Su 13.2.2022 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 79 035
  • 1 599

Just Us

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon seurat
Ehkä paras tapa voittaa tämä peli. Kaksi erää todella heikkoa ja kuritonta-> opetus, miten ei kuulu keskittyä peliin. Kolmas erä ja jatkoaika, rinnalle ja ohi-> itseluottamus tappiin kohti jatkopelejä.
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko sillä aikasempien kisojen kultamitalitkin mukana matkassa, vai eikö tuo olekaan monikossa tuo sana?
Ehkäpä niitä kuvia on otettu aikaisemmin ennenkä on lähdetty matkaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Niin, en sitten tiedä, miksi läpipaskaan kakkoserään ei saisi turhautua. Itse lopetin katsomisen, koska vitutti se suorittaminen synkän viestin päälle ja oli muutakin tekemistä. Hienoa, että jengi nousi tasoihin ja voittoon, ja palasin telkun ääreen, kun huomasin, että homma on alkanut rullata.

Eri asia tietenkin, jos yhden ottelun perusteella aletaan kaivaa taas jotain suomalaisen orjakansan mentaliteettia, housuunpaskomista ja Mietaan sadasosantappioita todisteeksi siitä, miten ikinä ei voiteta mitään, ollaan mongoloideja ja ruotsalaisilla on puhtaammat kallonmuodot. Siinä on jotain sellaista kyynisyyttä ja tappiosta nauttimista, mitä en ymmärrä. Samaa näkee ja kuulee myös työpaikoilla, kun jokin uusi proggis kusee tms. muutos ei ainakaan aluksi toimi taikatempun tavoin.

Ammattilaiset saivat tunteensa oikeilla raiteille kaukalossa. Propsit siitä heille. 3-2 olisi riittänyt itselleni jo osoitukseksi kasvojenpesusta, mutta voitto toki kelpaa vielä paremmin.
 

Läyhääjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Olipahan nousu! Ruotsi lopetti pelaamisensa viimeseiseen erään ja sai maksaa siitä hintaa.
Vähän kuin jokunen vuosi taakse päin suomalaisessa pelityylissä lukemien toki ollessa maalin pari tasaisemmat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös