Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 027 365
  • 61 564

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mahtaakohan tuo teatteri Ukrainan osien liittämisistä/ liittymisistä liittyä siihen, että ydinaseilla voidaan alkaa uhkailemaan ihan tosissaan, kun nythän Venäjälle liittymisten jälkeen hyökätään. Näin oikeutus joukkotuhoaseille saadaan.
Krim anneksoitu osaksi Venäjää 2014, Ukraina iski Krimille jo viikkoja sitten. Ei Luhansk & Donetsk kansanäänestyksineen tuo mitään uutta tilanteeseen.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Jotkut tiedot sanoo, että puhetta on siiretty. Onko se nyt peruttu? Se olisi tappio valtapelissä putlerille, jos lkp peruuntuu.
Twitterin tietotoimisto tietää kertoa että puhe lähetettäisiin nauhoituksena huomenaamuna klo 9 Moskovan aikaan, ja tekosyynä se että koko Venäjä on silloin hereillä (Vladivostokissahan olisi ollut aamuyö jos olisi tänäiltana pidetty).

Jos näin on, ja jos tarkoituksena olisi tosiaan ollut julistaa LKP, epäilen että todellinen syy puheen lykkäämiselle on joko
a) Putin on viime hetkellä saatu uskomaan että LKP johtaa katastrofiin, ja siellä juonitaan nyt hädissään pelikirjaa uusiksi, tai
b) FSB on varoittanut että julistusta seuraa iso hässäkkä, joten turvallisuuskoneisto ja rajavalvonta asetetaan valmiustilaan ennen asian julkistamista
 

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Lavrov matkalla New Yorkiin, liite.
 

Liitteet

  • Lavrov.JPG
    Lavrov.JPG
    140,9 KB · kertaa luettu: 265
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Mielestäni spekulointi tästä puheen pitämättömyydestä on vähän lähtenyt lapasesta. Kaikenlaisia huhuja ja että jotain suurta tapahtuu juttuja on ollut ilmoilla jatkuvasti ja säännöllisesti. Vallankaappauksesta ydinsotaan ja kaikkea siltä väliltä.

Ainakin tällä saadaan enemmän huomiota puheelle, kun se joskus huomenna pidetään. Ehkö.
Joo. Sehän uhoaa jotain uudesta maailmanjärjestyksestä. Jospa ovat siirtymässä 48 tuntiseen vuorokauteen, jolloin eilinen on edelleen käynnissä.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Jäitä hattuun monelle taas niistä ydinaseista. Putinin regimen palli on alkanut tutista sotatappioiden jälkeen, niin nyt on kiire näyttää omalle kansalle jotain konkreettisia ”voittoja” näiden kansanäänestysten muodossa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ei oikein taida nykypäivänä enää toimia, että laitetaan vaan kauhea kasa ukkoja torrakot käsissä juoksemaan päin vihollisen linjoja, ja NKVD (kadyrovit nykypäivänä) selustaan vartioimaan, että kukaan ei lähde karkuun.

Eli mistä raskaat aseet näille uusille joukoille? Vaikka Putin tuosta kykenisi tuomaan paikalle jonkun sanotaan, vaikka 200 000 uutta ukkoa, niin miten tämäkään oletettavasti hyvin epämotivoitunut ja sitäkin heikommin koulutettu aines kykenisi Ukrainan valtaamaan? Vai onko Putin luovuttanut jo alkuperäisen tavoitteensa suhteen, ja enää pyritään vain säilyttämään olemassa olevat valloitukset?

Nimittäin koko Ukrainan valtaaminen on muodostunut jo äärimmäisen hankalaksi. Kyllä se vaatisi minun mielestäni ihan täysimääräisen liikekannallepanon, ja sitten jostain pitäisi vielä taikoa sille valtavalle miesjoukolle kunnolliset aseetkin. Se olisi logistinen painajainen, eikä voisi enää mitenkään olla vaikuttamatta kotirintamaan. Ja sitten toisekseen tullaan siihen, että jos Venäjä vielä ihan oikeasti tosissaan lähtee koko Ukrainaa valtaamaan, niin länsimaailmallakin on jo kädet niin syvällä tässä savessa, että katsottaisiinko sitä enää sivusta, vai lähdettäisiinkö suoraan itse osallistumaan sotaan?

Putin on maalannut itsensä sellaiseen nurkkaan, josta ei vaan voi enää perääntyä. Ja hullummaksi vaan menee koko ajan.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös