Välieräsarja JYP-KalPa kevät 2009

  • 65 315
  • 273
Suosikkijoukkue
Kalpa
onnea jypille

Parempi voitti, onnea Jyväskylään! Toivottavasti viette koko potin suurseurojen edestä! Me keskitytään pronssiotteluun ja jos sieltä metallia tulee, se on meidän mestaruus.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP. Tasoero oli viimeisessä ottelussa karu ja homma paketoitiin äärettömän suvereenisti ja tyylikkäästi! Ihanaa Ihanaa! Saas nähdä kumpi tulee vastaan. Toivon Kärppiä.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Finaaleihin!!! Tällä hetkellä tunteet on vielä niin pinnassa että muuta ei kykene kirjoittamaan.


Kiitos mun JYP!
 

J.Shelley#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Toronto Maple Leafs.
Voi mahoton. Vai tältä tuntuu voittaa semifinaalit....

Tästä REHDISTÄ sarjasta täytyy kiitellä pikkuveljeä KalPaa, joka tarjosi hienon vastuksen loppuun asti. Toivon hartaasti, että voitatte Pronssit kaulaan. Te jos jotkut ootte ansainnut sen!

KIITOS JYP! KIITOS KALPA!
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Keski-Suomi huutaa JYP ON RAUTAA! Jumalaut miten tekee gutaa!

Nyt on jätkät sitten mitali varma. Mietitäänpäs hetki, mitali. 16 vuotta edellisestä mitskusta ja 17 vuotta edellisestä finaalista. Ei helevetti. Pakko tunnustaa, en olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut mutta niin siinä sitten kävi. Nyt on vieläpä mahdollisuus ottaa keväästä -92 revanssi vaikka Jokerit ei vastassa olekaan. Sitä kohti sitten kunhan tämä hillitön euforia laskee hetkeksi.

Itse sarjasta sen verran, että KalPa tarjosi loppua kohden hyvän vastuksen eikä sarja ollut läheskään sellainen läpihuutojuttu mitä otteluvoitot 4-1 kenties antavat ymmärtää. Pronssimatsissa ehdottomasti kuopiolaisten bandwagoniin, oli siellä sitten vastassa kumpi tahansa. Hyvää hokia pelistä toiseen molemmilta joukkueilta ja hyvä sarja. Ensi kaudella sitten uudestaan, uusin kujein eiks je?
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paremmalle hävittiin. Onnittelut Jypille finaalipaikasta. Bandwagoniin hypätään, mutta hyppään heti pois, jos joku Jyväshyväläinen yrittää halailla tai pussailla.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ottelusarjasta ei ole sanottavaa, kaikki sanottava varmasti tulee kerrottua monen muun nimimerkin toimesta, mutta henkilökohtaisesti haluaisin kiittää KalPa-kannattajia täällä palstalla. Keskustelun taso oli TPS-ottelusarjan jälkeen aivan toisella tasolla, positiivisessa mielessä.

Ihanaa kun sentään Kuopiosta löytyy kannattajia, jotka eivät uskoneet omiin mahdollisisuuksinsa suurta ja mahtavaa Jypiä vastaan missään vaiheessa. Ei tarvinnut Jyp-faninkaan kerätä jännäkakkaa housuun ihan samalla tavalla kuin Tepsiä vastaan.

Noh, eipä tässä sen enempää. Molemmat osapuolet ovat ilmeisen tyytyväisiä lopputulokseen ja edelleen Jypin bandwagonissa mennään tuli sitten vastaan Kärpät tai Blues.

Pronssilla ei juuti väliä ole, mutta olisihan se kiva, jos Kalpa jotain konkreettista tästä kaudesta saisi.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Paremmalle hävittiin. Onnittelut Jypille finaalipaikasta. Bandwagoniin hypätään, mutta hyppään heti pois, jos joku Jyväshyväläinen yrittää halailla tai pussailla.


Hyvin sanottu siellä päässä! Itsehän hyppään KalPan pronssi-Bandwagoniin. Hieno välieräsarja, kiitos siitä KalPa ja sen fanit!
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paremmalle hävittiin. Onnittelut Jypille finaalipaikasta. Bandwagoniin hypätään, mutta hyppään heti pois, jos joku Jyväshyväläinen yrittää halailla tai pussailla.

Saako edes kätellä, tai taputtaa olkapäälle?

Kiitos JYP, kiitos KalPa! Olipa loistava ja hyvähenkinen playoff-taisto, niin jäällä kuin täälläkin. Veti tämänpäiväinen esitys sen verran sanattomaksi, että tarkempien analyysien paikka on myöhemmin. Kuten otteluketjussa jo sanoin, toivon KalPalle huikeaa latausta pronssipeliin, jotta Jyväskylä-Kuopio-akselille saadaan kaksi mitalia! Ja pahoittelut rantaleluista Synergialla, ei ollut mun idea.
 

Anze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maple Leafs, Jukurit.
Onnea Nykäskylään! Voitot 4-1 ja maalit 14-5 Jypille. Ei epäilystä paremmasta joukkueesta. Immonen noussut tasolleen oikeaan aikaan ja Kapanen vaipui taas suohon.
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Jyp! Ja Kalpaa voi myös onnitella loistavasta kaudesta. Toivottavasti mitalin saatte. sen olette ansainneet.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Saako edes kätellä, tai taputtaa olkapäälle?

Kättely käy. Olkapäälle taputus on taas siinä ja rajoilla. Sanotaan, että riippuu naamasta ja tavasta taputtaa

Suurimmat yksittäiset tekijät oli tässä ottelusarjassa puolustuksien huikea ero sekä valmennuksellinen/pelitapaan liittyvä. KalPa pelasi omaa kiekkoaan ja Jyp sellaista jolla menestyy.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Onnea Jyväskylä (hidasta Dressmann-kävelyä ja halpoja housuja). Parempi voitti ja meni jatkoon.

Onnea myös KalPa, vaikka hetkellisesti pettymys on luonnollisesti kova, niin kausi on ollut aivan mahtava. Tuskin tarvitsee pronssiotteluun hirveästi yrittää latausta kaivella. Haetaan sieltä vielä kauden päätteeksi lisää uusia positiivisia kokemuksia!
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Upea juttu! Vielä on kuitenkin kausi kesken, ja finaaleja odotan todella innolla, kun ei joukkueen pelaamisen taso ole ainakaan laskenut playoffien edetessä. Edelleen näyttää siltä, että JYPillä on pelaamisessaan vähemmän heikkoja kohtia kuin Bluesilla tai Kärpillä, joten finaaleista tulee mielenkiintoiset.

KalPa on monessakin mielessä kuin vuoden takainen JYP eli hyvä hyökkäys, kokematon ja kapea puolustus ja yleisestikin aika kokematon joukkue. Näiden kokemusten kautta kuitenkin päästään eteenpäin, kuten tämän vuoden JYPistä näkee. Pari kunnon pakkia tuohon runkoon ja KalPa on kärkijoukkueita ensi kaudella jo syksystä lähtien.

Joku viisas totesi kai joskus, että mestaruuksia voitetaan puolustamalla. JYP päästi välierissä yhteensä vähemmän maaleja kuin kumpikaan mahdollinen finaalivastustaja pelkästään tämän päivän pelissä, mikä lupailee hyvää.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kiitos JYP ja kiitos KalPa. Nyt on niin pirun hyvä olo. Saa ollakin loppu viikon. Olen aina toivonut KalPalle menestystä paitsi tietysti JYPiä vastaan eikä tuo ole muuttunut. Vilpittömästi toivon KalPan voittavan tällä kaudella pronssia.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa on monessakin mielessä kuin vuoden takainen JYP eli hyvä hyökkäys, kokematon ja kapea puolustus ja yleisestikin aika kokematon joukkue.

Väärin. KalPa ei jäänyt puolivälieriin. No leikki sikseen. Mielestäni on ero silti. Jypillä viime kaudella oli jo materiaali sellainen, että mahdollisuus oli mennä pitkälle(=ainakin pidemmälle), mutta kokemattomuus pilasi kevään. KalPa taasen ei mielestäni kaatunut kokemattomuuteen vaan ihan materiaaliin. Nyt tuli raja vastaan tuolla materiaalilla. Moni (itseni mukaan lukien) odotti sen tulevan jo aiemmin.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Tässä sarjassa pelattiin hyvää pelikirja jääkiekkoa. Tuo toinen sarja näyttää menevän enemmän hurlumhei hommiin joten finaalista tulee kyllä mielenkiintonen.

Kiitos KalPalle hienosta taistelusta, Jyppi jyräsi todella vakuuttavasti kolmessa pelissä ja voitti ansaitusti 4-1.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Immonen noussut tasolleen oikeaan aikaan ja Kapanen vaipui taas suohon.

Mielestäni on ihan turha vertailla yksittäisiä pelaajia, kun kumpikaan pelaajista ei kuitenkaan ole niin hyvä, että voisi näitä pelejä yksin ratkoa. Joukkueena JYP oli selvästi parempi ja Immonen oli yksi tärkeä osa sitä joukkuetta. KalPa oli täysin vastaantulija varsinkin tässä viimeisessä ottelussa, eikä Kapanen pystynyt nostamaan joukkuettaan paremmalle tasolle. Pelaajamateriaalin raja, joka olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, tuli viimein vastaan.

Eipä tuossa jossitelua jää, ja hyvä niin. Virralta hyvät kommentit pelin jälkeen. Selvästi parempi voitti ja KalPalle tämä vuosi oli loistavaa kokemusta. Mitali luulisi todellakin kiinnostavan ja se on ihan paskapuhetta, että pronssiottelu olisi yhdentekevää.

Ja ilmoitankin jo tässä vaiheessa toiveeni, että samaiset joukkueet kohtaisivat ensi vuonna uudestaan jossakin pudotuspelien vaiheessa(pl. säälit).
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
JYP lähtee ottelusarjaan ylivoimaisena voittajasuosikkina kaikki paineet niskassaan. KalPalla on tästä eteenpäin vain voitettavaa, joten KalPa voi pelata vapautunutta (taito)kiekkoa pienemmällä paineella, toki neljä voittoa tähtäimessä.

Lainaan itse itseäni. JYP kesti paineet erittäin miehisin ottein ja oli parempi joukkue tässä ottelusarjassa kokonaisuudessaan; maalivahti-, puolustus- ja hyökkäyspeli toimi paremmin. KalPa ei pelannut kovinkaan vapautuneesti ja maalinteko oli hankalaa, joten ennakkosuosikki hoiti homman loppujen lopuksi melko helpolla itselleen. Muutenkin KalPa ei saanut itsestään parasta irti ja tästä kunnia kuuluu myös osittain JYPille.

KalPalle välieriin pääsy on ollut jo saavutus mistä pystyi vain unelmoimaan. Tosin Susi-Jussi tiesi KalPan voittavan mestaruuden tällä kaudella ja vaikka se veikkaus menee hieman metsään niin on se kuitenkin lähimpänä todellisuutta. Minä ainakin odotan pronssiottelua erittäin suurella mielenkiinnolla ja toivon, että KalPan miehistö pelaa kauden parhaan pelinsä silloin.

JYPille vain onnea finaaleihin. Tällä hetkellä näkisin JYPin lievänä altavastaajana (huom.oma mielikuvani) tuli vastaan sitten Blues tai Kärpät, mutta toisaalta teillä on kaikki edellytykset tehdä Keski-Suomelle suuri teko ja voittaa SM-kultaa, koska kaikki osa-alueet ovat vahvoja. Toivottavasti finaalisarjasta tulee tasainen ja ennen kaikkea korkeatasoinen kauden huipentuma ja paras voittaa sen(kin) ottelusarjan.

Olen puhunut.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Niin, jos KalPa olisi pelannut jo puolivälierissä JYPiä vastaan, olisivat ainakin laittaneet nykäskyläläiset paljon ahtaammalle. Nythän tuo oli melkein läpihuutojuttu. En usko, että kalakukkojen masu olisi ollut täynnä, mutta löpö ei vaan enää riittänyt.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ja ilmoitankin jo tässä vaiheessa toiveeni, että samaiset joukkueet kohtaisivat ensi vuonna uudestaan jossakin pudotuspelien vaiheessa(pl. säälit).
Kelpaisko finaaleissa? Se olisi ainakin minun toiveeni sillä tarkoittaisihan se samalla sitä että JYP olisi mitaleilla myös vuoden päästä. :) Oma Valtra ojassa ja sitä rataa...
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Ja ilmoitankin jo tässä vaiheessa toiveeni, että samaiset joukkueet kohtaisivat ensi vuonna uudestaan jossakin pudotuspelien vaiheessa(pl. säälit).

Kyllä, mieluiten finaalissa! :)

Toivotan KalPalle onnea pronssipeliin!

Ja JYP...ensiksikin ISO KIITOS!! Yli puolet elämästäni olen odottanut JYPin paluuta mitalikantaan ja finaalipaikka on minulle jo nyt "dream come true".
Kiitoksen jälkeen onnittelut!! Huikea suoritus viimeisessä ottelussa. Alusta asti, kaikessa näkyi se, että koko jengi päätti mennä finaaliin!
Ja onnittelujen jälkeen vielä onnen toivotukset! Onnea ja tsemppiä finaaliin. Tehkää tästä keväästä ikimuistoinen. Allekirjoittanut suuntaa finaaleihin Kajaanista asti. NYT HUUDETAAN!!!!
 

Slanina

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onnittelut JYP:lle ja heidän kannattajilleen, toivottavasti voitatte mestaruuden!!

Eihän itse sarja jättänyt mitään jossiteltavaa kunpi joukkue oli parempi ja ansaitsi paikan finaaleihin. KalPa menestys tämän vuoden playoffeissa on ollut ainakin itselleni todella suuri yllätys ja toivon todella että pronssipeliin saatasiin sellainen draivi jolla mitalli hoidettaisiin kotio.
 
Pelillisesti yllättävän heikkotasoinen sarja jossa joukkueiden tasoero oli erittäin selvä. Olen erittäin yllättynyt jos mestaria ei parhaillaan ratkaista tuolla toisessa välieräparissa. Sekä Bluesin että Kärppien taitotaso näyttäisi olevan JYPiä selkeästi edellä, joskin tanakka puolustus on hurrikaanien valttikortti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös