Pokerikeskustelu

  • 898 325
  • 6 377

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Koko päivän tehnyt stackilla sankaricalleja 67%-92% suosikkina ja kertaakaan ei ole pitänyt. En tiedä pitäisikö itkeä vai olla itsestään ylpeä.

Itsellä oli eilen tuommoinen päivä. Ekat kerrat kun meni all-in ja oli noin 80% suosikki, hymyili ja odotteli merkkien tulevan kotia. Viimeisillä kerroilla jo tiesi, että ohi se vetää kuitenkin, ja vetikin.
Tuosta kimmastuneena poistin eilen kaikki pokerisoftat koneelta, ja ainakin loppuvuoden ajattelin olla pelaamatta.
Ja tuo softien poisto voi olla jopa hyvä juttu, sillä minulla on paha tapa ladata lisää rahaa, ja lyödä päätä seinään, vaikka kaikki merkit on lopettamisen kannalla. Ja normaalisti se päivä vain paskenee, kun rupeaa pelaamaan tyhmästi.
Mutta eilen tosiaan tuli vain poistettua softat. Edistytäkö?
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Joopasta joo. Täydet apinat särkevät käsiäni niin hirvittävällä tahdilla, että ei tästä tule mitään. 3-bettejä maksellaan A2o:lla ja T9o:lla. -8 buy-iniä NL25:ssä, 9 tuntia pelattuna.

Ajatelkaa nyt tätä. 3-bettaan AK:lla. Tulee maksu. Floppi Q74. Lyön 70%. Maksu. Turn check river check. Vihulle runner runner väri A8s:llä!
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joopasta joo. Täydet apinat särkevät käsiäni niin hirvittävällä tahdilla, että ei tästä tule mitään. 3-bettejä maksellaan A2o:lla ja T9o:lla. -8 buy-iniä NL25:ssä, 9 tuntia pelattuna.

Ajatelkaa nyt tätä. 3-bettaan AK:lla. Tulee maksu. Floppi Q74. Lyön 70%. Maksu. Turn check river check. Vihulle runner runner väri A8s:llä!

Jos tunnet termit 3-bettaaminen ja runner runner niin ei muuta kuin ylemmäs kuin 25NL. Ei niissä minipöydissä mene kuin hermot. 50NL peli muistuttaa jo etäisesti pokeria.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Hehe, brittikaveri lähti karkuun pöydästä, kun sanoin sen lukevan liikaa Negreanua. Sanoi olevan liian hyvä readi multa.
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Kotiutin viimeiset 200 euroa Partylta kortille äsken. Ei tuollaista pelleilyä enää viitsinyt katsella. Viimeinen setti vs. setti teki tehtävänsä. 10 binin tappioputki NL25:ssä, ugh. Vihut olivat täysiä postflop-apinoita. Itsellä ei yksikään valmis käsi pitänyt tai yksikään veto (oli ainakin 5 combodrawta!) täyttynyt. AJ AQ tai AK osui ehkä kerran kymmenestä floppiin. 6000 pelattua kättä 24 h sisään ja kaksi kertaa sain setin vihun pf-korotukseen. Toisesta en voittanut mitään ekstraa ja toisessa ässäsetti vastassa.
 

Morgoth

Jäsen
Viimeinen setti vs. setti teki tehtävänsä. 10 binin tappioputki NL25:ssä

Lopeta NL25 ja siirry suoraan NL50aan. Mä en ikinä varmaan ole pelannut NL25 voitollisesti, jotenkin sen taso on mielestäni 'ihan käsittämätön'. NL10 on ihan helppo (vaikka luulisi sen olevan vielä järjettömämpi) mutta sitten taas NL50ssa pärjään, mutta NL25 ei vaan suju. Outoa, mutta totta.

Itse lopetin pokeritaukoni tuossa vähän aikaa sitten ja pelasin huvikseni ydehn MTTn ja taas tuli nopeasti mieleen miksi ihmeessä noissa menee mielenterveys.

Olin chipleader ja jotain 15 pelaajaa jäljellä. Mulle käteen AA sb:ssä ja pyödän kolmanneksi isoin stäkkiä menee all-in. No, tietysti koolaan ja kaveri näyttää QQ ja turnilla tietysti Q.. Noh, sitten seuraava käsi ja käteen tulee AQs ja tiltti-pusken sen. Joku koolaa ja näyttää A10o. Noh, ajattelen että saanpa edes osan chipeistä takaisin, mutta turn tuo tietysti sen kympin. Kaksi jakoa ja yhtäkkiä olinkin pihalla koko vitun turnauksesta enkä edes koko turnauksessa tehnyt juuri edes virheitä. Seuraavassa turnauksessa pitää vain ilmeisesti pelata paskoilla niin kukaan ei vedä ainakaan ohi. Tuli vaan mieleen, että jaksaako grindaamista taas aloittaa vai antaisiko joku vitun pokerin pysyä 'lomilla', kun tämä on näköjään taas niin tätä...
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Oletkos Milhouse kokeillut pokerev -nimistä softaa? Sillä on mukava katsella, miten on session all-init menneet EV:n suhteen. Pieni varoitus sen suhteen, että tuolla softalla kannattaa käyttää mielestäni ainostaan sitä luck -näytön all-in -toimintoa, se ei jätä tulkinnan varaa ja logiikassakaan ei ole säätämistä. 10biniä on helvetin paljon kieltämättä, mutta ei kain tuossa pitäisi olla ongelmaa, jos olet koko ajan edellä?
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
10biniä on helvetin paljon kieltämättä, mutta ei kain tuossa pitäisi olla ongelmaa, jos olet koko ajan edellä?

10 biniä on ihan normi kuoppa. Ei mitään ihmeellistä eikä edes kovinkaan harvinaista. Kaverini kysyi eilen supportilta tilastoja viimeisimmistä setillä vedetyistä allinneista flopilta: 24 allinnia, 22 tappiota. Oli supportissa sanonut ettei ole koskaan nähnyt vastaavaa. Iso osa nuista on ollut Setti vs ylipari tilanteita eli 93% suosikkina hilut keskelle.

Itsekin kuoppasin vähän aikaa sitten 18 biniä. Joskus ei vaan voi voittaa ja oli toki pelin sekoamisellakin osansa. Onneksi kassa kesti tuon ja nyt ollaan kirimässä takaisin.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Se on aina yhtä yllättävää, kuinka paljon näitä epätodennäköisiä putkia porukoille sattuu, mutta kyllä nää lähes kaikki mahtuu normivaihtelun piikkiin. Itelläni on kuuden allarin putki turnauksista, missä pusken yliparilla/rattailla/setillä/suoralla/pikkuvärillä kolmen saman värinkortin pöytään joko flopilla tai turnilla, ja vihu vetää ohi parilla saaden neljän pöytäkortin värin.

Tilastoinnista on paljon apua, koska muisti on ihmisellä kovin valikoiva.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Näille viesteille ei jaksa edes nauraa. Rigged sitä rigged tätä. Voi vittu.

Samaa mieltä. Ja on se kumma miten 7 käytettävissä olevasta kortista näiden itkijöiden mukaan saakin käyttää vaan 2-5 korttia ts. voittaja pitäisi julistaa taskukorttien tai flopin jälkeen. LOL herätkää ny saatana todellisuuteen.

No Limit Texas Holdemissa jaetaan kaksi korttia käteen ja viisi pöytään ja sen jälkeen katsotaan kuka on voittaja.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusimmassa Tiede -lehdessä oli ihan kelpo juttu pokerista. Ei mitään sellaista ihmeellistä, mitä paljon pelaavat eivät muutenkin tietäisi, mutta oli ihan virkistävää lukea puolueettomalta maaperältä kirjoitettu juttu pokerin pelaamisesta, ja pokerissa pärjäämisestä.
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Se noissa downswingeissä on pahinta, että ei enää usko omaan tekemiseensä. Alkaa nähdä vastustajat parempina pelaajina kuin mitä todellisuudessa ovat ja itsensä huonompana kuin oikeasti on. Tieto omasta hyvyydestä on aika turhaa siinä vaiheessa, kun usko alkaa loppua. On varmaan parempi olla hieman huonompi ja uskoa tekemiseensä, kuin olla todella hyvä ja menettää helposti toivonsa.

Tuohon riggediin sen verran, että joku AK vs. A3:n bluffi K73r-floppiin 9% equityllä on normitilanne, mutta AA vs. Q9s AT3-värinvetofloppiin 28,5% equityllä on aina ja iankaikkisesti RIGGED! Varsinkin jos kaveri esittelee melansa kokoa 4- tai 5-bettaamalla flopilla. Kyllä softanvalvoja toisessa päässä tietää milloin työmies on palkkansa ansainnut.
 

Morgoth

Jäsen
Se on aina yhtä yllättävää, kuinka paljon näitä epätodennäköisiä putkia porukoille sattuu, mutta kyllä nää lähes kaikki mahtuu normivaihtelun piikkiin.

Varmaan enemmän psykologian kuin matematiikan ja tilastotieteen kannalta kiinnostaa nämä. Harvoihan kukaan valittaa upswingeistään (varianssiahan on vaan toiseen suuntaan, eikö?) ja kuinka onnekas silloin onkaan vaan niissähän kaikki on taas kiinni omasa erinomaisuudesta. Silloinhan vain peli menee niin kuin sen pitää eli jokainen ässäpari kestää ja aina, kun rahat menee sisälle suosikkina niin voitetaan. Noihan se kuuluukin aina mennä? Mutta kun menee huonosti niin oma peli on virheetöntä, mutta vihut vaan menevät aina ohi ja koko maailmaa on tätä maailman epäonnisinta kortinlätkijää vastaan.

Brian Townsendin (sbrugby) blogissakin mies valitti downswingistään ja kuinka oma peli on täysin kunnossa vaikka ollaan kolmen miljoonan dollarin montun pohjalta. Tekee se huipuillakin näköjään olla vaikeaa välillä olla täysin rehellinen itselleen.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paljos nää teidän binit sitten oikein on?

Mitä tarkoitat? Etkö tiedä mitä BI tarkoittaa, vai haluatko tietää millä tasolla pelaamme? Puhe oli nyt siitä, että tasolla kuin tasolla menee välillä toistakymmentä biniä vaikka seisoisi päällään hangessa.

Milhouse Nixon kirjoitti:
Se noissa downswingeissä on pahinta, että ei enää usko omaan tekemiseensä. Alkaa nähdä vastustajat parempina pelaajina kuin mitä todellisuudessa ovat ja itsensä huonompana kuin oikeasti on.

Nimenomaan. Kun vihut vetää ohi 2-outtisilla jatkuvasti, niin itsekin huomaa makselevansa vähän liikaa omilla vedoillaan, kun tuntuu että "kyllähän nyt 8-9 outtia flopilta riittää allin maksuun". Sitten huomaa tehneensä -EV maksun ja on vihainen itselleen. Bluffeista tulee epätoivoisia sen sijaan, että ne perustuisivat riideihin. Silloin kun on kassa kunnossa ja hyvä fiilis päällä, niin uskaltaa tehdä isojakin bluffeja, tietäen että kaveri tulee kippaamaan kätensä.
 

Aln

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Silloin kun on kassa kunnossa ja hyvä fiilis päällä, niin uskaltaa tehdä isojakin bluffeja, tietäen että kaveri tulee kippaamaan kätensä.

Olen hiukan erimieltä tästä lauseesta, koska kassa voi olla kunnossa, vaikka olis just kärsimässä 30 binin downswingiä, mutta henkinen puoli tuskin on. Joku tommonen 20 biniä viikossa alkaa olee jo jotai, siinä tosin yleensä on tilttiäkin mukana. Onneks noista sitten nousee nopeesti ku kortti alkaa käymää ja alkaa löytään sen fold-nappulankin.

Fiiliksestähän se aika pitkälti on kiinni.
 

TML

Jäsen
Omassa pelissä olen vasta(?) tänä kesänä huomannut että main thing menestykseen on itseluottamus. Ilman sitä ei pääse mihinkään. Jos istahdan tuolille ja avaan sivustot Tony G -asenteella "I will crush them!", olen yleensä voittanut, ja paljon. Jos taas olen mennyt ennen aamukusta silmät ristissä pelailemaan tai muuten vain "ei vittu kiinnosta" -asenteella, tukkaan on tullut varmasti.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kun peli kulkee, pelaa yleensä agressiivisesti ja on näyttänyt kuitenkin hyviä käsiä, joten vihut kippailee herkemmin. Sitten kun on ottanut parit ohivedot ja maksellut toivottamat valuet riverillä, vihut näkee missä hero menee ja alkaa koolimaan.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Selailin tässä pikku pieruissa ketjua taaksepäin ja hokasin tuon sopulin tekemän videon. Tuli ladattuakin, ja olihan komiasti modattu (tai jotain) tuo Tiltin pöytä & varsinkin kortit. Mistä, miten? PAhudin statsitkin näkyy tuolla systeemillä tosi lellisti. Olisiko vinkata miten moisen saisi järkättyä?
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Selailin tässä pikku pieruissa ketjua taaksepäin ja hokasin tuon sopulin tekemän videon. Tuli ladattuakin, ja olihan komiasti modattu (tai jotain) tuo Tiltin pöytä & varsinkin kortit. Mistä, miten? PAhudin statsitkin näkyy tuolla systeemillä tosi lellisti. Olisiko vinkata miten moisen saisi järkättyä?

http://www.pokeriopas.com/video-opas.html
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Voi VITUN VITTU!

2-4d pöydässä. Käteen 55 keskipositiosta ja limppaan sisään. Takaa tulee raise, raise ja raise. Heitän femmat pois.

Floppi 55A. Kaikilla mukanaolijoilla A kädessä ja sama tappiin asti raisetus jatkuu kaikkien kesken loppuun asti. En edes pystynyt katsomaan mihin asti potti nousi kun sattui niin saatanasti.

Melkoinen WTF-tapaus!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös