Sanna Marin

  • 942 912
  • 8 446

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Marin ollut CBS-kanavan 60 Minutes ohjelmassa.
Media | Sanna Marin amerikkalaisessa 60 Minutes-ohjelmassa: ”Venäjä on uhka meille kaikille”: Media | Sanna Marin amerikkalaisessa 60 Minutes-ohjelmassa: ”Venäjä on uhka meille kaikille”
Onko muita suomalaisia tuolla ollut ennen?
On varmasti, mutta mielenkiintoisempi kysymys on, missä Marinin olisi tällä kerralla pitänyt olla. Eiköhän Timo Heinonen kerro sen tälläkin kerralla. Kunhan ensin avaa Twitterin ja herää. Tässä järjestyksessä.
 

rpeez

Jäsen
Katselin tuon haastattelun tuolta CBS:n sivuilta, ja myönnettävä on, että Marin onnistuu siinä. Suhteellisen viihdyttävä haastattelu, eikä mitään kohteliasta jargonia.
Sanavalinnat on hyvin onnistuneet. Hän puhuu aidosti ja aika tunteikkaasti. Lopussa jo melkein alkaa mopo keulimaan.
Uskoisin, että jenkit tykkää. Heille konservatiiveina tuollaisista asioista puhe voi olla jopa vielä koskettavampaa kuin meille.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Katselin eduskunnan kyselytuntia tänään. Siellä palavasilmäinen Marin syytti kokoomuksen sotesäästöjen johtavan lasten, pientuloisten, vanhusten sekä ehkä kaikkien muidenkin tulojen leikkausta.

Mutta, eikö tämän Marinin hallituksen läpiajamassa soteuudistuksessa yksi perussyistä ollut juuri kolmen miljardin säästöt.

No, käytetään nyt sitten niitä miljardeja!
 

Binisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F., LA Lakers
Kehtaan kuule väittää, että ei tarvitse odottaa Sannan seuraavaa pestiä edes tuonne asti => EK-vaaleissa kunnon äänivyöryllä sisään, vanavedessään kaikenmaailman "bile-Ilmareita" taas, siitä hallitusneuvotteluissa kunnon uhriutuminen ja oppositioon, sitten nokka kohti NATOa tai jotain Euroopan investointipankin tms. virkaa...
Sanna Marin investointipankissa - tekemässä mitä?



 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Katselin eduskunnan kyselytuntia tänään. Siellä palavasilmäinen Marin syytti kokoomuksen sotesäästöjen johtavan lasten, pientuloisten, vanhusten sekä ehkä kaikkien muidenkin tulojen leikkausta.
Tuohan on sitä vasemmiston ainaisesti harrastamaa populismia. Aina kun kokoomus tai persut leikkaavat niin se kohdistuu lapsiin ja vanhuksiin. Ihan sama mistä leikataan.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuohan on sitä vasemmiston ainaisesti harrastamaa populismia. Aina kun kokoomus tai persut leikkaavat niin se kohdistuu lapsiin ja vanhuksiin. Ihan sama mistä leikataan.
Oikeastihan ne pääministeripuolueena leikkasivat puolustusvoimien määrärahoista niin että maamme puolustuskyky heikkeni...
 

bowie

Jäsen
Kannattaa jatkossa olla pitämättä korkkia ja tietokonetta auki samaan aikaan ettei tule turautettua tuollaista noloa paskaa linjoille. Tyyppi kysyy olenko minä Putinin myötäilijä, kun itse on ensin kyseenalaistanut oman omistautumisensa Suomen puolustamiselle.

Aivan naurettavaa vetää johtopäätöksiä yleisestä turvallisuudesta ja tilojen kontrollista yhden selfie pohjalta jossa on vuodettu niinkin olennainen turvallisuuspoliittinen asia kuin valtiomme englanninkielinen nimi. Ihan kuin kyseessä olisi joku Mar-a-Lago, jossa salaiset asiakirjat lojuvat avoimesti satunnaisella pöydällä.

Selityksesi pääministerin "riittävästä kansalaisten luottamuksesta" on sekin naurettava ja epälooginen. On selvää että "kansalla" tarkoitat omaa kuplaasi joka jakaa valmiiksi tietyn mielipiteen ja joka vastaa omaa käsitystäsi "rationaalisuudesta", kun tuollaiseen arvoon vedoten käytännössä tuomitset kaikki Marinin tai sdp:n äänestäjät jotenkin vähempiarvoisiksi kansalaisiksi. Kansalaisten luottamus pääministeriin mitataan luotettavimmin vaaleissa, ei sosiaalisessa mediassa tai lehtien tekstaripalstoilla. Niitä vaaleja odotellessa voi sitten lukea erilaisia kyselyitä, kuten vaikka tätä, jossa selvä enemmistö ei katso biletysvideoiden heikentäneen Marinin sopivuutta pääministeriksi: MTV:n kysely: Bilevideoilla ei vaikutusta suurimman osan Marin-kantaan – kolmasosan mielestä vaikuttaa sopivuuteen toimia pääministerinä

Ja vielä lopuksi, Halla-ahoon vetoaminen auktoriteettina on aika kyseenalaista kun hän heittelee salaliittoteoriamaisia täkyjä "mahdollisista kummallisista tapahtumista vallan liepeillä", eikä kaverilla oman historiansa valossa ole hirveästi varaa kuittailla siitä millaisia hahmoja muiden poliittisten vaikuttajien ympärillä pyörii.
Ciao, rakkahin Zolomy:

1) Esitän mitä syvimmän anteeksipyyntöni siitä, etten ole vastannut yli puoleen vuoteen tälle foorumille 3.9.22 kirjoittamaasi kommenttiisi (liittyen Mariniin ym). Syy tähän on se, että allekirjoittaneella ei yleensä ole tapana jatkaa debatteja, joissa keskustelukumppanini puolelta on havaittavissa tietämättömyyttä, tai jopa tyhmyyttä. Tässä kohtaa teen nyt kuitenkin ainoan ja viimeisen poikkeuksen.

2) Kommentoinnissasi 3.9.22 toteat, että 2.9.22-3.9.22 foorumille lähettämäni kommentointini on ”noloa paskaa” ja nimität allekirjoittanutta ”tyypiksi”. - Tähän kohtaan totean, että tällainen voimasanojen alatyylinen viljelyhän foorumeilla (ks. ed. kohta 1) osoittaa omalta osaltaan yleisesti niiden käyttäjien sivistymättömyyttä, usein puutteita kotikasvatuksessa, joskus jopa barbaarisuutta, joten voimasanojen käyttämisen myötä edellytykset hedelmälliselle dialogille ovat varsin heikot tai olemattomat. ”Tyyppi”- ilmaisun käyttäminen tässä kontekstissa puolestaan herättää allekirjoittaneessa melkoista huvittuneisuutta, jopa sääliä ilmaisuun sortunutta kohtaan.

3) Toteat, että ”kansalaisten luottamus pääministeriin mitataan luotettavimmin vaaleissa”. Totesin 2.9.22, että en ole yllättynyt siitä, jos Suomen kansan kyky ei riitä tehdä rationaalisia päätelmiä seuraavissa vaaleissa. - Selvennyksenä tähän: perusongelmahan on tietenkin siinä faktassa, että kansalaisethan (Suomi tai mikä tahansa muu valtio) keskimäärin usein eivät tiedä mikä on heille oman elämänsä laadun kannalta vaaleissa paras vaihtoehto, ja sen vuoksi puhdas demokratia ei voi kantaa kauas pitkässä juoksussa (valitettavasti). Ihmisten hyvinvoinnin vs. luonnon säilyvyyden kannalta kestävin järjestelmä olisi jonkinlainen demokratian ja diktatuurin välimuoto. No, todennäköisesti tällaisen toimivan järjestelmän luominen ei ole mahdollista, ottaen huomioon Homo sapiens- lajin genetiikkaan pesiytynyt itsetuhomekaniikka alituisine sotineen; aiheesta on kohtuuhyvä julkaisu P. Linkolan toimesta: Can Life Prevail? Tässä spekulaatiossa ennustettavasti Suomen osalta kohtalo on 50-100 vuoden kuluessa Suomi- nimisen valtion katoaminen, joko kaukomaiden kansojen massiivisten nälkäinvaasioiden kautta tai/ ja itänaapurimme aggressiivisen valloitustendenssin lopputulemana.

4) Toteat 3.9.22 minulle, että ”tuomitset kaikki sdp:n äänestäjät jotenkin vähempiarvoisiksi kansalaisiksi”. - Joo, noinhan se usein menee että te vasemmistolaiset olette hyvin herkkähipiäisiä aina, jos mikä tahansa asia hipaiseekaan teidän ylivertaista agendaanne. Rautalangasta: jokainen kansalainen on minulle samanarvoinen, edelleenkin.

5) Katson tätä foorumia seuraavan kerran vuonna 2024, jos ehdin.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
No, eihän tuossa Marinin hieronnassa ollut edes happy endingiä, joten hajaantukaa, ei mitään nähtävää täällä.

P.S. Dokaaminen on ihan ok, ellei nimi satu olemaan Lintilä.
Nimenomaan... osuit naulan kantaan. Ennen vaaleja tulee näitä kohu uutisia tavallista enemmän. Se on valitettavasti totta, että Suomessa on noin puoli miljoonaa alkoholin ongelmakäyttäjää.

Osa porukasta haluaa " kaikki " viinit marketteihin ja samanaikaisesti osa porukasta vastustaa tätä jyrkästi.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Ennen vaaleja tulee näitä kohu uutisia tavallista enemmän. Se on valitettavasti totta, että Suomessa on noin puoli miljoonaa alkoholin ongelmakäyttäjää.

Onhan se niinkin, tosin ihminen voi omalla käytöksellä vaikuttaa siihen tuleeko kohuotsikoita.
Ei ne Marinia ennenkään ole kiinnostaneet eli sen puolesta voi vetää kännit hyvinkin kuukautta ennen vaaleja tietäen että jää kiinni.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
No, eihän tuossa Marinin hieronnassa ollut edes happy endingiä, joten hajaantukaa, ei mitään nähtävää täällä.

P.S. Dokaaminen on ihan ok, ellei nimi satu olemaan Lintilä.
Usko tai älä, dokaaminen vapaa-ajalla on ihan ok verrattuna työtehtävissä dokaamiseen.
 

Animal

Jäsen
Sanna Marin on tänään ollut Kiovassa ja sujuvasti ottanut osaa Dmytro "Da Vinci" Kotsiubailon hautajaisiin ortodoksikirkossa Zelenskyin mukana.

Dmytro "Da Vinci" Kotsiubailo on Ukrainan sankariksi nimetty erittäin meritoitunut sotilas, joka hiljattain kaatui Ukrainan itärintamalla. Se mikä kirkkoon kuulumattoman ja tradtionaalisia kristinuskon opetuksia vastustavan Marinin poseeraamisessa Kotsiubailon avoimen arkun ja omaisten vierellä surevan näköisenä tekee vieläkin mielenkiintoisempaa, on fakta, ettö Kotsiubailo edusti Ukrainassakin kovan linjan nationalistista äärioikeistojärjestö "Oikeaa sektoria", johon verrattuna esim. "rasistinen puolue" Perussuomalaiset on lähinnä Coca Cola light sulaneilla jääpaloilla.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Sanna tykkää ottaa viinaa, muttei tykkää puhua ruotsia.

Tuohon voi samastua moni suomalainen. Ei ihme, että Sanna on suosittu.
Joo kyllä.

Tuo ruotsin opiskelu josta Sanna antaa siis ymmärtää, että yritys oli kova mutta korona, herätti mulle yhden kysymyksen. Kyseessä siis yksi tunti minkä ottanut. Omakohtaiset kokemukset opinnoista, olivat ne sitten aihekokonaisuuksia tai räätälöityjä juttuja, ovat sellaisia ettei ensimmäisellä tunnilla juurikaan opiskella mitään. Kartoitetaan osaamista ja kipupisteitä seuraavia tunteja varten. Melkoista roskaa väittää että edes yritti.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tekeekö Marin kotimaan vaalipropagandaa Ukrainassa, kun lupailee heille Hornet-hävittäjiä, vaikka ilmavoimat saavat F-35 -hävittäjät vasta 2026 alkaen?

Melko mautontonta ja vastuuntunnotonta toimintaa, kun Suomi on itse riippuvainen Horneteista vielä 3+ vuoden ajan.
 

Animal

Jäsen
Tekeekö Marin kotimaan vaalipropagandaa Ukrainassa, kun lupailee heille Hornet-hävittäjiä, vaikka ilmavoimat saavat F-35 -hävittäjät vasta 2026 alkaen?

Melko mautontonta ja vastuuntunnotonta toimintaa, kun Suomi on itse riippuvainen Horneteista vielä 3+ vuoden ajan.
Tuossa Marinin Hornet -avauksessa paljastuu oikeastaan useampi seikka.

Ensimmäinen on se, että Marinin substanssiosaaminen on todella heikko. Jos se olisi kunnossa, niin härskeinkään populisti ei esittäisi tuollaista, sillä Suomen ilmavoimat on ilmaherruusvoima Itämerellä ja Suomen armeijan vahvimpia osia.

Toinen asia on se, että Marin on härski populisti. Käy sodan varjolla eduskuntavaalikampanjaa ja yrittää nostaa turvallisuuspoliittisen osaajan profiiliaan tällä. Metsään tulee menemään.

Kolmas on se, että Marin on harvinaisen tunnekylmä ja arvostelukyvytön yksilö. Kukaan normaalijärkinen päättäjä ei mene keskellä suursotaa kyseisen sotaa käyvän maan pääkaupunkiin tekemään valtiovierailulle tuollaisia avauksia konsultoimatta asevoimien ylintä johtoa. Ukrainassa on kuollut kymmeniätuhansia ihmisiä, se ei ole paikka mihin mennään tekemään vaalikampanjaa.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuossa Marinin Hornet -avauksessa paljastuu oikeastaan useampi seikka.

Ensimmäinen on se, että Marinin substanssiosaaminen on todella heikko. Jos se olisi kunnossa, niin härskeinkään populisti ei esittäisi tuollaista, sillä Suomen ilmavoimat on ilmaherruusvoima Itämerellä ja Suomen armeijan vahvimpia osia.

Toinen asia on se, että Marin on härski populisti. Käy sodan varjolla eduskuntavaalikampanjaa ja yrittää nostaa turvallisuuspoliittisen osaajan profiiliaan tällä. Metsään tulee menemään.

Kolmas on se, että Marin on harvinaisen tunnekylmä ja arvostelukyvytön yksilö. Kukaan normaalijärkinen päättäjä ei mene keskellä suursotaa kyseisen sotaa käyvän maan pääkaupunkiin tekemään valtiovierailulle tuollaisia avauksia konsultoimatta asevoimien ylintä johtoa. Ukrainassa on kuollut kymmeniätuhansia ihmisiä, se ei ole paikka mihin mennään tekemään vaalikampanjaa.
Tai sitten sanoi sen ärsyttääkseen ruskeja. Pelotevaikutusta sinne, että Ukraina saa jatkossakin tukea.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Täysin vastuutonta oman hännän nostamista moiset lausunnot. Soisi toimittajienkin näihin tarttuvan, mutta kai tämänkin annetaan mennä läpi ilman sen kummempaa kyseenalaistamista.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Marinin olisi kannattanut keskustella asiasta vaikkapa Kaikkosen kanssa ennen reissua, koska ei tuollaisia sammakoita pitäisi päästää ulos suustaan ihan vaan sen takia, että hän haluaa osoittaa vielä vahvempaa solidaarisuutta Ukrainaa kohtaan. Ilmiselvästi vaalikampanja on menossa ja siinä on näköjään lähes kaikki keinot sallittu, mutta joskus kannattaisi miettiä asioita myös muiden ihmisten (asiantuntijoiden, puoluetovereiden ja muiden ministerien) kanssa ennen kuin menee laukomaan mielipiteensä.
 

rpeez

Jäsen
Samaa mieltä edellä olevien kanssa, paitsi en ole varma onko tuolla vaalien kanssa edes mitään tekemistä. On vaan niin tunteella all-in Ukrainan tukemisen kanssa, että lipsauttelee tuollaisia harkitsemattomia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös