Vetoomus HIFKille: Ottakaa Pasi Nielikäinen

  • 68 896
  • 471
Suosikkijoukkue
H.I.F.K.
PASI #25

listan edistymistä voitte seurata ositteesta www.hifk.info

Listaa yritetään pitää reaaliajassa. Ja siis jokainen joka haluaa PASIN takisin niin pyyntö liitetään addressiin, lähetä vain mail osoitteeseen vetoomus.pasi@compart.fi

HUOM "vain asialliset, omalla nimellä lähetetyt julkaistaan. Iltapäivälehdet hoitaa loput"

Siis pistäkää KO mail osoite eteenpäin muillekin puolesta tai vaikka vastaan niin katsotaan mihin päästään.

Porkkis
 
Suosikkijoukkue
H.I.F.K.
Ei tarvitse erikseen lähettää, vaan toi mail osoite on tehty niitä varten jotta ne joilla ei ole kirjoitusoikeuksia Jatkoaikaan tai eivät tiedä koko jatkoajasta mitään.
Siis tarkoitus saadaan tämä addressi laajemmaksi.
Joten pistäkää vaan mail osoite eteenpäin frendeille ym, jotta saadaan mahd todellinen näkemys siitä kuinka moni haluaa PASIN takaisin KOTIIN. Näin on hyvä.

Täältä tähän Porkkis.

PS: Pasille terkkuja.
 

starshaped

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pasi back.

Kyllä, Pasi takaisin petopaitaan. Vauhdikas, viihdyttävä, tunnelmankohottaja. Pitäisi HIFK:sta sellaiselle tilaa löytyä. Piste.
Pena ja Ape..pliis?

Tämän vetoomuksen allekirjoitan toiveikkaana,

starshaped 30/04/2002
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Allekirjoitan

Olkoon tämä ensinnäkin kiitokseni hyväksymisestäni ÄTPPOMK-klubiin.Nielikäinen käy tosin muutenkin,on parhaimmillaan varsin viihdyttävä rymistelijä.

pXi 30.04.2002
 

Jaroslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK muita ei oo
ISO-PASI

ISO-PASI kotiin = IFK ja heti sillä iso pasi murskaa sitä narritkin pelkää :D :D :D . mäc pihalle ja pasi tilalle
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannatetaan. Pasihan on semmoinen väriläiskä, että kertakaikkiaan kuuluu petopaitaan. Se on taitopelaajien mukava hääriä, jos Pasi tarvittaessa ruuvaa kiusijoilta pään irti.:cool:
Ja Kykeneehän Pasi myös kiekolliseen peliin.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aina myöhässä ;)

Eli Pasi takaisin. Nyt kun meillä on taitoa tarvitaan myös tahtoa ja ryskettä.
 

Archon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nielikäinen

Nielikäisen edesottamuksia olen kaukalossa aina seurannut mitä suurimmalla mielenkiinnolla. Mikäli palkkapyyntö ei ole kohtuuton olisi hyvä että hän jatkaisi. Minäkin lupaan olla rutisematta enään mistään Ciprusseista mikäli Pasi nyt porukassa pidetään.

Ei numerolle #25 ihan ketä tahansa voi laittaa.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Miten olisi...

Krysztof Oliwa? Sata kertaa kovempi jätkä kuin Pasi. Ja tehoja löytyy....not! =D
 

JHILD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nielikäistä tarvitaan IFK:ssa. En halua nähdä miestä muualla. IFK on ainoa oikea paikka Nielikäiselle.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Sponsoritkin hyötyvät

Minäkin (ja perheen muut jäsenet) käyn Vuokko Mattilassa koska siellä käy Pasikin!!

Kerran Pasi - Aina Pasi.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:illä on jo taskurakettiosastossa Vihko ja Salmelainen, 1-2. ketjun tasoa, sekä Grunn, jolla on potentiaalia paljon parempaan kuin tällä kaudella. Lisäksi Salminen, joka ei mahdu millään kolmeen ensimmäiseen kenttään, mielestäni onkin melko tarpeeton mies. Nelosessa oltava rikkovan pelin hallitsijoita, en nyt tarkoita vaan hanskaamista, vaan voimaa, karvausta, luistelua. Kädet on muissa kentissä. Eli Pasi ehdottomasti joukkueeseen, siinä on täydellinen 4-kentän pelaaja, jos vaan ylikunto-ongelmat takana. Vähän malttia lisää, niin ei tule turhia jäähyjä.

Olipa sekavaa, mutta pointti siis, että tällä hetkellä liian yksipuolisia pelaajia, Pasin tyylisiä tarvitaan, ja mikäpä olisi parempi vaihtoehto kuin mies itse.
 

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Sen kerran kun minäkin ensi kaudella Nordikselle raahaudun haluan nähdä Pasin punaisissaan!
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pasi IFK:hon ja sillä siisti!!!

Ja nythän ei olla hankkimassa miestä, joka pisteillään tai mahdollisesti pisteettömyydellään ratkaisisi meille yhtään peliä, tyyliin JC, vaan nimenojaan miestä, joka tuo SITÄ AITOA PUNAISTA LÄTKÄHENKEÄ aitoon oikeaan halliin !!

Nimi listaan:
C H A M B E R L I N
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä

Isokissa haluaa nähdä Pasin ensikaudella punaisessa. Ja jos se jää muutamasta €urosta kiinni, olen valmis hankkimaan uutta kuosia olevan pelipaidan jossa seisoo #25 NIELIKÄINEN.

Laaksonen, Ruutu, Nielikäinen ... pitäähän meillä punaisessa olla ainakin yksi vastustajaa rauhoittava ja hillitsevä henkilö.

Näiden miesten otteita arvostetaan myös katsomossa.
 

#76

Jäsen
Pitääkö joukkueessa olla puupäitä, jotka voivat aiheuttaa tappioita, kun eivät muuten vauhdissa pysy lyövät mailalla tai ryhtyvät turhiin tappeluihn haastaen kaikkea mikä liikkuu?

Viime vuosina HIFK on menettänyt pisteitä, kun joukkue on ryhtynyt kurittomaan peliin. Tätäkö halutaan lisää? Taito ja taklaus samassa paketiss on IFK:n ydin, ei typeryydet joilla hävitään otteluita. Tosin viime vuosina typeryys ja HIFK on ollut hyvin lähellä toisiaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pitääkö joukkueessa olla puupäitä, jotka voivat aiheuttaa tappioita, kun eivät muuten vauhdissa pysy lyövät mailalla tai ryhtyvät turhiin tappeluihn haastaen kaikkea mikä liikkuu?

Pasi ei pysy vaudissa? On takuulla viiden nopeimman luistelijan joukossa liigassa. Lyövät mailalla? Milloin Pasi on ottanut jäähyn mailalla lyönnistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös