Pelicans tiedotusvälineissä

  • 722 799
  • 2 574

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans

Turambar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nathan Schnarrin puheenvuoro mielenterveysongelmista ja muustakin. Suosittelen jokaikistä lukemaan tämän, ei vie kauaa.

Olipa todella hyvä juttu. Jos nyt vähän intoillaan, niin Schnarr vaikuttaa niin pelimiehenä, hengenluojana kuin ihmisenäkin sellaiselta kultajyvältä, josta kannattaa seuran pitää kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans

Nathan Schnarrin puheenvuoro mielenterveysongelmista ja muustakin. Suosittelen jokaikistä lukemaan tämän, ei vie kauaa.

Arvostus Natea kohtaan vaan nousee koko ajan. Hieno mies!
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Arvatenkin pienimunaiset nyholmit ja muut Liigan nyyhkyttäjät antavat tuosta jotain sakkoja ja varmaan pelikieltoa kaikille.
Joo, tästä tulee varmasti jotain sakkoja. Onhan se sääli, piti jo ensin maksaa itse käsittelystä rahat... puuhastellaan puuhastellaan!
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
jatkoajan etusivun jutussa nyt.
"Tiedotteessa kerrotaan myös, että Pelicansin lähettämä pyyntö tapauksen tutkimisesta ei ollut tullut teknisistä rajoituksista johtuen sähköpostissa perille. "

eli tarkoittako toi sitä että pelsujen liigalle lähettämät menee automatic roskapostiin ;D

HIFK:n Åsten säästyi pelikiellolta, Pelicansin käsittelypyyntö juuttui sähköpostiin − lahtelaisilta kipakka vastaus Liigalle​

 
Viimeksi muokattu:

Turambar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt on kissa pöydällä sekä leipää ja sirkushuveja somessa ihan virallisen tilin kautta! Hetkessä paukkuu kymppitonnit näytöissä ja kansa kohisee. Melkoinen teko kaiken valmentajaruletin ja liigalisenssien keskellä. Jos sakkoa tulee, niin veikkaan että enemmän kilisee euroja sisään tästä pöhinästä.

Sytyn isosti! Tää on mun joukkue!
 

Ezama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt on kissa pöydällä sekä leipää ja sirkushuveja somessa ihan virallisen tilin kautta! Hetkessä paukkuu kymppitonnit näytöissä ja kansa kohisee. Melkoinen teko kaiken valmentajaruletin ja liigalisenssien keskellä. Jos sakkoa tulee, niin veikkaan että enemmän kilisee euroja sisään tästä pöhinästä.

Sytyn isosti! Tää on mun joukkue!
Sama täällä!

Sun viestisi voisi olla myös hieman humaltuneen tai ne ainakin liikaa vissyä juoneen Hölön "tiedonanto" urheilutoimenjohtajalle firman pikkujouluissa.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Ihan mielenkiinnosta rupesin katsomaan hieman tilastoja ylivoiman suhteen, ja löysin kaudesta 14-15 lähtien tilastot Liigan sivuilta, jossa yv ja av % näkyvät. Joten katsotaanpas miltä aiemmin näyttänyt!

14-15 - Runkosarjan 12. - pisteet 68 - Ylivoima 11,43 %
15-16
- Runkosarjan 9. - pisteet 87 - Ylivoima 20,52 %
16-17
- Runkosarjan 6. - pisteet 93 - Ylivoima 14,73 %
17-18
- Runkosarjan 10. - Pisteet 83 - Ylivoima 18,78 %
18-19
- Runkosarjan 3. - Pisteet 104 - Ylivoima 23,74 %
19-20
- Runkosarjan 14. - Pisteet 54 - Ylivoima 18,87 %
20-21
- Runkosarjan 6. - Pisteet 97 - Ylivoima 23,14 %
21-22
- Runkosarjan 9. - Pisteet 93 - Ylivoima 15,51 %
22-23
- Runkosarjan 4. - Pisteet 103 - Ylivoima 19,57 %
23-24
- Kirjoitushetkellä runkosarjan 7. - Ylivoima 14,43 %
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Onko Virtasen taklaus mennyt kurinpidon käsittelyyn jo?
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Keskiviikon klassikosta Saipaa vastaa tuli just mielenkiintonen ku Pelsun sometiimi työns 100k keskelle panokseks et Pelsu voittaa.

Eli täten kelpaavia lopputulemia ovat:

A) Voitetaa suvereenisti.

B) Hävitää, jonka jälkee välittömästi marssitaa laatikolle, jossa me säilytetää vedonlyöntiä varten ylimääräsiä 100k setelinippuja. Sieltä kaapastaa yks ylimääränen ehkä jo paksussa pölyssäki oleva 100k setelinippu ja toimitetaa se välittömästi Jussi Markkaselle tai Jussi Markkasen valtuuttamalle Turkkilaiselle yhteistyökumppanille. Kätellää tappio ja ollaa hetken someilmiö.

Muut lopputulemat ei oo kelpaavia. Rahaahan meil tunnetusti on ku roskaa, joten ei muutaku PELIÄ!!!
 

Cinderblox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blue Jackets & Kraken
Toivottavasti sometiimillä on valmiina joku kuva railoon putoavasta pulusta tms siltä varalta että pataan tulee... ainoastaan itselleen vittuilu voi pelastaa totaalisen nöyryytyksen hetkellä.
SaiPan sometiimille on kuva jo valmiina...
 

Liitteet

  • RDT_20240109_2153265435250918168146376.png
    RDT_20240109_2153265435250918168146376.png
    836,5 KB · kertaa luettu: 142

Anabolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Lahden Jäähalli oy pyrkii turvaamaan ylläpitämänsä Isku-Areenan käyttökelpoisuuden samaan aikaan, kun kaupunki pohjustaa ratkaisuja 51-vuotiaan hallin täydellisestä peruskorjauksesta tai sen korvaavan uuden monitoimiareenan rakentamisesta Lahteen.

Yhtiö on jättänyt kaupungille tarkoitusta varten miljoonan euron avustushakemuksen. Toimitusjohtaja Miika Laakson mukaan summa riittäisi siihen, että Isku-Areenalla päästäisiin remontoimaan pikaisesti kaikkein kriittisimpiä kohteita.

– Meidän on varauduttava pitämään Isku-Areena kunnossa vielä useita vuosia riippumatta siitä, millaisiin ratkaisuihin poliittiset päättäjät aikanaan päätyvät esimerkiksi monitoimiareenan suhteen.


Jäähalliyhtiö teetti viime kesänä kuntoselvityksiä ja rakenteellisia tutkimuksia sekä laati niiden perusteella pitkän listan kunnostuksen tarpeessa olevista kohteista.

– Jos kaupunki myöntää avustuksen, voisimme aloittaa työt kriittisimmästä päästä jo ensi kesätauon aikana. Se auttaisi varmistamaan, että halli pysyy avoimena kaikille sen käyttäjille Pelicansin liigajoukkueesta junioriurheilijoihin.

Laakso myöntää, että miljoona euroa voi kuulostaa isolta rahalta, mutta se on vain vähäinen osa Isku-Areenan arvioidusta noin 15–20 miljoonan euron korjausvelasta. Vuonna 1973 valmistuneen hallin tekninen käyttöikä on hänen mukaansa ehtinyt jo ylittyä, vaikka rakennuksessa on tehty isoja remontteja ja laajennuksia menneillä vuosikymmenillä.

Kaikissa vaihtoehdoissa monitoimiareena edellyttää kaavamuutosta.
Johanna Palomäki
– Vaasassa samanikäisen jäähallin peruskorjaus maksoi joitain vuosia sitten 17 miljoonaa euroa, ja Lappeenrannassakin päädyttiin kustannuksia arvioitaessa samoihin lukemiin, Laakso vertaa.

Lahden kaupungin toimitilayhtiö Spatium omistaa vajaa puolet Jäähalli oy:n osakkeista ja yli puolet äänivallasta, joten käytännössä jäähalliyhtiökin on kaupungin määräysvallassa. Siten kaupunki on ratkaisevassa asemassa päätettäessä Isku-Areenan mahdollisesta peruskorjauksesta.

--------

Isku-Areenan tulevaisuuteen vaikuttaa kaupungin harkinnassa oleva uusi monitoimiareena, joka voisi korvata vanhan jäähallin lahtelaisen jääurheilun keskuksena.

Toistaiseksi monitoimiareenan valmistelussa on keskitytty mahdollisten sijoituspaikkojen kartoittamiseen. Tiistaina päättäjille esiteltiin kaupunginhallituksen, kaupunkiympäristölautakunnan sekä hyvinvoinnin ja vapaa-ajanlautakunnan yhteisessä iltakoulussa neljä vaihtoehtoa.

Ne ovat Mytäjäisten risteyksen itäpuolinen alue radanvarressa, suurhallin tienoo urheilukeskuksessa, nykyisen Citymarketin tontti viereisine pysäköintialueineen Paavolassa sekä Launeenkadun ja Tapparakadun kulmaus Launeen vapaa-ajan keskuksessa.

– Mytäjäinen vaikuttaa näistä lupaavimmalta. Suurin osa maista on siellä jo kaupungin omistuksessa ja loputkin kohta vapautumassa valtiolta, kaupunkiarkkitehti Johanna Palomäki kertoo.


Kaavoittajat ovat Palomäen mukaan tehneet toistaiseksi vasta eräänlaista mahdutustarkastelua eivätkä ole vielä ottaneet huomioon esimerkiksi kaikkia monitoimiareenaan liittyviä liikenteellisiä ja maisemallisia seikkoja.

Joitain paikkoja on suljettu pois, mutta mahdollista on yhä sekin, että niitä löydetään lisää. Kaavoittajat kuulostelevat myös poliittista tahtotilaa, mitä tulee sopivimpaan sijoituspaikkaan.

– Kaikissa vaihtoehdoissa monitoimiareena edellyttää kaavamuutosta. Tavoitteemme on, että kaavallinen tarkastelu olisi pitkällä, jos hanke aktivoituu, Palomäki kertoo.

Kaupunkikehitysjohtaja Olli Alho arvioi, että monitoimiareena nytkähtää "johonkin suuntaan" tällä vuosikymmenellä. Aivan alkutekijöissä on esimerkiksi hankkeen rahoitus, jonka osalta hänellä ei ole uutta kerrottavaa.


– Siltäkin osin valmistelu helpottuisi sen jälkeen, kun mahdollinen sijoituspaikka on ratkaistu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös