhä enemmän nelinpeliin, sillä siinä hänen rankinginsa on 12:s ja onhan hän ollut dubbelissa joskus ykkönenkin.

Uskoisin Jarkon selviytyvän toiselle kierrokselle. Sekä Luczakin että Beckerin Jarkko on kohdannut kerran aiemmin. Luczakista on voitto, mutta Beckeriä vastaan tuli tappio viime vuonna Tokion kisassa.

Nelinpelissä Jarkko on totutusti mukana Robert Lindstedtin kanssa. Molemmat saivat tililleen Mumbain kisassa ensimmäisen nelinpelitittelin runsas viikko sitten. Tokiossa Lindstedt pelasi dubbelia Jordan Kerrin kanssa ja sieltä tuli heti perään toinen kisavoitto. Tämän ruotsalaiselle suo, koska kiertää ainoastaan nelinpelikisoja, ja niistähän ei paljon tienaa, jos ei menesty.

On Tukholmassa vielä lisääkin suomalaisväriä. Juho Paukko ja Ruotsin Filip Prpic saivat villin kortin nelinpelin pääsarjaan, jossa heidän avausvastustajansa on Usan Lipsky/Martin. Juhon kaksinpeliranking (411) ei ihan riittänyt paikkaan karsintasarjassa.
 

esse25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jakella näyttä kulkevan Tukholmassa. Eka erä 6-0 aikaa kului tähän 19minuuttia ja vastassa kuitenkin ihan ok pelimies.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Jakella näyttä kulkevan Tukholmassa. Eka erä 6-0 aikaa kului tähän 19minuuttia ja vastassa kuitenkin ihan ok pelimies.

Jep, 2-0 -voittohan sieltä irtosi, tosin Jakke säikytteli toisen erän ollessa tilanteessa 5-4 Niemisen syöttövuoron jatkopalloilla kun Lusikalla oli pari kertaa A.

Puolivälierässä tulee vastaan odotetusti USA:n James Blake, joka tosin joutui melko tiukoille Frank Dancevicin kanssa hävittyään ensimmäisen erän ja toinenkin erä meni Blakelle "vain" 7-5.

Toivottavasti ei vielä tie nouse pystyyn.
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Hieno taistelu Niemiseltä vaikeasta 5-2 tilanteesta erävoittoon 6-7(1-7)
Nyt vielä toinen erä kotiin ja välieriin!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Perkele kun on digikanavia vaikka kuinka mitalla ja ykskään ei näytä...no, tärkeintä on että tulis voitto, olis muuten yks Jarkon uran kovimpia päänahkoja...mut ei mennä asioiden edelle

edit. vittu mitä paskaa toi "liveseuranta", päivittyy noin kymmenen minuutin välein.

edit 2. se oli siinä sitten, kolmas erä Blakelle 3-0 tuplabreikillä. Taas oli saumat, mut ei kun ei. Jarkko johti tokan erän kolmatta geimiä jo 0-40, siitä breikki niin ois voinu olla himassa.
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
No, kyllä eilinen antaa taas uskoa Jarkon tekemisiin. Mutta eipä siitä pääse mihinkän että tuo saldo top-10 pelaajia vastaan on murhaava; taitaa olla 6-35.

Ei Nieminen hirveän monta sijaa taida tippua vaikka 100 pistettä jää vähemmän plakkariin.Tai no, 4 sijaa taitaa tulla takapakkia.

3 turnausta kautta jäljellä. Ensin Madridin Masters jossa Jarkolla 5 pistettä viime vuodelta. Pietarissa pitäisi päästä puolivälieriin jotta pistetilanne paranisi. Sitten Pariisi jossa puolustettavana 125 pistettä. Tärkeää olisi että nyt ei lipsuttaisi ATP-listalla. Alkaa nimittäin olla hiinä ja hiinä onko Jarkko ensi Australian avoimissa sijoitettu.

Ensi kaudeksi olisi tärkeää saada hyvä alku. Niemisellä ei nimittäin ole juurikaan pisteitä puolustettavana Australian avoimia ja Marseillen turnausta lukuunottamatta.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Korjataan sen verran että Jarkko pelannee Baselissa Pietarin sijaan. Madridissa tulee ekalla kierroksella vastaan karsija, Itävallan Stefan Koubek (ATP-60) ja toisella tulisi sitten Kroatian Ljubicic joten helpolla ei todellakaan päästä. Kolmannella vastassa tod.näk David Ferrer ja puolivälierässä itse FedEx. Keskinäiset ottelut Koubekia vastaan Jarkolle 2-0, pelit tosin pelattu vuonna 2003. Ottelu on toisena kentällä jossa peli alkaa klo 12 Suomen aikaa.

Nelinpelissä Nieminen/Lindstedt kohtaavat parin Karlovic/Verdasco, toisella kierroksella vastaan tulisivat Bryanit.
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Turpaan tuli Koubekilta 3-6 6-3 4-6. Jotenkin kuvaavaa Jarkon pelille on se että mies oli tappiolla viimeistä erää 0-5 mutta mursi Koubekin syötön kahdesti tullen jo 4-5:een. Sitten tietysti Jarkko menetti (taas) oman syöttönsä ja ottelu oli sillä selvä.

Eipä tämä turnaus nyt taida Jarkon rankingia hetkauttaa kun myös viime vuonna tuli takkiin ekalla kierroksella mutta kyllä kohta oikeasti jotain pitäisi tehdä. Siis muutakin kuin mennä armeijaan.
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Turpaan tuli Koubekilta 3-6 6-3 4-6. Jotenkin kuvaavaa Jarkon pelille on se että mies oli tappiolla viimeistä erää 0-5 mutta mursi Koubekin syötön kahdesti tullen jo 4-5:een. Sitten tietysti Jarkko menetti (taas) oman syöttönsä ja ottelu oli sillä selvä.
Ja mainittakoon vielä kaiken kukkuraksi, että Niemisellä oli yksi pallo jo 5-5 tasoitukseen.

Jottain tarttis kyllä tehdä. Valmentaja, missä pelaa?
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niemis-Jarkko on kyllä on hyvä esimerkki urheilijasta, jolla on kilpaurheilijan keho ilman kilpaurheilijan päätä. Nyt mies on hakannut päätä seinään jo niin pitkään, että olisi kenties aika palkata päätoiminen valmentaja, joka kiertäisi kisoissa mukana. Lisäksi tarvitaam väistämättä Juri Haninia, joka lienee muovannut esim. O-P Karjalaisen päästä kilpailukuntoisen.

Jarkko, oot tällä hetkellä sysipaska tenniskentällä.

Ei muuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös