Mistä on pienet nettikirjoittajat tehty?

  • 26 477
  • 170

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mistä näitä sikiää? Kenen syy on?

Käppäilin äsken tuossa bussista Postiin jossa meni jonottamiseksi. Meinasin että jaksaako näitä tänään, vai odottaako huomiseen, kantaa tarjouskyselyt vasta huomenna laatikkoon, miljoona kopiota, sadassa kuoressa, tuhat merkkiä kyljessään, mies makea kuin rotanmyrkky ja edessäni neljä kimalaista joista ainakin kolme puhui saksaa. Meinasin että isken heidät sujuvalla saksalla mutta hokasin sitten etten puhu muutamaa sotaelokuvaa enempää, "Billie Jean is not my lover" ei ole saksaa eikä riitä iskemiseen, vaikka kuinka itseluottamus olisi "Baby be mine", naureskellen myhäilin itsekseni kuin letkajenkan viimeinen, edessäni kloonihynynen ja takanani joku musta mies, mutta se musta mies ei koskettanut minua henkisesti eikä fyysisesti, joten olen käytännössä vielä neitsyt. Teknisesti en, mutta kukas noita leivänpaahtimia tarvitsee tähän aikaan vuodesta kun on aurinkoa ja puistoja missä lipitellä olutta ja lentopalloplimpsaa.

Kuka minä olen? No olen jonkun turhana ja jonkun mielenkiintoisena pitämä sekalaisen tasaisen kirjoitustyylin omaava Pepsi Max ilman sokeria, kaveri jolle lokitkin kiekuu ja koittaa paskantaa päähän, löisin jos tulisivat liian lähelle, en tykkää niiden kirjoitustyylistä enkä varsinkaan niistä koukeromerkeistä, menetän otteeni elämään joka kerta kun astun sellaisen päälle, joskus suoraan ovesta kompastuen. Älä yritäkään ymmärtää kuinka tunne leimahtaa koska mitään ajattelua siinä ei ole mukana, eikä pelleilyä, eikä huumoria, sillä se Pelle Hermannin liikaa meikkaava äiti kulkee samassa paikallisbussissa eikä ole omani, ja huumorin suhteen olen enemmän Elton John kuin Ben Elton, vaikka seksuaalisuuden suhteen olemme samanlaisia kaikki kolme, return of the three poofs! Rabbit.

Olisi hieno puhua Blackpoolin murteella paremmin, tiedättehän, niinkuin Derek ja Clive, tai murteella Dorik und Cloiv, tai jotain, parhaan imitaationi mukaan, silloin pillujutuissakin olisi enemmän potkua ja ne naurattaisivat joka kerta. Sen sijaan joskus käy niin, että nimimerkkiini viitaten, ta-da-daa, mikä mysteeri, olen kuin Kuningas Midas siinä Juicen laulussa, mihin ikinä koskenkaan, aina pistän käteni paskaan, ja ~oh, oi luoja, olenko kosketellut itseäni monta kertaa! Se on liian helppoa, varsinkin kun on yksin kotona kaksin, minä ja mielivaltakuvitus, se jonka kanssa on helppoa rellestää, kunhan muistaa ottaa löysin rantein kuin goottiteini sunnuntaina, enkä nyt puhu tenniksenpeluusta. "Itsetuhoinen vietti" sanoi kärpänen kun öh, lensi, öh, ohi?

Kuka ajaa rosvosektorille, kuka ajaa ohi, kuka paukuttaa henkseleitään matkalla, siinä ohittaessaan, kuka nostaa nokkansa pystyyn, kuka pitää nenäänsä, kuka nuuskii uteliaana haiseeko Midakselle vai ruoholle, oletteko te pojat poltelleet hassuheinää? No nyt ne luulevat minua savustuspöntöksi ja kohta joku työntää perseeseeni siikaa. Onneksi olen syntynyt rautaiset kalsarit jalassa, kestän onnenpotkujen aiheuttaman pakarankolotuksen ja perseelleen tössähtämisen vaikka korkeammalta, voi kun olisi mukava joskus kun kolahtaisi oikein kunnolla, enkä nyt puhu tiilenmurikoista vaan kun Gerberos ampuu lemmennuolen sydämeen eikä kolmetoista senttiä yläviistoon, menee kurkku kuin siinä Van Halenin biisissä joka on minulle erityisen rakas. No lahnapa lahna.

Siitä on pienet goldenawet tehty.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
jännitystä "elämään"

Q&A!!! Don Cherryn pähkinät (rivo ilmaisu)

Mitä sanoisit niille jotka pitävät sinusta?

Iso kiitos sillä kaikenlaiset kiitokset aina silloin tällöin ovat olleet huikaiseva rohkaisu. Kirjoitin jo ala-asteella aika huikeita juttuja ainekirjoituksessa, parin vuoden päästä aina tuntee jo myötähäpeää vanhoista mutta se onkin syy miksi pitää koittaa uusiutua ja jatkaa kirjoittamista - kun NHL- ja SM-liigajuttujen ohessa kirjoittaa kymmenen kovaa yritystä Vapaalle puolelle on pakko aina yhden osua, valitan jos loput 80% on täyttä paskaa! Voi kun jaksaisi baarissa kysyä yhtä monelta. Ehkä syy siihen ettei läheskään aina naisasioissa onnistu on siinä etten yleensä mainitse nettikirjoittelussa pätemistä ensimmäisenä. Myötähäpeää tuntee ajoittain vieläkin, mutta se että pitää jalat maassa ei tarkoita että pitäisi pyydellä kokoajan olemassaoloaan tai sanojaan anteeksi.

Mitä sanoisit niille jotka eivät pidä sinusta?

Lopettakaa itsellenne valehteleminen. Mikään ei ole hyvä, jos vastaan useissa ketjuissa omalla tyylilläni tai sen puutteella, kitinää ilmestyy muihin ketjuihin salaa. Jos vastaan niihin, syntyy kitinä siitä että olen joka paikassa jauhamassa paskaa! Jos aloitan ketjun jossa suositusta aiheesta saa puhua nousee kitinä kusen nousemisesta päähän. Jos menen pois, ja perustan oman foorumin, sekään ei ole hyvä. Epäilen syyn löytyvän heidän peilistään, myöntäisitte vain että rakastatte minua ettekä voi elää ilman minua.

Mitä sanoisit niille joita ei kiinnosta?


Epäilen että sosiaalipornotantoista sellaisia löytyy, jos löytyy he valehtelevat itselleen, mutta sanoisin "PAREMPI OLIS KIINNOSTAA!!!"

Mitä sanoisit niille jotka ovat pitäneet jostain kirjoittamastasi mutta liika on liikaa?

Liika istuminen koneen ääressä ei ole hyvä. On kesä ja kimalaiset. Menkää ulos ja häpäiskää joku juuri ylioppilaaksi päässyt narttu synkin ottein pirtinkulman pikkusängyssä. Kun lähestytte kliimaksia ajatelkaa kuinka ihanaa elämä on! Kun olette pyyhkineet ruumiinosanne verhoihin voitte palata myhäillen koneelle ja huomata että nettielämää ei kannata ottaa niin vakavasti, elämässä on tärkeämpiäkin asioita.

~BREASTS!!!

Kuka kysyy seuraavaksi? Eipä nökäjään kukaan. Olen tosikko, suutun ja lähden puntille. 'Kele.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kuka kysyy seuraavaksi? Eipä nökäjään kukaan. Olen tosikko, suutun ja lähden puntille. 'Kele.
Minä voin kysyä ettet suutu.

Kannattaisiko ketju laittaa lukkoon keskustelun vähäisyyden ja aiheen turhuuden vuoksi?

Kyllä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minä voin kysyä ettet suutu.

Kannattaisiko ketju laittaa lukkoon keskustelun vähäisyyden ja aiheen turhuuden vuoksi?

Kiitos kysymästä. Ikää ketjulla on vasta puolitoista tuntia ja minusta tuntuu että pääsemme vielä alkuun ja tulemme mukavasti toimeen keskenämme kun muistamme löysätä vyötä ja ottaa rennosti. Voi olla että tulee moni ihmissuhde- tai nettikuvioiden koukero setvittyä. Keskustelu elää ja voi oikein hyvin kiitos, ellei joku sitten ala tahallaan pelleilemään. Luotan kuitenkin arvostelukykyynne, nyt on tilaisuus keskustella ja kysyä ihan oikeitakin kysymyksiä. Mitä haluat tietää minusta?

Miksi tapella pitkin foorumia kun voi keskustella asiallisesti tässä ketjussa?
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Vittu sä olet Golden~Awe turha. Annan sulle just sitä mitä sä trollipeikko haluat, eli bensaa liekkeihin eli replyn. Sun on oikeesti PAKKO olla neitsyt. Noilla sun iänikuisilla paskapuheillas sä et kyllä ketään naista ole ikinä kaatanut, kuuromykkäsokeita lukuunottamatta. Onhan markkinat, voi pojat! Mutta oikeasti, sulla on niin helvetin huonot jutut että se itkettää. Samaa mukahauskaa paskaa mitä muut ns. turenkilaiset heittää, mutta VIELÄ SATA KERTAA HUONOMPAA JA MUKAHAUSKEMPAA??
MITÄ VITTUA? Miten se on edes mahdollista? nimimerkit ervatsalo ja Rontti ovat NATSIKULTAA sun juttujes rinnalla.

Toivottavasti joka ilta, kun riisut tuon trollipeikon asusi ja menet yksin nukkumaan, olet edes hieman siedettävämpi henkilö. En edes yritä arvioida tai tuomita sinua henkilönä, tämä avautuminen on vain ja ainoastaan säälittävä yritys hyökätä nettipersoonaasi vastaan. Olen vain niin VÄSYNYT näihin juttuihin, kun ei edes ignorella pääse näitä sun tosi hassuja threadeja pakoon.

MENE POIS.

Helpotti.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Täällähän toiset ovat aivan sekoamispisteessä...

Awelta hieno avauskirjoitus, erittäin vahva pohjustus lyhytikäiselle (ehkäpä?) ketjulle.
Ehkä tämä ketju kuuluisi Krokkets-foorumille, jossa huumoria ymmärretään ja sana on hieman vapaampi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Täällähän toiset ovat aivan sekoamispisteessä...

Awelta hieno avauskirjoitus, erittäin vahva pohjustus lyhytikäiselle (ehkäpä?) ketjulle.
Ehkä tämä ketju kuuluisi Krokkets-foorumille, jossa huumoria ymmärretään ja sana on hieman vapaampi.

Kiitos. MR8 ainakin sai terapiaa kerrakseen ja paljastui sekin että minulla on poikuus tallella, tosin mainitsin sen jo ensimmäisessä postauksessa täysin rehellisesti. Olen rehellistä sorttia. Sitä saa mitä tilaa! Erikoismaininta "natsikultaa"-ilmaisusta, en tosin olisi halunnut tätä pilata loanheitolla. Harmi, pohjustuksesta se ei ainakaan ollut kiinni.
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
En ymmärrä sanaakaan Awe:n viesteistä. Kaikilla Turenkilaisilla siis ei ole samanlainen huumorintaju? Jos joskus raitilla Awe suhun törmään niin saanko vaihtaa muutaman sanan? Haluisin vain kuulla mitä tapahtuu kun suu aukeaa normaalissa elämässä. Ei, en #¤#tuile en vain ymmärrä.

Sama.

Egon kohotus nettipalstalla kun muualla menee päin vittua. Ihan oikeasti en ymmärrä kyseisen nimimerkin muka-huumoria. Taitaa olla moderaattoreiden lempilapsi ellei jopa ottopoika.
Pienemmästäkin tältä palstalta on ulos lentänyt.
 

Redbull

Jäsen
Huonoon päivään eloisa piristysruiske, kun pääsee lukemaan tuollaisen setin läpi.

Mikä minua lähinnä askarruttaa on se, tuliko teksti suoraan synkimmistä syovereistä sarjatulena ruudulle vai oliko se pidemmän ajan projektin yhteenveto? Suoraan sanottuna hieno suoritus -ns. pyssyttelyn stanley cup.

Kirjoittaja on siis uransa huipulla, ehdottomassa kliimaksissa. Kannattaisiko lopettaa ura huipulla?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mukahauskuuden lisäksi AWe on kyllä ottanut osaa asiakeskusteluihinkin. Mielestäni ko. nimimerkillä on palstalle enemmän annettavaa, kuin muutaman viestin ihmeillä, jotka palstalle vaivautuvat kirjoittamaan ainoastaan silloin, kun ottavat kantaa johonkin nettipersoonaan.
 

Kyle

Jäsen
Itse olen sitä mieltä että goldenawe kärsii huonosta omatunnosta ja itsevarmuus on tipotiessään. Yleisesti varmasti ensimmäiset ajatukset ovat päinvastaiset, mutta voin oma kohtaisesta kokemuksesta sanoa että näin ei ole.

Jos puhelee ihmisille jonka itsevarmuus on huipussaan, hänellä ei ole tarvetta päteä omilla tekemisillään, hän ei hae huomiota muilta ihmisiltä ja hänen kanssaan on mielyyttävä keskustella kun ajatukset pysyvät kasassa ja pystyy näkemään myös kanssa keskustelijan näkökulman.

Huonon itsetunnon omaava ihmisellä on pakottava tarve leuhkia mitättömillä suorituksillaan ja yleensä keskustelut kääntyvät siihen "..kyllä mullekkin on niin käynyt, mutta kaks kertaa..." - repliikkeihin. Näille ihmisille on tyypillisiä kutsuma nimiä "kusipää" tai teinien keskuudessa "pissis". IH~Q.

Kun alkoholin ottaa mukaan, ero näiden kahden ryhmän välillä selkeytyy.

Itselle tosin goldenawe ei ainakaan toistaiseksi ole saanut harmaita hiuksia, kuten ei oikeastaan kukaan muu palstalainen. Keskustelufoorumien suolahan on se että erilaisia persoonia löytyy jokaisesta ääripäästä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Jos joskus raitilla Awe suhun törmään niin saanko vaihtaa muutaman sanan? Haluisin vain kuulla mitä tapahtuu kun suu aukeaa normaalissa elämässä. Ei, en #¤#tuile en vain ymmärrä.

Totta hel~wetissä saat vaihtaa. Minut tunnistaa siitä että olen harteikas, kyräilevä ja ruma. Nykyään rauhallisempi kuin ennen, käytän nykyään lääkkeitä ja vältän alkoholia. Lääkkeitä käytän ihan lääkärin määräykestä epilepsian hoitoon.

Egon kohotus nettipalstalla kun muualla menee päin vittua. Ihan oikeasti en ymmärrä kyseisen nimimerkin muka-huumoria. Taitaa olla moderaattoreiden lempilapsi ellei jopa ottopoika.
Pienemmästäkin tältä palstalta on ulos lentänyt.

Tutki viestihistoriaani. En pyri pätemään huumorillani mutta kieltämättä innostun jos se aiheuttaa närää. En ymmärrä tosin miksi, minusta se on varsin harmitonta. Osalla ihmisistä on vain tarve nähdä negatiivinen, jos sanon että minulla on pieni penis sitä ei noteerata egon realistisuutena, jos sanon että minulla on iso penis seuraavassa postauksessa osa kirjoittajista vittuuntuu. Ihmisen mieli on mielenkiintoisen mieletön. Moderaattoreita en tunne, ainakaan nykyisiä. Samalla tavoin kiekkokirjoituksia eikä asiallisia kirjoituksia ei noteerata, paskanjauhanta yleistetään koko imagoksi. Ehkä syystäkin!

Mikä minua lähinnä askarruttaa on se, tuliko teksti suoraan synkimmistä syovereistä sarjatulena ruudulle vai oliko se pidemmän ajan projektin yhteenveto? Suoraan sanottuna hieno suoritus -ns. pyssyttelyn stanley cup.

Kirjoittaja on siis uransa huipulla, ehdottomassa kliimaksissa. Kannattaisiko lopettaa ura huipulla?

Ehdottomasti kannattaisi, mutta luulen että teen Robitaillet, tipun nelosketjuun enkä voita koskaan Stanley Cupia. Mikä muuten on kirjoittajien Stanley Cup? Treffit jonkun oikean naisen kanssa? Wau. Millaista se on? (Monty Pythonia mukaillen)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mukahauskuuden lisäksi AWe on kyllä ottanut osaa asiakeskusteluihinkin. Mielestäni ko. nimimerkillä on palstalle enemmän annettavaa, kuin muutaman viestin ihmeillä, jotka palstalle vaivautuvat kirjoittamaan ainoastaan silloin, kun ottavat kantaa johonkin nettipersoonaan.

Todellakin! Jauhan jatkuvasti etenkin nykyään NHL-kiekosta, tosin siellä olen innokas, "hyvä amatööri", koitan välttää asiavirheitä eniten seuraavien kyljessä. Myös uskonnosta tykkään kinata, vaikka olen siinäkin vain semi-lukenut. Haluaisin tietää enemmän myös sotahistoriasta mutta käytännössä olen Korkeajännityksen, saksalaisten leffojen ja yhden Mannerheim-kirjan tasolla. Natsi mikä natsi.

Itse olen sitä mieltä että goldenawe kärsii huonosta omatunnosta ja itsevarmuus on tipotiessään.

En tiedä mistä huono omatunto sikiäisi, totta siltä osin että käytän työaikaanikin nettailuun. Olen ns. rypistäjä, ja olen ollut samaa myös koulussa. Minun luultiin olevan humalassa vain siksi että olin jättänyt parran ajamatta ja istuin ryhdittömästi. En malttanut olla hiljaa!

Naisten suhteen olen klassinen "koira lihanpala suussa", näen vedestä heijastuksena aina mehevämmän. Olen ollut ajoittain myös upeiden naisten kanssa, mutta aivan liian harvoin. En tiedä mistä koet minun brassailleen naisjutuillani, et kai ole tosissaan ottanut tosissasi kun sanoin totisen näköisesti totisella äänellä että minulla on tosi iso?

Itselle tosin goldenawe ei ainakaan toistaiseksi ole saanut harmaita hiuksia, kuten ei oikeastaan kukaan muu palstalainen. Keskustelufoorumien suolahan on se että erilaisia persoonia löytyy jokaisesta ääripäästä.

Hyvä! Näin sen pitääkin olla. Netti nettinä ja pokeri pokerina.

Kiitos kommenteista!

*****

EDIT: Mielestäni tämä on paras ketju koskaan!
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Olisi hieno puhua Blackpoolin murteella paremmin, tiedättehän, niinkuin Derek ja Clive, tai murteella Dorik und Cloiv, tai jotain, parhaan imitaationi mukaan, silloin pillujutuissakin olisi enemmän potkua ja ne naurattaisivat joka kerta.

Katos, mitä aseveli. Olet selvästikin, vaikka humalassa, hengenheimolainen tämän jalon kielen murteen taitamisen haluamisen saralla. Itse olen jo läpäissyt, ainakin niin ne tutut huutelee, alkeiskurssin. Skotti lähtee kiitettävällä asenteella, ehkä myös hieman soinnullisempi brittimurrekin. Katson ensi-innostukseni lähteneen Traispottingin Begbien hienoakin hienommasta molotuksesta. Mikäli et tiedä kyseistä hemmoa, niin tässä sinulle esimakua: http://www.youtube.com/watch?v=J-SWsXJJeS8
Toki lukemattomat nähdyt Colin McRaen rallihaastattelut ovat myös aiheuttaneet innostusta tuota jaloa kieltä kohtaan.

Olkoon murre kanssasi elämän koukeroissa.
 
EDIT: Mielestäni tämä on paras ketju koskaan!

Jos ei paras koskaan, niin ainakin paras tänään vapaan puolelle avatuista ketjuista. Kyllä noilla meriiteillä jo tussua saa, tai ainakin nimen pokaalin kylkeen.

Ehdottomasti vaan jokaiselle käyttäjälle oma ketjunsa tänne. Saadaan karsittua täältäkin ns. turhat pois ja jäljelle jää vain helmet.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Katos, mitä aseveli. Olet selvästikin, vaikka humalassa, hengenheimolainen tämän jalon kielen murteen taitamisen haluamisen saralla.

Kiitos linkistä. Upea pätkä, "evri toim", siitä on jo tovi kun olen kyseisen leffan katsonut joten kertaus oli paikallaan. Puheeni on enimmäkseen tylsää semibrittiä, mutta ok. En ole kyllä humalassa! Kävin tuossa kolme varttia jopa urheilemassa. Selkää, jotta jaksaa taas selkään. Ikävä että suomen kielen murteista ei oikein yhtä hienoa saa, onko tämä sitten itsetuntokysymys? Itäsuomalaiset miesie-tytöt tosin kuulostavat jotenkin ihanan viattomilta vaikka eivät sitä olisikaan. Muuten murre on yleensä vain syy aloittaa totinen tai leikkisä vittuilu, ei mitään muuta.

Tässä aika paljon kesympää. Menee välillä Chas N' Dave ja Derek And Clive myös sekaisin:
http://www.youtube.com/watch?v=rs7NbgkgbQU&mode=related&search=

Jos ei paras koskaan, niin ainakin paras tänään vapaan puolelle avatuista ketjuista. Kyllä noilla meriiteillä jo tussua saa, tai ainakin nimen pokaalin kylkeen.

"Kirjoitatsä Jatkoaikaan?" kysyi eräs blondikimalainen kerran. "Elämäni" huippuhetkiä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mielestäni tämä on paskin ketju koskaan.Ketä kiinnostaa joku vitun Golden AWe?

Malta hetki ja mieti kertooko tämä ketju enemmän minusta vai sinusta. Eikö sinua kiinnosta ihmisen psykologia, se miten ihminen käyttäytyy kun se kokee tulleensa uhatuksi tai olevansa vaarassa?

Mistä luulet voimakkaiden reaktioiden johtuvan? Vihasta erilaisuutta kohtaan? Vihasta innokkuutta tai elämänhalua kohtaan?

- "Minä tulen yhtä varmasti kuin vanhus."
- "Auf Wienerschnitzel."
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan harmiton heppuhan tuo AWe on, ainakin kirjoituksien perusteella, vaikkakaan sitä mukahauskuutta ei aina ymmärrä. No, hänen viesteissään on kuitenkin aito, persoonallinen ote ja pilkettäkin silmäkulmasta löytyy. Tosin tuo Van Hagarin dissaaminen vähentää pointseja. Joka tapauksessa, on täällä paljon turhempiakin jannuja nähty.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Valitettavasti minullakin on pieni penis!

Eihän tuo ole edes totta. Nimittäin minun puoleltani, oikeasti se on aika normaali. Jos tämä olisi MTV3-chat näyttäisin ja sitten juttusikin saisivat olla tuota tasoa.

Ihan harmiton heppuhan tuo AWe on, ainakin kirjoituksien perusteella, vaikkakaan sitä mukahauskuutta ei aina ymmärrä. No, hänen viesteissään on kuitenkin aito, persoonallinen ote ja pilkettäkin silmäkulmasta löytyy. Tosin tuo Van Hagarin dissaaminen vähentää pointseja. Joka tapauksessa, on täällä paljon turhempiakin jannuja nähty.

Kyllä, tosin nettiaikanakin kynä tuntuu olevan edelleen miekkaa vahvempi. Eihän kaikkea tarvitsekaan ymmärtää eikä kaikki ole varsinkaan hauskaa, mutta se miksi ymmärtämättömyys purkautuu vihaisina reaktioina on aina mielenkiintoinen juttu. Yleensä taustalla lienee se, että pyritään tasa-arvoon jossa yksikään ei saisi olla äänessä liikaa, joillekin yksi kerta riittää, joillekin yksikin kerta on liikaa, "äänestä mikä em. mökötystavoista on demarein".

Eihän sillä tavoin tutustu kehenkään. Uuteen työpaikkaan mennessä kukaan ei ole koskaan aluksi vapautunut, viikon, parin päästä kaikki ovat jo kertoneen sydänsurunsakin ja toisten huumorintaju tai sen puute on jo selvinnyt pitkälle. Täytyy olla vain avoin kaikelle ja varsinkin sellaiselle mikä ei tapa! Tapas, perunaa hyvän kastikkeen kera. "Voi vittu että oli rikollinen tuokin tapasjuttu, päivä pilalla". ~HA!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Malta hetki ja mieti kertooko tämä ketju enemmän minusta vai sinusta. Eikö sinua kiinnosta ihmisen psykologia, se miten ihminen käyttäytyy kun se kokee tulleensa uhatuksi tai olevansa vaarassa?

Mistä luulet voimakkaiden reaktioiden johtuvan? Vihasta erilaisuutta kohtaan? Vihasta innokkuutta tai elämänhalua kohtaan?

- "Minä tulen yhtä varmasti kuin vanhus."
- "Auf Wienerschnitzel."

Minulla nyt ei taida olla mitään tekemistä tämän ketjun kanssa. Kunhan kirjoitin mielipiteeni.

Säälittävää ja paska ketju. Ja en ole kiinnostunut psykologiasta,sori.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Eihän kaikkea tarvitsekaan ymmärtää eikä kaikki ole varsinkaan hauskaa, mutta se miksi ymmärtämättömyys purkautuu vihaisina reaktioina on aina mielenkiintoinen juttu.

Wau.

Minulla nyt ei taida olla mitään tekemistä tämän ketjun kanssa. Kunhan kirjoitin mielipiteeni.

Säälittävää ja paska ketju. Ja en ole kiinnostunut psykologiasta,sori.

Luitko yhtään viestiä kokonaan? Mikä sinussa herätti eniten sääliä? Oliko se kertomus fyysisesti vähemmän kauniista "henkilöstä" vai se että jutun taso on liian korkealentoista, oli se sitten lokki tai pääskynen joka siellä viplattaa siivillään? Onko sinulla oikeita mielipiteitä vai torjutko kaiken mikä on sinulle vierasta? Munivatko eniten kanat vai ikuiset epäonnistujat?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös