Rekkaribongausketju

  • 208 369
  • 1 764

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Niin no, sehän on ihan itsestään kiinni. Tällä hetkellä olen jumittanut numeroa 14 varmaan kaksi kuukautta, ja jos tietäisin sen jossakin lähistöllä olevan niin varmaan kävisin hakemassa pois. Mutta sitten taas sattumanvaraisesti siirtyisin etsimään numeroa 15.

Tukkutorilla Chef Wotkinsin talon vieressä löytyypi 14. On paikalla ihan päivittäin. Eli sieltä bongaamaan, jos siellä päin satut liikkumaan.
Itsellä vieläkin hakusessa nro. 17.
 

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Numero 25 ollut hakusessa Oulussa jo reilun kuukauden. Helsingissä kävin viikon päivät pyörimässä, ja 24 löytyi heti junasta ulos astuessa, mutta 25 ollut siitä asti kateissa. Jos jollakulla on vinkkiä, mistä löytyisi, olisin kovin kiitollinen.

Täytyy toki huomioida, että enpä ole myöskään numeroita 26-30 huomannut viimeisen kuukauden aikana, joten samanlainen ahdinko lienee luvassa jatkossakin.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Hemmetin 31!!! Tänään näkyi 30, 32, 33, 36 x2 ja 38!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kymmenen kuukautta uudesta alusta ja 14 haussa. 17, 20, 21, 28 ja 30 olis ihan hollilla päivittäin, kun nuo puuttuvat löytyis. 9 oli helvetin tiukka, useita kuukauksia meni. 10, 11, 12 ja 13 parissa viikossa.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Pääsisi taas tyhmän joukkueen kannattajan ohi..
Tyhmän joukkueen kannattajan vai tyhmän joukkueen kannattajan? No, miten vain - jutut ovat kuin Demi-lehden keskusteluosiosta.

68 eilen, 69 odottaa Pihlajamäessä huomista kotiinpaluuta. On sellainen vanha jenkki joka ei ole liikkunut aikoihin...pääsee maanantaina metsästämään nroa 70. Oli hyvä viikko, löytyi 66-69.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
miten vain - jutut ovat kuin Demi-lehden keskusteluosiosta.

Luetko sinä rakas Datsun Demi-lehteä ja sen keskusteluosiota? Ei olisi uskonut.

Hyvä että edistystä tulee sullekin pitkästä aikaa. Itse näytän jämähtäneen hyvän hetken jälkeen numeroon 74. Ei NÄY vaikka kuinka kyttää. Eilen Rauman reissulla vastaan ajeli numerot 71,72, 75 kahdesti, 77 ja 78. Alkaisipa liiga jo, jos vaikka noita samoja tulisi vastaan siloinkin. 74 on vaan hukassa.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Periaatteessa vitutusketjun materiaalia, mutta:

Olin hakemassa numeroa 35, jonka yhtenä päivänä sitten bongasinkin. Samana päivänä tuli vastaan myös 36, jonka vieressä istunut huomasi, mutta itse en kun piti silloin keskittyä ajamiseen (oli hankala paikka jossa ei ollut aikaa katsella vastaantulevien rekkareita).

Noh, sen jälkeen olen nähnyt 37:n, 38:n ja 39:n. Mutta kun ei niitä voi laskea...

EDIT: nyt on bongattu myös 40, mutta kun se penteleen 36 puuttuu välistä...
 
Viimeksi muokattu:

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Itse näytän jämähtäneen hyvän hetken jälkeen numeroon 74.

Ja PYH! Emäntä myymässä lippuja erääseen tapahtumaan ja itse sain pyöriä kaupungilla vapaasti kolmisen tuntia. Erään huoltoaseman pihalla nökötti numero 74 ja noin tunnin kuluttua kaupungilla erään kaupan edessä numero 75. Voisin vihjaista näistä numeroista muillekin. On meinaan aika usein olleet samoissa paikoissa. En vaan ole ennen kiinnittänyt huomiota noihin numeroihin. No etsikää itse ensin ainakin kuukauden ja katsellaan sitten. Tai eihän tyhmän joukkueen kannattaja muille mitään paljasta. NI.

Sitten kun Datsun kaartaa poriin, niin asia on ihan eri.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Luetko sinä rakas Datsun Demi-lehteä ja sen keskusteluosiota? Ei olisi uskonut.
Suosittelen lämpöisesti! Esimerkiksi sitä keskustelua kun teinimisu oli kriisissä kun poikaystävä katsoo pornoa. Priceless!

Eilen näin Käppärässä vanhan Vauxhall Victorin jonka rekkari oli 79. Meikällähän on sinne vielä matkaa - mutta ilmoottele jos tarttet tuon. Mä annan tarkemmat koordinaatit sitte.
Enhän mä silti tiedä asuuko se vakituisesti just siinä osoitteessa.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Jees, lauantaina läpikulkumatkalla bongattu Forssan linja-autoasemalta 8. Ja kuinka hauska oli huomata heti pohjoisen paluun jälkeen, että se kasi on tässä Kemi-Rovaniemi-akselilla tullut parikin kertaa vastaan. Ei siinä, ysiä katsellaan seuraavaksi.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Sen verran on tullut nähtyä ykkösellä alkavia kaksinumeroisia rekkareita tuolla Jyväskylän keskustassa viime aikoina, että tekisi jo mieli päästä niiden kimppuun. Tänään tulikin onneksi kasi vastaan Yliopistolta ajellessa. Nyt sitten vielä se ysi, jota ei olekaan sitten seiskan bongaamisen jälkeen näkynyt.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Nyt sitten vielä se ysi, jota ei olekaan sitten seiskan bongaamisen jälkeen näkynyt.
Yksi ysi on tavattavissa Taulumäen suunnalla. Lähes joka kerta on ollut omalla paikallaan, kun olen ohi kävellyt. Tarkemmat tiedot yv:llä.

Itselläni on ollut muutaman viikon 16 haussa. 14 bongattuani se tuli vastaan lähes välittömästi, mutta 15 löydyttyä sitä ei ole näkynyt.
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Hahaa, 14 kiiti kotikulmillani tänään. Taas alkaa olla jotain tiheyttä näissä bongailuissa, kun koko kesä meni tosiaan ilman bongauksen bongausta, vaikka välillä suorastaan asuin maantiellä.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
...Erään huoltoaseman pihalla nökötti numero 74 ja noin tunnin kuluttua kaupungilla erään kaupan edessä numero 75...
Kiri kiri kiri...ihmeellinen päivä. Vasta bongaamani 69 tuli vastaan tänään heti uudelleen. Ja kun käännyin vt 6:lta vt 14:a kohti Savonlinnaa niin 70 ajoi vastaan (komee Alfa). Pikkuisen ennen S-linnaa näin Vanetten pysähtyneenä tien varteen. Ajattelin että tuosta heti 71 niin kyllä lämmittää...ja 71 se oli! Ihan pääsi spontaani hihkaisu!
Muutama km ja 71 uudelleen...erikoista, outoa!

Tiedän yhen saletin 72 Joensuussa - valitettavasti en ole menossa sinne viikkoihin...
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
14 ja 15 tänään, alle 5 min Porin ja Rauman välillä. 16, huhuu, missä luuraat?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Jaahas vähän päivitystä tilanteeseen.
21 tuli vastaan torstaina ja tänään 22, 23 ja 24. 22 ja 24 oli kivasti vierekkäin parkissa ja 23 piti käydä hakemassa sieltä missä näin sen aiemmin. Ja luonnollisesti sitten uudestaan katsomassa se 24. Harmittaa vaan kun aiemmin nähty 25 katosi johonkin.

P.S ihan pikku vinkkinä jos ei ole aiemmin mainittu niin kannattaa mennä pikku ralleihin pyöriin. Sieltä saattaa helpostikkin löytää etsimänsä... Erityisesti jos kyse on historic ralleista. Sieltä löytyy hyvin kaksi numeroisia autoja

Editti: Uuuh tulihan se 25 sieltä vastaan kun liikenteeseen lähti. Aika ekstaasissa ollaan kun 4 numeroa bongattu parin tunnin sisällä. Joskus mennyt viikkoja ettei yhtään ja nyt alle 3 tunnissa 4 numeroa !
 
Viimeksi muokattu:

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Itsellä vieläkin hakusessa nro. 17.

No niin. Tänään sitten tuli bongattua nro. 17. Tosin niitä löytyi sitten tunnin sisään kolme. En kyllästy ihmettelemään sitä, miksi aina kestää jonkun numeron löytyminen, ja kun se sitten löytyy, löytää niitä monta saman päivän aikana. Bongasin myös numeron 18 tänään eli seuraavaksi 19. Jossain muistan sen nähneeni, ihan vakiopaikalla, mutta enpä muista tähän hätään missä.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
HEI JES!!!! 31 nähty Autobestin pihassa! Siellä näkyi myös 33. Vielä kun 32 näkyisi jossain...
 

juza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tyttökaverin kanssa keskusteltiin ajomatkalla, notta josko aloittaisimme rekkaribongauksen. Mietimme, että voisimme tehdä helpon ja pehmeän laskun aloittamalla loppupäästä, eli 999:stä.

No. Heti ensimmäinen vastaantullut auto aiheutti niin suuren vitutuksen, että päätimme lopettaa kyseisen touhun.

Vastaan porhalsi 998 päätteinen kilpi.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
.. seuraavaksi 19. Jossain muistan sen nähneeni, ihan vakiopaikalla, mutta enpä muista tähän hätään missä.

No joo, tänään on ollut mainio päivä bongauksen suhteen. Ensin bussissa istuessani bongasin numeron 19 ja puolisen tuntia myöhemmin ohi ajeli 20. 21 on varmassa paikassa, mutta en jaksanut tänään koukata sitä kautta, vaikka tiesin mistä löydän kakskakkosen. Ehkä huomenna jaksaisin sitten...
 
Täällä...

...myöskin lähdetään mukaan rekkaribongailuun! Kova haastehan tämä maalaiskylän miehelle on, mutta yritetään nyt kuitenkin...
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Noin. Eilen näkyi ensimmäinen "vanharekkaribonmgaus". Eli siis numero 32 oli valkoisilla kirjaimilla ja numeroilla mustalla pohjalla. Lisäksi tänä aamuna krapulassa talsiessani kouluun piti hetki kohdistaa katsetta että onko tuossa 33. Olihan se.
 

Pinturicchio

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Juventus, Jokipojat
Puuh, kohta on kuukausi mennyt nroa 18 etsiessä. Pian napsahtaa vuosi täyteen tämän "harrastuksen" parissa, joten bongaustahti on ollut todella hidasta. Tämä tosin selittyy sillä, että oma autoilu on ollut viimeisen vuoden ajan täysin minimissä, eikä tuolla Joensuun keskustassa hirveästi ole noita pieniä lukuja fillarin selästä löytynyt. Kahdenkympin yli kun pääsee, niin sitten saattaisi hieman homma helpottua.

Mutta mukavaa "ajanvietettä" tämä on ja pari kaveriakin on ryhtynyt metsästämään. Taitaavat vaan penteleet painella kohta jo ohi..
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Tämä on niin käsittämätön harrastus että täytyy ilmoittautua mukaan. Tai oikeastaan päätin aloittaa jo muutama viikko takaperin, kun ketjuun ekan kerran törmäsin. Nyt pari päivää sitten tuli vastaan EVA-1 ja bongailu on virallisesti korkattu. Tietenkin heti samana iltana meni STT-1 ohi, perhana...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös