La 23.4.2022 TPS - Tappara

  • 25 975
  • 472

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Vauhdikasta ja hyvin fyysistä peliä, suoranaisia paikkoja ei ole valtavasti ollut. Kovaa on saanut pelata, nämä viheltämättömät rikkeet nyt vaan aika vahvasti paistaa tästä pelistä ja on siksi tapetilla. Eri asia sitten on, jos ihan aidosti esimerkiksi sallitaan poikittaiset selkään koska playoff kiekko, mutta tästä olisi hyvä kaikkien sitten tietää. Ainoa vihelletty jäähy oli sellaista tasoa, että olisi voinut molemmille joukkueille viheltää sen perusteella 3 muutakin.

Juurikin näin. Hienoa ja fyysistä, puhdasta peliä ollut pääasiassa. Nyt kun on saanut vetää huolella kaveria, oli selvästi nähtävissä, että ylilyöntejä tulee jossain vaiheessa.
Parit poikkarit olisi saanut viheltää.
Toivottavasti peli ei lähde tuomareilta käsistä
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Olipa Ahokkaalta älyvapaa idea lähteä pistämään miestä seinälle hirveällä höökillä. Tappara sai siitä hengen päälle vieraspeliin ja huomasivat, että mitään ei vihelletä, niin sitten se fyysinen peli ampui ihan ylitse.
 

Profaneomen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juu kyllä siltä näyttää. Vaikea arvostaa näitä puoluellisuudella saatuja mestaruuksia kun toisella täysin eri säännöt kentällä.

Ei siinä kyllä Tappara parempi on, näyttää vähän 4-0. Vituttaa olla toista kevättä hopealla.
Eli väärin voitettu. On se kyllä kumma miten yks jengi vuodesta toiseen pelaa täysin sääntöjen vastaisesti ja tuomarit viheltää vastapuolelle jäähyjä. On se elämä kyllä kovaa.
 

Maatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Kaksi kappaletta ns. ”Varmoja jäähyjä” eli korkeita mailoja jäi Tapparalle viheltämättä ainakin.
 

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieno ottelu menossa nautitaan siitä. Ihan sivujuonteena että tuomarit olleet kohta vuosikymmenen Tapparan puolella...80-luvulla viimeksi Tapparan puolella. 90-luvulla tuomarit oli Jokereiden ja TPS:n puolella. 2000-luvulla Kärpillä oli kotituomarit. Saa nähdä kenen puolella 2020-luvulla.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikeeta oli molemmilla päästä laukomaan parhaalta sektorilta. Fyysisyyttä kiitettävästi näkösällä. Tuomarit on linjansa valinneet eli pientä riskiäkin sai ottaa kulmaväännöissä ja avoimemman jään kamppailuissa. Toivottavasti ylilyönneiltä vältytään.

Aloitusvoitoissa selkeä muutos ensimmäiseen. Jasun paluu kokoonpanoon auttaa jo itsessään. Tästä seurauksena Tepsin ei tarvitse tylsyttää Pärssistä Virtaa ja Rauhalaa vastaan, ainakaan oman alueen aloituksissa.

Tapparan johdossa toiseen erään. Tänään nähdyn perusteella etu seuraavalla kaksikymppisellä Tapparalla. Pitkät hyökkäykset päätypelien kautta ominta Tapparaa. Haastava savotta kotijoukkueelle, ei mahdoton.
 

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Tapparan omalla puolustusalueella pelaaminen on kyllä timanttista verrattuna Ilvekseen ja etenkin Hifkiin. Tepsillä on tilaa ja aikaa huomattavasti vähemmän ja kaksinkamppailuvoimaa Tapparaltakin löytyy.

Paljon saa TPS töitä tehdä, jotta voitaisiin 4 voittoa kairata.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mä en kyllä tykkää noista jatkuvista poikkareista. Se on säännöissä yksiselitteisesti kiellettyä ja koko ajan hakataan kaveria selkään. Varmaan oon sit kukkahattusetä.
Mä ymmärrän ton maalin edessä. Saa antaa vähän kovempaa keppiä, ettei sinne ole niin mukava tulla huseeraamaan. Mutta muualla mielestäni saisi tuomita pois. Ihan turha siellä laidan vieressä on hakata sitä poikkaria kaverin selkään, kun ei ole pakko saada tätä siirtymään mihinkään.

Maalin edessä on vaikea pelkästään nojaamalla siirtää vastustajaa, kyllä se vaatii vähän iskemisliikettä
 

12961

Jäsen
Jaaha. Ei ole palloseurasta kotona mihinkään.

Mä lähden kotiin kaljalle.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Paskat! Tepsi heittää kohta pari häkkiä, vaikka onkin suurimman osan ajasta kusessa. Maalintekopeli :)
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Tepes tarvitsee uuden hallin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös