Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 691
  • 8 950

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Ei me niitä pinnoja olis tarvittukkaan saatana!
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Uskomatonta että edes jatkoajallakaan ei saada Lahtista pidettyä, mitä helvettiä oikeesti. Kohta varmaan ratkeaa ylivoimalla jypille.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Haistakaa JYP ja erityisesti Lahtinen vittu

Mylläri voi kans tuijottaa peliin, oliko voittava teko se namusyöttö Turkulaiselle viimesellä sekuntilla
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Just mietin, miltä KooKoon kannattajista tuntuu nuo jatkuvat sulamiset viime hetkillä. Tältä.

Toki erona se, että Pelicansin pitäisi nämä hoitaa.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Harmittaa kun hävittiin, mutta kyllähän totuus oli, että Jyppi oli se parempi jengi ja hallitsi peliä. Kyllä katse kääntyy valmistautumisen puoleen, meinaan se ei ollut osunut nappiin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Mua ärsyttää noi housuunpaskomis-viestit, eihän tässä kukaan paskonut mitenkään housuun tai mokannut oikein mitään, vaan pelihän oli ihan ok, mutta sitten JYP pisti pelin tasoihin. Ja kyllä, vituttaahan se, mutta ei siellä kukaan housuun paskonut, miehekästä peliähän se oli.

Ainoa mikä vituttaa on taas Jasek. Pelillinen anti täysin nolla ja se Jypin kavennusmaali oli taas osoitus siitä miten löysästi se puolustaa edes omaa miestään.
Ihmettelen vieläkin miten helvetissä jotkut näki viime kaudella että se olisi hyvä puolustamaan ja nauroi kun kesällä sanoin täällä siitä. Samaahan se on ollut koko ajan ja nyt se näkyy jo tilastoissakin, ehkä nyt ollaan samaa mieltä jo siitä.

Samalla pitää ihmetellä vähän sitä miten vähän saadaan hyötyä Ikosesta tällä hetkellä. Se tekee duunia ja pelaa samaa peliä mitä Ilveksen kolmosketjussa aiemmin eli nöyrää joukkuepeliä, mutta nyt kun pitäisi johtaa kakkosketjua, siitä puuttuu jotain ja kiekollinen anti on valitettavan ohutta, eikä Ikonen oikein johda sitä ketjua, vaan se on enemmänkin hajanaiset kolme pelaajaa jotka tekevät pisteen sieltä ja pisteen täältä, mutta siltä ketjulta voisi odottaa enemmänkin.

Jollei Myllärin viimeistä siirtoa Turkulaiselle lasketa mukaan, Mylläri oli löytänyt ihan uuden innon hyökätä ja oli tänään usein mukana hyökkäyksessä. Hyvä peli, vaikka viimeisen sekunnin siirto vituttaakin ja sen näki myös miehestä itsestään sen jälkeen.
Ja Eronen 0+3 ja koulutti tulevaa joukkuekaveriaan Turkulaista, eli pelaa edelleen logolle joka on rinnassa. Miten helvetissä joku voi olla ikävöimättä tätä jätkää?
 

K.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Paikan päällä katottuna oli viikon surkein peli. Ehkä saatiin se mitä ansaittiinkin lopulta. Olihan meillä paikkoja vaikka millä mitalla niitata vaikka 10 häkkiä. Pienestä nää pelit on kuitenkin kiinni. Mylläriltä epäonninen tökkäsy ja harmillisesti Jassekin pudotti polvilleen ja 0,3 sek ennen summeria tasotus (sivusilmällä katoinkin et taululla oli jo 0:00 mut ei riittäny :( ) Vähän tuntu olevan tahmeella jalalla suurin osa ukoista. Vilen-Jämsen-Tukiainen ylivoimasesti meiän paras kenttä tänään. 7/9p tältä viikolta on kuitenkin hyvä suoritus. Ottaen huomioon, että Jukuritkin laukoi tolppaan tiistaina vikalla minuutilla. Ehkä tää oli kuitenkin taas hyvä kurinpalautus ens viikkoa varten. Uskon, että kärkijoukkueita vastaan kotona nähään taas sisuuntunut Pelicans, joka haluaa ja ottaa sen nelossijan vielä!
 

Veath_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
JYP oli tuoreemmalla jalalla liikenteessä ja sen huomasi kyllä kun ei pysytty perässä. Heidän eka peli tälle viikolle ( jos nyt haluaa etsiä selityksiä)
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Viimeisestä viidestä pelistä kaikkia on johdettu kun ollaan lähdetty kolmanteen erään. Näistä 3 on hävitty. Pudotuspeleissä näistä "jatkoaikapisteistä" ei ole hyötyä. Nyt on pari viikkoa aikaa opetella pelaamaan johtoasemassa ennen kuin se on osattava, mikäli joukkue meinaa edetä eteenpäin. Täysin turhia pistepudotuksia etenkin KooKoota ja nyt myös JYPiä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös