• 162 592
  • 856

FinDevil

New Jersey Devils, Tottenham
Joo hyvin rullasi peli nyt täydet 60min. Ekassa erässä liikaa vastahyökkäyksiä vastustajalla kuten @Toby Dammit sanoikin jo. Tekee varmasti hyvää joukkueelle että nyt on hetken vähän väljempää otteluohjelmassa kun tahti on ollut melko kova. 3 päivän päästä olevan islanders pelin jälkeen taas 3 päivän tauko ennen rags peliä jolloin painetaan sitten 6 päivään 4 peliä.

Tänä vuonna vielä 10 ottelua siis yhteensä jäljellä, joista jokainen Flyersia lukuunottamatta on kovia vastaan (Toki Flyers ollut todella vaikea vastustaja tällä kaudella, niin tuskin tulee siitäkään helppoa peliä) niin 5 voittoa kun noista saisi vähintään niin se olisi jo ihan riittävä suoritus päättämään aikalailla täydellisesti sujuneen syksyn.

Toby Dammit

New Jersey Devils
Vanecekille hieno nollapeli ja kenttäpelaajista päällikkö oli kolmella pisteellä (1+2) Hamilton. Sillä oli ottelussa lisäks pari muutakin tosi hyvää maalintekopaikkaa mm. heti pelin avausminuutilla.
Itse nostin silmämääräisen arvion pohjalta Hughesin pelin ykköstähdeksi, mutta kun katsoin edistyneitä tilastoja aikaisemman kirjoitukseni jälkeen, Hamilton erottui sieltä kieltämättä selkeästi edukseen. Esim. Hockey Stat Cardsin Game Score (perustuu The Athleticin Dom L:n malliin) -tuloksena oli kierroksen paras lukema 6.06 (Hughesilla 2.30), kun tällä kaudella paras yksittäisen matsin lukema on Pietrangelolla 7.70. Hamiltonin keskiarvo kyseisissä statseissa on 1.72. Eli sitäkin vasten Hamilton pelasi kovan matsin. Ja olihan hän myös silmämääräisesti arvioiden erittäin näkyvä.

Paridae

NJD
Hamiltonilla olisi helposti voinut olla pari kolme maalia enemmän. Jatkuvasti tekopaikoilla. Hienosti ajautuu muutenkin maalille ja pellailee ylivoimaa Hughesin ja Brattin välissä. Kiva katsoa tämmöistä ykköspakin dominointia.

Miksi muuten aisapari Siegenthaler pelaa yhä leukasuojan(?) kanssa? Onko taustalla joku hidas toipuminen operaatiosta vai onko kotiväki pyytänyt suojelemaan hammaskalustoa ja pelaa loppu-uransa tuplapleksillä?

FinDevil

Hidasta toipumista veikkaisin. Hamiltonillakin oli viime kaudella muistaakseni myös melko pitkään tuplapleksi loukkaantumisen jälkeen.

NJEspoo

Takkiin tuli ja kylläpä oli erikoinen peli. Ton matsin vois oikeestaan perata kahteen eri osaan; ekat 52,5 min. ja vikat 7,5 min.

Devils alotti hyvällä sykkeellä ja paineli heti ekalla ylivoimalla näyttävän syöttelyn jälkeen 1-0 johtoon ku peliä oli pelattu reilu 5 min. Mun mielestä koko eka erä oli kokonaisuudessaan hyvää tekemistä ja Islandersin maalit tuntu molemmat syntyvän melko tyhjästä. Ehkä se niiden johtomaali alle 10 sekuntia ennen erän loppua toi jo vähän synkkiä pilviä ylle tai sitten se oli vaan omaa kuvitelmaa.

Toka erä on tällä kaudella ollut yleensä se New Jerseyn vahvin, mutta tässä pelissä päinvastoin se oli heikoin. Suht alkuun kaks nopeaa takaiskumaalia, jonka jälkeen Schmid tuli tolppien väliin Vanecekin tilalle, ja loppuun vielä kaupanpäälle päästetty ylivoimamaali, niin se oli aikalailla siinä, vaikka Mercer iskikin siinä välissä kiekon reppuun.

Wood jäi erän aikana todella pahasti Romanovin jyrän alle ja jätti pelin kesken siihen paikkaan. En ihmettelis, vaikka tosta pususta ois tullut aivotärähdys. Kyllä siinä leuka otti sen verran osumaa. Muutenkin noin niinku ylipäätään jäi sellanen fiilis, ettei Devils pystynyt vastaamaan ottelussa Islandersin fyysisyyteen mitenkään fiksusti.

3. erä alko heti Islandersin maalilla, kun Devils sekoili omassa päädyssä, mutta sen jälkeen piristyttiin ja reilun minuutin jälkeen Tatar kävi kuittaamassa lukemat 3-6. Tossa vaiheessa ero taululla oli valitettavasti kuitenkin jo kasvanut liian isoks.

Ruff veti vielä vikan ässän hihasta ottamalla veskan pois, kun peliä oli jäljellä n. 7,5 min., ja sillä kaavalla mentiin loppuun asti. Se, jos joku tarjos vielä viihdettä yleisölle. Hughes pelas NHL:n historian pisimmän mitatun vaihdon (reilu 6 min.), jonka aikana se onnistu tekemään yhden maalin ja torjumaan kaks kiekkoa oman tyhjän maalin edestä. Siihen lisäks Devils kävi vielä kaks kertaa ylärimassa. Itse ottelussa Devilsillä tais olla yhteensä kolme vai neljä ylärimaa. Olipa melkonen hurlumhei toi matsin lopetus...

Ylipäätään ottelu oli monesti Devilsin osalta melko sekavaa tekemistä, eikä 1. erän jälkeen saatu pitkiä yhtämittasia jaksoja peliä toimimaan tasaviisikoin. Jatkuvasti syötöt meni minne sattuu ja kuviot näytti olevan hukassa. Paljon myös tehtiin sellasia pieniä virheitä, mistä Islanders rokotti. Tyhmiä jäähyjä jouduttiin myös istumaan.

Isoimpana posina nostan esille Schmidin otteet. Pelas tosi hyvin ja torju mm. alivoimalla muutaman sellasen paikan, missä olin jo ihan varma, että verkko heiluu selän takana. Päästetylle maalille se ei voinut mitään.

Pari päivää huilia ja Rangersin kimppuun!

NJEspoo

Jatkoajalla takkiin. Piste jäi haaviin, mutta harmittavasti voitto ryllittiin.

Devils lähti otteluun hyvin ja nyt olikin niiden vuoro painella nopeesti 2-0 johtoon. Joukkue liikutti kiekkoa vauhdilla ja sai paljon kiekonriistoja aikaseks. Peli oli ylipäätään suurimmaks osaks hyvin hallussa Rangersin kahteen salamamaaliin asti tokassa erässä ja oikeastaan myös kolmannen erän.

Silti jotain puuttu. Ylivoima oli taas mielikuvituksetonta, eikä se ollut läheskään yhtä iso pelote ku Rangersin vastaava. Peli oli myöskin liikaa kahden kärkiketjun varassa. McLeodin ja Boqvistin kentät ei saanu juuri mitään aikaseks.

Hughesilla ois ollu paikka sinetöidä ottelu rankkarista, mutta ei sitä kyllä voi syyttää, sillä sen verran hyvin pelas muuten.

Jatkoajalla peli oli taas liian passiivista. Vaikka kiekko oli alussa hallussa, niin sellanen tappajanvaisto uupui tekemisestä. Niinhän siinä sitten kävi, että vastustajalla se vaisto löytyi.

Veemäinen homma, mutta se on nyt mennyttä. Katseet pitää olla jo käännetty tulevan yön otteluun Dallasia vastaan.

FinDevil

Joo aika harmittava tappio kun voitto oli täysin otettavissa. Hughes oli kyllä hyvällä pelipäällä ja harmi kun ei onnistunut rankkarista laittaa sisään. Oli siinä muillakin paljon paikkoja tehdä enemmän maaleja, mutta Shesterkin otti hyviä koppeja, vaikka ei nyt missään ihan jumalamoodissa ollutkaan.

YV oli kyllä todella luokatonta. Mercerin tilalle pitäisi laittaa Wood maskimieheksi. Tyhmiä jäähyjä myös Devilsiltä vaikka olivatkin vähän löysiä vihellyksiä. Vähän turhauttavasti noi päästetyt maalit tuli molemmat suoraan aloituksen jälkeen. ragsin ekassa maalissa hyökkäyspään aloituksesta heti 2vs1 hyökkäys ja sitten toi kolmas maali suoraan keskialueen aloituksesta.

Holtzin paikka on kyllä täysin muualla kun NHL: ssä tällä hetkellä. Ei ole mitenkään hyödyksi joukkueelle vaan päinvastoin. Ihan hyvin voisi antaa Johnssonille näytönpaikan tuossa nelosessa.

Dallasilla myös back-to-back peli ja heilläkin aika kitkerä vierastappio pingviinien vieraana kun Malkin iski voitto maalin vikalla minuutilla. Vauhdikas kamppailu varmasti tulossa ja olisi hyvä ottaa voitto ettei tässä ala mitään sen suurempaa tappioputkea. Dallasin maalilla mitä todennäköisimmin tuttu Scott Wedgewood maalilla ja Devilsillä varmaan Akira Schimd. Hyvä näytön paikka Schmidille kovaa vastustajaa vastaan.

Toby Dammit

@FinDevil samaa mieltä Holtzista. AHL:än mars ja Johnsson siihen kenttään, tai sitten vaan sekotetaan pakkaa kahden alemman kentän osalta. TOP 6 hyökkääjiin en kajoais.
Ruffin mukaan ketjuja sekoitetaan ensi yön peliin kunnolla. Ja ainakin siltä osin aiheesta, ettei Boqvistin ketju saa mitään aikaan, vaan on ollut joukkueen heikko lenkki. Holtz takaisin vaan AHL:ään, kun taso ei vielä riitä ylhäällä.

En jaksa kirjoitella sen enempää, kun voin allekirjoittaa aiemmat analyysit pelistä. Harmittava tappio joka tapauksessa.

NJEspoo

Tappioputki veny ekaa kertaa kaudella kolmen ottelun pituseks. Turha tässä silti on vielä panikoida.

Eka erä oli molemmilta jengeiltä tunnustelua. Tokassa alko aukeamaan paikkoja ja molemmat jengit osu parin minuutin päässä toisistaan. Dallas sai harmittavasti erän vikoilla sekoilla pukukoppimaalin, joka jäi lopulta voittomaaliks. Toinen erä ois pitänyt voittaa tulostaululla, sen verran Devils oli pelin päällä. Kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla peli taas aukes ja molemmilla jengeillä oli hyviä paikkoja. Kiri jäi silti tuhnuks ja Dallas laitto kaks vikaa tyhjiin.

Schmid oli ottelun paras Paholainen. Tokassa erässä kaks paraatiseiviä ja vikassa yks. Wedgewood ei joutunut venymään samanlaisiin torjuntoihin. Yhden tosi hyvän maalipaikan Suter torjui maaliviivalta kropallaan.

Bahl korvas hyvin Smithin kokoonpanossa. Johnsson tuli sisään Holtzin tilalle, mutta oli näkymätön.

Kenttiä taas ottelun jälkimmäisellä puoliskolla sekotettiin, mutta ei tuonut tarvittavaa kipinää.

Rangersia vastaan kärkikentät oli iskussa, mutta viime yönä melko näkymättömiä noi kaks ylintä vitjaa. Wood oli parempi ku edellispelissä ja myös McLeod jakso läpi ottelun liikkua tosi hyvin.

Bring on The Flyers!

Paridae

NJD
Tuli katsottua Dallas-peli näin jälkijunassa.

Väsyneen ekan erän jälkeen mietin jo, että täytyy poimia helpot rahat Flyersin tulevasta 5-3 voitosta, mutta ekan erätauon jälkeen Devils taas piristyi ja otteluhan olisi voinut kääntyä miten vain, erityisesti siksi, että Schmid tarjosi maalilla monsteripelin.

Kokonaispeli näyttää yhä riittävän hyvältä. Jonkun vaan pitää sutia kiekkoa maaliin. Jonkun muun kuin Haulan.

Toby Dammit

Vaikeaa on. 2-1 tappio Flyersille, vaikka Devils hallitsi peliä selvästi. Hart vei kuitenkin maalivahtitaiston, vaikka ei peli Vanecekiin kaatunut. Maalinteko takkuaa. Seversonille sitten kolmannessa erässä tosi iso virhe hyökkäyspään sinisellä, mistä Flyers teki voittomaalin.

Oli kyllä taas NHL.tv:n lähetys sellaista pikselimössöä, että tuli kelailtua lähetys läpi vähän tavallista nopeammin.

NJEspoo

Nyt käänty Flyersia vastaan asetelma toisinpäin ku viimeks. Tällä kertaa oltais ansaittu voitto, mutta hävittiin. Kaikki kunnia Hartille, joka piti joukkueensa pystyssä useaan otteeseen. Devilsillä oli lukuisia hyviä maalintekopaikkoja, mutta ei, niin ei.

Ottelu oli melko fyysinen ja jopa kaks tappelua nähtiin illan aikana. Muutenkin kovia ja vähän kyseenalaisia taklauksia nähtiin molempien joukkueiden toimesta laitatilanteissa. Tuomarit anto kuitenkin pelata suht lujaa.

Pelillisesti hommat toimi hyvin Devilsillä ja nyt nähtiin enemmän koko miehistön voimin pyörivää peliä. Toki kyllä se nelonen on edelleen heikoin lenkki, vaikka McLeod sitä koitti parhaansa mukaan pitää pystyssä.

Tasaviisikoin ei ollut hädänpäivää. Vanecek ei montaa vaativaa torjuntaa joutunut tekemään, mutta oli siellä taas niitä hyviä rutiinisuorituksia. Päästetylle ylivoimamaalille se ei voinut mitään. Niin ja sitten se Phillyn voittomaali... Yks virhe kostautu ja that's it.

Erikoistilannepelaaminen oli joukkueilla suht identtisiä. Molemmat teki ylivoimamaalit, pääs pelaamaan 5vs.3 ja kumpikin sai aikaseks alivoimalla läpiajon.

Vaikka varmasti turhauttaa pelaajia ja faneja tappioputken venyminen, niin tärkeetä on, ettei siitä omasta pelistä lähdetä poikkeamaan. Viime yönä Devils jauho sitä omaa juttua loppuun asti ja haki vikoille hetkille ahnaasti tasoitusta. Ruuti näyttää taas vaan olevan liian märkää.

Todella iso peli Floridaa vastaan la-su yönä.

FinDevil

Eipä tässä mitään uutta rebuildia ja koko joukkueen myymistä vielä tarvitse aloittaa. Kolme viimeisintä peliä ollut vain maalin tappioita, joista jokainen olisi ollut voitettavissa. Lähinnä nyt sorruttu huonoon viimeistelyyn ja vastustajan veskari vetänyt pidemmän korren vaikka Vanecek ja (varsinkin) Schmid pelannut hyvin.

Kuten @NJEspoo totesikin niin la-su yönä iso ottelu panttereita vastaan. Ei tässä montaa tappiota jaksaisi enää katsoa putkeen ja ehkä pieni lukko siellä on nyt päällä kun viimeistely ollut hieman tuskaista viime peleissä. Huomattavasti kivempi olisi myös lähteä lyhyelle vierasreissulle ilman tappioputkea.

Toby Dammit

Taas niukka tappio. Vähän on väkinäisen oloista tällä hetkellä tuo peli. Hyökkäys ei rullaa yhtä lennokkaasti kuin aiemmin, maalin edustalle ei mennä tarpeeksi aggressiivisesti ja laukaukset lentävät avopaikoistakin maalin ohi.

Omiin annettiin taas liikaa vastustajalle yv-hyökkäyksiä, mistä tuli se Floridan eka maali. Myös erän loput tuttuun tyyliin vaikeita.

Siihen päälle Hischier sai aikamoista höykytystä, kun Floridan pelaajat tulkitsivat hänen huitoneen erän alussa Barkovia koiville. Devilsin pelaajilta olisi kaivannut jo aiemmin vastausta tuohon asiaan. Nyt siinä oli vähän yritystä kolmannen erän jälkimmäisellä puolella.

Kyllähän se 13 ottelun voittojakso oli huomattavasti mukavampi kuin tämä viiden matsin tappioputki. Vaikeaa on.

dali

Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA

Ikävä tuo Barkovin loukkaantumiseen johtanut tilanne, mutta ei tuosta tahallista tekoa saa millään. Barkov vei Nicon tasapainon ja tämä horjahti varsin kovalla voimalla eteenpäin ja paino kohdistui polveen.

Samalla ensi keskiviikon kohtaaminen Panthersin kotiluolassa vastaan muuttui hitusen sähköisemmäksi ja eiköhän tuo Nicon töniminen jatku varsinkin, jos Barkov on yhtään pidempään sivussa. Joten: Geertsen sisään, Holtz ulos.

Ja vielä: Oispa Palatia. Oispa Bastiania.

NJEspoo

Ruuti on märkää, siitä ei pääse mihinkään. Siihen nähden melkonen yllätys, että kaikista pelaajista Haula osu. Devilsin eka maali oli melko kyseenalainen ja olin suht varma, että tilanne tuomitaan maalivahdin estämisenä.

Harmi, että loppurynnistys alkoi taas liian myöhään. Kyllä siellä on viimeistelyn lisäks myös joku muukin lukko päällä jätkillä ku tuntuu, että syötöt pomppii ja muutenkin jätkät on monesti ihan väärissä paikoissa. Myös paljon muitankin pieniä virheitä tehdään liikaa. Taas esim. päästettiin 2. erän vikalla minuutilla maali, joka lopulta jäi ottelun voitto-osumaks.

Ylivoimasta sen verran, että pakko ihmetellä, miks Holtz on ykkös yv:llä, kun ei muut pelaajat näytä edes yrittävän hyödyntää sen läsnäoloa ja laukausta. Monesti se on hyvällä one-timerpaikalla, mutta ku syöttöä ei kuulu, eikä näy, niin se siirtyy noppavitosen keskelle hoomoilasena pyörimään.

Schmidiltä yks helppo päästetty maali, mutta muuten ihan kelpo ottelu. Floridalla oli paljon ylivoimahyökkäyksiä ja muitankin hyviä paikkoja, jotka Schmid hoiti kunnialla.

Iso viikko edessä, kun back-to-back Carolinaa ja Floridaa vastaan vieraissa ja just ennen joulutaukoa Boston saapuu Prudential Centeriin. Ei sillä, että senkään jälkeen helpottais, mutta parasta ku ei mieti viikkoa pidemmälle kerrallaan.

Rautanaamio

SaiPa, New Jersey Devils
Mihin saumaan Palatin arvioitu paluu oli, menikö helmikuulle ?

dali

Marraskuun alkupuolella Lindy Ruff kertoi saikun pituudeksi 8-10 viikkoa, Elliotte Friedman raportoi 2-3 kuukautta. Paluu voisi tapahtua parhaassa tapauksessa jo tammikuun alkupuolella/puolivälissä, jos mitään takapakkia ei tule.

En ainakaan itse ole huomannut tarkentuneita aikatauluja. Palat on kuitenkin jo ollut muutaman viikon ajan jäällä.

edit. Lisätty Friedmanin antama aika-arvio.

dali

Blackwood palaa Devilsin vahvuuteen kuntoutusjaksonsa jälkeen. Devils ilmoitti tänään myös, että Akira Schmid palaa takaisin Uticaan.

MacBlack pelasi Uticassa kaksi ottelua. Ensimmäinen ottelu Lavalia vastaan meni pelituntumaa hakiessa ja avauserässä Laval upotti kolme Blackwoodin taa. Yhteensä 22 laukauksesta maaliin painui neljä (torjuntaprosentti 81,8). Toinen ottelu Bridgeportia vastaan oli sitten jo huomattavasti parempi. Blackwood torjui voiton ja päästi taakseen vain kaksi 33 laukauksesta (torjuntaprosentti 93,9).

Toistan aiemman ajatukseni Blackwoodista, jonka asema ei ole mitenkään kahdehdittava. Vanecek on vallannut ykkösmaalivahdin paikan ja Akira Schmid heitti varsin hyvän tuurauskeikan. Lopullisia jäähyväisiä ei toki vielä kannata heittää, mutta kuluvan kauden ja parin edellisen rikkinäisen kauden jäljiltä odotukset eivät ole kovin korkealla.

Blackwoodin pitäisi vähintään pysyä terveenä ja pelata loppukauden aikana tasaisesti ja mielellään vähintään yhtä hyvin kuin Vanecek syyskaudella. Toisaalta, Blackwoodin tiimalasissa hupeneva hiekka ja pelaaminen uudesta sopimuksesta voivat piiskatakin hänet uudelle, tai ehkä pikemmin takaisin koronaepidemiaa edeltävälle tasolle.

FinDevil

V**tu miten raskas tappio taas kerran. Nyt on niin paljon paskaa annettavana että saa nähdä karkaako tää viesti käsistä. Vedot Devilsille jotakin 40-20 ja loppulukemat 4-1. Vaikee voittaa noin luokattomalla viimeistelyllä ja kun vastustaja laittaa miinuskulmastakin kiekkoa maaliin. Kaikki kunnia toki Carolinan veskalle jonka nimeä en osaa kirjoittaa.

Plussaa:
- Jack Hughes täysin ylivoimainen jälleen. Vähän voi antaa miinusta että teki vain yhden maalin. Muuten ainoa Devils pelaaja jolle voi antaa puhtaat paperit tämän tappioputken aikana.

Miinusta:
- Ylivoima taas sanonko mitä. Saldona yksi päästetty maali ja nolla tehtyä. Jos ylivoimaa ei saada toimimaan niin siihen tulee Devilsin kausi ekana kaatumaan. Siinä oli heti pelin alussa umpipaskan alun jälkeen paikka ottaa momentum takas ylivoimalla, mutta yhtä Tatarin hukattua paikkaa lukuunottamatta ei mitään saatu aikaan. Muutkin ylivoimat tehottomia vaikka siellä jotain hyviä paikkoja tulikin. Miksi ihmeessä Tatar piti edes tunkea tohon ylivoimalle maskimiehen paikalle? Laittakaa nyt McLeod tai Wood siihen maalin eteen seuraavaan peliin. Alivoima sentään toimii.

- Brendan Smith on puolustuksen surkein lenkki. Bahl ollut paljon parempi kun Smith pelaamissaan otteluissa. Severson penkitettiin yhdeksi peliksi yhden surkean suorituksen takia. Voitaisko Smith penkittää loppukaudeksi lukuisten surkeiden suoritusten takia? Smith ei tuo mitään kentälle ja tuntuu että ottaa joka otteluun sen yhden tyhmän jäähyn.

- Ottelun alku oli surkea ja Carolina teki ilmaisen maalin heti alkuun. 5 ottelun tappioputkessa luulisi että joukkue panostaa tuohon alkuun täysillä. Tokan erän alku oli myös huono.

- Vanecek oli huono. Ykkösveskalta toivoisi tiukassa paikassa venymistä, mutta nyt nähtiin jotain aivan muuta. Vanecek nyt kokonaisuudessaan ollut todella hyvä, mutta tänään ei pelannut hyvin. Annetaan Blackwoodille myös miinusta siitä pelin viimeistään tappaneesta 4-1 maalista kun ei sellaista voi vain päästää vaikka olisi kuinka huonoa tuuria tahansa. Blackwood luultavimmin pelaa seuravaassa pelissä ja annan jo siitä miinukset etukäteen.

- Boqvist on täysi matkustaja tässä joukkueessa eikä ole tuonnut pitkään aikaan mitään positiivista jäälle. Helppo laittaa katsomoon joku päivä, jos saadaan tarpeeksi ehjiä pelaajia samaan aikaan. Holtz lentää nyt ihan ekana viimeistään kun sieltä joku palaa. Voisi jo nyt heittää Uticaan ja ottaa Johnsson tilalle vaikka hänkään ei nyt mitään kummempaa tuo tilalle.

- Wood on muuttunut kyllä todella pehmeäksi. Kaveri roiskii vain kiekkoa menemään ja painaa perään, mutta ei taklaa yhtään ja väistelee vastustajia ellei aja pää alhaalla miinaan. Hyvä ja pirteä alkukausi muisto vain. Ikävä sitä Woodia joka tuli ryminällä isoihin valoihin eikä väistellyt ketään. Muutenkin Woodin pitäisi herätellä joukkuetta näinä vaikeina aikoina, mutta on itse yksi väsyneimmistä pelaajista.

- Viimeistely kokonaisuudessaan on tällä hetkellä todella surkeaa. Jokainen pelaaja tänäänkin yritti maalin lähettyviltä laittaa kiekon vastustajan veskan patjojen läpi maaliin. Miten vitun vaikeaa se kiekko on nostaa edes sen patjan yli. Haulalle erityismaininta aivan käsittämättömän surkeasta viimeistelytaidosta. Haula pelaa muuten ihan hyvää lätkää, mutta turhauttaa allekirjoittanutta kun ei osu mistään. Hugheskin lopettanut Haulalle syöttelyn kun oppinut jo ettei se tee mistään.

- 2vs1 hyökkäyksiä tulee joka ottelussa aivan liikaa omiin!!!!

Vielä riittäisi paljon lisää vuodatettavaa, mutta ehkä tässä ne tärkeimmät. Tiedän että kun on joukkueella vaikeaa niin tuntuu kaikki synkemmältä, mutta moni näistä asioista oli ongelmia jo silloin kun voittoja tuli. Kyllähän tämäkin ottelu oli täysin Devilsin hallinnassa, mutta onnistuttiin silti häviämään selvin numeroin. Positiivista toki että peli rullaa näinkin hyvin 6 ottelun tappioputkessa, mutta ei se silti juuri nyt paljoa lohduta.

Ensi yönä Floridaa vastaan jatketaan. Mikäli siellä Hischieriä vielä muistutellaan siitä Barkovin epäonnisesta loukkaantumisesta niin siihen täytyy koko joukkueen kyllä vastata. Ymmärrän että Floridassa vituttaa että heidän kapteeni loukkaantu, mutta kyllä Devilsinkin pitää suojella omaansa. Wood varsinkin saisi kasvattaa pallit tuon varalle tässä vuorokauden sisällä. McLeod varmasti tulee ottamaan roolia jos jotakin siellä tapahtuu. Muutenkin toivoisi vähän enemmän taistelutahtoa ja sinne vastustajan maalille voitaisiin myös ajaa vähän kovempaa.

NJEspoo

@FinDevil hyvä avautuminen. Eipä mulla ainakaan oo mitään lisättävää tohon.

Viimeistely ku on noin skeidaa ja vastustaja laittaa kovalla prosentilla sisään, niin tossa on lopputulos. Ylivoimaakin tarjottiin useaan otteeseen, mutta ei maistunut.

Bastianin poissaolo sekotti kentät häiritsevän paljon. Holtzista pitää päästä eroon (farmiin). Tuntuu myös, että Sharangovich on yks isoimmista kärsijöistä tässä ketjuruletissa. Kuitenkin kyseessä on hyvä maalintekijä, mutta nyt seki on haudattu jämäminuuteille. Boqvist on myös täysin hyödytön.

Jostain täytyis kaivaa puhdas maalintekijä. Viimeistelyä ei voi laittaa pelkästään Hughesin harteille. Toisaalta samat jätkät siellä oli kauden alussakin ku verkko pöllys. Ehkä se ketsuppipullo odottaa vaan aukeamistaan...

Ens yönä, jos Floridan pelaajat jahtaa Nicoa, niin ainoa toimiva resepti on, että luu kurkkuun ja jauhot suuhun.

FinDevil

Voitto!!!!! Vihdoin vittu! Hyvä taistelu koko joukkueelta ja Floridan fyysisyyteen vastattiin hyvin. Tällä kertaa oli vastustajan vuoro sortua huonoon viimeistelyyn. Hischier kummitteli kivasti vastustajan pelaajien pääkopassa vieden heidän keskittymisen epäolennaisiin asioihin. Toivottavasti tkachuckilla ei poksahtanut verisuoni päässä lopun raivokohtauksen seurauksena :D

Seuraavaksi vielä kivikovaa Bostonia vastaan ottelu ennen pientä joulutaukoa. Eiköhän tämä voitto hieman rentouta meininkiä pukukopissa.

Ja pakko kehua ylivoimaa kun onnistui iskemään tärkeään paikkaan osuman!

Toby Dammit

Tähän mennessä kauden tärkein voitto, sanoisin. Tappioputki oli tärkeää saada poikki, jotta pelaaminen vapautuu ja joukkue pääsee pelaamaan omaa peliään.

Kuten @FinDevil kirjoitit, hyvä taistelu joukkueelta. Ei se koko aikaa ollut kaunista, mutta tulos on pääasiassa. Floridalla oli tosiaan paikkoja useampaankin maaliin, mutta onneksi viimeistelyssä oli parantamisen varaa. Toisaalta Floridallakin oli vähän tuuria, kun Bobi taisi torjua parikin varmaa maalipaikkaa pelkällä mailan nupilla.

Graves loukkaantui ekassa erässä ja Marino oli jo muutenkin poissa pelistä. Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa. Bahl kyllä tuuraa tarvittaessa Gravesia ihan asiallisesti, mutta Marinoa on vaikeampi paikata.

NJEspoo

Kyllä ja kiitos! Mahtava fiilis katkaista tappioputki! Ja vielä Blackwoodin eka startti sitten marraskuun alun.

Eka erä oli todella fyysistä ja Hischieriä muistettiin sen läpi useaan otteeseen. Jälkimmäisissä erissä keskityttiin enemmän pelaamiseen.

Bratt oli rautaa kahdella maalillaan ja sieltä se Sharangovichkin osui pitkästä aikaa. Täytyy myös kehua Boqvistia, joka pelas ihan eri sykkeellä.

Holtzin poissaolo näkyi mun mielestä positiivisesti. Johnsson oli korvaajana, mutta ei pelannut ku reilu 3 min. jostain syystä. Ei tosin haitannut.

Sormet ristiin, että Marino ja Graves ois nopeesti takas pelikunnossa.