NFL season 2022

  • 144 977
  • 1 102

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Nyt ei säästelty silpussa
 

Fordél

Jäsen
Meni aikalailla kuten oli odotettavissa. Tiukka matsi, mutta Reid-Mahomes -duo ratkaisi tämän Chiefsille. Yllätys oli ehkä Eaglesin puolustuksen aseettomuus ja kuinka se ei saanut painetta Mahomesille.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
parin päivän päästä voi jo Afrikassa bongata leijonien sijaan Philadelphia Eagels Super Bowl Champs 2023 paitoja.
 

Stigu

Jäsen
Aika ratkaiseva taisi olla tuo Hurtsin pallonmenetys 14-7 tilanteessa.

No, olipa tiukka, hyvätasoinen ja viihdyttävä matsi. Kuten aiemmin sanoin, nuo NFL-ratkaisumatsit loppuvat kyllä liian nopeasti.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Oli vähän helppo lippu ja harmittavasti hyvin ratkaiseva sellainen.
Tässä itsensä Bradberryn kommentit nfl.com sivuston mukaan: "It was a holding," he said following the Eagles' 38-35 loss. "I tugged his jersey. I was hoping they would let it slide." Ehkä kevyt joo mutta selvä rike. Peli ei siihen ratkennut, mutta vei kyllä jännitystä lopusta pois. Sinänsä oli kyllä hieno peli kokonaisuudessaan.
 

Fordél

Jäsen
Eagles on todella laadukas ja tasainen jengi, josta ei löydy suuria heikkouksia. Linjat ovat laadukkaat, hyökkäyksessä on monipuolisuutta ja laajuutta, kun uhkaa on sekä juoksussa että heitossa. Hurts on jollain tapaa heiton ja pääkopan suhteen edelleen kysymysmerkki, mutta tuskin floppaa millään tavalla. Eaglesin hyökkäys voi hyvin jauhaa hyvänkin määrän pisteitä Chiefsiä vastaan. Kun Eaglesin puolustuksen laatukin tiedetään niin Eagles lähtee jopa ennakkosuosikkina Super Bowliin.

Oma tuntuma on, että tämä kääntyy kuitenkin Chiefsille. Chiefsin katto on kuitenkin etenkin Reidin ja Mahomesin myötä korkeammalla. Jos ja kun Mahomes pääsee edes suht rauhassa suorittamaan omia taikojaan ja nilkka mahdollistaa about normaalin liikkeen, eiköhän Chiefsin hyökkäys tee Eagalesia enemmän pisteitä. Eikä se Chiefsin puolustuskaan ole mikään heikko. Uskon, että siellä keksitään oikeat aseet, joilla hyydyttää ja pysäyttää Eaglesin hyökkäystä.

Oma veikkaus on, että tämä menee 30-23 Chiefsille.
Tämän vuoden pudotuspelit eivät tarjonneet muuten mitään erityisen ikimuistettavia matseja, mutta onneksi kauden päätös oli todella viihdyttävä ja jopa ikimuistettava. Yksi parhaimpia finaaleja viime vuosilta. Pisteitä ja hienoja suorituksia nähtiin lähes joka downilla. Voittajakin selvisi pelaamalla eikä mestaria ratkaissut rangaistukset tai tuomaritoiminta vaikkakin loppu vähän lässähti yhden rangaistuksen myötä (joka sekin oli lopulta ihan ok).

Itse matsi meni pitkälti niin kuin ounastelin. Eagles jauhoi ja eteni tasaisen varmasti hyökkäyksen kanssa eikä Hurts flopannut, päinvastoin. Heittopeli toimi kivasti ja itse asiassa juoksun kanssa oli vähän haasteita. Chiefsin puolustus pelasi ihan hyvin ja sai jonkun verran hyydytettyä Eaglesin hyökkäystä. Silti Eaglessillä oli täydet mahdollisuudet viedä pytty.

Suurin onnistuja oli kuitenkin Chiefsin hyökkäyksen linja, joka takasi voiton Chiefsille. Eagles ei saanut juurikaan painetta Mahomesille, joka sai vapaasti tehdä taikojaan ja toteuttaa Reidin oivalluksia. Ja tulostahan syntyi. Toisella puoliskolla Chiefsin hyökkäys teki lähes mitä tahtoi ja Eaglesin puolustusta vietiin. Lopulta tiukka matsi kääntyi Reidin, Mahomesin ja Chiefsin hyökkäyksen turvin niukasti, joskin ansaitusti Chiefsille.

Samalla Reid nousi viimeistään suurimpien valmentajien joukkoon eikä saavutukset ole varmastikkaan vielä tässä. Mahomesille toinen voitettu SB eikä mitään keskustelua jostain voittamisen vaikeudesta ei tarvitse edes käynnistää. Päinvastoin, nyt aletaan pohtimaan, että kuinka monta SB:ta Mahomesin onkaan mahdollista vielä saavuttaa. Chiefsin mestaruusikkuna on mukavasti auki vielä tulevinakin vuosina, joten hyvälle näyttää. Eikä Eaglesinkään puolesta näytä huonolta. Ties vaikka ensi vuonna nähdään viime vuosina harvinainen edellisen vuoden finalistien uusintakohtaaminen.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Noista rangaistuksista: ymmärrän erittäin hyvin, että joku tuossakin kokee Eaglesin kärsineen vääryyttä, ja se on ihan OK. Toisten mielestä taasen tuo oli selvääkin selvempi lippu, kerta kerrasta lentää jne. Itse näin tuossa rikkeen jollaisia menee peleissä läpi monesti, mutta väärin tuo ei mennyt!

Hiukan off-topicia:
Muutenkin aina välillä nousee keskusteluun "voiko tuosta viheltää näin isossa pelissä" jne. ja voin kertoa keskustelleeni tästä oman isäni kanssa aika paljon: faija vihelsi yli 500 pääsarjapeliä lentopallossa (päällä ja verkolla) ja koulutti kaverinsa kanssa osimoilleen 20 vuotta kaikki uudet pääsarjatuomarit Suomeen. Hän on nyt ollut jo pitkään eläkkeellä eikä enää Lentopalloliiton "aktiivisessa palveluksessa", mutta edelleen "lentopallon Seppo Mäkelältä" tulee napakkaa viestiä sääntöjen noudattamisesta => on se marraskuun neljäs, helmikuun kuudes tai ratkaiseva mestaruusfinaali, sääntö on sääntö! Jousta tuosta tai tästä niin se ei enää ole sääntö vaan tulkinta ja se taas avaa sellaisen matopurkin, että sitä ei helpolla kiinni saada. Ukko vihelsi aikanaan finaalipelin neljännen erän ratkaisupallossa verkkotuomarina väärän vastaanottomuodostelman (oli vastaanottavilla kavereilla jalat väärin ristissä kun pallo lähti syöttäjän kädestä), siitä piste ja uusi syöttö, siitä ässä kenttään ja peli ohi. Kauhea mekkala ja hävinneen jengin valmentajan mukaan "ei tuollaista VOI viheltää tällaisessa pelissä". Ukko siihen, että jos näin halutaan niin teillä on sitten täällä väärät tuomarit: ei jääkiekon MM-finaalin ratkaisua kukaan halua "vähän paitsiosta"? Eli kun suoranaista tuomarivirhettä ei tapahdu menee mielestäni ratkaisu aina oikein, vaikka kuinka tekee kipeää...
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Koosteen perusteella hieno ottelu. Jäi sellainen maku suuhun tuon perusteella, että ottelun merkittävin hetki oli tuo Chiefsin Toneyn n. 70 jaardin palautus.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joopa, Mahomes & Reid duo oli kuin olikin ylittämätön kanto kaskessa. Taukoa edeltänyttä nilkuttelua ja irvistelyä katsellessa oli jo varsin toiveikas fiilis, mutta se toimikin lopulta vain draamankaaren nostatuksesta, joskin kyllähän Eaglesin puolustus jäi toisella jaksolla sen verran aseettomaksi, etteivät oikein voittoa olisi ansainneetkaan.

Se lopun kevyehkö lippu oli tosiaan sellainen meh-tilanne, jota tuli sillä hetkellä kirottua, kun samanlaisia rikkeitä oli mennyt omiin silmiin tuossakin matsissa läpi molemmin puolin, mutta ei auta. Yleensä kiintiövalituksen aihe on, etteivät tuomarit enää ratkaisuhetkillä liputa kuin ruumiit, jos niitäkään, joten vaihteeksi näin päin. Nyt kun veri on ehtinyt paremmin kiertämään aivoihin asti, mistään suuremmasta vääryydestä on turha puhua ja hienoa, ettei Bradberrykään mennyt muutamien Niners-pelaajien tavoin etsimään vikaa ainoastaan peilin ulkopuolelta. Tuolla tavoin voi joskus jotain voittaakin kun tiedostaa omat virheensä ja toivon mukaan vielä oppii niistä.

Jos posia kaivaa, hyökkäys toimi, vaikka Chiefs sai yllättävänkin hyvin keskushyökkääjien juoksut kuriin. Hurtsilta nähtiin ehdottomasti paras peli olkapäävammansa jälkeen. Paljon hienoja ja tarkkoja heittoja juuri sinne minne pitikin ja kyllä tämän pelin perusteella niitä dollareita voi huoletta alkaa seuraavaan sopimukseen piirtelemään, mikäli vain luottoa luonnepuoleen löytyy, ettei rahat saatuaan mukavoidu muistelemaan ja elämään tätä yhtä tykkikauttaan, vaan halu kehittyä entistä paremmaksi säilyy. Itsellä on ainakin vahva usko, että tässä on Eaglesille se Super Bowl voiton mahdollistava franchice QB, ainakin sen aikaa mitä terveys tuolla kuluttavalla tyylillä antaa myöten. On tosin kehittynyt viimeisen vuoden aikana heittäjänä sen verran kovin harppauksin, mitä jatkamalla voi pitkittää vielä paljon uraansa.

Hyökkäyksen koordinaattoria Shane Steicheniä on nyt viime päivät huhuttu kovasti Coltsin päävalmentajan paikalle ja olisi kyllä selkeä menetys ja haastava paikattava, mutta muutoin hyökkäyksessä pysyvät Kelcen mahdollisesta eläköitymisestä huolimatta peruspalaset kohtuu hyvin kasassa ensi kaudellekin. Miles Sandersille pitäisi toki maksaa.

Jos hyökkäys toimi ja kykeni vastaamaan huutoon, niin vastaavasti Gannonin puolustus taisi paljastua lopulta enemmän kauden aikana kohdattujen heikohkojen pelinrakentajien tuotokseksi kuin tilastoriviensä väärtiksi, joten pitää vuorostaan toivoa, että saisi sen huhuissa olleen Cardinalsin päävalmentajan paikan, sillä tuskinpa muutoin on koordinaattori vaihtumassa, mitä joukkueen näkisin puolustukseensa kaipaavan. Toki tuo luokaton kenttä vei varsinkin räjähtävyyteen ja nopeuteen nojaavien Reddickin ja Sweatin panoksen valitettavan minimiin kun tossu ei pitänyt yhtään.

Puolustuksen puolella on muutenkin enemmän avoimia kysymyksiä / katkolla olevia sopimuksia vähän joka kerroksessa, joista merkittävimmät Hargrave, Bradberry sekä tykkikauden pelannut Gardner-Johnsson ja miksei vielä jonkinlaisen läpimurron tehnyt LB T.J. Edwarskin. Varsinkin linjassa on paljon kysymysmerkkejä kun koko pappaköörillä ovat sopimukset katkolla, mutta toisaalta Hargravea lukuun ottamatta ovat enemmän tätä joukkueen kasaamista palvelevaan huokeaan jatkoon nimeä alle tai näkemiin osastoa. Kuitenkin tällä puolella palloa nähtäneen tuuletusta enemmän ja luulisi draftissakin olevan painopiste puolustukseen, ellei sitten Roseman anna Sandersin kävellä muualle ja hae halpaa tulokas RB:tä tilalle. Mutta näistä varmaan enemmän toisessa ketjussa.

Kohti uusia pettymyksiä!
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Noista rangaistuksista: ymmärrän erittäin hyvin, että joku tuossakin kokee Eaglesin kärsineen vääryyttä, ja se on ihan OK. Toisten mielestä taasen tuo oli selvääkin selvempi lippu, kerta kerrasta lentää jne. Itse näin tuossa rikkeen jollaisia menee peleissä läpi monesti, mutta väärin tuo ei mennyt!

Hiukan off-topicia:
Muutenkin aina välillä nousee keskusteluun "voiko tuosta viheltää näin isossa pelissä" jne.

Itse olen 17 minuutin koosteen varassa, mutta olihan tuo lippu sellainen, että pelissä on varmasti vastaavia rikkeitä mennyt ohitse, kun Bradburry itsekin myönsi koiruutensa. Tuskin oli säästänyt tuota jippoa ihan pelin loppuun, vaan pitkin ottelua voisi kuvitella käden löytyneen lanteilta tuolla kovuudella.

Jefu toki on siitä vähän kusinen laji, että puhtaasti sääntökirjan perusteella liputettaessa suunnilleen jokainen snap otettaisiin uusiksi. Tämän takia tuollaiset viimeöiset tilanteet ovat liputettavissa, mutta jotenkin sitä toivoisi, että tuomareilta löytyisi sitä kuuluisa pelisilmää sen suhteen miten ovat pelin siihen asti liputtaneet ja pysyisivät siinä linjassa.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kyllä oli aikamoinen ottelu. Onnittelut Big Red ja Kansas City. Mietin tuossa että kyllä osui Kansas Cityn kannalta hyvään kohtaan tuo Mahonesin pieni loukkaantuminen. Pääsi koppiin rauhassa laittamaan nilkkaa kuntoon. Oliko jopa nyt erityisen pitkä half time? Ihan kun olisin kuullut että tällä kertaa tauko oli jopa 7minuuttia pidempi kuin normaalisti. En tiedä miten Mahones olisi suoriutunut jos tilanne olisi ollut sellainen että kellossa olisi ollut vielä yli10minuuttia jäljellä. Mutta eipä noita kannata sen enempää alkaa miettii. Moni mietti että miten Chiefs tulee pärjää ilman Tyrek Hilliä? Nähtävästi erittäin hyvin pärjää. Kyllä tuo Mahones on ansainnut jokaisen dollarin minkä Kansas City maksaa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kyllä tää Rihanna sen viime kertaisen räpäytyksen voitti ja oli siellä muutama ihan kuunneltava biisi mukana.
No ei todellakaan voittanut. Odotukset oli kovat Rihannan suhteen, mutta saatiin sitten todellinen floppi. Tanssimaan ei pystynyt, koska oli raskaana, ja koko helvetin esitys playbackina ja Rihannalta vielä helvetin huonoa lip syncciä. Koko esitys oli flegmaattinen. Mikä helvetin pointti on LIVE-esiintymisillä, jos laulu tulee kokonaisuudessaan nauhalta?
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No ei todellakaan voittanut. Odotukset oli kovat Rihannan suhteen, mutta saatiin sitten todellinen floppi. Tanssimaan ei pystynyt, koska oli raskaana, ja koko helvetin esitys playbackina ja Rihannalta vielä helvetin huonoa lip syncciä. Koko esitys oli flegmaattinen. Mikä helvetin pointti on LIVE-esiintymisillä, jos laulu tulee kokonaisuudessaan nauhalta?

Puoliaikashow on nykyään useammin playback kuin live. Livenä on laulanut viimeksi ainakin Lady Gaga 2017 ja RHCP 2014. Madonnat, J-Lot ja kumppanit ovat ketkutelleet yhtä lailla nauhan kanssa. Ilmeisesti Rihanna veteli lip synkkinsä sitten vähän rennommalla otteella?
 

Fordél

Jäsen
Viimeisimmässä Tailgate-pocastissa käytiin erinomaisesti SB läpi Laurilan, Penkin ja Parkkosen johdolla. Peruspointit käytiin läpi, kuten paljon kehutun Eagles-puolustuksen epäonnistuminen ja toisaalta Chiefsin hyökkäyksen linjan onnistuminen, Eaglesin juoksupelin yllättävä heikkous, Reidin onnistunut reagointi, Mahomesin hyvin kypsä pelaaminen jne. Kannattaa ehdottomasti kuunnella.

Täälläkin pohdittiin ennen ottelua, että mikä on lopulta Eaglesin puolustuksen iskukyky. Ennen SB:a se ei ollut kuitenkaan kohdannut kauden aikana huippupelinrakentajista kuin oikeastaan Rodgersin, joka hänkään ei ollut huippuiskussa tällä kaudella. Nyt kun kohdattin hyvin kypsästi pelannut sarjan paras pelinrakentaja ja ihan ok hyökkäyksen linja, eipä Eaglesin puolustus saanutkaan ihmeitä aikaan. Mahomes sai rakennella hyökkäyksiä rauhassa ja silloin yleensä tuppaa tulemaan tulosta. Etenkin kun Mahomes pelasi tosiaan todella kypsästi eikä erityisesti hakenut mitään sankaripelejä.

Sekin on pohdittava kysymys, että luottiko Eagles vähän virheellisesti puolustukseensa SB:ssa. Eaglesillä oli muutamia paikkoja, joissa sillä oli neljännelle yritykselle muutama jaardi jäljellä. Sen sijaan, että se lentopotkaisi pallon ja luotti puolustuksensa pysäyttävän Chiefsin hyökkäyksen, olisi varmastikin kannattanut pelata ja yrittää pitää Chiefsin hyökkäys pois kentältä. Chiefsin hyökkäys teki kuitenkin etenkin toisella puolikkaalla lähes mitä se tahtoi.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Sekin on pohdittava kysymys, että luottiko Eagles vähän virheellisesti puolustukseensa SB:ssa. Eaglesillä oli muutamia paikkoja, joissa sillä oli neljännelle yritykselle muutama jaardi jäljellä. Sen sijaan, että se lentopotkaisi pallon ja luotti puolustuksensa pysäyttävän Chiefsin hyökkäyksen, olisi varmastikin kannattanut pelata ja yrittää pitää Chiefsin hyökkäys pois kentältä. Chiefsin hyökkäys teki kuitenkin etenkin toisella puolikkaalla lähes mitä se tahtoi.

Tuo oli myös hyvin epä-Siriannimaista, kun oli läpi kauden mennyt hyvin rohkeilla ja aggressiivisilla valinnoilla vastaavissa tilanteissa ja päätyihän mies tällaiseen onnistuneesti jo avauspuolikkaalla. Toki toinen näistä toisen jakson pelaamatta jättämisistä oli potkumaaliin päätyminen 4th&4 tai vastaavassa tilanteessa ja toinen taisi olla 4th&2 jossain omalla 35 jaardin viivalla, joten olihan molemmat sinänsä perusteltavissa olleita valintoja (field goal ja puntti), mutta kyllähän se pelin kuva olisi muuta huutanut, varsinkin kun olisivat olleet ihan normivalintoja tämän kauden Eaglesille. No helppo näitä on jälkikäteen ruudun takaa huudella.

Tuosta tuli samalla vahvoja flashbackejä viiden vuoden taakse, Eaglesin edelliseen Super Bowliin, jossa Doug Pedersonilta nähtiin rohkeita ja ennakkoluulottomia hyökkäysratkaisuja läpi pelin, kun oma puolustus ei saanut hippaakaan Bradysta. Nyt oli aika vastaava tilanne ja eittämättä hyökkäys olisi ollut tälläkin kertaa se paras puolustus.

------------------

Tänään myös varmistui, että Eagles menettää molemmat koordinaattorinsa. OC Shane Steichenistä tulee Coltsin uusi päävalmentaja ja DC Jonathan Gannonista puolestaan Cardinalsin, joten Roseman&Sirianni duo saa aloittaa offseasonin palapelin kokoamisensa näistä.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Tuo oli myös hyvin epä-Siriannimaista, kun oli läpi kauden mennyt hyvin rohkeilla ja aggressiivisilla valinnoilla vastaavissa tilanteissa ja päätyihän mies tällaiseen onnistuneesti jo avauspuolikkaalla. Toki toinen näistä toisen jakson pelaamatta jättämisistä oli potkumaaliin päätyminen 4th&4 tai vastaavassa tilanteessa ja toinen taisi olla 4th&2 jossain omalla 35 jaardin viivalla, joten olihan molemmat sinänsä perusteltavissa olleita valintoja (field goal ja puntti), mutta kyllähän se pelin kuva olisi muuta huutanut, varsinkin kun olisivat olleet ihan normivalintoja tämän kauden Eaglesille. No helppo näitä on jälkikäteen ruudun takaa huudella.

Tuosta tuli samalla vahvoja flashbackejä viiden vuoden taakse, Eaglesin edelliseen Super Bowliin, jossa Doug Pedersonilta nähtiin rohkeita ja ennakkoluulottomia hyökkäysratkaisuja läpi pelin, kun oma puolustus ei saanut hippaakaan Bradysta. Nyt oli aika vastaava tilanne ja eittämättä hyökkäys olisi ollut tälläkin kertaa se paras puolustus.

------------------

Tänään myös varmistui, että Eagles menettää molemmat koordinaattorinsa. OC Shane Steichenistä tulee Coltsin uusi päävalmentaja ja DC Jonathan Gannonista puolestaan Cardinalsin, joten Roseman&Sirianni duo saa aloittaa offseasonin palapelin kokoamisensa näistä.

Pikku hiljaa tietynlaisesta vitutuksesta on selvitty Super Bowlin osalta. Steichenin menetys oli odotettua kyllä. Gannonista en sano mitään muuta kuin, että ymmärrän tavallaan miksi hänestä Eaglesien fanit ovat halunneet päästä eroon. Pahimmat toki ovat löytäneet jopa Vic Fangion osa syylliseksi myös.

Eaglesien puolustus on vuotanut juoksun osalta mallia koko kauden. Tuo Eaglesien puolustuksen ihannointi on tosin osaltaan median luomaa harha kuvitelmaa. Hurts kyllä pystyi toimittamaan ja pitämään kokoajan Eaglesit mukana ja siitä täytyy olla hemmettin onnellinen. Toki se fumble minkä Hurts teki vaikutti isosti otteluun varsinkin kun Mahomes vastassa jota vastaan ei tarvitsisi liikaa almuja antaa.

Huhuja jonkin verran ilmassa, että QB coach Jonshon mahdollisesti on seuraava OC. Paljon on kyllä kysymysmerkkejä ilmassa vielä tulevan kauden rosterin avauspaikkojen osalta. Kelce saattaa lopettaa, Jonhson on mahdollinen myös. Graham ja Cox luultavasti lopettavat uransa tähän. Sandersille jatkosopimus vai ei? Slay taitaa olla samassa tilanteessa?
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Huhuja jonkin verran ilmassa, että QB coach Jonshon mahdollisesti on seuraava OC. Paljon on kyllä kysymysmerkkejä ilmassa tulevan kauden rosterin avauspaikkojen osalta.

Insidereiden mukaan myös Frank Reich haluaisi Johnsonin Carolinaan OC:ksi. Saapa nähdä kumpi pesti houkuttaa enemmän.

Vähän offseason-juttuja mutta Raiders vapautti kuten odotettua Derek Carrin vapaaksi agentiksi kun Carr ei halunnut treidiä mihinkään. Eli ainakin muutama laadukas QB tällä hetkellä vapailla markkinoilla.
Kaikki kuitenkin odottavat Rodgersin ratkaisua, joka tullee varmaan lähiaikoina.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Insidereiden mukaan myös Frank Reich haluaisi Johnsonin Carolinaan OC:ksi. Saapa nähdä kumpi pesti houkuttaa enemmän.

Vähän offseason-juttuja mutta Raiders vapautti kuten odotettua Derek Carrin vapaaksi agentiksi kun Carr ei halunnut treidiä mihinkään. Eli ainakin muutama laadukas QB tällä hetkellä vapailla markkinoilla.
Kaikki kuitenkin odottavat Rodgersin ratkaisua, joka tullee varmaan lähiaikoina.

Derek Carr ja laadukas QB ei nyt ihan täysin kulje käsi kädessä ainakaan viime aikaisten näyttöjen perusteella. Carrilla on kyllä paljon todistettavaa varsinkin sen uuden sopimuksen jälkeen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Derek Carr ja laadukas QB ei nyt ihan täysin kulje käsi kädessä ainakaan viime aikaisten näyttöjen perusteella. Carrilla on kyllä paljon todistettavaa varsinkin sen uuden sopimuksen jälkeen.

No ei viime kauden perusteella joo, kun ei selvästikään sopinut McDanielsin kuvioihin tai systeemiin. Sitä aiemmat kaudet kyllä ollut ihan hyvän tason pelinrakentaja.

Saints ainakin on vahvasti ollut Carrin perässä ja eiköhän Jetsinkin suunnalla olla tuntosarvet pystyssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös