Peking 2022: Naisten jääkiekon liveseuranta

  • 96 790
  • 2 278
Suosikkijoukkue
HPK
Toi on usein kaikilla kommentaattoreilla. En ymmärrä edes miksi? Kyllähän nuo pelaajat itsekin viimeistään videoiden jälkeen tajuavat omatkin virheensä. Niin miksi kommentaattorin pitää olla kiva ennemmin kuin sanoisi suoraan miten asian näkee

Joo, sama ongelma se on miestenkin lätkässä. Suomessa varmaan vähän liian pienet piirit.

Ja kuten sanoit niin kyllä siellä kentällä & penkillä kaikki huomaa jos mokaat. Ei ne pelaajat siitä mene rikki jos kommentaattori asiasta mainitsee.
 
Studiossa pohdittiin, että kun Tapani pelaa 2 lajia, niin olikohan ringette mielessä jossain tilanteessa kun ei mennyt hyvin, kun ei ole pelannut jääkiekkopelejä montaa kappaletta.

Kertoo jotenkin naisten tasosta/vaatimustasosta että olympiavuonna voit harrastella eri lajeja etkä keskity siihen tärkeimpään. Mitä ihmettä..
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Blondien kosto kun suolaavat Susannaa.

Osalan on oltava kyllä kohtuullisen pahassa koistisessa. Hyvä toki että huolehtii lauseista niin että tavuttaa sanoja ääneen.

Riisiviina on muuten aika rankkaa. Mulla oli aikoinaan kämppiksenä kiinalainen ja joskus sen kanssa juotiin jotain halvatun rice boozea ja pää oli kiitettävän sekaisin. Tämmönen tuli mieleen.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Ketä se edes haastatteli. Tiesikö itsekään....
Hyökkääjä Jenniina Nylund oli. Toki haastattelijan ihan perusjuttuja on sanoa haastateltavan nimi ainakin alkuun, vaikka se olisikin juuri äsken sanottu studiossa ennen kuvan siirtymistä.

Mutta minkäs teet, kun Osalan TET-harjoittelu jatkuu vaan. Onpahan ainakin viihdettä mainoksien välissä.
 

Ruutu8

Jäsen
Tuntuu vähän siltä, että kommentaattori ei uskalla kritisoida vanhoja pelikavereita.

Tämä on todella iso miinus. Pienen lajin ongelma, kaikki tuntevat kaikki, eikä kukaan halua kritisoida ketään. Ilta-Sanomissa Ilveksen valmentaja ja kisojen asiantuntija Leppänen sanoi jotenkin, että ei halua antaa kenellekkään negaa, vaan positiivisella kulmalla mennään.

Mielestäni asiantuntijoiden pitäisi tällä tasolla myös pystyä tuottamaan tarvittaessa kritiikkiä, vaikka muuten lajin sisällä vallitsisi millainen happy family -kulttuuri.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Puuilo on kyllä hyvä liike. Käytiin siellä kerran ja ostettiin sellainen pieni lapio. En nyt kerro mihin lapiota tarvittiin.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Suskille tärkein on ringette ja jääkiekkoa pelataan vain Olympialaisten takia.
Näinhän se taitaa valitettavasti olla. Toki ringette on vielä pienempi laji kuin naisten jääkiekko ja Tapanin merkitys sen lajin supertähtenä on vieläkin isompi, että tavallaan ymmärrän. Harmillinen juttu silti jääkiekon kannalta.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Ekassa erässä ykkönen veti jo minuutin vaihdon heti alkuun, nyt kaks minsaa...
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Missä noi Suomen pakit luuhaa? Tommosesta puolustamisesta olisi meillä junnuissa huudettu vaihtopenkillä minuutti ja pukukopissa puoli tuntia.
 

Barney

Jäsen
Hiirikoskella aika jäätävä jääaika ekassa erässä, yli 10 minuuttia.
Oliko tämä se puolustaja, jonka piti tulla SaiPaan? Tuu @FASlapsi nyt itte kertoon. Voitaisiin vaihtaa välittömästi vaikka Joona Huttulaan.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Tämä Megan Keller on näköjään Ryan Kellerin sisko. Voi olla, että esilläkin ollut jo, mutta ihan kaikkia viestejä jaksa plärätä.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
USA ja Kanada voisi pelata omat kisat.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Nyt voisi kokeilla sitä kolmosveskaria.

USA 0-3.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös