Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 813 726
  • 8 924

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Melkoisella epätodennäköisyydellä varmasti ostaisin VHS-kasetin, jossa Manu lukisi omat päivityksensä pellevaatteet päällä vaikka viimeiseltä kymmeneltä vuodelta. Varusteetkin löytyy autotallista jo valmiiksi.

Liikemies kuitenkin.
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Melkoisella epätodennäköisyydellä varmasti ostaisin VHS-kasetin, jossa Manu lukisi omat päivityksensä pellevaatteet päällä vaikka viimeiseltä kymmeneltä vuodelta. Varusteetkin löytyy autotallista jo valmiiksi.

Liikemies kuitenkin.
Olisi todennäköisesti kohtuu raastavaa kuultavaa esim 5 X 40 min henkilötarina. Osat 1 ja 2 varmaan ok kun uutta mutta 3-5 pelkkää toistoa omista uroteoistaan sekä suurudestaan. Surullista että vanha herra ei malta vanhentua arvokkaasti...
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Olisi todennäköisesti kohtuu raastavaa kuultavaa esim 5 X 40 min henkilötarina. Osat 1 ja 2 varmaan ok kun uutta mutta 3-5 pelkkää toistoa omista uroteoistaan sekä suurudestaan. Surullista että vanha herra ei malta vanhentua arvokkaasti...
Correct a mundo. Jos ei herralle eikä perheelle ole väliä, niin mikä jottei vanhentua omalla tavallaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Lion #79 vetää eilisen päivityksen kommenteissa lyhyen koulutuskeikan:

Tasalakki Johan kysyy: Mitkä on muuten Aurinkokuninkaan ruokavinkit kisastudioon ja kesään yleisestikin? Madame Tammisen bravuurit kesään urheilumiehille ja -naisille?
Lion #79: Tasalakki Johan Kiitos viestistä Johan!! Ruoka on tärkeä osa kisastudion tunnelmaa!! Meillä mennään ranskalaisen ja japanilaisen keittiön eväin!! Sushi ja Sasimi on Japanilaisen keittiön helmiä, olimmehan Japanissa kaikkiaan 3 vuotta ( 1979-80 ja 1982-84) , niin se hieno ruokakulttuuri tuli tutuksi!! JT
Lienee sanomattakin selvää, että raaka-aineet (myös merilevä) Sushiin ja Sasimiin tulevat Haapaluodon Fisherman #1 verkoista, eikä mistään väsyneen kauppatorin kalastajan tiskiltä!! Niin se vaan menee!! Br, Frankie, JAYK #79
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
"Hieno, rauhallinen perjantaiaamu ( 12.05.2023) Turun Kuusamakujalla, , jossa nykyään myös yhtiöni Eurotam OY:n päämaja sijaitsee!! Eurotam OY:n perustin v. 1979 ; jolloin kiekkokoulutoiminnat eri puolilla maailmaa vättämätöntä ja käytännöllistä!! Toiminta keskittyi alkuun jääkiekon ympärille , koulutus, scouting etc.. , mutta tänään se keskittyy koulutustoiminnan ohella " Don Tami " brändin ja sen eri tuotteiden ja tuotemerkkien ympärille!! Aika aikaa kutakin!! Nykytahti on n. 100 keikkaa vuodessa, enimmäkseen kotikentällä , poikkeuksena muutama keikka Ruotsiin, Ranskaan, Sveitsiin , Japaniin , eli niille seuduille jossa olen pelaajana ja valmentajana ollut paikalla vaikuttamassa!! Simply great sanon minä!! Eilen oli hieno viihdeilta Turun Logomossa ystävien ( Jiipee & Silja Jalon ) kanssa , joten meillä Marin kanssa se oli hieno kulttuuri- ja viihdeilta , dinnereineen etc.. !! Turun Logomo, on kyllä hieno paikka ko. tapahtumille, mm. sijaintinsa takia!! Kaupungin kesklustaan kun on helppo tulla ja shown jälkeen sieltä on myös " walking distance" Turku Cityn ytimeen!! Tänään on Eurotam OY:n peruspäivä, buukkaukset, "Don Tami " tuotteiden pakkausta, postitusta ja kuskaamista by Jaguar!! Joten , taas kerran yksi niistä päivistä, jolloin pienyrittäjän ( Eurotam OY / TJ) on venyttävä moneen suuntaan!! Mutta, se on pelkätään ilo, koska yritykseni on perustettu asiakkaita ja heidän palvelemistaan varten!! Se periaate oli kirkkaana jo aikojen alusta ja sama pätee tähän päivään!! Winner never quits- quitter never wins_ niin se vaan on - take my word!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, 227 A maaottelua , joissa useimmiten " kentän paras" !! Have A Great Day!! JT "
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat

Eikö tätä ole muka tänne vielä laitettu?

Pikku muikkaria tulee jutussa kiekkokatsomon vinkuville hiirille ja poliiseille. Ja Haapaluodon maisemissa ei kännätä kolmea päivää.

On muuten hyviä vastauksia! Don on erinomaisessa kevätvireessä - I assume !!
 

JKyykka

Jäsen
Tälle repesin aivan totaalisesti, Valakusettaja oli jo tuolloin sellainen koijari ettei mitään rajaa. Muutoin vastaukset olivat oivaltavia ja teräviä.

Chapeau Don Tami!!
Damn right my friend !! Voittajien hengessä hieman lisää ("more is more" ) Valavuoren ylistystä - yake my word!! Siinä on mies oka on Suomiurheilun tulevaisuus - GOT IT??

21.2.2013
Lumia 920 pirisee 7.00; time to wake up ,Lion # 79!!! Iso lasi vettä, kahvi ja menoksi: aamun kuntokoulu; fillaria 40 min (115-125) 100 vatsaa (vinolauta 30 ¤) 50 rinnallevetoa (5x10) 50 kg:n tanko! extrana 50 hauiskääntöä (5x10) 40 kg:n tanko!! Aamuteeveet auki; Ylellä huippuhaastattelussa Seppo Kannas ja Bubi Wallenius-loistava hiihdon MM-ennakko-näitä lisää!! Nyt hallille (Marli Areena) harjoitus 10-12; sitten Pre Game Press 13.00; huomisen pelin tunnelmat;Captain Virtanen, Goalie Virtanen Coach Ortio ja Solkungen kertovat ennakot huomisesta!! Be there open doors!! 14.00 ideariihi Guru Valavuoren officessa; TUTO KEHITTYY myös ensi kaudella = VOITTAVA JA MIELENKIINTOINEN!!! Valavuori aikaansa edellä= SPORTS MARKETING- RODMAN SUOMEEN-BISONS LIEKKEIHIN- SATTUMAA-EI MINUSTA!!! Hyvää päivänjatkoa kaikille taistelijoille ja heidän leideilleen!!! Br JT, LION # 79
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Hieno, aurinkoinen perjantai menossa Turun Kuusamakujalla; ; jossa osoitteessa Kuusamakuja 5, 20900 Turku, sijaitsee nykyään myös Eurotam OY:n THe Head Office !! Entinen sijainti Nereis Business Gardenin tiloissa Turun Postikadun huudeilla tuli tiensä päähän ja nyt täällä ( Kuusamakuja 5, 20900 Turku) , löytyy kaikki, varastot " Don Tami " tuotteille, kirjat, lippikset, kaulaliinat, golfpaidat, T- paidat .. etc.. joten soita please ennen kuin tulet ( gsm: 050 4663701 ) niin ei tulle kuuluisaa " hukkareissua" !! Keep rocking & have A Great Day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , 227 A mo, joissa useimmiten " kentän paras" !! Niin se meni silloin ja sama meno tuntuu jatkuvan! JT
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno, rauhallinen perjantai ( 12.05.2023) kääntynyt jo iltapäivään JA:n ( The Hockey Forum) Kierrätyskeskuksessa, , jossa nykyään myös perustamani JT - tributeketju sijaitsee!! In case epäselvää, tämä on em. ketjun ( tributeketju) vastaus n:ro 7290 ja se tarkoittaa että tällä päivämäärällä ( 12.05 A. D 2023) em .ketjusta( tribute) onm tullut virallisesti ( official ) suurimman populariteetin JA:N ( The Hockey Forum) palstalla saavuttanut " Tami" ketju keräten eniten viestejä kaikilla tämän ajan mittareilla!! Kohta 300 sivua rikki, joten "Veli Curre Lindströmin termein: "Det blir spännande"!! Tällä palstalla ( JA) on muuten peräti 35 ketjua, joiden otsikossa esiintyy sana " Tamminen" ja siihen vielä " Tami":N sisältävät otsikot päälle , joten voisi sanoa, että " Tamminen" on vuosien varrella ollut KIINNOSTAVA ja VOITTAVA konsepti ja edelleen kovassa nosteessa!! Kukapa meistä ei muistaisi mittavaa dialogia , jota on käyty veljien @Barnes ja @Frankie perustamissa korkean populariteetin " Tami" ketjuissa -take my word!! 15.12.2021 perustin puolestaan tämän ketjun ( JT- tributeketju) ja jo silloin se herätti valtavan mielenkiinnon, niin avausviestin kuin sitä seuranneiden komplimenttien, tamismien , kurinpalautusten yms. sisällön muodossa!! Joten niitä joita ko. case / ilmiö kiinnostaa ? , käykää ketjussani ( JT - tributeketju), tarkkailkaa avausviestin sanomaa ja ketjun aihetunnisteita ( tags) erityisellä pieteetillä, sieltä näkee mistä ketjussa on kyse eikä tule se kuuluisa hukkareissu!! Joten siinä - uusien ja " vanhojen" ketjujen hengessä: " Have a Great Day" ja otsikolla: " Lukeminen kannattaa aina" - niin se vaan menee!! ; Br AB, provintsi vend ( brother of the province -in case olette kieliveljiä), austusahela asutaja ( founder of the tribute chain) kui nimetada mõnda ( to name a few)!!
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki

Eikö tätä ole muka tänne vielä laitettu?

Pikku muikkaria tulee jutussa kiekkokatsomon vinkuville hiirille ja poliiseille. Ja Haapaluodon maisemissa ei kännätä kolmea päivää.
Ei ole kallis polttoaine selkeästikään vaikuttanut ajomääriin, kun Don pystyy edelleen ajamaan 100 000 kilometriä vuoteen.

Liityin muuten jokin aika sitten ykkösketjuun ostettuani Jaguarin. 100 000 kilometriä on jäämässä haaveeksi - i assume!! Vielä pitäisi Buster, Yokophone DeLonghi to name a few hommata.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
HERÄTYS!! Varsinkin metsänlaidan asukit ja väsyneet Maikkarin kommentaattorit!! Nyt linjataan!! Niin se vaan menee!!

Rauhallinen lauantaiaamu ( 05.25) Suomen Turussa ; jossa myös Eurotam OY:n päämsaja sijaitsee, osoittessa: Kuusamakuja 5, 20900 Turku!! Eilinen Suomi vs.Usa ( 1-4) kirkuu teksti TV:n ruudulla ylimpänä, katsoin pelin luonnolisesti- meillä ei mitään jakoa , take my word!! Toivon / odotan ryhtiliikettä, jää nähtäväksi!! Onneksi Larmi ( 34 koppia ) oli hereillä, muuten olisi " hämäläisluvut" kirkuneet valotaululla!! Ottelun nähneenä ja selostuksen ja studion munkkilatinan kuulleena, totean , että näimme eri pelin studioveljien kanssa!!Studion nykykommentaattoreille viesti: Kyllä meidän katsojat ovat hyvin pelistä selvillä, joten mustan puhuminen valkoiseksi ruudussa on typerää ja häpeällistä!! Vekko Vennamon ( R.I.P.) sanoin : " Kyllä kansa tietää" , niin se vaan on!! Toivon, odotan parempaa jatkossa take my word!! Br Tami, LÖion # 79, 227 A mo, joissa tehot " way over 100 points" aikakautena ( 1969-1982) jolloin IIHF ei " tuntenut " käsitettä " toinen syöttäjä - second assist!! Nykysäännöillä pisteeni olisivat olleet " way over" 150 points!!
Aika aikaa kutakin!!Turnaus ( MM jääkiekko on alkanut, joten Leijonat: Time to wake up!! Br. Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, lisää: www.eurotam.com
Br, F
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Viimeksi muokattu:

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Ykköskentän tilille lauottu häkki/päivitys:

"Hieno, rauhallinen aamu Turun Kuusamakujalla, osoitteessa Kuusamakuja 5, 20900 Turku!!Aamukahvi, kunnon jugurttiannos marjoineen ja ready to go!! Eurotam OY:n rutiinien ( mailit , textarit , Don Tami tuotteiden lähettäminen ja kuljetukset asiakkaille .. to name a few!! Iltapäivällä legendaariseen Turun Urheilupuistoon, jossa Yläkentällä TPS vs Gnistan klo 16.00 !! Yläkenttä on todellinen " MY Wembley", jossa olen toimittanut kymmeniä palloja vastustajan verkkoon , ensin TPS:N A juniorien sentterinä ( 1966 - 68 ) jolloin voitimme pokaalin niin 1966, kuin 1968!! Erityisesti Team - TPS vm 1968 oli suverreni joukkue , joka pieksi vastustajat useimmiten kymmenellä maalilla, aivan sama oliko vastassa HJK, KPV .. etc.. muista " pienemmistä " joukkueista puhumattakaan!! Onneksi ko. ajan TPS ( jalkapallo) kulttuuriin kuului osallistuminen kansainväliseen " Braunschweigin turnaukseen Saksassa , jossa vastassa mm. Beckenbauer , Overath, Platini, etc.. vanhojen ohjelmalehtisten mukaan!! Olen aina ottanut mukaani eri turnausten ohjelmalehtiset, niitä kun on jälkikäteen mukavaa lueskekka ja välillä aina niistä paljastuu maailmantähtiä, niin jalkapallossa kuin kiekossakin!! Living history, time flies, Br Tami, Lion # 79, TPS # 14 talvella , # 9 kesällä !! JT "
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Don Tami on kevään pelaajia! Keväällä hän on aina parhaimmillaan - simply great sanon minä !! Ykköskentän päivitystä puskee koko ajan in case epäselvää !!
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Don Tami on kevään pelaajia! Keväällä hän on aina parhaimmillaan - simply great sanon minä !! Ykköskentän päivitystä puskee koko ajan in case epäselvää !!

Kohta lähenee Kaksos-horoskoopin aika. Olemme kaksoset kovassa tikissä tuolloin, Yake my Woed!

Jos nyt vakavasti: oikeasti, miksi Apukin lähtenyt kiusaamaan vanhaa herraa.
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Braunschweigin turnaukseen Saksassa , jossa vastassa mm. Beckenbauer , Overath, Platini, etc.
Melkoinen ikähaarukka ollut junnujoukkueissa jos nämä mainitut herrat ovat pelanneet Maestroa vastaan.

Voihan se toki olla että TPS:n A-junnut on pelanneet mm. Bayern Muncheniä vastaan (Beckenbauer pelasi siellä 1968)...vähän kuitenkin epäilen.

Tamminen syntynyt 1950
Platini syntynyt 1955
Wolfgang Overath syntynyt 1943
Franz Beckenbauer syntynyt 1945

Mutta jos Manu sanoo niin tottahan se silloin on. Siinä Euroviisujen hengessä keep Cha, Cha, Cha everyone!! And have a great evening!!
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Hyvinhän Tami vastasi Seuran kysymyksiin. Mitä nämä tauno tasalakit ja muut metsänlaidan parkujat valittavat !

Se olikin Apu. Sori siitä !
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Käärijä rocks, Br Tami
Tuttuun tapaan " Tamin" havainto on oikea ja hän on ytimessä -take my word!! Kaikille tributeketjuseuraajille haluan sanoa " Have A Great Viisu Evening" ans " Enjoy it"!! Täällä maakunnassa ( Oulu) jo Kukko huulessa ja TV auki -niin se vaan menee!! Br, AB
 

Liitteet

  • Cha cha cha.jpg
    Cha cha cha.jpg
    834,2 KB · kertaa luettu: 181

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Siitä voittajien hengessä hyvää Äitienpäivää!! Niin se vaan menee!! Voittajat kokoontuvat tänään Turun pursiseuralla, joten see you there, i assume?!
Rauhallinen su aamu Turun Kuusamakujalla!! Euroviisut on ohi, voimme siirtyä arkeen viihteenkin mielenkiintoisessa maailmassa!! " Käärijä " rocks sanon minä, hyvin tsempattu take my word!! Äitienpäivä , joten , onnittelut kaikille äideille around the globe - maximum respect!! Perhelounaan merkeissä se menee meilläkin , jos hienoja perinteitämme ( Family Tamminen) ; mietin , lienee vuorossa lounas merellisessä maisemassa!! Turun Pursiseura tuntuu oikealta vaihtoehdolta - i assume!! Siinä - äitienpäivän ja meren hengessä: Have A Great Day; Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, lisää: www.eurotam.com
Br, F
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Täällä taas nukutaan!! Tänään hereillä Mansessa, kun Lion #79 saapuu paikalle, yake my word!! Jos bongaatte tänään ”Tamminen” leijonapaidan niin todennäköisesti kyseessä elämäsi onnekkain päivä!! Niin se vaan menee!!
Varhainen maanantaiaamu Turun Kuusamakujalla!! Aamun lehdet ( TS, HS) ensiselailuun, iltapäivällä paremmin!! Illalla kohti Tamperetta ja MM kisoja, jossa asiakastilaisuus klo 20.00 Suomi vs Ruotsi ottelun yhteydessä!! Have A Grat Day, Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, lisää: www.eurotam.com
Br, F
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös